Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

pmks

QUOTE (balasoiurares @ Aug 14 2008, 17:32) *
Nu prea ai prins bine smile.gif
Toata lumea s-a plans care a fost la Laguna Albastra. Cea mai pfrumoasa croazera a fost cea de la Paxi

da am inteles k laguna albasra nu e chiar asa de.. laguna albastra smile.gif si ca a fost subasteptari da am vazut nishte poze (tot pe forum) si mi-au placut. m-a atras mai ales ce a zis cineva k te lasa sa inoti in ape clare de 10 metri, de fapt ca trebuie sa inoti de la barca pana la plaja.

croaziera de la paxi cam in ce consta?

ms frumos!

ps: nu va sfiiti sa-mi raspundeti la intrebari biggrin.gif ms
SheffieldMac
De apa nu va faceti griji in Paleocastritsa, tocmai m-am intors eu zilele trecute de acolo. Apa super calda tot sejurul, exceptie facand ultimele 3 zile.

BoolQ
QUOTE (SheffieldMac @ Aug 14 2008, 21:41) *
De apa nu va faceti griji in Paleocastritsa, tocmai m-am intors eu zilele trecute de acolo. Apa super calda tot sejurul, exceptie facand ultimele 3 zile.

Plaja cum e? E insuportabil de stat fara papuci? Arici de mare ceva?
SheffieldMac
Eu am stat pe plaja Agia Triada a hotelului akrotiri. Aici nu am vazut nici un arici de mare nici anul asta nici anul trecut. Merge si fara papuci, eu anul trecut intram fara papuci in apa pt ca gaseam un bolovan mare plat pe care mergeam ceva in apa, apoi inotam in ape adanci iar la iesire cautam la loc bolovanul tongue.gif . Anul asta mi-am luat papucei mai mult pt a umbla lejer pe plaja. Oricum la 5-6 euro cat sunt nu mi se par o problema, si sunt comozi in apa, te obisnuiesti repede.
In schimb la Rocky Beach, pe cealalta plaja a hotelului, unde intri de pe o stanca pe o scara direct in apa de 5m am vazut in adanc atasati de stanci niste arici de mare, dar mi se par slabe sanse sa ii atingi.
Rocky beach
Click pentru a vizualiza atașamentul
Agia Triada beach
Click pentru a vizualiza atașamentul
flor!n
QUOTE (SheffieldMac @ Aug 14 2008, 21:41) *

Eu plec pe 22 august in Paleokastritsa, m-ai mai linistit cu apa si cu aricii de mare smile.gif
Spune-mi si mie te rog ce ai vizitat pe acolo
SheffieldMac
Am luat ATV 1 zi, am fost pana in Agios Georgios, plaja mare cu nisip, misto. Apoi am luat o zi masina am fost la Sidari, frumoasa locatia dar mi-a ajuns de argila si nisipul care zbura prin aer la Canal D'Amour... biggrin.gif
Anul trecut am fost in croaziera de Paxos, a fost foarte frumoasa. Anul asta am luat Laguna ALbastra. Si aici a fost frumos, dar parca un pic mai slab decat Paxos. Anul trecut mai luasem Turul Insulei, a fost ok, ne-a plimbat ceva pe insula si am aflat destule lucruri interesante, avand ghid o grecoaica.
In Corfu town noi am plecat cu autobuzul,de fapt e autocar, are ore fixe, si cumperi biletul in el direct, parca ceva gen 2 euro.
Paleo are parca 7 golfuri, merita sa le incercati pe toate, vedeti care va place. Cel principal are si nisip dar nu se vad bine pestii sub apa. Cel mai misto pt pesti e la rocky beach, sa faci snorkel. Cine vrea scuba e chiar jos la akrotiri pe plaja, parca 40 euro pt incepatori si 200 euro daca vrei un curs de initiere.
Apa a fost ca temperatura ok, ca la noi la marea neagra, pana in a 5-a zi cand a batut vantul seara. Dimineata deja era rece, dar totusi si asa am facut baie. Depinde aici foarte mult in Paleo cum bat curentii si aduc apa rece de prin grotele alea de sub munte.
BoolQ
Multumim mult de informatii...daca mai apar intrebari sper sa ai rabdarea sa raspunzi biggrin.gif Eu plec pe 15 septembrie in Paleokastritsa la Vila Arianna...ceva date despre vila sau perioada aceea?

grammy
Plec in Corfu, statiunea Agios Gordis ..intarrea pe 2 sept...cu masina personala...as vrea sastiu ce traseu sa urmez pt a vedea si partea muntoasa din grecia care am auzit ca este superba. Drumul as vrea sa il fac cu o oprire noaptea sa vad Meteorele...trebuie sa deviez de la tarseu pentru asta?. Multumesc

QUOTE (SheffieldMac @ Aug 15 2008, 00:22) *
Am luat ATV 1 zi, am fost pana in Agios Georgios, plaja mare cu nisip, misto. Apoi am luat o zi masina am fost la Sidari, frumoasa locatia dar mi-a ajuns de argila si nisipul care zbura prin aer la Canal D'Amour... biggrin.gif
Anul trecut am fost in croaziera de Paxos, a fost foarte frumoasa. Anul asta am luat Laguna ALbastra. Si aici a fost frumos, dar parca un pic mai slab decat Paxos. Anul trecut mai luasem Turul Insulei, a fost ok, ne-a plimbat ceva pe insula si am aflat destule lucruri interesante, avand ghid o grecoaica.
In Corfu town noi am plecat cu autobuzul,de fapt e autocar, are ore fixe, si cumperi biletul in el direct, parca ceva gen 2 euro.
Paleo are parca 7 golfuri, merita sa le incercati pe toate, vedeti care va place. Cel principal are si nisip dar nu se vad bine pestii sub apa. Cel mai misto pt pesti e la rocky beach, sa faci snorkel. Cine vrea scuba e chiar jos la akrotiri pe plaja, parca 40 euro pt incepatori si 200 euro daca vrei un curs de initiere.
Apa a fost ca temperatura ok, ca la noi la marea neagra, pana in a 5-a zi cand a batut vantul seara. Dimineata deja era rece, dar totusi si asa am facut baie. Depinde aici foarte mult in Paleo cum bat curentii si aduc apa rece de prin grotele alea de sub munte.

Sunt interesat de snorkel...la rocky beach poti face individual sau trebuie sa te duci cu un grup organizat cu barca in larg? Eu caut o zona unde sa pot face plaja si eventual sa intru in apa cu snorkelul si sa ma plimb eu singur ... de unde ai luat atv-ul si de ce capacitate cilindrica 50 sau 100-150 cm3? cat a costat /zi?
SheffieldMac
Pai la Rocky beach dupa cum se vede si in poza cobori pe o scara pana in apa. Sezlongurile acolo sunt gratuite si te poti duce individual. ATV-ul l-am luat de la Nikos, e un centru de inchirieri mai spre intrarea in statiune, era parca de 150cm3 sau de 180cm3 30 euro/zi. Nu mai stiu capacitatea ca i-am cerut sa fie de 2 persoane. Oricum tragea foarte bine, ca o masina.
despre ariana nu stiu prea multe iar despre perioada cred ca nu o sa ai probleme. In Corfu de obicei ploua 2 zile pe luna.
mihaigza

Pt ca si eu am cautat informatii despre Corfu,despre statiunea AG GORDIOS si despre hotelul Golden Nest,sau despre agentia Christian Tour,incerc sa va las cele mai obiective pareri.
Incep cu agentia,este prima cu care am avut contact si parerea mea cat si a celor cu care am fost este:nota 9.vreau sa dau nota 9 pt ca 10 oricum nu cred ca as da nici unei agentii iar sa zic ca 0,5puncte au pierdut datorita masinii pe care au folosito la intoarcere,masina care apartine firmei dar care din cate cred are deja 10 ani si care cred ca ar fi indicat sa primeasca o pauza sau macar curse mai scurte.nu ma intelegeti gresit nota pe care o dau este o nota f buna,aproape de perfectiune,chiar doresc sa multumesc agentiei pt organizate si seriozitate,incerc sa va si povestesc:am cumpaat aceasta vacantza din 20.01.2008 cu reducere 205euro de persoana 7 nopti cazare la Golden Nest,transport cu autocarul din Craiova,si mic dejun.plecarea pe 04.08.2008 din craiova de la casa studentilor,la ora 18,autocarul a ajuns la 18:07 adica perfect,drumul f bine ales si un mers impecabil(le multumim pe aceasta cale celor doi soferi sot si sotie.chiar impecabili)autocarul probabil inchiriat,sau ceva o colaborare,arata impecabil,AC,tv,si spatiu suficient,aproape ca nu am simtit cum a trecut timpul,astfel ca la 11 eram deja cazati la GOLDEN NEST,aici camerele f ingrijite,nici o diferentza fata de ce au prezentat pe site cei de la christian tour,chiar mai bine decat ne asteptam(am auzit de 1000 de ori ca in grecia 3 stele nu sunt decat 2,si numai povesti,noi ne-am simtit f bine,camerele cu vedere la mare,superba panorama,se facea curat in fiecare zi sau cel mult la 2 zile ca noi am prins si niste sarbatori si probabil aveau liber,in camera tot ce-ti doresti,ac,tv,frigider,baie bine utilata cu uscator de par,apa calda non stop etc)in mare am ramas cu o parere f buna,un mic minus putem sa il dam la micul dejun care a fost acelasi,bufet dar in fiecare zi acelasi,lapte,suc de portocale,cereale musli,unt,gem,cascaval,sunca,paine de cateva feluri,prajitura,ceai cafea,si cam atat.
Acum imprestii despre Corfu,insula este frumoasa daca stii unde sa cauti si faci ceva eforturi sa ajungi in diferite locuri,in mare totul este cam neingrijit,cred ca asta este cuvantul neingrijit si nu salbatic cum o ne tot auburesc grecii,plajele complet neingrijite,si in fiecare loc unde te duci omul se uita numai la coltisorul care ii apartine si nu conteaza ca langa gardul lui cresc buruienile de te mananca serpii,nu stiu daca e bine sa folosesc si eu termenul pe care l-au folosit alti turisti din autocar:"INAPOIATI",oamenii sunt f amabili,doar le platesti nu?dar chiar sunt amabili.
Insula are de toate numai sa cotrobai sa le gasesti,ex:AG GORDIOS multa liniste,nisip bun,apa cu pietre numai in partea sudica pe o portiune f mica apa ei nisipul perfete fara pietre in apa,pt cei care va veti duce incercati sa faceti plaja si baie acolo,GLYFADA putin mai multa agitatie,apa si nisipul aproape perfete,PALEOKASTRITZA cateva golfuri superbe,peisaje f frumoase,numai ca plajele sunt f mici,numai cu pietre si f populate.
Celmaiindicat este sa descoperi insula singur cu masina proprie sau cu masina inchiriata 40euro pe zi cu full casco,sau cu atv,scuter 12 euro pe zi,preturile sunt si negociabile in functie de zilele contractate.
PT cei care se duc in aceasta statiune si la acest hotel,le mai vindem un pont:peste drum de golden nest este hotel alonakia unde se poate manca f bine au un restaurant cu o terasa dragutza cu o priveliste f buna,cu oameni f amabili care mereu iti mai dau cate ceva in plus si unde au si meniul in romana,noua mereu ne greseau nota in defavoarea lor,si mereu ne dadeau cate ceva in plus la masa,cate o portie de cartofi prajiti,frigarui etc,daca aveti cazare acolo la alonakia alegeti cu incredere plus ca masa este mult mai buna din cate am vazut taranusii de romani care erau cazati acolo mancau seara de ne era rusine ca suntem din aceeasi tara cu ei(cate 3 farfuri de cadeau "bucatele din ele"de persoana si apoi mai savurau si inghetata si.... in fine,ce e cel mai urat in corfu este ROMANUL mereu nemultumit,prost ingramadit,si taran cat cuprinde,intr-o dimineatza se plangea patronul de la ALONAKIA ca romanii care tocmai plecasera reusisera sa-i strice un aparat de ac pt ca bagasera hartie igienica in aparat si imi arata pumnul cu hartie igienica intarita de mi-a venit sa intru in pamant.dar asta e in insula sunteti cam de capul vostru,aveti ghida dar e logic ca nu poate sta dupa capul fiecaruia,va ajuta cu excursiile,sau daca aveti orice problema o sunati.dar repet cel mai urat lucru in corfu este romanul taran care nu intelege ca a platit doar 200euro pt o saptamana unde daca are putina atentie isi face o vacantza chiar frumoasa.el e mereu revoltat si suparat si incruntat ca si cum toata lumea e pusa pe el sa il fraiereasca,nu e in stare nici macar sa invete din bun simt 2 cuvinte in greaca cu care sa salute sau macar sa raspunda la salut in orice limba stie el atunci cand este salutat cu respect pe unde trece.am o gramada de poze pt cei interesati va stau la dispozitie.Cred ca v-am obosit cu povestile mele asa ca inchei aici dar nu inainte de a multumi inca o dara agentiei Christian tour,tuturor angajatilor si nu in ultimul rand patronului de la Alonakia.pt noi a fost o vacantza reusita.
Cristina L
QUOTE (Mirelabotezatu2004 @ Aug 13 2008, 00:34) *
Buna !
Abia am venit astazi din IPSOS-Apt.ELENI si ma gandeam sa va zic cate ceva .
-calatoria cu autocarul a fost interesanta la dus ca era super nou autocarul ,dar la intoarcere era cam vechi, iar soferii cam tampiti.. conduceau ca nebunii ..
-apoi, camerele la hotel arata exact ca in poze .. piscina foarte curata .. noi am avut timp doar de 2 ori sa stam la piscina cateva ore... iar in camere dormeam foarte putin.
-

Cat este pretul la ferry boat? Ceva poze ne arati si noua?
andreea_antighin
QUOTE (BoolQ @ Aug 15 2008, 00:40) *
Multumim mult de informatii...daca mai apar intrebari sper sa ai rabdarea sa raspunzi biggrin.gif Eu plec pe 15 septembrie in Paleokastritsa la Vila Arianna...ceva date despre vila sau perioada aceea?

eu am fost la hotel arianna pe7-16iulie.daca ai sa citesti cu 10 pagini in urma vei gasi 2 posturi f lungi referitor la hotel,statiune si ce mai e de vizitat
John1
In pretul de intrare la Aqualand e doar intrare sau mai ai inclus altceva? se merita, e frumos ? ms
BoolQ
QUOTE (andreea_antighin @ Aug 15 2008, 17:08) *
eu am fost la hotel arianna pe7-16iulie.daca ai sa citesti cu 10 pagini in urma vei gasi 2 posturi f lungi referitor la hotel,statiune si ce mai e de vizitat

aha...ms mult de hint-uri biggrin.gif sper pana la urma sa fie bine
grammy
Plec in Corfu, statiunea Agios Gordis ..intarrea pe 2 sept...cu masina personala...as vrea sastiu ce traseu sa urmez pt a vedea si partea muntoasa din grecia care am auzit ca este superba. Drumul as vrea sa il fac cu o oprire noaptea sa vad Meteorele...trebuie sa deviez de la tarseu pentru asta?. Multumesc
andreea_antighin
QUOTE (John1 @ Aug 15 2008, 17:31) *
In pretul de intrare la Aqualand e doar intrare sau mai ai inclus altceva? se merita, e frumos ? ms

ai fost la aquamagic-ul din mamaia?daca nu, sa stii ca platesti intrarea, dreptul sa te dai si sa stai in orice bazin, umbreluta si sezlonguri si wc probabil.daca vrei sa iti pui lucrurile de valoare undeva dai 5 euro pe casuta si la sf iti da 3 inapoi(sau 2 nu mai tin minte exact).in rest mancare+bautura platesti acolo.apa e f scumpa.la 0.5 l era peste 2 euro.mancarea avea acelasi pret ca si in statiune.
mai e ceva misto-chiar daca nu prea ma atrag de obicei acete lucruri:pe dupa-amiaza iti poti vedea pe un panou fotografia cu persoana iubita/amic .. (asta daca sunteti in colac de 2 pers)sau singur(daca te dai singur)si este prelucrata in photoshop(cik)si costa 4 euro.pozele aratau chiar f bine..pacat ca nu mai aveam banuti
pmks
QUOTE (andreea_antighin @ Aug 16 2008, 15:55) *
ai fost la aquamagic-ul din mamaia?daca nu, sa stii ca platesti intrarea, dreptul sa te dai si sa stai in orice bazin, umbreluta si sezlonguri si wc probabil.daca vrei sa iti pui lucrurile de valoare undeva dai 5 euro pe casuta si la sf iti da 3 inapoi(sau 2 nu mai tin minte exact).in rest mancare+bautura platesti acolo.apa e f scumpa.la 0.5 l era peste 2 euro.mancarea avea acelasi pret ca si in statiune.
mai e ceva misto-chiar daca nu prea ma atrag de obicei acete lucruri:pe dupa-amiaza iti poti vedea pe un panou fotografia cu persoana iubita/amic .. (asta daca sunteti in colac de 2 pers)sau singur(daca te dai singur)si este prelucrata in photoshop(cik)si costa 4 euro.pozele aratau chiar f bine..pacat ca nu mai aveam banuti

in cazu asta e clar, apa la ghiozdan biggrin.gif k doar nu te cauta in traista
Mirelabotezatu2004
QUOTE (pmks @ Aug 14 2008, 16:03) *
salutare tuturor

Intrebari mai specifice:
la eleni apart sezlongu de la piscina e gratis?
merita croaziera la Laguna Albastra?, cat costa scuba-diving, aproximativ; sau alte sporturi de acest gen?, cat de departe e La Grotta de Ipsos si se poate sari de pe trambulina?, sa-mi iau pastile d-alea antitantar smile.gif?, pe autocar cine a mai fost cum s-a descurcat cu macare dormit chestii wink.gif?

Scuze ca nu am mai raspuns la ultimele mesaje dar o sa incerc acum:
1. sezlongul e gratuit la hotel eleni- noi eram singurii pe acolo in cele 2 ziel cand am avut timp sa stam la piscina... dar sunt din belsug( seara am vazut ca era mai multa lume, in rest liniste si pace)
2.Scuba diving..nu am facut dar am inteles ca e in jur de 40 de euro... au facut cei care erau cu noi acolo;
3.La Grota e la intrarea in Paleokastritsa pe stanga.. noi am facut cu scooterul din Ipsos pana acolo 15-20 de min. Se poate sari de unde vrei tu,inclusiv de pe "munte" (stanca ptr ca au o funie care duce pana sus) :-)
4. Cu tantarii nu prea am avut probleme.. dar noi am avut o pastila .. e indicat sa-ti iei.
5. Pe autocar ai pauze din 3 in 3 ore si poti manca , dar noi am mancat si in autocar fructe, si alte chestii..chiar adca ei zic ca nu ai voie nu-ti zic nimic. Cu dormitul ..fiecare cum poate :-)
Poze am incercat de 2 ori sa atasez si nu ma lasa .. nu stiu de ce . Am facut vreo 900 de poze, inclusiv la pesterile albastre ..dar mai incerc o data daca nu va dau o pagina unde le puteti vedea.

La Aqualand ai sezlong, umbrelute, colac ptr o pers sau doua gratis. mancaraea si bautura o platesti ..
Noi am platit 4 euro ptr un dulapior unde ne-am pus toate lucrurile, sa nu le ducem grija .. si ne-am luat doar prosoapele de plaja cu noi. Le-am asezat pe un sezlong si din 3 in 3 ore ne uitam sa vedem daca mai sunt :-))...

QUOTE (Cristina L @ Aug 15 2008, 16:32) *
Cat este pretul la ferry boat? Ceva poze ne arati si noua?

Pretul la ferry boat e 14 euro dus-intors.
Incerc sa va arat poze dar nu reusesc :-(( !

Poze--
strutzzy
QUOTE (John1 @ Aug 15 2008, 17:31) *

Eu te sfatuiesc sa te duci lunea la Aqualandul din Acharavi (se numeste Hydropolis), este 11 euro/pers si este all inclusive. Programul este de la 10-18, iar mancarea se pune de la 13-16. La WC foarte curat, ai si loc unde sa iti inchizi lucrurile. De baut bere si suc la dozator. Mancarea a fost OK, insa mie mi s-a parut putin cam grasa. Eu zic ca nu merita sa te duci mai mult de o zi, pe mine ma dureau a doua zi toate cele de la sariturile pe toboganele alea. Inca un sfat: ia-ti tricou si ar fi bine sa ai costumul de baie gen pantaloni scurti, ca sa te poti da fara probleme.
Peachy
QUOTE (grammy @ Aug 16 2008, 12:09) *

Anul trecut, in drum spre Corfu am oprit la Meteore. Indiferent care este punctul de plecare, ca tranzitezi Serbia & Macedonia sau Bulgaria, ruta trece aproape de Salonic de unde o iei spre Larissa, Trikala si Kalampaka care este orasul de langa Meteore. Noi am ajuns acolo pe la 23:30 si am gasit cazare fara nicio rezervare in prealabil. A doua zi dimineata am vizitat Meteorele, cam pe fuga dar am vazut manastirile importante, pe la 12 am plecat spre Ioannina, un drum de munte destul de greu, dar cu peisaje frumoase, ultima jumatate alterneaza cu portiuni terminate din autostrada Egnatia. Din Ioannina catre Igoumenitsa autostrada era in mare parte terminata.
La intoarcere, am preferat sa fac portiunea Igoumenitsa - Ioannina pe vechiul drum national, via Parapotamos - Vrosina, unde peisajele sunt superbe, apoi tot drum de munte catre Metsovo (nu se intra in oras) si in apropiere de Grevena intri pe autostrada Egnatia.
Mirelabotezatu2004
QUOTE (strutzzy @ Aug 17 2008, 11:43) *
Eu te sfatuiesc sa te duci lunea la Aqualandul din Acharavi (se numeste Hydropolis), este 11 euro/pers si este all inclusive. Programul este de la 10-18, iar mancarea se pune de la 13-16. La WC foarte curat, ai si loc unde sa iti inchizi lucrurile. De baut bere si suc la dozator. Mancarea a fost OK, insa mie mi s-a parut putin cam grasa. Eu zic ca nu merita sa te duci mai mult de o zi, pe mine ma dureau a doua zi toate cele de la sariturile pe toboganele alea. Inca un sfat: ia-ti tricou si ar fi bine sa ai costumul de baie gen pantaloni scurti, ca sa te poti da fara probleme.

Noi ne-am dat 7 ore incontinuu pe tobogane , in costum de baie si nu am avut nici o zgarietura. Asta in Aqualand din Agios Ioannes.
Am baut suc si red bull, fiecare erau 2.5 euro. De mancare ne-am luat sandvichuri de acasa. In rest nu am avut timp de nimic.. doar de distractie ! coolspeak.gif
aureliandan
Poate sa-mi dea cineva mai multe informatii despre calatoria cu masina personala Buc - Corfu ?
1 se plateste taxa de drum in bulgaria ?
2 daca stai 2 saptamani in Grecia trebuie sa platesti vre-o taxa de drum (rovigneta) ?
3 cum este cu benzina in corfu, gasesti si benzinarii mai rasarite - sau esti nevoit sa bagi numai de 95 ? smile.gif

Multumesc anticipat pentru orice informatie !

Peachy
In Grecia nu exista taxa de drum (vigneta), se plateste taxa doar daca circuli pe autostrada. Dar, daca mergi spre Corfu, pe autostrada Egnatia inca nu se plateste nimic. In schimb daca mergi spre Atena exista cam 5 puncte de taxare unde la fiecare se plateste 2 eur.
Majoritatea statiilor de carburanti au atat benzina de 95 cat si de 100 chiar si in Corfu, nu-mi aduc aminte sa fi vazut de 98.
Prin Bulgaria n-am trecut dar stiu ca se plateste vigneta, probabil se ia din vama sau din prima benzinarie.
sebi_exx
Salut. Am si eu o intrebare legata de corfu. Cum e vremea la sfarsitul lunii sept si inceputul lunii oct? Sunt sanse sa ploua mult, sau sa fie pustiu pe acolo(adica terase si baruri inchise)?
MFocus
Merge cineva spre Corfu in 29 aug dimineata din Giurgiu?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.