si cum a fost?
Salut!
Vreau sa plec in Corfu in Paleokastrita si sunt interesat sa discut cu cineva care a fost acolo in vara asta eventual vara trecuta. vreau sa plec in jurul datei de 1 septembrie pentru circa 10 zile. Este cumva prea tarziu, risc sa nu mai prind vreme de plaja? Cum este plaja acolo...am inteles ca ar fi doar cu piatra, este nevoie de incaltari de neopren sau se poate merge si cu piciorul gol pe plaja? sunt sezloange de inchiriat pe plaja?Se poate face snorkeling si pe cont propriu (exista zone pe langa mal)sau doar organizat cu cei ce ofera astfel de distactii? am citit pe unele situri ca s-ar putea inchiria bicilete, atv-uri...ce imi puteti spune despre asta?Am vazut un hotel bun cel putin din descrieri AKROTIRI BEACH HOTEL 4*...MA duc cu masina personala si as vrea de asemenea sa stiu cam ce as putea sa vizitez, eventual unde sa ma duc sa fac si plaja pe nisip...deh nevasta...
Salut!
Vreau sa plec in Corfu in Paleokastrita si sunt interesat sa discut cu cineva care a fost acolo in vara asta eventual vara trecuta. vreau sa plec in jurul datei de 1 septembrie pentru circa 10 zile. Este cumva prea tarziu, risc sa nu mai prind vreme de plaja? Cum este plaja acolo...am inteles ca ar fi doar cu piatra, este nevoie de incaltari de neopren sau se poate merge si cu piciorul gol pe plaja? sunt sezloange de inchiriat pe plaja?Se poate face snorkeling si pe cont propriu (exista zone pe langa mal)sau doar organizat cu cei ce ofera astfel de distactii? am citit pe unele situri ca s-ar putea inchiria bicilete, atv-uri...ce imi puteti spune despre asta?Am vazut un hotel bun cel putin din descrieri AKROTIRI BEACH HOTEL 4*...MA duc cu masina personala si as vrea de asemenea sa stiu cam ce as putea sa vizitez, eventual unde sa ma duc sa fac si plaja pe nisip...deh nevasta...
Daca citesti cel putin ultimile 10 pagini ale topicului gaseshti raspuns la toate intrebarile .
Pe scurt :
Nu este prera tarziu. doar o obiectie pe coasta de vest apa este in general mai rece !
Plaja e predominant cu pietre in paleokastritsa , incaltarile de palja sunt recomandate deoarece exista riscul sa te intepi in arici de mare si ti-ai cam compromis concediul - Aviz amatorilor daca va intepati tineti piciorul intro punga cu ulei de masline - asa scapati usor de tepii respectivi si implicit scurtati perioada in care veti avea piciorul umflat.
Sezlonguri bineinteles ca sunt.
Bineinteles ca se poate face si langa mal , dar spectacolul e mai deprate de mal si deobicei localnici shtiu aceste locuri.
referitor la inchiriat masini etc.. repet - mai greu cumperi o paine in Romania decat inchiriezi o masina in Corfu - sunt insa si amanunte de genul - permis , oferte , reduceri de care trebuie sa tii cont.
Plaja cu nisip in Agios Gordis - si e foarte aproape de Paleokastritsa.