alexutza12345
16th January 2009, 12:49
ce de informatii - va multumesc tare mult :*
gabi14
19th January 2009, 20:48
A fost cineva cu Europa Travel la hotel Jason?Vreau sa-mi iau de acum bilete pentru iunie individual si vreau niste pareri despre hotel.Arata intr-adevar ca in poze?Va multumesc
alexica08
19th January 2009, 21:24
QUOTE (gabi14 @ Jan 19 2009, 20:48)

A fost cineva cu Europa Travel la hotel Jason?Vreau sa-mi iau de acum bilete pentru iunie individual si vreau niste pareri despre hotel.Arata intr-adevar ca in poze?Va multumesc
si eu tot acolo vreau sa merg vara aceasta...am vazut ca au si site...arata destul de bine pozele..insa am citit undeva cum ca se afla pe o colina (ceea ce in corfu inseamna un drum destul de abrupt) si ca este situat cam la 500m de plaja (eu as mai pune vreo 200m marja de eroare inerenta la orice reclama)...eu sunt o persoana lenesa asa ca daca aveti amanunte care sa ma contrazica, as fi bucuroasa sa le citesc
alexutza12345
19th January 2009, 21:32
QUOTE (alexica08 @ Jan 19 2009, 21:24)

si eu tot acolo vreau sa merg vara aceasta...am vazut ca au si site...arata destul de bine pozele..insa am citit undeva cum ca se afla pe o colina (ceea ce in corfu inseamna un drum destul de abrupt) si ca este situat cam la 500m de plaja (eu as mai pune vreo 200m marja de eroare inerenta la orice reclama)...eu sunt o persoana lenesa asa ca daca aveti amanunte care sa ma contrazica, as fi bucuroasa sa le citesc

si eu tot acolo am vrut initial dar am inteles ca e destul de departe de plaja si nici nu stiu cum e plaja acolo - din cate mi-ati recomandat o sa aleg cel mai probabil Acharavi si vila Thasos (parca tu spuneai ca ai fost acolo si ca este ok vila)
mihai_aaa
19th January 2009, 21:55
a fost cineva cu Tramptravel
alexutza12345
19th January 2009, 23:24
QUOTE (mihai_aaa @ Jan 19 2009, 21:55)

a fost cineva cu Tramptravel
nu am fost eu, au fost niste prieteni cu care m-am intalnit intamplator in Olimpic Beach si stiu ca au fost multumiti si ca totul a fost in regula. Mai mult, Tramp Travel aveau sediu in Olimpic Beach si organizau excursii - am fost cu ei in 2 excursii (la Meteora si la Skiatos) mult mai ieftin decat cu agentia cu care am plecat eu din tara. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost un sofer care a condus prea incet
dar era sofer de intern in Grecia.
scaramouche
20th January 2009, 03:50
Anul trecut, la sfarsitul lunii iulie, dupa o saptamana de bananait prin Grecia continentala, am petrecut o saptamana minunata in Agios Stefanos, o statiune despre care s-a vorbit extrem de putin pe aici. In insula mai sunt doua localitati cu acelasi nume, unul in nord-est si altul in nord. Acesta este situat in nord-vest la 8 Km de Sidari. Este una din destinatiile preferate de vacanta (din lume, nu numai din Grecia) ale britanicilor. Ei reprezinta mai mult de trei sferturi din numarul de turisti( familisti in quasitotalitate). Ai impresia ca toata Anglia s-a mutat acolo. Multi dintre ei stau chiar si o luna, explicatia fiind preturile mici la taverne si la cazare, comparabile cu Halkidiki sau Riviera Olimpului. Ati dedus cred ca atmosfera este linistita si foarte civilizata(sa-i vedeti pe englezi cum vin cu scrumiera la plaja), cei carora le fierbe sangele in vene ne prea avand ce face seara pe acolo, dar Sidari e aproape...Exista insa o gramada de taverne, doua supermarketuri , magazine cu souveniruri, port.
Plaja(Blue Flag) cu nisip la mal si in apa, este larga, situata intr-un golf superb.Un paraias o imparte practic in doua parti egale. Briza este mai prezenta aici decat in toate celelalte locuri din Grecia pe care le-am vizitat, motiv pentru care se formeaza valuri mici tot timpul. Intrarea in apa este foarte lina, in locul in care apa iti ajunge la gat nu cred ca mai ai acoperire GSM. Doua minusuri pentru plaja:nisipul este umed si faptul ca se aduna alge in unele locuri iar stransul lor s-a facut in unele zile spre orele pranzului. Englezii prefera sa stea la piscina toata ziua asa ca plaja e f aerisita, dar e pacat sa mergi in Corfu si sa faci plaja intr-un singur loc.
Cazarea se face indeosebi in vile aflate in vecinatatea plajei, dotate cu piscina, a caror capacitate nu depaseste 10-12 studiouri si apartamente. Exista si piscine cu acces gratuit, una (imensa) chiar la hotelul Athina, situat pe plaja. Hotelurile(2-3***), nu foarte numeroase, au cam 30 de camere, cred ca cel mai mare are 50 de camere si au contracte aproape exclusiv cu Thomson Holidays.
Impreuna cu sotia si copiii din dotare am stat aici platind fabuloasa suma de 60E/zi pentru un apartament
.Rezervarea am facut-o pe net, la sfarsitul lui martie. Am avut norocul ca cineva a anulat rezervarea, pentru ca in iulie si august era full. Cum o saptamana in Corfu e prea putin, am rezervat pentru anul asta, inca din vara trecuta, pentru 10 zile in a doua jumatate a lunii iulie. Pentru august 2009 era ocupata toata vila, cu un an inainte!!!
Linkuri utile pentru cazare, harti, intrebari:
corfu-info.com/main/san-stefanos-map.html
www.san-stefano.gr/index.php
www.sanstefanos.co.uk/index.html
www.agni.gr
alexica08
20th January 2009, 08:42
QUOTE (alexutza12345 @ Jan 19 2009, 21:32)

si eu tot acolo am vrut initial dar am inteles ca e destul de departe de plaja si nici nu stiu cum e plaja acolo - din cate mi-ati recomandat o sa aleg cel mai probabil Acharavi si vila Thasos (parca tu spuneai ca ai fost acolo si ca este ok vila)

da alexutza, am fost in acharavi la thasos si a fost minunat, insa in ipsos mi-am facut multi prieteni printre localnici...plus ca ma duc si pentru distractie iar acharavi e o statiune mai linistita
gabi14
20th January 2009, 15:13
Dar la hotel Pantokrator din statiunea Barbati a fost cineva?Cum arata camerele standard?Ca pe site-ul hotelului este o singura poza.Daca stiti ceva despre hotel astept parerile voastre.Multumesc
alexutza12345
20th January 2009, 16:28
QUOTE (alexica08 @ Jan 20 2009, 08:42)

da alexutza, am fost in acharavi la thasos si a fost minunat, insa in ipsos mi-am facut multi prieteni printre localnici...plus ca ma duc si pentru distractie iar acharavi e o statiune mai linistita

Ma bucur ca e ok si statiunea si vila. Chiar daca am 22 de ani eu ma duc pentru relaxare, ca am un an greu: licenta, master si alte cateva probleme.
Multumesc de informatii . Acum singura mea grija este agentia: Europa Travel - am citit multe de rau, am citit si de bine si mi-e cam frica.....
manex1
21st January 2009, 00:02
salut. pentru cei ce vor sa mearga in corfu.....de vis. am stat in mesonghi, oamenii parca d epe alta planeta (in sensul bun)conditii ok. din pacate nu mi-am luat carnetul la mine pentru a nu-l pierde. am regretat si nu prea. excursiile organizate de firma au fost toate excelente, culminind cu laguna albastra. ca intreba cineva de plaja cu nisip: plaja din mesonghi a fost super, 1-2 metri de pietricele la mal, in apa numai nisip, iar pe plaja nisip. sa va luati tub si ochelari pentru snorkelling. e fabulos sa inoti cu pestii linga tine. a fost cel mai frumos concediu ever. sper sa mai revin acolo macar o data in viata. de data asta cu carnetul de sofer. apropo, erau o gramada de firme de inchirieri masina sau scutere, nu trebuia rezervare, pretul fiind de 32 de euro, parca.
lottee7
24th January 2009, 16:52
QUOTE (manex1 @ Jan 21 2009, 00:02)

salut. pentru cei ce vor sa mearga in corfu.....de vis. am stat in mesonghi, oamenii parca d epe alta planeta (in sensul bun)conditii ok. din pacate nu mi-am luat carnetul la mine pentru a nu-l pierde. am regretat si nu prea. excursiile organizate de firma au fost toate excelente, culminind cu laguna albastra. ca intreba cineva de plaja cu nisip: plaja din mesonghi a fost super, 1-2 metri de pietricele la mal, in apa numai nisip, iar pe plaja nisip. sa va luati tub si ochelari pentru snorkelling. e fabulos sa inoti cu pestii linga tine. a fost cel mai frumos concediu ever. sper sa mai revin acolo macar o data in viata. de data asta cu carnetul de sofer. apropo, erau o gramada de firme de inchirieri masina sau scutere, nu trebuia rezervare, pretul fiind de 32 de euro, parca.
A stat cineva la Louisa Apartments, Ag. Gordis?
Dyma32
25th January 2009, 22:38
Salut!vreau sa plec anul asta cu europa travel in corfu .Imi poate da cineva detalii despre agentie?
alexica08
26th January 2009, 11:31
QUOTE (Dyma32 @ Jan 25 2009, 22:38)

Salut!vreau sa plec anul asta cu europa travel in corfu .Imi poate da cineva detalii despre agentie?

am fost eu anul trecut, insa cu transportul propriu...ghidul local a fost tare ok si cazarea la fel..nu am avut probleme.
iar pentru cei interesati de hotelul jason din ipsos, corfu...am vorbit cu un amic de acolo si mi-a spus ca ii cunoaste pe proprietari, ca sunt tare de treaba si ca hotelul este bine intretinut, desi cam departe de plaja, insa fiind situat cam pe o colina, ai o priveliste extraordinara.
bobolino1308
5th February 2009, 17:27
hello all, m-ati convins , vara asta destinatia Corfu, cu masina . Ramane de gasit cazare. Deocamdata am cautat pe unele site-uri pe care le-am folosit si cand am mai fost si prin alte parti, nu prin agentii..si am gasit de exemplu o cazare langa Pelekas Beach..ajunge cam 340 de euro 7 nopti cu mic dejun si cina inclusa...credeti ca e ok pretul ? n-am mai fost si nu stiu care sunt preturile. Daca stiti unde pot gasi oferte mai bune, sau daca pot gasi la fata locului oferte mai bune.va rog indrumati-ma..
mersi.
P.S. am citit cam 25% abia din ce ati scris voi pe aici..dar totusi mi-a ramas o intrebare in minte: Cat de bine te intelegi cu grecii in engleza? Ca de exemplu am fost anul trecut in Croatia, si mai mult prin semne ma intelegeam cu oamenii aia pe acolo
scaramouche
5th February 2009, 19:17
@Bobolino
La pagina 162 a topicului "Totul despre Grecia" am pus cateva link-uri catre niste site-uri din Grecia si Marea Britanie, cu locuri de cazare.
In insula Corfu sunt cateva statiuni (Sidari, Agios Stefanos NW, Kavos) in care probabilitatea de a gasi 6 persoane cu care sa nu te intelegi in engleza este mai mica decat sa castigi duminica potul cel mare la 6 din 49.
rony_anonimus
7th February 2009, 13:33
QUOTE (scaramouche @ Feb 5 2009, 19:17)

@Bobolino
La pagina 162 a topicului "Totul despre Grecia" am pus cateva link-uri catre niste site-uri din Grecia si Marea Britanie, cu locuri de cazare.
In insula Corfu sunt cateva statiuni (Sidari, Agios Stefanos NW, Kavos) in care probabilitatea de a gasi 6 persoane cu care sa nu te intelegi in engleza este mai mica decat sa castigi duminica potul cel mare la 6 din 49.
Salutare, La vara as vrea sa merg si eu in corfu, care e cea mai interesanta statiune adica unde sa le ai pe toate, plaja cea mai tare, privelistea cea mai frumoasa , ma intelegeti voi !
Mersi mult
dragospas
7th February 2009, 18:55
QUOTE (rony_anonimus @ Feb 7 2009, 13:33)

Salutare, La vara as vrea sa merg si eu in corfu, care e cea mai interesanta statiune adica unde sa le ai pe toate, plaja cea mai tare, privelistea cea mai frumoasa , ma intelegeti voi !
Mersi mult
Eu recomand hotel definia **** cu demipensiune.Am fost acum 3 ani si este OK ,face fiecare euroi.Are plaja proprie,piscina este super
nik70
10th February 2009, 07:58
QUOTE (alexutza12345 @ Jan 20 2009, 16:28)

Ma bucur ca e ok si statiunea si vila. Chiar daca am 22 de ani eu ma duc pentru relaxare, ca am un an greu: licenta, master si alte cateva probleme.
Multumesc de informatii . Acum singura mea grija este agentia: Europa Travel - am citit multe de rau, am citit si de bine si mi-e cam frica.....
eu am fost anul trecut cu Europa Travel in Thassos si totul a fost ok, nu am avut nici o problema. Vreau sa merg anul asta tot cu ei in corfu-acharavi- hotel marie
AlbastruA
11th February 2009, 14:04
Am vazut ca mai multa lume ar opta pt hotel jason,in ipsos.Alexica daca stii mai mutle detalii despre statiune sa-mi spui si mie
noi plecam pe la inceputul lui august,am facut deja rezervarile si nu vreau sa ne trezim acolo sa cautam cele mai interesante statiuni pt ca imi dau seama ca timpul nu iti permite
...btw..S-a mai gandit cineva sa vina in ipsos la vara?
alexutza12345
11th February 2009, 16:18
QUOTE (AlbastruA @ Feb 11 2009, 14:04)

Am vazut ca mai multa lume ar opta pt hotel jason,in ipsos.Alexica daca stii mai mutle detalii despre statiune sa-mi spui si mie

noi plecam pe la inceputul lui august,am facut deja rezervarile si nu vreau sa ne trezim acolo sa cautam cele mai interesante statiuni pt ca imi dau seama ca timpul nu iti permite

...btw..S-a mai gandit cineva sa vina in ipsos la vara?

si eu vreau sa merg in august, dar nu stiu sigur unde. M-ar fi tentat hotelul Jason, dar am inteles ca e departe de plaja si e destul pana la plaja.
Acum oscilez intre Achravi,Palokastritsa si Ipsos.
Eu vreau sa ma relaxez, sa am parte de o plaja curata si apa calda.
Ma mai gandesc un pic, apoi va cam trebui sa ma decid sa imi platesc acontul sa nu raman pe langa
AlbastruA
11th February 2009, 17:52
QUOTE (alexutza12345 @ Feb 11 2009, 16:18)

si eu vreau sa merg in august, dar nu stiu sigur unde. M-ar fi tentat hotelul Jason, dar am inteles ca e departe de plaja si e destul pana la plaja.
Ma mai gandesc un pic, apoi va cam trebui sa ma decid sa imi platesc acontul sa nu raman pe langa

Am inteles c-ar fi la 500 de metri de plaja,in fine eu ma duc mai mult pentru ipsos,la distractie,din cate am auzit este una dintre cele mai tari statiuni din corfu
.
Am avut mai multe variante dar pana la urma am ales sa mergem aici...
blue66
11th February 2009, 20:29
salutare!
as vrea ca in iulie sa mergem din nou in CORFU. prima experienta a fost putin neplacuta din cauza cazarii.Tin minte ca dintr-un avion doar doua persoane n-au vrut sa-i linseze pe agentii touroperatorului de turism. dar sunt gata sa uit si sa dau o a doua sansa.Probabil o sa incercam agios stefanos la recomandarea lui scaramouche, si cu propria masina deci putem avea o anumita independenta.
sunt in curs de a rezerva la FedraMare incepand cu 1 iulie pt 10 zile.cine mai este interesat de zona si perioada poate reusim un "cuplaj" la drum si de ce nu toata vacanta. suntem familie cca 40 ani si o pustoaica 17 ani, din Pitesti.
daca ne puteti sugera ce anume putem vizita v-as fi recunoscator, scutindu-ma de documentarea aferenta.
la buna vedere.
klaudia_girl
13th February 2009, 14:33
QUOTE (alexutza12345 @ Feb 11 2009, 16:18)

Plaja din Ipsos este cu pietricele.Hotel Jason arata f bine are si piscina dar este foarte departe de plaja.Este la 500 m poate chair mai mult de plaja si este situat pe un pe munte astefel incat ai o priveliste frumoasa spre mare.Am vazut oferta asta la agentia Europa Travel,unde vroiam initial sa merg.Am mai fost anul trecut in corfu asa ca vara asta voi pleca in Thassos tot cu Europa Travel.
In Paleokatritsa apa este putin mai rece decat in celelalte statiuni incat te poti "racori" cand intrii in mare,mai se gasesc si pietre si arici de mare in Paleokatritsa.
In schimb daca sunteti tineri va recomand Ipsos unde acolo este "viata de noapte".Eu am 17ani si pot spune ca recomand mai mult Ipsos decat Paleokatritsa(aici poti admira mai multe peisaje).
QUOTE (bobolino1308 @ Feb 5 2009, 17:27)

hello all, m-ati convins , vara asta destinatia Corfu, cu masina . Ramane de gasit cazare. Deocamdata am cautat pe unele site-uri pe care le-am folosit si cand am mai fost si prin alte parti, nu prin agentii..si am gasit de exemplu o cazare langa Pelekas Beach..ajunge cam 340 de euro 7 nopti cu mic dejun si cina inclusa...credeti ca e ok pretul ? n-am mai fost si nu stiu care sunt preturile. Daca stiti unde pot gasi oferte mai bune, sau daca pot gasi la fata locului oferte mai bune.va rog indrumati-ma..
mersi.
P.S. am citit cam 25% abia din ce ati scris voi pe aici..dar totusi mi-a ramas o intrebare in minte: Cat de bine te intelegi cu grecii in engleza? Ca de exemplu am fost anul trecut in Croatia, si mai mult prin semne ma intelegeam cu oamenii aia pe acolo

Daca cauti liniste iti recomand Pelekas.Este gen un sat... Ca 2 mai de la noi de pe litoral.
@alexutza
Iti recomand ca excursie optionala: Laguna albastra si tarmul grecesc daca esti amatoare de scufundari si peisaje frumoase.In excrusie este inclus si pranzul pe vaporas pregatit de capitan.
Paxi-Antipaxi nu it recomand ...stai cca 12 ore pe vapor(este vapor mai mare decat vaporasul de la laguna albastra) unde ai si un mini bar si fast food,dar mergi numai cu vaporul si te lasa 2 ore in insula PAxi.
Iti recomand si Aqualand care este superba si nu se compara cu waterpark de la noi.
justy
13th February 2009, 19:21
a fost cineva in Almyros?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.