Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

rony_anonimus

QUOTE (grecul68 @ May 11 2009, 14:24) *
Faci o alegere buna cu Ipsosul,s-a mai scris despre el si din cate am vazut eu, numai de bine...
Mai mult ca sigur ca nu sari din lac in put, poate in vre-o piscina sau in Marea Ionica...

Dar de Paleokastritsa ce puteti spune? despre viata de noapte, despre plaje si apa. As dori mai multe detali.
In august pe 4 ma duc si eu acolo la hotelul Paleokastritsa cu christian tour. Hotelul cum este?
ionescunic
A plecat ieri Mama in Corfu -Acharavi prin Europ-a travel 330 ron cu transport cu tot 6 nopti de cazare , am vorbit azi au ajuns la 11.30( de plecat au plecat la 16.00 din parcu Izvor) , apa e rece si in piscina si marea ionica inca e rece , poate se poate face baie in statiunile din est ipsos si altele. Va tin la curent cu stirile din corfu proaspete.
paleokastrita = fara plaje , pietre peste tot chiar bolostanci .

marian.bazavan
QUOTE (rony_anonimus @ May 11 2009, 19:04) *
Dar de Paleokastritsa ce puteti spune? despre viata de noapte, despre plaje si apa. As dori mai multe detali.
In august pe 4 ma duc si eu acolo la hotelul Paleokastritsa cu christian tour. Hotelul cum este?

acum doi ani am fost in corfu. vizita de o zi in Paleokastritsa ( 8 august ) zi superba, peisaj superb, plaja la care am fost plina de pietre, apa rece, dar cristal. croaziera cu salupa pe la grote (45 min.) 3 pers. - 50 euro. a meritat!! (era ziua sotiei) mi-a placut zona. nota noua (9). preturi - cam ridicate, dar nu pot saa ma pronunt pt toata zona. nu am cautat. dar taota insula merita sa o vezi!! du-te la palatul printesei SISI - ahileon! merita. iti atasez poze de la ahileon (palat sisi) si din Paleokastritsa.
ravy21
QUOTE (rony_anonimus @ May 11 2009, 19:04) *

Rony plec si eu cu familia tot acolo pe 3 august (asta daca am retinut bine minte data:) ). Eu am mai fost in Paleokastritsa si acum 2 ani si pot spune ca mi se pare cea mai frumoasa statiune din Corfu (are cele mai frumoase peisaje). Plajele sunt mici si cu pietre (sunt si cu nisip in capatul statiunii dar sunt mai departe de hotelul Paleo si nu prea se merita sa mergi pana acolo, cel putin eu n-am fost). In schimb poti face Snokerling (sper ca am scris bine), scuba diving, excursii cu barca catre plaje parasite etc. Statiunea este destul de linistita (este o singura discoteca daca nu ma insel si mai multe terase f. frumoase si taverne unde poti lua masa, bani sa ai). Daca vrei o statiune cu viata de noapte nu prea ai nimerit-o cu Paleokastritsa pt ca nu este o statiune de genul asta. Din cate stiu cea mai tumultoasa statiune din punct. asta de vedere este Kavos (asta daca doresti "nebunie"). Din punct de vedere al preturilor Paleok cred ca este cea mai scumpa statiune din Corfu sau una din cele mai scumpe deci daca vrei sa te distrezi pe masura trebuie sa ai si "ceva" bani de buzunar. smile.gif In final as dori sa inchei cu cateva detalii despre hotel: cred ca este cea mai buna alegere din statiune din toate punctele de vedere (mancare f. buna si la discretie daca esti gurmand, camere curate si personal f. amabil iar pozitia hotelului este excelenta).
sweet_november2009
QUOTE (ravy21 @ May 12 2009, 12:49) *
Rony plec si eu cu familia tot acolo pe 3 august (asta daca am retinut bine minte data:) ). Eu am mai fost in Paleokastritsa si acum 2 ani si pot spune ca mi se pare cea mai frumoasa statiune din Corfu (are cele mai frumoase peisaje). Plajele sunt mici si cu pietre (sunt si cu nisip in capatul statiunii dar sunt mai departe de hotelul Paleo si nu prea se merita sa mergi pana acolo, cel putin eu n-am fost). In schimb poti face Snokerling (sper ca am scris bine), scuba diving, excursii cu barca catre plaje parasite etc. Statiunea este destul de linistita (este o singura discoteca daca nu ma insel si mai multe terase f. frumoase si taverne unde poti lua masa, bani sa ai). Daca vrei o statiune cu viata de noapte nu prea ai nimerit-o cu Paleokastritsa pt ca nu este o statiune de genul asta. Din cate stiu cea mai tumultoasa statiune din punct. asta de vedere este Kavos (asta daca doresti "nebunie"). Din punct de vedere al preturilor Paleok cred ca este cea mai scumpa statiune din Corfu sau una din cele mai scumpe deci daca vrei sa te distrezi pe masura trebuie sa ai si "ceva" bani de buzunar. smile.gif In final as dori sa inchei cu cateva detalii despre hotel: cred ca este cea mai buna alegere din statiune din toate punctele de vedere (mancare f. buna si la discretie daca esti gurmand, camere curate si personal f. amabil iar pozitia hotelului este excelenta).

salut! si eu merg la hotel paleokastritsa pe 29 iunie cu christian tour.Cand voi reveni va voi da mai multe detalii despre hotel si statiune..vacanta placuta tuturor! stie cineva cat costa sa inchiriezi o masina cateva zile si de unde?
grecul68
QUOTE (ionescunic @ May 11 2009, 19:46) *
A plecat ieri Mama in Corfu -Acharavi prin Europ-a travel 330 ron cu transport cu tot 6 nopti de cazare , am vorbit azi au ajuns la 11.30( de plecat au plecat la 16.00 din parcu Izvor) , apa e rece si in piscina si marea ionica inca e rece , poate se poate face baie in statiunile din est ipsos si altele. Va tin la curent cu stirile din corfu proaspete.
paleokastrita = fara plaje , pietre peste tot chiar bolostanci .

Stiri proaspete????
ravy21
QUOTE (sweet_november2009 @ May 12 2009, 17:26) *
salut! si eu merg la hotel paleokastritsa pe 29 iunie cu christian tour.Cand voi reveni va voi da mai multe detalii despre hotel si statiune..vacanta placuta tuturor! stie cineva cat costa sa inchiriezi o masina cateva zile si de unde?

Acum 2 ani era 35 de euro pe zi (24 de ore) dar cred ca nu s-a scumpit prea mult. Cred ca este pana in 50 de euro. Vacanta placuta.

MARA-MAYA
Buna seara.sunt Ana din brasov biggrin.gif eu si sotul plecam pe 1iunie cu christian tour in ipsos la appartments eleni.abia asteptam.mai pleca cineva din bv? cool.gif

din cate am citit putine persoane au ales eleni!oare de ce?sunt constienta ca nu e de 3 stele cum sustin ei!oricum nu suntem pretentiosi dar nici sa fie dezastru! tongue.gif
lgoctavia
Buna,

Eu am fost anul trecut in Corfu in zona Paleokastrita. Am stat la hotel Akrotiri. E adevarat ca majoritatea plajelor sunt din pietre si pietricele insa langa manastirea Paleokastrita puteti gasi si plaja de nisip. Daca totusi doriti sa vedeti plaje frumoase cu nisip va recomand Sidari. E o zona de stanci calcaroase foarte frumoasa, insa nici un peisaj nu se compara cu cele vazute in Paleokastrita.

La fel va recomand si palatul lui Sisi si fortul vechi si cel nou. Muzeele nu sunt asa deosebite si par destul de darapanate. Pot spune ca intr-o saptamana am vazut toata insula si am avut timp si de plaja pe saturate. Mancarea este putin cam scumpa, noi am avut demipensiune si nu am cheltuit in exces si totusi am lasat usor 350 de euro de persoana. Masa de pranz a costat mult si excursiile optionale. Turul insulei va recomand sa il faceti pe cont propriu, este mult mai interesant, iar dintre excursiile optionale cea mai frumoasa a fost croaziera de la PAxi - Antipaxi. E singura care merita din pc meu de vedere. Laguna albastra este o mare teapa, mai mult merita Sivota, orasul in care veti opri dupa ce stati o ora in asa zisa laguna albastra.

Daca reusesc sa aflu cum se ataseaza poze poate reusesc sa va arat cateva peisaje, daca nu va pot ajuta oricum cu mai multe detalii. Per total eu am fost foarte multumita si ma bucur ca am mers si mai ales ca am ales Paleokastrita.

biggrin.gif
ryky

QUOTE (MARA-MAYA @ May 12 2009, 21:36) *
Buna seara.sunt Ana din brasov biggrin.gif eu si sotul plecam pe 1iunie cu christian tour in ipsos la appartments eleni.abia asteptam.mai pleca cineva din bv? cool.gif

din cate am citit putine persoane au ales eleni!oare de ce?sunt constienta ca nu e de 3 stele cum sustin ei!oricum nu suntem pretentiosi dar nici sa fie dezastru! tongue.gif

Si noi mergem tot pe 1 iunie dar la Mare Monte Hotel.
Ne vedem in autocar.Suntem din Timisoara dar urcam din Craiova.
gabi14
QUOTE (marian.bazavan @ May 12 2009, 01:10) *
acum doi ani am fost in corfu. vizita de o zi in Paleokastritsa ( 8 august ) zi superba, peisaj superb, plaja la care am fost plina de pietre, apa rece, dar cristal. croaziera cu salupa pe la grote (45 min.) 3 pers. - 50 euro. a meritat!! (era ziua sotiei) mi-a placut zona. nota noua (9). preturi - cam ridicate, dar nu pot saa ma pronunt pt toata zona. nu am cautat. dar taota insula merita sa o vezi!! du-te la palatul printesei SISI - ahileon! merita. iti atasez poze de la ahileon (palat sisi) si din Paleokastritsa.

Cat este intrarea la palat?
almona
QUOTE (gabi14 @ May 13 2009, 12:37) *

in 2006 era 7 euro pt adulti
MARA-MAYA
QUOTE (ryky @ May 13 2009, 09:47) *
Si noi mergem tot pe 1 iunie dar la Mare Monte Hotel.
Ne vedem in autocar.Suntem din Timisoara dar urcam din Craiova.

servus! biggrin.gif ok. cool.gif

QUOTE (MARA-MAYA @ May 13 2009, 20:03) *
servus! biggrin.gif ok. cool.gif

ai mai fost cu cristhian travel?sunt seriosi? rolleyes.gif autocarele cum sunt?
ravy21
QUOTE (almona @ May 13 2009, 15:08) *
in 2006 era 7 euro pt adulti

Iar in 2007 era tot 7 euro. smile.gif
marian.bazavan
QUOTE (gabi14 @ May 13 2009, 13:37) *

da! parca era 7 euro, iar pt copil - reducere. dar sigur merita. chiar nu am plans dupa bani.
alexica08
QUOTE (MARA-MAYA @ May 13 2009, 20:06) *
ai mai fost cu cristhian travel?sunt seriosi? rolleyes.gif autocarele cum sunt?

am fost eu anul trecut, tot in corfu...am mers cu un autocar relativ nou si foarte confortabil...soferii, ionut si ovidiu au fost tare prietenosi si intelegatori...singura lor rugaminte si regula a fost sa nu mancam in autocar/sa facem mizerie..oricum nici nu prea aveai nevoie sa papi in timpul mersului pentru ca s-au facut opriri destul de dese.
MARA-MAYA
QUOTE (alexica08 @ May 14 2009, 09:49) *
am fost eu anul trecut, tot in corfu...am mers cu un autocar relativ nou si foarte confortabil...soferii, ionut si ovidiu au fost tare prietenosi si intelegatori...singura lor rugaminte si regula a fost sa nu mancam in autocar/sa facem mizerie..oricum nici nu prea aveai nevoie sa papi in timpul mersului pentru ca s-au facut opriri destul de dese.

merci pt informatii smile.gif
gabi14
Mai pleaca cineva la Hotel Jason cu Europa Travel vara asta sau cineva care a fost anul trecut ceva impresii nu prea am vazut vorbindu-se despre acest hotel.
ralumati
Salutare!
In zona Moraitika din Corfu nu a fost nimeni? Am gasit o oferta buna la Hotel Delfinia. Ceva detalii, va rog?
Multumesc anticipat tuturor. smile.gif
Pcojo
QUOTE (gabi14 @ May 13 2009, 12:37) *

Salut, in jur de 7,5 eouro. Pt. studenti este reducere 5 sau 3 euro.
decenuela
PT TOTI CEI CARE AU ALES KAVOS - KONSTANTINA APARTAMENTS

eu am facut pe net rezervare anul trecut. poze extraordinare..nu mai aveam rabdare sa ajung. Recomandare: PLAJA DIN ACEASTA STATIUNE ESTE GROAZNICA. mI-A fostscarba sa ma bag in apa....era plina de alge si tot felul de plante , etra plina de barcute...deci a trebuit fie sa stau la piscina...( piscine sunt si In Romania:) ) fie sa plec in fiecare zi pe cate o plaja.
Acest Hotel...care isi face f mare reclama pe net....de fapt e compus din 2 cladiri....sa aveti grija sa va faceti rezervare la cladirea de laga piscina....altfel din cealalta cladire..nu aveti nicio priveliste. Conditiile dinauntru sunt ok dar gazdele reci, neprietenoase....se rezuma sa considere ca totul e doar afacere.
Statiunea e plina de englezi pe care nu-i vezi decat la piscine si seara beti manga....cred ca asta e distractia maxima....alcoolul.
Am fost in plin sezon si....erau camere peste tot...daca stiam veneam fara cazare si-mi alegeam loco unde sa-mi placa sa stau....cred ca preturile sunt cam la fel peste tot.
Norocul meu e ca am fostcu masina....CEEEA CE RECOMAND LA TOTI.... sa puteti sa plecati sa vizitati tot ceea ce se poate.
pAREREAA MEA DESPRE CORFU? CU RISCUL CA VOI SUPARA PE MULTI....FRUMOS...DAR PREA LOCUITA DE TURISTI...ORICUM ESTE O EXPERIENTA

KAVOS?...DACA AVETI 18-20 ANI...SUNTETI..FARA PRIETEN SAU PRIETENA....ACOLO E DE VOI....PT FAMILII...SAU PERSOANE LINISTITE..MAI GANDITI-VA.
EU MI-AM CAM LUAT PLASA sad.gif
gina50
Buna
Mai intreb si eu odata daca a fost cineva in Mitssis Roda Beach Hotel & Spa din Roda .Am citit toate postarile de pe forum si din anii trecuti si nu am gasit nimic .Despre Roda, ca locatie, mi-au spus citiva parerile dar despre hotel nimeni.Am citit pe forumurile straine parerile englezilor si am vazut si poze dar m-ar interesa daca a fost cineva de aici sa-mi spuna ceva .Chiar nu pot sa cred ca nu au fost romani , pina acum , acolo .Biletele le-am luat de la o agentie din Romania .Multumesc anticipat .
summer_1983
Buna,

Vom merge si noi anul acesta in Corfu, pt prima oara. Am ales Agios Gordios. As vrea sa stiu de la cei care au mai fost daca exista croaziere catre Lefkada. Sau cat dureaza drumul cu masina din Ag Gordios pana la plajele vestite din Lefkada ? Am inteles ca exista un tunel subacvatic de 100 km dar nu stiu cum se circula in Lefkada. Multumesc!
ellaoprea
am tot vazut intrebri despre AMBIENCE PALACE din corfu dar nu am vazut nici un rasp,stie cineva ceva,eu mi-am luat deja bilet, va rog, daca stiti ceva dati-mi un raspuns...nu de alta dar sa stiu la ce sa ma astept,merci mult
ravy21
QUOTE (decenuela @ May 16 2009, 07:40) *
PT TOTI CEI CARE AU ALES KAVOS - KONSTANTINA APARTAMENTS

eu am facut pe net rezervare anul trecut. poze extraordinare..nu mai aveam rabdare sa ajung. Recomandare: PLAJA DIN ACEASTA STATIUNE ESTE GROAZNICA. mI-A fostscarba sa ma bag in apa....era plina de alge si tot felul de plante , etra plina de barcute...deci a trebuit fie sa stau la piscina...( piscine sunt si In Romania:) ) fie sa plec in fiecare zi pe cate o plaja.
Acest Hotel...care isi face f mare reclama pe net....de fapt e compus din 2 cladiri....sa aveti grija sa va faceti rezervare la cladirea de laga piscina....altfel din cealalta cladire..nu aveti nicio priveliste. Conditiile dinauntru sunt ok dar gazdele reci, neprietenoase....se rezuma sa considere ca totul e doar afacere.
Statiunea e plina de englezi pe care nu-i vezi decat la piscine si seara beti manga....cred ca asta e distractia maxima....alcoolul.
Am fost in plin sezon si....erau camere peste tot...daca stiam veneam fara cazare si-mi alegeam loco unde sa-mi placa sa stau....cred ca preturile sunt cam la fel peste tot.
Norocul meu e ca am fostcu masina....CEEEA CE RECOMAND LA TOTI.... sa puteti sa plecati sa vizitati tot ceea ce se poate.
pAREREAA MEA DESPRE CORFU? CU RISCUL CA VOI SUPARA PE MULTI....FRUMOS...DAR PREA LOCUITA DE TURISTI...ORICUM ESTE O EXPERIENTA

KAVOS?...DACA AVETI 18-20 ANI...SUNTETI..FARA PRIETEN SAU PRIETENA....ACOLO E DE VOI....PT FAMILII...SAU PERSOANE LINISTITE..MAI GANDITI-VA.
EU MI-AM CAM LUAT PLASA sad.gif

Si eu cand am fost acum 2 ani pt prima oara nu m-am lasat pacalit doar de niste poze puse pe net. Trebuia sa te interesezi mult mai bine si sa citesti parerile oamenilor care au fost in Kavos si ai fi vazut ca acolo nu este o statiune pt. familisti. Eu m-am interesat cateva luni bune inainte de a ma duce la agentie si a le spune ce imi doresc si am fost extrem de multumit de tot. Din pacate nerabdarea si graba strica tot de obicei. Imi pare rau pt experienta ta.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.