Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

Amalita

Daca te uiti la portiunea de strada dreapta care merge la plaja, cam 100 de metri,
Vila Niki cred ca este a doua casa pe partea dreapta, daca te uiti spre mare.
Intreba cineva de cluburi, de ex. in Ag. Gordios nu erau cluburi, doar niste baruri, fara intrare.
Cluburi cred ca sunt prin sud, in Kavos.
Poza postata este din Ag. Gordios.
to3oths
QUOTE (Amalita @ Jul 10 2008, 15:25) *
Daca te uiti la portiunea de strada dreapta care merge la plaja, cam 100 de metri,
Vila Niki cred ca este a doua casa pe partea dreapta, daca te uiti spre mare.
Intreba cineva de cluburi, de ex. in Ag. Gordios nu erau cluburi, doar niste baruri, fara intrare.
Cluburi cred ca sunt prin sud, in Kavos.
Poza postata este din Ag. Gordios.

Exista cluburi si in alte zone, nu atit de indepartate precum Kavos-ul, adica in oras, Crystal care are si muzica straina, de exemplu, sau Kolones care are numai muzica greceasca, si urmeaza sa se deschida 2 noi Vila Mercedes si Romeo&Juliet, in Dassia exista Galeea, in Ipsos exista vreo 2...

gabi14
QUOTE (mihapavel @ Jul 10 2008, 08:22) *
Imi pare rau, dar pozele de pe site chiar sunt din statiune. Mie mi-a fost folositor, ca de altfel si www.agni.gr, care este pentru toata insula. M-am logat si am cerut informatii, au fost exacti si mi-au raspuns imediat cei din statiune. Poate site-ul pe care-l indici tu are pozele gresite.M-am uitat pe el iar din poza de pe prima pagina lipseste Ortholiti, roca din mare din stanga din Ag. gordios. Ca sa te edifici uita-te la topicul Totul despre Grecia pagina 40, la poze si ai sa vezi diferenta.

Si unde crezi k este mai frumos la Ag.gordios in sud sau in Ag.georgios in nord?
razvan_g81
QUOTE (gabi14 @ Jul 9 2008, 18:24) *
Stiu ca nu e totuna Ag.Georgios e in nord si Ag.Gordios e in sud.Dar pozele dp site-ul de mai sus nu corespund cu statiunea,sunt poze din Ag.georgios din nord,uita-te pe site-ul asta www.agiosgeorgios.co.uk si a comparatie.Si partea de sud e o zona joasa,nu prea sunt munti ca in nord-vestul insulei.

Atunci cand mai multi iti spun ca esti beat, ar fi mai bine sa te duci la culcare. Tu vad ca nu vrei sa te culci.
1. Agios Gordios este in vest, nu in sud;
2. Pozele de pe site-ul http://www.agios-gordios.net ,sunt chiar din statiunea Agios Gordios. Eu am fost acolo;
3. Am pus o poza din Agios Gordios, ca sa vezi ce "zona joasa" e.
gabi14
QUOTE (razvan_g81 @ Jul 10 2008, 16:57) *
Atunci cand mai multi iti spun ca esti beat, ar fi mai bine sa te duci la culcare. Tu vad ca nu vrei sa te culci.
1. Agios Gordios este in vest, nu in sud;
2. Pozele de pe site-ul http://www.agios-gordios.net ,sunt chiar din statiunea Agios Gordios. Eu am fost acolo;
3. Am pus o poza din Agios Gordios, ca sa vezi ce "zona joasa" e.

am inteles si unde e mai frumos in agios gordios sau agios georgios?
a-zA-Z0-9_
Salut..
Despre statiunea Dassia,Hotel Corfu Chandris(4 stele) stie cineva ceva?
Am incercat cu search dar nu a dat rezultate..
Multumesc frumos..
Luigi Vicol
gabi14
QUOTE (a-zA-Z0-9_ @ Jul 10 2008, 18:48) *
Salut..
Despre statiunea Dassia,Hotel Corfu Chandris(4 stele) stie cineva ceva?
Am incercat cu search dar nu a dat rezultate..
Multumesc frumos..
Luigi Vicol

http://www.corfu-holiday-choices.com/chandris-hotel.htm

a-zA-Z0-9_
Merci;
Intrebam daca a fost cineva,detalii despre statiune,etc.
Pliante am citit si eu..
Luigi Vicol
bombonica
QUOTE (balasoiurares @ Jul 7 2008, 13:44) *
Cati adulti incapeau in acea salupa si cat timp vati plimbat cu cobustibilul de 20E?

In salupa incapeau 4 adulti. Salupa se inchiriaza pe o zi, noi am luat-o pe la 10 si ne-am intors pe la 18. Nu ne-am plimbat non stop ptr ca am mai stat si pe plaje, dar tipul ne-a zis ca rezervorul intre costa vreo 30 de euro si iti ajunge 6-8 ore de plimbare continua

QUOTE (gabi14 @ Jul 8 2008, 14:56) *
Stiti cumva daca mai este vreun parc de distractii in Corfu in afara de Aqualand?

mai sunt cel putin 2 dintre care unul in Sidari...dar nu se compara cu Aqualand-ul
camigabi

Buna,
Voi pleca si eu in septembrie in corfu, am gasit cazare pt. aceasta perioada doar in Arilas hotel Bardis Gold 3*
ma puteti ajuta cu impresii din aceasta statiune smile.gif ....... ce a-ti auzit despre Arilas, sau ce poti vedea acolo?
rolleyes.gif
Persaeus83
Salut,

Mai merge cineva cu masina spre Corfu pe 21-22 iulie? E prima iesire cu masina din tara si ne-am bucura sa gasim companie de drum wink.gif

Numai bine!
Amalita
Buna,
revin cu poze din Corfu:
Balcon vila Niki
camera Niki
Paleokastritsa
Paleokastritsa
Glyfada
Paleokastritsa sus de la manastire, leandrii de care va spuneam
prutygirl
QUOTE (almona @ Aug 3 2007, 10:39) *
am mers eu cu ei anul trecut in Corfu (Benitses) si tot ce pot sa-ti spun este sa te pregatesti pt un drum lung si destul de obositor. In ceea ce priveste temerile tale fii pe pace nu se mai practica de ani buni adunatul banilor de la turisti pt spagi. daca e cazul se descurca insotitorul de grup sau soferii, daca nu aveti insotior.
In anii trecuti dadeau la bulgari ca sa plimbe pasapoartele mai repede prin cititorul de coduri de bare. Acum cred ca nu mai este cazul.

Buna! mi-ar fi placut sa-mi spuna si mie cineva cum e in Corfu la hotel Akrotiri Beach, pt ca acolo ne facem luna de miere.Cine ne poate da detalii, le vom fi vesnici recunoscatori.
SheffieldMac
@prutygirl
Vezi ca am fost eu anul trecut in august, mai merg si anul asta. Am scris un mic review pe topicul asta, Post #624
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...1857&st=600

Daca mai ai alte nelamuriri, te ajut.
kurtmaryy
QUOTE (ancutza24 @ Mar 17 2008, 00:27) *
am fost si eu anul trecut in corfu si a fost super...eu am fost cu europa travel in august si a fost super....excursia a costa pana in 150 euro e logic sa nu fie lux la 150 euroa transport, cazare si mic dejun dar eu m-am simtit super...noi am stat la aparthotel tzilios chiar la intrare in acharavi....a fost ok avea si piscina, curat repet nu lux dar fffff ok...
noi nu am cumpart nici o excursie ci ne-am organizat noi proprii noastre excursii
1. marele tur al insulei NU se merita - anul trecut costa 30euro/persoana. noi am inchiriat o masina (Hyunday Getz) de la o agentie de pe plaja (35euro/zi - cea mai ieftina agentie e aia, noi am mai mers si la altele iar preturile incepeau de la 60euro in sus) si am negociat sa ne lase masina pana a doua zi dimineata. Intre timp ne-am imprietenit acolo cu ink 2 pers si am mers toti 4 cu o masina in turul de insula....neaparat sa nu ratati Panteokrator(cred k asa se scrie nu shtiu sigur) - acest loc nu este inclus in marele tur al nsulei oferit de diverse agentii, insa este absolut superb. se urca(cu masina) pana la aprox 900m si de acolo se vede insula inconjurata de apa, se vede orasul Korfu si chiar italia(daca este fffffff senin). de asemenea noi am vizitat si Korfu town, de acolo am plecat la Palatul Achilleon si in drum am oprit undeva de unde se vedea si Mouse Island, iar de aici am plecat la Paleokastrita si am urcat la Bella Vista unde am prins si apusul...ceva superb, o priveliste minunata, se merita pe deplin sa vizitati toate aceste locuri.

2. craoziera cu BB

agentia noastra ne oferea aceasta excursie la 30euro. noi am cumparat-o de la o agentie din oras la 17euro. "croaziera" incepe in palokastrita. din acharavi si pana in paleokastrita transportul a fost asigurat de agentie, de acolo am plecat pe mare cu un vaporas cu fundul de sticla, ne-au plimbat pe mare un pic si apoi ne-a lasat pe paradise beach...din pacate plaja e cu pietre acolo insa se merita, apa este ata de limpede inact vedem fundul marii de pe vaporas desi eru vreo 20m adancime daca nu si mai mult. pe paradise beach se ofera o "masa"(adik se manaca pe plaja) care consta intr-o pulapa de pui la gratar, salata greceasca si o felie de pepene +suc, apa, vin oricat(inclus in pret - vinul si sucul nu sunt extraordinare dar destul de ok). foarte frumoasa si aceasta excursie.

3.Sidari

pentru Sidari am inchiriat un scuter si a fost foarte fain. am fost la Canal D'Amour...e f frumos, cu stancile alea (sau ce or fi) iesind din apa...frumos iar scuterul l-am inchiriat la 12 euro/zi parca...(daca am fi cumparat excursia la sidari era 10euro/pers parca) si seara ne-am dus cu scuterul si pana in Kassiopi.

cam atat imi aduc aminte la momentul asta...daca aveti ceva intrebari sau vreti poze... astept... biggrin.gif

buna! si eu plec acum pe 15 in corfu tot in acharavi! la vila tasos ! imi poti spune cateva detalii !sidari e in acharavi ? cam cum st preturile
ma gandeam k o s imi iau 400 euro al mine ,cum e plaja in acharavi??? am inteles ca sunt arici in apa?!
multumesc anticipat! mai multe detalii ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai trimite pe adresa eminutza2003@yahoo.com
multumesc anticipat!
emy_ava
QUOTE (denise18 @ Jun 8 2008, 23:05) *
hello.Pe 28 iulie plecam ,din pacate cu autocarul,spre Paleokastritsa.Are cineva vreo informatie despre hotelul Arriana ?Preturile am inteles ca sunt cam maricele, peisajul super, ...plaja la fel...?Ce ar trebui sa mai stiu? N-am mai fost niciodata in Grecia. Mersi mult.

Buna! Daca a fost cineva la Arriana (Paleokastritsa) ne poate da niste detalii despre conditii? Am gasit niste poze pe net. De primele am fost foarte multumita, camerele erau moderne si aranjate, dar apoi am mai gasit o poza cu o camera care arata a hotel de 3 stele de la marea neagra. Si acum ma gandesc care o fi realitatea. Poate ca numai apartamentul arata bine. Oricum, piscina e ok.
Merci si vacanta faina!
klaudia_girl
stiti fraze in greaca care mi-ar putea fi utile pe acolo ??
Mirelabotezatu2004
QUOTE (alexica08 @ Jul 10 2008, 09:25) *
mai merge cineva pe 27 iulie in ipsos, prin christian tour cu autocarul? noi vom fi cazate la eleni appartmets....si inca ceva...de la agentie, ni s-a spus ca autocarul va merge prin craiova sa mai culeaga niste turisti de acolo...aveti idee cam cate ore se vor face pana la destinatie?

Noi mergem pe 3 August..in acelasi loc.. poate ne gasim pe acolo :-) macar ptr o zi !
carmyna
Buna ziua, tuturor!
Vreau si eu sa plec in Corfu la inceputul lui septembrie si am gasit 2 oferte convenabile.
Una e in statiunea Agios Stefanos prin agentia Joy Travel & Adventure sau Mediterranean Holidays si alta in statiunea Acharavi prin agentia Europa Travel. Va rog, daca poate cineva sa-mi dea amanunte despre statiunile si agentiile respective, v-as fi recunoscatoare. Nu prea ma pot hotari ce sa aleg.
balasoiurares
QUOTE (carmyna @ Jul 13 2008, 19:28) *
Buna ziua, tuturor!
Vreau si eu sa plec in Corfu la inceputul lui septembrie si am gasit 2 oferte convenabile.
Una e in statiunea Agios Stefanos prin agentia Joy Travel & Adventure sau Mediterranean Holidays si alta in statiunea Acharavi prin agentia Europa Travel. Va rog, daca poate cineva sa-mi dea amanunte despre statiunile si agentiile respective, v-as fi recunoscatoare. Nu prea ma pot hotari ce sa aleg.

Eu zic sa suni la agentii sa vezi daca mai au locuri.
alexica08
QUOTE (carmyna @ Jul 13 2008, 20:28) *
Buna ziua, tuturor!

nu stiu cum e in acharavi, insa in agios stefanos am fost anul trecut...daca vrei liniste, un golf superb, nisip fin si plaja buna, asta e locul pentru tine...nu exista dicoteci, galagie, magazine insa e frumos tare ca si peisaj si pentru relaxare...pana in sidari faci putin cu masina si acolo poti avea si distractie
have fun
carmyna
QUOTE (alexica08 @ Jul 14 2008, 09:03) *
nu stiu cum e in acharavi, insa in agios stefanos am fost anul trecut...daca vrei liniste, un golf superb, nisip fin si plaja buna, asta e locul pentru tine...nu exista dicoteci, galagie, magazine insa e frumos tare ca si peisaj si pentru relaxare...pana in sidari faci putin cu masina si acolo poti avea si distractie
have fun

Multumesc mult.
Chiar nu vreau discoteci si galagie. Sper totusi ca exista ceva magazine.
cri_mar
salut, tot citesc la cele 49 pagini ale acestui topic si nu reusesc sa gasesc informatii despre sejur individual cu avionul in corfu. Va rog spuneti-mi daca a fost cineva cu avionul, dar fara pachet cu cazare prin agentie. As vrea sa cumpar numai zborul cu charterul si sa caut cazare acolo (sau pe net). Vreau sa nu fim legati de masa de la hotel si nici de a sta intr-o singura localitate.
Multumesc, astept cu nerabdare, poate stie cineva.... smile.gif
GTFMIOFE
HELLO,
mai pleaca cineva pe 4 aug. in ag. gordis-golden nest cu christian tour-autocar?
carmen_26

Revin cu mai multe poze din Ag gordis, hotel Golden Nests
portul
Click pentru a vizualiza atașamentul

din balconul camerei

plaja

seara greceasca, mare distractie, pacat ca e destul de aglomerat

vechea fortareata din capitala insulei

pe insula Paxos

tot in Paxos

pesterile albastre

tot pe mare

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.