Observ ca nu mai e nimeni care intreaba despre Green Island (Prassino Nissi) *** din Moraitika. Cu atat mai bine, sper sa nici nu mai fie cineva care sa nu se simta bine la acel hotel, asa cum mi s-a intamplat mie. Sa NU va duceti acolo, va rog! In primul rand, am ramas putin socata de patron, care, in loc de o primire cat de cat calduroasa, se uita la noi (am fost mai multi romani) de parca cine stie ce rang avea.
Apoi, hotelul este neingrijit, inca de la exterior, in fata lui are ceva ce probabil vroia sa fie gazon, acum e doar iarba uscata. Camerele sunt mici, cu balcon, cu un televizor suspendat acolo, un mini frigider, si aer conditionat contra cost. Curatenie insemna sa vina sa ne ridica gunoiul din camere, in toate zilele, mai putin duminica. Asternuturile au fost doar aranjate pe pat, in nici un caz schimbate, macar la 3 zile. Am constatat ca tipul avea niste smecherii facute la tv, astfel incat sa nu poti cauta/memora alte programe decat cele existente si sonorul nu putea fi dat mai mult de jumatate. Nici la culori nu se putea umbla.
Apa calda cand era cand nu era, i-am zis patronului despre asta si ne intreba la ce camera stam, o tinea pe a lui ca programul de apa calda este intre 7-22. Ne tot intreba de nr. camerei, si sotul meu a zis ca a2-a zi a venit doar apa fierbinte la dus, cea rece nu curgea...

Coincidenta sau nu, atunci a fost singura data cand grecul ne-a salutat cu un fel de ranjet pe figura... Bateria de la chiuveta si de la dus era murdara, veche, si oglinda la fel, ca sa nu mai spun de vasul de apa la toaleta - antic si de demult. Sifonul sau ce este in pardoseala la baie, in loc sa fie montat un pic mai jos, sa curga apa, era pus mai sus, asa ca apa care mai cadea cand faceam dus ramanea acolo balta.
Am luat teapa cu demipensiunea: micul dejun consta invariabil in cafea sau ceai (puteai sa iei, dar cafeaua era doar apa colorata, fara gust), 2 felii de paine toast, 2 cubulete de gem/ marmelada, 1 de unt, 1 de margarina, si inca o felie f. subtire de sunca presata sau cascaval, alternau. Cascavaul oricum era unul vegetal, nicicum macar aroma de cel din lapte. Seara, primeam diverse combinatii de mancaruri, acolo mai alegeai ceva din ea, dar cel mai "asteptat" era desertul: intr-o chestie mica de metal, primeam 3 feliute de pepene rosu, vreo 3 zile la rand, apoi alta data o felile de ananas conserva. Cel mai tare a fost cand am primit intr-un paharut din aluminiu o gelatina colorata cu gust f. fad de lamaie

. Si, colac peste pupaza, cea care ne servea mereu la masa era o tipa blonda care se uita la noi de parca ii eram cei mai mari dusmani. I-am boicotat si noi, nu am cumparat niciodata nimic de la ei de la bar... Oricum, iti cereau 5 eur pt o ora la internet. Mi se pare jaf pe fatza.
Ne-am plans ghizilor nostri, sper sa-i scoata de pe lista (noi am fost cu Elite Tours). A, si pt ca ceilalti romani au spus ca de la agentie chiar s-a recomandat acel hotel, eu cel putin am fost avertizata ca nu e f. bine acolo, dar m-am hotarat prea tarziu si nu mai erau locuri altundeva. Apropos, mie mi s-a recomandat hotelul NASSOS ***, la 2 min de Green Island. Aceleasi preturi ca si la hotelul nostru, demipensiune, insa camere mai mari, curate, mic dejun bufet, personal amabil, si hotelul arata muuuult mai bine. Asta ne-au confirmat si niste "norocosi" care au stat acolo.
Ce sa va spun, faceti tot posibilul sa nu mergeti la Green Island, eu am fost si la agentie si le-am spus ce nu mi-a convenit acolo. Si spuneti si altora care poate se gandesc sa ajunga la hotelul asta. Patronul e un calic si un nesimtit, la fel ca blonda angajata a lui. Oricum, nici ca statiune nu e grozav acolo, asa ca, sfatul meu, incercati sa mergeti in Ag. Gordis, eu acolo am ajuns si mi-a placut mai mult decat la Paleokastritsa.
Poze nu am acum la mine, dar am facut doar in camera. Numai bine va doresc, si sa aveti concediu placut, fara evenimente! Voi incerca sa scriu impresiile mele despre acest hotel si pe site-urile dedicate turistilor.