bine ca nu ai all-inclusive pt ca mancai multe alimente decongelate si era pacat
asa poti merge peste tot si nu vei regreta , practic in nici o taverna nu poti gresi , toti au mancare proaspata si se straduiesc sa-si multumeasca clientii
am mancat si la Arca recomandata mai sus , e f bine , dar la Delphi(tot pe strada aceea centrala) parca e mai bine si mai ales la Stevens on the hill , doar ca acolo e plin de englezi ; astia au seri cu anumit specific , de ex seara bbq unde pt 19 euro/pers mananci cat poti la alegere din vreo 10-12 salate si vreo 7-8 feluri de carne sau preparate fripte in fata ta; in acesti bani primesti si o carafa de vin sau ceva suc soft
la Delphi incearca salata bucatarului (sau speciala) parca-i zice ,te va uimi

doar aia si se satura lejer o persoana
in orice caz platesti intre 10 si 20 eur per pers pt o masa cum nu prea gasesti pe la all-inclusive-uri
cam vreo 10-15 metri mai jos de acest restaurant (Delphi) cum mergi spre mare (sau spre Arca

)este pe partea cealalta un bancomat oarecum intr-un magazin dar se vede fara probleme din strada daca ai viteza < 30 km/h
supermarket-uri pe strada aceasta sunt cred vreo 10 , pentru tot felul de cadouri recomand Spiros (poate zice careva ca fac reclama

)
heheh merci nu imi fac griji ca nu o sa cheltuiesc bani m-am resemnat deja ziceam ca poate poate imi mai raman bani sa fac si cocediul singur numai cu burlaci in ibiza da asta este la ce am vazut la voi si pe alte pagini de internet e frumos asa ca vaya con dios
pun si eu o poza cu o plaja unde va recomand sa mergeti , Logas (Sunset) Beach