Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

timpurila

treaba e ca nici noi nu avem permis niciunul; deci nu pot sa mi inchiriez nici o masina ca intru cu ea in sunt mai ales ca sunt si curbe....cu ce altceva as putea sa ma deplasez? am inteles ca plaja aia Ermones e destul de mica iar nisipul nu este fin...e pietros.\ si mai bine m-am gandit ca as putea sa merg la Glyfada
ticomatic2003
QUOTE (timpurila @ Sep 5 2008, 11:27) *
sper sa aflu mai multe de la agentie....se pare ca nu a mai fost nimeni pe acolo..

Am fost anul acesta in Ermones.Eu am stat la o vila pe cont propriu si am fost cu masina.Sper sa nu te dezamagesc.Am vazut plaja care este la capatul unei vai care se varsa in mare.Intr-adevar acolo sunt mai multe hoteluri.Plaja este intr-un golfulet ,este mica si cu pietris.Nu am facut baie si plaja acolo.Iti recomand sa inchiriezi o masina sau un ATV.Atunci situatia se schimba.Ai la 4 km doua plaje superbe:Glyfada si Mirtiosita.La 7-8 km Aqualandul.La 15 km Paleokastritsa.
Concediu placut!

monybell
QUOTE (timpurila @ Sep 5 2008, 11:47) *
treaba e ca nici noi nu avem permis niciunul; deci nu pot sa mi inchiriez nici o masina ca intru cu ea in sunt mai ales ca sunt si curbe....cu ce altceva as putea sa ma deplasez? am inteles ca plaja aia Ermones e destul de mica iar nisipul nu este fin...e pietros.\ si mai bine m-am gandit ca as putea sa merg la Glyfada

noi avem noroc de o plaja superba, dar cu deplasarea pe insula o sa fie dificil deoarece nu avem permis si suntem legate de exursii.
timpurila
QUOTE (ticomatic2003 @ Sep 5 2008, 09:51) *
Am fost anul acesta in Ermones.Eu am stat la o vila pe cont propriu si am fost cu masina.Sper sa nu te dezamagesc.Am vazut plaja care este la capatul unei vai care se varsa in mare.Intr-adevar acolo sunt mai multe hoteluri.Plaja este intr-un golfulet ,este mica si cu pietris.Nu am facut baie si plaja acolo.Iti recomand sa inchiriezi o masina sau un ATV.Atunci situatia se schimba.Ai la 4 km doua plaje superbe:Glyfada si Mirtiosita.La 7-8 km Aqualandul.La 15 km Paleokastritsa.
Concediu placut!

da.mersi! asa am mai auzit si eu....cred ca un ATV mai degraba, ca masina dupa cum spuneam nu se poate, mai ales ca nu am permis:P si mai as avea cateva nelamuriri legate de: sosire -plecam cu autocarul si banuiesc ca o sa ajungem undeva in Grecia... in portul Igoumenitsa?si de acolo cu feribotul pana pe insula chiar in Corfu Town sau pana la statiunea unde trebuie sa ajung?
monybell
QUOTE (timpurila @ Sep 5 2008, 12:13) *
da.mersi! asa am mai auzit si eu....cred ca un ATV mai degraba, ca masina dupa cum spuneam nu se poate, mai ales ca nu am permis:P si mai as avea cateva nelamuriri legate de: sosire -plecam cu autocarul si banuiesc ca o sa ajungem undeva in Grecia... in portul Igoumenitsa?si de acolo cu feribotul pana pe insula chiar in Corfu Town sau pana la statiunea unde trebuie sa ajung?

eu stiu ca pana la hotel, dar poate depinde de egentie, eu plec cu christian tour
timpurila
QUOTE (monybell @ Sep 5 2008, 10:08) *
noi avem noroc de o plaja superba, dar cu deplasarea pe insula o sa fie dificil deoarece nu avem permis si suntem legate de exursii.

pai eu zic sa va inchiriati ceva biciclete sau ATV-uri eu zic ca sunt mai la indemana; noi asa o sa facem....deoarece scopul asta este sa ne plimbam sa vedem cat mai multe ...si cum mi-a zis si ticomatic plaja Glyfada e superba si este si la 4 km de noi..tongue.gif era bine sa mergem prin padure pe jos:))) mai sigur ...sau cu bicicleta:)))
monybell
QUOTE (timpurila @ Sep 5 2008, 12:17) *
pai eu zic sa va inchiriati ceva biciclete sau ATV-uri eu zic ca sunt mai la indemana; noi asa o sa facem....deoarece scopul asta este sa ne plimbam sa vedem cat mai multe ...si cum mi-a zis si ticomatic plaja Glyfada e superba si este si la 4 km de noi..tongue.gif era bine sa mergem prin padure pe jos:))) mai sigur ...sau cu bicicleta:)))

Glyfada este departe de noi si nici cu ATV-ul nu avem curaj. plaja de la Ag. Giorgios este super asa ca macar atat....

QUOTE (chelie_d @ Sep 5 2008, 10:03) *
e ok...face curat in fiecare zi,iar o data la 3 zile schima lenjeria si prosoapele.....sunt de treaba si patronii si angajatii

multumesc

ticomatic2003
QUOTE (timpurila @ Sep 5 2008, 12:17) *

Cu bicicleta nu e indicat,pentru ca sa ajungi la plaja Glyfada trebuie sa cobori ceva serpentine.Si la intoarcere nu va vad bine.In drum spre Glyfada dinspre Ermones este un indicator la dreapta spre Mirtiositsa este cam la 2km.Drumul trece printr-o padurice de maslini.Dar voi nu ati luat in calcul autobuzele locale care circula pana seara tarziu.Stiu sigur ca sunt spre Glyfada si Mirtiositsa deorece am luat niste stopisti sarbi care nu mai voiau sa astepte autobuzul.
timpurila
QUOTE (ticomatic2003 @ Sep 5 2008, 14:07) *
Cu bicicleta nu e indicat,pentru ca sa ajungi la plaja Glyfada trebuie sa cobori ceva serpentine.Si la intoarcere nu va vad bine.In drum spre Glyfada dinspre Ermones este un indicator la dreapta spre Mirtiositsa este cam la 2km.Drumul trece printr-o padurice de maslini.Dar voi nu ati luat in calcul autobuzele locale care circula pana seara tarziu.Stiu sigur ca sunt spre Glyfada si Mirtiositsa deorece am luat niste stopisti sarbi care nu mai voiau sa astepte autobuzul.

sincer de astia nici nu m-am gandit....dar autobuzele despre care zici tu, eu am auzit tot de pe forum ca nu prea sunt; sau daca sunt parca unul sau 2 pe zi:P intr-adevar circula des???
Angela_b

QUOTE (timpurila @ Sep 5 2008, 01:32) *
monybell
\

salutare!!!eu plec pe 22 septembrie in Corfu.....mai exact o sa fiu cazat la hotel Ermones!a mai fost careva ???sau mai pleaca careva pe 22 septembrie?

Buna,

Plec pe 22 septembrie in Paleokastritsa, Akrotiri Hotel. Daca mergi cu autocarul cu siguranta ne vom cunoaste!

timpurila
QUOTE (Angela_b @ Sep 6 2008, 11:11) *
Buna,

Plec pe 22 septembrie in Paleokastritsa, Akrotiri Hotel. Daca mergi cu autocarul cu siguranta ne vom cunoaste!

trebuie sa aflu de unde pleaca autocarul....in sfarsit mai aflu de la agentie,dar deocamdata mai e pana pe 22.sper sa fie buna vremea la sfarsitul lui septembrie:) dar am inteles ca este ok....tocmai dupa 2 octombrie se simte toamna:)
timpurila
QUOTE (Angela_b @ Sep 6 2008, 11:11) *
Buna,

cu ce agentie pleci?
dana3262
QUOTE (timpurila @ Sep 5 2008, 10:56) *
Hotelul Ermones Golf 5* este situat in statiunea Ermones pe plaja.

vezi aici
tyler-durden
pe 8 sept ma imbarc in autocarul (agentia Christiantour)spre Paleokastritsa, Corfu. Am o intrebare pt cei care au trecut prin "experiente" asemanatorea, voi ce ati facut 16 ore pe autocar, cred ca o sa moor de plictiseala pana la destinatie ! smile.gif Deja am citit atatea pe net despre Corfu ca stiu mai multe decat as sti daca doar ce m-as fi intors de acolo smile.gif . sper sa dau peste romani de treaba, civilizati pe acolo noi mergem doar 2 persoane.
La intoarcere o sa revin cu poze si impresii.
timpurila
QUOTE (dana3262 @ Sep 6 2008, 17:47) *
vezi aici

multumesc de link! e ok!orcum nici eu nu ma asteptam la mai mult, in sensul ca mai auzisem de faza cu 5 stele cand de fapt el are doar 3:P o sa fac excursii ...in apropiere sunt alte plaje mai faine:)
Angela_b
QUOTE (timpurila @ Sep 6 2008, 16:56) *
cu ce agentie pleci?

Cu Christian Tour. Autocarul o sa plece de langa Parcul Izvor, la ora 14.

Eu am fost si anul trecut, drumul cu autocarul este obositor, dar este frumos ai ce sa vezi...drumul cu ferryboat-ul. Daca te-ai duce cu avionul ai ateriza direct pe insula, dar cu autocarul o sa vezi Ioannina,
Igoumenitsa, drumul prin Muntii Pindului....
timpurila
eu cu alta agentie.
deuza
Si eu am fost cu christian tour... in autocar se pune muzica, mai vorbeste ghidul despre locurile prin care trecem, noaptea se pun 2,3 filme k sa adormi mai repede. Eventual puteti lua cd-uri de acasa cu filme si sa le puna ei deoarece filmele pe care ei le au nu sunt cine stie ce si este foarte posibil sa le fi vazut. Opririle sunt dese, din 3 in 3 ore, chiar si noaptea. Eu am ascultat muzica la telefon deoarece la fel muzica lor era una foarte putin diversificata iar playlistul nu era prea mare si melodiile se repetau. Eu am fost in Ag. Gordis, pentru informatii mai multe va stau la dispozitie.

ATV-ul si el se inchiriaza pe baza de permis si sunt asa de uzate incat abia urca in panta cu 20 km/h asa k sa vrei sa mergi mai repede pe serpentine si nu poti. Pentru a ajunge dintr-o statiune in alta este mai complicat intrucat mai intai din statiunea ta trebuie sa iei autobuzul pana in Corfu Town si abia apoi, de acolo sa iei un alt autobuz catre o alta statiune. Cum s-ar zice "toate drumurile duc in Corfu Town". Insa plaja din Glyfada merita efortul... este superba.

ca sa vezi cat de des circula autobuzele...si chiar circula bine conform programului
http://www.corfu.de/busplan.htm
monybell
QUOTE (Angela_b @ Sep 6 2008, 12:11) *
Buna,

Buna, eu plec pe 21 sept cu christian tour dar in Ag. Georgios hotel Alkyon. Cred ca este aproape de Paleokastritsa.
Concediu placut!!! smile.gif
monybell
nu mai pleaca nimeni pe 21 sept cu Crhistian Tour la Ag. Georgios Nord???
timpurila
QUOTE (deuza @ Sep 7 2008, 13:57) *
Si eu am fost cu christian tour... in autocar se pune muzica, mai vorbeste ghidul despre locurile prin care trecem, noaptea se pun 2,3 filme k sa adormi mai repede. Eventual puteti lua cd-uri de acasa cu filme si sa le puna ei deoarece filmele pe care ei le au nu sunt cine stie ce si este foarte posibil sa le fi vazut. Opririle sunt dese, din 3 in 3 ore, chiar si noaptea. Eu am ascultat muzica la telefon deoarece la fel muzica lor era una foarte putin diversificata iar playlistul nu era prea mare si melodiile se repetau. Eu am fost in Ag. Gordis, pentru informatii mai multe va stau la dispozitie.

ATV-ul si el se inchiriaza pe baza de permis si sunt asa de uzate incat abia urca in panta cu 20 km/h asa k sa vrei sa mergi mai repede pe serpentine si nu poti. Pentru a ajunge dintr-o statiune in alta este mai complicat intrucat mai intai din statiunea ta trebuie sa iei autobuzul pana in Corfu Town si abia apoi, de acolo sa iei un alt autobuz catre o alta statiune. Cum s-ar zice "toate drumurile duc in Corfu Town". Insa plaja din Glyfada merita efortul... este superba.

ca sa vezi cat de des circula autobuzele...si chiar circula bine conform programului

aaaa....dar este super aiurea asa! adica nu vad nimic avantajos in chestia asta! de exemplu din Statiunea Ermones iau autobuz si ma duc in Corfu Town si de acolo iau alt autobuz inapoi spre Glyfada?

totoeskhoo
QUOTE (deuza @ Sep 7 2008, 14:57) *

Preturile acelea la autobuz sunt doar dus?.. sau dus-intors biggrin.gif?
deuza
da stiu..preturile sunt doar dus din pacate...si cam vechi.. cele actuale sunt cu cativa centi mai mari..de ex din corfu town pana in paleokastritsa eu am dat 2.20euro dus.cel mai bine este sa inchiriezi un atv cu 25 euro pe zi si sa mergi unde vrei tu sa stai cat vrei...alte solutii daca nu vrei sa stai in statiune nu prea sunt...asa e acolo la ei trebuie sa ajungi in corfu town pentru a lua un autobuz spre o statiune intrucat sunt f putini turisti sa zicem care pleaca intr-o zi din statiunea ta pana la glyfada, iar transportul facandu-se cu autocarul costurile sunt f ridicate si nr redus de persoane nu ar acoperi costurile acestor drumuri; astfel in corfu town vin turisti din toate statiunile catre o anumita destinatie si autocarele se umplu.Nu este avantajos intradevar sa faci asta doua persoane...insa odata ajuns acolo eu zic k isi merita banii si efortul. eu am fost asa in paleokastrista si nu am regretat, insa in alta zi pentru a face un tur de insula am inchiriat un atv si a fost mult mai ok;)Daca aveti carnet inchiriati atv, daca nu incercati autobuzul macar intr-o zi sa vedeti si alta statiune:P

plus ca trebuie sa te incadrezi in orarul celor doua autobuze...sa vezi cat faci din glyfada pana in corfu town astfel sa prinzi is in capitala autobuzul pentru statiunea ta...la noi in paleokastritsa orarul a fost ok.. am luat ultimul autobuz din paleok, am ajuns in corfu town, am asteptat vreo 15 min si am luat ultimul autobuz catre statiunea noastra Ag. Gordis
timpurila
si cand ma intorc din statiune tot asa procedez??plec din glyfada in Corfu Town ca apoi sa iau de acolo spre statiunea mea?
deuza
exact asa...numai sa ai grija sa iti calculezi timpul cre il face autobuzul din statiune in corfu town k sa ajungi la timp pentru plecarea autobuzului catre statiunea ta.orarul exact il gasesti in corfu town unde te lasa autobuzul in autogara la informatii... e un tip acolo ii ceri sa iti dea si tie o foaie unde sunt toate cursele cu ore si tot ce ai nevoie k sa il ai cu tine.de platit autobuzul il platesti inauntru vine cineva si iti ia banii...si mai trebe sa intrebi la informatii numarul autobuzului catre statiunea X deoarece el sunt numerotate o sa vezi acolo nu e greu.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.