Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

dias77

QUOTE (gabi14 @ Jul 8 2008, 14:56) *
Stiti cumva daca mai este vreun parc de distractii in Corfu in afara de Aqualand?

La Roda a stat cineva? As avea nevoie de cateva impresii. Am luat bilet din 2 septembrie si nu mai am rabdare...
Amalita
Buna,
tocmai m-am intors de la Ag. Gordios, Vila Niki prin Christian Tour, avion charter.
Noi am fost multumiti de tot. Foarte putini turisti.
Nu am avut deloc mancare inclusa, asa ca am mancat mai mult pe la taverne.
Vila este draguta, cu cateva mici neajunsuri.
Am vizitat Paleokastritsa (superba, eu m-am indragostit de ea, iar leandrii din apropierea
manastirii sunt dementiali), Glyfada (cea mai buna plaja si apa), Satele Pelekas si Sinarades de langa Ag. Gordios,
Kerkyra (sa nu mancati in tavernele de pe faleza, preturi mari si calitate slaba), muntele Pantokrator unde l-am
intalnit pe singurul calugar, roman, (daca nu sunteti pasionat de drumuri de munte, mergeti pe drumul Kerkyra-Dassia-Ipsos-Ag. Markos, este foarte simplu drumul si ajungeti imediat).
Am inchiriat un Fiat Panda cu 160 euro pentru 5 zile si a fost super ok.
Daca vreti sa vedeti ceva din insula, va recomand o masina.
Daca aveti intrebari, cu placere.

gabi14
QUOTE (Amalita @ Jul 8 2008, 17:32) *
Buna,
tocmai m-am intors de la Ag. Gordios, Vila Niki prin Christian Tour, avion charter.
Am vizitat Paleokastritsa (superba, eu m-am indragostit de ea, iar leandrii din apropierea
manastirii sunt dementiali), Glyfada (cea mai buna plaja si apa), Satele Pelekas si Sinarades de langa Ag. Gordios,
Kerkyra (sa nu mancati in tavernele de pe faleza, preturi mari si calitate slaba), muntele Pantokrator unde l-am
intalnit pe singurul calugar, roman, (daca nu sunteti pasionat de drumuri de munte, mergeti pe drumul Kerkyra-Dassia-Ipsos-Ag. Markos, este foarte simplu drumul si ajungeti imediat).

cam cat va costat mancarea?adica de ex o masa pt 2 pers?
GTFMIOFE
stie cineva daca in ag gordis exista agentii de turism de la care sa poti lua diferite excursii? mersi!
gabi14
QUOTE (GTFMIOFE @ Jul 8 2008, 17:51) *
stie cineva daca in ag gordis exista agentii de turism de la care sa poti lua diferite excursii? mersi!

http://www.agiosgeorgios.co.uk/aici gasesti totul despre statiune dk la asta din nord te referi
leoangi
QUOTE (Amalita @ Jul 8 2008, 17:32) *
Buna,

Amalita, plec pe 02.09 la Vila Niki. Spune-mi te rog mai multe detalii despre cazare. Se pare ca esti singura care ai fost acolo, informatiile sunt putine.La ce neajunsuri te-ai referit? Ceva poze din camere se poate?. Loc unde sa ne lasam masinile exista? Multumesc!
gabi14
QUOTE (gabi14 @ Jul 8 2008, 18:50) *
http://www.agiosgeorgios.co.uk/ gasesti totul despre statiune dk la asta din nord te referi

http://www.agiosgeorgios.co.uk/

Adysoft77
QUOTE (tweetyC5 @ Jun 30 2008, 13:23) *
Pai croaziera e o mare teapa. Vaporasul a venit cu jumatate de ora intarziere si de stat in plin soare, prima oprire e pe o plaja frumusica, a doua oprire a fost o scurta intrare intr-o pestera, dupa aia am ajuns la Blue Lagoon, care arata ca dracu, scuzati expresia, e o plaja de 50 de m, cu un fel de marmura pisata pe jos, cu plaja de 3 m, fara nisip, am si vreo 2 poze pentru curiosi. Dupa aia ne-au dus intr-un orasel de pescari, care avea cateva magazine si vreo 3 terase, bineinteles ca am tras in fata teraselor. Si acolo ne-au pus sa asteptam 2 ore jumatate. La Blue Lagoon n-am stat atata deci e clar care e interesul marinarilor. Bineinteles ca era o caldura de nu stiam unde sa ne ascundem de soare si am ajuns sa stam tot la terasele alea. Biletele au costat 35 euro de persoana, dar doamna de la agentia a zis ca pentru romani al doilea bilet e la jumatate si am platit 52,5 euro pentru amandoi. Acelasi text l-am auzit si anul trecut in Turcia. Eu am intrebat pe un grec si dupa cum se fastacea am impresia cu nici nu s-a filmat nimic din Blue Lagoon acolo, e doar o mare pacaleala pentru turisti.

Am ajuns la disperare sa tot citesc tampenia asta de cativa ani pe forumuri si sa o aud de la ghizi tampiti ..... ca e Laguna Albastra unde s-a filmat Blue Lagoon....
Am o rugaminte ..... in momentul cand mai auziti un ghid in autocar sau unde o fi, ca incepe sa spuna prostia asta, incercati sa-i taiati elanul rapid. Asta e o prostie scoasa de cei de la Europa Travel acum vreo 4 ani si au preluat-o si alte agentii si ghizii lor tampiti. Va rog mult, informati-i in timp ce se excita sa îi excite pe turistii necunoscatori cu prostia si minciuna asta ..... faceti-i de ras atunci pe loc indiferent unde sunteti si cati mai sunt ......
Informati-i si pe ei ca filmul "Laguna Albastra" cu peisajele acelea superbe a fost filmat tocmai in Champagne Bay - Vanuatu iar restul filmului prin insulele Fiji si ca nu e nevoie sa minta la nesfarsit ca le puteti da un bacsis si fara sa minta, numai sa taca .... Trebuie putina atitudine .... asa cum este si pe acest forum ..... de ex.: ati mai vazut prostia de Rodia - Blue Lagoon in vreo oferta anul acesta ? ..... nuuuu ... pentru ca oamenii au luat atitudine ..... pai inainte era cea mai laudata locatie din Corfu .... anul trecut chiar imi era mila la intoarcere, de cei care au fost cazati acolo ........
carmen_26
QUOTE (GTFMIOFE @ Jul 7 2008, 16:13) *
salut. si eu plec pe 4 aug in aceeasi locatie.hotelul cum este? preturi?cam de cati euroi ai nevoie?orice alt detaliu este bine venit! mersi!

Buna,
si noi tot cu christian tour am mers, dar din pacate cu autocarul, spun din pacate pt ca este un drum ingrozitor de lung, autocarul este ok, soferii sunt profesionisti, opririle sunt destul de dese dar drumul este fff lung si obositor, mai ales pt cine nu poate dormi pe scaun.
despre mancare iti pot spune ca noi am avut doar micul dejun asigurat de hotel, care a fost in general ok, acelasi in fiecare zi dar din belsug, un tip de cascaval, un tip de sunca presata, 2 tipuri de gemuri, lapte, cereale, ceaiuri, chec, unt, diferite sortimente de paine si cam atat.
despre mancarea de la tarverne si restaurante pot spune ca este foarte ok, noi am incercat mai multe localuri, am mancat de fiecare data in alta parte, poti gasi toate tipurile de mancare in afara de ciorbe sau supe asa cum sunt la noi, ei au alte tipuri de supe care n au nici o treaba cu supa noastra, sfatul meu este sa nici nu incerci pt ca ramai dejamagit. se poate manca super bine chiar prea mult cu 20 euro pt 2 pers., problema lor este ca iti fac niste portii imense. iti recomand sa incerci ofertele de meniu pt 2 persoane, care este intre 20-28 euro pt doua pers. dar asta inseamna sa fi chiar flamand ca sa poti mnaca tot.
Plaja este una din cele mai bune, dar sa nu te opresti chiar la plaja din fata drumului unde se coboara, iti recomand sa pergi putin spre stanga, unde sunt niste stanci pe plaja si unde este si cel mai mare hotel agios gordios, acolo este super daca vrei sa stai la plaja, nu sunt pietre in apa si plaja este superba, nu mai vb de peisaj.
iti recomand sa inchiriati masina pt altfel pierdeti foarte multe lucruri, 30 euro/zi o masina buna, cu care va puteti plimaba pe toata insula. noi am facut singuri turul insulei in 2 zile, in Nord a fost cel mai superb, sidari este cel mai animat, cu canal d' amour care este superb, achavari, kerkira- capitala, unde te cam ratacesti dar nu i nici o problema ca sunt indicatoare, iar in Sud este o salbaticie si o pustietate ceva de genul unui desert dar si cu vegetatie, pe partea de est sunt cateva statiuni super frumoase, noi am ramas uimiti de messongi care nu este foarte mare dar foarte frumos, si preturile la taverne sunt la jumatate fata de ag gordis, apoi ipsos, benistes, unde plaja este exact langa sosea.

daca mai vrei si alte detalii nu ezita sa ma intrebi, stiu ca si eu am fost la fel inainte de a pleca.

CONCEDIU PLACUT!!!
GTFMIOFE

QUOTE (carmen_26 @ Jul 9 2008, 08:58) *
Buna,
si noi tot cu christian tour am mers, dar din pacate cu autocarul, spun din pacate pt ca este un drum ingrozitor de lung, autocarul este ok, soferii sunt profesionisti, opririle sunt destul de dese dar drumul este fff lung si obositor, mai ales pt cine nu poate dormi pe scaun.
despre mancare iti pot spune ca noi am avut doar micul dejun asigurat de hotel, care a fost in general ok, acelasi in fiecare zi dar din belsug, un tip de cascaval, un tip de sunca presata, 2 tipuri de gemuri, lapte, cereale, ceaiuri, chec, unt, diferite sortimente de paine si cam atat.
despre mancarea de la tarverne si restaurante pot spune ca este foarte ok, noi am incercat mai multe localuri, am mancat de fiecare data in alta parte, poti gasi toate tipurile de mancare in afara de ciorbe sau supe asa cum sunt la noi, ei au alte tipuri de supe care n au nici o treaba cu supa noastra, sfatul meu este sa nici nu incerci pt ca ramai dejamagit. se poate manca super bine chiar prea mult cu 20 euro pt 2 pers., problema lor este ca iti fac niste portii imense. iti recomand sa incerci ofertele de meniu pt 2 persoane, care este intre 20-28 euro pt doua pers. dar asta inseamna sa fi chiar flamand ca sa poti mnaca tot.
Plaja este una din cele mai bune, dar sa nu te opresti chiar la plaja din fata drumului unde se coboara, iti recomand sa pergi putin spre stanga, unde sunt niste stanci pe plaja si unde este si cel mai mare hotel agios gordios, acolo este super daca vrei sa stai la plaja, nu sunt pietre in apa si plaja este superba, nu mai vb de peisaj.
iti recomand sa inchiriati masina pt altfel pierdeti foarte multe lucruri, 30 euro/zi o masina buna, cu care va puteti plimaba pe toata insula. noi am facut singuri turul insulei in 2 zile, in Nord a fost cel mai superb, sidari este cel mai animat, cu canal d' amour care este superb, achavari, kerkira- capitala, unde te cam ratacesti dar nu i nici o problema ca sunt indicatoare, iar in Sud este o salbaticie si o pustietate ceva de genul unui desert dar si cu vegetatie, pe partea de est sunt cateva statiuni super frumoase, noi am ramas uimiti de messongi care nu este foarte mare dar foarte frumos, si preturile la taverne sunt la jumatate fata de ag gordis, apoi ipsos, benistes, unde plaja este exact langa sosea.

daca mai vrei si alte detalii nu ezita sa ma intrebi, stiu ca si eu am fost la fel inainte de a pleca.

CONCEDIU PLACUT!!!

mersi carmen 26! inca ceva, exista agentii de turism locale? cam de cati euroi este nevoie? inca o data mersi pt raspunsuri!
Amalita
Buna,
in Ag. Gordios exista cateva agentii de turism care inchiriaza si masini si ofera si excursii.
O sa pun niste poze de la Vila Niki, mie mi-a placut, camere foarte spatioase, curat, nu este chiar la strada unde
este un zgomot infernal de la scutere, ATV-uri si motociclete.
Nu este loc de parcat masina in fata vilei, noi o parcam fie pe o strada in panta care dadea in statia de autobuz, fie intr-o parcare publica pe o strada foarte abrupta care mergea la hotelul Agyos Gordios.
Se poate manca in functie de buget.
Sunt cateva fast food-uri care ofera Gyros la 2 euro, salata greceasca la 4,5 euro, etc.
La taverne o masa in doi, de pilda o salata greceasca (4,5-5 euro) un platou cu souvlaki (frigarui) 2 frigarui, cartofi prajiti sau orez, putin tsatsiki si salata de varza (6,5-8 euro), o bere (2,8-3 euro) si un fresh orange juice (cam 3 euro) pana in 20 de euro.
Platourile cu peste, fructe de mare, file de porc, etc sunt ceva mai scumpe.
Daca beti mai multa bautura si eventual luati si desert, ajungeti la 30-35 euro pentru doua persoane.
O baclava este 5 euro.
Dupa ce am incercat mai multe taverne si restaurante, cea mai ieftina este Taverna Argo (este pe strada care duce la plaja, la 50 de metri de plaja). Este si singurul loc unde am gasit caracatita (8,5 euro)
Nu comandati si garnitura, este deja inclusa, numai sa specificati daca vreti cartofi prajiti sau orez.

La supermaket, sunt o gramada in Ag. Gordios, apa este in jur de 0,8 euro sticla, o bucata de branza Feta in jur de 3 euro, mezelurile tot atat.
Amalia
gabi14
QUOTE (GTFMIOFE @ Jul 8 2008, 17:51) *

http://www.agiosgeorgios.co.uk/

QUOTE (Amalita @ Jul 9 2008, 12:59) *
Buna,
in Ag. Gordios exista cateva agentii de turism care inchiriaza si masini si ofera si excursii.
O sa pun niste poze de la Vila Niki, mie mi-a placut, camere foarte spatioase, curat, nu este chiar la strada unde
este un zgomot infernal de la scutere, ATV-uri si motociclete.
Nu este loc de parcat masina in fata vilei, noi o parcam fie pe o strada in panta care dadea in statia de autobuz, fie intr-o parcare publica pe o strada foarte abrupta care mergea la hotelul Agyos Gordios.
Se poate manca in functie de buget.
Sunt cateva fast food-uri care ofera Gyros la 2 euro, salata greceasca la 4,5 euro, etc.
La taverne o masa in doi, de pilda o salata greceasca (4,5-5 euro) un platou cu souvlaki (frigarui) 2 frigarui, cartofi prajiti sau orez, putin tsatsiki si salata de varza (6,5-8 euro), o bere (2,8-3 euro) si un fresh orange juice (cam 3 euro) pana in 20 de euro.
Platourile cu peste, fructe de mare, file de porc, etc sunt ceva mai scumpe.
Daca beti mai multa bautura si eventual luati si desert, ajungeti la 30-35 euro pentru doua persoane.
O baclava este 5 euro.
Dupa ce am incercat mai multe taverne si restaurante, cea mai ieftina este Taverna Argo (este pe strada care duce la plaja, la 50 de metri de plaja). Este si singurul loc unde am gasit caracatita (8,5 euro)
Nu comandati si garnitura, este deja inclusa, numai sa specificati daca vreti cartofi prajiti sau orez.

La supermaket, sunt o gramada in Ag. Gordios, apa este in jur de 0,8 euro sticla, o bucata de branza Feta in jur de 3 euro, mezelurile tot atat.
Amalia

Multumesc mult de tot noi mergem cu masina personala deci o sa colindam toata insula tongue.gif
mihapavel
Agios georgios nu este totuna cu Agios gordios. Pentru Ag. gordios www.agios-gordios.net.
eirini
help, please!!!! cum e plaja din dassia? am auzit ca ar fi cu pietricele... se poate sta la plaja?
geoorge16
QUOTE (eirini @ Jul 9 2008, 17:44) *
help, please!!!! cum e plaja din dassia? am auzit ca ar fi cu pietricele... se poate sta la plaja?

Chiar daca este cu pietricele se poate sta la plaja linistit exista sezlonguri, pentru intrat in apa sunt incaltari speciale.
PS fac un masaj special aceste pietricele
gabi14
QUOTE (mihapavel @ Jul 9 2008, 15:01) *
Agios georgios nu este totuna cu Agios gordios. Pentru Ag. gordios www.agios-gordios.net.

Stiu ca nu e totuna Ag.Georgios e in nord si Ag.Gordios e in sud.Dar pozele dp site-ul de mai sus nu corespund cu statiunea,sunt poze din Ag.georgios din nord,uita-te pe site-ul asta www.agiosgeorgios.co.uk si a comparatie.Si partea de sud e o zona joasa,nu prea sunt munti ca in nord-vestul insulei.

Va rog stiti cumva dk mai este vreun parc de distractii in Corfu in afara de Aqualand?
gabi14
Cam cat este intrarea prin cluburi?
moko
QUOTE (esperando @ May 5 2007, 21:09) *
Am vazut si eu site-ul recomandat pentru Corfu dar consider ca are totusi putine informatii care nu te pot ajuta prea mult, singura sectiune interesanta este cea legata de produsele locale si denumirile lor care poate fi de ajutor, in rest mult prea putine informatii, probabil datorita faptului ca este nou facut si o sa mai apara informatii pe parcurs!

la stadiul de "nou facut" a ramas si in 2008... thumbdown.gif
Peachy
QUOTE (gabi14 @ Jul 9 2008, 18:24) *
Stiu ca nu e totuna Ag.Georgios e in nord si Ag.Gordios e in sud.Dar pozele dp site-ul de mai sus nu corespund cu statiunea,sunt poze din Ag.georgios din nord,uita-te pe site-ul asta www.agiosgeorgios.co.uk si a comparatie.Si partea de sud e o zona joasa,nu prea sunt munti ca in nord-vestul insulei.

Va rog stiti cumva dk mai este vreun parc de distractii in Corfu in afara de Aqualand?

Pozele de pe site sunt cat se poate de reale, pot confirma toti cei care a fost pe acolo. Uite am gasit o poza cu Ag. Gordios, facuta cu mobilul la repezeala:

Click pentru a vizualiza atașamentul

Din ceea ce cunosc nu stiu sa mai fie un alt parc de distractii, pe mine nu m-a interesat nici acela, plajele erau mult mai atragatoare.
mihapavel
QUOTE (gabi14 @ Jul 9 2008, 17:24) *

Imi pare rau, dar pozele de pe site chiar sunt din statiune. Mie mi-a fost folositor, ca de altfel si www.agni.gr, care este pentru toata insula. M-am logat si am cerut informatii, au fost exacti si mi-au raspuns imediat cei din statiune. Poate site-ul pe care-l indici tu are pozele gresite.M-am uitat pe el iar din poza de pe prima pagina lipseste Ortholiti, roca din mare din stanga din Ag. gordios. Ca sa te edifici uita-te la topicul Totul despre Grecia pagina 40, la poze si ai sa vezi diferenta.
alexica08
mai merge cineva pe 27 iulie in ipsos, prin christian tour cu autocarul? noi vom fi cazate la eleni appartmets....si inca ceva...de la agentie, ni s-a spus ca autocarul va merge prin craiova sa mai culeaga niste turisti de acolo...aveti idee cam cate ore se vor face pana la destinatie?
leoangi
Amalita, scuze, cred ca am sa te tot stresez cu cererile mele. Poti sa localizezi pe fotografia asta locatia vilei Niki? Nu ai spus ce mici neplaceri ai avut! Multumesc!
to3oths
QUOTE (gabi14 @ Jul 9 2008, 18:24) *
...

Mai exista unul in nordul insulei, in zona Roda, Sidari, trebuie cautat cam pe acolo, ii zice Hydropolis

QUOTE (carmen_26 @ Jul 9 2008, 08:58) *
....

problema lor este ca iti fac niste portii imense. iti recomand sa incerci ofertele de meniu pt 2 persoane, care este intre 20-28 euro pt doua pers. dar asta inseamna sa fi chiar flamand ca sa poti mnaca tot.
.....

Pai asta e problema?!?!?!?!?! Portiile mari?!?!?!?! Pai nu va place ca sint mari portiile? Toata lumea care vine la mine are in gind numai acest lucru : bai, mergem in Corfu unde o sa mincam pe rupte. In sensul ca toti sint bucurosi ca ai un pret rezonabil si o portie intr-adevar satisfacatoare, nu ca in Romania sau in alte parti. Exista si restaurante unde platesti 100 euro/fel si ai o farfurie enorma si un kktel in mijloc(pardon my French), de astea cu fumuri si fasoane. Cum e mai bine?! A zis bine cine a zis ca oamenii nu vor fi niciodata multumiti de nimic.
urmatecu78
Cum, nu se mai poate lua BLUE LAGOON prin CHRISTIAN TOUR anul acesta?!.. Fantastic, se pare k noi, astia de am luat tzeapa anul trecut si am facut gura prin diversele forumuri de pe net nu ne-am obosit degeaba. URAAA!
to3oths
QUOTE (urmatecu78 @ Jul 10 2008, 12:46) *
Cum, nu se mai poate lua BLUE LAGOON prin CHRISTIAN TOUR anul acesta?!.. Fantastic, se pare k noi, astia de am luat tzeapa anul trecut si am facut gura prin diversele forumuri de pe net nu ne-am obosit degeaba. URAAA!

Power to the people!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.