ciumporas
2nd July 2008, 07:52
QUOTE (Corv @ Jul 1 2008, 00:21)

Din ce am mai gasit eu pe diferite forumuri, doar Kavos si capitala stau mai bine din punctul asta de vedere. Are cineva alte informatii? Daca da...poate sa-mi dea si sugestii de cazare in respectivele statiuni? Va multumesc

Noi ne-am intors pe 27.06 din Corfu. Kavos-ul mi-a placut, in perioada respectiva era plin de adolescenti britanici, 15-18 ani maxim, noaptea este viata lor....se danseaza peste tot.... f. libertini. Kavos-ul mi s-a parut o statiune cu preturi mai mici ( fata de Messonghi, unde am stat noi). Multa lumina noaptea si o nebunie totala. Daca sunteti mai multi si sunteti mai ' batrani ' decat media de varsta de pe acolo, puteti sta in alta statiune iar cateva nopti sa va distrati pe acolo....
Imi pare f rau ca n-am ajuns si in Ipsos ca sa fac o comparatie...totusi noi am fost in doi si ne-am distrat oarecum...dar este alta treaba in gasca.
Distractie placuta!
Si noi ne-am intalnit cu alti romani aflati in vacanta pe insula. Intr-adevar, oameni de treaba si civilizati.
merleti
2nd July 2008, 08:36
[quote name='pc83' date='Jun 12 2008, 10:24' post='4726299']
Eu plec pe 17 iunie la hotel Alkyon in Agios Georgios si stau doua saptamani. O sa revin cu detalii dupa 1 iulie.
..asteptam detaliile despre hotel Alkyon,daca v-ati revenit dupa intoarcerea din Corfu.
Cristtina
2nd July 2008, 08:48
Buna
Stie cineva daca pentru a tranzita Macedonia spre Grecia imi trebuie viza .
Va multumesc
balasoiurares
2nd July 2008, 10:27
Cine a fost in croaziere?
...Am inteles de pe forum (pg12) ca daca iei biletul direct de pe vaporas costa 13 euro (fata de 30 la agentie) in Benitses. A mai luat careva asa? -Altcineva a luat vaporul de la Paleocastritza - 17 EUR / persoana
...Din ce localitati se pleaca in croaziere si care ar fi preturile?
CornelB
2nd July 2008, 10:42
QUOTE (Cristtina @ Jul 2 2008, 09:48)

Buna
Stie cineva daca pentru a tranzita Macedonia spre Grecia imi trebuie viza .
nu e necesara viza pentru nici unul dintre statele fostei Yugoslavii.
Persaeus83
2nd July 2008, 11:14
QUOTE (gabi14 @ Jul 1 2008, 19:43)

Ati fost cazati in statiunea Agios Georgios?Va rog recomandati-mi si mie locuri de cazare,taverne,locuri de distractie.
Am vrea si noi sa mergem in perioada asta tot cu masina personala.Voi aveti cazare prin vreo agentie?In ce statiune stati?Noi ne-am gandit sa alegem la fata locului,crezi k mai am sanse de camere libere?

Am luat cazare la hotel Golden Nests in statiunea Agios Georgios prin Christian Tour. Stiu ca am sunat la un hotel in Paleokastritsa (unde vroiam initial sa ne cazam) si mai aveau locuri libere, desi agentia nu mai avea. Nu stiu sa ti spun ce sanse aveti cu cazarea la fata locului fiind prima data cand merg in Corfu. Daca va decideti sa mergeti noi plecam probabil in noaptea de 21 spre 22 (vrem ca pe 22 seara sa ne cazam). Succes!
ulitia
2nd July 2008, 11:59
Si noi vom merge anul acesta in Corfu,Paleokastrisa...din ce am citit, zona este recomandata a fi deosebita,plecam pe 18 iulie si vrem sa vizitam tot ce se poate in 9 zile.Apoi vrem sa coboram spre insula Lefkada unde dorim sa mai ramanem inca cateva zile...in Lefkada nu avem rezervare de cazare,o sa vedem ce gasim la fata locului.Scrieti cei care ati fost cat mai multe impresii,ca sunt de un real ajutor.
andreea_antighin
2nd July 2008, 12:57
buna ziua.observ ca persoana care a fost la hotel Arriana din Paleokastritsa nu a mai venit cu comentarii.eh..asta e..sa vedem ce ne asteapta
) de luni incolo
tincu68
2nd July 2008, 13:58
Eu plec pe 17 iunie la hotel Alkyon in Agios Georgios si stau doua saptamani. O sa revin cu detalii dupa 1 iulie.
..asteptam detaliile despre hotel Alkyon,daca v-ati revenit dupa intoarcerea din Corfu.
Si noi vom pleca in Agios Georgios la hotel Alkyon in august. Te rog sa ne spui si noua cum a fost si dac poti pune si niste poze. Multumesc anticipat si-ti doresc din tot sufletul o vara minunata.
Corv
2nd July 2008, 16:10
Multumesc ciumporas
viorel9026
2nd July 2008, 17:20
stie cineva ceva despre hotel villa sofia 3* in Benitses,nu gasesc nimic pe net decat hotel villa sofia din alte parti ale localitatii Corfu
morphaeus26
2nd July 2008, 21:53
salut !! uite plec si eu pe 8 iulie in corfu cu masina, drum de 2 zile si inca nu m-am hotarat la traseu...in functie de ce ma hotarasc voi face si rezervarea pentru noaptea dintre cele 2 zile.O varianta ar fi
1.tesalonik-in jos spre caterini- larisa(aici as vrea sa fac popas)-trikala-ioanida-igoumenitsa
sau, varianta mai muntoasa
2tesalonik -in diagonala spre:-veroia-kozani-grevena-ioanida-igoumenitsa
pauza ar fi in meteora
al doilea traseu am inteles ca e un fel de trasfagarasan cu multe serpentine, desi am intrat pe net si am gasit ca este in lucru autostrada, ce-i drept cu inca sectoare de drum in lucru..de asemenea cica ar fi mai mult trafic greu pe varianta montana
voi ce ziceti??ma refer la cei care ati mai fost cu masina, nu neaparat in corfu, ci in grecia in zona respectiva???
bombonica
3rd July 2008, 08:23
QUOTE (morphaeus26 @ Jul 2 2008, 22:53)

salut !! uite plec si eu pe 8 iulie in corfu cu masina, drum de 2 zile si inca nu m-am hotarat la traseu...in functie de ce ma hotarasc voi face si rezervarea pentru noaptea dintre cele 2 zile.O varianta ar fi
1.tesalonik-in jos spre caterini- larisa(aici as vrea sa fac popas)-trikala-ioanida-igoumenitsa
pauza ar fi in meteora
al doilea traseu am inteles ca e un fel de trasfagarasan cu multe serpentine, desi am intrat pe net si am gasit ca este in lucru autostrada, ce-i drept cu inca sectoare de drum in lucru..de asemenea cica ar fi mai mult trafic greu pe varianta montana
voi ce ziceti??ma refer la cei care ati mai fost cu masina, nu neaparat in corfu, ci in grecia in zona respectiva???
Noi tocmai ce am venit din Corfu - am facut drumul din 2 bucati, cu oprire la Salonic. Am ales varianta 2 de drum. Intr-adevar sunt serpentine dar mie mi-a placut drumul, dar vorbesc din perspectiva copilotului
Orice ai alege, daca ti-ai alocat 2 zile, nu este obositor. Ca si sfat, fa plinul la Salonic, unde e cea mai ieftina benzina. Drum bun!
QUOTE (balasoiurares @ Jul 2 2008, 11:27)

...Am inteles de pe forum (pg12) ca daca iei biletul direct de pe vaporas costa 13 euro (fata de 30 la agentie) in Benitses. A mai luat careva asa? -Altcineva a luat vaporul de la Paleocastritza - 17 EUR / persoana
Noi am luat croaziera Paxos Antipaxos. Sincer nu mai stiu exact cat a fost, dar ideea era ca desi pretul parea mai mic trebuia sa platesti si transferul cu autobuzul in Corfu de unde pleca vaporul (noi am stat in Sidari). Daca vroiai sa mergi cu masina proprie pana in Corfu, nu-ti dadeau pretul fara transfer ptr ca spuneau ca asa e oferta (pana la urma pretul croazierei cu transfer Sidari-Corfu si retur era acelasi cu pretul croazierei luate direct din Corfu)
Pentru Aqualand insa ieseai clar in avantaj daca luai biletele de la agentie, erau mai ieftine decat la fata locului.
Noua cel mai mult ne-a placut croaziera cu salupa inchiriata. Am luat o salupa de 25 CP din Paleokastrita ptr o zi, ne-a costat 60 euro plus 20 euro combustibilul.
balasoiurares
3rd July 2008, 08:30
QUOTE (bombonica @ Jul 3 2008, 09:23)

Noi am luat croaziera Paxos Antipaxos. Sincer nu mai stiu exact cat a fost, dar ideea era ca desi pretul parea mai mic trebuia sa platesti si transferul cu autobuzul in Corfu de unde pleca vaporul (noi am stat in Sidari). Daca vroiai sa mergi cu masina proprie pana in Corfu, nu-ti dadeau pretul fara transfer ptr ca spuneau ca asa e oferta (pana la urma pretul croazierei cu transfer Sidari-Corfu si retur era acelasi cu pretul croazierei luate direct din Corfu)
Pentru Aqualand insa ieseai clar in avantaj daca luai biletele de la agentie, erau mai ieftine decat la fata locului.
Noua cel mai mult ne-a placut croaziera cu salupa inchiriata. Am luat o salupa de 25 CP din Paleokastrita ptr o zi, ne-a costat 60 euro plus 20 euro combustibilul.
...Asta e noua cu salupa. Cate persoane aveau voie si cine conducea?
...La Aqualand cat ai dat prin agentie? ca am inteles ca biletul ar fi 20E de dimineata si 16E dupa ora 14
...Ce alte plimbari pe mare ar mai fi si din ce zone? As prefera sa iau totul la fata locului (nu prin agentie) si ar trebui sa stiu din prima zi planificarea pt a stii in ce zile inchiriez masina.
Noi vom fi cazati in statiunea Ipsos
razvan_g81
3rd July 2008, 10:07
QUOTE (Persaeus83 @ Jul 2 2008, 12:14)

Am luat cazare la hotel Golden Nests in statiunea Agios Georgios prin Christian Tour. Stiu ca am sunat la un hotel in Paleokastritsa (unde vroiam initial sa ne cazam) si mai aveau locuri libere, desi agentia nu mai avea. Nu stiu sa ti spun ce sanse aveti cu cazarea la fata locului fiind prima data cand merg in Corfu. Daca va decideti sa mergeti noi plecam probabil in noaptea de 21 spre 22 (vrem ca pe 22 seara sa ne cazam). Succes!
Hotelul Golden Nests este in statiunea Agios Gordios, nu in Agios Georgios.
danoni
3rd July 2008, 11:01
stie cineva daca din corfu se fac croaziere pana in croatia? multumesc frumos
Cristtina
3rd July 2008, 18:01
BUNA
Credeti ca ar trebui sa imi fac probleme pentru traversarea Bulgariei.
Vreau sa plec Duminica dimineata din Bucurest la ora 3,00 prin vama Giurgiu cu auto personal, suntem doar o familie , si tocmai acum mi se povestesc tot felul de intamplari de groaza cu masini care te urmaresc prin Bulgaria, cu baraje facute de falsi politisti, aproape ca nu stiu ce sa fac sa ocolesc prin Serbia si Macedonia? Sa nu iau in seama povestirile si sa ma gandesc ca mie nu mi se poate intampla asa ceva.
ciumporas
3rd July 2008, 18:38
QUOTE (morphaeus26 @ Jul 2 2008, 22:53)

pauza ar fi in meteora
noi ne-am dus pe al doilea si ne-am intors pe primul traseu din cele pomenite de tine. Desi ne-am propus sa dormim undeva dupa Salonic...am ajuns pana in Corfu si am platit acolo o noapte in plus
...ne-a placut atat de mult peisajul ( intr-adevar sunt cam 300 km de Transfagarasan) si soseaua era relativ libera, incat plini de incantare ne-a zburat somnul....la intoarcere insa am innoptat la Plaka (intr-un camping aproape de Leptokaria) si apoi ne-am continuat drumul spre Romania.
Ambele trasee sunt spectaculoase, sa nu-ti imaginezi ca cel pe la Larissa este mai putin muntos....
ciumporas
3rd July 2008, 19:20
QUOTE (Cristtina @ Jul 3 2008, 19:01)

BUNA
Credeti ca ar trebui sa imi fac probleme pentru traversarea Bulgariei.
Vreau sa plec Duminica dimineata din Bucurest la ora 3,00 prin vama Giurgiu cu auto personal, suntem doar o familie , si tocmai acum mi se povestesc tot felul de intamplari de groaza cu masini care te urmaresc prin Bulgaria, cu baraje facute de falsi politisti, aproape ca nu stiu ce sa fac sa ocolesc prin Serbia si Macedonia? Sa nu iau in seama povestirile si sa ma gandesc ca mie nu mi se poate intampla asa ceva.
Noi am plecat la fel:in doi....am trecut pe la Giugiu la ora 5.00 dimineata. Nu am oprit deloc in Bulgaria (575 km), nu am avut nevoie....La fel si la intors. Nu ne-a oprit politia. Am depasit si viteza legala, pe unde se putea. Impresia noastra a fost ca ori politistii romani ori bulgari tot aia este....acelasi stil. Radare parcate in curbe sau in panta, cand ai viteza oricum, este acelasi sistem de japca...daca esti atent ii vezi de la distanta sau te orientezi dupa soferii din fata. Pun ei frana brusc, iti dai seama imediat ce urmeaza. Iar flashuri de semnalizare radar fac si ei....
Si eu am auzit povestile cu urmarirea masinilor la tv...dar era vorba despre Ungaria.
Un alt roman cu care ne-am intalnit in Corfu ne-a povestit ca avea viteza 120 km/h in Bulgaria, l-a oprit politia, romanul credea ca se afla pe autostrada ( semana intr-adevar f bine cu autostrada partea respectiva) iar politistul i-a spus sa reduca viteza la 90 km/h ca este DN. Nu l-a amendat. E primul caz care ne-a surprins in mod placut. Si noi eram destul de speriati, dar am fost si anul trecut in Grecia cu masina personala, am traversat Bulgaria si chiar nu s-a intamplat nimic. Poate am fost noi norocosi!!!
Drum bun si concediu placut!
ciumporas
3rd July 2008, 20:04
QUOTE (balasoiurares @ Jul 2 2008, 11:27)

Benitses este aproape de Messonghi-Moraitika. Dupa ce am fost in croaziera, ne-am plimbat pe malul raului Messonghi....acolo erau oferte cu 25 eur/pers croaziera de o zi (Paxi-Antipaxi, Blue Caves) cu dejunul inclus. Noi platisem 30 eur/pers croaziera si am fost si pana in Kavos ca sa luam vaporul, fara nimic inclus.
Pe raul Messonghi sunt multe ambarcatiuni ale localnicilor, dar turistii nu stiu de ele...plimbandu-te pe mal te vede capitanul si te intreaba daca vrei sa faci croaziera, in ce zile le face el, si sa-l anunti inainte ca sa stie cate meniuri sa pregateasca (probabil sa-i dai si avans ca sa se asigure). De ex. el organiza a doua zi, dar s-a intamplat sa luam masa la o taverna din apropiere si am trecut din nou pe acolo a doua zi. Vaporul era la mal, semn ca nu se stransesera turisti ca sa faca excursia.
In schimb, croaziera organizata de localnici se face cu un vaporas de maxim 30-40 persoane, te clatina mai tare 
Din Paleokastrita am luat un vaporas cu fundul de sticla (glass bottom) si am dat 8 eur/pers pt o scurta croaziera de 45 min. A fost super suficient...parca nici nu ne trebuia mai mult....Apoi ne-am urcat pe scuter si am plecat spre Glifada unde am facut plaja...
Barci de inchiriat din portul Paleokastrita intre 30-60 eur/zi.
Concediu placut!!!
Cristtina
3rd July 2008, 20:08
[quote name='ciumporas' date='Jul 3 2008, 20:20' post='4845412']
Noi am plecat la fel:in doi....am trecut pe la Giugiu la ora 5.00 dimineata. Nu am oprit deloc in Bulgaria (575 km), nu am avut nevoie....La fel si la intors. Nu ne-a oprit politia. Am depasit si viteza legala, pe unde se putea. Impresia noastra a fost ca ori politistii romani ori bulgari tot aia este....acelasi stil. Radare parcate in curbe sau in panta, cand ai viteza oricum, este acelasi sistem de japca...daca esti atent ii vezi de la distanta sau te orientezi dupa soferii din fata. Pun ei frana brusc, iti dai seama imediat ce urmeaza. Iar flashuri de semnalizare radar fac si ei....
Si eu am auzit povestile cu urmarirea masinilor la tv...dar era vorba despre Ungaria.
Multumesc mult m-ai linistit si eu sper sa nu ni se intample nimic.
Mirelabotezatu2004
4th July 2008, 01:00
QUOTE (balasoiurares @ Jul 3 2008, 09:30)

...Asta e noua cu salupa. Cate persoane aveau voie si cine conducea?
...La Aqualand cat ai dat prin agentie? ca am inteles ca biletul ar fi 20E de dimineata si 16E dupa ora 14
...Ce alte plimbari pe mare ar mai fi si din ce zone? As prefera sa iau totul la fata locului (nu prin agentie) si ar trebui sa stiu din prima zi planificarea pt a stii in ce zile inchiriez masina.
Noi vom fi cazati in statiunea Ipsos
In IPSOS?? Unde ? Si in ce perioada ? Si noi mergem pe 3 August , dar cu autocarul !
tweetyC5
4th July 2008, 08:11
Sa nu uitati sa cumparati vigneta pentru Bulgaria, ca eu n-am putut sa cumpar din vama ca era inchis si dupa aia am uitat si m-au oprit in Sofia, si vroiau sa-mi dea 150 euro amenda, abia am scapat cu 40. Costa 10 euro pentru 7 zile la orice peco. In rest a fost 2 euro taxa de autostrada in Grecia. In Bulgaria plin de radare, multe limitari la 40 km desi sunt 2 benzi pe sens. Am scapat destul de ieftin ca sunt multi care blitzeaza plus ca am lasat si detectorul. In Grecia m-a oprit jandarmeria cred, ca erau vreo 10, mi-au cerut actele si mi-au notat datele pe un caiet. M-au cam speriat ca era in plina noapte si era si foarte pustiu pe acolo. La intrebarea mea de ce fac asta au spus ca este rutina si m-au pus sa sting halogenele din bara. In rest am plecat la 8.30 din Suceava, la 18 intram in Bulgaria, la 1 am intrat in Grecia si la 8.30 am ajuns in Igoumenitsa la timp pentru a prinde cursa de 8.45. Am luat ferry spre Lefkimi ca aveam cazare in Moraitika. A costat la dus 36 euro o masina si 2 persoane si 32 de euro la intors. Drumul a durat o ora. Am salvat drumul de la intoarcere de pe GPS daca este cineva intersat. La intoarcere am mers mult mai bine, nu stiu cred ca am mers mai mult pe autosdrada.
klaudia_girl
4th July 2008, 11:28
QUOTE (tweetyC5 @ Jul 4 2008, 09:11)

Sa nu uitati sa cumparati vigneta pentru Bulgaria, ca eu n-am putut sa cumpar din vama ca era inchis si dupa aia am uitat si m-au oprit in Sofia, si vroiau sa-mi dea 150 euro amenda, abia am scapat cu 40. Costa 10 euro pentru 7 zile la orice peco. In rest a fost 2 euro taxa de autostrada in Grecia. In Bulgaria plin de radare, multe limitari la 40 km desi sunt 2 benzi pe sens. Am scapat destul de ieftin ca sunt multi care blitzeaza plus ca am lasat si detectorul. In Grecia m-a oprit jandarmeria cred, ca erau vreo 10, mi-au cerut actele si mi-au notat datele pe un caiet. M-au cam speriat ca era in plina noapte si era si foarte pustiu pe acolo. La intrebarea mea de ce fac asta au spus ca este rutina si m-au pus sa sting halogenele din bara. In rest am plecat la 8.30 din Suceava, la 18 intram in Bulgaria, la 1 am intrat in Grecia si la 8.30 am ajuns in Igoumenitsa la timp pentru a prinde cursa de 8.45. Am luat ferry spre Lefkimi ca aveam cazare in Moraitika. A costat la dus 36 euro o masina si 2 persoane si 32 de euro la intors. Drumul a durat o ora. Am salvat drumul de la intoarcere de pe GPS daca este cineva intersat. La intoarcere am mers mult mai bine, nu stiu cred ca am mers mai mult pe autosdrada.
CUM E in Moraitika ? impresii ceva?poze?
pc83
4th July 2008, 12:06
M-am intors de la Alkyon, Ag. Georgios, unde am stat timp de doua saptamani si eu pot spune ca mi-a placut.
Din ce am mai auzit de la alti romani am inteles ca nu erau prea multumiti. Insa cred ca nu s-au informat prea bine inainte si au venit cu niste asteptari prea mari bazate doar pe ce li s-a spus de la agentia de turism. Camerele din oferta la agentiile noastre sunt fara vedere la mare si stiam asta dinainte, insa o parte din grupul de romani am fost cazati la supermarketul alaturat hotelului la etaj, si am impresia ca erau mai mari camerele acolo, iar noua (poate fiindca aveam doua saptamani?) ne-au dat singura camera cu vedere la mare (mai este una dar acolo stau proprietarii cladirii), insa si celelalte aveau sea view dar erau pe lateral. Cativa din cei cazati la Alkyon ziceau ca miros camerele a mucegai. OK, sunt de-acord nu cred ca merita trei stele hotelul, dar totusi la bani astia ce vreti? Cei care tineti neaparat la comfortul din camera mai bine puneti mai multi bani si mergeti de la 4 stele in sus ca sa fiti siguri. Pe mine nu prea ma intereseaza camera ci locurile ca doar nu merg ca sa zac la pat.
Despre statiune acum. Cativa dintre romani erau dezamagiti de cum e plaja si marea, probabil au vazut poze pe la agentie facute mai de la inaltime si au crezut ca e nisip auriu si apa albastra ca in Maldive. Nu stiu cum mai e in Romania ca n-am mai fost de cativa ani dar pe mine in special factorul uman ma deranja, si aici in Corfu nu trebuie sa suporti inghesuiala, nesimtire si nu trebuie sa stai cu ochii pe geanta de plaja. Cred ca in Ag. Georgios nu erau mai mult de 100-200 de oameni pe o plaja de aproape 1 km. Prin apa mai erau plante acvatice mai ales in prima zi cand a fost mai agitata, iar apoi erau portiuni mai curate si altele mai putin. Sunt si pietre pe fund, dar mai la capete, in centrul plajei este OK. Marea a fost foarte calma majoritatea timpului fara nici un pic de val si fara nici un nor pe cer, la pranz fiind insuportabil sa stai afara. Statiunea este foarte linistita, cei care cauta distractii nu au ce gasi aici ca in majoritatea statiunilor de pe partea de Vest, Nord-Vest a insulei. Foarte multa liniste, multi germani si cehi in statiune, taverne placute, cu 15-20 EUR de persoana mananci o masa buna (aperitiv+fel principal+desert+bere/suc), supermarketuri bine aprovizionate cu fructe si toate cele.
Nu m-am inscris la nici o excursie organizata si nici n-am inchiriat masina, fiind destule de vazut in zona, si mie si sotiei placandu-ne drumetiile. Merita mers la Afionas, imediat la nord de Ag. Georgios, cam 1.5 km, sus pe stanci cu priveliste suberba la asfintit, si de acolo din dreptul bisericii urmati indicatorul care zice Porto Timoni Beach si St. Stilianos Cave, un loc placut de plaja si inot, in special pe plaja din stanga, iar de acolo inainte pe poteca pe capul stancos ce intra in mare pestera Sfantului Stelian. Am mers si la Arilas, 4-5 km, o statiune aproape identica cu apa mai putin adanca si cateva privelisti dragute. Cel mai greu a fost drumul spre sud peste stanci si dincolo catre Paleokastritsa, cam 10 km. Din satul Krini cand ajungeti in piata principala drumul la dreapta duce la Angelokastro (am fost doar pana la baza, ca de fapt cautam Paleokastritsa dar gresisem drumul), iar la stanga spre Lakones. Din Lakones daca sunteti pe jos cautati potecile care coboara in Paleokastritsa ca drumul principal serpuieste mult. Daca nu va incumetati pana in Paleokastritsa macar pana la stancile de la sud de Ag. Georgios sa urcati, fiind mai sus decat Afionas au o priveliste teribila. Se poate ajunge cam in 45 min. cu Green Bus in Corfu Town, 3.30 eur de persoana.
Singura chestie de care depindeam de agentie (te preiau in Corfu Vydos Travel), au dat-o in bara si anume cu transportul de la aeroport la hotel care dureaza 2-3 ore fiindca ocoleste tot nordul insulei sa lase pe ceilalti la alte hoteluri, si Alkyon e ultimul pe traseu, la plecarea de acolo cu avionul de la 8:30 ne-au luat la 4:00 dimineata din statiune. Recomandare: daca puteti evitati cu totul agentiile!
Nu stiu daca am timp sa revin cu poze, se cam gasesc pe internet, va recomand site-ul asta (eu l-am gasit dupa ce m-am intors): www.agiosgeorgios.co.uk
Concedii placute!!!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.