Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

MagicTouch

QUOTE (nicucozac @ Mar 31 2009, 19:15) *
Din ce am citit am tras concluzia ca Agios Gordis este printre cele mai frumoase statiuni din Corfu....despre Sidari nu s-a vorbit atat de mult....cum este aceasta statiune. Mentionez ca nu vreau sa stam toata ziua la plaja, dar vrem sa ne si odihnim cateva zile din sejur...

Nu ma pot prounta in privinta hotelului pentru ca, desi am trecut pe langa el, nu stiu ce conditii ofera.
La prima vedere pare un hotel bun dar, cate lucruri nu arata bine din afara si inauntru...
Pretul este per group sau per familie? Pentru cate zile?
Sidari nu se deosebeste prea mult de celalalte statiuni din nordul insulei. Desi in Sidari se gasesc si ceva plaje cu nisip (una chiar la doi pasi de centru oraselului/comunei cum vrei sa-i spui) sufera, ca si restul statiunilor din zona nordica a insulei, la capitolul apa marii. Limpede nimic de argumentat dar in foarte multe situatii plina de alge. In Sidari gasesti si renumita Canal d'Amour. Daca ati mai vazut si alte locuri prin Grecia nu va asteptati sa va indragostiti de acel loc. Merita vazut dar nu-mi sa parut ceva de speriat. Peisaj frumos dar plajele lasa de dorit. Pe unele plaje daca reusesti sa bagi (in latime) doua randuri de sezlonguri. Cel putin pe una dintre ele era doar un rand de sezlonguri (de pe majoritarea se auzea limba maghiara), vre-o doi metri de alge la intrarea in mare dupa care urma o apa cristal. Parea mai mult o amagire decat o plaja pe care as fi stat. Pe foarte multe plaje de la Canal d'Amour trebuie adoptata metoda de pe vremea lui Ceausescu - vrei sa prinzi ceva bun, trebuie sa ajungi devreme. Am gasit locuri la o alta "plaja" daca-i pot spune asa, pe niste stanci, dupa care am intrat in apa pe rand. Batea vantul destul de tare si cineva trebuia sa stea tot timpul cu ochii pe casti, rucsac, imbracaminte etc. Daca unul dintre articole o lua la vale...se oprea direct in apa. In cel mai rau caz in capul cuiva care facea baie la baza stancilor.
Doar o parere personala - eu as zice sa va mai ganditi. Mai ales daca aveti de gand sa colindati insula eu v-as recomanda ceva mai la mijlocul insulei cum ar fi Ipsos. Plaja buna, (pentru aceasta zona a insulei), apa buna spre calda, comparativ cu restul plajelor unde ne-am scaldat noi, limpede si, surprinzator pentru zona, aproape zero alge in apa. Singurul lucru neplacut acolo este faptul ca plaja este foarte aproape de soseaua principala asa ca toata ziua stai in zgomot si fum de masina.
Tot ca o parere personala eu zic sa profitati de aceasta criza mondiala si de preturile care se ofera pe alte insule. Se pare ca anul acesta nu vor fi prea mari diferente de preturi intre Corfu, Zante, Zakynthios, Kefalonia. Corfu este o insula frumoasa si se merita vazuta dar, cu scuzele de rigoare, nu se compara cu celelalte insule mentionate.
In ce privesc preturile,anul trecut, chiar inainte sa plecam cineva de la un magazin din Roda ne-a aratat un apartament - "in caz ca mai veniti si la anul in Corfu"- cu 3 camere, baie, bucatarie, totul la dispozitie.
La doi pasi de plaja (partea buna) din Roda. Intr-adevar era in spatele unei cladiri mai inalte deci priveliste...lipsa. Dar avea blacon de nota 10 si o gradina interioara foarte faina. Pretul (atunci) - 60 euro/noapte pentru tot apartamentul. Asta ca o idee
Adysoft77
QUOTE (nicucozac @ Mar 31 2009, 20:15) *
Buna seara. Am reusit sa citesc 75 de pagini din acest topic si nu am reusit sa ma lamuresc... asa ca o sa-i intreb pe cei care cunosc (cu scuzele de rigoare daca cumva se gaseste rspunsul in paginile necitite de mine). Statiunea Sidari, respectiv Hotel Corfu Panorama Resort, o parere autorizata va rog... Suntem 2 familii cu cate un copil (13 ani) si hotelul are gratuit copii pana in 14 ani...o oferta destul care ajunge la 930 euro cu A.,I. fara transport....Avand in vedere ca la Agios Gordis un hotel de 3* ne costa cu demipensiune in jur de 800 euro suntem tentati de prima varianta...Ce parere aveti? Din ce am citit am tras concluzia ca Agios Gordis este printre cele mai frumoase statiuni din Corfu....despre Sidari nu s-a vorbit atat de mult....cum este aceasta statiune. Mentionez ca nu vreau sa stam toata ziua la plaja, dar vrem sa ne si odihnim cateva zile din sejur...
In al doilea ii rog pe cei care stiu sau care au mers cu masina prin Serbia si Macedonia sa-mi dea cateva detalii, anume: este necesar pasaport prntru trecerea frontierei, starea drumurilor, taxe de drumuri, probleme aparute prin aceste tari si nu in ultimul rand un traseu verificat (recomandat)
Multumesc

Parerea mea, bazata si pe experienta, e ca in Corfu se merita sa te cazezi doar in Agios Gordis pe coasta de vest a insulei, daca nu ai foarte multi bani, daca vrei o plaja ca lumea si daca vrei un peisaj deosebit. Daca banii nu sunt o problema si daca nu tii foarte mult la priveliste si la plaja, atunci hotelurile de 5 stele de pe partea de est a insulei sunt o alegere foarte buna. In rest, nordul insulei e ca la tara, Paleokastritsa e superba dar sa fii doar in vizita, iar sudul insulei e pentru englezi disperati dupa alcool, sex si droguri - strict in ordinea asta - si care nu tin prea mult la conditiile de cazare (e adevarat ca pe acesti englezi, pentru care costul unui sejur in Corfu e echivalent cu o iesire in week-end la mall, ii gasesti la intoarcere pe toate site-urile si forumurile de specialitate plangandu-se de conditiile nasoale .... iar pe altii ii gasesti in Corfu ani la rand foarte multumiti).
Mi-ar placea ca toata insula Corfu sa aiba plaje ca la Olympic Beach de langa Paralia Katerini si sa aiba numai hoteluri de 4 si 5 stele cu all inclusive. Din pacate realitatea e altfel. Daca vrei locuri in care conditiile ultramoderne, de lux, sa se combine cu un peisaj fantastic si cu o plaja de vis, atunci trebuie sa fii pregatit sa scoti din buzunar peste 3-4 mii de euro de persoana pentru destinatii exotice. Si chiar si atunci s-ar putea sa simti lipsa muntilor si a peisajelor din Corfu .... si chiar si a oamenilor de acolo ...

alexica08
QUOTE (nicucozac @ Mar 31 2009, 20:15) *
....despre Sidari nu s-a vorbit atat de mult....cum este aceasta statiune. Mentionez ca nu vreau sa stam toata ziua la plaja, dar vrem sa ne si odihnim cateva zile din sejur...

mie personal sidari imi place mult..plaja este cu nisip, intrarea in apa se face lin, in statiune ai cam tot ce vrei...taverne, baruri, disco, magazine...la vreo 3-5 km de sidari este o plaja extraordinara, Logas Beach, cu un peisaj superb.
din punctul meu de vedere, sidari e mai avantajos pentru ca poti vizita mai multe statiuni fara prea mare bataie de cap...roda e la vreo 7 km, acharavi la 10 km, ai autobuze care parcurg toata coasta de est...
MagicTouch
QUOTE (alexica08 @ Mar 31 2009, 23:37) *
sidari e mai avantajos pentru ca poti vizita mai multe statiuni fara prea mare bataie de cap...roda e la vreo 7 km, acharavi la 10 km, ai autobuze care parcurg toata coasta de est...

Cu o mica mentionare - autobuzele nu merg decat pana in jurul orei 16:30 maxim 17:30. Iar intarzierile (de 20-30 minute) nu sunt iesite din comun pe insula. Intr-o zi, molesit de caldura si satul de condus, ne-am decis sa mergem cu autobuzul. Autobuzul urma sa vina la 13:10, noi ne-am postat in statie pe la ora 13:00. O fata ne-a auzit vorbind romaneste si a venit la noi. Grecoaica, studenta la medicina in Iasi. Vorbea binisor romana si o mai rupea si pe engleza. De la ea am inteles ca intarzierile de 10, 20 de minute [si chiar mai mult] sunt la ordinea zilei in Corfu. Pe la 13:40 ne-am scuzat si am mers inapoi la vila sa luam ATV-ul. Am luat castile, am baut un suc, am stat un pic de vorba cu Pauline si George (proprietarii vilei). In jurul orei 14:00 am trecut cu ATV-ul pe langa statia de autobuz. Grecoaica cu care vorbisem era inca in statie.
Sidari nu este o statiune urata dar nici nu se distinge printr-o frumusete nemaivazuta. Daca mai facem si un raport pret/conditii/facilitati este depasita [cu mult] de alte statiuni. Dar asta e o chestie de gust asa ca, nu comentez. Pana la urma, si noi am ales anul trecut Roda tocmai pentru ca am sperat sa gasim un amalgam de mare, munte si sat pescaresc tipic grecesc mai degraba decat o statiune de lux.
ginag
Mie mi-au placut amandoua. Sunt diferite, evident, fiecare cu propriul stil.
Ce mi-a placut in Sidari: apa foarte, foarte calda (dar si f murdara, cel putin asa am prins-o eu), nisip fin, preturi bune la taverne si excursiile pe insula sau in jur (Paxos etc), multa distractie pe plaje (cu tot felul de nebunii ce n-am vazut la mare la noi; parasailing).
Ce mi-a placut la Ag Gordios: prima impresie, mai ales in privinta pozitionarii, a fost una colectiva de "uaaaaau!!", eu de exemplu nu am fost marcata de Paleokastritsa cum am fost de Ag Gordios (na, impactul e diferit de la o persoana la alta); iarasi preturi bune la taverne, plaja super, nisip fin.
AI-ul te si cam tine pe loc. Personal prefer HB sa mananc dimineata si seara cand ma intorc din " fiind baiet paduri cutreieram" (ca de obicei merg fara masa, e alta problema tongue.gif ) De ce fac referire, pentru ca ori Sidari ori Ag Gordios, important e ce zona o sa fie mai des vizitata. Pentru ca alegand Sidari esti foarte in nord numai pana in Kerkyra Town cred ca faci 30-40 minute cu masina. E superb sa te plimbi seara in capitala, in zona portului. Ag Gordios e asezat ceva mai strategic la mijlocul coastei vestice. Si zona de mijloc de la vest la est mie mi-a placut cel mai mult.
Daca vreti mai mult sa leneviti, sa va distrati static, atunci merge f bine si Sidari. Noi vrem sa mergem cu copiii (de 3 si 8 ani) o fuga in Bulgaria, doar de leneveala, fara cutreierat munti si plaje, la AI, mancat si stat cu burta la soare. Insa in Lefkada mergem fara copii, cu machineta, fara masa, tot intr-o zona care am gandit noi ca e intre plajele frumoase si distractia/plimbarile pe inserat...

Personal as alege Ag Gordios.
Adysoft77
QUOTE (ginag @ Apr 1 2009, 17:14) *
Mie mi-au placut amandoua. Sunt diferite, evident, fiecare cu propriul stil.
Ce mi-a placut in Sidari: apa foarte, foarte calda (dar si f murdara, cel putin asa am prins-o eu), nisip fin, preturi bune la taverne si excursiile pe insula sau in jur (Paxos etc), multa distractie pe plaje (cu tot felul de nebunii ce n-am vazut la mare la noi; parasailing).
Ce mi-a placut la Ag Gordios: prima impresie, mai ales in privinta pozitionarii, a fost una colectiva de "uaaaaau!!", eu de exemplu nu am fost marcata de Paleokastritsa cum am fost de Ag Gordios (na, impactul e diferit de la o persoana la alta); iarasi preturi bune la taverne, plaja super, nisip fin.
AI-ul te si cam tine pe loc. Personal prefer HB sa mananc dimineata si seara cand ma intorc din " fiind baiet paduri cutreieram" (ca de obicei merg fara masa, e alta problema tongue.gif ) De ce fac referire, pentru ca ori Sidari ori Ag Gordios, important e ce zona o sa fie mai des vizitata. Pentru ca alegand Sidari esti foarte in nord numai pana in Kerkyra Town cred ca faci 30-40 minute cu masina. E superb sa te plimbi seara in capitala, in zona portului. Ag Gordios e asezat ceva mai strategic la mijlocul coastei vestice. Si zona de mijloc de la vest la est mie mi-a placut cel mai mult.
Daca vreti mai mult sa leneviti, sa va distrati static, atunci merge f bine si Sidari. Noi vrem sa mergem cu copiii (de 3 si 8 ani) o fuga in Bulgaria, doar de leneveala, fara cutreierat munti si plaje, la AI, mancat si stat cu burta la soare. Insa in Lefkada mergem fara copii, cu machineta, fara masa, tot intr-o zona care am gandit noi ca e intre plajele frumoase si distractia/plimbarile pe inserat...

Personal as alege Ag Gordios.

Aceeasi reactie de uauuuuuuuu am avut si eu cand am ajuns prima data in Agios Gordis. In schimb Paleokastritsa nu m-a impresionat foarte tare.
nicucozac
Multumesc pentru raspunsuri si va mai incerc rabdarea cu inca o intrebare: hotel Golden View din Sinarades, este foarte aproape de Agios Gordis si de centrul insulei. Si acest hotel are o oferta foarte atragatoare, ce stiti despre aceasta statiune.

aso
[quote name='nicucozac' date='Mar 31 2009, 20:15' post='6271076']
Avand in vedere ca la Agios Gordis un hotel de 3* ne costa cu demipensiune in jur de 800 euro suntem tentati de prima varianta...Ce parere aveti? Din ce am citit am tras concluzia ca Agios Gordis este printre cele mai frumoase statiuni din Corfu....despre Sidari nu s-a vorbit atat de mult....cum este aceasta statiune. Mentionez ca nu vreau sa stam toata ziua la plaja, dar vrem sa ne si odihnim cateva zile din sejur...

Salut,

Noi am fost anul trecut cazati la Agios Gordis si am inchiriat intr-o zi o masina si ne-am dus pana in Sidari, la Canal d'amour.
Parerea mea e ca Sidari este o statiune linistita, are o plaja lunga cu nisip, apa este mai mica la intrare cativa metri..ceea ce e ok ptr copii ca se pot juca, intr-adevar alocuri este mai murdara. Canal d'Amour nu m-a impresionat foarte tare, poate si din cauza ca era foarte cald, e o statiune pe campie, fara munti sau copaci in apropiere si era multa lume pe plaja. Multe taverne, restaurante dragutze...am stat intr-adevar doar cateva ore acolo dar abia asteptam sa ma re-intorc in Ag Gordis...asa cum multi zic privelistea e superba la intrare in statiune. Daca mergeti cu masina si aveti posibilitatea sa va plimbati : noi am fost intr-o zi cu busul in orasul Corfu, o zi in Paleokastrica & Glyfada...asa da eu zic ca merita.
Avantaje si dezavantaje...
popescub
QUOTE (MagicTouch @ Apr 1 2009, 12:23) *
Cu o mica mentionare - autobuzele nu merg decat pana in jurul orei 16:30 maxim 17:30. Iar intarzierile (de 20-30 minute) nu sunt iesite din comun pe insula. Intr-o zi, molesit de caldura si satul de condus, ne-am decis sa mergem cu autobuzul. Autobuzul urma sa vina la 13:10, noi ne-am postat in statie pe la ora 13:00. O fata ne-a auzit vorbind romaneste si a venit la noi. Grecoaica, studenta la medicina in Iasi. Vorbea binisor romana si o mai rupea si pe engleza. De la ea am inteles ca intarzierile de 10, 20 de minute [si chiar mai mult] sunt la ordinea zilei in Corfu. Pe la 13:40 ne-am scuzat si am mers inapoi la vila sa luam ATV-ul. Am luat castile, am baut un suc, am stat un pic de vorba cu Pauline si George (proprietarii vilei). In jurul orei 14:00 am trecut cu ATV-ul pe langa statia de autobuz. Grecoaica cu care vorbisem era inca in statie.

... am o completare la faza cu care sunt compelt de acord.
O chestie asemanatoare am patit si eu anul trecut. Am vrut sa merg din Barbati in Ipsos (partea de vest), am lesinat 30 min in statie asteptand autobuzul in bataia soarelui ("statie" insemnand un stalp cu o pancarda, fara pic de umbra in jur pe o raza de 100m). Intr-un final a venit. Insa partea really funny a fost la intoarcere: la ora 17:00 trecea ultimul autobuz din Ipsos catre Barbati (conform orarului). Desi eram constient ca pot fi 30 min intarzaiare, am zis ca ar fi bine sa fiu la 17:00 acolo. Ghiciti surpriza? Autobuzul a trecut pe la 16:50... l-am vazut de la distanta, cand mai aveam cam 200m pana la statie... Noroc ca l-am vazut trecand, ca altfel faceam spume in statie asteptand...
M-am intors cu taxiul.
Deci nu numai ca intarzaie, insa poate trece si mai devreme smile.gif.
Asta s-a intamplat in prima noastra zi acolo.
A doua zi dimineata am inchiriat o masinuta (Fiat Seicento cu AC, a fost ieftina si super ok), pana la finalul sejurului, si s-a meritat din plin!!
Deci asta e sfatul meu catre toti: nu va bazati pe autobuze sub nici o forma. Inchiriati ceva (ATV, masina) si cutreierati toata insula, fiindca merita, e foarte frumoasa.

Numai bine.
alexica08

QUOTE (popescub @ Apr 2 2009, 18:22) *
... am o completare la faza cu care sunt compelt de acord.
O chestie asemanatoare am patit si eu anul trecut. Am vrut sa merg din Barbati in Ipsos (partea de vest), am lesinat 30 min in statie asteptand autobuzul in bataia soarelui ("statie" insemnand un stalp cu o pancarda, fara pic de umbra in jur pe o raza de 100m). Intr-un final a venit. Insa partea really funny a fost la intoarcere: la ora 17:00 trecea ultimul autobuz din Ipsos catre Barbati (conform orarului). Desi eram constient ca pot fi 30 min intarzaiare, am zis ca ar fi bine sa fiu la 17:00 acolo. Ghiciti surpriza? Autobuzul a trecut pe la 16:50... l-am vazut de la distanta, cand mai aveam cam 200m pana la statie... Noroc ca l-am vazut trecand, ca altfel faceam spume in statie asteptand...
M-am intors cu taxiul.
Deci nu numai ca intarzaie, insa poate trece si mai devreme smile.gif.

am intalnit si romani fericiti in grecia smile.gif ...eu sunt unul din norocosii care nu au avut probleme in ce priveste orarul autobuzelor...nu am asteptat niciodata mai mult de maxim 5 min in statie, totul a decurs conform programului afisat...atat in ipsos cat si in corfu town...ba mai mult, in oras, dupa ce ni s-a dat orarul plecarilor de la centrul de informatii, am fost avertizati ca daca nu suntem la ora exacta in statie, nu ne asteapta nimeni si chiar asa s-a si intamplat smile.gif
ginag
QUOTE (nicucozac @ Apr 1 2009, 21:02) *
Multumesc pentru raspunsuri si va mai incerc rabdarea cu inca o intrebare: hotel Golden View din Sinarades, este foarte aproape de Agios Gordis si de centrul insulei. Si acest hotel are o oferta foarte atragatoare, ce stiti despre aceasta statiune.

Sinarades este un village pitoresc, peisaje faine, linistit, simti ca esti cu adevarat in Grecia (se spune ca este satul cel mai putin afectat de dezvoltarea turismului). Eu doar am trecut prin el, asezarea e buna. De hotel nu stiu nimic, am inteles ca este fostul Yaliscari Palace - cauta review-uri despre el sa-ti faci o parere
mcn_alex
Salut tuturor
Anul asta o sa plec si eu in insula corfu in statiunea Acharavi o sa ma cazez la Aparthotel Panos prin agentia europa travel pe data de 16.05.2009 am platit 160e/2pers cazare+transport inclus, fara masa, biggrin.gif (sper sa fie OK)

Am mai fost in grecia anul trecut in insula thassos cu cristian tour si a fost ok am vizitat toata insula cu scuterul si acu 2 ani tot cu europa travel in paralia caterini atunci au fost niste probleme cu locurile in autocar nimic major.

In corfu tot asa am sa fac o sa inchiriez un scuter pe toata durata vacantei si voi vizita cam tot ce e important de vizitat ... In special cele mai frumoase plaje si aqualandul , submarinul galmen noaptea neaparat ( sper sami ajunga 6 zile o sa incerc sa ma incadrez in timp).

Daca sunt ceva sugestii, pareri, le accept cu placere.

Multumesc coolspeak.gif
alexutza12345
buna, ma poate ajuta cineva cu ceva poze din Ipsos? am tot cautat pe net si nu am gasit decat o singura poza cu o "plaja" formata numai din pietre. Va rog mult, daca are cineva poze de acolo cu plaja, marea si un view al statiunii sa imi trimiteti si mie sa imi fac o idee.

Am de ales intre a merge cu prietenul meu singuri in Agios Gordis sau de a merge cu inca 6 persoane in Ipsos cu o reducere de 30% pt plata integrala pana in 20.

multumesc
lexi
Uite 2 poze, plaja e intr-adevar din pietre dar parca in apa e nisip (daca imi aduc bine aminte).
alexutza12345
multumesc, ma omoara pietrele alea....dar asta e
lexi
iti iei niste papuci din aia speciali smile.gif e mai bine asa, eu prefer pietrele ca nu se lipeste nisipul de mine biggrin.gif
alexica08
QUOTE (alexutza12345 @ Apr 6 2009, 11:24) *
buna, ma poate ajuta cineva cu ceva poze din Ipsos? am tot cautat pe net si nu am gasit decat o singura poza cu o "plaja" formata numai din pietre. Va rog mult, daca are cineva poze de acolo cu plaja, marea si un view al statiunii sa imi trimiteti si mie sa imi fac o idee.

Am de ales intre a merge cu prietenul meu singuri in Agios Gordis sau de a merge cu inca 6 persoane in Ipsos cu o reducere de 30% pt plata integrala pana in 20.

multumesc

subscriu la faza cu pietricelele...de multe ori e mai comod ca nu ti se lipeste nisipul pe unde vrei si pe unde nu vrei...plus ca oricum vei sta pe sezlong...in apa ai doar 1m de pietricele, in rest nisip..intrarea in apa este lina, nu prea sunt valuri, apa este super limpede...daca treci peste problema pietricelelor sunt sigura ca o sa-ti placa.
o sa-ti atasez 2 poze cu plaja
am o rugaminte..spune-mi si mie unde ai gasit oferta aceea cu reducere

p.s. din pacte a doua poza nu mi-o ia
scaramouche
QUOTE (alexutza12345 @ Apr 6 2009, 11:24) *
buna, ma poate ajuta cineva cu ceva poze din Ipsos? am tot cautat pe net si nu am gasit decat o singura poza cu o "plaja" formata numai ...

Studiaza bine AICI.
Recomand 100% www.agni.gr pentru tot ce e legat de Corfu
alexutza12345
QUOTE (alexica08 @ Apr 7 2009, 09:01) *
subscriu la faza cu pietricelele...de multe ori e mai comod ca nu ti se lipeste nisipul pe unde vrei si pe unde nu vrei...plus ca oricum vei sta pe sezlong...in apa ai doar 1m de pietricele, in rest nisip..intrarea in apa este lina, nu prea sunt valuri, apa este super limpede...daca treci peste problema pietricelelor sunt sigura ca o sa-ti placa.
o sa-ti atasez 2 poze cu plaja
am o rugaminte..spune-mi si mie unde ai gasit oferta aceea cu reducere

p.s. din pacte a doua poza nu mi-o ia

pare frumos smile.gif si sper sa ma obisnuiesc cu pietricelele acelea.

O ferta am gasit-o la Christian Tour (chiar imi doream sa merg cu ei pentru ca voi merge cu autocarul si anul trecut m-au impresionat in mod placut = a fost super ok drumul cu ei). Oferta cu reducererea de 30 % pentru achitarea completa este numai la "Appartments Eleni Hotel".

http://www.christiantour.ro/hotel.php?hotel=671

Aici cu tot cu supliment pentru plecare din Brasov costa 185 euro
dragosionut
As dori si eu informatii despre statiunea Saint Giorgios situata in Nord-Vestul insulei si despre hotelul Alkyon Hotel 3 care se afla in aceeasi statiune. Va multumesc
gina50
Buna .Am si eu o intrebare .Ce stiti despre hotelul Roda Mitsiss Beach & Spa din statiunea Roda .Orice informatie mi-ar fi utila .Stit ceva de autostrada spre Igumenitza........e gata ?Va multumesc anticipat .
Adysoft77
QUOTE (gina50 @ Apr 7 2009, 23:33) *
Buna .Am si eu o intrebare .Ce stiti despre hotelul Roda Mitsiss Beach & Spa din statiunea Roda .Orice informatie mi-ar fi utila .Stit ceva de autostrada spre Igumenitza........e gata ?Va multumesc anticipat .

In primul rand, Roda nu e o statiune. E un sat, prost amenajat, cu toate lighioanele posibile prin iarba si prin asa zisele hoteluri. Mai bine te duci la Mamaia decat sa stai in Roda. Trust me !
gina50
QUOTE (Adysoft77 @ Apr 8 2009, 01:46) *
In primul rand, Roda nu e o statiune. E un sat, prost amenajat, cu toate lighioanele posibile prin iarba si prin asa zisele hoteluri. Mai bine te duci la Mamaia decat sa stai in Roda. Trust me !

La ce lighioane te referi? m-ai cam speriat , mai ales ca merg cu copil de 3 ani .Mi-a placut ca e hotelul pe plaja .Am vrut ceva linistit .Poti sa-mi dai mai multe detalii? Toata lumea lauda partea de nord a insulei asa ca ne-am orientat si noi cum am putut .De cind am luat biletele intru pe toate forumurile si citesc tot ce se poate .Oricum multumesc pentru raspuns.
Adysoft77
QUOTE (gina50 @ Apr 8 2009, 01:27) *
La ce lighioane te referi? m-ai cam speriat , mai ales ca merg cu copil de 3 ani .Mi-a placut ca e hotelul pe plaja .Am vrut ceva linistit .Poti sa-mi dai mai multe detalii? Toata lumea lauda partea de nord a insulei asa ca ne-am orientat si noi cum am putut .De cind am luat biletele intru pe toate forumurile si citesc tot ce se poate .Oricum multumesc pentru raspuns.

In urma unei campanii intense facute impotriva Christian Tour si Europa Travel acum 2 ani, la care am participat si eu, au fost scoase din oferta mai multe hoteluri din statiunea Roda. In principal era vorba de "hotelul" Blue Lagoon din Roda. In afara de o piscina interesanta din mijlocul complexului, toate celelalte lucruri erau jalnice: erau camere doar la parter, pentru ca nu era hotel ci niste bungalow-uri naspa. Oamenii gaseau zilnic soparle, paianjeni si alte lighioane prin camera. Eu nu am fost cazat acolo. Am fost cazat in Agios Gordis, insa la intoarcere am trecut si prin Roda sa luam turistii de acolo. Era o atmosfera jalnica; oamenii isi blestemau zilele si ii injurau pe cei de la Christian Tour. Am stat o ora acolo pana s-au imbarcat turistii, plus ca au facut si soferii si ghidul pauza de masa. Intre timp am vizitat si satul. Am vrut sa ajung si la plaja dar am renuntat la mijlocul drumului de mers prin gradini si prin spatele altor "hoteluri" in drum spre plaja. Naspa rau. Sper ca doar te interesezi si nu ai rezervat deja. E pacat ca, dupa un asemenea sejur, oamenii isi fac o parere proasta despre Corfu si nu despre locul in care au fost cazati.
alexica08
QUOTE (gina50 @ Apr 8 2009, 02:27) *

oamenii se plang des in legatura cu conditiile avute in vacanta...romanii se plang tot timpul...si eu as putea sa va spun ca am vazut soparle in ipsos cat si in acharavi si probabil o sa va ingroziti...aceste lighioane sunt de fapt niste chestii de vreo 5-6cm despre care nu am auzit sa fi ATACAT pe careva (chiar am vazut un kid jucandu-se cu un betisor cu o asemenea bestie)...daca esti atent sa inchizi geamurile si usa de la balcon seara, nu iti intra in camera...unii se plangeau de tantari si ne afumau in fiecare seara cu diverse antidoturi...noi nu am zarit astfel de vampiri prin zona...mai este si problema albinelor/viespilor, destul de numeroase in insule..insa nu cred ca trebuie sa ne panicam...rogi chelnerul sa iti aduca la masa o tavita cu un praf caruia ii da foc si le tine departe de voi...sa nu uitam de celebri arici de mare...daca exista pietre in apa este POSIBIL sa dai de asa ceva, desi eu m-am balacit in mai toate apele statiunilor din est/vest/nord, plus cateva plaje mai salbatice, fara papucei speciali si nu am reusit performanta de a da de asa ceva...de retinut ca eu vorbesc despre toate aceste vietati ale junglei ca despre niste posibilitati...nu sunt un must al vacantei si nici niste probleme fara solutii simple.
in privinta statiunii...este adevarat ca roda e o statiune mica si linistita, de genul satuc..pentru o familie care vrea relaxare si liniste este foarte ok...plus ca daca va plictisiti, aveti acharavi destul de aproape.
cat despre cazare...am invatat sa nu mai aplec urechea la nemultumirile turistilor...odata terminat sejurul incepe eterna poveste "nu mai merg in viata mea acolo"..totul depinde de pretentii/asteptari...daca te astepti sa gasesti o camera mobilata si dotata ultra-modern, vei fi dezamagit...majoritatea hotelurilor/vilelor sunt dotate basic - mobilier din lemn, chicineta rudimentara (daca exista), televizor cu vreo 3-4 canale grecesti...diferenta fata de cazarile de pe continent gen paralia katerini/olympic beach si corfu sunt destul de mari...legea compensatiei...in paralia nu vei avea niciodata peisajele din corfu asa ca trebuie sa atraga turistii prin ceva ( de ex - hoteluri elegante )
sfatul meu - mergeti macar o data in corfu sa va faceti propria voastra parere
va urez o vacanta cat mai placuta! tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.