Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

fotojunior

Corfu - Hotel ALONAKIA 3* Agios Gordis
a fost cineva la acest hotel? cum sunt camerele? mesele? este departe de plaja, tinand cont ca oferta este cu camere cu vedere la mare?
am citit ca plaja este ok, dar restul statiunii?
astept cu nerabdare opinii si pareri
multumesc

fotojunior
Salutare,
dupa mai multe discutii cu sotia, desi eu eram ferm convins sa merg in Agios Gordios, am cazut de acord sa va mai cerem o data parerea.
dorim sa mergem in Corfu, sa stam intro statiune unde sa avem plaja cu nisip, dar in mod sigur le vom vizita si pe celelalte, hotel de 3 * demipensiune cu auto propriu, si sa avem si ceva viata de noapte in sensul ca vrem sa fie cat mai multe taverne, baruri unde sa poti bea o bere sau un vin si dupa miezul noptii, o discoteca, atmosfera si viata de noapte, nu foarte intensa dar sa fie, nu la ora 23 sa nu mai ai ce face si sa mergi la culcare.
din cate am citi, statiunile din nord-vest sunt mai pline de viata, puteti sa ne recomandati din experientele voastre.
multumesc.

almona
QUOTE(fotojunior @ Apr 25 2007, 21:43) [snapback]2752380[/snapback]
Salutare,
dupa mai multe discutii cu sotia, desi eu eram ferm convins sa merg in Agios Gordios, am cazut de acord sa va mai cerem o data parerea.
dorim sa mergem in Corfu, sa stam intro statiune unde sa avem plaja cu nisip, dar in mod sigur le vom vizita si pe celelalte, hotel de 3 * demipensiune cu auto propriu, si sa avem si ceva viata de noapte in sensul ca vrem sa fie cat mai multe taverne, baruri unde sa poti bea o bere sau un vin si dupa miezul noptii, o discoteca, atmosfera si viata de noapte, nu foarte intensa dar sa fie, nu la ora 23 sa nu mai ai ce face si sa mergi la culcare.
din cate am citi, statiunile din nord-vest sunt mai pline de viata, puteti sa ne recomandati din experientele voastre.
multumesc.

Daca nu sunteti hotarati pentru Agios Gordios, atunci aruncati-va o privire spre Paleiokastritsa (necesita un buget mai generos) sau spre Sidari. Hotelurile arata bine cel putin pe dinafara si poti imbina odihna cu distractia. Din ce am vazut eu, in Paleiokastritsa sunt foarte multi italieni, iar in Sidari predomina britanicii. in ceea ce priveste viata de noapte, in toata Grecia incepe dupa ora 23. Salonicul, de exemplu, este supranumit "orasul care nu doarme niciodata"

Insa daca vrei un sfat, nu alegeti demipensiune. Puteti avea noroc sa vi se asigure cina pana la ora 24, dar puteti sa aveti si bafta sa va spuna ca puteti manca numai intr 19.00 si 21.00 si atunci va ruinati vacanta pentru ca sunteti legati de masa. Plus ca la demipensiune mancati ce va dau ei, chit ca va place sau nu.

Mai bine optati cel mult pentru mic dejun, iar in cursul zilei mancati ce aveti chef pe unde va apuca foamea. Oricum, nu ratati macar un suc sau o cafea la Bella Vista in Paleiokastritsa. Ai senzatia ca stai pe "acoperisul lumii" si e o priveliste de vis.

simona78
QUOTE(adelaide @ Apr 25 2007, 14:02) [snapback]2750023[/snapback]
Simona, intr-adevar ar fi bine sa-ti iei niste papucei, nu numai din cauza aricilor, dar si din cauza pietricelelor de pe unele plaje (depinde in ce statiune mergi). Noi am fost in Benitses si in prima zi de abia am putut iesi din apa, asa de tare ne intepau pietrele. Crede-ma, merita papucii aia!!!! Si nici nu sunt scumpi.
Drumul e lung, dar eu (care am rau de masina) nu regret ca am ales autocarul. O sa fi surprinsa de acel traseu montan. Este superb!
Si noi am vrut sa mergem la Laguna Albastra, dar din pacate in ziua excursiei valurile erau prea mari. Poate o sa ne povestesti tu cum a fost.
Oricum ai ales o destinatie super!
Neaparat sa vizitezi capitala Corfu Town si Paleokastritsa!

Multumesc mult pentru impresii si sfaturi. Cam cat costa papuceii si unde se gasesc? In oferta pe care o am eu, sezlongurile de plaja sunt gratuite ( cel putin asa scrie ). E vorba de vila Alekos. Ai mai auzit de asa ceva?
adelaide
[quote name='simona78' date='Apr 26 2007, 12:31' post='2754438']
Multumesc mult pentru impresii si sfaturi. Cam cat costa papuceii si unde se gasesc? In oferta pe care o am eu, sezlongurile de plaja sunt gratuite ( cel putin asa scrie ). E vorba de vila Alekos. Ai mai auzit de asa ceva?
[/quote

Noi i-am luat din piata din Benitses si ne-au costat 5 EUR/perechea. Erau si unii cu 8 EUR, dar aveau talpa mai groasa.
De vila Alekos nu am auzit, sorry. Incearca pe http://www.holidays-uncovered.co.uk/frames.htm sau http://www.holidaywatchdog.com/, poate gasesti acolo ceva informatii.
Nici noi nu a trebuit sa platim pentru sezlongurile de pe plaja hotelului (desi agentia din Romania ne-a zis ca sunt contra cost huh.gif ).
Andreea4
QUOTE(fotojunior @ Apr 25 2007, 22:43) [snapback]2752380[/snapback]
Salutare,
multumesc.

Si noi vrem sa plecam la vara tot in Agios Gordis pt ca am inteles ca ar fi cea mai buna plaja de pe insula si am gasit un hotel micut si cochet de 3*** cu preturi rezonabile.Din tot ce am vazut a fost singurul hotel care mi-a placut cum arata in interior (din pozele lor de pe site: www.alonakiahotel.gr) dar pt care m-am si informat la o gramada de agentii iar cele care aveau detalii personale au zis ca e ok .Macar daca iau teapa stiu ca nu am platit un pret mai mare ...pt doua persoane in plin sezon ( mijlocul lui iulie) cu demipensiune ( obligatorie) cu avion si transferuri cu taxe de aeroport de duce la aprox 880e. Eu zic ca e ok ..caut de multa vreme si oferta mai tentanta ca raport calitate pret nu am gasit ...
La paleokastritza intradevar peisajul este minunat dar hotelul este mai neingrijit . Adik din informatiile pe care le-am primit de la agenti ce au fost acolo au zis ca gasesti praf in sifoniere , sub pat , etc ...Iar plaja adevarata cu nisisp acolo nu ai , trebuie sa mergi cateva sute de metri din cate mi-au spus ei si oricum plaja nu e la fel ca in Agios gordis...
Succes in alegere si daca plecati in aceeasi perioada poate ne intalnim..
bishopp
QUOTE(simona78 @ Apr 23 2007, 21:37) [snapback]2742055[/snapback]
Eu am fost in Grecia anul trecut la sfarsitul lunii septembrie si vremea a fost cat se poate de proasta.Chiar daca este mai ieftin nu se merita,este pacat,te apuca depresia.Dar asta nu este o regula,eu m-am intors pe 1 octombrie si o colega de a mea care a plecat incepand cu 1.10 a avut parte de o vreme foarte buna , fara strop de ploaie.Eu totusi nu as mai risca.
vacanta placuta si vreme buna!

salut simona,
hai ca ma sperii, esti prima persoana care imi spune asa ceva. Toti mi-au spus ca este vremea buna pana tarziu. Eu am fost anul trecut in turcia si erau 30 de grade in octombrie. Acum nu stiu la greci cum este dar toti mi-au spus sa nu imi fac probleme de vreme. Adevarul este ca si in iulie poti sa prinzi o sapt de ploaie daca ai ghinion.
Mai stie cineva cum e vremea in sep? Se merita sau este cam riscant, ma puteti ajuta va rog?

simona78
QUOTE(bishopp @ Apr 30 2007, 11:47) [snapback]2769144[/snapback]
salut simona,
hai ca ma sperii, esti prima persoana care imi spune asa ceva. Toti mi-au spus ca este vremea buna pana tarziu. Eu am fost anul trecut in turcia si erau 30 de grade in octombrie. Acum nu stiu la greci cum este dar toti mi-au spus sa nu imi fac probleme de vreme. Adevarul este ca si in iulie poti sa prinzi o sapt de ploaie daca ai ghinion.
Mai stie cineva cum e vremea in sep? Se merita sau este cam riscant, ma puteti ajuta va rog?

Poate am avut eu ghinion. Am fost in perioada 22 sept-1 oct. A fost vreme rea, asta e. Am intrebat ghida care s-a ocupat de noi acolo, si ne-a spus ca asa e vremea in septembrie, capricioasa, si ca nu prea sunt sanse de baie. A zis ca luna septembrie este mai mult pentru excursii. Din tot sejurul am avut doua zile cu soare, intr-adevar atunci a fost ceva mai cald ( 24 de grade ).
ladyboss_ro
Buna! Sunt Dana din Brasov si vreau sa merg si eu in cursul lunii iunie in Corfu. Am de ales intre 2 variante: in Benitses sau Mesonghi, amandoua fiind in Moraitica, sud estul insulei, pe traseu fiind si vizitarea Meteorei. Am inteles ca amandoua sunt cu plaje cu pietris. Imi poate da cineva un sfat dintre 2 rele ( ca plaja) care sa o aleg? Nu dispun de f. multi bani si am ales cazarea sa fie cu bucatarie. Am o varsta mai inaintata si nu voi umbla in discoteci, eventual copiii mei. In plus nu-mi place sa fiu legata de un program si loc anume, ci sa fiu libera sa hotarasc unde, cand si ce mananc. Ce am citit pana acum pe Forum de firma Oniro a fost numai de bine. Ar mai fi o varianta in nord sau nord vest in Arillas unde am auzit ca e plaja buna. Despre inconvenientul variantei Arillas ar fi ca in traseu nu e inclusa Meteora. As vrea sa impusc 2 iepuri cu excursia aceasta. A fost cineva? Ce sfat imi puteti da? E adevarat ca in Corfu preturile sunt mai mari decat pe continent? Apa minerala, berea, cafeaua, cam ce preturi au? Am fost in urma cu 2 ani in Leptokaria. E un satuc linistit, pentru cei care vor numai odihna, nu distractie. Aici vezi viata grecilor de zi cu zi. In schimb pe malul apei si in apa era pietris. In Neipori plaja si apa de nota 10, o statiune retrasa si cred ca e populata numai pe perioda sezonului, in rest nu cred ca existau localnici, sau f. putini. In Paralia e plin de viata (dar si de romani), f. aglomerat, prosop langa prosop. Acum vroiam o insula, altceva decat ce e pe continent. Va rog, daca puteti sa imi dati un sfat unde e mai bine.Astept deoarece vreau sa si achit biletul si nu pot lua o decizie. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde. mellow.gif
ladyboss_ro

Buna! Sunt Dana din Brasov si vreau sa merg si eu in cursul lunii iunie in Corfu. Am de ales intre 2 variante: in Benitses sau Mesonghi, amandoua fiind in Moraitica, sud estul insulei, pe traseu fiind si vizitarea Meteorei. Am inteles ca amandoua sunt cu plaje cu pietris. Imi poate da cineva un sfat dintre 2 rele ( ca plaja) care sa o aleg? Nu dispun de f. multi bani si am ales cazarea sa fie cu bucatarie. Am o varsta mai inaintata si nu voi umbla in discoteci, eventual copiii mei. In plus nu-mi place sa fiu legata de un program si loc anume, ci sa fiu libera sa hotarasc unde, cand si ce mananc. Ce am citit pana acum pe Forum de firma Oniro a fost numai de bine. Ar mai fi o varianta in nord sau nord vest in Arillas unde am auzit ca e plaja buna. Despre inconvenientul variantei Arillas ar fi ca in traseu nu e inclusa Meteora. As vrea sa impusc 2 iepuri cu excursia aceasta. A fost cineva? Ce sfat imi puteti da? E adevarat ca in Corfu preturile sunt mai mari decat pe continent? Apa minerala, berea, cafeaua, cam ce preturi au? Am fost in urma cu 2 ani in Leptokaria. E un satuc linistit, pentru cei care vor numai odihna, nu distractie. Aici vezi viata grecilor de zi cu zi. In schimb pe malul apei si in apa era pietris. In Neipori plaja si apa de nota 10, o statiune retrasa si cred ca e populata numai pe perioda sezonului, in rest nu cred ca existau localnici, sau f. putini. In Paralia e plin de viata (dar si de romani), f. aglomerat, prosop langa prosop. Acum vroiam o insula, altceva decat ce e pe continent. Va rog, daca puteti sa imi dati un sfat unde e mai bine.Astept deoarece vreau sa si achit biletul si nu pot lua o decizie. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde. biggrin.gif rolleyes.gif
seby100
fratilor ma poate ajuta cineva cu detalii despre Corfu Sea Garden? a fost cineva acolo? ceva recomandari,etc
multumiri anticipate.
esperando
QUOTE(ladyboss_ro @ May 1 2007, 16:32) [snapback]2773828[/snapback]
Buna! Sunt Dana din Brasov si vreau sa merg si eu in cursul lunii iunie in Corfu. Am de ales intre 2 variante: in Benitses sau Mesonghi, amandoua fiind in Moraitica, sud estul insulei, pe traseu fiind si vizitarea Meteorei. Am inteles ca amandoua sunt cu plaje cu pietris. Imi poate da cineva un sfat dintre 2 rele ( ca plaja) care sa o aleg? Nu dispun de f. multi bani si am ales cazarea sa fie cu bucatarie. Am o varsta mai inaintata si nu voi umbla in discoteci, eventual copiii mei. In plus nu-mi place sa fiu legata de un program si loc anume, ci sa fiu libera sa hotarasc unde, cand si ce mananc. Ce am citit pana acum pe Forum de firma Oniro a fost numai de bine. Ar mai fi o varianta in nord sau nord vest in Arillas unde am auzit ca e plaja buna. Despre inconvenientul variantei Arillas ar fi ca in traseu nu e inclusa Meteora. As vrea sa impusc 2 iepuri cu excursia aceasta. A fost cineva? Ce sfat imi puteti da? E adevarat ca in Corfu preturile sunt mai mari decat pe continent? Apa minerala, berea, cafeaua, cam ce preturi au? Am fost in urma cu 2 ani in Leptokaria. E un satuc linistit, pentru cei care vor numai odihna, nu distractie. Aici vezi viata grecilor de zi cu zi. In schimb pe malul apei si in apa era pietris. In Neipori plaja si apa de nota 10, o statiune retrasa si cred ca e populata numai pe perioda sezonului, in rest nu cred ca existau localnici, sau f. putini. In Paralia e plin de viata (dar si de romani), f. aglomerat, prosop langa prosop. Acum vroiam o insula, altceva decat ce e pe continent. Va rog, daca puteti sa imi dati un sfat unde e mai bine.Astept deoarece vreau sa si achit biletul si nu pot lua o decizie. Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde. mellow.gif

Buna!
Eu am fost anul trecut in Corfu , tot cu Oniro , anul asta am vazut ca au schimbat putin programul optind pentru oprire cu innoptare undeva la intrarea in GRECIA in plus au scazut si pretul fata anul trecut , si stiu ca o sa faca si oprire pentru vizitarea Meteorei si deci merita luata in calcul mai ales ca e o destinatie super in plus ai si oprirea pentru somn ceace e un lucru f bun avind in vedere ca in mod normal se merge cam 24 de ore , ce iti pot spune despre ei ca sunt agentie Ok, eu am fost 2 ani cu ei la rind si nu am avut probleme deloc.In legatura cu alegerea destinatiei Benitses sau Mesonghi , trebuie spus ca ambele au acelasi gen de plaja adica cu pietricele nu sunt extraoridare ca plaja ,in Benitses sunt multi romani , in Mesonghi mai putini .Statiunile sunt linistite nu au viata de noapte .Intr-adevar preturile sunt mai ridicate decit pe continent
dar daca cazarea este in Benitses se poate merge foarte usor in Kerkyra cu autobuzele care fac unde sunt citeva supermarketuri mari de unde pot cumpara produse alimentare la preturi bune .Cu siguranta Corfu va fi ceva deosebit si nu cred sa te dezamageasca deloc!
lela_stc
QUOTE(esperando @ May 1 2007, 22:19) [snapback]2774944[/snapback]
Buna!
Eu am fost anul trecut in Corfu , tot cu Oniro , anul asta am vazut ca au schimbat putin programul optind pentru oprire cu innoptare undeva la intrarea in GRECIA in plus au scazut si pretul fata anul trecut , si stiu ca o sa faca si oprire pentru vizitarea Meteorei si deci merita luata in calcul mai ales ca e o destinatie super in plus ai si oprirea pentru somn ceace e un lucru f bun avind in vedere ca in mod normal se merge cam 24 de ore , ce iti pot spune despre ei ca sunt agentie Ok, eu am fost 2 ani cu ei la rind si nu am avut probleme deloc.In legatura cu alegerea destinatiei Benitses sau Mesonghi , trebuie spus ca ambele au acelasi gen de plaja adica cu pietricele nu sunt extraoridare ca plaja ,in Benitses sunt multi romani , in Mesonghi mai putini Statiunile sunt linistite nu au viata de noapte .Intr-adevar preturile sunt mai ridicate decit pe continent
dar daca cazarea este in Benitses se poate merge foarte usor in Kerkyra cu autobuzele care fac unde sunt citeva supermarketuri mari de unde pot cumpara produse alimentare la preturi bune .Cu siguranta Corfu va fi ceva deosebit si nu cred sa te dezamageasca deloc!

Salutare!
Ma numesc Mirela, si sunt din Ploiesti.........mi-am luat bilet la Oniro pentru 21 iunie in statiunea Moraitika ( cazare in studio cu bucatarie si grup sanitar).....imi poti spune, te rog, la ce conditii de cazare sa ma astept (ma refer la curatenie, ci nu la lux, fiindca sunt constienta ca la banii pe care ii dau nu ma pot astepta la lux)?.......
Dupa parerea ta se merita sa mergi cu autocarul? mai ales ca se face oprire la Seres...........Apropo de ceea ce ai scris mai sus.......ca sunt statiuni fara viata de noapte..........la agentie mi s-a spus ca in Moraitika ar exista asa ceva (cluburi, discoteci).........
paul06
A fost cineva in luna mai ?
Noi plecam cu masina pe 19 mai si ma intereseaza mai mult care sunt temperaturile (aer+apa).
Insa vreau parerile celor care au fost in aceasta perioada.
Pe site-uri am vazut si eu, dar ma intereseaza mai mult parerile personale.
Multumesc anticipat.
laurentis
QUOTE(Andreea4 @ Apr 27 2007, 10:30) [snapback]2758778[/snapback]
Si noi vrem sa plecam la vara tot in Agios Gordis pt ca am inteles ca ar fi cea mai buna plaja de pe insula si am gasit un hotel micut si cochet de 3*** cu preturi rezonabile.Din tot ce am vazut a fost singurul hotel care mi-a placut cum arata in interior (din pozele lor de pe site: www.alonakiahotel.gr) dar pt care m-am si informat la o gramada de agentii iar cele care aveau detalii personale au zis ca e ok .Macar daca iau teapa stiu ca nu am platit un pret mai mare ...pt doua persoane in plin sezon ( mijlocul lui iulie) cu demipensiune ( obligatorie) cu avion si transferuri cu taxe de aeroport de duce la aprox 880e. Eu zic ca e ok ..caut de multa vreme si oferta mai tentanta ca raport calitate pret nu am gasit ...
La paleokastritza intradevar peisajul este minunat dar hotelul este mai neingrijit . Adik din informatiile pe care le-am primit de la agenti ce au fost acolo au zis ca gasesti praf in sifoniere , sub pat , etc ...Iar plaja adevarata cu nisisp acolo nu ai , trebuie sa mergi cateva sute de metri din cate mi-au spus ei si oricum plaja nu e la fel ca in Agios gordis...
Succes in alegere si daca plecati in aceeasi perioada poate ne intalnim..

Poti te rog sa imi spui si mie ce agentie ofera acest hotel/ mersi !
lela_stc
Help!!!! Afost cineva cazat in Vila Kostas (Corfu Moraitika)?
Daca raspunsul este afirmativ.......cum arata camera?.......
Pentru cei care cunosc:.....Ce vila sa aleg intre: Kostas, Ramos, Nikos?
razvanxxy30
Salut.Ma pote azuta cineva cu informatii despre Hotel Oceanis (3stele+) din Palekastrisa.Am gasit o oferta foarte buna la Christian Tour pt sfarsitul lunii August si as vrea sa ma duc sa imi fac rezervare,dar nu inainte sa aflu cateva pareri din partea celor care cunosc acest hotel .
Va multumesc.
tafouras
Va recomand sa vizitati www.travelcorfu.ro - e un portal turistic din Corfu(insula situata in NV, linga Italia), Grecia, care se adreseaza in exclusivitate romanilor, este in totalitate in limba romana, si contine toate informatiiile de care are nevoie oricine doreste sa vina pe aceasta insula : locuri de cazare(promoveaza numai initiativele locale, locuri de cazare mici si mijlocii, pensiuni, vile, apartamente, studiouri, etc., nu retele de hoteluri. Filozofia portalului este promovarea unui turism familiar, relaxat, cu contact direct cu proprietarii respectivelor locuri de cazare, nu stilul impersonal al hotelurilor mari), muzee, evenimente, unde se poate minca, distra, ce alte activitati se pot face pe insula in afara de plaja, mincaruri traditionale, produse locale traditionale ce pot fi cumparate, fotografii, etc..
Dati o raita pe portal!!! happy.gif coolspeak.gif
tafouras
Va recomand sa vizitati www.travelcorfu.ro - e un portal turistic din Corfu(insula situata in NV, linga Italia), Grecia, care se adreseaza in exclusivitate romanilor, este in totalitate in limba romana, si contine toate informatiiile de care are nevoie oricine doreste sa vina pe aceasta insula : locuri de cazare(promoveaza numai initiativele locale, locuri de cazare mici si mijlocii, pensiuni, vile, apartamente, studiouri, etc., nu retele de hoteluri. Filozofia portalului este promovarea unui turism familiar, relaxat, cu contact direct cu proprietarii respectivelor locuri de cazare, nu stilul impersonal al hotelurilor mari), muzee, evenimente, unde se poate minca, distra, ce alte activitati se pot face pe insula in afara de plaja, mincaruri traditionale, produse locale traditionale ce pot fi cumparate, fotografii, etc..
esperando
Am vazut si eu site-ul recomandat pentru Corfu dar consider ca are totusi putine informatii care nu te pot ajuta prea mult, singura sectiune interesanta este cea legata de produsele locale si denumirile lor care poate fi de ajutor, in rest mult prea putine informatii, probabil datorita faptului ca este nou facut!
esperando
QUOTE(tafouras @ May 5 2007, 18:03) *

Am vazut si eu site-ul recomandat pentru Corfu dar consider ca are totusi putine informatii care nu te pot ajuta prea mult, singura sectiune interesanta este cea legata de produsele locale si denumirile lor care poate fi de ajutor, in rest mult prea putine informatii, probabil datorita faptului ca este nou facut si o sa mai apara informatii pe parcurs!
ladyboss_ro
QUOTE(esperando @ May 5 2007, 21:07) *
Am vazut si eu site-ul recomandat pentru Corfu dar consider ca are totusi putine informatii care nu te pot ajuta prea mult, singura sectiune interesanta este cea legata de produsele locale si denumirile lor care poate fi de ajutor, in rest mult prea putine informatii, probabil datorita faptului ca este nou facut!

[quote name='esperando' date='May 5 2007, 21:09' post='2792530']
Tot Dana din Brasov.Multumesc de informatii.Din ce am citit pe Foum am inteles ca la un pret rezonabil poti inchiria masina in Corfu.Am o singura dilema:cum ma voi descurca tinand cont ca stau prost cu indicatoarele?Am tot cautat pe net ceva harti rutiere, eventual si cu distantele dintre localitati si nu am gasit mare lucru.Hartile lor sunt scrise tot cu litere chirilice?Am vazut harti din care n-am inteles mare lucru, multe denumiri sunt altfel trecute Corfu e Kerkira de exemplu.Daca si alte denumiri difera , ce fac? rolleyes.gif deadtongue.gif console.gif Oricum sunt nerabdatoare sa plec.Se pare ca tot din 21 iunie merg cu Oniro.
Mirela, ne vom intalni la autocar.Eu voi urca din Bucuresti deoarece n-am unde lasa masina parcata in Ploiesti cat timp lipsim si nu cunosc pe nimeni in Ploiesti s-o las.Sper sa fie OK.Mai astept ceva sfaturi de la cei care imi pot da si au timp. peacefingers.gif
ladyboss_ro
QUOTE(esperando @ May 5 2007, 21:09) *
Am vazut si eu site-ul recomandat pentru Corfu dar consider ca are totusi putine informatii care nu te pot ajuta prea mult, singura sectiune interesanta este cea legata de produsele locale si denumirile lor care poate fi de ajutor, in rest mult prea putine informatii, probabil datorita faptului ca este nou facut si o sa mai apara informatii pe parcurs!

[quote name='esperando' date='May 5 2007, 21:09' post='2792530']
Tot Dana din Brasov.Multumesc de informatii.Din ce am citit pe Foum am inteles ca la un pret rezonabil poti inchiria masina in Corfu.Am o singura dilema:cum ma voi descurca tinand cont ca stau prost cu indicatoarele?Am tot cautat pe net ceva harti rutiere, eventual si cu distantele dintre localitati si nu am gasit mare lucru.Hartile lor sunt scrise tot cu litere chirilice?Am vazut harti din care n-am inteles mare lucru, multe denumiri sunt altfel trecute Corfu e Kerkira de exemplu.Daca si alte denumiri difera , ce fac? rolleyes.gif deadtongue.gif console.gif Oricum sunt nerabdatoare sa plec.Se pare ca tot din 21 iunie merg cu Oniro.
Mirela, ne vom intalni la autocar.Eu voi urca din Bucuresti deoarece n-am unde lasa masina parcata in Ploiesti cat timp lipsim si nu cunosc pe nimeni in Ploiesti s-o las.Sper sa fie OK.Mai astept ceva sfaturi de la cei care imi pot da si au timp. peacefingers.gif
esperando
In legatura cu hartile smile.gif o sa ai acolo destule harti care le gasesti gratis in magazine sau in locul de unde iei masina de inchiriat , in plus intr-adevar e posibil sa te mai ratacesti , pentru ca indicatoarele iti arata o localitate(sa zicem in dreapta , dar e posibil sa ai 2 optiuni pentru dreapta...si nu stii pe care sa il alegi) , eu nu m-am intilnit cu situatia de a ratacii drumul desi am umblat in toata insula.Distantele dintre localitati le cam vezi pe indicatoare , sunt si unele harti care iti arata In plus la urcare in autocar o sa gasesti pe bancheta harta insulei si inca un pliant .Iar de ratacit.....daca o sa se intimple e usor sa revii pentru ca vezi pe harta unde ajungi si poti iesi si pe alte drumuri la destinatia dorita!Legat de parcare pot sa-ti spune unde sa o lasi in Ploiesti daca vrei si nu ar fi mare problema ca este pazita parcare .Apropo care e numele tau?Daca mai vrei detalii intreaba si daca stiu te ajut!
esperando
In legatura cu hartile smile.gif o sa ai acolo destule harti care le gasesti gratis in magazine sau in locul de unde iei masina de inchiriat , in plus intr-adevar e posibil sa te mai ratacesti , pentru ca indicatoarele iti arata o localitate(sa zicem in dreapta , dar e posibil sa ai 2 optiuni pentru dreapta...si nu stii pe care sa il alegi) , eu nu m-am intilnit cu situatia de a ratacii drumul desi am umblat in toata insula.Distantele dintre localitati le cam vezi pe indicatoare , sunt si unele harti care iti arata In plus la urcare in autocar o sa gasesti pe bancheta harta insulei si inca un pliant .Iar de ratacit.....daca o sa se intimple e usor sa revii pentru ca vezi pe harta unde ajungi si poti iesi si pe alte drumuri la destinatia dorita!Legat de parcare pot sa-ti spune unde sa o lasi in Ploiesti daca vrei si nu ar fi mare problema ca este pazita parcare .Apropo care e numele tau?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.