QUOTE (mihaigza @ Aug 15 2008, 12:23)

Pt ca si eu am cautat informatii despre Corfu,despre statiunea AG GORDIOS si despre hotelul Golden Nest,sau despre agentia Christian Tour,incerc sa va las cele mai obiective pareri.
Incep cu agentia,este prima cu care am avut contact si parerea mea cat si a celor cu care am fost este:nota 9.vreau sa dau nota 9 pt ca 10 oricum nu cred ca as da nici unei agentii iar sa zic ca 0,5puncte au pierdut datorita masinii pe care au folosito la intoarcere,masina care apartine firmei dar care din cate cred are deja 10 ani si care cred ca ar fi indicat sa primeasca o pauza sau macar curse mai scurte.nu ma intelegeti gresit nota pe care o dau este o nota f buna,aproape de perfectiune,chiar doresc sa multumesc agentiei pt organizate si seriozitate,incerc sa va si povestesc:am cumpaat aceasta vacantza din 20.01.2008 cu reducere 205euro de persoana 7 nopti cazare la Golden Nest,transport cu autocarul din Craiova,si mic dejun.plecarea pe 04.08.2008 din craiova de la casa studentilor,la ora 18,autocarul a ajuns la 18:07 adica perfect,drumul f bine ales si un mers impecabil(le multumim pe aceasta cale celor doi soferi sot si sotie.chiar impecabili)autocarul probabil inchiriat,sau ceva o colaborare,arata impecabil,AC,tv,si spatiu suficient,aproape ca nu am simtit cum a trecut timpul,astfel ca la 11 eram deja cazati la GOLDEN NEST,aici camerele f ingrijite,nici o diferentza fata de ce au prezentat pe site cei de la christian tour,chiar mai bine decat ne asteptam(am auzit de 1000 de ori ca in grecia 3 stele nu sunt decat 2,si numai povesti,noi ne-am simtit f bine,camerele cu vedere la mare,superba panorama,se facea curat in fiecare zi sau cel mult la 2 zile ca noi am prins si niste sarbatori si probabil aveau liber,in camera tot ce-ti doresti,ac,tv,frigider,baie bine utilata cu uscator de par,apa calda non stop etc)in mare am ramas cu o parere f buna,un mic minus putem sa il dam la micul dejun care a fost acelasi,bufet dar in fiecare zi acelasi,lapte,suc de portocale,cereale musli,unt,gem,cascaval,sunca,paine de cateva feluri,prajitura,ceai cafea,si cam atat.
Acum imprestii despre Corfu,insula este frumoasa daca stii unde sa cauti si faci ceva eforturi sa ajungi in diferite locuri,in mare totul este cam neingrijit,cred ca asta este cuvantul neingrijit si nu salbatic cum o ne tot auburesc grecii,plajele complet neingrijite,si in fiecare loc unde te duci omul se uita numai la coltisorul care ii apartine si nu conteaza ca langa gardul lui cresc buruienile de te mananca serpii,nu stiu daca e bine sa folosesc si eu termenul pe care l-au folosit alti turisti din autocar:"INAPOIATI",oamenii sunt f amabili,doar le platesti nu?dar chiar sunt amabili.
Insula are de toate numai sa cotrobai sa le gasesti,ex:AG GORDIOS multa liniste,nisip bun,apa cu pietre numai in partea sudica pe o portiune f mica apa ei nisipul perfete fara pietre in apa,pt cei care va veti duce incercati sa faceti plaja si baie acolo,GLYFADA putin mai multa agitatie,apa si nisipul aproape perfete,PALEOKASTRITZA cateva golfuri superbe,peisaje f frumoase,numai ca plajele sunt f mici,numai cu pietre si f populate.
Celmaiindicat este sa descoperi insula singur cu masina proprie sau cu masina inchiriata 40euro pe zi cu full casco,sau cu atv,scuter 12 euro pe zi,preturile sunt si negociabile in functie de zilele contractate.
PT cei care se duc in aceasta statiune si la acest hotel,le mai vindem un pont:peste drum de golden nest este hotel alonakia unde se poate manca f bine au un restaurant cu o terasa dragutza cu o priveliste f buna,cu oameni f amabili care mereu iti mai dau cate ceva in plus si unde au si meniul in romana,noua mereu ne greseau nota in defavoarea lor,si mereu ne dadeau cate ceva in plus la masa,cate o portie de cartofi prajiti,frigarui etc,daca aveti cazare acolo la alonakia alegeti cu incredere plus ca masa este mult mai buna din cate am vazut taranusii de romani care erau cazati acolo mancau seara de ne era rusine ca suntem din aceeasi tara cu ei(cate 3 farfuri de cadeau "bucatele din ele"de persoana si apoi mai savurau si inghetata si.... in fine,ce e cel mai urat in corfu este ROMANUL mereu nemultumit,prost ingramadit,si taran cat cuprinde,intr-o dimineatza se plangea patronul de la ALONAKIA ca romanii care tocmai plecasera reusisera sa-i strice un aparat de ac pt ca bagasera hartie igienica in aparat si imi arata pumnul cu hartie igienica intarita de mi-a venit sa intru in pamant.dar asta e in insula sunteti cam de capul vostru,aveti ghida dar e logic ca nu poate sta dupa capul fiecaruia,va ajuta cu excursiile,sau daca aveti orice problema o sunati.dar repet cel mai urat lucru in corfu este romanul taran care nu intelege ca a platit doar 200euro pt o saptamana unde daca are putina atentie isi face o vacantza chiar frumoasa.el e mereu revoltat si suparat si incruntat ca si cum toata lumea e pusa pe el sa il fraiereasca,nu e in stare nici macar sa invete din bun simt 2 cuvinte in greaca cu care sa salute sau macar sa raspunda la salut in orice limba stie el atunci cand este salutat cu respect pe unde trece.am o gramada de poze pt cei interesati va stau la dispozitie.Cred ca v-am obosit cu povestile mele asa ca inchei aici dar nu inainte de a multumi inca o dara agentiei Christian tour,tuturor angajatilor si nu in ultimul rand patronului de la Alonakia.pt noi a fost o vacantza reusita.
cateva impresii din corfu pt cei interesati. superba insula, superba capitala . noi am stat in Agios Gordis ,unde planja e absolut minunata. m-au cam deranjat preturile la sezlonguri ( 12 euro 3 sezlonguri si o umbreluta )si preturile la preparatele din peste ( in jur de 15 euro portia ) , in conditiile in care e marea la 2 pasi. ma rog...arici de mare n-am vazut, am intrat in apa fara papucei. intr-o zi am vazut o fata care iesea din mare schiopatand , acu nu stiu daca o intepase vreunul d-asta sau avea ea vreun carcel. plaja linistita, doar 2 zile a fost mai aglomerata, nu stiu de ce. era un singur vanzator ambulant care venea mereu la aceeasi ora si vindea gogosi si felii de pepene. grecii sunt f amabili si daca mergi la terasa si bei numai un suc, se poarta la fel de frumos. chiar daca e doar chestie de marketing , e placut sa ti se zambeasca si sa-ti multumeasca mereu.
noi am stat la alonakya, camerele curate, mai putin in week-end cand nu vine femeia de serv si tre sa-ti duci singur gunoiul. un minus pt aparetele de aer conditionat care erau f vechi si daca le setai pe o temperatura mai mica de 27 de grade incepeau sa picure in camera si-ti umpleau podeaua de apa. micul dejun mai mult decat saracacios, toti turistii erau exasperati ca se saturasera de paine cu unt si chec. eu n-am vazut pe nimeni sa manace 3 farfurii la cina, cum spunea cineva pe aici, in scimb erau unii care dupa ce bausera toata ziua la bere in piscina , seara sa chinuiau sa iasa din ea, sprijinindu-se de halbele goale. plus ca nu mai conta ca peste tot erau afise cu saritul interzis , toti burtosii de romani aveau o placere nebuna sa plonjeze si sa improaste cu apa pe toti.