Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

MARA-MAYA

buna seara.ma intereseaza daca in ipsos se inchirieaza biciclete si cat de grele ar fi traseele intre statiuni.a fost cineva cu bicicleta? tongue.gif am citit doar de masini, atv! smile.gif multumesc anticipat.
Mosca
QUOTE (MARA-MAYA @ May 16 2009, 20:25) *
buna seara.ma intereseaza daca in ipsos se inchirieaza biciclete si cat de grele ar fi traseele intre statiuni.a fost cineva cu bicicleta? tongue.gif am citit doar de masini, atv! smile.gif multumesc anticipat.

Acum 2 ani am vazut ff putine biciclete in Corfu si nici una de inchiriat, dar probabil ca sunt. Mai ok ar fi scuterele ca-s cam 15 euro pe zi.

decenuela
QUOTE (MARA-MAYA @ May 16 2009, 21:25) *

Nu stiu daca ai mai fost in Grecia. Practic intre statiuni...nu sunt drumuri speciale ci efectiv drumurile natioanale. Corfu e o insula stancoassa cu drumuri f f inguste si enorm de multe curbe incat de multe ori ai senzatia ca atingi masina de pe sensul celalalt. Eu n-as recomanda bicicleta...nici n-am prea vazut....
alexica08

biciclete de inchiriat am vazut la un centru de inchirieri pe langa temple bar in ipsos...insa nu erau la prea mare cautare...cred ca pentru a urca toate rampele de pe insula ai nevoie de o conditie fizica fooooarte buna...daca te intereseaza plimbarile, pana in barbati sau dassia poti merge chiar pe jos, distantele fiind destul de mici...insa daca vrei alte peisaje mai spectaculoase si nu te bazezi sa conduci masina/scuter (atv nu as recomanda ca s-ar putea sa-l impingi la deal) poti merge cu autobuzul si sa faci plimbarea prin statiunea de destinatie.
MARA-MAYA
QUOTE (alexica08 @ May 17 2009, 10:20) *
biciclete de inchiriat am vazut la un centru de inchirieri pe langa temple bar in ipsos...insa nu erau la prea mare cautare...cred ca pentru a urca toate rampele de pe insula ai nevoie de o conditie fizica fooooarte buna...daca te intereseaza plimbarile, pana in barbati sau dassia poti merge chiar pe jos, distantele fiind destul de mici...insa daca vrei alte peisaje mai spectaculoase si nu te bazezi sa conduci masina/scuter (atv nu as recomanda ca s-ar putea sa-l impingi la deal) poti merge cu autobuzul si sa faci plimbarea prin statiunea de destinatie.

merci pt informatii smile.gif
aureliandan

Nu stiu daca te-ai mai uitat prin celelalte pagini ale topicului, uite aici un film facut de mine in Moraitika ... si sa stii ca se poate si mai rau.
Am vazut un grup de biciclisti nemti care asudau din greu dar cred ca si acest efort are frumusetea lui ...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=5xDihqIam8g[/video]
Conducand in Moraitika

QUOTE (ralumati @ May 15 2009, 19:08) *
Salutare!
In zona Moraitika din Corfu nu a fost nimeni? Am gasit o oferta buna la Hotel Delfinia. Ceva detalii, va rog?
Multumesc anticipat tuturor. smile.gif

Noi am fost anul trecut la Delfinia prin TUI si au fost conditiile ok, masa foarte buna, cazarea sa zicem buna (camerele, mobilier cam vechi) dar in general impresia a fost foarte buna.
Anul asta am inteles ca a fost scos de pe lista TUI, banuiesc din cauza calitatii serviciilor.
MARA-MAYA
QUOTE (aureliandan @ May 17 2009, 20:49) *
Nu stiu daca te-ai mai uitat prin celelalte pagini ale topicului, uite aici un film facut de mine in Moraitika ... si sa stii ca se poate si mai rau.
Am vazut un grup de biciclisti nemti care asudau din greu dar cred ca si acest efort are frumusetea lui ...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=5xDihqIam8g[/video]
Conducand in Moraitika

adevarul ca sunt foarte inguste drumurile! huh.gif o sa vad la fata locului!depinde si cat de circulate sunt soselele!merita mai ales ca imi place mult sa merg cu bita si pt peisaj! smile.gif

Noi am fost anul trecut la Delfinia prin TUI si au fost conditiile ok, masa foarte buna, cazarea sa zicem buna (camerele, mobilier cam vechi) dar in general impresia a fost foarte buna.
Anul asta am inteles ca a fost scos de pe lista TUI, banuiesc din cauza calitatii serviciilor.

emilia31
buna ziua
sunt pe punctul de a face rezervare pentru concediu si vreau sa stiu mai intai si parerea celor care au fost la acest hotel.suntem o familie cu un copil de 6 ani,ar fi potrivit pentru noi? si cum sunt plaja si serviciul all inclusive? daca imi puteti posta si foto mi-ati fi de mare ajutor.
multumesc
Sunlounger
Un sfat pentru toti cei care intreaba de hoteluri: cautati pe tripadvisor.com parerea altor turisti care au fost la acel hotel; site-ul acopera cam toate zonele si hotelurile.
Mosca

QUOTE (Sunlounger @ May 18 2009, 09:13) *
Un sfat pentru toti cei care intreaba de hoteluri: cautati pe tripadvisor.com parerea altor turisti care au fost la acel hotel; site-ul acopera cam toate zonele si hotelurile.

Asa e. Noi initial am vrut sa mergem in Kavos la hotel Erofili, dar datorita comentariilor si ratingului prost de pe Tripadvisor.com ne-am orientat spre hotelul din Ipsos.
laura67
salut............a fost cineva in excursia ,,franta valea loirei''.cu omnia.......12zile.......cum a fost,cum sunt ghizii...conditiile de transport si cazare sunt ok?......va multumesc
teooo_t
va rog frumos, cine are poze de la blue lagoon sa ma contacteze. le vreau si eu. in 2 zile trebuie sa dau banii si nu vreau sa-mi para rau
emilia31
astept detalii despre corfu sea gardens! cine mi-a mutat postul nu a luat si titlul!
artemisa24
QUOTE (laura67 @ May 18 2009, 11:29) *
salut............a fost cineva in excursia ,,franta valea loirei''.cu omnia.......12zile.......cum a fost,cum sunt ghizii...conditiile de transport si cazare sunt ok?......va multumesc

nu vad legatura cu subiectul nono.gif
aureliandan
QUOTE (teooo_t @ May 18 2009, 20:07) *
va rog frumos, cine are poze de la blue lagoon sa ma contacteze. le vreau si eu. in 2 zile trebuie sa dau banii si nu vreau sa-mi para rau

Laguna albastra

Apa are o culoare extraordinara, pesti din abundenta in apa ... este recomandat sa ai ochelari pentru snorkeling smile.gif

Mai merita vazut, Paleokastrita

A nu se rata La Grota

Inchiriat barcuta si facut croaziera la Paleokastrita si mers pe plajele izolate unde apa este de cristal

Vizitat Kaizer throne de unde se vede foarte frumos toata insula

Vizitati orasul Corfu atat ziua

Cat si noaptea

Nu sariti peste Sidari

si celebrul canal d'amour

Mergeti sa vedeti celebra "Sunset Beach" de la Peroulades

Mergeti in croaziera la Parga ... nu o sa regretati

urcati pana sus la cetate de unde privelistea este extraordinara

Sunt multe alte locuri frumoase de vizitat, timp sa aveti si un mijloc de transport, preferabil masina.
Concediu placut pentru cei care pleaca anul acesta !!!

teooo_t
QUOTE (aureliandan @ May 18 2009, 22:48) *
Laguna albastra

faine pozele. eu voiam sa stiu despre hotelul blue lagune din roda pt ca am auzit niste comentarii de imi vine sa raman acasa sa-mi fac vacanta.
multumesc mult oricum.
Alexa_
QUOTE (emilia31 @ May 18 2009, 19:59) *
astept detalii despre corfu sea gardens! cine mi-a mutat postul nu a luat si titlul!

Am fost eu la Corfu Sea Gardens acum 2 ani. Sper sa nu se fi schimbat intre timp.

Noua ne-a placut. Cazarea a fost OK, un parter de vila, foarte mare ca dimensiune, aveam si bucatarie (nu am cerut si nu am folosit-o niciodata). Am vazut ca dimensiunea camerei nu era standard, pentru ca alte persoane cu care ne-am imprietenit acolo aveau camere mai mici. La baie se mai putea lucra, in sensul ca era cam invechita si dusul nu a functionat foarte bine de la inceput, dar le-am semnalat problema si a fost rezolvata imediat.

Mancarea a fost foarte ok. Am avut all inclusive. Aveai o gramada din ce sa iti alegi, dar depinde de fiecare, noi suntem destul de pretentiosi dar nu am avut probleme dar au fost si persoane care se plangeau tot timpul ca nu le place nimic si cu toate astea au pus pe ei o gramada de kg (no comment). Era un bar la piscina unde puteai sa bei cat era ziua de lunga (seara, dupa 10.00 sau 11.00 trebuia sa platesti bautura). Bauturi locale in general, dar ieseau niste cocktailuri reusite.

Piscina destul de micuta, dar nici hotelul nu e mare si noi am preferat sa facem plaja in mare. Cam toti romanii preferau marea in locul piscinei. Plaja destul de mica/ingusta. Cineva din grup a avut un incident in apa (a calcat pe un arici de mare) si de atunci am facut baie doar incaltati (poti sa iti cumperi de acolo niste papuci speciali).

In rest, nu stiu ce sa mai spun. Pentru distractie, seara puteti sa mergeti in Kavos cam la 15 min. de mers distanta (un fel de Costinesti al nostru dar cu mult mai multe discoteci, cluburi) dar exista si spectacole in fiecare seara la hotel (unele destul de reusite).

Statiunea e plina de englezi - cam 80% - in special tineri si foarte petrecareti, amuzanti in opinia noastra, enervanti pentru localnici.

Per total daca vrei poti sa nu cheltui nici un ban in plus fata de excursie.

A fost un concediu reusit, foarte relaxant ziua dar si distractiv seara, au existat si parti mai putin bune si parti foarte bune, depinde doar de fiecare cum stie sa se distreze.

Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere
gina50

Sa stii ca la inceput si eu credeam ca vorbesti despre Laguna Albastra si pe urma am inteles ca te intereseaza hotelul .Pana la urma ce ai facut ?...ai platit ????.Si eu am ales un hotel aproape de al tau dar la fel ca si tine nu am gasit pe nimeni sa-mi zica ceva de el .Hotelul unde vom sta se chiama Mitsis Roda Beach Resort & Spa .Am intrat si pe holiday check si pe triadvisor dar nu am gasit poze cu hotelul tau .Asta nu este neaparat de rau .Agentia nu ti-a aratat nimic ?Noi am vazut poze destule dar doream impresia cuiva care a stat acolo sau macar l-a vazut deaproape .Hotelul nostru nu este chiar in Roda , este la 1 km in Karousades .Ai mai fost in Corfu ?Am sa mai caut ca este un site gr. dar nu mai stiu acum cum ii zice si daca gasesc ceva te anunt .Oricum ar fi eu zic ca nu o sa ne para rau pentru ca insula este frumoasa asa ca avem ce vedea .Cand pleci ? in ce perioada ?Eu plec in sept . asa ca daca pleci mai devreme poate tii minte si numele hotelului meu si in plimbarile tale poate il vezi .Din ian .2009 tot intreb si eu mereu pe toate forumurile de turism pe care le stiu .Vacanta placuta si multumesc anticipat .
ecriss

Am fost eu la acest hotel acum 2 ani. Situatia este cam asa : hotelul este format din o cladire gen hotel unde camerele arata ok si multe bungalowuri. Eu am stat in aceste bungalowuri care nu arata prea bine, mobilierul era foarte vechi, baia mica, camera destul de intunecata si deprimanta. Eu am fost cu Christian Tour si cei care au mers cu autocarul au stat in bungalowuri, cei care au venit cu avionul au stat in camerele de hotel ok.

Eu m-am simtit foarte bine pentru ca a fost prima iesire din tara, am fost un grup foarte mare si am stat foarte putin in camere. Nu pot sa zic ca m-a afectat foarte mult cum arata hotelul mai ales ca am platit foarte putin, ceva gen 200 de euro transport autocar, cazare, mic dejun. Dar daca ai alte alternative eu as zice sa alegi altceva. Din cate stiu hotelul a fost scos din oferta Christian Tour pentru ca au avut foarte multe plangeri din partea turistilor. Au fost destul de multi nemultumiti si in seria in care am fost eu.
manu_marcu
QUOTE (ryky @ May 13 2009, 09:47) *
Si noi mergem tot pe 1 iunie dar la Mare Monte Hotel.
Ne vedem in autocar.Suntem din Timisoara dar urcam din Craiova.

Poate povestesti mai multe la intoarcere,ca si noi tot acolo mergem dar cu avionul ,in 16 iunie.Nu prea stiu detalii despre plaja si sejlonguri.Asteptam si ceva poze,macar sa stiu la ce sa ne asteptam....

QUOTE (manu_marcu @ May 19 2009, 20:01) *
Poate povestesti mai multe la intoarcere,ca si noi tot acolo mergem dar cu avionul ,in 16 iunie.Nu prea stiu detalii despre plaja si sezlonguri.Asteptam si ceva poze,macar sa stiu la ce sa ne asteptam....

teooo_t
QUOTE (ecriss @ May 19 2009, 17:25) *
Am fost eu la acest hotel acum 2 ani. Situatia este cam asa : hotelul este format din o cladire gen hotel unde camerele arata ok si multe bungalowuri. Eu am stat in aceste bungalowuri care nu arata prea bine, mobilierul era foarte vechi, baia mica, camera destul de intunecata si deprimanta. Eu am fost cu Christian Tour si cei care au mers cu autocarul au stat in bungalowuri, cei care au venit cu avionul au stat in camerele de hotel ok.

Eu m-am simtit foarte bine pentru ca a fost prima iesire din tara, am fost un grup foarte mare si am stat foarte putin in camere. Nu pot sa zic ca m-a afectat foarte mult cum arata hotelul mai ales ca am platit foarte putin, ceva gen 200 de euro transport autocar, cazare, mic dejun. Dar daca ai alte alternative eu as zice sa alegi altceva. Din cate stiu hotelul a fost scos din oferta Christian Tour pentru ca au avut foarte multe plangeri din partea turistilor. Au fost destul de multi nemultumiti si in seria in care am fost eu.

Si eu merg cu un grup mare, si am vazut doar cateva poze. Nu zic ca in exterior arata bine dar in interior mie nu mi-a placut, asa incat am ajuns acasa si m-am pus pe cautat pe net si am gasit numai pareri "bune" gen: paturi aiurea, bude infecte, miros insuportabil, multe reptile, chiar si un sarpe care isi facea aparitia pe sub usa vecinului. Nu stiu ce sa zic, acuma nici eu nu o sa stau prea mult in camera dar nici sa-mi fie frica sa ma duc la baie seara ca il vad pe domnu sarpe laugh.gif De aia ceream pareri. Banii inca nu i-am dat, maine ar trebui sa dau avansul. Am vorbit insa ieri cu lideru, cel care se ocupa de cazare, si a zis ca o sa incerce sa vorbeasca la agentie sa se schimbe. Doamne ajuta.
Si Gina, daca totusi ramane sa ma duc acolo, ceea ce sper sa se schimbe, voi cauta si hotelul si imediat cum ma intorc te anunt. Eu ar trebui sa plec la inceputul lui August.
ryky
QUOTE (manu_marcu @ May 19 2009, 20:02) *
Poate povestesti mai multe la intoarcere,ca si noi tot acolo mergem dar cu avionul ,in 16 iunie.Nu prea stiu detalii despre plaja si sejlonguri.Asteptam si ceva poze,macar sa stiu la ce sa ne asteptam....

Sigur, promit.
Acum eu la banii ce i-am dat (150 euro/persoana transport autocar+cazare + all inclusive) sunt sigur ca voi fi multumit.
Voi pune niste poze si de la hotel, camere, masa.
Sper sa fie vremea buna fiindca anul trecut am prins niste ploi pe insula Thasos si am inteles ca pe Corfu ploua mai des.
gina50
Multumesc mult Teooo_t pentru amabilitate dar din ceea ce am citit ca ti-a raspuns ecriss parca ti-as dori sa nu ajungi in acel hotel .Poate ai noroc si schimbi .Eu nu am citit lucruri f. grave despre hotelul unde o sa stau si chiar cred ca am facut o alegere buna dar binenteles ca mi-ar fi placut sa aflu si parerea unor romani .M-ar interesa mai mult ce poti sa-mi spui , la intoarcere , despre drum , despre centura Sofiei si mai ales depre autostrada Salonic - Igumenitza .Poate mai intri pe forum , pina la plecare si ne mai impartasim noutatile aflate .Iti doresc vacanta placuta .
P.S PLECI CU AUTOCAR SAU CU AUTO PERSONAL .
teooo_t
QUOTE (gina50 @ May 19 2009, 23:44) *
Multumesc mult Teooo_t pentru amabilitate dar din ceea ce am citit ca ti-a raspuns ecriss parca ti-as dori sa nu ajungi in acel hotel .Poate ai noroc si schimbi .Eu nu am citit lucruri f. grave despre hotelul unde o sa stau si chiar cred ca am facut o alegere buna dar binenteles ca mi-ar fi placut sa aflu si parerea unor romani .M-ar interesa mai mult ce poti sa-mi spui , la intoarcere , despre drum , despre centura Sofiei si mai ales depre autostrada Salonic - Igumenitza .Poate mai intri pe forum , pina la plecare si ne mai impartasim noutatile aflate .Iti doresc vacanta placuta .
P.S PLECI CU AUTOCAR SAU CU AUTO PERSONAL .

Cu autocar... o sa-mi intre os prin os. Asta este. Mai vorbim.
O zi frumoasa tuturor
emilia31
QUOTE (teooo_t @ May 18 2009, 23:43) *
faine pozele. eu voiam sa stiu despre hotelul blue lagune din roda pt ca am auzit niste comentarii de imi vine sa raman acasa sa-mi fac vacanta.
multumesc mult oricum.

buna
multumesc mult ptr rasps.suntem o familie cu un copil de 6 ani,crezi ca ar fi potrivit ptr noi? daca ai si foto sa postezi mi-ar fi de mare ajutor.

QUOTE (Alexa_ @ May 19 2009, 14:27) *
Am fost eu la Corfu Sea Gardens acum 2 ani. Sper sa nu se fi schimbat intre timp.

Noua ne-a placut. Cazarea a fost OK, un parter de vila, foarte mare ca dimensiune, aveam si bucatarie (nu am cerut si nu am folosit-o niciodata). Am vazut ca dimensiunea camerei nu era standard, pentru ca alte persoane cu care ne-am imprietenit acolo aveau camere mai mici. La baie se mai putea lucra, in sensul ca era cam invechita si dusul nu a functionat foarte bine de la inceput, dar le-am semnalat problema si a fost rezolvata imediat.

Mancarea a fost foarte ok. Am avut all inclusive. Aveai o gramada din ce sa iti alegi, dar depinde de fiecare, noi suntem destul de pretentiosi dar nu am avut probleme dar au fost si persoane care se plangeau tot timpul ca nu le place nimic si cu toate astea au pus pe ei o gramada de kg (no comment). Era un bar la piscina unde puteai sa bei cat era ziua de lunga (seara, dupa 10.00 sau 11.00 trebuia sa platesti bautura). Bauturi locale in general, dar ieseau niste cocktailuri reusite.

Piscina destul de micuta, dar nici hotelul nu e mare si noi am preferat sa facem plaja in mare. Cam toti romanii preferau marea in locul piscinei. Plaja destul de mica/ingusta. Cineva din grup a avut un incident in apa (a calcat pe un arici de mare) si de atunci am facut baie doar incaltati (poti sa iti cumperi de acolo niste papuci speciali).

In rest, nu stiu ce sa mai spun. Pentru distractie, seara puteti sa mergeti in Kavos cam la 15 min. de mers distanta (un fel de Costinesti al nostru dar cu mult mai multe discoteci, cluburi) dar exista si spectacole in fiecare seara la hotel (unele destul de reusite).

Statiunea e plina de englezi - cam 80% - in special tineri si foarte petrecareti, amuzanti in opinia noastra, enervanti pentru localnici.

Per total daca vrei poti sa nu cheltui nici un ban in plus fata de excursie.

A fost un concediu reusit, foarte relaxant ziua dar si distractiv seara, au existat si parti mai putin bune si parti foarte bune, depinde doar de fiecare cum stie sa se distreze.

Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere

buna
multumesc ptr rasps,am incurcat persoana ca nu prea stiu cum sa fol forumul inca,,sunt noua.
suntem o familie cu un copil de 6 ani si ma intrebam daca ni-l recomanzi.daca ai si poze sa postezi mi-ar prinde f bine.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.