Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

Adysoft77

QUOTE (razvanait99 @ Mar 26 2009, 17:26) *
Eu am fost in Corfu cu Jeka; am stat la Kontokali Bay si a fost super mishto. De la camera pana la plaja, animatie si mancare.

Iata ce scriu compatriotii nostri despre Agios Gordis:

Andreea312
Timisoara, Romania

Me and my family just came back from Hotel Agios Gordis, Corfu.
When we left we tought we were going to a perfect 4 stars+ hotel. When we arrived, the hotel didn't deserve eaven 3.
My bed was extremly creeky, I told at the reception, the receptionist just said she will solve it and nothing was done. My parents' room smelled awfull. Stil , we told but nothing done.
The minibar was kinda usseless, it worked only when it wanted to work. The food was acceptable. One day , I didnt liked it at all so I complained, the main waiter laughed and told me "If you didnt like it today , try tommorow". I tought that was quite rude after we payed lots of money for that food. We stayed at appartment H9.
Agios Godios itself is a nice village but it has many hills and wasps. You had to climb a lot. Sunsets were wonderfull, so was the vegetation. The beach was long , sandy and clean. So it was perfect. The view was awsome also. I will miss Agios Gordios a lot, but not the hotel.

Eu m-as mai gandi inainte de a rezerva Agios Gordis.

A compara Kontokali Bay cu hotelul Agios Gordis e o mare eroare. Nu au nici o legatura unul cu celalalt. Kontokali Bay e un hotel de lux de 5 stele la care cazarea costa de 3 ori mai mult decat la Agios Gordis. In privinta statiunii nu au rost comentariile asa cum spun si compatriotii citati de tine. Eu recomandasem hotelul Agios Gordis din Agios Gordis in avantaj fata de Akrotiri Beach din Paleokastritsa, deoarece ambele au 4 stele si probabil cel caruia ii facusem recomandarea dupa asta se si orientase. Nu si-a ales un hotel de 3 stele ci a vrut un hotel cu macar 4 stele crezand ca diferenta de stele va face si diferenta de calitate. Daca insa e vorba sa-i fac o recomandare sincera nu i-as recomanda in nici un caz Akrotiri Beach si nici Agios Gordis ci hotelul Golden Nests. Repet: nu are rost comparatia cu hotelurile de lux de 5 stele si all inclusive de pe coasta de est a insulei cu celalte hoteluri de 2, 3 si 4 stele care oricum parca au prea multe stele. Dar tinand cont de raportul calitate pret, din experienta nu pot sa recomand decat hotelul Golden Nests care costa de 4-5 ori mai putin decat Kontokali Bay; iar plaja din Kontokali Bay Resort & Spa este una super amenajata dar destul de ingusta si foarte scurta fiind facuta special pentru clientii hotelului (acesta fiind un avantaj) dar nu ai libertatea de a sta la plaja decat intr-o aglomerare de sezlonguri si umbrele, ca ciupercile ...

Sa nu pierdem din vedere costul:

- Un sejur cu 7 nopti cazare la Hotel Golden Nests in Agios Gordis e in valoare de 270 EUR in iulie .... cu transportul inclus si cu mic dejun
- Un sejur la Kontokali Bay are un pret in iulie, fara transport de 123 EUR de persoana, pe noapte pentru o camera cu vedere la mare si la regim de demipensiune, nici macar nu e all inclusiv.

Deci nu are nici o legatura una cu alta si nu are rost o comparatie.

Intamplator anul acesta am vrut sa merg si eu la Kontokali Bay, fiind impresionat de ce am vazut la fata locului si in descrierea hotelului de pe site-ul lor. Insa nu merita diferenta. Mai pui inca o data pe langa cat costa o saptamana aici si te duci in Seychelle ... E prea mult.
ginag
QUOTE (chelie_d @ Mar 25 2009, 14:03) *
salut
anul trecut am fost in st. giorgios ,hotel alkylon. Anul acesta tot in corfu imi fac vacanta,la hotel Debono ,in gouvia.
Are cineva cunostinte despre acest hotel sau despre gouvia(cluburi, nebuneli...........biggrin.gif)

Noi ne petreceam serile in Gouvia. Eram cazati in Vatos, Ermones dar ajungeam facil in 10 minute, cred, cu masina. Pe strada principala (n-ai cum s-o ratezi, mai ales seara) pe partea stanga era un bar-club cu muzica live pe tematica (folk, disco in alta seara)........se lasa pana la urma si cu un karaoke colectiv (din ce-am observat). Tot pe stanga nu rata Vergina, taverna-restaurant cu o amenajare splendida, meniu autentic, preturi un meniu 2 persoane, starter (tzatziki, garlic bread), un fel principal, desert, o apa si o bere intre 25-30 E. Muzica greceasca, erai antrenat si la un dans grecesc. De fapt asa am ajuns in Gouvia, cautand taverna, despre care citisem in prealabil. Parca am zarit la intrarea in statiune si un club-disco. Oricum statiunea nu e f mare, insa mi s-a parut destul de "vie". Insa la f mica distanta e Dassia, la fel cluburi-disco cu intrarea chiar la strada principala. Noi eram prea obositi de peste zi ca sa zabovim mai tarziu de 12 noaptea, de aceea preferam o taverna.

grecul68
QUOTE (grecul68 @ Mar 26 2009, 17:46) *
mai bine la cort?

Pentru cei care isi fac probleme cu hotelurile este de luat in seama si varianta:

http://www.karoussadescamping.gr/
chelie_d
QUOTE (ginag @ Mar 26 2009, 21:15) *
Noi ne petreceam serile in Gouvia. Eram cazati in Vatos, Ermones dar ajungeam facil in 10 minute, cred, cu masina. Pe strada principala (n-ai cum s-o ratezi, mai ales seara) pe partea stanga era un bar-club cu muzica live pe tematica (folk, disco in alta seara)........se lasa pana la urma si cu un karaoke colectiv (din ce-am observat). Tot pe stanga nu rata Vergina, taverna-restaurant cu o amenajare splendida, meniu autentic, preturi un meniu 2 persoane, starter (tzatziki, garlic bread), un fel principal, desert, o apa si o bere intre 25-30 E. Muzica greceasca, erai antrenat si la un dans grecesc. De fapt asa am ajuns in Gouvia, cautand taverna, despre care citisem in prealabil. Parca am zarit la intrarea in statiune si un club-disco. Oricum statiunea nu e f mare, insa mi s-a parut destul de "vie". Insa la f mica distanta e Dassia, la fel cluburi-disco cu intrarea chiar la strada principala. Noi eram prea obositi de peste zi ca sa zabovim mai tarziu de 12 noaptea, de aceea preferam o taverna.

merci pt informatii,
din ce inteleg nu prea e mare distractie,dar nu e nimic ca avem masina si ne ducem in kavos,sidari,etc............
razvanait99
QUOTE (Adysoft77 @ Mar 26 2009, 19:39) *
A compara Kontokali Bay cu hotelul Agios Gordis e o mare eroare. Nu au nici o legatura unul cu celalalt. Kontokali Bay e un hotel de lux de 5 stele la care cazarea costa de 3 ori mai mult decat la Agios Gordis. In privinta statiunii nu au rost comentariile asa cum spun si compatriotii citati de tine. Eu recomandasem hotelul Agios Gordis din Agios Gordis in avantaj fata de Akrotiri Beach din Paleokastritsa, deoarece ambele au 4 stele si probabil cel caruia ii facusem recomandarea dupa asta se si orientase. Nu si-a ales un hotel de 3 stele ci a vrut un hotel cu macar 4 stele crezand ca diferenta de stele va face si diferenta de calitate. Daca insa e vorba sa-i fac o recomandare sincera nu i-as recomanda in nici un caz Akrotiri Beach si nici Agios Gordis ci hotelul Golden Nests. Repet: nu are rost comparatia cu hotelurile de lux de 5 stele si all inclusive de pe coasta de est a insulei cu celalte hoteluri de 2, 3 si 4 stele care oricum parca au prea multe stele. Dar tinand cont de raportul calitate pret, din experienta nu pot sa recomand decat hotelul Golden Nests care costa de 4-5 ori mai putin decat Kontokali Bay; iar plaja din Kontokali Bay Resort & Spa este una super amenajata dar destul de ingusta si foarte scurta fiind facuta special pentru clientii hotelului (acesta fiind un avantaj) dar nu ai libertatea de a sta la plaja decat intr-o aglomerare de sezlonguri si umbrele, ca ciupercile ...

Sa nu pierdem din vedere costul:

- Un sejur cu 7 nopti cazare la Hotel Golden Nests in Agios Gordis e in valoare de 270 EUR in iulie .... cu transportul inclus si cu mic dejun
- Un sejur la Kontokali Bay are un pret in iulie, fara transport de 123 EUR de persoana, pe noapte pentru o camera cu vedere la mare si la regim de demipensiune, nici macar nu e all inclusiv.

Deci nu are nici o legatura una cu alta si nu are rost o comparatie.

Intamplator anul acesta am vrut sa merg si eu la Kontokali Bay, fiind impresionat de ce am vazut la fata locului si in descrierea hotelului de pe site-ul lor. Insa nu merita diferenta. Mai pui inca o data pe langa cat costa o saptamana aici si te duci in Seychelle ... E prea mult.

Eu am beneficiat de early booking (-10%) si m-a costat cazarea in regim HB 504 EUR (bay view room - la sfarsitul lui iunie). Daca scad cina ajung undeva pe la 380 euro (in conditiile in care umbrela si sezlongul nu costa nimic).
Legat de plaja hotelului exista de fapt 2 plaje si nimeni nu se calca pe picioare (sunt 300 de sezlonguri si 150 de umbrelute) desi hotelul era fully booked.
O parte din turisti prefera piscinele hotelului (exterioara sau interioara).
Cu tot cu transport m-a costat cam 600 eur/pers (exceptand banii de buzunar).
Nu am cum sa cred ca 1200 euro sunt de ajuns pt Seychelles in conditiile in care numai taxele de aeroport sunt 300 de euro.
Adysoft77
QUOTE (razvanait99 @ Mar 27 2009, 10:23) *
Eu am beneficiat de early booking (-10%) si m-a costat cazarea in regim HB 504 EUR (bay view room - la sfarsitul lui iunie). Daca scad cina ajung undeva pe la 380 euro (in conditiile in care umbrela si sezlongul nu costa nimic).
Legat de plaja hotelului exista de fapt 2 plaje si nimeni nu se calca pe picioare (sunt 300 de sezlonguri si 150 de umbrelute) desi hotelul era fully booked.
O parte din turisti prefera piscinele hotelului (exterioara sau interioara).
Cu tot cu transport m-a costat cam 600 eur/pers (exceptand banii de buzunar).
Nu am cum sa cred ca 1200 euro sunt de ajuns pt Seychelles in conditiile in care numai taxele de aeroport sunt 300 de euro.

Eu ti-am facut un calcul dupa oferta agentiei cu care ai plecat, adi ca Jeka .... iar pentru 18 iulie, in plin sezon (pentru aceiasi perioada am facut si calculul la Golde Nests) inseamna 123 x 7 zile = 861 EURO pentru o camera cu vederea la mare (la Golden NESTS toate camerele au vedere la mare) .... cu demipensiune ... la care daca mai adaugi vreo 200 si ceva de euro biletul de avion si taxa de aeroport, ajungi pe la 1100 de EURO. De aceea spuneam ca e aproape jumatate din cat te-ar costa un sejur in Seychelles. adica 2000 si ceva de euro nu 1200 ... asta era calculul.
razvanait99
QUOTE (Adysoft77 @ Mar 27 2009, 12:54) *
Eu ti-am facut un calcul dupa oferta agentiei cu care ai plecat, adi ca Jeka .... iar pentru 18 iulie, in plin sezon (pentru aceiasi perioada am facut si calculul la Golde Nests) inseamna 123 x 7 zile = 861 EURO pentru o camera cu vederea la mare (la Golden NESTS toate camerele au vedere la mare) .... cu demipensiune ... la care daca mai adaugi vreo 200 si ceva de euro biletul de avion si taxa de aeroport, ajungi pe la 1100 de EURO. De aceea spuneam ca e aproape jumatate din cat te-ar costa un sejur in Seychelles. adica 2000 si ceva de euro nu 1200 ... asta era calculul.

da ok, in cazul asta ai dreptate.

MagicTouch
QUOTE (dragospas @ Mar 24 2009, 09:12) *
Crezi ce vrei,este dreptul tau...mai ales ca vad ca si la avatar stai cu mana intinsa...M-am intalnit cu turisti romani care la micul dejun umpleau plasele ca sa le ajunga pentru toata ziua,ocupau seslongurile gratuite inca de la 5 dimineata si le tineau ocupate toata ziua,romani care imputeau un hotel pentru ca gateau in camera si ma opresc aici ...OK ?

Daca tu cunosti un om doar dupa un avatar (pus ironic) nu pot decat sa ma inclin in fata ta. La o asa inteligenta chiar ma mir cum de m-ai bagat in seama. Ce sa-i faci, stau si eu cu mana intinsa pe unde pot....chiar SI la avatar!
Esti familiar cu definitia cuvantului "superficial"???? Daca nu, uita-te in oglinda! Dupa aceea mai citeste odata postul meu si vei vedea ca am facut o diferenta intre doua hoteluri de romani. Si asta nu in toata insula ci doar intr-o singura statiune - Roda. Am vazut si romani ca cei pe care-i descri tu, dar am cunoscut si romani cu care mi-ar face placere sa petrec un concediul intreg (daca placerea ar fi reciproca). MORALA? Nu toti romanii sunt la fel! Bine, morala asta e necunoscuta snobilor si superficialilor dar tu, cu siguranta, nu faci parte din asemenea categorii! In rest un concediul placut si sa dea Dumnezeu sa ramai in pana in Bulgaria (la dus, ca sa aiba concediul un farmec aparte) iar TOTI romanii sa treaca pe langa tine ca pe langa o cizma stricata. Ca doar, toti romanii sunt la fel, nu?

Revenind la subiect.
Multi doresc ca sa aiba un concediu fara probleme de aceea apeleaza la agentii de turism si se incumeta mai putin sa plece pe cont propriu. Din proprie experienta, am constat ca sunt mai multe sanse sa ai un concediu dat peste cap printr-o agentie de voiaj decat pe cont propriu. Motivul, din pacate, se afla tot in propria noastra gradina - Agentiile de turism din Romania. Nu pot spune toate (pe mine nu ma cheama dragospis) dar, sunt foarte multe. Mai mult, grecii s-au obisnuit cu ideea ca agentiile de turism din Romania, cer mult (banet, clientilor) si ofera putin. Daca aveti ocazia sa vedeti ce conditii se pun la dispozitie englezilor sau scandinavilor, uneori la acelasi pret sau similar cu cel pe care-l platesc turistii romani, s-ar putea sa va apuce mania. Stiu caz concret (dar aici nu ma refer la Corfu ci la Lefkada) in care, hotelurile care au contracte cu agentiile de turism din Scandinavia, schimba gresia, faianta, paturile s.a.m.d daca nu odata pe an cel putin la doi ani. Hotelurile nu vor sa piarda contractele cu agentiile de tursim care, la randul lor, nu vor sa-si piarda clientii.
Cand am fost prin agentie de turism din Romania...a fost bine, nu ma pot plange dar, camera pe care am avut-o dadea cu fata spre niste constructii si...asta e camera. Cand am fost prin agentie de turism din UK a fost si mai bine. Cand am fost pe cont propriu...ha...ni s-au pus la dispozitie numai putin de 4 camere si ...alegeti, va rog! Mica mare diferenta consider eu.
Intrebare pentru cei care au fost prin agentiile de turism. A primit cineva o felicitare de Paste, Anul Nou etc etc de la agentii?
Noi, din toate locurile unde am fost pe cont propriu, am primit. La final apare (intodeauna) si un "speram sa va vedem si la anul (sau anul acesta)" ca deh, afacerea e afacere dar, gestul conteaza, nu?
Pentru cei care vor sa colinde Corfu din statiune in statiune (am citit intentia cuiva de a face asa ceva) - BUNA IDEE!
Se merita si ai ce sa vezi. Trei recomandari as avea
-"Dotati-va" cu cat mai multe zile de concediu ca 7 zile nu vor fi deajuns. Noi am stat 14 zile si tot nu a fost deajuns; partea de sud a insulei ne e total necunoscuta pentru ca acolo nu am ajuns. Anul asta planuim 21 de zile (vad eu pe la ce hotel stau cu mana intinsa si ce scrumiere sechestrez pentru chistoace)
- Vizitati satele mai ales din zona montana a insulei. Au un farmec aparte
- Lasati masina la hotel/vila ca o sa plangeti ambreiajului de mila. Un ATV/motocicleta/buggy. Sunt mult mai bune pentru a merge in anumite zone. Nu sunt atat de comode ca masina dar au un farmec aparte. Mai mult, sunt UNELE drumuri pe care cu greu reusesti sa intorci ATV-ul; pentru a masina ar fi imposibil. Iar daca ar veni cineva din fata....asta e! Ma refer la drumurile de munte (spre Pantokrator sau spre Pestera Loutses), la drumurile secundare pe care le recomand vanatorilor de privelisti fascinante. Pe sosele principale nu sunt probleme.
Un concediu minunat tuturor

georgescus
salutare!
are cineva inf. despre complexul bella mare?..am facut deja rezervare dar as fi fericit sa stiu la ce sa ma astept..
pozele par ok...iar grecii de la agentie mi-au recomandat calduros locul...

noi suntem mai multi si regret ca nu am apucat sa luam o vila cu piscina si de toate...iesea super ieftin..dar
pacat ca ptr. cele mai frumoase sunt deja rezervari...
multumesc!
aso

QUOTE (valienu @ Feb 27 2009, 11:29) *
Vrem sa mergem in vara 2009 in corfu in Agios Gordios. Doresc sa aflu mai multe detalii despre cazare la "Stevens", daca a fost cineva acolo sa ne spuna si noua cum este. Multumesc.

Salutare,

Recomand Hotel Alonakia, am fost vara trecuta in luna de miere...sau ma rog saptamana..a fost super fain!
Cazarea, mancarea(am avut demipensiune) iar proprietarii te fac sa te simti ca acasa..dar cel m-ai mult mi-a placut privelistea din camera..direct spre mare, superb!
Vezi info pe http://www.alonakiahotel.gr/

Merita, noi am mers cu avionul-fara probleme!
AlexDracu
salut
mare adevar spui, si noi am stat la adriatic view si a fost groaznic, aveam soparle in camera si sub pat.
NENOROCITA de la elysee turism ne-a prezentat hotelul ca fiind lapte si miere, insa fara mancare, receptie, piscina, nimic., HAOS total.
O sa ii dau in judecata pe elysee turism, deci NU VA DUCETI LA ADRIATIC VIEW CORFU !!!

QUOTE (ucucean @ Sep 2 2008, 23:30) *
salutare
sunt membru nou si ma grabesc sa va atentionez, desi s-ar putea sa fie prea tarziu. sfat megaprietenesc: NU mergeti la hotel ADRIATIC VIEW din AGIOS GORDIS (gordios), corfu.
cele trei fotografii aratate pe net de toate agentiile sunt o mare PACALEALA.
piscina:
este prezentat ca avand piscina proprie. nu are. repet: adriatic view- agios gordis - corfu nu are piscina. cea din poza arata ca cea din realitate dar este a hotelului vecin si clientii adriatic view nu au nici jumatate de minut acces la ea.
ajunsi acolo vi se va spune ca puteti folosi piscina hotelurilor alonakia (aprox.7/12 m, cam la 400 de metri de adriatic view), sau aloha (aceeasi distanta, superba, la dispozitia tuturor contra sumei de 5 euro, indiferent la ce hotel stai). asta deloc nu inseamna ca adriatic view la care ma refer are piscina proprie.
vedere la mare:
e adevarat ca ferestrele tuturor camerelor sunt orientate spre mare, dar asta nu inseamna ca se si vede marea, din cauza copacilor de la geam. noi am stat la parter, probabil cei de la ultimul etaj au mai mult noroc.
aer conditionat:
administratorul (grec) ne-a spus ca doar 6 camere din toata cladirea (ca nu-i pot spune hotel) au aer conditionat. nu am verificat personal informatia asta, dar noi am fost trei perechi, si doi dintre noi au stat in camera fara aer conditionat, desi toti platiseram bilete cu aer conditionat inclus. pentru cei doi a fost imposibila rezolvarea problemei, pentru ca acea camera nu avea montata instalatia.
150-200 m pana la plaja?
TEAPA. nici in linie dreapta de la hotel la mare nu sunt mai putin de 300m. exista doua drumuri. cel mai scurt coboara pe niste serpentine si pante abrupte de-ti pleaca talpile din slapi, si la capat se infunda in terasa hotelului pink palace. cand aceasta e inchisa esti nevoit sa sari peste niste fiare pe post de balustrade, sa poti iesi pe plaja. mai bine zis in capatul nordic al plajei, de unde mai mergi cateva sute de metri pina in zona civilizata a acesteia. al doilea drum incepe cu o panta (complet neiluminata, aspect foarte ,,interesant" cand vii seara de la vreo terasa) demna de niste oameni ai muntelui si parcurge statiunea in serpentine vreo 1 km (un kilometru!) pana la plaja.
trei stele:
nu arata de trei stele (poate de una, daca nu vezi bine). nu are receptie. nu are restaurant, fast food, chiosc sau macar un carucior de hot dog. intrarea in camera se face direct de afara, nu de pe un hol ca la orice hotel. si cireasa de pe tort: curatenia in camera si schimbarea lenjeriei de pat / prosoapelor se face o data pe SAPTAMANA. adica deloc, daca ai un sejur de 7 zile. are aspect de camin de nefamilisti. ne-am adresat domnisoarei care era ghidul nostru pt toata perioada (pt noi reprezenta vidos travel dar avea o gramada de ecusoane printe care si christian tour, etc.), si ne-a spus ca ,,e vorba de trei stele grecesti". va las pe dvs. sa va faceti curaj sa descoperiti ce inseamna asta.
curatenia:
am ajuns la 11.30, cei dinaintea noastra eliberasera la 9.00, trebuia sa ne cazam la 13.00, dar asta s-a intamplat abia dupa 15.30, din cauza ca nu era nimeni sa curete camerele, si cand au venit ( 2 femei pt toata cladirea) au inceput de sus in jos, iar noi aveam camera la parter. dupa asteptarea asta care scrisa nu impresioneaza cu nimic dar traita minut dupa minut inseamna ceva imposibil de descris, am intrat in camerele teoretic-curate: fire de par pe jos, panze de paianjen, chiuvete patate, prosoape gri (din albe candva).......... dar eram foarte multumiti ca aveam seif cu cifru in dulap!
asta e cam un sfert din tot ce as putea sa va mai povestesc, dar n-as vrea sa va plictisesc. concluzia: NU adriatic view din agios gordis-corfu.

acsel
Am decis ca in vara asta sa ajung in Corfu, mai exact in Palokastritsa la hotel Arianna. Are cineva mai multe detalii privind statiunea si daca se poate si hotelul. Am inteles ca este o statiune destul de frumoasa dar cu minusuri si plusuri. Care ar fi acelea ?
Adysoft77
QUOTE (acsel @ Mar 30 2009, 17:59) *
Am decis ca in vara asta sa ajung in Corfu, mai exact in Palokastritsa la hotel Arianna. Are cineva mai multe detalii privind statiunea si daca se poate si hotelul. Am inteles ca este o statiune destul de frumoasa dar cu minusuri si plusuri. Care ar fi acelea ?

Mai oameni buni, sunteti pur si simplu culmea. Majoritatea care intra pe acest topic, intra dupa ce isi iau biletele sau isi fac rezervarile. Dupa care, vor informatii de la altii, sperand ca nu cumva sa le spuna careva lucruri rele despre destinatia "de vis" pe care si-au ales-o.
Nu puteti sa intrati pe forumul asta sau pe altele inainte de a va hotari ?!.
Hotelul Arianna este de fapt o vila situata undeva sus pe o poteca. E destul de foarte naspa ca sa ma exprim asa. Oricum, nu am vazut nici un hotel sau vila care saiba conditii calumea de cazare in Paleokastritsa. Din punctul meu de vedere, am mai spus asta si am sa repet, Paleokastritsa este o statiune foarte frumoasa pentru peisajele si formele de relief unice, dar nu e o statiune in care sa pierzi 7 zile si in care sa te duci la plaja 7 zile sau mai mult. E o statiune care se merita vizitata, eventual sa stai si o zi intreaga acolo, dar atat.
Sper ca ai intrat sa te informezi inainte de a rezerva si nu dupa. Oricum nu ai sa recunosti poate niciodata ca a fost naspa cand te vei intoarce, dar nu ai fi primul.
gabi14
La Dinas Paradise din Agios Gordios a fost cineva?Am vazut pe net k arata f bine dar vreau pareri de la cine a fost acolo.
MagicTouch
QUOTE (Adysoft77 @ Mar 30 2009, 19:23) *
Mai oameni buni, sunteti pur si simplu culmea. Majoritatea care intra pe acest topic, intra dupa ce isi iau biletele sau isi fac rezervarile. Dupa care, vor informatii de la altii, sperand ca nu cumva sa le spuna careva lucruri rele despre destinatia "de vis" pe care si-au ales-o.
Hotelul Arianna este de fapt o vila situata undeva sus pe o poteca. E destul de foarte naspa ca sa ma exprim asa. Oricum, nu am vazut nici un hotel sau vila care saiba conditii calumea de cazare in Paleokastritsa. Din punctul meu de vedere, am mai spus asta si am sa repet, Paleokastritsa este o statiune foarte frumoasa pentru peisajele si formele de relief unice, dar nu e o statiune in care sa pierzi 7 zile si in care sa te duci la plaja 7 zile sau mai mult. E o statiune care se merita vizitata, eventual sa stai si o zi intreaga acolo, dar atat.
Sper ca ai intrat sa te informezi inainte de a rezerva si nu dupa. Oricum nu ai sa recunosti poate niciodata ca a fost naspa cand te vei intoarce, dar nu ai fi primul.

Chiar incepusem sa scriu ceva despre Paleokastritsa dar, cum nu am stat acolo decat o zi am considerat ca nu sunt cel mai in masura sa-mi dau cu parerea despre statiune. Din pacate, postul tau demonstreaza ca prima impresie a noastra despre Paleokastritsa (merita o zi, doua dar nu mai mult) nu a fost chiar eronata. Intradevar, asta doream sa spun si eu la capitolul plusuri - peisaj fantastic. La minusuri - plajele pline de pietris, apa deasemeni (si rece comparativ cu alte statiuni de pe insula). Zona pare ideala mai mult pentru scuba diving, snorkeling sau alte activitati nautice dar mai putin pentru baie.
Nu stiu daca este o regula generala dar noi am prins un vant de toata frumusetea in ziua in care am fost acolo si am inghitit praf pentru un concediu intreg.
alexutza12345
Buna, dupa multe cautari am decis sa renunt la statiunea Acharavi pentru Agios Gordis. Am gasit 2 oferte, o vila si un hotel si m-ar interesa daca stie cineva de vila Niki. Este agentia cu care am fost si anul trecut si doresc sa merg tot cu ei, de aceea m-ar interesa daca stiti cumva ceva de vila aceasta. Multumesc biggrin.gif
Adysoft77
QUOTE (alexutza12345 @ Mar 30 2009, 20:51) *
Buna, dupa multe cautari am decis sa renunt la statiunea Acharavi pentru Agios Gordis. Am gasit 2 oferte, o vila si un hotel si m-ar interesa daca stie cineva de vila Niki. Este agentia cu care am fost si anul trecut si doresc sa merg tot cu ei, de aceea m-ar interesa daca stiti cumva ceva de vila aceasta. Multumesc biggrin.gif

Nu stiu la ce agentie te referi, dar eu am fost de 4 ori in Corfu si de 2 ori am fost in Agios Gordis cu Christian Tour si in oferta lor sunt atat Vila Niki cat si hotelul Golden Nests. Nu se merita la vila Niki, in primul rand pentru ca este asezata mai aiurea in statiune, apoi in oferta celor de la Christian la varianta de transport cu autocarul, vila Niki costa in sezon 219 Euro/pers in camera dubla, fara masa. La Golden Nests sejurul costa 269 Euro/pers in camera dubla cu mic dejun. In plus aici poti sa mai platesti 60 EUR pentru tot sejurul pentru a avea si cina asigurata in regim bufet suedez la Hotelul Alonakia de vizavi, unde cei de la hotelul Golden Nests au si acces gratuit la piscina. Cina e destul de interesanta pentru ca se fac si diverse preparate la gratar si iti iei cat iti trebuie ca sa te saturi. Deci, diferenta de 50 de Euro intre vila Niki si Golden Nests este pe deplin justificata. In plus privelistea e incomparabila si camerele la Golden Nests au toate vedere la mare, deoarece intrarea in camere se face prin partea din spate, dinspre munte a hotelului. Eu anul asta merg a 3-a oara tot aici in 24 august.
razvanait99
QUOTE (gabi14 @ Mar 30 2009, 21:38) *
La Dinas Paradise din Agios Gordios a fost cineva?Am vazut pe net k arata f bine dar vreau pareri de la cine a fost acolo.

este cotat al treilea hotel din cele 479 de hoteluri pe care le are Corfu.
Nu cred ca ai sa regreti alegerea facuta.
aso
QUOTE (Adysoft77 @ Mar 30 2009, 21:07) *
Nu stiu la ce agentie te referi, dar eu am fost de 4 ori in Corfu si de 2 ori am fost in Agios Gordis cu Christian Tour si in oferta lor sunt atat Vila Niki cat si hotelul Golden Nests. Nu se merita la vila Niki, in primul rand pentru ca este asezata mai aiurea in statiune, apoi in oferta celor de la Christian la varianta de transport cu autocarul, vila Niki costa in sezon 219 Euro/pers in camera dubla, fara masa. La Golden Nests sejurul costa 269 Euro/pers in camera dubla cu mic dejun. In plus aici poti sa mai platesti 60 EUR pentru tot sejurul pentru a avea si cina asigurata in regim bufet suedez la Hotelul Alonakia de vizavi, unde cei de la hotelul Golden Nests au si acces gratuit la piscina. Cina e destul de interesanta pentru ca se fac si diverse preparate la gratar si iti iei cat iti trebuie ca sa te saturi. Deci, diferenta de 50 de Euro intre vila Niki si Golden Nests este pe deplin justificata. In plus privelistea e incomparabila si camerele la Golden Nests au toate vedere la mare, deoarece intrarea in camere se face prin partea din spate, dinspre munte a hotelului. Eu anul asta merg a 3-a oara tot aici in 24 august.

De acord cu cele spuse inainte, cei care au fost anul trecut cu noi cazati la Vila Niki ziceau ca le pare rau ca nu au ales Golden Nest sau Alonakia. Ambele alegeri foarte faine, avand in vedere unde sunt pozitionati + calitate la hotel.
Eu ti-as recomanda sa nu alegi vila...daca vrei alte info, sau poze, anunta-ma.
horicav
Buna ziua, a fosyt cineva la Hotel Corfu Sea Gardens ? Ceva impresii ? Multumesc !
Adysoft77
QUOTE (horicav @ Mar 31 2009, 15:23) *
Buna ziua, a fosyt cineva la Hotel Corfu Sea Gardens ? Ceva impresii ? Multumesc !

Salut ! Nu am fost acolo dar te poti uita pe tripadvisor pentru parerile altora care au fost acolo. Din ce vad, e cotat chiar foarte prost. Oricum, in general, nu te astepta la nimic calitativ in Kavos. Kavos e un fel de Costinesti de la noi: conditii jalnice la cazare si distractie totala. In plus nici peisajul nu e cine stie ce fata de alte statiuni din partea mai de nord a insulei.
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews...an_Islands.html
alexutza12345
Multumesc tare mult pentru informatii. Agentia este una din Brasov care colaboreaza cu Christian Tour intradevar, se numeste Eddie`s Travel.

Intradevar acela este pretul sejurului, si de asemenea vazusem si hotelul in oferta.

O sa ma indrept spre hotel. Daca ati putea totusi sa imi trimiteti cateva poze cu hotelul v-as fi recunoascatoare.

Multumesc mult si o zi buna biggrin.gif
ulitia
QUOTE (Adysoft77 @ Mar 30 2009, 20:23) *

Uite ca eu recunosc ca a fost nasol in Corfu,desi am incercat sa avertizez dupa intoarcere despre ce am gasit noi la fata locului,nu am fost crezuta,ba mi-am batut si cuie in cap,de pomana.Am stat anul trecut in luna iulie in Paleokastritsa si am ales locatia la indemnul unor prieteni care fusesera cu un an inainte si care mi-au laudat totul,de credeam ca e raiul pe pamant acolo.La intrebarea, e apa calda acolo?Daaaa,mi s-a raspuns...dragilor ,apa a fost gheata,pietroaie cum n-am intalnit in viata mea,ascutite, ca iti lasau rani in talpi,arici de mare,de care noi nu ne-am lovit,dar pe care i-am zarit de aproape.Este plaja cu nisip,am intrebat,asta fiind principalul nostru scop al calatoriei,avand si un copil cu noi?Daaaa,ni s-a raspuns,nisip fin...am scris mai sus ce bolovanoi erau pe acea plaja improprie .Ne-am salvat vacanta fiind cu masina si mergand zilnic in alta parte la plaja,circa 18 km departare,la Glyfada si Pelekas.Aici sunt plaje mari, cu nisip si apa normala ca temperatura.Apa ca in Paleokastritsa nu am gasit nicaieri,cred avea 15 grade poate,in fine,ideea este ca intrai de dragul ei,ca arata bestial,peisajul era superb ,insa nu se putea sta in ea,cata bunavointa ai fi avut.Nici cazarea nu a excelat,insa nu au fost probleme majore.Cu siguranta nu vom mai reveni in Corfu niciodata!Dar alegerile nu se discuta si nici gusturile...
nicucozac
Buna seara. Am reusit sa citesc 75 de pagini din acest topic si nu am reusit sa ma lamuresc... asa ca o sa-i intreb pe cei care cunosc (cu scuzele de rigoare daca cumva se gaseste rspunsul in paginile necitite de mine). Statiunea Sidari, respectiv Hotel Corfu Panorama Resort, o parere autorizata va rog... Suntem 2 familii cu cate un copil (13 ani) si hotelul are gratuit copii pana in 14 ani...o oferta destul care ajunge la 930 euro cu A.,I. fara transport....Avand in vedere ca la Agios Gordis un hotel de 3* ne costa cu demipensiune in jur de 800 euro suntem tentati de prima varianta...Ce parere aveti? Din ce am citit am tras concluzia ca Agios Gordis este printre cele mai frumoase statiuni din Corfu....despre Sidari nu s-a vorbit atat de mult....cum este aceasta statiune. Mentionez ca nu vreau sa stam toata ziua la plaja, dar vrem sa ne si odihnim cateva zile din sejur...
In al doilea ii rog pe cei care stiu sau care au mers cu masina prin Serbia si Macedonia sa-mi dea cateva detalii, anume: este necesar pasaport prntru trecerea frontierei, starea drumurilor, taxe de drumuri, probleme aparute prin aceste tari si nu in ultimul rand un traseu verificat (recomandat)
Multumesc
monny_75
QUOTE (nicucozac @ Mar 31 2009, 21:15) *
In al doilea ii rog pe cei care stiu sau care au mers cu masina prin Serbia si Macedonia sa-mi dea cateva detalii, anume: este necesar pasaport prntru trecerea frontierei, starea drumurilor, taxe de drumuri, probleme aparute prin aceste tari si nu in ultimul rand un traseu verificat (recomandat)
Multumesc

La "Turism auto" gasesti topicul "Cu mașina prin Serbia și Macedonia" ai detalii despre traseul prin aceste tari. Pe scurt: da, ai nevoie de pasaport, verifica si cartea verde daca include aceste tari, daca nu, fa-ti suplimentar, ti-l cere la vama;
Starea drumurilor- buna,
traseu dus: Moravita-Pancevo-Smederevo(incepe autostrada)- Nis(portiune de autostrada)-granita Macedonia- Gradsko-Prilep -Bitola-Niki-Florina-Kozani- .... Inapoi am venit pe la Evzonoi-Gradsko...
Taxele de autostrada erau in Serbia parca 9+3 euro(anul acesta s-a mai ieftinit dar nesemnificativ) Macedonia parca de 1+1,5+1 euro- peste tot platesti la porti. Singura problema era faptul ca nu am gasit benzinarie inainte de vama din Moravita, si am pus benzina in Serbia pe autostrada, am platit in Euro, la un curs cam exagerat.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.