QUOTE (teooo_t @ May 18 2009, 23:43)

faine pozele. eu voiam sa stiu despre hotelul blue lagune din roda pt ca am auzit niste comentarii de imi vine sa raman acasa sa-mi fac vacanta.
multumesc mult oricum.
buna
multumesc mult ptr rasps.suntem o familie cu un copil de 6 ani,crezi ca ar fi potrivit ptr noi? daca ai si foto sa postezi mi-ar fi de mare ajutor.
QUOTE (Alexa_ @ May 19 2009, 14:27)

Am fost eu la Corfu Sea Gardens acum 2 ani. Sper sa nu se fi schimbat intre timp.
Noua ne-a placut. Cazarea a fost OK, un parter de vila, foarte mare ca dimensiune, aveam si bucatarie (nu am cerut si nu am folosit-o niciodata). Am vazut ca dimensiunea camerei nu era standard, pentru ca alte persoane cu care ne-am imprietenit acolo aveau camere mai mici. La baie se mai putea lucra, in sensul ca era cam invechita si dusul nu a functionat foarte bine de la inceput, dar le-am semnalat problema si a fost rezolvata imediat.
Mancarea a fost foarte ok. Am avut all inclusive. Aveai o gramada din ce sa iti alegi, dar depinde de fiecare, noi suntem destul de pretentiosi dar nu am avut probleme dar au fost si persoane care se plangeau tot timpul ca nu le place nimic si cu toate astea au pus pe ei o gramada de kg (no comment). Era un bar la piscina unde puteai sa bei cat era ziua de lunga (seara, dupa 10.00 sau 11.00 trebuia sa platesti bautura). Bauturi locale in general, dar ieseau niste cocktailuri reusite.
Piscina destul de micuta, dar nici hotelul nu e mare si noi am preferat sa facem plaja in mare. Cam toti romanii preferau marea in locul piscinei. Plaja destul de mica/ingusta. Cineva din grup a avut un incident in apa (a calcat pe un arici de mare) si de atunci am facut baie doar incaltati (poti sa iti cumperi de acolo niste papuci speciali).
In rest, nu stiu ce sa mai spun. Pentru distractie, seara puteti sa mergeti in Kavos cam la 15 min. de mers distanta (un fel de Costinesti al nostru dar cu mult mai multe discoteci, cluburi) dar exista si spectacole in fiecare seara la hotel (unele destul de reusite).
Statiunea e plina de englezi - cam 80% - in special tineri si foarte petrecareti, amuzanti in opinia noastra, enervanti pentru localnici.
Per total daca vrei poti sa nu cheltui nici un ban in plus fata de excursie.
A fost un concediu reusit, foarte relaxant ziua dar si distractiv seara, au existat si parti mai putin bune si parti foarte bune, depinde doar de fiecare cum stie sa se distreze.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare placere
buna
multumesc ptr rasps,am incurcat persoana ca nu prea stiu cum sa fol forumul inca,,sunt noua.
suntem o familie cu un copil de 6 ani si ma intrebam daca ni-l recomanzi.daca ai si poze sa postezi mi-ar prinde f bine.