Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

nadis

QUOTE (deuza @ Sep 7 2008, 23:25) *
am asteptat vreo 15 min si am luat ultimul autobuz catre statiunea noastra Ag. Gordis

Deuza, cat a durat drumul Ag. Gordis-orasul Corfu cu autobuzul, si cat pana in Paleo. Vreau sa zic, v-ati incadrat in timp, ca vad ca ultimul autobuz inapoi ar fi la 17.30 - acela e ultimul, da?
Ce alt traseu s-ar mai putea face in sistemul asta? (asadar, daca n-ai carnet auto, n-ai alt mijloc de transport, caci inteleg ca despre bicicleta... forget about it; magarusi nu se inchiriaza? biggrin.gif)
totoeskhoo
QUOTE (deuza @ Sep 8 2008, 00:12) *
exact asa...numai sa ai grija sa iti calculezi timpul cre il face autobuzul din statiune in corfu town k sa ajungi la timp pentru plecarea autobuzului catre statiunea ta.orarul exact il gasesti in corfu town unde te lasa autobuzul in autogara la informatii... e un tip acolo ii ceri sa iti dea si tie o foaie unde sunt toate cursele cu ore si tot ce ai nevoie k sa il ai cu tine.de platit autobuzul il platesti inauntru vine cineva si iti ia banii...si mai trebe sa intrebi la informatii numarul autobuzului catre statiunea X deoarece el sunt numerotate o sa vezi acolo nu e greu.

Multumesc mult! plec peste cateva zile in Paleo. Pana la urma iti dau dreptate si o sa inchiriem ATV sau masina, ca mergem mai multi deci se imparte frumos pretul biggrin.gif daca era mai ieftin autobuzul poate ca merita asa ca o sa-l folosim doar pentru vizitat Corfu Town intr-o zi asa.

timpurila
cine mai pleaca pe 22 sept. in Corfu??
deuza
Nadis, din cate imi aduc eu aminte am plecat pe la ora 9 din Ag. Gordis, am ajuns in Corfu town la ora9:45, apoi la 10:30 era autobuzul spre paleokastritsa parca si am facut cam o ora, deci la 11:30 am fost in paleokastritsa.Am fost cu un submarin foarte tare, am vizitat o biserica care era pe un deal frumos si acolo. la intoarcere, ultimul autobuz din paleokastritsa era la ora 18:45, l-am luat pe acela , am fcut 1 ora pana in corfu town, am ajuns deci la 19:45, si la 20:00 venea autobuzul catre Ag. Gordis. Ele pleaca la ore fixe, nici un minut intarziere, asa k sa ajungeti pe cat posibil cu 10 minute inainte ca sa fiti sigur ca ajungeti la destinatia dorita. orarul acela, este unul mai vechi nu l-am gasit pe cel bun pe internet:(... il mai caut si il pun cat de repede pot
Se merita sa mergi cu autobuzul in Corfu Town deoarece acolo eu de ex am stat o zi, am vizitat absolut tot. mi-am luat o harta de la un magazin de langa autogara, si aveam si documentatie de aici de p forum cu obiectivele turistice; am vizitat fortareltele , Muzeul de Arta Asiatica si multe altele; apropo sa aveti carnetul de student la voi si sa il prezentati ca sunt reduceri. La muzeul de Arta Asiatica intrarea era 4 euro, insa noi am am intreb dc pt studenti nu este reducere;)), le-am aratat carnetele si ne-au zis sa intram...fara bani. La una din fortarete la fel pe baza carnetului platesti 2 euro intarea inloc de 4 si se aduna... iti scoti drumul cu autobuzul:p

http://www.calinradulescu.blogspot.com/

super blog, m-a ajutat foarte mult in alegerea obiectivelor pe care le-am vizitat. nu va uitati prea mult la poze ca stricati farmecul;) si acolo o sa stiti deja cum arata si nu o sa mai fiti impresionati.

am gasit aici pe forum orarul autobuzelor
http://forum.softpedia.com/index.php?act=S...e=%2Bgreen+buss

este chiar ultmul post care are atasat un document
florian_vasy
QUOTE (monybell @ Sep 1 2008, 15:03) *
mai pleaca cineva pe 21 sept la hotel Alkyon cu Christian Tour?

buna da si eu plec pe 21 tot cu chrisitian tour. tot la alkyon din st georgios...poti sa-mi dai un mesaj sau un id si planuim mai multe........am si permis de 4 ani daca e sa inchiriem masina si ne plimbam toata statiune....vedem noi
eu merg cu prietena si sper sa fie de vis smile.gif
app eu am 23 de ani iar prietena 20
nadis
Multumesc, Deuza, foarte bune informatiile oferite de tine. Si mie mi s-a parut, citind pe aici, ca ar fi autobuze si mai tarziu de 17,30 - care era exagerat de devreme.
Totusi pare ilogic (pentru mintea noastra) ca, pentru a ajunge intre Ermones si Glyfada sau Mirtyotissa - sa spunem, adica pe o distanta de cativa kilometri - sa trebuiasca sa faci peregrinari prin Corfu Town; iar din Agios Gordis ar trebui sa existe un punct de intersectie cu autobuzul, undeva la Pelekas... Nu-mi dau seama, ceva imi scapa. E vorba de cativa kilometri. Ce are drumul acela de nu poate fi facut pe jos: pante mult prea accentuate, sau aglomeratie prea mare auto de nu mai "incapi" ca pieton?
Ma intreb daca, fara masina/carnet, n-ar fi mai bine sa cauti cazare (daca or avea agentiile de turism...) in Corfu Town si de acolo sa faci in cate o zi excursii catre diverse locuri de interes de pe insula...

Eu nu plec acum, anul asta adica, dar "imi fac temele" pentru viitor. P.S. Sigur, am carnet de student, atat ca a expirat de vreo 20 de ani! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
monybell
QUOTE (florian_vasy @ Sep 8 2008, 11:36) *
buna da si eu plec pe 21 tot cu chrisitian tour....poti sa-mi dai un mesaj sau un id si planuim mai multe....eu merg cu prietena

mona_elliza@yahoo.com

QUOTE (florian_vasy @ Sep 8 2008, 11:36) *
buna da si eu plec pe 21 tot cu chrisitian tour....poti sa-mi dai un mesaj sau un id si planuim mai multe....eu merg cu prietena

mona_elliza@yahoo.com

deuza
Nu ai pentru ce...da este o idee si sa mergi pe jos daca sti ca distanta intre statiuni nu este mare.am vazut oricum ca autobuzele mai opresc unele din ele si pe parcursul calatoriei si ma gandesc daca statiunea este in drum spre corfu town e posibil sa mai aiba o statie, cel mai bine este sa intrebi acolo. si da ar fi o idee sa te cazezi in Corfu Town este posibil sa gasesti vreo agentie cu oferta acolo insa eu cred k preturile sunt mult mai mari fiind capitala insa e o idee si pana nu cauti sa vezi concret preturi si conditii nu ai de unde sa sti.misto faza cu carnetul de student...oricum informatia poate va fi folositoare si altor persoane care citesc forumul:P
danb1974
Am fost vara asta in Corfu, mai precis in Roda la Hotel Coral (3 stele). Din pacate nu pot sa spun ca mi-a placut. Si n-am fost singurul de aceeasi parere (de fapt nu prea i-a placut la nimeni din seria cu care am fost).

O parte a tinut de hotel, si anume:

- noi am fost cazati in camerele vechi care au 3 stele cum am eu ferrari. Noroc ca au clima ca altfel faceam sauna. Alea renovate costau +10eur/zi pentru cine era dispus sa plateasca.
- partea gratis din micul dejun formata din piine, unt, gem, lapte, fulgi, suc, cafea, compot de fructe. Pentru cine n-a remarcat inca nimic ciudat: sunca, oua, brinza etc. sint pe bani (2 euro 2 felii de sunca + 2 de brinza, vreo 3.50 o omleta cu ceva in ea etc.)
- mincarea de seara imi pare rau dar maninc mai bine la real. Si nu sint din ala crescut numai cu caviar. O singura data chiar mi-a placut din vreo 7 seri.

In rest:

- Corfu in general are un aspect general de "under construction"; e mai curat decit la noi si oamenii sint mai amabili dar in rest in afara de faptul ca ei au trecut la euro nu prea m-a impresionat. Deja din aeroport am constatat ca la wc hirtia si sapunul au avut soarta dinozaurilor... in rest, case preistorice girla, chestii neterminate idem.
- plaja? da. Cu nisip? Aaaa, nu v-ati adus de acasa. Mda, este una dar vedeti voi nisipul e in permanenta ud. Asa ca scoateti 7 euro si inchiriati 2 scaune + 1 umbrela...
- turisti putini (englezi in special, le place ca nu ploua si e rustic) - ceea ce face interesanta alegerea unui loc de mincat pe principiul "unde e mai multi" pentru ca multi inseamna 3 mese ocupate
- cald rau (35C) si vint din cind in cind (in nu stiu ce pliant citisem ca media e de 26-28C... poate la subsol) - te arzi de numa' daca nu esti atent sau antrenat bine
- preturi de vest (un fel doi 9 euro, un cocktail 3.50)
- kilograme de chestii contrafacute (haine, ochelari, parfumuri - orice firma la 3 euro si din astea)

In concluzie: eu pe acolo nu mai calc. Urmatoarea directie Austria, la un lac oarescare...
monybell

timpurila constat ca fara permis nu prea ai cum sa te misti prin insula mellow.gif
timpurila
QUOTE (monybell @ Sep 8 2008, 13:07) *
timpurila constat ca fara permis nu prea ai cum sa te misti prin insula mellow.gif

da....hmm.. observ!ciudat rau! nu stiu ce sa zic; dar chiar nu mai merge nimeni pe 22 sept.?eu nu am mai fost niciodata plecat prin Europa! cum se procedeaza ? se iau lei romanesti si se schimba acolo?sau se iau direct din Romania euro?
monybell
QUOTE (timpurila @ Sep 8 2008, 15:54) *
da....hmm.. observ!ciudat rau! nu stiu ce sa zic; dar chiar nu mai merge nimeni pe 22 sept.?eu nu am mai fost niciodata plecat prin Europa! cum se procedeaza ? se iau lei romanesti si se schimba acolo?sau se iau direct din Romania euro?

NICI EU NU AM MAI FOST PLECATA. EU ZIC SA PLECI CU EURO DE AICI. ASA STIU CA SE FACE. CONCEDIU PLACUT, SA SPERAM CA NU VINE IARNA smile.gif
timpurila
QUOTE (monybell @ Sep 8 2008, 15:12) *
NICI EU NU AM MAI FOST PLECATA. EU ZIC SA PLECI CU EURO DE AICI. ASA STIU CA SE FACE. CONCEDIU PLACUT, SA SPERAM CA NU VINE IARNA smile.gif

cred ca o sa vorbim pe mess..as dori mai multe informatii!ma rog eu unul am vazut ca ai lasat un id pentru asa ceva!
nadis
QUOTE (timpurila @ Sep 8 2008, 15:54) *
eu nu am mai fost niciodata plecat prin Europa! cum se procedeaza?

...Poate ca n-ar strica un topic - in caz ca nu exista deja, si daca cineva se pricepe sa-l initieze - pe tema "Turism in strainatate pentru incepatori"... - eu stiu? S-ar mai putea da diverse sfaturi de ordin general, nimeni nu s-a nascut invatat...

Da, bineinteles ca trebuie sa iei euro de aici, de la casele de schimb sau de la oricare banca (unde e mai avantajos)! Iar ca regula generala in strainatate, e bine sa ai (si) bancnote mici, de 5-10-20 de euro: unii comercianti se uita cam lung la hartiile de 100, altii, de la cine stie ce dugheana, n-au rest. N-ar fi rau sa ai si monede, in aceeasi idee.
Leii romanesti nu prea ii poti folosi decat maximum in Bulgaria, dar nu peste tot, ba si acolo iesind in pierdere.
deuza
Eu am avut lei doar pentru bac cand am trecut in bulgaria vreo 100 de mii parca si in rest euro de aici din Romania.
monybell
QUOTE (timpurila @ Sep 8 2008, 16:34) *
cred ca o sa vorbim pe mess..as dori mai multe informatii!ma rog eu unul am vazut ca ai lasat un id pentru asa ceva!

ok
calinradulescu
QUOTE (danb1974 @ Sep 8 2008, 01:58) *
Am fost vara asta in Corfu, mai precis in Roda la Hotel Coral (3 stele). Din pacate nu pot sa spun ca mi-a placut. Si n-am fost singurul de aceeasi parere (de fapt nu prea i-a placut la nimeni din seria cu care am fost).

O parte a tinut de hotel, si anume:

- noi am fost cazati in camerele vechi care au 3 stele cum am eu ferrari. Noroc ca au clima ca altfel faceam sauna. Alea renovate costau +10eur/zi pentru cine era dispus sa plateasca.
- partea gratis din micul dejun formata din piine, unt, gem, lapte, fulgi, suc, cafea, compot de fructe. Pentru cine n-a remarcat inca nimic ciudat: sunca, oua, brinza etc. sint pe bani (2 euro 2 felii de sunca + 2 de brinza, vreo 3.50 o omleta cu ceva in ea etc.)
- mincarea de seara imi pare rau dar maninc mai bine la real. Si nu sint din ala crescut numai cu caviar. O singura data chiar mi-a placut din vreo 7 seri.

In rest:

- Corfu in general are un aspect general de "under construction"; e mai curat decit la noi si oamenii sint mai amabili dar in rest in afara de faptul ca ei au trecut la euro nu prea m-a impresionat. Deja din aeroport am constatat ca la wc hirtia si sapunul au avut soarta dinozaurilor... in rest, case preistorice girla, chestii neterminate idem.
- plaja? da. Cu nisip? Aaaa, nu v-ati adus de acasa. Mda, este una dar vedeti voi nisipul e in permanenta ud. Asa ca scoateti 7 euro si inchiriati 2 scaune + 1 umbrela...
- turisti putini (englezi in special, le place ca nu ploua si e rustic) - ceea ce face interesanta alegerea unui loc de mincat pe principiul "unde e mai multi" pentru ca multi inseamna 3 mese ocupate
- cald rau (35C) si vint din cind in cind (in nu stiu ce pliant citisem ca media e de 26-28C... poate la subsol) - te arzi de numa' daca nu esti atent sau antrenat bine
- preturi de vest (un fel doi 9 euro, un cocktail 3.50)
- kilograme de chestii contrafacute (haine, ochelari, parfumuri - orice firma la 3 euro si din astea)

In concluzie: eu pe acolo nu mai calc. Urmatoarea directie Austria, la un lac oarescare...

tongue.gif ATENTIE.... CA SA NU MAI PLECATI DEZAMAGITI!!!!!!!!!!

1... In Grecia insulara serviciile nu sunt ca pe coasta Turca (supercalitate).... ci sunt mult mai slabe - adica in insulele grecesti nu prea exista all-inclusiv si cand exista lasa mult de dorit in majoritatea locurilor... (nu te indoapa ca turcii sau bulgarii cu tone de feluri mancare la alegere)

- Doar la 5 stele in Corfu se poate vorbi de servicii de calitate pe acest tronson, de aceea e bine sa intrebati sa cereti meniuri daca luati mic dejun, demipensiune sau all-inclusiv in Corfu, inrucat meniul e destul de limitat chiar si la 4 stele...

2... ATENTIE la camere... 3 stele la greci sunt cam 2 + la noi... Pot sa spun ca a avut nesansa amicul nostru... deoarece sunt si variante de camere destul de ok chiar si al 2 stele depinde de noroc si de documentare deoarece daca te duci doar pe informatiile pe care ti le ofera agentia risti sa fii dezamagit

3. ATENTIE!!! CORFU nu e Costa de AZUR e un fel de Bran - Moeciu cu peisaje exotice - In Corfu nu exista statiuni in adevaratul sens al cuvantului cu servicii de supercalitate (betoane de 500 de camere) ci doar sate turistice (infrastructura foarte buna) cu case vechi (traditioanle) de 1-2 etaje si peisaje realmente de vis... daca te pui in miscare... Daca nu nu, ca nu o sa le vezi.... IN MATERIE de distractie sunt variante destul de bune doar ca ATENTIEEE numai in anuminte sate-statiuni, si nu se COMPARA CU MAMAIA (care e realmente raiul cluburilor de lux si a dj-ilor celebrii)

- Mai pe romaneste vacanta in Corfu e o vancanta la tara....... unde descoperi traditiile locale venetiene si grecesti - taraci cu baston si cu basma in cap, magarusi, capre, oi, specialitati marine, peisaje realmente exotice pentru un roman (printre cele mai tari din GRECIA), dar si un oras cu adevarat cosmopolit CORFU TOWN (un fel de Sighisoara - venetiana)...

4..ATENTIE!!!! IN IULIE AUGUST in toata GRECIA se fierbe in suc propriu (35 - 40 de grade)....

- De aceea se recomanda sa vizitati Corfu in mai, iunie sau septembrie (vegetatie arata cel mai bine la inceputul verii)

- Sezonul in Corfu tine din aprilie pana in octombrie si de la sfarsitul lui martie se poate face deja plaja si baie (ziua)

5. IN CORFU SUNT DESTUL DE MULTI TURISTI (CORFU e in TOP 5 - insule grecesti din 200) - englezi, germani. italieni, romani si rusi....
Nu e o insula virgina doar ca aveti mare grija la locul de cazare pe care il alegeti....... Deoarece spre exemplu Roda (un sat aproape uitat de lume langa Sidari, fara prea mare peisaj), e o alegere extrem de nefericita daca stai pe loc si nu calatoresti ... daca te urnesti din loc insa e un bun loc de plecare pentru a descoperi nordul insulei - Sidari- distractie-dico, canal de amour, PEROULADES BEACH, Muntele Pantokrator si manastirea din varf cu calugar roman all-inclusiv... satul fantoma (parasit) Perithia.... Hidropolisul (park acvatic la Acharavi) si mai sunt multe de vazut.....

- Intai cititi caracteristicile statiuniilor CORFU[/url] si dupa aceea alegeti unde va duceti in functie de nevoi (adica nisip, pietriece colorate sau chiar bolovani / distractie sau hibernare la lumina lunii / obiective turistice prin jur sau nu / peisaj realmente mirific in jur sau unul destul de banal / thumbup.gif

6... DACA VRETI SA VEDETI PARTEA FRUMOASA A INSULEI... dar si ce trebuie sa evitati sa invit sa consultati ghidul meu thumbup.gif
balasoiurares
Azi m-am intors si eu din Corfu. Concluzia generala: deamagire totala.
La cate am citit pe acest forum, ma asteptam sa gasesc paradisul acolo, dar..... slab rau. Pate fiindca am mers a 4-a oara consecutiv in Grecia si nu am mai vazut nimic interesant, dar cert este ca e mult mai slab decat halkidiki. Are cateva plaje frumoase pe partea de vest in sensul ca nisipul e fin, dar vegetatia e varza. Daca nu ar fi adus palmierii din Pacific, nu ar fi avut nimic exotic Grecia.
Paxos si Antipaxos sunt dragute insulele dar croaziera este un blestem. 7 ore pe mare si 30 min, respectiv 2 ore pe insule, timp in care cauti imediat de mancare. Grotele sunt niste adancituri amarte de cativa metri (nu cine stie ce pesteri) si cam atat.
Autobuze sunt destule catre toate directiile, numai ca se pleaca doar din Corfu, deci nu exista autobuze intre statiuni, trebuie neaparat sa schimbi in Corfu. Dar sunt din ora in ora; daca vrea cineva lista, o pot posta.

In rest grecii mi se par niste oameni foarte plictisiti de viata si nu sunt deloc in pas cu tehnologia. Nu am vazut nici o antena de satelit pe nici o casa, cand in Romania vezi in toate satele DigiTv, internet acasa nici nu s-a pomenit. Am vazut o reclama pe teletext de internet prin modem telefonic (cred ca in Romania nu se mai practica de 8 ani). TOATE televizoarele din taverne erau mari dar in format 4X3. Nu am vazut in nici o statiune, nici pe feribot un format WIDE. Masinile personale le folosesc pana le pica caroseria.
...Iar mancareaaaa..... e VARZA. Nu cred ca exista o natie sa gateasca mai prost ca grecii. De ciorbe nu au auzit, iar la toate mancarurile (4, 5 tipuri) adauga cartofi prajiti. Pai daca ar deschide careva o taverna acolo cu specific romanesc ar da lovitura.
Peachy
Mai lasa-ne cu ghidul tau de 2 bani, e ca-n posturile tale de aici ... doar tampenii, n-ai inteles nimic din turismul din Grecia. Nici macar cei care locuiesc acolo nu si-au permis sa vina pe aici cu "reguli" sau alte traznai. Aici scrii despre ce ai vazut si facut tu, iar daca cineva e interesat poti sau nu sa-l ajuti, atata tot. Ai doar 6 postari, nimeni n-a fost interesat de maretele tale planuri, nu ti-a dat asta de gandit?
Si inca ceva, cand te adresezi cuiva NU se citeaza tot textul si din cate stiu NU ai voie sa ai link catre o pagina a ta in text sau semnatura.
florian_vasy
deci te duci la relaxare sau sa vezi ecrane lcd WIDE, net, satelit.....trebuia sa te duci in mall nu in corfu.....de obicei mergem sa ne deconectam de la tot in vacanta nu sa stau pe mess, mail si alte prostii.......ok nu trebuia sa te lauzi k ai fost de nush cate ori in grecia k poate nu asta ne interesa.......fiecare cu parerea lui......si iar cu cluburile.....pt nenea care prefera mamaia smile.gif du-te nene in mamaia sa vedem ce poti sa faci 7-8 zile cu 100 euro sau cat costa cazarea in corfu.....crede-ma k sunt destule cluburi in bucuresti f mishto pe care pot sa le vizitez oricand dca e.....CORFU E PT LINISTE SI RELAXARE.....imbinat cu lucruri f frumoase de vazut nu k in romania.....nu e nimic frumos pt k e acoperit de gunoaie de la baietii care au facut gratar weekendul trecut............
balasoiurares
QUOTE (florian_vasy @ Sep 9 2008, 13:49) *
deci te duci la relaxare sau sa vezi ecrane lcd WIDE, net, satelit.....trebuia sa te duci in mall nu in corfu.....

Partea cu tehnologia se afla la descrierea despre GRECI nu despre CORFU, dar la cate posturi ai se vede ca nu le ai cu cititul lor...
florian_vasy
QUOTE (balasoiurares @ Sep 9 2008, 13:55) *
Partea cu tehnologia se afla la descrierea despre GRECI nu despre CORFU, dar la cate posturi ai se vede ca nu le ai cu cititul lor...

biggrin.gif laugh.gif si u in toate posturile ai scris k ai fost de 4 ori in grecia.......nu am posturi multe k ieri mi-am facut contul asa k nu vad care ti-e problema......chiar daca nu au ei Grecii (multumit??) wide screen-uri digi tv sau net tot au nush cate sute de ani inaintea noastra wink.gif esti tare fericit k ai net da te fura peste tot pe unde te duci??? sau k ai de aface cu un sistem deficitar???? in care persoana este pusa pe ultimul loc??? as putea sa dau multe exemple dar nu vreau sa-ti stric bucuria k ai net smile.gif) smile.gif) si digi tv
balasoiurares
Pentru cine intereseaa programul autobuzelor:Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
monybell
QUOTE (monybell @ Sep 8 2008, 20:23) *
ok. Eu am gasit 2 pers care pleaca in aceeasi zi cu mine

timpurila ai mai cules informatii? ai gasit pe cineva care pleaca pe 22?
timpurila
nu am mai gasit monyeliza! poate o sa vad chiar atunci ...cine si cum!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.