Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

joker_99

http://www.hotel-agiosgordios-corfu.meridian-travel.ro/
Sal as dori si eu cateva informatii am rezervat locurile la acest hotel de 4*
Din pacate nu all incusive.
Ma intereseaza in primul rand preturile mancare, bauturi etc daca exista supermarketuri in zona si alte costuri care pot fi ascunse sezlonguri bauturi la piscina
In speranta ca ma ajutati mult noroc si sanatate
Cam cat trebue sa ai minim la tine pt 2 peroane si a smile.gif propo bancomaturi sunt? rolleyes.gif
carmen_26
si alte poze
oprire pt baie
Click pentru a vizualiza atașamentul

portul din Paxos

terasa hotelului unde se ia micul dejun

leandrii de pe marginea drumului

undeva intre achavari si sidari

plaja din statiune, vazuta de pe munte

apusul

CornelB
QUOTE (cri_mar @ Jul 14 2008, 12:47) *
salut, tot citesc la cele 49 pagini ale acestui topic si nu reusesc sa gasesc informatii despre sejur individual cu avionul in corfu. Va rog spuneti-mi daca a fost cineva cu avionul, dar fara pachet cu cazare prin agentie. As vrea sa cumpar numai zborul cu charterul si sa caut cazare acolo (sau pe net). Vreau sa nu fim legati de masa de la hotel si nici de a sta intr-o singura localitate.
Multumesc, astept cu nerabdare, poate stie cineva.... smile.gif

cri_mar, extrem de putin probabil sa gasesti bilet doar la avion; zborurile charter sunt inchiriate de tour-operatori tocmai in scopul de a-si vinde pachetele turistice -- de aici castiga ei, la biletul de avion nu au, in general, macar un banut.
Asa ca nu-ti fa sperante prea mari; poate doar asa, in ultimul moment, cand vor vedea ca nu au umplut vreun avion, sa accepte aceasta varianta; INSa nu am auzit nici un caz, stiu ca si in aceste situatii prefera sa vanda la pachet, coborand foarte mult preturl biletului ["last-minute"]; chiar daca nu-si mai pun nici un adaos la cazare, macar isi onoreaza eventuale angajamentele fata de hotel...
Peachy
QUOTE (cri_mar @ Jul 14 2008, 13:47) *
salut, tot citesc la cele 49 pagini ale acestui topic si nu reusesc sa gasesc informatii despre sejur individual cu avionul in corfu. Va rog spuneti-mi daca a fost cineva cu avionul, dar fara pachet cu cazare prin agentie. As vrea sa cumpar numai zborul cu charterul si sa caut cazare acolo (sau pe net). Vreau sa nu fim legati de masa de la hotel si nici de a sta intr-o singura localitate.
Multumesc, astept cu nerabdare, poate stie cineva.... smile.gif

Wizzair are din Budapesta curse saptamanale catre Corfu, poti lua bilet si pe saptamana viitoare daca doresti. Pretul nu e mare, in functie de perioada, intre 15.000 si 36000 HUF adica intre 225 si 550 RON pentru un bilet dus-intors toate taxele incluse.
gabi14
Unde credeti k e mai frumos in agios georgios sau in agios gordios?
carmyna
QUOTE (balasoiurares @ Jul 13 2008, 23:33) *
Eu zic sa suni la agentii sa vezi daca mai au locuri.

Am sunat. Au locuri.
mjustin
QUOTE (octtavyan @ Jun 24 2008, 11:59) *
...... A inchiriat cineva vreo ambarcatiune locala sa mearga pe o plaja pustie? A facut cineva scufundari, si daca da, unde? Ce locuri salbatice, mai putin vizitate ati vazut? Ce lucruri deosebite ati mai facut?

Eu am fost la inceputul lui iunie in Corfu cu masina si DA am inchiriat o barcuta cu 40 euro in Paleokastritsa. Am mai platit 15 euro benzina. Avea doar 15CP motorul dar a fost suficient. Foarte interesanta experienta(era prima data cand am condus barca). Am vrut sa luam vasul cu pereti de sticla iar cel de la agentie ne-a facut oferta 40 euro barca toata ziua sau 40 euro 45 minute. A meritat barca.

Amalita
QUOTE (joker_99 @ Jul 14 2008, 15:17) *
Ma intereseaza in primul rand preturile mancare, bauturi etc daca exista supermarketuri in zona si alte costuri care pot fi ascunse sezlonguri bauturi la piscina
Cam cat trebue sa ai minim la tine pt 2 peroane si a smile.gif propo bancomaturi sunt? rolleyes.gif

Scuza-ma, cum adica din pacate nu ai all inclusive? Pai esti din cei care stau numai intr-un loc tot sejurul? Nu vrei sa te mai plimbi si prin alte parti? Cauta la pagina 48 unde am postat impresiile din Ag. Gordios. Sigur ca sunt supermarketuri si au preturi foarte bune, la fel si tavernele, iti recomand Taverna Argo, dar sunt si altele. Sezlongurile iti sunt asigurate free de la hotel.
Iar cat trebuie sa aiba 2 persoane de cheltuit, depinde de banii si standardele fiecaruia si ce vrea sa faca.
O masa in doi la taverna costa intre 15 si 35 euro,sau mai mult, depinde de ce mananci.
Iar o masina de inchiriat costa la Agentia Sinarades (como cobori in statiune de la Hotel) 5 zile costa 160 euro plus benzina.
gabi14
QUOTE (bombonica @ Jul 11 2008, 09:13) *
In salupa incapeau 4 adulti. Salupa se inchiriaza pe o zi, noi am luat-o pe la 10 si ne-am intors pe la 18. Nu ne-am plimbat non stop ptr ca am mai stat si pe plaje, dar tipul ne-a zis ca rezervorul intre costa vreo 30 de euro si iti ajunge 6-8 ore de plimbare continua

mai sunt cel putin 2 dintre care unul in Sidari...dar nu se compara cu Aqualand-ul

Mersi,dar parcuri de distractii fara apa nu sunt?
joker_99

QUOTE (Amalita @ Jul 14 2008, 16:16) *
Scuza-ma, cum adica din pacate nu ai all inclusive? Pai esti din cei care stau numai intr-un loc tot sejurul? Nu vrei sa te mai plimbi si prin alte parti? Cauta la pagina 48 unde am postat impresiile din Ag. Gordios. Sigur ca sunt supermarketuri si au preturi foarte bune, la fel si tavernele, iti recomand Taverna Argo, dar sunt si altele. Sezlongurile iti sunt asigurate free de la hotel.
Iar cat trebuie sa aiba 2 persoane de cheltuit, depinde de banii si standardele fiecaruia si ce vrea sa faca.
O masa in doi la taverna costa intre 15 si 35 euro,sau mai mult, depinde de ce mananci.
Iar o masina de inchiriat costa la Agentia Sinarades (como cobori in statiune de la Hotel) 5 zile costa 160 euro plus benzina.

cat despre bancomaturi?
colt38
QUOTE (joker_99 @ Jul 14 2008, 20:59) *
cat despre bancomaturi?

Nu iti face probleme de bancomaturi, ca sunt destule. Cel putin in capitala ai multe, dar si in statiuni e imposibil sa nu gasesti macar unul in centru.

Exista si destule magazine, chiar foarte mici, unde poti plati cu cardul.

Poti plati cu card si la taverne (partea distractiva este aceea ca trebuie sa ii dai bacsisul in numerar !). tongue.gif

merleti
QUOTE (CornelB @ Jul 14 2008, 16:52) *
cri_mar, extrem de putin probabil sa gasesti bilet doar la avion; zborurile charter sunt inchiriate de tour-operatori tocmai in scopul de a-si vinde pachetele turistice -- de aici castiga ei, la biletul de avion nu au, in general, macar un banut.
Asa ca nu-ti fa sperante prea mari; poate doar asa, in ultimul moment, cand vor vedea ca nu au umplut vreun avion, sa accepte aceasta varianta; INSa nu am auzit nici un caz, stiu ca si in aceste situatii prefera sa vanda la pachet, coborand foarte mult preturl biletului ["last-minute"]; chiar daca nu-si mai pun nici un adaos la cazare, macar isi onoreaza eventuale angajamentele fata de hotel...

asa este.eu personal am sunat la christian tour si mi-au zis ca poate,nu promit nimic,poate se mai gasesc cateva bilete de avion dar sa sun cu o saptamana inainte de plecare.cam riscant,totusi...
tyler-durden
In sfarsit m-am decis si mi-am rezervat bilet pentru 08 septembrie in Paleokastritsa, hotel Akrotiri. Normal am inceput sa ma interesez pe net despre Insula Corfu fiind prima data cand o vizitez. Cel mai relevant site mi s-a parut http://www.agni.gr/guides/what_to_see_and_...e_and_visit.asp , in special pagina despre plajele de pe insula: http://www.agni.gr/guides/beach_guide/beach_guide.asp.
Voi merge cu autocarul si pe insula vreau sa inchiriez un scooter. Imi poate spune cineva cum sunt drumurile pe acolo, pot fi parcurse cu scooterul? Pe unele site-uri scrie ca sunt drumuri proaste, cu gropi si recomanda inchirierea unei masini(care insa costa dublu si nu stiu daca imi permit). ce alte mijloace de transport mai sunt pe insula?
Ce alte site-ri utile despre Corfu mai recomandati?
Daca cineva mai are bilet incepand cu 08 septembrie in Paleokastritsa..ne vedem acolo.
florin1200
salut , as dori sa aflu ceva informatii despre statiunea ipsos , corfu - in cazul in care cineva a fost acolo . Multumesc
Peachy
In cele 50 de pagini ale topicului despre Insula Corfu poate gasesti cate ceva. Sau da un search thumbsup.gif
Titus 1904
QUOTE (joker_99 @ Jul 14 2008, 15:17) *

bine ca nu ai all-inclusive pt ca mancai multe alimente decongelate si era pacat
asa poti merge peste tot si nu vei regreta , practic in nici o taverna nu poti gresi , toti au mancare proaspata si se straduiesc sa-si multumeasca clientii

am mancat si la Arca recomandata mai sus , e f bine , dar la Delphi(tot pe strada aceea centrala) parca e mai bine si mai ales la Stevens on the hill , doar ca acolo e plin de englezi ; astia au seri cu anumit specific , de ex seara bbq unde pt 19 euro/pers mananci cat poti la alegere din vreo 10-12 salate si vreo 7-8 feluri de carne sau preparate fripte in fata ta; in acesti bani primesti si o carafa de vin sau ceva suc soft
la Delphi incearca salata bucatarului (sau speciala) parca-i zice ,te va uimi biggrin.gif doar aia si se satura lejer o persoana

in orice caz platesti intre 10 si 20 eur per pers pt o masa cum nu prea gasesti pe la all-inclusive-uri

cam vreo 10-15 metri mai jos de acest restaurant (Delphi) cum mergi spre mare (sau spre Arca tongue.gif )este pe partea cealalta un bancomat oarecum intr-un magazin dar se vede fara probleme din strada daca ai viteza < 30 km/h

supermarket-uri pe strada aceasta sunt cred vreo 10 , pentru tot felul de cadouri recomand Spiros (poate zice careva ca fac reclama laugh.gif )

pun si eu o poza cu o plaja unde va recomand sa mergeti , Logas (Sunset) Beach
Mirelabotezatu2004
QUOTE (florin1200 @ Jul 15 2008, 12:41) *
salut , as dori sa aflu ceva informatii despre statiunea ipsos , corfu - in cazul in care cineva a fost acolo . Multumesc

Sau mai pus cateva poze cu IPSOS pe forum.. dar trebuie sa te uiti in urma... totusi poti gasi pe net diferite site-uri cum ar fi :
http://www.greeka.com/ionian/corfu/corfu-b...corfu-ypsos.htm .
Cand pleci in Ipsos ? Si unde?
mrc_laurentiu
Salut la toata lumea.
Vrem sa mergem si noi in Corfu la jumatatea lunii august.
Ne puteti recomanda un hote/vila de 3 sau 4 stele dar care sa aiba plaja ?
Nu as vrea sa merg in Corfu si sa fac baie numai l apiscina hotelului.Din cate am vazut majoritatea hotelurilor nu prea au plaja.

Multumesc anticipat.
CornelB
Sunt si hoteluri cu plaja, ba chiar de calitate - vezi de exemplu plaja din prima fotografie de aici, dar probabil sunt mai scumpe, depinde, normal, si daca va puteti incadra in bugetul propus.

Insa, in umila mea opinie de chibit in discutiile despre aceasta insula, Corfu e o destinatie prin excelenta de vacanta activa, miscare, de vizite - la cate locuri minunate ai prin apropiere [iar "apropiere" e relativ, insula e destul de mica incat aproape orice colt poate fi considerat "in apropiere"] e pacat sa lenevesti pe la hotel... Pentru leneveala ar fi, dupa mine, recomandate cu totul alte destinatii. Parerea mea, sper sa nu te supere/deranjeaze, intentia a fost cats e poate de... constructiva.. :-)
gangsta_girl16
Buna

Merg la inceputul lui septembrie in Corfu,in Messonghi.A mai fost cineva pe acolo?Puteti sa-mi spuneti ceva preturi?sau ce e de facut pe acolo,ce excursie optionala se merita?
Am mai cautat pe topicul asta informatii despre Messonghi dar nu am gasit.

Multumesc smile.gif
mrc_laurentiu
Am gasit camere disponibile la Acharavi Beach 3* (studio), la 750e/camera/sejur 7 nopti.
A mai fost cineva aici ?
Din cate vad pe net are si o plaja destul de mare.

Numai bine
Titus 1904
QUOTE (CornelB @ Jul 16 2008, 09:51) *
Insa, in umila mea opinie de chibit in discutiile despre aceasta insula, Corfu e o destinatie prin excelenta de vacanta activa, miscare, de vizite - la cate locuri minunate ai prin apropiere [iar "apropiere" e relativ, insula e destul de mica incat aproape orice colt poate fi considerat "in apropiere"] e pacat sa lenevesti pe la hotel... Pentru leneveala ar fi, dupa mine, recomandate cu totul alte destinatii. Parerea mea, sper sa nu te supere/deranjeaze, intentia a fost cats e poate de... constructiva.. :-)

poate ca vrei sa fii constructiv dar cam atat mellow.gif

distantele in Corfu nu au aceeasi semnificatie ca in alte parti , de ex 40-50 km poti sa-i faci si in 2 ore daca prinzi ceva trafic sau te incurci oleaca
labirintul de-acolo nu-i usor de descifrat
daca ai si IGO 8 mad2.gif ai sanse mari sa mergi pe drumuri in care freci simultan cu retrovizoarele vegetatia de pe margine biggrin.gif
deci "in apropiere" pe aceasta insula inseamna dupa parerea mea vreo 20-25 km, adica pana intr-o ora de mers

dar ai perfecta dreptate cu recomandarea de a vizita , natura ofera privelisti deosebite
Peachy
Lasa mai Cornele ca doar n-a dat cu paru' smile.gif

@mrc_laurentiu
Incearca in Glyfada, Pelekas sau Ag. Gordios, au cele mai bune plaje. In Glyfada am stat eu anul trecut (statiune linistita, chiar prea linistita) la Glyfada Beach Hotel 3*, plaja in fata hotelului. Tot acolo mai sunt vile & studiouri de inchiriat (Menigos Resort) si Louis Grand Hotel de 4*, plaja tot la catva metri in fata.
Totusi, in Pelekas sau Ag. Gordios exista o oferta mai bogata (cu exceptia plajelor) atat la hoteluri & vile cat si la restaurante si supermarket (in Glyfada parca n-am vazut niciun magazin de genul asta, dar nici n-am cautat).

Daca mergi cu masina poate te ajuta to3oths.
florin1200
[quote name='Mirelabotezatu2004' date='Jul 15 2008, 20:04' post='4906038']
Sau mai pus cateva poze cu IPSOS pe forum.. dar trebuie sa te uiti in urma... totusi poti gasi pe net diferite site-uri cum ar fi :
http://www.greeka.com/ionian/corfu/corfu-b...corfu-ypsos.htm .
Cand pleci in Ipsos ? Si unde?

Plec pe 10 august , la hotel appartment s eleni
mrc_laurentiu
QUOTE (Peachy @ Jul 16 2008, 20:25) *
Lasa mai Cornele ca doar n-a dat cu paru' smile.gif

@mrc_laurentiu
Incearca in Glyfada, Pelekas sau Ag. Gordios, au cele mai bune plaje. In Glyfada am stat eu anul trecut (statiune linistita, chiar prea linistita) la Glyfada Beach Hotel 3*, plaja in fata hotelului. Tot acolo mai sunt vile & studiouri de inchiriat (Menigos Resort) si Louis Grand Hotel de 4*, plaja tot la catva metri in fata.
Totusi, in Pelekas sau Ag. Gordios exista o oferta mai bogata (cu exceptia plajelor) atat la hoteluri & vile cat si la restaurante si supermarket (in Glyfada parca n-am vazut niciun magazin de genul asta, dar nici n-am cautat).

Daca mergi cu masina poate te ajuta to3oths.

Ok.Deci, am luat bilete la Hotel Louis Grand Glyfada, plaja de acolo mi s-a parut foarte frumoasa, sper sa fie asa si in realitate. ,Sejur de 7 nopti.Da, vom merge cu masina personala.Acum, intrebarea mea este...se trece cu ferry pe la Igoumenista (sau cum se scrie corect).Daca a fost cineva cu masina, orice detaliu e binevenit.

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.