Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

kamyy

QUOTE (LittleJo @ Jun 10 2008, 11:54) *
Eu ma gandesc sa fac rezervare azi sau maine la TravelShop pentru plecarea de pe 21 iulie in Corfu, Ag. Gordios la hotel Adriatic View. Problema e ca nu prea am gasit informatii nici despre hotel nici despre agentie pe nicaieri si am rasturnat internetul. Poate cineva sa imi spuna ceva macar despre hotel sau despre agentie? Multumiri anticipate.

Buna, inteleg ca te-ai intors. Poti sa-mi dai ceva detalii gate de Vila Adritic View?
Merci anticipat!
balasoiurares
Stie careva daca la agentia Christian Tour este vreo problema daca in locul unei persoane de pe contract pleaca alta? La cat de neseriosi sunt ar fi in stare sa ceara o taxa ca sa schimbe numele desi nu vad unde ar conta numele din moment ce am platit locul.

Cristina L
QUOTE (balasoiurares @ Aug 19 2008, 07:41) *
Stie careva daca la agentia Christian Tour este vreo problema daca in locul unei persoane de pe contract pleaca alta? La cat de neseriosi sunt ar fi in stare sa ceara o taxa ca sa schimbe numele desi nu vad unde ar conta numele din moment ce am platit locul.

"In cazul in care TURISTUL solicita efectuarea unor modificari in contract, cum ar fi modificarea datei de plecare, a numelui, a localitatii sau a hotelului , CHRISTIAN'76 TOUR poate solicita plata unor taxe de modificare stabilite pt fiecare program turistic."

Asta scrie in contract la [color="#000080"][/color] MODIFICARI,RETRAGERI,ANULARI
balasoiurares
QUOTE (Cristina L @ Aug 19 2008, 11:12) *
"In cazul in care TURISTUL solicita efectuarea unor modificari in contract, cum ar fi modificarea datei de plecare, a numelui, a localitatii sau a hotelului , CHRISTIAN'76 TOUR poate solicita plata unor taxe de modificare stabilite pt fiecare program turistic."

Asta scrie in contract la [color="#000080"][/color] MODIFICARI,RETRAGERI,ANULARI

Da, am citit, de aceea intrebam poate stie cineva din propria experienta. Sau daca poate sa-mi spuna cineva la aceasta agentie daca trebuie numele undeva. De exemplu la europatravel cu care am mers de 3 ori nu a trebuit nicaieri numele, putea sa mearga oricine. La vama se strangeau buletinele si se verifica persoana cu buletinul, nu si daca ea este trecuta si in contract. Nu ii intereseaza pe vamesi asta.

Deci in caz ca ar cere ca nesimtitii vreun ban pentru schimbarea numelui, as putea sa nu le mai zic de schimbare?
decenuela
QUOTE (aureliandan @ Aug 17 2008, 22:36) *
Poate sa-mi dea cineva mai multe informatii despre calatoria cu masina personala Buc - Corfu ?
1 se plateste taxa de drum in bulgaria ?
2 daca stai 2 saptamani in Grecia trebuie sa platesti vre-o taxa de drum (rovigneta) ?
3 cum este cu benzina in corfu, gasesti si benzinarii mai rasarite - sau esti nevoit sa bagi numai de 95 ? smile.gif

Multumesc anticipat pentru orice informatie !

Buna, se plateste la iesire din tara...vreo 30 ron, taxa de pod, apoi la bulgari vineta, cred ca 7 euro, da, eu am stat 2 sapt si am luat si la dus si la intors vineta. In Gecia, nu mai stiu, parca am, paltit 2 euro o taxa de autostrada.Si in Corfu gasesti benzinarii oki, asa ca nu-ti fa prb.
In rest nu-ti fa prb...te descurci cu masina, nu stiu cat ajuta GPS-ul dar daca esti atent la indicatoare, e f bine.
csiprofiler
QUOTE (balasoiurares @ Aug 19 2008, 07:41) *

buna, te sfatuiesc sa dai un telefon si sa intrebi cat costa aceasta modificare, pe mine de ex m-au sunat sa ma intrebe care este numele unei persoane (am platit pt 4 pers si suntem doar 3 pe contract) si mi=a zis tipa aia la telefon ca daca persoana aia nu este pe lista nu va fi primita in hotel, ca ei trimit niste liste in avans. acum....nu ai de unde sa stii daca iti cer si buletinul, in mod normal nu ar trebui sa fie probleme, insa nu cred ca are sens sa risti. depinde acum si cat te-ar costa aceasta modificare....oricum in eventualitatea unei probleme, cu siguranta se rezolva si la fata locului rolleyes.gif
balasoiurares
QUOTE (csiprofiler @ Aug 19 2008, 21:11) *
buna, te sfatuiesc sa dai un telefon si sa intrebi cat costa aceasta modificare, pe mine de ex m-au sunat sa ma intrebe care este numele unei persoane (am platit pt 4 pers si suntem doar 3 pe contract) si mi=a zis tipa aia la telefon ca daca persoana aia nu este pe lista nu va fi primita in hotel, ca ei trimit niste liste in avans. acum....nu ai de unde sa stii daca iti cer si buletinul, in mod normal nu ar trebui sa fie probleme, insa nu cred ca are sens sa risti. depinde acum si cat te-ar costa aceasta modificare....oricum in eventualitatea unei probleme, cu siguranta se rezolva si la fata locului rolleyes.gif

Am fost azi la ei si i-am intrebat. Au zis ca daca transportul este cu autocarul atunci nu este nici o problema, se modifica persoana de pe contract, fara taxe.
Acum trebuie sa gasesc o persoana. Nu are cineva vreo mama pe care sa o trimita mai ieftin in grecia? smile.gif Persoana care ne lipseste era colega mamei de camera.

Mirelabotezatu2004
Poze
1. plaja din Ipsos
2. portul Antipaxos
3. hotelul eleni noaptea
4. Paleokastritsa - priveliste de la manastirea maicii domnului
5. si 6. Grota din Paleokastritsa
7. autocarul cu care ne-am dus

P.S. Pozele sunt facute cu telefonul, cele facute cu ap.dgital nu m-a lasat sa le atasez mad.gif
monybell
BUNA, are cineva informatii despre hotel Alkyon - Ag. Giorgios?
gabita_ro

Se pare ca am luat si eu teapa cu Oniro anul asta. Plec pe 15 septembrie si vom fi cazati...unde credeti?.... la faimoasa vila Alex. Dupa ce am citit comentariile si am vazut si un filmulet pe youtube despre acea vila mi s-a facut rau.
Am fost si anul trecut, dar am stat in Kanoni, la 4 km de Corfu Town, la hotel Hellinis. A fost super.
Astept sa vad cat de mare e teapa pe care am luat-o. Trebuie sa mai existe si fraieri pe lumea asta...
Thendre
Hello! Si eu m-am intors din Corfu acum cateva zile.Ce pot sa zic?Nu mai vroiam sa plecam de acolo,este absolut SUPERBA insula!! Am stat in Agios Gordios,vila unde am stat a fost,la fel,superba!Puteai locui acolo fara probleme,aveai tot ce vroiai in camera! Statiunea cea mai tare a fost agios gordios si nu pentru ca am stat noi acolo,ci pentru ca per total avea cea mai misto plaja si peisaj.Intr-adevar la Paleokastrita a fost de vis,intrai in apa si innotau pesti enormi pe langa tine si daca mai aveai si ochelari sa ii vezi ramaneai uimit.Dar in apa foarte multi bolovani,puteai doar sa innoti deasupra lor. mai multe nu am cum sa zic,va las sa descoperiti cel mai bine!
Am pus si cateva poze,din Agios Gordios,Paleokastrita si de la Kaiser's Tomb de unde vezi aproape toate tarmurile insulei.
soso3505
Saptamana viitoare plec in Acharavi. Rog informatii despre inchiriere masina din zona(5 zile). Multumesc anticipat!
scf
QUOTE (maverick78 @ Jul 31 2008, 23:32) *
Salutari!!! A mai fost careva dintre voi la hotel ALKYON din insula CORFU??? Daca e cineva care a trecut pe acolo va rog sa-mi spuneti cateva pareri!

Salut.
A revenit cineva din Alkyon, Corfu?
monybell
QUOTE (scf @ Aug 20 2008, 23:10) *
Salut.
A revenit cineva din Alkyon, Corfu?

si eu plec pe 21 sept la Alkyon si ma intereseaza mai multe informatii.
multumesc anticipat
mih28
QUOTE (mihaigza @ Aug 15 2008, 12:23) *
Pt ca si eu am cautat informatii despre Corfu,despre statiunea AG GORDIOS si despre hotelul Golden Nest,sau despre agentia Christian Tour,incerc sa va las cele mai obiective pareri.
Incep cu agentia,este prima cu care am avut contact si parerea mea cat si a celor cu care am fost este:nota 9.vreau sa dau nota 9 pt ca 10 oricum nu cred ca as da nici unei agentii iar sa zic ca 0,5puncte au pierdut datorita masinii pe care au folosito la intoarcere,masina care apartine firmei dar care din cate cred are deja 10 ani si care cred ca ar fi indicat sa primeasca o pauza sau macar curse mai scurte.nu ma intelegeti gresit nota pe care o dau este o nota f buna,aproape de perfectiune,chiar doresc sa multumesc agentiei pt organizate si seriozitate,incerc sa va si povestesc:am cumpaat aceasta vacantza din 20.01.2008 cu reducere 205euro de persoana 7 nopti cazare la Golden Nest,transport cu autocarul din Craiova,si mic dejun.plecarea pe 04.08.2008 din craiova de la casa studentilor,la ora 18,autocarul a ajuns la 18:07 adica perfect,drumul f bine ales si un mers impecabil(le multumim pe aceasta cale celor doi soferi sot si sotie.chiar impecabili)autocarul probabil inchiriat,sau ceva o colaborare,arata impecabil,AC,tv,si spatiu suficient,aproape ca nu am simtit cum a trecut timpul,astfel ca la 11 eram deja cazati la GOLDEN NEST,aici camerele f ingrijite,nici o diferentza fata de ce au prezentat pe site cei de la christian tour,chiar mai bine decat ne asteptam(am auzit de 1000 de ori ca in grecia 3 stele nu sunt decat 2,si numai povesti,noi ne-am simtit f bine,camerele cu vedere la mare,superba panorama,se facea curat in fiecare zi sau cel mult la 2 zile ca noi am prins si niste sarbatori si probabil aveau liber,in camera tot ce-ti doresti,ac,tv,frigider,baie bine utilata cu uscator de par,apa calda non stop etc)in mare am ramas cu o parere f buna,un mic minus putem sa il dam la micul dejun care a fost acelasi,bufet dar in fiecare zi acelasi,lapte,suc de portocale,cereale musli,unt,gem,cascaval,sunca,paine de cateva feluri,prajitura,ceai cafea,si cam atat.
Acum imprestii despre Corfu,insula este frumoasa daca stii unde sa cauti si faci ceva eforturi sa ajungi in diferite locuri,in mare totul este cam neingrijit,cred ca asta este cuvantul neingrijit si nu salbatic cum o ne tot auburesc grecii,plajele complet neingrijite,si in fiecare loc unde te duci omul se uita numai la coltisorul care ii apartine si nu conteaza ca langa gardul lui cresc buruienile de te mananca serpii,nu stiu daca e bine sa folosesc si eu termenul pe care l-au folosit alti turisti din autocar:"INAPOIATI",oamenii sunt f amabili,doar le platesti nu?dar chiar sunt amabili.
Insula are de toate numai sa cotrobai sa le gasesti,ex:AG GORDIOS multa liniste,nisip bun,apa cu pietre numai in partea sudica pe o portiune f mica apa ei nisipul perfete fara pietre in apa,pt cei care va veti duce incercati sa faceti plaja si baie acolo,GLYFADA putin mai multa agitatie,apa si nisipul aproape perfete,PALEOKASTRITZA cateva golfuri superbe,peisaje f frumoase,numai ca plajele sunt f mici,numai cu pietre si f populate.
Celmaiindicat este sa descoperi insula singur cu masina proprie sau cu masina inchiriata 40euro pe zi cu full casco,sau cu atv,scuter 12 euro pe zi,preturile sunt si negociabile in functie de zilele contractate.
PT cei care se duc in aceasta statiune si la acest hotel,le mai vindem un pont:peste drum de golden nest este hotel alonakia unde se poate manca f bine au un restaurant cu o terasa dragutza cu o priveliste f buna,cu oameni f amabili care mereu iti mai dau cate ceva in plus si unde au si meniul in romana,noua mereu ne greseau nota in defavoarea lor,si mereu ne dadeau cate ceva in plus la masa,cate o portie de cartofi prajiti,frigarui etc,daca aveti cazare acolo la alonakia alegeti cu incredere plus ca masa este mult mai buna din cate am vazut taranusii de romani care erau cazati acolo mancau seara de ne era rusine ca suntem din aceeasi tara cu ei(cate 3 farfuri de cadeau "bucatele din ele"de persoana si apoi mai savurau si inghetata si.... in fine,ce e cel mai urat in corfu este ROMANUL mereu nemultumit,prost ingramadit,si taran cat cuprinde,intr-o dimineatza se plangea patronul de la ALONAKIA ca romanii care tocmai plecasera reusisera sa-i strice un aparat de ac pt ca bagasera hartie igienica in aparat si imi arata pumnul cu hartie igienica intarita de mi-a venit sa intru in pamant.dar asta e in insula sunteti cam de capul vostru,aveti ghida dar e logic ca nu poate sta dupa capul fiecaruia,va ajuta cu excursiile,sau daca aveti orice problema o sunati.dar repet cel mai urat lucru in corfu este romanul taran care nu intelege ca a platit doar 200euro pt o saptamana unde daca are putina atentie isi face o vacantza chiar frumoasa.el e mereu revoltat si suparat si incruntat ca si cum toata lumea e pusa pe el sa il fraiereasca,nu e in stare nici macar sa invete din bun simt 2 cuvinte in greaca cu care sa salute sau macar sa raspunda la salut in orice limba stie el atunci cand este salutat cu respect pe unde trece.am o gramada de poze pt cei interesati va stau la dispozitie.Cred ca v-am obosit cu povestile mele asa ca inchei aici dar nu inainte de a multumi inca o dara agentiei Christian tour,tuturor angajatilor si nu in ultimul rand patronului de la Alonakia.pt noi a fost o vacantza reusita.

cateva impresii din corfu pt cei interesati. superba insula, superba capitala . noi am stat in Agios Gordis ,unde planja e absolut minunata. m-au cam deranjat preturile la sezlonguri ( 12 euro 3 sezlonguri si o umbreluta )si preturile la preparatele din peste ( in jur de 15 euro portia ) , in conditiile in care e marea la 2 pasi. ma rog...arici de mare n-am vazut, am intrat in apa fara papucei. intr-o zi am vazut o fata care iesea din mare schiopatand , acu nu stiu daca o intepase vreunul d-asta sau avea ea vreun carcel. plaja linistita, doar 2 zile a fost mai aglomerata, nu stiu de ce. era un singur vanzator ambulant care venea mereu la aceeasi ora si vindea gogosi si felii de pepene. grecii sunt f amabili si daca mergi la terasa si bei numai un suc, se poarta la fel de frumos. chiar daca e doar chestie de marketing , e placut sa ti se zambeasca si sa-ti multumeasca mereu.
noi am stat la alonakya, camerele curate, mai putin in week-end cand nu vine femeia de serv si tre sa-ti duci singur gunoiul. un minus pt aparetele de aer conditionat care erau f vechi si daca le setai pe o temperatura mai mica de 27 de grade incepeau sa picure in camera si-ti umpleau podeaua de apa. micul dejun mai mult decat saracacios, toti turistii erau exasperati ca se saturasera de paine cu unt si chec. eu n-am vazut pe nimeni sa manace 3 farfurii la cina, cum spunea cineva pe aici, in scimb erau unii care dupa ce bausera toata ziua la bere in piscina , seara sa chinuiau sa iasa din ea, sprijinindu-se de halbele goale. plus ca nu mai conta ca peste tot erau afise cu saritul interzis , toti burtosii de romani aveau o placere nebuna sa plonjeze si sa improaste cu apa pe toti.
joker_99
QUOTE (mih28 @ Aug 21 2008, 12:24) *
cateva impresii din corfu pt cei interesati. superba insula, superba capitala . noi am stat in Agios Gordis ,unde planja e absolut minunata. m-au cam deranjat preturile la sezlonguri ( 12 euro 3 sezlonguri si o umbreluta )si preturile la preparatele din peste ( in jur de 15 euro portia ) , in conditiile in care e marea la 2 pasi. ma rog...arici de mare n-am vazut, am intrat in apa fara papucei. intr-o zi am vazut o fata care iesea din mare schiopatand , acu nu stiu daca o intepase vreunul d-asta sau avea ea vreun carcel. plaja linistita, doar 2 zile a fost mai aglomerata, nu stiu de ce. era un singur vanzator ambulant care venea mereu la aceeasi ora si vindea gogosi si felii de pepene. grecii sunt f amabili si daca mergi la terasa si bei numai un suc, se poarta la fel de frumos. chiar daca e doar chestie de marketing , e placut sa ti se zambeasca si sa-ti multumeasca mereu.
noi am stat la alonakya, camerele curate, mai putin in week-end cand nu vine femeia de serv si tre sa-ti duci singur gunoiul. un minus pt aparetele de aer conditionat care erau f vechi si daca le setai pe o temperatura mai mica de 27 de grade incepeau sa picure in camera si-ti umpleau podeaua de apa. micul dejun mai mult decat saracacios, toti turistii erau exasperati ca se saturasera de paine cu unt si chec. eu n-am vazut pe nimeni sa manace 3 farfurii la cina, cum spunea cineva pe aici, in scimb erau unii care dupa ce bausera toata ziua la bere in piscina , seara sa chinuiau sa iasa din ea, sprijinindu-se de halbele goale. plus ca nu mai conta ca peste tot erau afise cu saritul interzis , toti burtosii de romani aveau o placere nebuna sa plonjeze si sa improaste cu apa pe toti.

hhehe la fel agios gordios da fain chiar fain hotel Agios Gordios 4+ la fel la 1200 Euro cam scump si cam vechi de la lift pana la aer condtionat
Masa la hotel ce sa spun tipic britanic nici rea da nici buna
Preturi nu pentru oricine mai ales ca am vazut aproape toata insula.
Marea superba romanii se cunosc dintr-o mie de turisti.
In 10 zile destul de multe masini de romani culmea mama lor Cu maneau in sange of doamne
In rest relaxare pur si simplu relaxare.

Important shoping la greu in Salonic la Metropolis Mall Imenns preturi cum nu am vazut nici in Austria si Germania super
Anabella_aur
[quote name='calinradulescu' date='Aug 18 2008, 03:23' post='5070813']
rolleyes.gif Am mai perfectionat GHIDUL DE CORFU.... E DESTUL DE INTERESANT de citit daca plecati pe acolo... tongue.gif GHID - INSULA CORFU (KERKIRA) coolspeak.gif

Nu e complet ca orice ghid , dar va ajuta cat de cat peacefingers.gif

foarte interesant si util ghidul tau, ca de altfel multe din informatiile de pe acest forum.

Pe 2 septembrie plecam in Corfu(prima oara in aceasta insula); avem rezervare din data de 3 , la hotel Belvedere din Agios Ionnis. De 2 zile citesc cu interes acest topic si n-am gasit nimic despre acesta. In mare, cred ca mi-am fosrmat deja o parere vizavi de ce ma astapta acolo. Vom ajunge acolo cu masina personala si cu siguranta nu ne vom limita la o singura plaja. Probabil ca din Igoumenitsa vom lua feribotul spre Lefkimi si as fi vrut sa aflu mai multe amanunte despre acesta (preturi masina, persoana, orar), mai ales ca posturile anterioare dau informatii destul de diferite in acest sens. Pretul nu este acelasi pt toata lumea? pe ce criterii se stabileste? Am intrat pe pagina postata cu orarul si tarifele feribotului, dar nu erau actualizate din vara 2006. As fi recunoscatoare pentru orice informatie recenta de acest gen.

Multumesc mult celor care ma vor lamuri in sensul acesta.

dragosionut
Cati km sunt de la Craiova la Corfu? In cat timp se parcurge?Dintr-o "bucata " se poate parcurge?
flor!n
stiti daca mai este duty-free-ul la granita dintre bulgaria si grecia? stiu ca anul trecut era dar am auzit ca l-au inchis din cauza ca a intrat bulgaria in uniunea europeana.
Mirelabotezatu2004
QUOTE (flor!n @ Aug 21 2008, 20:00) *
stiti daca mai este duty-free-ul la granita dintre bulgaria si grecia? stiu ca anul trecut era dar am auzit ca l-au inchis din cauza ca a intrat bulgaria in uniunea europeana.

Este sigur acolo. Noi am venit acum o saptamana si era :-) ! Dar preturile nu erau deloc ieftine, nici pe departe. O sa vezi si singur.
mirela25
Buna!
Eu am revenit din Corfu - Hotel Alkyon- Agios Georgios. Pot sa zic ca a fost superb,atat hotelul cat si statiunea. Am avut demipensiune iar mancarea a fost foarte buna. Statiunea este foarte frumoasa, apa limpede iar plaja cu nisip. A fost un concediu de vis. Nu am facut nici o excursie cu cei de la agentie, in schimb am inchiriat barcutza si am mers in Paleokastritza unde ne-am plimbat cu submarinul. Este de vis si recomand la toti cei care ajung acolo. Poti sa inchiriezi masina, bicicleta, ATV.
Daca mai aveti intrebari, o sa va raspund cu mare placere!
Va salut si un concediu ca al meu biggrin.gif

QUOTE (monybell @ Aug 21 2008, 09:24) *
si eu plec pe 21 sept la Alkyon si ma intereseaza mai multe informatii.
multumesc anticipat
aureliandan
Pentru cei care au fost cu masina puteti sa ne spuneti care este cel mai bun traseu de urmat pentru varianta Romania-Bulgaria-Thessaloniki-Corfu.
Din cate am citit de la Salonic spre Igoumenitsa se pot folosi 2 drumuri, noua autostrada care este inca in constructie pe anumite portiuni si o autostrada cu plata pe care se merge pana la Larissa de unde se continua pe un drum national prin Kalampaka (Meteora) dar pana la urma tot in autostrada noua iesi.
Teoretic daca se face tot drumul pe autostrada noua drumul este mai scurt dar nu stim la ce sa ne asteptam fiind inca in constructie pe anumite portiuni

Merci
klaudia_girl
Salut.M-am intorsc din Corfu,Moraitika pe 13 august.Am mers cu agentia Fabiola Turism si am stat la vila [aradise garden3*(mai mult de 1* nu merita mad.gif ) Conditiile erau ff proaste camerele si baile mici nu aveai loc deloc..mentionez k am fost in tabara scoalara cu liceul + k au mai mers si alti adulti care erau cu copii si nimeni NU a fost multumit de conditiile care le avea aceasta cocioba ca nu se poate numii vila.Restaurantul era inchis pt ca nu aveau autorizatie ohmy.gif Apa piscinei nu a fost schimbata deloc timp d 1 sapt ci doar umpluta cu furtunul dak se mai golea.Micul dejun si cina il luam la restaurantul Fire FLy.Micul dejun aceelasi in fiecare zi:1felie de sunca 1 felie de cascaval in care vedeai prin ele 1 cub d unt si 1 cutiutza de gelatina,cafea cei si un suc de portocale care abia putea fi baut.Cina a fost destul de buna si consistenta.Am fost foarte dezamagita de conditiile pe care le-am avut..curatenie in camera consta din 2 in 2 zile sa vina sa iti arunce gunoiul si prosopele sa ti le impacheteze doar:) Plaja cu pietricele(trebuia sa iti iei sezlong neaparat 2euro sezlongul 3 cu umbrela cu tot. Apa marii era ff curata si cu nisip,nici urma de arici de amre pietre etc smile.gif Am luat si 3 excursii optionale: 1.Calypso;2Laguna albastra si tarmul grecesc;3PAxi-Antipaxi foarte frumoase cu peisaje superbe desi la paxi antipaxi am mers foarte mult cu vaporul,ne-au lasat si 2 ore in insula Paxi pt cumparaturi plaja etc.
Sfat: NU VA DUCETI CU AGENTIA FABIOLA TURISM ( am fsot anuntati ca fabiola a vandut pachetele noastre unei firme NEO TUR cv d genu,am mers cu autocarul dl neo tor nu era cine stie ce..opriri dese din 3 in 3 ore pt manat si wc,nu se putea manca in autocar nu aveai voie decat cu apa nici macar suc ca le era ca versi suc si le patezi prin autocar smile.gif ma rog..daca mai aveti intrebari va voi raspunde
mirela25
O sa incerc sa atasez cateva poze. Sper sa si reusesc!
1. Piscina din fata hotelului
2. Golful privit de sus de la Afionas
3. Plaja din fata hotelului Alkyon
4. Hotel Alkyon - Agios Georgios

QUOTE (mirela25 @ Aug 21 2008, 20:31) *
Buna!
Eu am revenit din Corfu - Hotel Alkyon- Agios Georgios. Pot sa zic ca a fost superb,atat hotelul cat si statiunea. Am avut demipensiune iar mancarea a fost foarte buna. Statiunea este foarte frumoasa, apa limpede iar plaja cu nisip. A fost un concediu de vis. Nu am facut nici o excursie cu cei de la agentie, in schimb am inchiriat barcutza si am mers in Paleokastritza unde ne-am plimbat cu submarinul. Este de vis si recomand la toti cei care ajung acolo. Poti sa inchiriezi masina, bicicleta, ATV.
Daca mai aveti intrebari, o sa va raspund cu mare placere!
Va salut si un concediu ca al meu biggrin.gif

Click pentru a vizualiza atașamentul
scf
Va multumesc pentru raspunsuri, dar nu e hotelul ales si de noi. Avem bilete la ALKYONIS HOTEL Moraitika si cred ca le voi schiba dupa ce am citit citeva reviews pe un site englezesc.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.