Si eu am fost cu christian tour... in autocar se pune muzica, mai vorbeste ghidul despre locurile prin care trecem, noaptea se pun 2,3 filme k sa adormi mai repede. Eventual puteti lua cd-uri de acasa cu filme si sa le puna ei deoarece filmele pe care ei le au nu sunt cine stie ce si este foarte posibil sa le fi vazut. Opririle sunt dese, din 3 in 3 ore, chiar si noaptea. Eu am ascultat muzica la telefon deoarece la fel muzica lor era una foarte putin diversificata iar playlistul nu era prea mare si melodiile se repetau. Eu am fost in Ag. Gordis, pentru informatii mai multe va stau la dispozitie.
ATV-ul si el se inchiriaza pe baza de permis si sunt asa de uzate incat abia urca in panta cu 20 km/h asa k sa vrei sa mergi mai repede pe serpentine si nu poti. Pentru a ajunge dintr-o statiune in alta este mai complicat intrucat mai intai din statiunea ta trebuie sa iei autobuzul pana in Corfu Town si abia apoi, de acolo sa iei un alt autobuz catre o alta statiune. Cum s-ar zice "toate drumurile duc in Corfu Town". Insa plaja din Glyfada merita efortul... este superba.
ca sa vezi cat de des circula autobuzele...si chiar circula bine conform programului
http://www.corfu.de/busplan.htm