Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

balasoiurares

QUOTE (gabita_ro @ Sep 11 2008, 14:12) *
Merci pentru sfat. Eu am permis de vreo 10 ani, dar am mai fost in Corfu anul trecut si am vazut ca se circula groaznic. Nici nu aveai unde sa parchezi. Asa ca decat sa inchiriem masina mai bine stam linistiti si mergem cu autobuzele. Vom intreba acolo de program.
Ai fost cumva in excursiile organizate de acolo (Albania, Paxos, etc)? Noi am vrea sa mergem si in 2-3 excursii organizate, dar nu stim ce sa alegem. In rest, Benitses fiind foarte aproape de Corfu Town, probabil ca vreo 2 zile le vom sta pe acolo. Mergem cu autobuzele. Vrem sa mai mergem in Paleokastritsa, Sidari. Daca mai stii locuri interesante, poti sa ne spui.
Anul trecut am stat putin si am stat in Kanoni, la 4 km de Corfu Town si mergeam pana acolo cu taxi. Ne lua 10 euro, noi ne grupam cate 4 si imparteam suma, asa ca nu era mult.

Excursiile sa nu faci greseala sa le iei prin agentie ca au contract doar cu Ionian care sunt cei mai scumpi si mai adauga si agentia la pret (30E). In Paxos de exemplu am mers cu un vapor de 300 locuri si nu simteai deloc ca esti pe apa iar totalul de stat pe apa a fost de 7 ore si fara mancare inclusa. Pesterile cum zicea cineva mai sus sunt doar niste scobituri in stanca (nimic interesant).
Ce iti recomand este
- BB in care se pleaca cu o barca de circa 30 persoane, ai si mancare inclusa si te opreste pe la toate locurile bune de scaldat. Este 25E pt straini si 22E pt romani (asta prin agentia lui Homer). Noi am luat din Ipsos, nu stiu din celelalte statiuni. Dar majoritatea pleaca din Paleokastritsa.
- kalypso care dureaza doar o ora dar vezi dresaj de lei de mare si costa 14E.
- sa inchiriezi o barca cu 50E/zi si mergi la toate plajele frumoase de pe langa insula unde nu poti ajunge altfel.
Cele mai frumoase plaje sunt cele din partea de V de la Paleokastritsa in jos.
gabita_ro
QUOTE (balasoiurares @ Sep 11 2008, 14:26) *
Excursiile sa nu faci greseala sa le iei prin agentie ca au contract doar cu Ionian care sunt cei mai scumpi si mai adauga si agentia la pret (30E). In Paxos de exemplu am mers cu un vapor de 300 locuri si nu simteai deloc ca esti pe apa iar totalul de stat pe apa a fost de 7 ore si fara mancare inclusa. Pesterile cum zicea cineva mai sus sunt doar niste scobituri in stanca (nimic interesant).
Ce iti recomand este
- BB in care se pleaca cu o barca de circa 30 persoane, ai si mancare inclusa si te opreste pe la toate locurile bune de scaldat. Este 25E pt straini si 22E pt romani (asta prin agentia lui Homer). Noi am luat din Ipsos, nu stiu din celelalte statiuni. Dar majoritatea pleaca din Paleokastritsa.
- sa inchiriezi o barca cu 50E/zi si mergi la toate plajele frumoase de pe langa insula unde nu poti ajunge altfel.

Multumesc. Esti foarte dragut si ne-ai fost de mare ajutor. E mai bine sa fim informati decat sa ajungem acolo si sa nu ne descurcam. Sa ai o zi placuta.

alciobyy
QUOTE (balasoiurares @ Sep 11 2008, 14:26) *
Ce iti recomand este

Corect. Asa cum s-a mai spus luati excursiile de la agentiile din insula. Sunt mai ieftine si la fel ca cele de la ghidul roman. Cei din seria noastra au fost dezamagiti de lipsa unui ghid roman, de faptul ca s-au simtit cam parasiti. Cu Homer am fost si noi, si la BBQ si la Paxi Anti. BBQ -ok, Paxi Anti -depinde de gusturi.
Barca merita macar 1 zi. Mergi pe o plaja pustie, lunga de cativa metri, si te uita Dumnezue cateva ore acolo. Pleci alt om.
Pentru cei care vreti masini, nu acceptati primul pret, tocmiti-va. Incercati sa luati masina pentru mai mult de 3 zile. Reducerile sunt mai mari. Totodata nu se merita sa ai masina in zilele in care plecati in excursie. O platiti degeaba. Dar de masina aveti nevoie. Valabil pentru cei ce iubesc drumetiile. Fara masina nu ajungeti in minunatele sate unde va raman oglinzile pe peretii caselor, cu strazi inguste dar pitoresti. ATV-un si scuterul merg, dar greu si este si riscant.
masu
QUOTE (florian_vasy @ Sep 11 2008, 11:19) *
multumim pt detalii....sper sa fie bine smile.gif daca ne mai poti spune cate ceva asr fi super....niciodata nu strica o informatie in plus

Am mancat in mai multe locuri in Ag. Georgios, in special seara cand ne intorceam din plimbari si am participat la 2 seri grecesti - sunt anuntate la taverne in fata, fiecare in alta zi a saptamanii. Nu trebuie decat sa te asezi la o masa si sa consumi ceva. Fara inscriere la nicio agentie. Preturile sunt cam aceleasi peste tot, mici diferente in plus daca localul este ceva mai aranjat cu mese si scaune mai dichisite. Dar calitatea mancarii cam aceeasi- buna as zice eu. Deci am fost la Moonlight Restaurant (bunicel, vinul casei la carafa foarte bun, seara greceasca mai pitoreasca, la sfarsit patronul si un localnic au dansat pe scaune, pe mese, cu paharul de vin pe cap, cu masa in dinti, nebunii...), Taverna Marina care este tot a hotelului si unde poti manca seara pana la orice ora (la indemana, bunicel, seara greceasca mai ca pentru turisti, tot asa fara nicio inscriere anticipata), Noa Noa (bun, dar poti avea surprize sa nu gasesti ce e pe lista - am impresia ca e calculat mai mult pentru turistii cazati in vila respectiva; ni s-a spus ca daca dorim ceva anume sa-i anuntam cu o zi inainte si se rezolva) si Diktia (de departe preferatul nostru, preturi o idee numai mai mari, dar mancaruri multe, bune, personal foarte amabil si simpatic, revii cu placere). Se pare ca un local bun e si Venceremos deoarece si el mai mereu era animat.
Nu sunt de acord cum spunea cineva ca in Corfu se circula groaznic. Da, e dificil de mers cu masina din cauza drumurilor foarte inguste, in pante abrupte, cu multe serpentine, dar lumea circula civilizat, cu atentie atat pentru el cat si pentru ceilalti, nu sunt curse de raliu, claxoane innebunite, faruri in ochi, nu se aplica regula celui mai tare - in pistoale sau in masina puternica. Da, e o problema cu locurile de parcare, dar pana la urma gasesti mai usor ca in Bucuresti, si mai ales daca nu tii neaparat sa lasi masina la 10 m de prosop ( dar in Ag. Georgios e posibil si asta; mai greu in Paleokastrita, Ag. Gordis, Sidari).
Nu ratati apus de soare in Afionas, si daca are cine sa se sacrifice sa nu bea luati apoi masa la una din tavernele de sus cu vedere exceptionala asupra golfului. Merita.
Am fost si pe Pantokrator, la manastirea de acolo si am stat de vorba cu calugarul roman (din Galati). Ne-a rugat sa transmitem ca a ajuns o traditie ca la acea manastire/biserica sa fie numit un calugar roman. Au fost mai multi inaintea lui. Intrati in vorba cu el. E amabil si incantat sa discute si sa va povesteasca. La intoarcere luati masa la taverna din Strinilas, la strada, foarte frumoasa si se manaca foarte bine.
Cam atat imi vine acum. Mai ma gandesc si daca mai aveti timp, si eu de asemenea, o sa mai scriu si despre restul. Mai intrebati
BoolQ
A mers cineva cu Elite Tours pana acum? Sper ca nu sunt firma fantoma biggrin.gif
timpurila
QUOTE (BoolQ @ Sep 11 2008, 21:00) *
A mers cineva cu Elite Tours pana acum? Sper ca nu sunt firma fantoma biggrin.gif

eu nu am mai fost!!dar o sa plec pe 22 cu Elite Tours!

buna intrebare! corect!eu plec cu agentia Elite Tours ce parere aveti despre ei??a mai fost cineva cu ei??
BoolQ
QUOTE (timpurila @ Sep 11 2008, 22:24) *
eu nu am mai fost!!dar o sa plec pe 22 cu Elite Tours!

buna intrebare! corect!eu plec cu agentia Elite Tours ce parere aveti despre ei??a mai fost cineva cu ei??

si eu o sa plec pe 15 acum...si chiar sunt curios sa aflu pareri despre ei biggrin.gif

timpurila
QUOTE (BoolQ @ Sep 11 2008, 21:52) *
si eu o sa plec pe 15 acum...si chiar sunt curios sa aflu pareri despre ei biggrin.gif

cand te intorci sa vii cu impresii ..ne tii si pe noi la curent!dar in ce statiune?? tot pe insula Corfu?
BoolQ
QUOTE (timpurila @ Sep 11 2008, 22:58) *
cand te intorci sa vii cu impresii ..ne tii si pe noi la curent!dar in ce statiune?? tot pe insula Corfu?

da...Paleokastritsa...dar cand ma intorc eu cred ca tu deja esti plecat biggrin.gif dar o sa postez oricum informatii utile si pareri la cald tongue.gif dar acum deocamdata vreau sa aflu de agentie...sper doar sa nu fie teapa!
totoeskhoo

QUOTE (andreea_antighin @ Jul 19 2008, 18:09) *
buna!
eu am venit saptamana asta din paleokastritsa de la hotel arriana.am fost plecati cu Elite Tours.a fost ok drumul, autocarul, aer conditionat, opriri dese, liniste(nu au fost babe si nici copiirasfatati).am plecat din bucuresti luni(7 iulie)pe la 14, la ora 00 treceam in Grecia deja.la 6:30 eram in port si asteptam feriboat-ul.am ajuns la hotel de abia pe la 13(am luat feriboat-ul de 8 sau ceva dde genul deci 2 ore ne-am plimbat prin statiune sa colectam/plasam omuleti).
am ajuns la hotel.tipa de treaba de acolo dar cand am vazut camera am ramas ca la dentist(sau poate mai rau)!cam nimic din pozele alea.fix ca la noi la mare.in fine..am trecut peste asta numai ca ne daduse o camera fara tv, cu vedere la piscina si cu dulapul stricat(din reflex am deschis o "portita"si era sa cada peste mine).din fericire ne-a mutat de acolo in alta camera care avea si tv, dulap ok si vedere la mare.in rest ce sa zic, preturi mari, gyros 2.5 euro, cartofi la fel, chickenburger(f bun)3.5 euro.deci daca vroiai sa te saturi 2 omuleti trebuia sa dai banuti buni.din fericire ne lasau sa venim cu apa cu noi(la taverne)asa ca nu a trebuit sa mai platim euro buni si pt asta.dupa vreo 3 zile ne-am dat seama ca de fapt putem cumpara si bax de apa(un bax=1.7 euro si 1 sticla de apa de 1.5l 0.55 euro)asa ca ne-am cumparat unul ca acolo trebuie sa te hidratezi.
plaja?n-am cuvinte.e super frumoasa privelistea cum stai in apa si te uiti la acele blocuri de piatra, sa vezi cum innoata pe langa tine pestisorii dar fara incaltari speciale(6-8 euro perechea)nu poti rezista in apa!nici nu poti intra in apa ca te ucid pietricelele.plus ca mai sunt si aricii de mare asa ca de frica nu am mai intrat in apa deloc, decat in piscina(mai era si rece apa ohmy.gif). pe plaja ajungeam(in cele 2 zile cat am fost)pe la 9 si la maxim 10:30 plecam ca nu mai puteai respira.curgea apa de pe tine si cum in apa nu puteam sta, mergeam sa mancam la taverne si apoi un pic de somn si piscina in voie.
piscina f ok(desi doar o curata!de schimbat apa nu cred ca a schimbat-o intr-o sapt-dar poate doar mi s-a parut).
de la plaja pana la hotel lesini!de ce?pentru ca ai de urcat un deal mai abrupt.a si sa ai grija sa nu te intalnesti cu serpisori sau alte oribilitati.si nu lua camera de la parter(zicea tipa de acolo ceva de genul"daca gasiti vreun sarpe in balcon sau in camera sa nu va speriati!" ohmy.gif ohmy.gif ).
in rest statiunea e ok ca peisaje dar doar atat.e rau ca sunt atatea serpentine pe acolo si portiuni fara trotuar si cam putine magazine.daca vrei sa iti cumperi ceva de imbracat/incaltat chestii de genul, sunt 3 magazine fix la intrare in statiune, in rest nimic de calitate ci doar suveniruri.
am inchiriat si masina de la george(am vazut ca aproape numai firma asta e pe acolo desi are mai multe "puncte")unde era o tanti f de treaba.dar desi scria afara ca pe 3 zile masina costa 70 euro cand ne-a facut calculul a zis 110euro.vazand ce stupefiati ne uitam la ea ne-a si explicat"pt controlul politiei sau ceva de genul".oricum am luat pe 2 zile si a treia zi un motorsucter.ne-a dat si o harta a Corfu, am fost in corfu town(f multe magazine dar f aglomerat si acolo parca se aud si mai tare pasarelele alea) si roda(in sfarsit plaja cu Nisip si in apa iar Nisip).cu motorscuterul am fost la aqualand unde ne-a placut ffffff mult(tipa de la inchirieri auzind ne-a dat o reducere de 10% din biletul de aqualand biggrin.gif deci cum am zis, f de treaba femeia)si am stat de pe la 10:30 pana pe la 17:30 dar cu pauza de 3 ore la pranz ca ardea soarele.
3 cupluri tot din ro au zis ca mancarea la ei(arriana-ei cica dadusera 80 euro de persoana in loc de 60 cat scrie pe site-uri)este f buna.asa ca..faceti cum credeti(asta daca nu ati ales deja mancare).noi nu am vrut pt ca eu nu mananc prea multe alimente asa ca decat sa dau de 2 ori bani de mancare, dau o data si bine

concediu placut si luati-va banuti multi

smile.gif Cateva detalii interesante despre Elite Tours. Deci nu sunt agentie fantoma. Multumim Andreea

P.S. Si eu tot pe 15 plec, poate ne intalnim Boolq biggrin.gif
BoolQ
QUOTE (totoeskhoo @ Sep 11 2008, 23:24) *
smile.gif Cateva detalii interesante despre Elite Tours. Deci nu sunt agentie fantoma. Multumim Andreea

P.S. Si eu tot pe 15 plec, poate ne intalnim Boolq biggrin.gif

da...cine stie...poate stam si unul langa altul in autocar smile.gif)
aureliandan
Paleokastrita - La Grota

Paleokastrita - vazuta de la Lakones

Mai multe poze din corfu aici
http://www.pbase.com/aureliandan/corfu2008

Si cateva filmulete
Cum se circula pe strazile din orasele vechi ale insulei

Scufundare libera
timpurila
QUOTE (aureliandan @ Sep 11 2008, 22:29) *
Paleokastrita - La Grota

Si cateva filmulete

Scufundare libera

am urmarit filmuletul...deci nu mi vine sa cred ...mai ai putin si intri in casa lor:)) ce drumuri ciudate!!!
nadis
Excelente pozele, Aurel, chiar mi-au facut mare placere, tineam neaparat sa spun asta! Sigur ca peisajul e... ofertant, cum se zice, EOS-ul e camera tare, dar si ochiul autorului a avut un aport substantial! thumbup.gif Multe multumiri!
Acum, eu n-am fost in Corfu, dar ma gandesc pentru viitor; in ideea asta - adica pentru cei care n-au o imagine foarte exacta si nu prea sunt in stare sa asocieze imagini cu denumiri geografice de acolo, m-as fi bucurat daca ai fi scris, macar la unele poze, de unde sunt. E drept ca, studiind eu forumul asta din scoata-n scoarta, cam stiu - totusi imi scapa anumite locuri. De pilda, de unde este IMG_2233? - si mai sunt si altele la care sunt in deruta...
Poate iti faci timp candva sa scrii acolo ce si cum, apoi ne informezi si pe noi aici, sa dam buzna din nou! laugh.gif

BoolQ
cu adevarat frumoase poze si bun ajutor in a ne face o imagine...dar ar fi buna ideea si cu informatiile de unde ar fi...spre exemplu pe mine m-ar interesa unde e IMG_2152 biggrin.gif
totoeskhoo
QUOTE (BoolQ @ Sep 12 2008, 02:40) *
cu adevarat frumoase poze si bun ajutor in a ne face o imagine...dar ar fi buna ideea si cu informatiile de unde ar fi...spre exemplu pe mine m-ar interesa unde e IMG_2152 biggrin.gif

Cred ca e la Canal d'amour.. daca nu ma insel biggrin.gif
balasoiurares
QUOTE (aureliandan @ Sep 11 2008, 23:29) *
Paleokastrita - La Grota

Si cateva filmulete

Scufundare libera

Ce aparat foto ai folosit?
florian_vasy
QUOTE (masu @ Sep 11 2008, 21:19) *
Am mancat in mai multe locuri in Ag. Georgios, in special seara cand ne intorceam din plimbari si am participat la 2 seri grecesti - sunt anuntate la taverne in fata, fiecare in alta zi a saptamanii. Nu trebuie decat sa te asezi la o masa si sa consumi ceva. Fara inscriere la nicio agentie. Preturile sunt cam aceleasi peste tot, ...........o sa mai scriu si despre restul. Mai intrebati

Preturi la maisini scootere atv-uri???

si o intrebare pt cel cu filmarea subacvatica biggrin.gif ai folosit husa subacvatica ceva???? sau era aparatul???/
almona
Si cateva filmulete

ce masina conduceati, daca iti venea cineva din fata, aveati loc unul pe langa celalalt?
florian_vasy
superbe pozele.....absolut superbe.....cred k ai ceva experienta in fotografie smile.gif poza 2047 unde este facuta k e belea zona.....e cumva paxos-antipaxos??? labele, snorkelul si ochelarii ii aveati sau i-ati inchiriat??? si daca ati inchiriat ce pret??
si cam ce excursii merita??? multumesc.....abiaaaaa astept nu mai am rabdare biggrin.gif
aureliandan
Gata, am pus si denumirile la poze smile.gif

Noi am fost cazati la hotelul Delfinia in Moraitika, camerele ok, serviciile ok, masa ok. Am fost cu masina personala, cam obositor drumul pana acolo dar a meritat. Daca aveti ceva experienta la condus va recomand sa mergeti cu masina sau acolo sa inchiriati o masina.

Drumurile principale sunt destul de ok, cele de prin satele de munte sunt intradevar inguste dar acolo unde este cazul sunt semaforizate unde nu se trece la mica intelegera.
In orasul corfu parcarea este ok, daca mergi pe faleza gasesti destule locuri de parcare, este adevarat in oras pe stradutele acelea inguste nu se prea gasesc. La hotelul nostru, si in general pe partea estica a insulei, plaja era cu pietricele dar o data ce ai intrat 2 m de mal este numai nisip. Recomand sa va luati incaltari pentru plaja (~ 5-6 Euro).
Noi avand masina am mers in fiecare zi in locuri diferite. Va recomand sa vizitati (intr-o ordine de la est -> nord -> vest -> sud smile.gif ) :
- palatul Achilion
- orasul Corfu (Kerkyra) (cetatea veche, noua, stradutele din oras, biserica cu moastele lui Sf. Spiridon, cimitirul englezesc)
- sa vizitati toata coasta Nord-Estica, de la Corfu in sus catre Ipsos, Barbati, Nissaki, daca mergeti cu masina sa va opriti din cand in cand si sa coborati pana la plaja ... sunt niste peisaje superbe
- peisajele de la Sidari sunt foarte interesante, Canal d'amour si toate formatiunile stancoase de acolo
- plaja Sunset Beach este foarte interesanta, aceea cu maluri abrupte, i se spune Sunset Beach deoarece privelistea de aici la apusul soarelui este bestiala ... toate malurile acelea inalte capata o nuanta rosiatica, se ajunge acolo plecand de la Sidari catre Perulades.
- Paleokastrita - peisaje de vis, cel mai bun punct de belvedere este din satul Lakones, este sosea pana acolo, sunt serpentine dar merita tot efortul. Va recomand aici sa inchiriati o barcuta si sa va plimbati pe la plajele izolate cu ape de cristal, este intr-adevar ceva foarte deosebit, puteti sa va opriti din loc in loc si sa faceti snorkeling, noi am dat 50E pe 1 zi pe barcuta si la sfarsit inca 20E benzina, la 4-5 persoane in barca este ok.
- La Grota ... a nu se rata acest bar/terasa ... la iesirea din paleokastrita pe dreapta sunt niste trepte care te duc direct la acest loc, este si semnalizat cu panou, credeti-ma ... merita efortul sa coborati pana acolo
- Ermones - plaja de aici este foarte pitoreasca, este cu pietricele dar pesiajul este minunat ... foarte indicata pentru snorkeling (aici am intalnit si cateva vedete locale ... d'ale noastre smile.gif )
- Urmeaza 3 plaje cu nisip, se pare ca acestea ar fi cele mai bune 3 plaje de pe insula:
= myrtiotissa (cea mai frumoasa plaja de pe insula, unii spun ca ar fi cea mai frumoasa plaja din europa)
= Glyfada
= Ag Gordios

- Kaizer throne, un punct de belvedere aflat in apropiere de Pelekas de unde se vede foarte frumos o mare parte din insula, daca stiti cum este pe valea prahovei la stana regala, stanca lui Franz Joseph, ceva asemanator dar cu o deschidere mult mai larga.
Ca excursii, noi am fost Paxos-Parga, Paxos nu m-a impresionat insa Parga a facut toti banii excursiei. Excursia ne-a costat 35E/persoana cu transfer Moraitika-Corfu-Moraitika si a durat de la 9 la 18.
De asemeni am mai fost cu un vas privat la grotele din Sivota si Laguna Albastra, multi spun ca aici s-a turnat filmul cu acelasi nume dar nu este adevarat.

Pentru cei care merg cu masina personala, transferul cu feribotul a costat 45E, 1 masina si 4 persoane (doar un drum Igoumenitsa - Lefkimi).
La Greci nu exista vigneta, se plateste o taxa pe autostrada daca o folosesti, de regula 2 E.
Taxa de pot la Giurgiu, la iesire spre bulgari 31 RON la intrare de la bulgari 8 Euro.
Benzina in Corfu ~1.35E/l.

@florian_vasy - am folosit o carcasa subacvatica potrivita pentru aparatul pe care il aveam
pozele subacvatice si filmuletele subacvatice sunt facute cu un Canon A720IS, celelalte cu un Canon EOS 350D

Inca o data linkurile:
Poze
Poze Corfu 2008

Filme
Filme Corfu 2008
Filmele pe YouTube pot fi vazute in "HighQuality" se alege din dreapta jos sub fereastra de vizualizare -> "Watch in High Quality"

Dan
BoolQ
nu este obligatorie asigurarea medicala nu?
monybell
QUOTE (BoolQ @ Sep 12 2008, 19:39) *
nu este obligatorie asigurarea medicala nu?

ba da
BoolQ
QUOTE (monybell @ Sep 12 2008, 19:41) *
ba da

ops...pai si daca nu am facut-o nu ma ia sau cum?
deuza
Eu stiu ca nu este obligatorie, dar este bine sa o ai. Daca doamne fereste patesti ceva mergi cu asigurarea la spital si nu platesti consultatia sau medicamentele, pe cand daca nu ai asigurare platesti destul de mult. Asigurarea este in jur de 20 lei.Eu una mi-am fcut insa nu am folosit-o, dar au fost cazuri ( din cauza aricilor de mare, meduzelor, iritatii ale ochilor de la apa) cand s-a dovedit a fi foarte utila.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.