am fost si eu anul trecut in corfu si a fost super...eu am fost cu europa travel in august si a fost super....excursia a costa pana in 150 euro e logic sa nu fie lux la 150 euroa transport, cazare si mic dejun dar eu m-am simtit super...noi am stat la aparthotel tzilios chiar la intrare in acharavi....a fost ok avea si piscina, curat repet nu lux dar fffff ok...
noi nu am cumpart nici o excursie ci ne-am organizat noi proprii noastre excursii
1. marele tur al insulei NU se merita - anul trecut costa 30euro/persoana. noi am inchiriat o masina (Hyunday Getz) de la o agentie de pe plaja (35euro/zi - cea mai ieftina agentie e aia, noi am mai mers si la altele iar preturile incepeau de la 60euro in sus) si am negociat sa ne lase masina pana a doua zi dimineata. Intre timp ne-am imprietenit acolo cu ink 2 pers si am mers toti 4 cu o masina in turul de insula....neaparat sa nu ratati Panteokrator(cred k asa se scrie nu shtiu sigur) - acest loc nu este inclus in marele tur al nsulei oferit de diverse agentii, insa este absolut superb. se urca(cu masina) pana la aprox 900m si de acolo se vede insula inconjurata de apa, se vede orasul Korfu si chiar italia(daca este fffffff senin). de asemenea noi am vizitat si Korfu town, de acolo am plecat la Palatul Achilleon si in drum am oprit undeva de unde se vedea si Mouse Island, iar de aici am plecat la Paleokastrita si am urcat la Bella Vista unde am prins si apusul...ceva superb, o priveliste minunata, se merita pe deplin sa vizitati toate aceste locuri.
2. craoziera cu BB
agentia noastra ne oferea aceasta excursie la 30euro. noi am cumparat-o de la o agentie din oras la 17euro. "croaziera" incepe in palokastrita. din acharavi si pana in paleokastrita transportul a fost asigurat de agentie, de acolo am plecat pe mare cu un vaporas cu fundul de sticla, ne-au plimbat pe mare un pic si apoi ne-a lasat pe paradise beach...din pacate plaja e cu pietre acolo insa se merita, apa este ata de limpede inact vedem fundul marii de pe vaporas desi eru vreo 20m adancime daca nu si mai mult. pe paradise beach se ofera o "masa"(adik se manaca pe plaja) care consta intr-o pulapa de pui la gratar, salata greceasca si o felie de pepene +suc, apa, vin oricat(inclus in pret - vinul si sucul nu sunt extraordinare dar destul de ok). foarte frumoasa si aceasta excursie.
3.Sidari
pentru Sidari am inchiriat un scuter si a fost foarte fain. am fost la Canal D'Amour...e f frumos, cu stancile alea (sau ce or fi) iesind din apa...frumos iar scuterul l-am inchiriat la 12 euro/zi parca...(daca am fi cumparat excursia la sidari era 10euro/pers parca) si seara ne-am dus cu scuterul si pana in Kassiopi.
cam atat imi aduc aminte la momentul asta...daca aveti ceva intrebari sau vreti poze... astept...