in iulie, cand am fost in ipsos, o parte din turistii din autocar au fost cazati in agios gordis...la intoarcere au avut numai cuvinte de lauda pentru hotel si plaja, dar cativa tineri spuneau ca din punctul de vedere al distractiilor nu au avut ce face si ca majoritatea tavernelor se inchideau in jur de 12 noaptea...in septembrie am fost si eu pe acolo in plimbare si mi s-a parut o statiune frumoasa, cu plaja destul de lata cu nisip, insa foarte foarte linistita iar din ce am vazut eu pe plaja, majoritatea turistilor depaseau cu mult varsta voastra.
in ipsos, singurul lucru oarecum deranjant este plaja..in sensul ca este destul de ingusta si cu pietricele, insa in apa ai numai nisip si nu trebuie sa te ingrijorezi de arici de mare sau alte chestii...statiunea este plina de tineri, in special italieni...gasesti taverne, baruri, cluburi si discoteci deschise pana tarziu spre dimineata cand rasare soarele, e agitatie non-stop, oamenii sunt foarte prietenosi (nu ca in cealalta statiune nu ar fi), nu ajungi niciodata sa te plictisesti...hotelul eleni e in regula, curat, are o piscina mare si bar la piscina..in privinta hotelului eu am vazut 2 dezavantaje:
1. e un hotel numai pentru romani si uneori pe la pranz cand stateam la piscina, veneau numai mirosuri de ciorbe si tocanite si prajeli ca deh, are romanul chicineta domle si gateste nu se joaca

2. am inteles ca acolo vin multe grupuri de copii in tabere scolare si uneori e cam galagie caci iti imaginezi combinatia pusti-piscina cam ce inseamna.
insa avand in vedere ca mi-am gasit o multime de activitati in statiune, nu prea m-a interesat aspectul acesta.
per total, agios gordis inseamna relaxare totala (plaja, papica, somn) iar ipsos inseamna si distractie si mai putin somn pentru ca nu veti rezista sa stati in camera cu toata veselia de afara

succes in alegere si concediu placut!