Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

Dyma32

[font="Arial Black"][/font][size="4"][/size][/color][color="#4169E1"]
Salut!e prima oara cand scriu pe forum!mi-am luat concediu de pe 31 august -8 sept in Ipsos la Eleni apartaments!poate sa imi dea cineva mai multe detalii?multumesc anticipat!
donmarcoluca
salutare....
poate cineva sa-mi dea ceva informatii despre hotelul green island din moraitika corfu?
plec in septembrie si ma gandesc ca ar fi bine sa aflu mai multe despre tot ce-i acolo...
multumesc mult si astept sfaturi si sugestii!

albastru_indigo
Salutare la toata lumea!
Plecam si noi pe 19 august in Corfu, in statiunea Roda, hotel Pegasus.
Rezervarea ne-am facut-o direct pe site-ul lor, dar mai intai am cautat pretul pe booking.com. Fata de pretul de pe booking, cei de la hotel ne-au facut reducere 10%, adica pentru 6 nopti/2 pers platim 442 Euro.
O sa ne mai oprim o noapte pe langa Salonic.
Asadar, daca sunt si alte masini care pleaca in noaptea 19-20 august pe la 4 dimineata spre Giurgiu, poate ne strangem mai multi.
Dyma32
Salut tuturor!vreau si eu niste informatii despre Hotel Eleni Apartaments, urmeaza sa plec pe 31 august!multumesc anticipat!
GTFMIOFE
QUOTE (leoangi @ Jul 22 2008, 20:29) *
GTFMIOFE e chiar stresat...dar cine mai este ca el???....are 1000!!! Foarte interesant!

am 1000 dar mai am timp pana plec, sunt tanar mai strang eu 2-300 pana pe 4 aug!
balasoiurares
QUOTE (Dyma32 @ Jul 23 2008, 05:36) *
Salut tuturor!vreau si eu niste informatii despre Hotel Eleni Apartaments, urmeaza sa plec pe 31 august!multumesc anticipat!

Si eu plec exact in aceeasi perioada si la acelasi hotel. Mai este timp destul. Asteapta sa se intoarca ceilalti si o sa auzim parerile lor pana pe 31 aug. Ramai pe forum wink.gif
Mirelabotezatu2004
QUOTE (Dyma32 @ Jul 22 2008, 22:22) *
[font="Arial Black"][/font][size="4"][/size][/color][color="#4169E1"]
Salut!e prima oara cand scriu pe forum!mi-am luat concediu de pe 31 august -8 sept in Ipsos la Eleni apartaments!poate sa imi dea cineva mai multe detalii?multumesc anticipat!

Si eu plec acolo.. cand ma intorc pe 12 o sa-ti scriu toate detaliile :-) !

balasoiurares
QUOTE (Mirelabotezatu2004 @ Jul 23 2008, 10:08) *
Si eu plec acolo.. cand ma intorc pe 12 o sa-ti scriu toate detaliile :-) !

Mirela, pe mine ma intereseaza in mod special cum poti ajunge de acolo pe cont propriu la croaziere. biggrin.gif
clara5279
QUOTE (balasoiurares @ Jul 23 2008, 10:11) *
Mirela, pe mine ma intereseaza in mod special cum poti ajunge de acolo pe cont propriu la croaziere. biggrin.gif

Buna tuturor,

Suntem un grup de 4 persoane care pleaca in Corfu in Agios Giorgios (Hotel Alkyon) pe 12 Aug...charter cu....faimosul Christian Tour...am tot citit ce s-a postat despre aceasta agentie si acum am impresia ca voi pleca intr-o vacanta de cosmar.

A mai fost cineva la H Alkyon din Agios Giorgios?...nici pe net nu am gasit poze sau alte postari despre acest hotel.
Este adevarat ca in Agios Giorgios hotelurile isi cam inchid portile pe la 10.30 seara?...noi planuiam sa ne plimbam toata ziua pe insula si sa revenim la hotel seara tarziu...
Despre inchiriatul masinii ce-mi puteti spune?...pe net nu am gasit decat masini care se pot lua din orasul vechi si se predau tot acolo...nicidecum direct din stautiunea in care stai...iar distanta intre statiunea noastra si orasul vechi este destul de maricica.

Multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc o vacanta frumoasa...oriunde veti merge
florin1200

salut , pleaca cineva pe 10 august in corfu-ipsos , cu christian tour
adrian58ro
Salut,

Ceva informatii despre RODA poate sa imi ofere cineva? Si despre apartamentele Valentino?

Va multumesc.
lottee7
QUOTE (ultrasbb @ Jul 22 2008, 21:42) *
am inteles ca a-ti plecat cu avionu? si eu tot asa o sa plec in 19 august in aceasi locatie! ma intereseaza cum se face transfeul? si toate camerele sunt cu vedere la mare??? multumesc!

Toate camerele de la Golden Nests au vedere spre mare. Cu cat esti mai sus, cu atat e mai frumoasa privelistea (normal, nu?). Sunt si cateva camere la parter si, ma gandesc ca daca de pe terasa hotelului se vede marea, se vede si de pe terasa camerelor.
In aeroport, agentia Christian Tour are sun ofciu (nu stiu cum sa-i spun altfel). Un birou si nu poate sa nu-ti sara in ochi numele agentiei (e scris mare). Va prezentati acolo, va spuneti numele si hotelul la care o sa stati iar reprezentantul Christian Tour va va comunica in ce autocar va imbarcati. Noi am mers cu autocarul nr. 2 (doua si sunt, de fapt).
Cum iesiti din cladirea aeroportului e parcarea, chiar in fata erau autocarele. Prima oprire e Ag. Gordis.
Va descurcati; sunt destul de bine organizati.
Concediu placut !
misu_s
QUOTE (GTFMIOFE @ Jul 22 2008, 14:50) *
salut.
intrebare pt cei care au fost in agios gordis:
LA CE INTERVAL DE TIMP CIRCULA TRANSPORTUL IN COMUN PE INSULA?????????
MERSI PT RASPUNS.

Pana in ora 12.00: cam un autobuz pe ora, apoi cam din doua in doua ore. La intoarcerea din Corfu Town e mai greu: plecari la 14.30-17.30-20.00. Ah, si f. important: legaturi cu autobuzul intre statiuni nu exista, decat sa faci legatura in Corfu Town, sau sa fie pe acelasi traseu (sa fie statie intermediara).
Toopeu
QUOTE (GTFMIOFE @ Jul 22 2008, 12:46) *
1-2 curse pe zi????????
eu stiam cam din 2 in 2 ore sunt autobuzele!
care este varianta corecta in legatura cu autobuzele pana la urma? mersi pt raspuns

Green Bus
Blue bus

Transportul local oricum e super naspa ca astia merg pe o cursa completa corfu - roda-corfu de exemplu dar pe unde trec la dus aproape ca nu se mai intorc . sau altfel spus e posibil sa ocolesti cam toata insula sa ajungi dintr-un loc in altul , hai nu toata dar jumate.

Eu zic sa nu va bazati pe transportul local , dar nici pe TAXI ca e super sump.

Cele mai multe croaziere au inclus si transportul din statiunea unde stai in statiunea de unde se pleaca !

QUOTE (adrian58ro @ Jul 23 2008, 14:46) *
Salut,

Ceva informatii despre RODA poate sa imi ofere cineva? Si despre apartamentele Valentino?

Va multumesc.

Mie personal RODA mi-a placut cel mai putin dintre toate statiunile pe care le-am vazut pe insula !
Majoritatea hotelurilor , vile etc.. sunt rasfirate la mari distante printre paduri si boscheti (pe care grecii si nemtii, care sunt 99 % in RODA, le numesc natura virgina). Ca si aspect hotelurile pe care le-am vazut eu in trecerea prin statiune aratau destul de bine.

dar e valabil pentru toti :

Folositi google earth sau mai simplu Wikimapia acum este actualizat fata de anul trecut cand nu se vedea mare lucru.
emy_ava
QUOTE (andreea_antighin @ Jul 19 2008, 18:09) *
buna!
eu am venit saptamana asta din paleokastritsa de la hotel arriana.am fost plecati cu Elite Tours.a fost ok drumul, autocarul, aer conditionat, opriri dese, liniste(nu au fost babe si nici copiirasfatati).am plecat din bucuresti luni(7 iulie)pe la 14, la ora 00 treceam in Grecia deja.la 6:30 eram in port si asteptam feriboat-ul.am ajuns la hotel de abia pe la 13(am luat feriboat-ul de 8 sau ceva dde genul deci 2 ore ne-am plimbat prin statiune sa colectam/plasam omuleti).
am ajuns la hotel.tipa de treaba de acolo dar cand am vazut camera am ramas ca la dentist(sau poate mai rau)!cam nimic din pozele alea.fix ca la noi la mare.in fine..am trecut peste asta numai ca ne daduse o camera fara tv, cu vedere la piscina si cu dulapul stricat(din reflex am deschis o "portita"si era sa cada peste mine).din fericire ne-a mutat de acolo in alta camera care avea si tv, dulap ok si vedere la mare.in rest ce sa zic, preturi mari, gyros 2.5 euro, cartofi la fel, chickenburger(f bun)3.5 euro.deci daca vroiai sa te saturi 2 omuleti trebuia sa dai banuti buni.din fericire ne lasau sa venim cu apa cu noi(la taverne)asa ca nu a trebuit sa mai platim euro buni si pt asta.dupa vreo 3 zile ne-am dat seama ca de fapt putem cumpara si bax de apa(un bax=1.7 euro si 1 sticla de apa de 1.5l 0.55 euro)asa ca ne-am cumparat unul ca acolo trebuie sa te hidratezi.
plaja?n-am cuvinte.e super frumoasa privelistea cum stai in apa si te uiti la acele blocuri de piatra, sa vezi cum innoata pe langa tine pestisorii dar fara incaltari speciale(6-8 euro perechea)nu poti rezista in apa!nici nu poti intra in apa ca te ucid pietricelele.plus ca mai sunt si aricii de mare asa ca de frica nu am mai intrat in apa deloc, decat in piscina(mai era si rece apa ohmy.gif). pe plaja ajungeam(in cele 2 zile cat am fost)pe la 9 si la maxim 10:30 plecam ca nu mai puteai respira.curgea apa de pe tine si cum in apa nu puteam sta, mergeam sa mancam la taverne si apoi un pic de somn si piscina in voie.
piscina f ok(desi doar o curata!de schimbat apa nu cred ca a schimbat-o intr-o sapt-dar poate doar mi s-a parut).
de la plaja pana la hotel lesini!de ce?pentru ca ai de urcat un deal mai abrupt.a si sa ai grija sa nu te intalnesti cu serpisori sau alte oribilitati.si nu lua camera de la parter(zicea tipa de acolo ceva de genul"daca gasiti vreun sarpe in balcon sau in camera sa nu va speriati!" ohmy.gif ohmy.gif ).
in rest statiunea e ok ca peisaje dar doar atat.e rau ca sunt atatea serpentine pe acolo si portiuni fara trotuar si cam putine magazine.daca vrei sa iti cumperi ceva de imbracat/incaltat chestii de genul, sunt 3 magazine fix la intrare in statiune, in rest nimic de calitate ci doar suveniruri.
am inchiriat si masina de la george(am vazut ca aproape numai firma asta e pe acolo desi are mai multe "puncte")unde era o tanti f de treaba.dar desi scria afara ca pe 3 zile masina costa 70 euro cand ne-a facut calculul a zis 110euro.vazand ce stupefiati ne uitam la ea ne-a si explicat"pt controlul politiei sau ceva de genul".oricum am luat pe 2 zile si a treia zi un motorsucter.ne-a dat si o harta a Corfu, am fost in corfu town(f multe magazine dar f aglomerat si acolo parca se aud si mai tare pasarelele alea) si roda(in sfarsit plaja cu Nisip si in apa iar Nisip).cu motorscuterul am fost la aqualand unde ne-a placut ffffff mult(tipa de la inchirieri auzind ne-a dat o reducere de 10% din biletul de aqualand biggrin.gif deci cum am zis, f de treaba femeia)si am stat de pe la 10:30 pana pe la 17:30 dar cu pauza de 3 ore la pranz ca ardea soarele.
3 cupluri tot din ro au zis ca mancarea la ei(arriana-ei cica dadusera 80 euro de persoana in loc de 60 cat scrie pe site-uri)este f buna.asa ca..faceti cum credeti(asta daca nu ati ales deja mancare).noi nu am vrut pt ca eu nu mananc prea multe alimente asa ca decat sa dau de 2 ori bani de mancare, dau o data si bine

concediu placut si luati-va banuti multi

multumesc pentru detalii! as mai avea totusi cateva intrebari:
- ' chicineta complet utilata' pe care o promite elite tours e chiar asa? adica include frigider, vase cat sa faci o cafea, etc?
- ai vazut tu personal serpisori? ca eu una sunt oripilata de orice lighioana care se taraste
- putem negocia cu tipa de acolo sa ne dea o camera la etaj? nu vrem musai vedere la mare, dar nici animalute in camera
- camerele arata ca in poza de mai jos?

cat despre mancare, preturile mi se par comparabile cu cele de pe continent (am fost si anul trecut in grecia)
noi mergem cu masina si vrem sa facem plaja in fiecare zi in alta statiune, de aia am si ales arriana: cazare ieftina, numai ca sa dormi si sa faci cate un dus

multumesc
MagicTouch
QUOTE (Toopeu @ Jul 23 2008, 14:00) *
Mie personal RODA mi-a placut cel mai putin dintre toate statiunile pe care le-am vazut pe insula !
Majoritatea hotelurilor , vile etc.. sunt rasfirate la mari distante printre paduri si boscheti (pe care grecii si nemtii, care sunt 99 % in RODA, le numesc natura virgina). Ca si aspect hotelurile pe care le-am vazut eu in trecerea prin statiune aratau destul de bine.

Din punct de vedere turistic sper sa avem aceleasi gusturi biggrin.gif. Daca mai ai si alte info despre Roda raman dator o bere. Asta in cazul in care nu ne intalnim pe acolo wink.gif .
Holiday updates
Dupa lupte seculare care au durat cateva zile in sfarsit azi a fost definitivat (traiesc cu speranta) traseul.
Iraklion 4 zile asa cum se stabilise initial.
Kythira - de la 2 saptamani se rezuma la o simpla escala. Parintii prietenului meu s-au hotarat sa mearga si ei anul asta la casa de vacanta in August asa ca...prietenul meu, prietena lui, parinti lui, eu si prietena...prea aglomerat. Sincer, nu regret. Ar fi fost al 3-lea an in Kythira si vrem sa mai vedem si locuri noi. In plus de asta maica-sa e un superlativ de scorpie elena, cred ca pot trai un concediu fara ea tongue.gif. Asa ca, un pahar de Retsina cu nea Papadakis Senior - "bine ne-am vazut si anul asta" - off we go la ferry pentru Iraklion.
Dupa lungi dezbateri tot azi am hotarat sa mergem (totusi) cu masina proprie. Nu o luam pe Creta (ferry aprox. 320 euro) asa ca ramane in Neapoli unde isi lasa si amicii mei masina de obicei. Va sta la umbra nu-mi fac probleme.
Pe 4 August inapoi la Neapoli luat masina, plecat Roda (Corfu).
Gratie unor cunostine de ale prietenului meu ajungem acolo. Spre deosebire de Kythira nu va fi gratuit dar, la 250 Lire (studio doua persoane A/C inclus) pentru 14 zile...can't complain. Am inteles ca omul se ocupa de asa ceva dar pentru altii camera este 295 lire pentru 14 zile in aceasta perioada, A/C extra la 6 euro/zi. Chiar si la asemenea preturi nu consider ca este deloc scump. Omul chiar a avut bunavointa si ne-a trimis ceva foto cu locul, cu studioul in care vom sta noi, balconul nostru, vederea de la balcon etc etc. Bun vederea de la balcon nu este cine stie ce "breathtaking view". La suma asta nici nu aveam pretentii. Da spre strada si curtea din fata vilei iar in latera da spre alta vila si niste verdeata. La cat vom petrece noi timpul pe balcon (posibil o cafea dimineata si cam atat) nici nu ma intereseaza. Camerele sunt curate, dotate cu toate cele necesare. In fine la intoarcere va voi tine la curent cu toate cele si mai ales daca se merita.
Ca ultima idee pentru cei interesati sa mearga in Corfu cu autocarul dar sa-si asigure singuri cazarea. Inainte de a decide sa luam masina personala am "alergat" pe net dupa trasport Bucuresti - Corfu. Am gasit ceva (autocar 3 stele) la 85 euro dus intors si una la 100 euro dus-intors in care este inclus si traversarea cu ferry continent - Corfu. Nu intru in detalii acum. Daca sunt persoane interesate voi scrie numele companiilor, website-ul, nr. de tel etc etc. Tuturor un concediu cat mai placut si insorit.

giulio_nedelcu
Salut
S-a cazat cineva la Acharavi Beach Hotel din Acharavi?
Ceva impresii?
Mirelabotezatu2004

Eu tot urmaresc forumul asta de cateva luni si despre croaziere am vazut ca pot fi luate foarte usor de la agentiile locale; important este sa nu te grabesti sa le iei de la romani.
Eu sincer o sa le iau de la ghid ptr ca nu am chef sa caut pe insula alte agentii .. si ptr 5 euro diferenta ..asta e ! Dar mai vad eu acolo .
Iar daca te refereai la transportul pana in insula de unde se pleaca in croaziera.. cum s-a mai scris: este inclus.. Deci stai fara grija !
Eu plec pe 3 august la eleni in ipsos si ma intorc pe 12... cand ajung promit sa scriu toate detaliile .. macar atat datorez :-D , la cat de multe am aflat de aici !
Pe curand !
Mirela
almona
QUOTE (balasoiurares @ Jul 23 2008, 09:11) *

pt croaziere vezi aici
iti asigura transfer de la si la hotel, iar bilete poti lua din port.
simplemax
A fost cineva in Benitses , hotel Potamaki(e unul asezat pe plaja)? As vrea sa aflu si eu ceva impresii ,pareri.... in special legate de hotel,camere,vedere etc
Multumesc
printare
QUOTE (almona @ Jul 25 2008, 08:16) *
pt croaziere vezi aici

Preturile alea sunt exact cat la agentiile cu care se pleaca din Romania, chiar putin mai mari.
balasoiurares
QUOTE (almona @ Jul 25 2008, 08:16) *
pt croaziere vezi aici

Multumesc Almona, dar am observat pe forum ca local se iau cu 14, 16, 18 euro. Noi suntem 4 persoane si se simpte diferenta pana la 35.
Ma intereseaza cum se poate pleca in croaziere din statiunea Ipsos, in caz ca nu se gasesc bilete in acea statiune.
almona
QUOTE (simplemax @ Jul 25 2008, 09:42) *
A fost cineva in Benitses , hotel Potamaki(e unul asezat pe plaja)? As vrea sa aflu si eu ceva impresii ,pareri.... in special legate de hotel,camere,vedere etc
Multumesc

In grupul cu care am fost am avut persoane cazate la Potamaki si parerile au fost impartite. Inconveniente mari au fost la camere cu vedere pe spate situate la primele etaje erau deasupra bucatariei de unde puteai afla zilnic "meniul" daca faceai imprudenta sa deschizi geamul. Altcineva se plangea ca, lasand aerul conditionat deschis cand a plecat ca sa fie racoare cand se intoarce in camera, a avut surpriza sa intre in camera ca in sauna pt ca femeia de serviciu i l-a inchis si i-a inchis si geamurile.
Camerele cu vedere la mare de la etajele inferioare dau chiar in drumul principal al insulei care este f. aglomerat, iar hotelul este chiar vizavi de statia de autobuz.
Asa ca cereti camere cu vedere la mare la etajele superioare.
hotelul nu este pe plaja ci peste drum (sosea), plaja de pietricele. De la receptie va puteti lua croaziere cam la jumatate de pret fata de cele oferite de agentii, dar cu vaporas de max 40 de persoane.

QUOTE (balasoiurares @ Jul 25 2008, 10:10) *
Multumesc Almona, dar am observat pe forum ca local se iau cu 14, 16, 18 euro. Noi suntem 4 persoane si se simpte diferenta pana la 35.
Ma intereseaza cum se poate pleca in croaziere din statiunea Ipsos, in caz ca nu se gasesc bilete in acea statiune.

Din Ipsos nu stiu, eu am stat in Benitses si excursiile le-am luat de la Hotel Potamaki, intr-adevar la jumatate de pret fata de cel practicat de agentii.
andreea_antighin
QUOTE (emy_ava @ Jul 23 2008, 18:46) *
multumesc pentru detalii! as mai avea totusi cateva intrebari:
- ' chicineta complet utilata' pe care o promite elite tours e chiar asa? adica include frigider, vase cat sa faci o cafea, etc?
- ai vazut tu personal serpisori? ca eu una sunt oripilata de orice lighioana care se taraste
- putem negocia cu tipa de acolo sa ne dea o camera la etaj? nu vrem musai vedere la mare, dar nici animalute in camera
- camerele arata ca in poza de mai jos?

cat despre mancare, preturile mi se par comparabile cu cele de pe continent (am fost si anul trecut in grecia)
noi mergem cu masina si vrem sa facem plaja in fiecare zi in alta statiune, de aia am si ales arriana: cazare ieftina, numai ca sa dormi si sa faci cate un dus

multumesc

cu placere!
chicineta complet utilata la ei inseamna:chiuveta, cos de gunoi, plita, ceva in care cred ca faci cafea(noi nu bem deci am pus-o in raft),frigider(chiar racea domnu'),si din cate am vazut avea farfurii si furculite parca.in rest nu mai tin minte ca erau puse in dulap si doar o data am umbalt acolo
da personal am vazut asa ceva in timp ce ma indreptam spre plaja deci nu facusem nici 50 m(i-am zis iubytului ca daca imi mai arata mult chestii din astea ma voi posta in bratele lui si ma va cara in susul si josul statiunii)si un nene de la parter ne-a zis ca a gasit unul in balcon(nu bag mana in foc daca a glumit sau nu).dar daca tu ai norocul si nu-i vezi :BRAVO(oricum cainele care il au ei toata ziua se foia intr-o parte si in alta deci cine stie ce vedea).
cred ca da!ti-am zis ca noua ne daduse o camera(avea ea o foaie cu numele si cu nr camerei)la etaj dar era cu fata la piscina, n-avea teveu smile.gif) si dulapul stricat(ti-am zis mai sus).si a vorbit iubytul meu si ne-a dat alta camera(de ce?eu nu vreau neaparat sa vad muntii/stancile&marea dar pt ca elite tours sau arriana au fost niste nesimtiti si au pus pozele alea pe net si eu cand am vazut in ce hidosenii ne-au pus-toate camerele erau la fel-am zis ca"hai sa profitam si noi de pe urma lor"si am avut ac fara sa platim-daca stateam in camera veche ne putea vede oricine ca doar era cu vedere la piscina.na..asta e!)
poza de mai jos parca e mai concludenta decat ce aratau ei pe site.si mai ziceau si ca e renovat.am zis ca na..de asta ma arata camerele asa.dar bine daca nici asa..macar pe aproape..eh asta e
Toopeu
QUOTE (balasoiurares @ Jul 25 2008, 11:10) *

In Croaziere nu se pleaca din orice statiune !
Agentii care sa vanda croaziere sunt in toate statiunile ai sa gaseshti si 3-4 la rand .

Eu personal in Acharavi nu am gasit croaziere mai ieftine decat am platit eu pentru cele in care am fost ! O singura pereche gasise cu 5 euro mai ieftin in Sidari dar nu aveau transport asigurat din Acharavi in Kerkyra si una peste alta mai mult s-au complicat .
In fine merita sa cauti dar cu mentiunea ca atunci cand gasesti sa intrebi ce include pretul respectiv.

eu anul trecut am luat de la ghida cu care am fost. Deobicei au fost cu 2-3 euro mai putin fata de preturile afisate pe site-ul companiei cu care am fost in croaziere
si anume ionian cruises
preturile de anul asta sunt AICI

QUOTE (emy_ava @ Jul 23 2008, 18:46) *

Toata insula fiind munte si padure e inevitabil sa nu apara si astfel de vietuitoare. Ideea de baza este sa nu lasi geamurile deschise ziua (oricum e mai bine sa le tii inchise ca se pastreaza racoare) iar noapte daca stai cu geamul deschis si lumina aprinsa fii sigura ca vor aparea si musafiri neinvitati.

in fine personal nu am vazut ! am auzit la cei care au fost cu noi in grup ca intr-o seara au uitat lumina aprinsa si la intoarcere aveau ceva musafiri de genul asta lasand si geamul deschis.

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.