Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

oh da

QUOTE (gabi14 @ Aug 11 2008, 22:22) *
Cine a fost de curand in Corfu,cat este intrarea in Aqualand?Multumesc

25 E am platit din cate tin minte, si 17 euro era dupa ora 15, de obicei nu se afiseaza preturile si vei gasi o gramada de indicatoare pe toata insula insa nu o locatie exacta sau cum se ajunge pt ca astea se negociaza cu ag de tur, fac parte din excursile optionale, sa nu se aglomereze sunt zile pt diferite agentii. Insa poti sa mergi si singur linistit, cu un autobuz din corfu town, nu mai tin minte exact which one dar te ajuta cel de la bilete si iti da si un xerox cu programul autobuzelor si orele.
E funny bazinul cu valurile artificiale in rest vei sta la niste cozi imense.
gabi14
QUOTE (oh da @ Aug 11 2008, 23:08) *
25 E am platit din cate tin minte, si 17 euro era dupa ora 15, de obicei nu se afiseaza preturile si vei gasi o gramada de indicatoare pe toata insula insa nu o locatie exacta sau cum se ajunge pt ca astea se negociaza cu ag de tur, fac parte din excursile optionale, sa nu se aglomereze sunt zile pt diferite agentii. Insa poti sa mergi si singur linistit, cu un autobuz din corfu town, nu mai tin minte exact which one dar te ajuta cel de la bilete si iti da si un xerox cu programul autobuzelor si orele.
E funny bazinul cu valurile artificiale in rest vei sta la niste cozi imense.

Pai noi suntem cu masina deci n-o sa fie probleme.Multumesc

donmarcoluca
QUOTE (alina702 @ Aug 1 2008, 16:40) *
Observ ca nu mai e nimeni care intreaba despre Green Island (Prassino Nissi) *** din Moraitika. Cu atat mai bine, sper sa nici nu mai fie cineva care sa nu se simta bine la acel hotel, asa cum mi s-a intamplat mie. Sa NU va duceti acolo, va rog! In primul rand, am ramas putin socata de patron, care, in loc de o primire cat de cat calduroasa, se uita la noi (am fost mai multi romani) de parca cine stie ce rang avea. thumbdown.gif
Apoi, hotelul este neingrijit, inca de la exterior, in fata lui are ceva ce probabil vroia sa fie gazon, acum e doar iarba uscata. Camerele sunt mici, cu balcon, cu un televizor suspendat acolo, un mini frigider, si aer conditionat contra cost. Curatenie insemna sa vina sa ne ridica gunoiul din camere, in toate zilele, mai putin duminica. Asternuturile au fost doar aranjate pe pat, in nici un caz schimbate, macar la 3 zile. Am constatat ca tipul avea niste smecherii facute la tv, astfel incat sa nu poti cauta/memora alte programe decat cele existente si sonorul nu putea fi dat mai mult de jumatate. Nici la culori nu se putea umbla. huh.gif
Apa calda cand era cand nu era, i-am zis patronului despre asta si ne intreba la ce camera stam, o tinea pe a lui ca programul de apa calda este intre 7-22. Ne tot intreba de nr. camerei, si sotul meu a zis ca a2-a zi a venit doar apa fierbinte la dus, cea rece nu curgea... mad.gif Coincidenta sau nu, atunci a fost singura data cand grecul ne-a salutat cu un fel de ranjet pe figura... Bateria de la chiuveta si de la dus era murdara, veche, si oglinda la fel, ca sa nu mai spun de vasul de apa la toaleta - antic si de demult. Sifonul sau ce este in pardoseala la baie, in loc sa fie montat un pic mai jos, sa curga apa, era pus mai sus, asa ca apa care mai cadea cand faceam dus ramanea acolo balta.
Am luat teapa cu demipensiunea: micul dejun consta invariabil in cafea sau ceai (puteai sa iei, dar cafeaua era doar apa colorata, fara gust), 2 felii de paine toast, 2 cubulete de gem/ marmelada, 1 de unt, 1 de margarina, si inca o felie f. subtire de sunca presata sau cascaval, alternau. Cascavaul oricum era unul vegetal, nicicum macar aroma de cel din lapte. Seara, primeam diverse combinatii de mancaruri, acolo mai alegeai ceva din ea, dar cel mai "asteptat" era desertul: intr-o chestie mica de metal, primeam 3 feliute de pepene rosu, vreo 3 zile la rand, apoi alta data o felile de ananas conserva. Cel mai tare a fost cand am primit intr-un paharut din aluminiu o gelatina colorata cu gust f. fad de lamaie puke.gif . Si, colac peste pupaza, cea care ne servea mereu la masa era o tipa blonda care se uita la noi de parca ii eram cei mai mari dusmani. I-am boicotat si noi, nu am cumparat niciodata nimic de la ei de la bar... Oricum, iti cereau 5 eur pt o ora la internet. Mi se pare jaf pe fatza.
Ne-am plans ghizilor nostri, sper sa-i scoata de pe lista (noi am fost cu Elite Tours). A, si pt ca ceilalti romani au spus ca de la agentie chiar s-a recomandat acel hotel, eu cel putin am fost avertizata ca nu e f. bine acolo, dar m-am hotarat prea tarziu si nu mai erau locuri altundeva. Apropos, mie mi s-a recomandat hotelul NASSOS ***, la 2 min de Green Island. Aceleasi preturi ca si la hotelul nostru, demipensiune, insa camere mai mari, curate, mic dejun bufet, personal amabil, si hotelul arata muuuult mai bine. Asta ne-au confirmat si niste "norocosi" care au stat acolo.
Ce sa va spun, faceti tot posibilul sa nu mergeti la Green Island, eu am fost si la agentie si le-am spus ce nu mi-a convenit acolo. Si spuneti si altora care poate se gandesc sa ajunga la hotelul asta. Patronul e un calic si un nesimtit, la fel ca blonda angajata a lui. Oricum, nici ca statiune nu e grozav acolo, asa ca, sfatul meu, incercati sa mergeti in Ag. Gordis, eu acolo am ajuns si mi-a placut mai mult decat la Paleokastritsa.
Poze nu am acum la mine, dar am facut doar in camera. Numai bine va doresc, si sa aveti concediu placut, fara evenimente! Voi incerca sa scriu impresiile mele despre acest hotel si pe site-urile dedicate turistilor.

aoleuuuuuuu
alina te rog frumos mai da-mi si mie amanunte,dar zi-mi si ceva bun...
pe 1 septembrie plec acolo...
daca ai si poze trimite-mi-le si mie,te rog
alexica08
salutare
pe 7 septembrie plecam din iasi catre corfu, cu masina...daca mai sunt persoane care pleaca tot atunci, vom fi bucurosi de companie pe drum..in grecia stim drumul pe de rost, in schimb, la bulgari, pe langa sofia nu sunt sigura ca ne descurcam.
lottee7
QUOTE (gabi14 @ Aug 11 2008, 22:22) *
Cine a fost de curand in Corfu,cat este intrarea in Aqualand?Multumesc

25 euro / adult; 17 euro / copil.
dimonty
QUOTE (BoolQ @ Aug 7 2008, 16:30) *
Salut, am si eu o intrebare: La masinile de inchiriat din statiune, ma refer aici la Paleokastritsa, trebuie sa ai minim 21 de ani? Ca eu asa auzisem...sau care sunt conditiile sa inchiriezi masina? (De permis auto stiu biggrin.gif)

Depinde.In Acharavi eu nu am vazut sub 21 de ani.Ba chiar unii cereau 23.Oricum trebuiesc luate toate centrele de inchiriere la rand pentru ca, la noi cel putin, diferentele de pret intre agentii pentru aceeasi masina ajungeau pana la 30 de euro.
glili
Ma intereseaza cum este vremea la sfarsitul lui septembrie in Corfu?

Mirelabotezatu2004
Buna !
Abia am venit astazi din IPSOS-Apt.ELENI si ma gandeam sa va zic cate ceva .
-calatoria cu autocarul a fost interesanta la dus ca era super nou autocarul ,dar la intoarcere era cam vechi, iar soferii cam tampiti.. conduceau ca nebunii ..
-apoi, camerele la hotel arata exact ca in poze .. piscina foarte curata .. noi am avut timp doar de 2 ori sa stam la piscina cateva ore... iar in camere dormeam foarte putin.
-cand am ajuns am luat de la ghida romanca 3 excursii: Aqualand, Paxi-Antipaxi si Turul insulei. Este adevarat ca ne-a ajuns la 3 excursi cu vreo 30 de euro mai mult fata de pretul de pe insula la agentii , dar nu prea ne-am stresat si am vrut sa scapam de o grija de la bun inceput.Excursia la Aqualand a fost bestiala .. am ajuns la 10 jumate acolo si pana la 5 ne-am distrat de minune.. recomand sa nu rarati excursia asta ptr distractia maxima. Exursia la Paxi -Antipaxi a fost frumoasa dar extrem de obositoare .. 12 ore de mers pe mare in soare.. in porturi opriti foarte putin... te invarti pe acolo putin si gata tre sa pleci.. dar e adevarat ca toate iahturile alea te lasa cu gura cascata. Iar pesterile albastre erau super misto.. noi am stat chiar in fata vaporului .. si a fost tare.
- apoi am inchiriat un scooter ptr 2 zile si a fost super.( 20 de euro/zi, nimeni nu vroia sa-l dea doar pe 2 zile , dar altii inchiriau cu 70 de euro/ 7 zile). si am vizitat toata insula incepand cu ipsos.. toate plajele din nord.. paleokastritsa si apoi Corfu town si iar ipsos .. in partea de sud nu am mai apucat sa mergem... .Cea mai frumoasa priveliste am avut la Paleokastritsa.. e cea mai tare statiune din toate, chiar daca plaja e cu pietricele.. peisajul e de vis.. Noi am mers si in Ipsos si in Paleokastritsa fara papuci si nu am patit nimic.. dar cu siguranta ar fi fost mai usor daca am fi avut papuci de plaja. Oricum.. am vazut si plaja din Glifada si cea din Sidari, Roda, Dassia, si tot ce e in nord... dar dupa cum am mai spus vederea din Paleokastritsa este fara egal.. hotelul Akrotiri era chiar pe plaja ..si la fel cu o priveliste bestiala. Noi am fost in toate plajele din Paleokastritsa.. dar am descoperit cel mai tare loc acolo numit.. GROTA.. o apa minunata , cu stanci... acolo ne-am petrecut mult timp in cele 2 zile in care am pers cu scooterul.. se merita sa treceti pe acolo.. nu o sa regretati( este la intrarea in paleokastritsa pe stanga).
-in excursia cu turul insulei am revazut ceea ce vizitasem singuri in cele 2 zile cand am avut scooterul si am fost cam dezamagiti ca dadusem banii degeaba... dar asta e..
-cu mancarea: am fost foarte fericiti ca nu am avut nimic inclus, dimineata ne-am cumparat din supermarket si am mancat in camera, iar la pranz si seara mancam in diferite restaurante de pe insula... cam de 20-25 euro, 2 persoane.. am incercat toate mancarurile traditionale si au fost misto.
-noi am avut la noi 700 de euro din care 200 i-am dat pe excursii.. si ne-au ajuns banii la limita.. dar ne-am luat si destule suveniruri :-).
-am avut o vacanta de vis .. am facut vreo 900 de poze.. acum nu am timp dar zilele urmatoare o sa atasez cateva.
-daca mai aveti intrebari astept :-)
Pe curand!
lumiandrei
Iti multumesc pt informatii!
Eu voi pleca pe 2 septembrie in Paleokastritas si eram putin dezamagita(chiar voiam sa schimb cu alta statiune),dar nu a vrut sotul
Daca imi mai poti da detalii despre Paleokastritas, eu iti sunt recunoscatoare(dc apa e f rece acolo si nu poti face baie)
La ce agentii trb sa apelezi pt a fi mai ieftine excursiile?
Toate cele bune!
alexica08

QUOTE (glili @ Aug 12 2008, 20:14) *
Ma intereseaza cum este vremea la sfarsitul lui septembrie in Corfu?

http://www.weather.com/outlook/travel/vaca...RXX0068?month=8
mjustin
QUOTE (Mirelabotezatu2004 @ Aug 13 2008, 00:34) *
Buna !
..... Noi am fost in toate plajele din Paleokastritsa.. dar am descoperit cel mai tare loc acolo numit.. GROTA.. o apa minunata , cu stanci... acolo ne-am petrecut mult timp in cele 2 zile in care am pers cu scooterul.. se merita sa treceti pe acolo.. nu o sa regretati( este la intrarea in paleokastritsa pe stanga).
....

Confirm, super. Barul " La Grotta" este un punct forte din Paleokastritsa care nu trebuie ratat. Trebuie doar sa tii cont de scarile care coboara pana la apa(este cam rece aici) este ...de vis.
ulitia
QUOTE (lumiandrei @ Aug 13 2008, 06:59) *
Eu voi pleca pe 2 septembrie in Paleokastritas si eram putin dezamagita(chiar voiam sa schimb cu alta statiune),dar nu a vrut sotul
Daca imi mai poti da detalii despre Paleokastritas, eu iti sunt recunoscatoare(dc apa e f rece acolo si nu poti face baie)
Toate cele bune!

Noi am stat in Paleokastritsa in luna iulie in perioada 19 -26.....zona este foarte frumoasa,peisajele deosebite;legat de apa de aici,nu am vesti prea bune,apa este ca gheata,am intrat in apa,inclusiv fiica mea de 10 ani,insa nu poti rezista mai mult de 10 minute si asta cu eforturi,este superb sa inoti incadrat de stancile respective,dar este un mare disconfort,ca sa nu mai spun ca poti avea probleme cu sanatatea(eu am ramas intepenita de spate din acest motiv)nu am facut plaja in zona din cauza temperaturii apei(iar si plaja de aici noua ni s-a parut improprie,mica,inghesuita si plina de pietre) si am mers zilnic la Glyfada,va recomand sa mergeti sa faceti plaja acolo,asta daca sunteti cu masina personala,este o plaja mare,cu nisip,iar apa este normala,nu pot spune calda,caci nu a fost, cum am intalnit in alte parti ale Greciei.In Paleokastritsa,ai parte de niste pietre la intrarea in apa,unde te poti rani,asa ca ai grija,plus ca in ultima seara de la revedere cu apa de aici,am vazut si aricii de mare pe stancile de la mal,noroc ca nu am facut cunostinta cu ei.O alta plaja mai frumoasa decat Glyfada,este Pelekas,amandoua sunt situate la o distanta de 17 km de Paleokastritsa,noi dimineata faceam plaja acolo si dupa amiaza,ne chinuiam,pot spune ,in Paleokastritsa.Fusesem avertizata ca apa poate fi rece aici,dar nu am tinut cont de asta,din pacate,mai cu seama ca auzisem ca Paleokastritsa ar fi cea mai spectaculoasa zona din Corfu.A fost o experienta interesanta pentru noi,insa nu este un loc unde vom mai reveni in alte vacante.Dupa Corfu, am plecat in insula Lefkada,acesta este locul cel mai frumos unde am fost vreodata,apa marii calda si de un albastru ireal,peisaje mirifice ,am regretat ca nu a fost destinatia initiala,iar la anul vom merge din nou in Lefkada,pentru ca nu am putut sa ma bucur suficient de ceea ce ofera insula asta,destul de putin cunoscuta de romani.

Toate cele bune!

Noi am stat in Paleokastritsa in luna iulie in perioada 19 -26.....zona este foarte frumoasa,peisajele deosebite;legat de apa de aici,nu am vesti prea bune,apa este ca gheata,am intrat in apa,inclusiv fiica mea de 10 ani,insa nu poti rezista mai mult de 10 minute si asta cu eforturi,este superb sa inoti incadrat de stancile respective,dar este un mare disconfort,ca sa nu mai spun ca poti avea probleme cu sanatatea(eu am ramas intepenita de spate din acest motiv)nu am facut plaja in zona din cauza temperaturii apei(iar si plaja de aici noua ni s-a parut improprie,mica,inghesuita si plina de pietre) si am mers zilnic la Glyfada,va recomand sa mergeti sa faceti plaja acolo,asta daca sunteti cu masina personala,este o plaja mare,cu nisip,iar apa este normala,nu pot spune calda,caci nu a fost, cum am intalnit in alte parti ale Greciei.In Paleokastritsa,ai parte de niste pietre la intrarea in apa,unde te poti rani,asa ca ai grija,plus ca in ultima seara de la revedere cu apa de aici,am vazut si aricii de mare pe stancile de la mal,noroc ca nu am facut cunostinta cu ei.O alta plaja mai frumoasa decat Glyfada,este Pelekas,amandoua sunt situate la o distanta de 17 km de Paleokastritsa,noi dimineata faceam plaja acolo si dupa amiaza,ne chinuiam,pot spune ,in Paleokastritsa.Fusesem avertizata ca apa poate fi rece aici,dar nu am tinut cont de asta,din pacate,mai cu seama ca auzisem ca Paleokastritsa ar fi cea mai spectaculoasa zona din Corfu.A fost o experienta interesanta pentru noi,insa nu este un loc unde vom mai reveni in alte vacante.Dupa Corfu, am plecat in insula Lefkada,acesta este locul cel mai frumos unde am fost vreodata,apa marii calda si de un albastru ireal,peisaje mirifice ,am regretat ca nu a fost destinatia initiala,iar la anul vom merge din nou in Lefkada,pentru ca nu am putut sa ma bucur suficient de ceea ce ofera insula asta,destul de putin cunoscuta de romani.

Toate cele bune!

Toate cele bune!

lumiandrei
Multumesc ulitia pt info!
Noi nu prea ne inghesuim sa stam prea mult pe paja si vrem sa vizitam(am inteles ca avem din belsug)
Mergem cu avionul si poate vom inchiria o masina ca sa vizitam celelalte statiuni
glili
QUOTE (alexica08 @ Aug 13 2008, 08:01) *

Multumesc. Am gasit multe site-uri care dau medii ale temperaturilor din septembrie (care nu prea seamana..dar asta este alta treaba). Ma interesa de impresiile cuiva care a fost toamna in Corfu.
ulitia
De vizitat sunt foarte multe,asa este....sa mergeti sa vedeti Canal D'amour,este foarte,foarte frumos,noi am facut si o baie acolo, plaja Sf.Spiridon,pe malul celalalt se vede Albania,Dasia,Roda,Barbati....aveti ce vizita.Vacanta placuta!
LYLY
Ce excursii ma sfatuiti sa fac in insula?Ne ducem cu masina personala . Multumesc frumos
Mirelabotezatu2004
Paleokastritsa este cea mai tare! Apa rece am vazut ca era doar la plaja de langa Hotelul Akrotiri..dar la celelalte,inclusiv la Grota era bestiala. Normal ca e un pic rece dar nici chiar de gheata. Oricum.. mergeti in Paleokastritsa si nu regretati !
O sa incerc sa atasez cateva poze ,sper sa reusesc!
Mirela
neridaan
A fost cineva in statiunea Dassia, la Hotelul Magna Graecia? Va rog sa-mi dati informatii pozitive si negative daca stie cineva ceva, sau poze

Multumesc smile.gif
gabi14
Buna !
Abia am venit astazi din IPSOS-Apt.ELENI si ma gandeam sa va zic cate ceva .
-calatoria cu autocarul a fost interesanta la dus ca era super nou autocarul ,dar la intoarcere era cam vechi, iar soferii cam tampiti.. conduceau ca nebunii ..
-apoi, camerele la hotel arata exact ca in poze .. piscina foarte curata .. noi am avut timp doar de 2 ori sa stam la piscina cateva ore... iar in camere dormeam foarte putin.
-cand am ajuns am luat de la ghida romanca 3 excursii: Aqualand, Paxi-Antipaxi si Turul insulei. Este adevarat ca ne-a ajuns la 3 excursi cu vreo 30 de euro mai mult fata de pretul de pe insula la agentii , dar nu prea ne-am stresat si am vrut sa scapam de o grija de la bun inceput.Excursia la Aqualand a fost bestiala .. am ajuns la 10 jumate acolo si pana la 5 ne-am distrat de minune.. recomand sa nu rarati excursia asta ptr distractia maxima. Exursia la Paxi -Antipaxi a fost frumoasa dar extrem de obositoare .. 12 ore de mers pe mare in soare.. in porturi opriti foarte putin... te invarti pe acolo putin si gata tre sa pleci.. dar e adevarat ca toate iahturile alea te lasa cu gura cascata. Iar pesterile albastre erau super misto.. noi am stat chiar in fata vaporului .. si a fost tare.
- apoi am inchiriat un scooter ptr 2 zile si a fost super.( 20 de euro/zi, nimeni nu vroia sa-l dea doar pe 2 zile , dar altii inchiriau cu 70 de euro/ 7 zile). si am vizitat toata insula incepand cu ipsos.. toate plajele din nord.. paleokastritsa si apoi Corfu town si iar ipsos .. in partea de sud nu am mai apucat sa mergem... .Cea mai frumoasa priveliste am avut la Paleokastritsa.. e cea mai tare statiune din toate, chiar daca plaja e cu pietricele.. peisajul e de vis.. Noi am mers si in Ipsos si in Paleokastritsa fara papuci si nu am patit nimic.. dar cu siguranta ar fi fost mai usor daca am fi avut papuci de plaja. Oricum.. am vazut si plaja din Glifada si cea din Sidari, Roda, Dassia, si tot ce e in nord... dar dupa cum am mai spus vederea din Paleokastritsa este fara egal.. hotelul Akrotiri era chiar pe plaja ..si la fel cu o priveliste bestiala. Noi am fost in toate plajele din Paleokastritsa.. dar am descoperit cel mai tare loc acolo numit.. GROTA.. o apa minunata , cu stanci... acolo ne-am petrecut mult timp in cele 2 zile in care am pers cu scooterul.. se merita sa treceti pe acolo.. nu o sa regretati( este la intrarea in paleokastritsa pe stanga).
-in excursia cu turul insulei am revazut ceea ce vizitasem singuri in cele 2 zile cand am avut scooterul si am fost cam dezamagiti ca dadusem banii degeaba... dar asta e..
-cu mancarea: am fost foarte fericiti ca nu am avut nimic inclus, dimineata ne-am cumparat din supermarket si am mancat in camera, iar la pranz si seara mancam in diferite restaurante de pe insula... cam de 20-25 euro, 2 persoane.. am incercat toate mancarurile traditionale si au fost misto.
-noi am avut la noi 700 de euro din care 200 i-am dat pe excursii.. si ne-au ajuns banii la limita.. dar ne-am luat si destule suveniruri :-).
-am avut o vacanta de vis .. am facut vreo 900 de poze.. acum nu am timp dar zilele urmatoare o sa atasez cateva.
-daca mai aveti intrebari astept :-)
Pe curand!

Te rog spune-mi si mie prin statiunile unde ai fost ai vazut multe locuri de cazare,sau pancarde ceva cu locuri libere?Plecam maine noapte si nu avem cazare,te rog raspunde-mi.Multumesc
WARN
Ieri am plecat din Kavos- Corfu si astazi am ajuns, pe ruta Timisoara -Serbia-Makedonia. Am stat 7 zile si pot sa spun ca merita sa mergi cu masina. Am facut in total 2800 de km drumul si ce am mers pe insula in fiecare zi. Cazarea am avut o in Kavos aproape de strada principala si pot sa spun ca a fost o nebunie, nu reuseam sa dormim inainte de ora 4 dimineata. Recomand plajele si peisajele din Agios gordios, Paleokastritsa, Gardeno, distractiile noaptea din Kavos ,cumparaturile din Igoumenitsa, Corfu Town, plaja salbatica de linga Gardeno cu intrare din munte pe linga Kritika, casele vechi din Lefkimi si multe altele... peste 1000 de poze...
voctavian
Exursia la Paxi -Antipaxi a fost frumoasa dar extrem de obositoare .. 12 ore de mers pe mare in soare.. in porturi opriti foarte putin... te invarti pe acolo putin si gata tre sa pleci.. dar e adevarat ca toate iahturile alea te lasa cu gura cascata. Iar pesterile albastre erau super misto.. noi am stat chiar in fata vaporului .. si a fost tare.

Poti sa ne arati cateva poze cu pesterile albastre? Noi nu le-am vazut cand am fost in excursie acolo ca erau curenti marini si nu se putea apropia vaporasul. Aproape toata lumea le lauda si eram curios sa stiu de ce.
sebi_exx
A fost cineva in Sidari la hotel Mimosa? Diseara fac rezervare acolo si as vrea o parere. Am citit pe net o gramada de review-uri dar parerile sunt impartite intr-un mod foarte ciudat: unii zic ca este foarte fain iar altii ca este foarte rau. Oricum cei care zic ca este bine parca sunt mai multi wink.gif .
claus_S
QUOTE (sebi_exx @ Aug 14 2008, 15:05) *
A fost cineva in Sidari la hotel Mimosa? Diseara fac rezervare acolo si as vrea o parere. Am citit pe net o gramada de review-uri dar parerile sunt impartite intr-un mod foarte ciudat: unii zic ca este foarte fain iar altii ca este foarte rau. Oricum cei care zic ca este bine parca sunt mai multi wink.gif .

Parerea mea este sa tii cont mai mult de parerile negative.
Hotelurile din Corfu au foarte multe camere si nu toate camerele din hotel sunt la acelasi standard. Si crede-ma ca nu o sa cazeze niciodata in cele mai bune camere ale lor turistii veniti din Romania. Oricum plaja din Sidari este foarte frumoasa.
pmks
salutare tuturor

eu o sa plec in sejur in corfu pe 7 septembrie, statiunea Ipsos, Eleni Apart, agentia christian tour, autocar. am incercat sa citesc cat mai mult din ce s-a scris in ac topic referitor la Ipsos in special, insa s-a scris ceva nu gluma biggrin.gif

oricum am prins urmatoarele:
- e bine k nu am luat cu mancare k n-o sa fie problema pe acolo, supermarketul AB, taverne cu preturi rezonabile
- croazierele luate de la agentia de turism sunt mai scumpe cu aprox 7E / pers fata de preturi locale
- plaja din ipsos e ingusta dar e lunga deci sper sa nu fie probleme
- destule baruri puburi localuri cantacioase prin ipsos
- ar fi de vazut sidari, privelistea din varful muntelui, de vizitat La Grota, de trecut pe la Aqualand, Laguna Albastra ...

As aprecia corectii si/sau adaugiri celor de mai sus, in special din partea unor persoane avizate smile.gif

Intrebari mai specifice:
la eleni apart sezlongu de la piscina e gratis?
merita croaziera la Laguna Albastra?, cat costa scuba-diving, aproximativ; sau alte sporturi de acest gen?, cat de departe e La Grotta de Ipsos si se poate sari de pe trambulina?, sa-mi iau pastile d-alea antitantar smile.gif?, pe autocar cine a mai fost cum s-a descurcat cu macare dormit chestii wink.gif?
balasoiurares
QUOTE (pmks @ Aug 14 2008, 16:03) *
am incercat sa citesc cat mai mult din ce s-a scris in ac topic referitor la Ipsos in special, insa s-a scris ceva nu gluma biggrin.gif

oricum am prins urmatoarele:

- ar fi de vazut sidari, privelistea din varful muntelui, de vizitat La Grota, de trecut pe la Aqualand, Laguna Albastra ...

Nu prea ai prins bine smile.gif
Toata lumea s-a plans care a fost la Laguna Albastra. Cea mai pfrumoasa croazera a fost cea de la Paxi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.