Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

grecul68

QUOTE (dragosionut @ May 5 2009, 10:14) *
Ce distanta este din Craiova pana in Corfu!? stie cineva? mi-ar fi de mare ajutor ...

Pai de nu calculezi si singurel???Faci mai intai distanta Craiova-Bucuresti, apoi Buc-Giurgiu/Ruse, continui cu Ruse-Sofia, Sofia-Kulata, Kulata- Salonic, Salonic-Ioaninna and so on..
Succes !!!
blue_wings
distanta este de 990 km pe urmatoarea ruta:
Craiova - Calafat - Vidin - Sofia - Kulata - Seres - Salonic (intrare pe Egnatia Odos) - Igoumenitsa - Corfu

kkkotto07
Salutare,
Pt. cei care au mai fost in Agios Gordios, panta care duce de la plaja catre Hotelul Aloha este lunga, obositoare(merg cu sotia care este insarcinata si nu stiu cam cat de obositor este sa urci pana la hotelul Aloha)?
daniela302004
QUOTE (floringvrl @ Apr 28 2009, 10:07) *
in ce perioada vrei sa stai acolo?

buna, si pe mine m-ar interesa pentru iulie... cum e hotelul?....locatia.....mancarea....plaja....merita?
mersi anticipat
johnny bravo
Aveti idee daca s-a deschis oficial Egantia Odos si cat costa de la Salonic la Iogumenitsa?
adinaelena
Buna!

Ma poate ajuta cineva cu informatii despre Aqualand Resort sau Aqualand Village - Corfu? Conditii de cazare, masa, cum este aqualand-ul etc. Vrem sa mergem vara asta acolo si as dori sa stiu daca se merita
grecul68
QUOTE (adinaelena @ May 5 2009, 21:10) *
Buna!

Ma poate ajuta cineva cu informatii despre Aqualand Resort sau Aqualand Village - Corfu? Conditii de cazare, masa, cum este aqualand-ul etc. Vrem sa mergem vara asta acolo si as dori sa stiu daca se merita

Aqualandul e destul de misto.Dupa parerea mea, nu se merita sa stai acolo, este undeva pe un deal,departe de mare si de statiuni...

alexica08
am si eu o intrebare...stie cineva vreo oferta cu autocarul pentru ipsos-corfu, in afara de eleni appts si hotel jason?...la eleni am fost anl trecut si nu as vrea sa stau chiar in acelasi loc desi a fost destul de ok, iar jason e cam cocotat pentru firea mea sedentara si drumul pana si de la hotel la plaja cred ca mi-ar imbunatati conditia fizica peste masura smile.gif
eu am facut un search si am descoperit doar astea doua hoteluri...poate au fost altii mai norocosi smile.gif
Mosca
Salut,

As dori sa va intreb daca ati mers cumva cu Christian Tour in Kavos la Hotelul Erofili.

Noi (16 persoane) o sa mergem vara asta si am citit pe un forum de travel ca managerul hotelului e cam sarit de pe fix dry.gif si are multe pretentii legate de liniste, ora la care vii din oras etc.
Noi suntem un grup de tineri intre 22-25 ani si mergem mai ales pt distractie tongue.gif . Inca nu am dat avansul dar planuim in curand, deci un sfat sau o parere ar prinde bine.
Deasemenea as dori sa stiu daca mai sunt si alte oferte pt Kavos in afara de aceasta. Noi ce am gasit in rest era f scump (peste 500 euro pt 7 nopti de cazare, fara drum si masa).

Va multumim.
alexica08

QUOTE (Mosca @ May 7 2009, 01:22) *
Salut,

As dori sa va intreb daca ati mers cumva cu Christian Tour in Kavos la Hotelul Erofili.

Noi (16 persoane) o sa mergem vara asta si am citit pe un forum de travel ca managerul hotelului e cam sarit de pe fix dry.gif si are multe pretentii legate de liniste, ora la care vii din oras etc.
Noi suntem un grup de tineri intre 22-25 ani si mergem mai ales pt distractie tongue.gif . Inca nu am dat avansul dar planuim in curand, deci un sfat sau o parere ar prinde bine.
Deasemenea as dori sa stiu daca mai sunt si alte oferte pt Kavos in afara de aceasta. Noi ce am gasit in rest era f scump (peste 500 euro pt 7 nopti de cazare, fara drum si masa).

Va multumim.

daca mergi in corfu mai ales pentru distractie iti recomand o varianta mai ieftina si anume ipsos...kavos e mai scump pentru ca reprezinta o destinatie favorita pentru englezi si ca de obicei, cand e vorba de ei, preturile sar in aer....in ipsos gasesti toata nebunia pe care ti-o doresti si distractie pana spre 8-9 dimineata...daca mai vrei amanunte, iti stau la dispozitie.
andreiani
salut. anul asta am programata o "vacanta" prelungita....vreo 3 luni. din nefericire cei de acolo nu-mi asigura masa, iar ca sa mananci in fiecare zi la restaurant...faliment sigur... poate sa-mi spuna cineva ce preturi sunt la supermarket-uri?... asta ar fi cea mai fezabila optiune in situatia de fata... ms
johnny bravo
QUOTE (johnny bravo @ May 5 2009, 18:04) *
Aveti idee daca s-a deschis oficial Egantia Odos si cat costa de la Salonic la Iogumenitsa?

Nu stie nimeni?
ginag
QUOTE (andreiani @ May 7 2009, 17:01) *
salut. anul asta am programata o "vacanta" prelungita....vreo 3 luni. din nefericire cei de acolo nu-mi asigura masa, iar ca sa mananci in fiecare zi la restaurant...faliment sigur... poate sa-mi spuna cineva ce preturi sunt la supermarket-uri?... asta ar fi cea mai fezabila optiune in situatia de fata... ms

Sunt ok, in perioada in care am mers noi fructele erau destul de scumpe; painea iarasi era mai scumpa decat suntem noi obisnuiti, in rest aproximativ ca aici ( dintre supermarketuri, noua ni s-a parut mai ieftin, MARINOPOULOS cel mare spre aeroport, care face parte din lantul Carrefour, mai sunt si altele pe insula, tot Carrefour - au sigla respectiva - , insa nu se pot numi hipermarket-uri)

QUOTE (grecul68 @ May 5 2009, 21:16) *
Aqualandul e destul de misto.Dupa parerea mea, nu se merita sa stai acolo, este undeva pe un deal,departe de mare si de statiuni...

Cum adica e departe de statiuni? Pe care deal? Este in AG Ioannis, in mijlocul insulei (pozitionare excelenta pentru cei care vor sa descopere si sa strabata insula in lung si-n lat).
Noi treceam des, venind dinspre vest ( Vatos) spre Kerkyra. Are o asezare super, la strada, cum vii din capitala pe partea stanga. Pe partea dreapta, vis a vis sunt mai tot timpul concerte in aer liber, noaptea, o nebunie (si nebuneala, ca aproape nu mai ai pe unde sa treci, sunt sute de masini parcate si in parcarea de la Village si peste tot) Este o zona animata tocmai datorita acestor concerte.
E fain ca in 5 minute esti in Kerkyra Town, iar spre plajele din vest (Pelekas, Glyfada) faci 5, respectiv 10 minute.
Pe dinafara Village-ul arata mai mult decat ok, spatios (zona locuibila, ma refer), aerisit, luminos.
Despre parc nu pot sa-ti spun nimic ca n-am mai avut timp sa mergem si-acolo (poate ajung anul asta).
Mosca
QUOTE (alexica08 @ May 7 2009, 08:21) *
daca mergi in corfu mai ales pentru distractie iti recomand o varianta mai ieftina si anume ipsos...kavos e mai scump pentru ca reprezinta o destinatie favorita pentru englezi si ca de obicei, cand e vorba de ei, preturile sar in aer....in ipsos gasesti toata nebunia pe care ti-o doresti si distractie pana spre 8-9 dimineata...daca mai vrei amanunte, iti stau la dispozitie.

Avem 2 variante: Agios Gordis si Ipsos.

In Agios Gordis hotelul e Golden Nests si arata superb (vedere la mare, etc) dar statiunea e cam mica si prea linistita.

In Ipsos Hotelul e Apartments Eleni (nu arata grozav dar e putin mai ieftin) si am auzit ca plaja ar fi cam proasta: pietris si mici denivelari dar in schimb statiunea e mult mai animata si sunt multe cluburi si taverne.

Care dintre cele 2 propui si da-mi si cateva argumente ca ne vine f greu sa ne decidem. laugh.gif
Merci
grecul68
[quote name='ginag' date='May 8 2009, 18:48' post='6457272']
Cum adica e departe de statiuni? Pe care deal? Este in AG Ioannis, in mijlocul insulei (pozitionare excelenta pentru cei care vor sa descopere si sa strabata insula in lung si-n lat).

Noi veneam din nordul insulei si undeva pe partea dreapta,parca era si-un Lidl pe aproape(?), la intrarea in Kerkyra era un indicator cu Aquaparkul si mergeam urmand indicatoarele,tooot urcand pe un deal. Mie mi s-a parut ca erau cativa Km buni pana acolo.
Ce sa zic, poate o mai fi si alt drum mai putin ocolitor pe care nu l-am gasit noi .Pe drumul asta de care zic eu, Aqualandul mi s-a parut a fi oarecum destul de departe de mare.
alexica08
QUOTE (Mosca @ May 9 2009, 00:24) *
Avem 2 variante: Agios Gordis si Ipsos.

In Agios Gordis hotelul e Golden Nests si arata superb (vedere la mare, etc) dar statiunea e cam mica si prea linistita.

In Ipsos Hotelul e Apartments Eleni (nu arata grozav dar e putin mai ieftin) si am auzit ca plaja ar fi cam proasta: pietris si mici denivelari dar in schimb statiunea e mult mai animata si sunt multe cluburi si taverne.

Care dintre cele 2 propui si da-mi si cateva argumente ca ne vine f greu sa ne decidem. laugh.gif
Merci

in iulie, cand am fost in ipsos, o parte din turistii din autocar au fost cazati in agios gordis...la intoarcere au avut numai cuvinte de lauda pentru hotel si plaja, dar cativa tineri spuneau ca din punctul de vedere al distractiilor nu au avut ce face si ca majoritatea tavernelor se inchideau in jur de 12 noaptea...in septembrie am fost si eu pe acolo in plimbare si mi s-a parut o statiune frumoasa, cu plaja destul de lata cu nisip, insa foarte foarte linistita iar din ce am vazut eu pe plaja, majoritatea turistilor depaseau cu mult varsta voastra.
in ipsos, singurul lucru oarecum deranjant este plaja..in sensul ca este destul de ingusta si cu pietricele, insa in apa ai numai nisip si nu trebuie sa te ingrijorezi de arici de mare sau alte chestii...statiunea este plina de tineri, in special italieni...gasesti taverne, baruri, cluburi si discoteci deschise pana tarziu spre dimineata cand rasare soarele, e agitatie non-stop, oamenii sunt foarte prietenosi (nu ca in cealalta statiune nu ar fi), nu ajungi niciodata sa te plictisesti...hotelul eleni e in regula, curat, are o piscina mare si bar la piscina..in privinta hotelului eu am vazut 2 dezavantaje:
1. e un hotel numai pentru romani si uneori pe la pranz cand stateam la piscina, veneau numai mirosuri de ciorbe si tocanite si prajeli ca deh, are romanul chicineta domle si gateste nu se joaca tongue.gif
2. am inteles ca acolo vin multe grupuri de copii in tabere scolare si uneori e cam galagie caci iti imaginezi combinatia pusti-piscina cam ce inseamna.
insa avand in vedere ca mi-am gasit o multime de activitati in statiune, nu prea m-a interesat aspectul acesta.
per total, agios gordis inseamna relaxare totala (plaja, papica, somn) iar ipsos inseamna si distractie si mai putin somn pentru ca nu veti rezista sa stati in camera cu toata veselia de afara biggrin.gif
succes in alegere si concediu placut!
grecul68

Ai o ,,vacanta prelungita'' de 3 luni in Corfu??
monny_75
QUOTE (johnny bravo @ May 8 2009, 15:57) *
Nu stie nimeni?

Intra pe pagina oficiala a autostrazii (cauta pe net egnatia odos), in partea dreapta jos gasesti o harta cu stadiul actualizat lunar. Momentan nu e terminat, dar se apropie de sfarsit smile.gif. In octombrie inca nu se taxa deloc pana la Ioannina.
Tridentus
Salutare,

Am o rezervare la Konstantina Apartments, in Kavos. Parerile generale pe care le-am gasit sunt pozitive. Se pare ca vin cam multi englezi in zona si ma intreb daca sunt probleme din cauza asta, tinand cont ca le cam beau voinicii.
A stat careva la Konstantina? Sau macar a fost cineva care sa stea in Kavos? Ceva sugestii...sfaturi...?

Multumesc !
grecul68
QUOTE (Tridentus @ May 9 2009, 22:45) *
Salutare,

Am o rezervare la Konstantina Apartments, in Kavos. Parerile generale pe care le-am gasit sunt pozitive. Se pare ca vin cam multi englezi in zona si ma intreb daca sunt probleme din cauza asta, tinand cont ca le cam beau voinicii.
A stat careva la Konstantina? Sau macar a fost cineva care sa stea in Kavos? Ceva sugestii...sfaturi...?

Multumesc !

Kavosul asta e un loc unde vin mai mult pustani englezi dornici de prostitutie,distractie,bagabontela si bautura, multa bautura. Eu doar am trecut pe acolo sincer sa fiu, si am fost in timpul zilei, pe semne ca dormeau dupa cheful napraznic de peste noapte. Daca esti tanar la randul tau, s-ar putea sa-ti placa,dar daca stai mai prost cu nervii s-ar putea sa-ti strici concediul din cauza astora.
Tin minte ca am vazut mai demult pe un canal tv, parca se numea Reality un reportaj de prin Rhodos-Faliraki,despre englezoii astia pusi pe scandal si bautura si nu mi-a venit sa cred ce faceau pe acolo,samanta de scandal. Nu as fi vrut sa fiu pe acolo...
Nu stiu daca si-n Kavos este la fel, dar mai bine, preventiv, cauta in alta parte ca mai sunt o gramada de locuri misto pe insula...
Hotelul ala de care zici tu o fi misto,dar daca seara pe unde te plimbi este scandal si noaptea se aud urlete si zbierate, nu stiu daca este prea placut.
Tridentus
QUOTE (grecul68 @ May 9 2009, 23:16) *
Kavosul asta e un loc unde vin mai mult pustani englezi dornici de prostitutie,distractie,bagabontela si bautura, multa bautura.

Nu esti singurul care are parerea asta si schimb rezervarea. Sper sa nu sar din lac in put.

San Marco Villas - in zona Ipsos.

Merci !
Mosca
QUOTE (alexica08 @ May 9 2009, 07:39) *
in iulie, cand am fost in ipsos, o parte din turistii din autocar au fost cazati in agios gordis...la intoarcere au avut numai cuvinte de lauda pentru hotel si plaja, dar cativa tineri spuneau ca din punctul de vedere al distractiilor nu au avut ce face si ca majoritatea tavernelor se inchideau in jur de 12 noaptea...in septembrie am fost si eu pe acolo in plimbare si mi s-a parut o statiune frumoasa, cu plaja destul de lata cu nisip, insa foarte foarte linistita iar din ce am vazut eu pe plaja, majoritatea turistilor depaseau cu mult varsta voastra.
in ipsos, singurul lucru oarecum deranjant este plaja..in sensul ca este destul de ingusta si cu pietricele, insa in apa ai numai nisip si nu trebuie sa te ingrijorezi de arici de mare sau alte chestii...statiunea este plina de tineri, in special italieni...gasesti taverne, baruri, cluburi si discoteci deschise pana tarziu spre dimineata cand rasare soarele, e agitatie non-stop, oamenii sunt foarte prietenosi (nu ca in cealalta statiune nu ar fi), nu ajungi niciodata sa te plictisesti...hotelul eleni e in regula, curat, are o piscina mare si bar la piscina..in privinta hotelului eu am vazut 2 dezavantaje:
1. e un hotel numai pentru romani si uneori pe la pranz cand stateam la piscina, veneau numai mirosuri de ciorbe si tocanite si prajeli ca deh, are romanul chicineta domle si gateste nu se joaca tongue.gif
2. am inteles ca acolo vin multe grupuri de copii in tabere scolare si uneori e cam galagie caci iti imaginezi combinatia pusti-piscina cam ce inseamna.
insa avand in vedere ca mi-am gasit o multime de activitati in statiune, nu prea m-a interesat aspectul acesta.
per total, agios gordis inseamna relaxare totala (plaja, papica, somn) iar ipsos inseamna si distractie si mai putin somn pentru ca nu veti rezista sa stati in camera cu toata veselia de afara biggrin.gif
succes in alegere si concediu placut!

Multumesc mult de indicatii wink.gif
Ce as dori sa te intreb legat de Ipsos ... Ai spus ca plaja e ingusta si cu pietricele. Peste tot e asa ? am inteles ca e f lunga (aprox 5 km).
Am observat ca e o sosea fix langa plaja ... nu e deranjant sa tot vezi masini trecand pe langa tine ?

Merci wink.gif

alexica08
QUOTE (Mosca @ May 10 2009, 11:34) *
Multumesc mult de indicatii wink.gif
Ce as dori sa te intreb legat de Ipsos ... Ai spus ca plaja e ingusta si cu pietricele. Peste tot e asa ? am inteles ca e f lunga (aprox 5 km).
Am observat ca e o sosea fix langa plaja ... nu e deranjant sa tot vezi masini trecand pe langa tine ?

Merci wink.gif

da, peste tot este cu pietricele...in capatul dispre dassia parca e ceva mai lata plaja insa nu semnificativ...iar in privinta soselei...se coboara cateva trepte pana la plaja si nu stai chiar cu masinile la marginea sezlongului...avantajul e ca ai tavernele aproape in caz ca vrei un suc/frappe/etc...oricum pana pe la ora 3 e destul de liniste, nu prea este trafic si vei gasi putini oameni pe plaja...dupa 3 incepe nebunia, scutere, claxoane, muzici.
Bruno_Beeny

Asta imi suna a CHRISTIAN TOUR. Anul trecut cand am fost in Corfu, reprezentantii agentiei (ne-au zis ca nu sunt ghizi si de aceea nu ofera prea multe informatii despre insula Corfu) se plangeau ca nu au asigurate mesele.
iata optiuni de "supravietuire':
1. iti iei o undita si intre 2 transferuri de la aeroport mergi la pescuit.
2. Pe la Agios Gordis gasesti smokine, zmeura moka si rodii.
sau
3. ajuti la bucatarie la o taverna si ai masa FREE...
4. renegociaza "contractul" , sa ai macar o masa asigurata.

Fir Intins si "Vacanta" Placuta!
grecul68
QUOTE (Tridentus @ May 10 2009, 00:29) *
Nu esti singurul care are parerea asta si schimb rezervarea. Sper sa nu sar din lac in put.

San Marco Villas - in zona Ipsos.

Merci !

Faci o alegere buna cu Ipsosul,s-a mai scris despre el si din cate am vazut eu, numai de bine...
Mai mult ca sigur ca nu sari din lac in put, poate in vre-o piscina sau in Marea Ionica...

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.