fokes
22nd April 2009, 18:36
QUOTE (almona @ Apr 22 2009, 16:08)

Am stat in Benitses in 2006. Este o statiune relativ mica, aglomerata si foarte agitata. Baruri, taverne, cateva discoteci, internet cafe, punct de prim ajutor. Plaja cu pietricele, la fel si in apa, dificil sa-ti tii echilibrul la intrarea si la iesirea din apa. La iesirea din statiune spre Corfu Town este Muzeul Scoicilor care merita vazut. In spatele arterei comerciale merita strabatute stradutele ce duc in orasul vechi. O statiune pentru cei care cauta mai mult distractie si aminatie decat liniste.
multumesc pentru ajutor.preturile cum ti s-au parut la mancare bautura?si in rest ce ai mai vizitat in corfu?
sweet_november2009
22nd April 2009, 19:20
salut! am gasit o oferta buna la hotel Paleokastritsa din statiunea cu acelasi nume.Stie cineva ceva despre acest hotel, deoarece am citit pe forum si nu am gasit nimic.
alexica08
23rd April 2009, 09:02
QUOTE (illidan @ Apr 22 2009, 13:55)

o intrebare:
cat timp face autocarul din Bucuresti pana in Corfu?
din bucuresti, aproximativ 20 ore cu tot cu ferry, 1 ora si jumatate...eu am plecat din bucuresti la ora 14.00 si am ajuns in corfu in jur de 9 si ceva in dimineata urmatoare.
almona
23rd April 2009, 10:50
QUOTE (fokes @ Apr 22 2009, 18:36)

multumesc pentru ajutor.preturile cum ti s-au parut la mancare bautura?si in rest ce ai mai vizitat in corfu?
Din ce-mi aduc aminte preturile nu difereau mult fata de continent sau insula Thassos pe care o vizitasem cu un an in urma. Daca au fost diferente nu erau notabile 20-50 centi. Am mancat numai la taverne (micul dejun a fost inclus in pret) si am facut o cura de peste si fructe de mare.
Cu aproximatie:
Preparate la gratar
1) Peste spada - 7,50 e
2) Tsipoura (dorada) - 7,50 e
3) Pastrav - 7,50-8,00 e
4) Crevete (3 bucatai maaaaaaaaari) - 12,00-12,50 e
Alte preparate
Mousaka - 4,50-4,80 e
Pastisada - 6,50 e
Horiatiki (Salata greceasca) - 4,50-4,80 e
Tzatziki - 2,50 e
Vin
0,5 l - 3 e
Frappe - 2,00-4,00 e
Berea am luat-o din supermarket-uri intre 0,80 - 1,10 e, functie de supermarket si de bere. Daca o iei la bax de 6 emai ieftina, daca o iei la doza e un pic mai scumpa, iar daca o iei rece din frigider e si mai scumpa. La fel si sucurile.
Despre locurile de vizitat s-a scris mult, dar am sa reiau pe scurt.
Benitses - Muzeul Scoicilor
Achilion- Palatul imparatesei Sisi
Corfu Town - cele 2 fortarete, Biserica Sf. Spiridon, Esplanada, bazarul, arterele comerciale
Muntele Pantokrator - vedere panoramica asupra coastelor Albaniei si Italiei (daca nu e ceata)
Sidari - Canal d`amour
Paliokastritsa - Grotele Albastre, Bella Vista
Pelekas - un sat pitoresc cu vedere 360 de grade
Glifada - cea mai lata plaja cu cel mai fin nisip
Marathias si Santa Barbara - doua plaje care marginesc fiecare cate un capat de golf, plaje extraordinar de late cu nisip fin de culoarea lutului galben.
scotty
23rd April 2009, 15:29
QUOTE (almona @ Apr 23 2009, 11:50)

Din ce-mi aduc aminte preturile nu difereau mult fata de continent sau insula Thassos pe care o vizitasem cu un an in urma.
Pentru concediul din vara aceasta ezit intre Corfu si Thassos. Am vazut ca le-ai vizitat pe ambele de curand si as vrea sa te intreb daca sunt comparabile sau in ce masura este una mai frumoasa decat alta.
Multumesc!
nicucozac
23rd April 2009, 18:11
Salut. Va rog sa ma ajutati cu un loc de cazare pe drumul spre Corfu in apropiere de granita Greciei. In Polikastro sau prin imprejurimi, n-as vrea sa intru in Salonic. Multumesc
fokes
23rd April 2009, 19:38
QUOTE (almona @ Apr 23 2009, 11:50)

Din ce-mi aduc aminte preturile nu difereau mult fata de continent sau insula Thassos pe care o vizitasem cu un an in urma. Daca au fost diferente nu erau notabile 20-50 centi. Am mancat numai la taverne (micul dejun a fost inclus in pret) si am facut o cura de peste si fructe de mare.
Cu aproximatie:
Preparate la gratar
1) Peste spada - 7,50 e
2) Tsipoura (dorada) - 7,50 e
3) Pastrav - 7,50-8,00 e
4) Crevete (3 bucatai maaaaaaaaari) - 12,00-12,50 e
Alte preparate
Mousaka - 4,50-4,80 e
Pastisada - 6,50 e
Horiatiki (Salata greceasca) - 4,50-4,80 e
Tzatziki - 2,50 e
Vin
0,5 l - 3 e
Frappe - 2,00-4,00 e
Berea am luat-o din supermarket-uri intre 0,80 - 1,10 e, functie de supermarket si de bere. Daca o iei la bax de 6 emai ieftina, daca o iei la doza e un pic mai scumpa, iar daca o iei rece din frigider e si mai scumpa. La fel si sucurile.
Despre locurile de vizitat s-a scris mult, dar am sa reiau pe scurt.
Benitses - Muzeul Scoicilor
Achilion- Palatul imparatesei Sisi
Corfu Town - cele 2 fortarete, Biserica Sf. Spiridon, Esplanada, bazarul, arterele comerciale
Muntele Pantokrator - vedere panoramica asupra coastelor Albaniei si Italiei (daca nu e ceata)
Sidari - Canal d`amour
Paliokastritsa - Grotele Albastre, Bella Vista
Pelekas - un sat pitoresc cu vedere 360 de grade
Glifada - cea mai lata plaja cu cel mai fin nisip
Marathias si Santa Barbara - doua plaje care marginesc fiecare cate un capat de golf, plaje extraordinar de late cu nisip fin de culoarea lutului galben.
mersi mult mi-ai fost de mare ajutor
almona
24th April 2009, 08:21
QUOTE (scotty @ Apr 23 2009, 15:29)

Pentru concediul din vara aceasta ezit intre Corfu si Thassos. Am vazut ca le-ai vizitat pe ambele de curand si as vrea sa te intreb daca sunt comparabile sau in ce masura este una mai frumoasa decat alta.
Multumesc!
Grea misiune...
Categoric ambele merita vizitate. Si cand spun asta ma refer la faptul ca trebuie strabatute cu orice mijloc de locomotie, inclusiv cele 2 picioare din dotare. Cine vrea ca 7 zile sa zaca in piscinia si sa se echilibreze cu doua halbe de bere n-are ce cauta in Grecia, in general, si in insule, in special. (scuze daca am fost off topic).
Imi este foarte greu sa fac o comparatie intre cele doua din mai multe motive. Thassos face parte din regiunea Macedonia, iar Corfu se incadreaza in insulele ionice. Thassos este la Marea Egee care este de un verde ireal (smarald), Corfu la Marea Ionica de un albastru care uneori bate in indigo. Marea Egee nu face valuri decat foarte rar, la Ionica poti avea parte de o sesiune de talasoterapie mai ales pe plaja din Glyfada. Nu e nevoie insa niciunde sa fi campion la inot. Apa te tine la suprafata ca pe ou. Ca o racomandare, mai ales pentru Marea Ionica, dupa baie, dus cu apa dulce intrucat sarea uscata de soarele puternic poate produce alergii suparatoare.
Thassos este mai rustica, mai legata de traditii, cu oameni calzi, balcanici in sensul bun al cuvantului. Sunt mai legati de pamant (ca sa nu spun de glie), ocupatiile principale fiind lucrul pamantului si cresterea animalelor alaturi de turism.
Corfu este mai comerciala cu puternice influente italiene, venetiene si britanice, iar oamenii mi s-au parut o idee mai reci decat in Thassos. Nu sunt badarani sau indiferenti, din contra. Am avut surpriza sa ma ratacesc pe ambele insule cu masina si sa rog localnici sa ma ajute si am primit acelasi raspuns: "Tine dupa mine". Insa in Corfu mi-am facut mai putini prieteni decat in Thassos.
Ca dimensiuni Corfu este mult mai mare decat Thassos. Cea din urma are 98 de km de sosea de jur imprejur si alte cateva drumuri interioare, satesti, dar care concureaza cu succes multe bulevarde bucurestene in ceea ce priveste calitatea carosabilului. Corfu este mult mai dezvoltata din punctul acesta de vedere si are avantajul ca din punctul A in punctul B ai cel putin 2 cai facile de acces din care sa alegi, la care se adauga alte 2 sau 3 mai solicitante, dar care te rasplatesc cu niste privelisti de vis.
Ambele au avantajul ca in aceeasi zi, de dimineata pana seara, poti pleca de la malul marii pana in creierii muntilor (Vf. Pantokrator 917 m in Corfu, Vf. Ipsarion 1200m in Thassos) si retur. In Corfu se poate ajunge cu masina, in Thasssos doar pana la un anumit punct in panaghia si de acolo pe jos, in drumetie, echipat corespunzator, cu pantaloni lungi si eventual jambiere care sa protejeze partea cuprinsa intre glezna si genunchi din cauza viperelor care pot deveni agresive in perioadele de seceta (este valavil si in Corfu daca se pleaca indrumetii). Obligatoriu in drumetii sa aveti suficienta apa pt ca de ex. pe Ipsarion nu exista sursa de apa la suprafata.
In ceea ce priveste peisajele, din pacate in momentul de fata Thassos este un pic mai "desertica" din cauza incediilor din anii 80, provocate de dezvoltatorii imobiliari in cautare de terenuri pentru constructii, ale caror urmari inca nu au putut fi inlaturate complet. Corfu este mult mai verde, mai bogata in vegetatie, asta probabil si datorita climei mai umede. Daca in Thassos la sfarsitul lui iunie inceputul lui iulie n-am simtit ca-mi fierb creierii, nu m-a deranjat fierbinteala nisipului, in Corfu, la inceputul lui septembrie, mainile si picioare se faceau pernute din cauza umezelii din aer, iar pe nisipul din Glyfada nu puteai sta fara sezlong decat daca aveai abilitati de fachir. Aceasta ar fi poate motivul pt care in Thassos pe 2 sezlonguri si o umbrela plateai 5 euro sau faceai o consumatie la bar, iar in Corfu indiferent de consumatie, plateai 8 euro. In Thassos era o fita, in Corfu era o necesitate pe care o speculau la maxim.
In Thassos nu sunt atatea grote spectaculoase ca in Corfu, insa pe ambele insule gasesti plaje mai mici sau mai mari accesibile doar de pe mare, sau plaje mici izolate doar pentru tine si familia ta.
Ma opresc aici deocamdata si promit sa revin
tincu68
24th April 2009, 18:36
Plaja din Agios Georgios nu are pietre, intr-o singura zi a fost marea agitata si a adus pietricele la mal. Erau atat de frumoase: rotunjite si micute, cu combinatii de culori si chiar nuate pe care eu nu le-am mai vazut in viata mea. Am luat si eu cateva amintire. Nu pietrele trebuie sa va ingrijoreze si nici aricii de mare, singura chestie cu care a trebuit sa ne obisnuim a fost temperatura apei. Am fost in luna august totusi apa nu-i fiarta ca-n Marea Neagra (mare inchisa), iar in ziua in care a fost agitata trebuia sa fii tenace sa intri in apa.
Nu am poze din camara de la Alkyon Beach. In camera sunt paturile(nu se prabusesc cu turistii) un dulap de haine, o noptiera cu oglinda si un tv, dar n-ai la ce sa te uiti. Noi am avut laptop-ul cu noi cu doua miniboxe si o gramada de CD-uri, dar eram obositi seara si n-am prea folosit laptop-ul.Si mai pot sa va spun ca desi e modesta e f. curata, se face curat zilnic, apa calda (poate am avut noroc?) de cate ori am vrut , am avut. Iar prosoapele si asternutul se schimba la trei zile.
Eu prefer sa ma cazez la ei, pentru ca stiu conditiile, si sa ma plimb prin alte statiuni, decat sa experimentez un hotel nou si alta statiune. Imi convine si pretul. Sincer anul trecut am avut mari emotii la cate discutii s-au facut pe seama agentiilor si chiar a statiunilor grecesti.
Mergeti cu toata increderea.
grecul68
24th April 2009, 20:37
O comparatie ff buna,aproape ca n-ar mai fi prea multe de adaugat...
Diferenta dintre cele doua este legata de subiectivismul fiecaruia dintre noi...
Unii oameni pe aici care fusesera in ambele insule spuneau chiar ca ar alege Thassosul chiar din prisma ,,caldurii''oamenilor, ce spunei si tu vis-a-vis de prietenii...
Ca idee, in principiu, este gresit sa compari efectiv insulele grecesti, fiecare are farmecul si parfumul ei aparte...
Eu personal m-am simtit excelent in amandoua,nu as stii insa ce sa recomand:
-ca avantaj pt Thassos ar fi drumul mai scurt cu masina,diferenta fiind de aproape 500 Km;
-in privinta peisajelor ambele sunt frumoase dar parerea mea, Corfu este mult mai spectaculos !
-Corfu are o mai mare dezvoltare urbana, capitala arata a oras adevarat, asa cum scrie si mai sus, Thassos este mai rustic. Se poate spune fara a gresi ca Insula Corfu este mai dezvoltata din toate punctele de vedere, inclusiv industrie turistica!
-era sa uit, eu gasesc un avantaj al Thassosului apropierea de continent, poti intr-o zi sa iei feribotul si sa te duci in orasul Kavala care este superb si shoppingul in consecinta... nici Salonicul nu este departe, daca esti cu masina!
Este bine sa te duci in ambele, nu gresesti cu nimic daca anul asta te duci intr-una in detrimentul celeilalte, recuperezi la anu'...
gicumirea68
24th April 2009, 21:33
MA POATE AJUTA CINEVA CU INFORMATII DESPRE HOTEL BELLE HELENE MULTUMESC MULT
scotty
25th April 2009, 01:01
Va multumesc pentru raspunsurile foarte detaliate. Faptul ca nu sunt mari diferente si avand in vedere ca merg cu un pici de 3 ani, distanta mai mica ar inclina balanta catre Thassos. De asemenea am inteles ca acolo sunt cateva plaje frumoase cu nisip care sunt obligatorii pt. copil.
Gargarel
25th April 2009, 01:03
Salutare, as dori si eu cateva informatii despre ApartHotel Arianna - Paleokastritsa, daca a fost cineva acolo. Am inteles ca apa este foarte rece, pe plaja pietre, adica nu are nisip + pietre in apa .Intentionez sa plec la inceputul lunii iulie. Astept impresii si sfaturi. Multumesc!
floringvrl
27th April 2009, 13:54
buna stie careva ceva despre hotelul Ambiente Palace din insula Corfu?
ssergiu
27th April 2009, 15:37
QUOTE (scotty @ Apr 25 2009, 02:01)

Va multumesc pentru raspunsurile foarte detaliate. Faptul ca nu sunt mari diferente si avand in vedere ca merg cu un pici de 3 ani, distanta mai mica ar inclina balanta catre Thassos. De asemenea am inteles ca acolo sunt cateva plaje frumoase cu nisip care sunt obligatorii pt. copil.
In Corfu am fost anul trecut si in Thassos acum 2 ani. De fiecare data in prima parte a lunii septembrie. In Corfu am stat intr-o statiune mica, Arillas, iar in Thassos chiar in capitala, Limenas. Ambele insule le-am parcurs asa in mare incat sa-mi fac o idee. Cum zicea si cineva mai sus, capitala insulei Corfu e oras in toata regula, spre deosebire de Limenas. Insa, pentru Thassos ai varianta feribot-ului pana in Kavala care este un oras maricel unde poti face "shopping" in adevaratul sens al cuvantului (nu suveniruri marunte). Corfu e splendit pe alocuri, insa Thasssos mi-a placut in totalitate. E drept, in Thassos nu ai Bella Vista din Paleokastritsa dar ai Aliki
. Cum ziceau si restu' - oameni mai ospitalieri in Thassos (in Corfu chiar am avut incidente. sunt multi albanezi ce au trecut candva marea cu pluta si acuma se cred greci get-beget). Depinde pentru ce mergeti in vacanta deoarece Corfu e departe mai plin de "viata de noapte" (vezi Sidari) iar in Thassos e mai multa liniste. Ah... si inca un aspect deloc de neglijat ar fi preturile care in Thassos sunt sensibil mai mici!
Daca ar fi sa mai merg o data nu m-as gandi prea mult si as alege Thassos!
bloscutza
27th April 2009, 17:47
Hello!
Caut informatii despre hotelul Ambient Palace. Ma poate ajuta cineva? Ma intereseaza daca este curat, cum este mancarea si cum este plaja.
Multumesc.
gina50
28th April 2009, 01:13
QUOTE (Adysoft77 @ Apr 8 2009, 03:12)

In urma unei campanii intense facute impotriva Christian Tour si Europa Travel acum 2 ani, la care am participat si eu, au fost scoase din oferta mai multe hoteluri din statiunea Roda. In principal era vorba de "hotelul" Blue Lagoon din Roda. In afara de o piscina interesanta din mijlocul complexului, toate celelalte lucruri erau jalnice: erau camere doar la parter, pentru ca nu era hotel ci niste bungalow-uri naspa. Oamenii gaseau zilnic soparle, paianjeni si alte lighioane prin camera. Eu nu am fost cazat acolo. Am fost cazat in Agios Gordis, insa la intoarcere am trecut si prin Roda sa luam turistii de acolo. Era o atmosfera jalnica; oamenii isi blestemau zilele si ii injurau pe cei de la Christian Tour. Am stat o ora acolo pana s-au imbarcat turistii, plus ca au facut si soferii si ghidul pauza de masa. Intre timp am vizitat si satul. Am vrut sa ajung si la plaja dar am renuntat la mijlocul drumului de mers prin gradini si prin spatele altor "hoteluri" in drum spre plaja. Naspa rau. Sper ca doar te interesezi si nu ai rezervat deja. E pacat ca, dupa un asemenea sejur, oamenii isi fac o parere proasta despre Corfu si nu despre locul in care au fost cazati.
Multumesc pentru raspuns .Intre timp am mai intrat si pe HolidayCheck si pe triadvisor si am vazut poze postate de turisti cu bune si rele .Eu am inteles ca este un complex de hoteluri situate la 1 km de satul Roda .Noi am facut deja rezervare .Chiar nu am gasit nici un roman care sa fi stat in acest hotel asa ca la intoarcere am sa revin cu amanunte .Am citit cam tot ce se putea citi despre obiectivele turistice si sper sa ne simtim bine .Suntem 8 adulti si 4 copii asa ca nu avem timp sa ne plictisim. Mergem cu masinile noastre si vom cauta sa ne plimbam cit mai mult.
QUOTE (alexica08 @ Apr 8 2009, 09:34)

oamenii se plang des in legatura cu conditiile avute in vacanta...romanii se plang tot timpul...si eu as putea sa va spun ca am vazut soparle in ipsos cat si in acharavi si probabil o sa va ingroziti...aceste lighioane sunt de fapt niste chestii de vreo 5-6cm despre care nu am auzit sa fi ATACAT pe careva (chiar am vazut un kid jucandu-se cu un betisor cu o asemenea bestie)...daca esti atent sa inchizi geamurile si usa de la balcon seara, nu iti intra in camera...unii se plangeau de tantari si ne afumau in fiecare seara cu diverse antidoturi...noi nu am zarit astfel de vampiri prin zona...mai este si problema albinelor/viespilor, destul de numeroase in insule..insa nu cred ca trebuie sa ne panicam...rogi chelnerul sa iti aduca la masa o tavita cu un praf caruia ii da foc si le tine departe de voi...sa nu uitam de celebri arici de mare...daca exista pietre in apa este POSIBIL sa dai de asa ceva, desi eu m-am balacit in mai toate apele statiunilor din est/vest/nord, plus cateva plaje mai salbatice, fara papucei speciali si nu am reusit performanta de a da de asa ceva...de retinut ca eu vorbesc despre toate aceste vietati ale junglei ca despre niste posibilitati...nu sunt un must al vacantei si nici niste probleme fara solutii simple.
in privinta statiunii...este adevarat ca roda e o statiune mica si linistita, de genul satuc..pentru o familie care vrea relaxare si liniste este foarte ok...plus ca daca va plictisiti, aveti acharavi destul de aproape.
cat despre cazare...am invatat sa nu mai aplec urechea la nemultumirile turistilor...odata terminat sejurul incepe eterna poveste "nu mai merg in viata mea acolo"..totul depinde de pretentii/asteptari...daca te astepti sa gasesti o camera mobilata si dotata ultra-modern, vei fi dezamagit...majoritatea hotelurilor/vilelor sunt dotate basic - mobilier din lemn, chicineta rudimentara (daca exista), televizor cu vreo 3-4 canale grecesti...diferenta fata de cazarile de pe continent gen paralia katerini/olympic beach si corfu sunt destul de mari...legea compensatiei...in paralia nu vei avea niciodata peisajele din corfu asa ca trebuie sa atraga turistii prin ceva ( de ex - hoteluri elegante )
sfatul meu - mergeti macar o data in corfu sa va faceti propria voastra parere
va urez o vacanta cat mai placuta!

Multumesc pentru raspuns .Inainte de a lua biletele am mai intrat si pe HolidayCheck si pe Tripadvisor si am citit acolo si pareri bune si rele , am vazut si poze dar m-ar fi interesat daca cineva din Romania a fost cazat acolo .Nu pot sa cred ca nu a fost nimeni .Noi nu suntem foarte mofturosi si camera o sa o folosim 2 ore la pranz pentru somnul copiilor si noaptea .Avem de gind sa ne plimbam , sa vizitam si fiind mai multi si cu masinile personale speram sa avem o vacanta super .La intoarcere am sa va povestesc.Stiti ceva de autostrada de la Salonic catre Igumenitza ? Inca odata multumesc .
floringvrl
28th April 2009, 09:07
QUOTE (bloscutza @ Apr 27 2009, 18:47)

Hello!
Caut informatii despre hotelul Ambient Palace. Ma poate ajuta cineva? Ma intereseaza daca este curat, cum este mancarea si cum este plaja.
Multumesc.
in ce perioada vrei sa stai acolo?
dragosionut
28th April 2009, 14:36
salut! m'am hotarat sa merg in corfu la vila niki,in agios gordis.....stie cineva ceva despre aceasta vila,cat de departe este d plaja? sau de asemenea despre hotelul golden nest.a stat cineva acolo?cum a fost ce parere aveti?este buna optiunea cu demipensiune?si as dori sa aflu informatii,pareri si despre statiunea agios gordis.thanks
astept detalii d la voi aici sau privat
johnny bravo
29th April 2009, 12:24
Am gasit in oferta Christian Tour in Paleokastritsa, Akrotiri Beach Hotel Am cautat reviewuri si aici pe topic si pe Trip Advisor si am citit si de bune si de rele. Pe site-ul hotelului se spune ca in iarna aceasta s-au renovatt camerele.
A fost cineva la acest hotel? Sa ma bag la el?
miky67
29th April 2009, 15:10
Ce stiti despre Mesonghi, cum este plaja cu pietre sau nisip?
zstefc
29th April 2009, 22:41
QUOTE (johnny bravo @ Apr 29 2009, 13:24)

Am gasit in oferta Christian Tour in Paleokastritsa,
Akrotiri Beach Hotel Am cautat reviewuri si aici pe topic si pe Trip Advisor si am citit si de bune si de rele. Pe site-ul hotelului se spune ca in iarna aceasta s-au renovatt camerele.
A fost cineva la acest hotel? Sa ma bag la el?
si eu astept aceste detalii ... va rog cine a fost acolo sa posteze niste pareri obiective
tincu68
1st May 2009, 13:42
QUOTE (zstefc @ Apr 29 2009, 23:41)

si eu astept aceste detalii ... va rog cine a fost acolo sa posteze niste pareri obiective
Nu am fost acolo, dar am cautat pe "picasaweb" dand cautare " hotel akrotiri beach paleokastritsa" si ai sa gasesti albumul lui serghei. Rasfoiete-l (vorba vine) si ai sa vezi statiunea, ceva din hotel , plaja, si ce poti vizita. E frumos.
Si tot in "picasa web" dand cautare: vila niki agios gordis veti gasi albumul lui tavi. Veti vedea in pozele lui vila, imprejurimile, statiunea, chiar si mancarea si felul de servire. Succes.
gina50
2nd May 2009, 19:07
QUOTE (nicucozac @ Apr 23 2009, 19:11)

Salut. Va rog sa ma ajutati cu un loc de cazare pe drumul spre Corfu in apropiere de granita Greciei. In Polikastro sau prin imprejurimi, n-as vrea sa intru in Salonic. Multumesc
De ce nu vrei sa intri in Salonic? Orasul este f. frumos si gasesti usor cazare .Noi ne-am cazat anul trecut la Hotel Rotonda , in centru iar anul acesta stam la hotel Park , 83 euro camera tripla cu mic dejun inclus. Din Bucuresti plecam cam la 5 dimineata si ajungem cam la 14-15 la hotel in Salonic .Ti-ar fi de mare ajutor un GPS .Cu ajutorul lui am trecut prin Sofia fara sa ne ratacim si ne-a dus la fix la hotel.Noi am rezervat cazare din Bucuresti .Pentru intoarcere am luat cazare in Sidirokastro hotel Agnantio .Vacanta placuta .
dragosionut
5th May 2009, 09:14
Ce distanta este din Craiova pana in Corfu!? stie cineva? mi-ar fi de mare ajutor ...
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.