Merci pentru sfat. Eu am permis de vreo 10 ani, dar am mai fost in Corfu anul trecut si am vazut ca se circula groaznic. Nici nu aveai unde sa parchezi. Asa ca decat sa inchiriem masina mai bine stam linistiti si mergem cu autobuzele. Vom intreba acolo de program.
Ai fost cumva in excursiile organizate de acolo (Albania, Paxos, etc)? Noi am vrea sa mergem si in 2-3 excursii organizate, dar nu stim ce sa alegem. In rest, Benitses fiind foarte aproape de Corfu Town, probabil ca vreo 2 zile le vom sta pe acolo. Mergem cu autobuzele. Vrem sa mai mergem in Paleokastritsa, Sidari. Daca mai stii locuri interesante, poti sa ne spui.
Anul trecut am stat putin si am stat in Kanoni, la 4 km de Corfu Town si mergeam pana acolo cu taxi. Ne lua 10 euro, noi ne grupam cate 4 si imparteam suma, asa ca nu era mult.
Ai fost cumva in excursiile organizate de acolo (Albania, Paxos, etc)? Noi am vrea sa mergem si in 2-3 excursii organizate, dar nu stim ce sa alegem. In rest, Benitses fiind foarte aproape de Corfu Town, probabil ca vreo 2 zile le vom sta pe acolo. Mergem cu autobuzele. Vrem sa mai mergem in Paleokastritsa, Sidari. Daca mai stii locuri interesante, poti sa ne spui.
Anul trecut am stat putin si am stat in Kanoni, la 4 km de Corfu Town si mergeam pana acolo cu taxi. Ne lua 10 euro, noi ne grupam cate 4 si imparteam suma, asa ca nu era mult.
Excursiile sa nu faci greseala sa le iei prin agentie ca au contract doar cu Ionian care sunt cei mai scumpi si mai adauga si agentia la pret (30E). In Paxos de exemplu am mers cu un vapor de 300 locuri si nu simteai deloc ca esti pe apa iar totalul de stat pe apa a fost de 7 ore si fara mancare inclusa. Pesterile cum zicea cineva mai sus sunt doar niste scobituri in stanca (nimic interesant).
Ce iti recomand este
- BB in care se pleaca cu o barca de circa 30 persoane, ai si mancare inclusa si te opreste pe la toate locurile bune de scaldat. Este 25E pt straini si 22E pt romani (asta prin agentia lui Homer). Noi am luat din Ipsos, nu stiu din celelalte statiuni. Dar majoritatea pleaca din Paleokastritsa.
- kalypso care dureaza doar o ora dar vezi dresaj de lei de mare si costa 14E.
- sa inchiriezi o barca cu 50E/zi si mergi la toate plajele frumoase de pe langa insula unde nu poti ajunge altfel.
Cele mai frumoase plaje sunt cele din partea de V de la Paleokastritsa in jos.