valienu
27th February 2009, 12:29
Vrem sa mergem in vara 2009 in corfu in Agios Gordios. Doresc sa aflu mai multe detalii despre cazare la "Stevens", daca a fost cineva acolo sa ne spuna si noua cum este. Multumesc.
maz_max
27th February 2009, 12:35
sorincis
28th February 2009, 13:02
O intrebare va rog pentru cei care si-au facut rezervari direct la hotel si nu prin agentie:
- care este procedura prin care se face rezervarea?se vireaza un avans in contul hotelului?
Hotelul la care vreau sa imi fac o rezervare imi cere un avans de 30% pe care sa il virez in contul hotelului. Este o chestie sigura?
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Multumesc pentru ajutor.
kkkotto07
28th February 2009, 15:02
Tocmai am rezervat o camera la Hotel Aloha din Agios Gordios pt iulie. Rezervare pe net 63 E/noapte/camera cu mic dejun, 30% avans virat in contul proprietarului prin ordin de plata.Am mai facut asta si in alti ani si nu mi s-a intamplat nimic nefericit. Pt cei care au fost in statiune si eventual cazati la acest hotel: Imi puteti spune cateva vorbe despre hotel deoarece pe forum sunt decat 2-3 fraze, nimic concludent, eventual niste sfaturi despre locurile unde se mananca bine, etc?
tentie la comisioanele bancilor!!! Am platit prin Otp Bank si la 151 E mi-au luat 40 E comision!Mult da cam asa e peste tot.
blue_wings
1st March 2009, 10:27
kkkotto07 ai platit mult 40 euro comision, exista si variante mai ieftine: MoneyGram, Western Union. Eu am trimis prin Western Union pentru ca este avantajos pentru sume mici...asa cum sunt cele de rezervari la pensiuni / hoteluri.
Comisionul la W.U. este de:
- 7 euro daca trimiteti 0 - 50 euro
- 9 euro daca trimiteti 51 - 100 euro
- 15 euro daca trimiteti 101 - 200 euro
Acum puteti sa negociati si cu proprietarii de pensiuni / hoteluri sa va accepte un avans pana in 100 euro pentru a plati mai putin comision.
kkkotto07
2nd March 2009, 09:44
Plata prin ordin de plata a fost varianta dorita de proprietar
pangica
5th March 2009, 02:59
QUOTE (FireSky @ Jan 10 2009, 20:09)

Ajutat-ma si pe mine,va rog,cu o recomandare ptr.sfarsitul lunii august in Corfu. Momentan cea mai buna oferta pe care am gasit-o este Palokastritsa - Aparthotel Arianna 120 Euro/persoana/6 nopti. Ce nu mi prea convine este ca din cate am inteles/citit Palokastritsa nu prea are plaja cu nisip.
Mi-ar fi de ajutor eventuale recomandari de hoteluri..vreau sa platesc inca de acum(ianuarie-februarie) deci pp.ca as prinde si eventuale reduceri.Multumesc
eu am gasit ceva in roda,undeva in nord la 184 euro/7 nopti/demipensiune fara transport..dar in septembrie
pangica
5th March 2009, 03:31
planuiesc sa merg si eu la inceputul lui septembrie in corfu si momentan am gasit urmatoarele variante:
hotel mirabell ,3.5 * in roda,demipensiune 7 nopti,184 euro
hotel corfu holiday palace,3.5 * in korfu,demipensiune 7 nopti 214 euro,varianta care mi se pare cea mai buna
hotel apollo palace,4 *,in messonghi,demipensiune 7 nopti 227 euro
aeolos mareblue hotel ,4 *,in perama,all inclusive, 7 nopti 252 euro.
Mai sunt si alte variante care depasesc 300 de euro.
Variantele sunt fara transport..Mentionez ca am o prietena care lucreaza la o agentie de turism..transportul cu avionul o sa coste in jur de 300 de euro,deci pt 2 persoane ar fi 600 de euro,ceea ce mi se pare cam mult.prefer sa merg cu masina ,dar problema e ca deocamdata sunt doar eu cu prietena mea ,deci am mai avea nevoie de inca 2 amatori de grecie.eu nu sunt in tara pana in septembrie,lucru care m-a facut sa apelez la modalitatea asta de a gasi parteneri de drum.Cu masina dak suntem 2 cupluri ar costa drumul in jur de 150 de euro cu tot cu vignete,eventual cazare undeva pe drum o seara,etc...Dak e interesat cineva ,va las adresa mea de mail si vb..pana pe 8 martie sunt in tara..mail-ul meu este: Pangica2004@yahoo.com .Astept parteneri!!!
Bimbasul
6th March 2009, 17:24
QUOTE (lottee7 @ Feb 15 2009, 18:41)

Salutare,
Anul trecut am fost in Corfu, in statiunea Agios Gordis. Am inchiriat o masina pentru 3 zile si am vizitat aproape toata insula. Pe scurt, daca ar fii sa revin in Corfu, tot in Agios Gordis as merge.
Plaja este destul de lata, nisip...Intrarea in mare este lina, ideala pentru copii sau cei care nu stiu sa inoate.
Sunt multe taverne si baruri, inclusiv pe plaja. daca vreti discoteci (nu stiu ce varsta aveti), nu aici este locul vostru.
Daca sunteti cu masina proprie, va recomand sa cumparati o carte despre Corfu (existau si in limba romana) si sa va faceti propriul traseu. Insula este micuta si sunt multe de vizitat.
Va recomand Aqualand-ul, Paleokastritsa (cu cele mai frumoase peisaje, zic eu...), Corfu Town. daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ma pe mail.
Anul trecut am fost cu Christiantour la Hotel Golden Nest. Recomand acest hotel (detalii pe site-ul agentiei). Puteti face rezervare si direct, pe site-ul www.agios-gordis.net.
Succes !
Poti spune ceva despre preturile la hotelul recomandat (ma intereseaza studio). Am cautat pe site si nu am gasit.
Multumesc!
Peachy
6th March 2009, 18:03
da un search topic (stanga jos) cu "golden nests" si o sa ai destule informatii
Bimbasul
6th March 2009, 19:32
QUOTE (Peachy @ Mar 6 2009, 19:03)

da un search topic (stanga jos) cu "golden nests" si o sa ai destule informatii

Din pacate nu sunt informatiile pe care le cautam, adica preturi...
Peachy
6th March 2009, 21:38
S-a scris mult despre "Golden Nests", doar lucruri bune ... ai dreptate, am uitat, hotelul este rezervat integral de catre agentiile de turism, asa ca preturile pot fi aflate doar de la respectivele agentii
grecul68
7th March 2009, 10:01
pt Bimbasul'
.........Nu te mai chinui, baga pe Tripadvisor.
dragospas
7th March 2009, 14:02
QUOTE (pangica @ Mar 5 2009, 03:31)

planuiesc sa merg si eu la inceputul lui septembrie in corfu si momentan am gasit urmatoarele variante:
pana pe 8 martie sunt in tara..mail-ul meu este: Pangica2004@yahoo.com .Astept parteneri!!!
Vezi tu pangica...de aia ne facem noi romanii de ras in toata lumea.DAca nu aveti bani stati fratilor acasa ca si noi avem mare...Ce te faci daca pleci in corfu ,cheltui toti banii si la intoarcere apar cheltuieli neprevazute ? Daca ai ceva bani ramai in Grecia continentala unde cheltuielile sunt mai mici.
Cum Dumnezeu te poti gandi sa iei cu tine in masina niste necunoscuti pentru 150 de euro ? Mi se pare inandmisibil...
colt38
8th March 2009, 00:38
QUOTE (Bimbasul @ Mar 6 2009, 18:24)

Poti spune ceva despre preturile la hotelul recomandat (ma intereseaza studio). Am cautat pe site si nu am gasit.
Multumesc!
Este hotel. Are doar camere duble.
Studiouri (cu chicineta) nu gasesti la Golden Nest.
Daca vrei sa mergi prin aceeasi ag de turism si tot in Agios Gordios, atunci opteaza pentru Vila Niki.
scaramouche
8th March 2009, 01:08
QUOTE (Bimbasul @ Mar 6 2009, 17:24)

Multumesc!
Anul trecut am trimis un mail la Hotel Alonakia, care e situat vis-a-vis de Golden Nests, iar oferta lor pentru ultima decada a lunii iulie a fost de 85E/zi (demipensiune) sau 70E/zi (doar cazare) pentru o camera tripla cu pat suplimentar(2 adulti si 2 copii). Asta ca sa-ti faci o idee despre pret.
criss_65
10th March 2009, 21:47
am sters toate posturile off topic. pe viitor vă rog să respectați regulamentul softpedia, adică să postați on topic!
pt bimbasul:
probabil ai confundat softpedia cu vreo agentie de turism..... din postarile tale acest lucru eu am înțeles, vrei oferte de preț pt o anumita locație din corfu!
pt a afla concret cât costa un sejur acolo cel mai eficient este sa intri pe google, sa cauti cazari in corfu. la prima mea incercare uite ce am găsit:
http://www.greeka.com/ionian/corfu/hotels/index.htm
poate acest site te ajuta.
userii softpedia sunt simpli turisti care povestesc despre vacanțele lor ! atât, și nimic mai mult! prețurile reale/actualizate pt cazarea în corfu în nici un caz nu le vei afla de turiștii care au fost cândva în locația X. pe viitor, te rog să respecți regulamentul softpedia pt a nu mă vedea obligată să te sancționez pt încălcarea lui.
mulțumesc pt înțelegere,
Bimbasul
11th March 2009, 08:24
QUOTE (criss_65 @ Mar 10 2009, 22:47)

am sters toate posturile off topic. pe viitor vă rog să respectați regulamentul softpedia, adică să postați on topic!
pt bimbasul:
probabil ai confundat softpedia cu vreo agentie de turism..... din postarile tale acest lucru eu am înțeles, vrei oferte de preț pt o anumita locație din corfu!
pt a afla concret cât costa un sejur acolo cel mai eficient este sa intri pe google, sa cauti cazari in corfu. la prima mea incercare uite ce am găsit:
http://www.greeka.com/ionian/corfu/hotels/index.htm
poate acest site te ajuta.
userii softpedia sunt simpli turisti care povestesc despre vacanțele lor ! atât, și nimic mai mult! prețurile reale/actualizate pt cazarea în corfu în nici un caz nu le vei afla de turiștii care au fost cândva în locația X. pe viitor, te rog să respecți regulamentul softpedia pt a nu mă vedea obligată să te sancționez pt încălcarea lui.
mulțumesc pt înțelegere,
Dat fiind modul cum pui problema, ma poti sterge din baza de date...
grecul68
11th March 2009, 17:20
A fost cineva la jumatatea lui mai?
Cum este vremea si cam cate grade are apa?
Se poate face baie au ba?
Bimbasul
12th March 2009, 07:51
grecul68
12th March 2009, 07:55
QUOTE (Bimbasul @ Mar 12 2009, 07:51)

Statistic pare ok, eram curios daca a fost cineva ,,pe persoana fizica'' acolo sa simta pe pielea lui cum e apa...
Merci oricum
lottee7
12th March 2009, 09:26
QUOTE (Bimbasul @ Mar 6 2009, 17:24)

Multumesc!
Hotelul Golden Nest este contractat de catre agentia Christian Tour. Preturile sunt pe site-ul acestei agentii (sejur cu avionul, autocar sau individual).
Atentie, la acest hotel sunt doar camere duble, eventual cu pat suplimentar.
Daca doresti cazare in statiunea Agios Gordis, intra pe www.agios-gordis.net.
Succes !
Bimbasul
12th March 2009, 12:45
QUOTE (grecul68 @ Mar 12 2009, 08:55)

Statistic pare ok, eram curios daca a fost cineva ,,pe persoana fizica'' acolo sa simta pe pielea lui cum e apa...
Merci oricum
Cred ca tine mai degraba de noroc. Am vazut acolo o maxima de peste 31 de grade si o minima de 8.
Bafta si..apa calda pentru baie!
QUOTE (lottee7 @ Mar 12 2009, 10:26)

Hotelul Golden Nest este contractat de catre agentia Christian Tour. Preturile sunt pe site-ul acestei agentii (sejur cu avionul, autocar sau individual).
Atentie, la acest hotel sunt doar camere duble, eventual cu pat suplimentar.
Daca doresti cazare in statiunea Agios Gordis, intra pe www.agios-gordis.net.
Succes !
Merci!
scaramouche
12th March 2009, 18:06
@Bimbasul
Numarul de telefon de la Golden Nests: 0030 26610 53357.
Nu te mai ratoi la cei care incearca sa te ajute, chiar daca nu-ti dau la centima raspunsul.
dragospas
17th March 2009, 09:31
Pentru cei care isi doresc o vacanta linistita intr-o zona frumoasa si la un pret corect va recomand Hotel Delfinia**** din Moraitika.Am fost acum trei ani si va pot spune ca am fost foarte multumit (prin agentia eximtur cu bilet TUI)transport cu masina proprie (asta a fost partea nasoala datorita drumului lung prin muntii Greciei...daca s-a terminat autostrada ,atunci este OK) Hotelul este chiar pe plaja cu nisip ,intr-o gradina de vis ,iar seara, nu departe, gasesti cateva terase si baruri de nivel occidental...
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.