PT TOTI CEI CARE AU ALES KAVOS - KONSTANTINA APARTAMENTS
eu am facut pe net rezervare anul trecut. poze extraordinare..nu mai aveam rabdare sa ajung. Recomandare: PLAJA DIN ACEASTA STATIUNE ESTE GROAZNICA. mI-A fostscarba sa ma bag in apa....era plina de alge si tot felul de plante , etra plina de barcute...deci a trebuit fie sa stau la piscina...( piscine sunt si In Romania:) ) fie sa plec in fiecare zi pe cate o plaja.
Acest Hotel...care isi face f mare reclama pe net....de fapt e compus din 2 cladiri....sa aveti grija sa va faceti rezervare la cladirea de laga piscina....altfel din cealalta cladire..nu aveti nicio priveliste. Conditiile dinauntru sunt ok dar gazdele reci, neprietenoase....se rezuma sa considere ca totul e doar afacere.
Statiunea e plina de englezi pe care nu-i vezi decat la piscine si seara beti manga....cred ca asta e distractia maxima....alcoolul.
Am fost in plin sezon si....erau camere peste tot...daca stiam veneam fara cazare si-mi alegeam loco unde sa-mi placa sa stau....cred ca preturile sunt cam la fel peste tot.
Norocul meu e ca am fostcu masina....CEEEA CE RECOMAND LA TOTI.... sa puteti sa plecati sa vizitati tot ceea ce se poate.
pAREREAA MEA DESPRE CORFU? CU RISCUL CA VOI SUPARA PE MULTI....FRUMOS...DAR PREA LOCUITA DE TURISTI...ORICUM ESTE O EXPERIENTA
KAVOS?...DACA AVETI 18-20 ANI...SUNTETI..FARA PRIETEN SAU PRIETENA....ACOLO E DE VOI....PT FAMILII...SAU PERSOANE LINISTITE..MAI GANDITI-VA.
EU MI-AM CAM LUAT PLASA