hello all, m-ati convins , vara asta destinatia Corfu, cu masina . Ramane de gasit cazare. Deocamdata am cautat pe unele site-uri pe care le-am folosit si cand am mai fost si prin alte parti, nu prin agentii..si am gasit de exemplu o cazare langa Pelekas Beach..ajunge cam 340 de euro 7 nopti cu mic dejun si cina inclusa...credeti ca e ok pretul ? n-am mai fost si nu stiu care sunt preturile. Daca stiti unde pot gasi oferte mai bune, sau daca pot gasi la fata locului oferte mai bune.va rog indrumati-ma..
mersi.
P.S. am citit cam 25% abia din ce ati scris voi pe aici..dar totusi mi-a ramas o intrebare in minte: Cat de bine te intelegi cu grecii in engleza? Ca de exemplu am fost anul trecut in Croatia, si mai mult prin semne ma intelegeam cu oamenii aia pe acolo
mersi.
P.S. am citit cam 25% abia din ce ati scris voi pe aici..dar totusi mi-a ramas o intrebare in minte: Cat de bine te intelegi cu grecii in engleza? Ca de exemplu am fost anul trecut in Croatia, si mai mult prin semne ma intelegeam cu oamenii aia pe acolo
Daca stai pe langa Pelekas sa nu ratezi Myrtiottisa beach!! Te vei intelege foarte bine cu grecii in engleza.