Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

cosx

Doar charter nu ofera nimeni. Pachete ofera Prestige Tours.
fotojunior
QUOTE(MmeButterfly @ Apr 14 2007, 12:15) [snapback]2697148[/snapback]
Am luat si noi in calcul varianta Corfu insa noi suntem dependenti de all inclusive, fiindca mergem cu copil mic, insa n-am prea gasit hoteluri care sa ofere AI in Corfu, cu exceptia Hotel Achilles, care nu mi se pare cine stie ce. A fost cineva pe acolo? Cei de la agentie mi-au spus ca nu l-au vazut si nu ne pot da recomandari.
Aveti idee de alte oferte la hoteluri de 3-4* AI in Corfu?

Hotel Louis Grand Glyfada All inclusive
http://www.louishotels.com/holidays_corfu/...rand_corfu.html

redovidiu
...salut la toata lumea si sa aveti o vacanta de vis!
Fratilor, care puteti sa-mi dati cateva amanunte despre vre-unul dintre aceste doua hoteluri din Corfu: Roda Garden Village sau Sidari Village? Amandoua sunt de 4* si ofera AI....pretul suna promitator, 40e de persoana la sfarsitul lunii iunie.
Multumesc anticipat cheers.gif ....si inca o data, o vacanta de vis!
Andreea4
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews...an_Islands.html
..poate te ajuta cu ceva..
esperando
QUOTE(redovidiu @ Apr 16 2007, 15:06) [snapback]2706428[/snapback]
...salut la toata lumea si sa aveti o vacanta de vis!
Fratilor, care puteti sa-mi dati cateva amanunte despre vre-unul dintre aceste doua hoteluri din Corfu: Roda Garden Village sau Sidari Village? Amandoua sunt de 4* si ofera AI....pretul suna promitator, 40e de persoana la sfarsitul lunii iunie.
Multumesc anticipat cheers.gif ....si inca o data, o vacanta de vis!

Depinde ce iti doresti de la vacanta , o statiune mai linistita sau una mai plina de viata si agitata!
redovidiu
...andreea4, esperando, multumesc pentru raspuns, dar preferam o parere de la cineva care a fost pe acolo....andreea 4, am citit tot de pe tripadvisor si nu numai, dar, repet, a fost cineva pe acolo de pe plaiurile mioritice?....pentru ca de parerile englezoilor m-am saturat...sunt niste cretini!....am fost cazat in hotel pe care il faceau de 2 lei (vechi... tongue.gif ) pe tripadvisor si a fost excelent si invers...asa ca...eu nu ma iau dupa ei.... astept in continuare un raspuns de la cineva care a fost cazat acolo...sau macar a trecut...live!....
aceeasi urare, sa aveti o vacanta de vis!
MmeButterfly
Fotojunior, la ce agentie ai vazut tu Louis Grand Glyfada AI? Eu n-am gasit decat cu HB si inca la 90 eur/pers/zi individual (la inceput de septembrie), mi se pare enorm! Il are si Jeka si Carpe Diem, preturile sunt similare

Redovidiu, poti sa ne spui te rog ce agentie are in oferta cele 2 hoteluri - Roda Garden si Sidari Village AI?

Andreea4
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Aveti idee cum asunt agnetiile Blackseatravels , Sol Turism si Komsitravel?
fotojunior
QUOTE(MmeButterfly @ Apr 17 2007, 09:18) [snapback]2709152[/snapback]
Fotojunior, la ce agentie ai vazut tu Louis Grand Glyfada AI? Eu n-am gasit decat cu HB si inca la 90 eur/pers/zi individual (la inceput de septembrie), mi se pare enorm! Il are si Jeka si Carpe Diem, preturile sunt similare

Redovidiu, poti sa ne spui te rog ce agentie are in oferta cele 2 hoteluri - Roda Garden si Sidari Village AI?

nu am gasit la agentie, ci am intrat pe site-ul hotelului :
http://www.louishotels.com/holidays_corfu/...rand_corfu.html
dana3012

QUOTE(laurentis @ Apr 14 2007, 23:17) [snapback]2699519[/snapback]
Stie cineva ce agentii ofera charter si cam cat e biletul? Multumesc

Carter pt Corfu am gasit la agentia Colibri; preturile difera in functie de perioada si conditiile de cazare pe care le doresti. Incearca aici: http://www.colibri.ro/#action=search_resul...id_location=209
isabellag
QUOTE(yvonne @ May 25 2006, 17:30) [snapback]1528953[/snapback]
CORFU este destinatia perfecta pentru toate tipurile de turisti. adica si pentru odiha si distractie si pentru cei care mai vor sa si vada cate ceva.
Eu am stat intr-o casa de vacanta in nordul insulei - Aghios Georgios, pe partea cu Italia. Foarte frumos, dar cam izolat, la modul ca respectiva locatie e mai mult un satul turistic decat o statiune.
Distractia e in sud, cea mai cunoscuta statiune fiind Benitses. In nord ar fi Sidari - full de englezoi, dat fiind ca insula a apartinut si Marii Britanii intr-o perioada.
De vizitat capitala - fosta cetate venetiana, sunt 2 fortarete din vremea respectiva, absolut superba partea veche a a orasului, Espalanada una din cele mai mari din Europa, ceva mai jos der oras cam la 12 km poti vizita Achileio - palatul imparatesei Sissi, de fapt resedinta de vara.
Tot in aceeasi zona este si un aqualand- nu stiu cum e n-am fost.
In rest preturile ceva mai mari decat pe partea continentala, dar nu de speriat.
Peisaje suberbe, recomand Paleokastritsa cel mai frumos peisaj marin din cate am vazut - zona buna de scuba si snorkeling. Tot de aici se pleaca cu barcute pe la niste plaje izolate.
Am stat 8 zile si n-am vazut toata insula, merita sa vezi in fiecare zi alt loc, sa mergi de-a lungul coastei si sa te opresti unde vezi o plaja spectaculoasa.
Cand am fost acum 2 ani n-am dat decat peste o singura familie de romani, acum cu toate ofertele astea s-ar putea sa fie ceva mai multi.
In concluzie, vrea sa revad Corfu, si cred ca o voi face intr0un circiut combinat Italia - Grecia.

Daca ai fost cu masina,spune-mi cum e drumul.Eu vreau sa merg cu autocarul printr-o agentie de turism.Cat se face pana acolo?
esperando
Salutare~~

Am citi un post mai devreme legat de locurile de distractie ... si eu din experienta proprie dar si din cele auzite de la turisti din grupul meu , stiu ca in sud distractie (incluzind aici si viata de noapte este Kavos, unde tinerii engelzi isi fac de cap la maxim si nu exagerez) , iar urmatoarea statiune plina si cu viata de noapte activa este Sidari (unde am stat si eu) si cunosc foartre bine !
Drumul cu autocarul dureaza in jurul a 24 de ore , daca in ultima vreme au mai dat drumul la tunelele laq care se lucra de zor e posibil sa dureze mai putin dar nu cu mult!
sorinviz
Salut,

Urmeaza sa merg in Corfu de 1 mai cu autoturismul personal si as dori sa aleg traseul optim. Ce-mi recomandati sa aleg dupa ce trec de Salonic? Varianta prin munti (Veria-Kozani-Grevena-Metsovo-Ioanina-Igumenitsa) sau cea mai lejera prin Larissa-Trikala? Am citit pe unele forumuri ca varianta prin munti e de evitat, drumurile fiind in lucru. Aveti informatii mai proaspete in acest sens? Cat despre hotel, stiti ceva de Pink Palace 3st. din Agios Gordios? Pe net pare ok. Am facut rezervare direct la hotel, cei de-acolo au fost foarte prompti in a raspunde. Si pretul mi se pare ok, 50 Euro/noapte cu demipensiune e mai mult decat convenabil.

Va multumesc anticipat pt. sfaturi.
isabellag
Stie cineva cum este drumul cu autocarul pana in insula corfu?
simona78
salut.Vreau sa merg in vara asta in insula Corfu.Am gasit o oferta avantajoasa printr-o agentie cu autocarul.Stie cineva cum este drumul pana acolo si cac cat dureaza?
almona
QUOTE(simona78 @ Apr 22 2007, 20:40) [snapback]2737500[/snapback]
salut.Vreau sa merg in vara asta in insula Corfu.Am gasit o oferta avantajoasa printr-o agentie cu autocarul.Stie cineva cum este drumul pana acolo si cac cat dureaza?

Am fost anul trecut cu autocarul, drum intins, fara cazare intermediara. Am plecat din Bucuresti pe la 14.00 si ne-am cazat pe la 13.30 a doua zi. Avand in vedere insa, ca nu se mai pierde timp la trecerea granitelor si, din cate am auzit, s-ar fi finalizat autostrada s-ar putea sa se reduca mult din timp.
Oricum, pregateste-te pentru un drum obositor. Dar, din proprie experienta, iti spun ca in momemntul in care ajungi acolo, iti trece. Peisajele sunt superbe, aerul curat si ti se duce orice urma de oboseala.

Vacanta placuta
simona78
QUOTE(almona @ Apr 23 2007, 08:06) [snapback]2738688[/snapback]
Am fost anul trecut cu autocarul, drum intins, fara cazare intermediara. Am plecat din Bucuresti pe la 14.00 si ne-am cazat pe la 13.30 a doua zi. Avand in vedere insa, ca nu se mai pierde timp la trecerea granitelor si, din cate am auzit, s-ar fi finalizat autostrada s-ar putea sa se reduca mult din timp.
Oricum, pregateste-te pentru un drum obositor. Dar, din proprie experienta, iti spun ca in momemntul in care ajungi acolo, iti trece. Peisajele sunt superbe, aerul curat si ti se duce orice urma de oboseala.

Vacanta placuta

Multumesc frumos pentru raspuns.Eu nu plec din Bucuresti ci din Timisoara,dar cred ca distanta este cam aceeasi.Daca poti,mai scrie-mi te rog niste impresii.Am auzit ca sunt arici de mare si catrebuie sa intri in apa cu niste papucei.Ai vizitat golful unde s-a filmat Laguna Albastra?Eu merg in luna Iulie,sper sa fie vreme buna.
ryky
QUOTE(simona78 @ Apr 23 2007, 11:09) [snapback]2739250[/snapback]
Multumesc frumos pentru raspuns.Eu nu plec din Bucuresti ci din Timisoara,dar cred ca distanta este cam aceeasi.Daca poti,mai scrie-mi te rog niste impresii.Am auzit ca sunt arici de mare si catrebuie sa intri in apa cu niste papucei.Ai vizitat golful unde s-a filmat Laguna Albastra?Eu merg in luna Iulie,sper sa fie vreme buna.

Si eu vreau sa merg o saptamana in Thassos si una in Corfu.
Plec cu masina tot din Timisoara.
Tu cu ce vrei sa mergi?
bishopp
salut
Si eu o sa plec in corfu in septembrie, pe 1 sept trebuie sa fiu acolo. Plecam cu masinile noastre. O sa fim 2 masini. Am inteles ca dureaza 2 zile drumul. Vom inopta in Salonic si a doua zi direct pe insula. Sper sa fie OK. Am auzit ca vremea este buna pana in octombrie.
simona78
QUOTE(ryky @ Apr 23 2007, 17:11) [snapback]2740832[/snapback]
Si eu vreau sa merg o saptamana in Thassos si una in Corfu.
Plec cu masina tot din Timisoara.
Tu cu ce vrei sa mergi?

Salut.Vrea sa merg cu autocarul printr-o agentie de turism.Oferta include transportul cu autocarul si sejurul 7 nopti pe insula.Am fost avertizata ca drumul e lung si obositor.Anul trecut am fost tot in Grecia cu autocarul,dar la Paralia Katerini.Am mers foarte bine,fara probleme,asa ca m-as aventura si anul acesta.Drumul se face fara oprire peste noapte.Anul trecut am fost in perioada 22.09-01.10 si vremea a fost foarte proasta (ploua intr-una,era plin de balti si vreo 15.16 grade).O singura zi a fost cu soare si atunci intradevar a fost si foarte cald.Eu nu mai plec in perioada aia,chiar daca este cald cand e soare vremea este capricioasa.Cu masina cred ca este mult mai usor deoarece nu se sta atat la vama(am stat din 20 de ore de mers 7-8 ore prin vama)
simona78
QUOTE(bishopp @ Apr 23 2007, 18:27) [snapback]2741107[/snapback]
salut
Si eu o sa plec in corfu in septembrie, pe 1 sept trebuie sa fiu acolo. Plecam cu masinile noastre. O sa fim 2 masini. Am inteles ca dureaza 2 zile drumul. Vom inopta in Salonic si a doua zi direct pe insula. Sper sa fie OK. Am auzit ca vremea este buna pana in octombrie.

Eu am fost in Grecia anul trecut la sfarsitul lunii septembrie si vremea a fost cat se poate de proasta.Chiar daca este mai ieftin nu se merita,este pacat,te apuca depresia.Dar asta nu este o regula,eu m-am intors pe 1 octombrie si o colega de a mea care a plecat incepand cu 1.10 a avut parte de o vreme foarte buna , fara strop de ploaie.Eu totusi nu as mai risca.
vacanta placuta si vreme buna!
almona
[quote name='simona78' date='Apr 23 2007, 10:09' post='2739250']
[/quote/]

Laguna Albastra s-a filmat in insulele Fiji. In golful Laguna Albastra de langa Sivota s-au filmat niste scene din seria James Bond, daca nu ma inseala memoria prea tare, chiar unele din Golden Eye. Merita vazut si merita vazut satul Sivota de pe continent unde se acosteaza.

In ceea ce priveste aricii de mare pe acestia ii gasesti oriunde sunt pietre in apa (daca am vazut eu bine, anul trecut ai fost in Thassos si daca iti amintesti, aceeasi problema era in Limenaria si la Pefkari). De papucei ai nevoie daca faci plaja pe partea de est a insulei unde e numai piatra, pe partea de vest e numai nisip.

Eu am stat in statiunea Benitses, in sud est, si care nu m-a impresionat in mod deosebit, in sensul ca e o statiune mica, aglomerata, galagioasa si plina de nordici beti. E drept ca am nimerit in plin sezon de campionat mondial de fotbal si orice taverna mai rasarita avea o plasma in strada.

Am inchiriat o masina (Opel corsa 210 euro 7 zile + benzina cca 20 euro) si am batut toata insula, de la Sidari pana la Lefkimi. La Pleiokastritsa sunt niste grote superbe la care se ajunge cu barca (8 euro de pers, se pleaca din 5 in 5 minute), la Glyfada apa e violet si are chiar si valuri, iar la Manastirea Pantocrator anul trecut era un calugar roman cu care am povestit vreo 2 ore.

Insulele Paxi si Antipaxi m-au impresionat atat in ceea ce priveste peisajele si fenomenele carstice (prima arata ca o gradina plutitoare), dar mai ales m-a impresionat faptul ca oamenii aia traiesc acolo fara sa existe vreo sursa de apa potabila. Pentru spalat si gatit desaliniseaza apa de mare si colecteaza din precipitatii, iar de baut aduc imbuteliata de pe continent.

Aspune si niste poze, dar sunt foarte mari si nici nu prea ma pricep.

Oricum, iti doresc vacanta placuta si nu-ti face griji din cauza vremii, eu m-am copt la inceputul lui septembrie, in iulie o sa fierbi.

raluk11
QUOTE(Laurbalaur46 @ Mar 30 2007, 01:33) [snapback]2639599[/snapback]
Cateva poze de anul trecut din Corfu, facute de mine.
Am fost in Benitses, si e ok, plaja e mai ingusta si cu pietricele. Am inchiriat si un scuter cateva zile si am traversat insula pana la Agios Stefanos si a fost super misto, am fost la Aqualand o zi intreaga, excursia Turul Insulei iar ok si inca una cu capitala Corfu Town care e frumoasa si...in plus multe alte lucruri frumoasa... o zi faceam plaja alta zi eram intr-o excursie...
O super insula in care sa-ti faci vacanta...si nu prea dai de romani pe acolo deocamdata !

unde ai stat??? e nu stiu daca sa merg la Agios Gordis sau la Paleokastrita. Cat costa de inchiriat un scuter / zi?? si daca mai ai si alte informatii care ne-ar putea juta, pleassseee!
adelaide
Am fost anul trecut la Corfu. Am fost cazati in statiunea Benitses, care este o statiune mai linistita, dar nu prea am stat acolo, aproape in fiecare zi am fost in excursii. Am fost cu Christian Tours si nu pot sa ma plang de nimic: organizare buna, transport ok, ghida locala (Mihaela) foarte buna. Drumul cu autocarul este intradevar destul de lung, dar cu toate ca de obicei am rau de masina, am rezistat coolspeak.gif si nu regret ca am ales autocarul, pentru ca am vazut niste peisaje superbe!
Sunt sigura ca peste cativa ani o sa ma intorc in Corfu, si atunci o sa aleg Paleokastritsa. Este cea mai frumoasa statiune a insulei!
Excursiile la care am fost:1. marele tur al insulei (merita!!!! cu toate ca vizita la Achilleon a fost cam scurta...)
2. paxos -antipaxos (cel mai mult mi-a placut Gaios, capitala Paxosului-foarte cocheta si curata)
3. aqualand (am mers pe cont propriu si ne-am distrat de minune!!! este full de britanici)
4. beach bbq (foarte frumoasa croaziera in partea de nord a insulei, dar plaja-f. frumoasa-unde ne-am oprit era PLINA de viespi!!!! confusedsmiley.png Care erau extrem de agresive cursing.gif )
5. seara greceasca (nu am fost f.incantata)
6. corfu town (merita!!!! este plina de viata si foarte interesanta. Noi ne--am dus cu autobusul din Benitses, costa 1 euro, iar pe traseu e un "controlor" foarte simpatic si distractiv)
In rest ce sa va mai spun...insula este superba, cu multi maslini si multe golfulete. Foarte multi englezi, maghiari si italieni. Daca vreti mai multe detalii, intrebati-ma, imi aduc aminte cu multa placere de acest concediu.
adelaide
QUOTE(simona78 @ Apr 23 2007, 11:09) [snapback]2739250[/snapback]

Simona, intr-adevar ar fi bine sa-ti iei niste papucei, nu numai din cauza aricilor, dar si din cauza pietricelelor de pe unele plaje (depinde in ce statiune mergi). Noi am fost in Benitses si in prima zi de abia am putut iesi din apa, asa de tare ne intepau pietrele. Crede-ma, merita papucii aia!!!! Si nici nu sunt scumpi.
Drumul e lung, dar eu (care am rau de masina) nu regret ca am ales autocarul. O sa fi surprinsa de acel traseu montan. Este superb!
Si noi am vrut sa mergem la Laguna Albastra, dar din pacate in ziua excursiei valurile erau prea mari. Poate o sa ne povestesti tu cum a fost.
Oricum ai ales o destinatie super!
Neaparat sa vizitezi capitala Corfu Town si Paleokastritsa!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.