Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

aureliandan

QUOTE (dragospas @ Mar 17 2009, 09:31) *
Pentru cei care isi doresc o vacanta linistita intr-o zona frumoasa si la un pret corect va recomand Hotel Delfinia**** din Moraitika.Am fost acum trei ani si va pot spune ca am fost foarte multumit (prin agentia eximtur cu bilet TUI)transport cu masina proprie (asta a fost partea nasoala datorita drumului lung prin muntii Greciei...daca s-a terminat autostrada ,atunci este OK) Hotelul este chiar pe plaja cu nisip ,intr-o gradina de vis ,iar seara, nu departe, gasesti cateva terase si baruri de nivel occidental...

Camerele putin cam mici si mobilierul vechi la Delfinia in rest totul este ok, locatie, masa, personal. Cam departe totusi de partea spectaculoasa a insulei, Paleokastrita dar daca aveti masina nu este o problema.
virginia61
QUOTE (sorincis @ Feb 15 2009, 13:19) *
Salutare,
As vrea ca anul acesta sa merg in Corfu, dar cum nu stiu mare lucru despre statiunile turistice de aici, nu ma pot decide asupra uneia.Rog pe cei care au fost sa ma ajute.
Am citit pe acest forum despre multe statiuni, dar cu cat citesc mai mult descopar mai multe si sunt tot mai indecis.....
Cum suntem un grup mai mare fiecare are anumite asteptari de la statiune biggrin.gif :
    sa aiba o plaja frumosa, cu nisip fin si eventual plaja cu apa nu prea adanca pentru copii ;
    sa putem admira frumusetea Greciei cu renumitele ei peisaje;
    sa aiba si ceva viata de noapte cu cate puburi;
    ceva obiective turistice;

Cam multe vrem nu?
Dar din cate am citit in Corfu putem gasi aceste lucruri, dar care ar fi statiunea care sa se potriveasca cel mai bine acestor asteptari?
O sa mergem cu masinile ptr ca asta ne da o mai mare independenta.
Aveti ceva recomandari pentru un hotel nu prea scump, eventual ceva hotel apart.?
Am stat anul trecut in Turcia la ceva hotelapart. si a fost ok.
Daca ma poate ajuta cineva eventual putem discuta prin pm.
Va multumesc mult.

Buna seara,
Sper ca interventia mea sa primeasca vreun raspuns - intrebare: stau cu doua oferte aproape similare in fata si nu stiu lacare sa ma decid : Golden Nests in Agios Gordis sau Alykon in Saint Giorgios, in Nord-Vestul insulei. Cine ma poate ajuta ?
Criteriile noastre :
1. avantaj daca am avea vedere la mare
2.avantaj daca ar fi o statiune cu magazine de suveniruri,restaurante etc,
3. foarte important : apa sa nu fie adanca si intrarea lina
4. plaja cu nisip
5. plaja amenajata( umbrelute)
6. calitatea cazarii: mancare+ confort
Stiu ca e cam mult, dar as fi recunoscatoare daca cineva ar incerca o comparatie
Va multumesc din suflet, o seara excelenta!!

georgica46
Buna seara!

Are cineva informatii despre agentia Elysse Turism si despre hotel Nassos***, din statiunea Messonghi?

Va multumesc!
dragospas
QUOTE (aureliandan @ Mar 17 2009, 21:42) *
Camerele putin cam mici si mobilierul vechi la Delfinia in rest totul este ok, locatie, masa, personal. Cam departe totusi de partea spectaculoasa a insulei, Paleokastrita dar daca aveti masina nu este o problema.

Pai nu te duci in vacanta ca sa stai in camera...dar camerele sunt cochete si curate...daca nu ar fi atat de departe tot acolo m-as duce.O sa iau in calcul varianta cu avionul !
GTFMIOFE
QUOTE (virginia61 @ Mar 17 2009, 22:12) *
Buna seara,
Sper ca interventia mea sa primeasca vreun raspuns - intrebare: stau cu doua oferte aproape similare in fata si nu stiu lacare sa ma decid : Golden Nests in Agios Gordis sau Alykon in Saint Giorgios, in Nord-Vestul insulei. Cine ma poate ajuta ?
Criteriile noastre :
4. plaja cu nisip
Stiu ca e cam mult, dar as fi recunoscatoare daca cineva ar incerca o comparatie

cu siguranta cea mai buna alegere este golden nests. toate criteriile voastre sunt indeplinite aici, mai putin poate partea cu mancarea daca sunteti foarte pretentiosi. in rest totul este super. va doresc o vacanta placuta
miuka
QUOTE (paul06 @ May 2 2007, 14:49) *
A fost cineva in luna mai ?
Noi plecam cu masina pe 19 mai si ma intereseaza mai mult care sunt temperaturile (aer+apa).
Insa vreau parerile celor care au fost in aceasta perioada.
Pe site-uri am vazut si eu, dar ma intereseaza mai mult parerile personale.
Multumesc anticipat.

Buna!

A fost cineva totusi in luna mai in Corfu?
Urmeaza sa plec intr-acolo (Corfu-Acharavi mai exact) pe 4 Mai si m-ar interesa foarte tare cum e vremea in perioada respectiva.
Se poate face baie in mare sau e inca apa prea rece?

Multumesc mult!
MagicTouch
Personal nu stiu de ce se mai agita lumea cu agentiile de turism cand se pot face rezervari pe net, direct la hoteluri/vile/apartamente. Mai ramane de rezolvat problema transportului in cazul in care nu aveti masina personala. Sunt agentii care pot facilita doar transportul pana in Corfu. Anul trecut era undeva intre 90 si 110 euro/persoana (ferry inclus in pret)
14 zile in Roda in luna August - 560 Euro...un pic mai mult decat poti lua de la agentii...pentru doar 7 zile
In sud, Corfu e mai arid dar plajele sunt un pic mai bune. In nord vegetatia e mai luxurianta si sunt mai multe de vazut; Pantokrator, pestera Loutses etc. Albania la doi pasi daca doriti sa vedeti in 2009 Romania anilor '60. Plaje cu nisip - Roda (in unele zone), Astrakeri, Almiros, Kalamaki. Noua ne-a placut cel mai mult Kalamaki. Foarte buna plaja pentru aerosoli; mergi prin apa aproape sa ajungi la albanezi si de abia iti ajunge apa la gat. Pana ajungi sa inoti te plictisesti (sau obosesti) de mers prin apa. Excelenta plaja pentru cei cu copii.
In Roda recomand cu caldura Christofis Apartments. Greek hospitality (George) and english politeness (Pauline) at their best.
La jumatate de pret fata de Christofis Aparments si tot in Roda gasesti Vila Valentino. Ca plus, are si piscina. Ca minus, iti dai seama ca e plina de romani de la o posta. De la o posta sau mai mult in functie de cat de tare dau muzica. Manele cu predilectie. Iar baietii bateau cu sarg mingea langa piscina in ciuda anuntului care interzicea acest lucru. Anunt scris...in limba romana.
QUOTE (dragospas @ Mar 7 2009, 13:02) *
Vezi tu pangica...de aia ne facem noi romanii de ras in toata lumea.DAca nu aveti bani stati fratilor acasa ca si noi avem mare...Ce te faci daca pleci in corfu ,cheltui toti banii si la intoarcere apar cheltuieli neprevazute ? Daca ai ceva bani ramai in Grecia continentala unde cheltuielile sunt mai mici.
Cum Dumnezeu te poti gandi sa iei cu tine in masina niste necunoscuti pentru 150 de euro ? Mi se pare inandmisibil...

Corectie! Ne-am facut de doi lei tocmai datorita unor asemenea mentalitati. Tot de doi lei. Evaluam omul dupa buzunar. Buzunarul lui sau al nostru. Ne-am pierdut si cel mai elementar simt de omenie, ospitalitate sau dorinta de a face un bine. Ne-am luat masina de 30000 euro si bun simt de 5 centi. Acum nu ne mai ajunge nimeni la nas cu prajina. Acum nu spun sa iei in masina orice ciumpalac, dar sunt si oameni cu mai putini bani si mai mult bun simt. Sau invers. I-am vazut si prin Corfu in... Volvo sau X5. Aruncand mizeria din masina pe geam din mers.

calinradulescu
QUOTE (miuka @ Mar 19 2009, 01:36) *
Buna!

A fost cineva totusi in luna mai in Corfu?
Urmeaza sa plec intr-acolo (Corfu-Acharavi mai exact) pe 4 Mai si m-ar interesa foarte tare cum e vremea in perioada respectiva.
Se poate face baie in mare sau e inca apa prea rece?

Multumesc mult!

tongue.gif DA se poate face baie in CORFU (inclusiv Acharavi) cam din aprilie... apa e destul de calda.... doar ca vremea nu e foarte calda... ziua cam 20 de grade 22 grade.... seara insa se lasa mai rece...

IN REST luna mai e alegerea ideala pentru CORFU (desi nu chiar pe 4 mai ci mai degraba dupa 15-20 mai cand se mai populeaza insula) MOTIVATIE!!!!
1.... in aceasta perioada avem parte de cea mai spectaculoasa vegetatie (peisaj) (vara se mai usuca)
2... se circula relativ usor (in comparitie cu iulie august, cand se cam blocheaza situatia in anumite zone)
3... temperatura de 20 -25 de grade (seri racoroase) e ideala pentru hoinarit si n-ai nevoie de aer conditionat (iulie august 35-38 de grade ziua), tongue.gif
4... in luna mai ploua destul de putin in mod normal (nu e sezon ploios), precum la sfarsit de septembrie
5... tongue.gif CELE mai bune preturi la cazare (poti gasi oferte de cazare aproape gratuit), doar mancarea e destul de scumpa insa e o INSULA si cei de acolo cu asta se ocupa (jegmanesc turistii tongue.gif)

:
grammy
Buna ziua!
Eu fac parte din cei care au fost in Corfu si au avut cam aceleasi "Cerinte" ca ale voastre, de aceea dupa ce am citit vre-o 70 de pagini din acest forum(atatea erau anu trecut prin sept) am ales urmatoarea varianta:
Statiune Agios Gordios pentru urmatoarele considerente:
- plaja cu nisip, sezloange cu umbrelute, apa se adanceste foarte lin, practic mergi cam 30 de m pana sa fie la gat
-Hotelul ales de noi a fost cel cu acelasi nume ca si statiunea deci Agios Gordios 4* (mic dejun si cina) sea view cu o priveliste exceptionala seara la cina vedeai apusul era ceva mirific.Aici trebuie mentionat ca a fost un pic cam scump si ca trebuie sa cweri expres sea view deoarece restul camerelor sunt cu fata la stanca...ai sa vezi in pozele noastre. Camera era extraordinar de mare si destul de frumoasa.Din hotel coborai cateva trepte si ajungeai pe plaja. Apa f calda si extrem de limpede, practic la o adancime de 30 de m vedeai tot ce misca pe fund. trebuie mentionat aici ca apa te tine la suprafata fara sa faci nimic deci pericolul de innec este zero.
Ca si pret noi la acest hotel pt 7 zile am dat 400 euro/pers
Mancare a la hotel a fost f buna (cina si micul dejun) iar pranzul il poti lua la cele aproximativ 10-15 terase de pe plaja care au o mancare deosebita (nu toate arata excelent insa mancarea este extraordinara peste tot). Ca pert un pranz pt 2 persoane cu cate o bautura ajungea pe la 40-45 euro da mancai pana crapai
Ca si magazine de "carpitze" nu prea ai ce sa accesezi sotia a ramas deosebit de dezamagita ca nu a putut face "shoping"...insa frumusetea locului a determinat-o sa isi aduca aminte cu mare placere de acel concediu. Magazine de suveniruri sunt destule.
Acuma ce mai puteti face acolo...excursii sunt cateva extraordinar de frumoase , mentionez aici doar plimbarea de o zi cu vaporul pana in insulele Paxos-Antipaxos. Se pleaca cu vaporul cam 3 ore de mars timp in care randunicile de mare si delfinii vor fi prezenti oferind un spectacol fascinant, se merege prin locuri mirifice ....dar degeaba pot scrie 10 pagini pana nu vezi nu ai sa intelegi.
Se pot inchiria atv-uri, masini si se poate pleca in diferite statiuni - recomand Paleokastrista, ceva extraordinar insa fara pic de nisip si mult mai murdarica..parerea ,mea. Acolo cel mia indocat etse sa inchiriezi o barca cu motor costa in jur de 50 de euro/zi nu trebuie permis ca sa o poti conduce si cu ea ai acces la toate minunatiile statiunii
Daca doriti o vacanta de relaxare maxima atunci Agios Gordios scrie pe destinatie.
Pt orice nelamuriri ma gasiti pe messenger la adresa grammy_dr
Aici sunt pozele noastre din Corfu..Hotelul este cel mare si alb ..apare in mai multe poze
http://picasaweb.google.com/grammydr/GreciaCorfu2008#

Buna seara,
Criteriile noastre :
4. plaja cu nisip

miaky22

QUOTE (alexica08 @ Dec 19 2008, 11:20) *
Subscriu la recomandarea cu Acharavi...plaja este cu nisip, intrarea in apa se face lin si statiunea nu este foarte agitata. Am fost acolo in septembrie si am vazut foarte multe familii cu copii.

Scuze pentru intarzierea cu care iti raspund. Am fost in Ipsos, chiar la Eleni App in august. Hotelul este destul de in regula, daca nu te astepti la cine stie ce lux..mobila simpla, totul curat, destul de liniste avand in vedere ca nu e chiar la strada. Proprietarul, Spiro este foarte agreabil, cu conditia sa nu incalci programul 10-19 de balaceala in piscina.Distanta fata de plaja e mai mare de 200m cum zic cei de la agentii, insa nu e nici foarte mare si e placuta plimbarea. Statiunea este destul de intinsa, agitata, auzi muzica in orice loc, ai tot ce vrei pentru distractie. Plaja este foarte ingusta si cu pietricele, insa in apa nisipul este fin si mai tot timpul vezi mici pestisori inotand pe langa tine. Sa fiu sincera, este statiunea mea preferata din toata insula (si am fost cam peste tot)..drept dovada, pentru 2009 imi rezerv un sejur dublu tot acolo, insa la un alt hotel (asa e oferta).
Daca vrei mai multe amanunte sau daca ai intrebari, iti stau la dispozitie.

Buna,

ne poti recomanda alt hotel mai dragut dar tot in Ipsos, deoarece am inteles ca are si viata de noapte

Multumesc.
miuka
QUOTE (calinradulescu @ Mar 21 2009, 01:47) *
tongue.gif DA se poate face baie in CORFU (inclusiv Acharavi) cam din aprilie... apa e destul de calda.... doar ca vremea nu e foarte calda... ziua cam 20 de grade 22 grade.... seara insa se lasa mai rece...

IN REST luna mai e alegerea ideala pentru CORFU (desi nu chiar pe 4 mai ci mai degraba dupa 15-20 mai cand se mai populeaza insula) MOTIVATIE!!!!
1.... in aceasta perioada avem parte de cea mai spectaculoasa vegetatie (peisaj) (vara se mai usuca)
2... se circula relativ usor (in comparitie cu iulie august, cand se cam blocheaza situatia in anumite zone)
3... temperatura de 20 -25 de grade (seri racoroase) e ideala pentru hoinarit si n-ai nevoie de aer conditionat (iulie august 35-38 de grade ziua), tongue.gif
4... in luna mai ploua destul de putin in mod normal (nu e sezon ploios), precum la sfarsit de septembrie
5... tongue.gif CELE mai bune preturi la cazare (poti gasi oferte de cazare aproape gratuit), doar mancarea e destul de scumpa insa e o INSULA si cei de acolo cu asta se ocupa (jegmanesc turistii tongue.gif)

:

Multumesc mult pentru raspuns! Mai ramane doar sa astept plecarea smile.gif
alexica08
QUOTE (miaky22 @ Mar 22 2009, 22:13) *
Buna,

ne poti recomanda alt hotel mai dragut dar tot in Ipsos, deoarece am inteles ca are si viata de noapte

Multumesc.

din pacate, hotelurile nu au fost pe lista mea de curiozitati acolo...daca as fi gasit un sejur de 2 saptamani la eleni, m-as fi dus tot acolo, pt ca a fost ok...oferta asta pe care am gasit-o este la hotel jason: un pic mai departe de plaja, situat pe o colina de unde se vede golful...in fine, am auzit numai lucruri bune despre el..mai multe nu stiu sa iti spun, insa am vazut niste hoteluri foarte dragute in ipsos chiar la strada, majoritatea inchiriate complet de agentiile din Italia
pc83
Buna seara,
Criteriile noastre :
4. plaja cu nisip

Am stat in anii trecuti in ambele statiuni, si poti sa cauti aici pe topicul despre Corfu impresiile de atunci, cu mentiunea ca in Agios Gordis am stat peste drum de Golden Nests, la Alonakia. Ambele variante sunt bune tinand cont si pretul mic, dar parerea mea ca e mai dragut Agios Giorgios, ca statiune.
1. Golden Nests are vedere mai buna la mare, dar e la vreo 15-20 min de plaja si pe o panta. Alkyon e chiar pe plaja la 10 metri separat doar de un drum, dar s-ar putea sa nu primiti camere cu vedere la mare cel putin asa era anul trecut pe la agentii.
2. un pic mai multe magazine si taverne in Ag Giorgios decat in Ag Gordis.
3-5 plaja si apa un pic mai bune tot in Ag Giorgios, in ambele mai sunt si cateva stanci in apa dar gasesti prin incercari unde e mai bine (in Ag Giorgios era mai bine nu chiar in fata hotelului ci 50 metri mai la nord mai in mijlocul golfuletului). Apa sa nu fie adanca si intrarea foarte lina mi s-a parut plaja din Arilas urmatoarea statiune la nord de Ag Giorgios.
6 un pic mai bine arata la interior Golden Nests cred in ceea ce priveste conditiile, iar daca iei masa alaturi la Alonakia este excelenta.

Ag Gordis este un pic cam izolata inconjurata de stanci inalte si pe o panta abrupta, in Ag Giorgios se pot vizita mai multe obiective inconjuratoare, chiar si cu pasul. Oricum ambele sunt locatii minunate si ideale pentru cei care cauta liniste si relaxare.
virginia61
QUOTE (pc83 @ Mar 23 2009, 14:10) *
Am stat in anii trecuti in ambele statiuni, si poti sa cauti aici pe topicul despre Corfu impresiile de atunci, cu mentiunea ca in Agios Gordis am stat peste drum de Golden Nests, la Alonakia. Ambele variante sunt bune tinand cont si pretul mic, dar parerea mea ca e mai dragut Agios Giorgios, ca statiune.
1. Golden Nests are vedere mai buna la mare, dar e la vreo 15-20 min de plaja si pe o panta. Alkyon e chiar pe plaja la 10 metri separat doar de un drum, dar s-ar putea sa nu primiti camere cu vedere la mare cel putin asa era anul trecut pe la agentii.
2. un pic mai multe magazine si taverne in Ag Giorgios decat in Ag Gordis.
3-5 plaja si apa un pic mai bune tot in Ag Giorgios, in ambele mai sunt si cateva stanci in apa dar gasesti prin incercari unde e mai bine (in Ag Giorgios era mai bine nu chiar in fata hotelului ci 50 metri mai la nord mai in mijlocul golfuletului). Apa sa nu fie adanca si intrarea foarte lina mi s-a parut plaja din Arilas urmatoarea statiune la nord de Ag Giorgios.
6 un pic mai bine arata la interior Golden Nests cred in ceea ce priveste conditiile, iar daca iei masa alaturi la Alonakia este excelenta.

Ag Gordis este un pic cam izolata inconjurata de stanci inalte si pe o panta abrupta, in Ag Giorgios se pot vizita mai multe obiective inconjuratoare, chiar si cu pasul. Oricum ambele sunt locatii minunate si ideale pentru cei care cauta liniste si relaxare.

Multumesc, exact de aceasta comparatie aveam nevoie. O sa mergem la st. giorgios
O seara excelenta.
dragospas
QUOTE (MagicTouch @ Mar 20 2009, 02:05) *
Corectie! Ne-am facut de doi lei tocmai datorita unor asemenea mentalitati. Tot de doi lei. Evaluam omul dupa buzunar. Buzunarul lui sau al nostru. Ne-am pierdut si cel mai elementar simt de omenie, ospitalitate sau dorinta de a face un bine. Ne-am luat masina de 30000 euro si bun simt de 5 centi. Acum nu ne mai ajunge nimeni la nas cu prajina. Acum nu spun sa iei in masina orice ciumpalac, dar sunt si oameni cu mai putini bani si mai mult bun simt. Sau invers. I-am vazut si prin Corfu in... Volvo sau X5. Aruncand mizeria din masina pe geam din mers.

Crezi ce vrei,este dreptul tau...mai ales ca vad ca si la avatar stai cu mana intinsa...M-am intalnit cu turisti romani care la micul dejun umpleau plasele ca sa le ajunga pentru toata ziua,ocupau seslongurile gratuite inca de la 5 dimineata si le tineau ocupate toata ziua,romani care imputeau un hotel pentru ca gateau in camera si ma opresc aici ...OK ?
chelie_d
salut
anul trecut am fost in st. giorgios ,hotel alkylon. Anul acesta tot in corfu imi fac vacanta,la hotel Debono ,in gouvia.
Are cineva cunostinte despre acest hotel sau despre gouvia(cluburi, nebuneli...........biggrin.gif)
lucstef23
Salutare!

As avea o rugaminte: poate cineva sa imi dea cateva detalii despre hotelul Akrotiri din corfu si despre Paleokastritza? Am citit cateva impresii despre asta si m-am cam indispus, pt k deja am platit o excursie pt iunie acolo. Se pare ca se fac diferente intre romani si alte nationalitati la cazarea in hotel (adik noi stam la parter si ei stau la etajele 3,4). poate cineva sa confirme acest lucru?
Multumesc.
grecul68
QUOTE (lucstef23 @ Mar 26 2009, 13:13) *
Salutare!

As avea o rugaminte: poate cineva sa imi dea cateva detalii despre hotelul Akrotiri din corfu si despre Paleokastritza? Am citit cateva impresii despre asta si m-am cam indispus, pt k deja am platit o excursie pt iunie acolo. Se pare ca se fac diferente intre romani si alte nationalitati la cazarea in hotel (adik noi stam la parter si ei stau la etajele 3,4). poate cineva sa confirme acest lucru?
Multumesc.

mai sunt si alte diferente?
lucstef23
QUOTE (grecul68 @ Mar 26 2009, 13:23) *
mai sunt si alte diferente?

Nu stiu dc mai sunt si alte diferente, dar am mai citit k hotelul nu e nici pe departe k in prezentare. Oricum, toti lauda privelistea de la etajele superioare ale hotelului, asa k as vrea sa ma bucur si eu de ea.
grecul68
QUOTE (lucstef23 @ Mar 26 2009, 14:17) *
Nu stiu dc mai sunt si alte diferente, dar am mai citit k hotelul nu e nici pe departe k in prezentare. Oricum, toti lauda privelistea de la etajele superioare ale hotelului, asa k as vrea sa ma bucur si eu de ea.

pentru ca ti-au facut asta, nu te mai duce !
Este inamisibil, sa-ti faca reducere pentru ca ti-au dat camera la parter !!!

PS de unde stii ca toti lauda privelistea?
Adysoft77
Eu am fost in Corfu in august 2007 si am fost cazat in Agios Gordis la Hotel Golden Nests. Cand s-a terminat sejurul a venit autocarul cu noii turisti, i-a lasat la hotel si ne-a luat pe noi pentru a ne intoarce in tara. Autocarul a "cules" din toate statiunile turistii care mergeau acasa. Astfel am trecut si prin Paleokastritsa, Roda, etc. Cand am ajuns in Paleokastritsa am fost total dezamagit de aspectul hotelului Akrotiri Beach care e de 4 stele. Oricum nu erau cei mai dezamagiti. Cei dezamagiti si furiosi erau cei care fusesera cazati in nordul insulei in statiunea Roda la Blue Lagoon. Acest asa zis hotel a si disparut din oferta Christian Tour din 2007. Era o bataie de joc prea mare ce era si ce se intampla acolo. In concluzie dupa discutiile din autocar la dus, cei care mergeam in Agios Gordis eram cei mai dezamagiti. La intoarcere eram cei mai multumiti, iar ceilalti isi blestemeau zilele si jurau ca nu mai calca in viata lor in Corfu. Faptul ca v-ati facut deja rezervare la Akrotiri Beach nu stiu daca e o problema. Cred ca se poate schimba cu un alt hotel, eventual pentru o mica taxa. Oricum, e posibil sa platiti mai putin daca va schimbati hotelul pentru ca acesta e de 4 stele si costa mai mult decat celelalte.
Anul acesta mi-am facut rezervare tot la Golden Nests in Agios Gordis. Nu am decat sa plec sa vizitez celelalte statiuni. Din punctul meu de vedere e una din cele mai bune alegeri. Daca vrei hoteluri de lux atunci vei gasi pe partea de est a insulei, hoteluri cu all inclusive de 4-5 stele. Insa dezavantajul (pe langa pret) il constituie plajele cu pietricele si nu cu nisip de pe acea parte a insulei.
lucstef23
QUOTE (grecul68 @ Mar 26 2009, 14:47) *
pentru ca ti-au facut asta, nu te mai duce !
Este inamisibil, sa-ti faca reducere pentru ca ti-au dat camera la parter !!!

PS de unde stii ca toti lauda privelistea?

Inca nu am plecat, am citit pe un forum ca romanii sunt cazati la parter. Povestea un tip care a fost k l-au cazat la parter.

Tot pe forum am citit k privelistea e superba (nu stiu care era forumul k l-am gasit intamplator pe google.
Adysoft77
QUOTE (lucstef23 @ Mar 26 2009, 15:56) *
Inca nu am plecat, am citit pe un forum ca romanii sunt cazati la parter. Povestea un tip care a fost k l-au cazat la parter.

Tot pe forum am citit k privelistea e superba (nu stiu care era forumul k l-am gasit intamplator pe google.

Agentiile romanesti rezerva parterul pentru ca asta li se ofera. Agentiile straine platesc mult mai mult pentru camerele de la etajele superioare. Oricum nu inteleg de ce exista atat interes pentru acest hotel, pentru ca vazandu-l la fata locului, e o panarama de hotel si oricum nu e de 4 stele.
Daca vrei hotel de 4 stele cea mai buna alegere e hotelul "Agios Gordis" din statiunea Agios Gordis. E in reteaua operatorului TUI, asta spunand destul de multe
razvanait99
QUOTE (Adysoft77 @ Mar 26 2009, 16:15) *
Agentiile romanesti rezerva parterul pentru ca asta li se ofera. Agentiile straine platesc mult mai mult pentru camerele de la etajele superioare. Oricum nu inteleg de ce exista atat interes pentru acest hotel, pentru ca vazandu-l la fata locului, e o panarama de hotel si oricum nu e de 4 stele.
Daca vrei hotel de 4 stele cea mai buna alegere e hotelul "Agios Gordis" din statiunea Agios Gordis. E in reteaua operatorului TUI, asta spunand destul de multe

Eu am fost in Corfu cu Jeka; am stat la Kontokali Bay si a fost super mishto. De la camera pana la plaja, animatie si mancare.

Iata ce scriu compatriotii nostri despre Agios Gordis:

Andreea312
Timisoara, Romania

Me and my family just came back from Hotel Agios Gordis, Corfu.
When we left we tought we were going to a perfect 4 stars+ hotel. When we arrived, the hotel didn't deserve eaven 3.
My bed was extremly creeky, I told at the reception, the receptionist just said she will solve it and nothing was done. My parents' room smelled awfull. Stil , we told but nothing done.
The minibar was kinda usseless, it worked only when it wanted to work. The food was acceptable. One day , I didnt liked it at all so I complained, the main waiter laughed and told me "If you didnt like it today , try tommorow". I tought that was quite rude after we payed lots of money for that food. We stayed at appartment H9.
Agios Godios itself is a nice village but it has many hills and wasps. You had to climb a lot. Sunsets were wonderfull, so was the vegetation. The beach was long , sandy and clean. So it was perfect. The view was awsome also. I will miss Agios Gordios a lot, but not the hotel.

Eu m-as mai gandi inainte de a rezerva Agios Gordis.
grecul68

mai bine la cort?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.