Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

Mirelabotezatu2004

Vroiam sa stiu daca pentru excursia la Aqualand se mai plateste si intrarea ??? Sau e inclusa deja in pretul excursiei ??
Si cam cat dureaza excursiile astea??? Cateva ore sau toata ziua ?????
Astept raspuns !
Multumesc !
mihapavel
QUOTE (lorena_a @ Jun 27 2008, 18:58) *
buna....poate cineva sa imi dea informatii despre statiunea agis gordis??? mai exact hotelul agios gordis....mi-am facut rezervare pt august..dar mi se pare totusi cam scump...

tot ce stiu despre acest hotel este ca este foarte bine pozitionat, chiar langa plaja, in buza dealului, ca sa zic asa. ai de coborat niste scari pana la plaja, sunt sezlonguri pa plaja din fata lui si am observat ca erau multi nemti si britanici trecuti de o anumita varsta. la topicul totul despre grecia, pag 40 sunt niste poze din statiune in care apare si acest hotel si vei vedea niste poze cu niste stanci, cam pe-acolo este situat hotelul. mie mi-a placut foarte mult zona asta de plaja, e superba si ai destul loc pentru ca cei mai multi se opresc unde se opreste si drumul catre plaja. este singurul hotel pe agios gordios la agentia britanica thompson holidays si presupun ca asta spune ceva.

mzldan
sal
revin cu intrebarea mea. Mai pleaca cineva in Corfu pe 8 august pe la 3-4 dimineata, nu de alta da' mai multi parca trece timpu altfel si ne mai si ajutam, daca e cazu'
multam
CornelB
QUOTE (mzldan @ Jun 28 2008, 22:40) *
sal
revin cu intrebarea mea. Mai pleaca cineva in Corfu pe 8 august pe la 3-4 dimineata, nu de alta da' mai multi parca trece timpu altfel si ne mai si ajutam, daca e cazu'
multam

Ati putea incerca sa scrieti pe lista de rendez-vous de aici, e un cadru un pic mai organizat; chiar daca, spre deosebire de Turcia, unde-i plin ochi, pe destinatai Grecia s-au inscris, deocamdata mai putini...
icub4ucm
Salut. In septembrie plec si eu pentru prima data in Grecia, mai precis la Corfu. Deoarece nu prea am "experienta" la zona asta, ce agentii turistice imi recomandati sau eventual ce hoteluri? M-ar interesa ceva peste 3 stele si cu aer conditionat inclus. Se merita sa iau all inclusive?

P.S. Este adevarat ce am inteles, cum ca grecii au alt sistem de stele, valoarea maxima fiind 6 si nu 5?
tweetyC5
Buna ziua, ne-am intors si noi din Moraitika. Drumul destul de obositor dar daca faci pauze dese se poate face dintr-o bucata. GPS-ul are problema asta cu harta care am citit-o si pe forum, nu are continuitate la granita dintre Bulgaria si Grecia. Eu nu stiu cum ati avut putere sa iesiti din casa ca la noi era extraordinar de cald, 35 de grade erau constant, vremea frumoasa, 10 zile fara nici un nor. O mare teapa a fost excursia la Blue Lagoon. Cazarea a fost excelenta. Corfu este o insula foarte frumoasa. Un pic mai scumpa decat in Thassos totusi.
voctavian
QUOTE (tweetyC5 @ Jun 30 2008, 08:41) *
Buna ziua, ne-am intors si noi din Moraitika. Drumul destul de obositor dar daca faci pauze dese se poate face dintr-o bucata. GPS-ul are problema asta cu harta care am citit-o si pe forum, nu are continuitate la granita dintre Bulgaria si Grecia. Eu nu stiu cum ati avut putere sa iesiti din casa ca la noi era extraordinar de cald, 35 de grade erau constant, vremea frumoasa, 10 zile fara nici un nor. O mare teapa a fost excursia la Blue Lagoon. Cazarea a fost excelenta. Corfu este o insula foarte frumoasa. Un pic mai scumpa decat in Thassos totusi.

Poti sa ne povestesti cum a fost la Blue Lagoon si de ce nu ti-a placut?

tweetyC5
Pai croaziera e o mare teapa. Vaporasul a venit cu jumatate de ora intarziere si de stat in plin soare, prima oprire e pe o plaja frumusica, a doua oprire a fost o scurta intrare intr-o pestera, dupa aia am ajuns la Blue Lagoon, care arata ca dracu, scuzati expresia, e o plaja de 50 de m, cu un fel de marmura pisata pe jos, cu plaja de 3 m, fara nisip, am si vreo 2 poze pentru curiosi. Dupa aia ne-au dus intr-un orasel de pescari, care avea cateva magazine si vreo 3 terase, bineinteles ca am tras in fata teraselor. Si acolo ne-au pus sa asteptam 2 ore jumatate. La Blue Lagoon n-am stat atata deci e clar care e interesul marinarilor. Bineinteles ca era o caldura de nu stiam unde sa ne ascundem de soare si am ajuns sa stam tot la terasele alea. Biletele au costat 35 euro de persoana, dar doamna de la agentia a zis ca pentru romani al doilea bilet e la jumatate si am platit 52,5 euro pentru amandoi. Acelasi text l-am auzit si anul trecut in Turcia. Eu am intrebat pe un grec si dupa cum se fastacea am impresia cu nici nu s-a filmat nimic din Blue Lagoon acolo, e doar o mare pacaleala pentru turisti.
dimonty
QUOTE (tweetyC5 @ Jun 30 2008, 13:23) *
Pai croaziera e o mare teapa. Vaporasul a venit cu jumatate de ora intarziere si de stat in plin soare, prima oprire e pe o plaja frumusica, a doua oprire a fost o scurta intrare intr-o pestera, dupa aia am ajuns la Blue Lagoon, care arata ca dracu, scuzati expresia, e o plaja de 50 de m, cu un fel de marmura pisata pe jos, cu plaja de 3 m, fara nisip, am si vreo 2 poze pentru curiosi. Dupa aia ne-au dus intr-un orasel de pescari, care avea cateva magazine si vreo 3 terase, bineinteles ca am tras in fata teraselor. Si acolo ne-au pus sa asteptam 2 ore jumatate. La Blue Lagoon n-am stat atata deci e clar care e interesul marinarilor. Bineinteles ca era o caldura de nu stiam unde sa ne ascundem de soare si am ajuns sa stam tot la terasele alea. Biletele au costat 35 euro de persoana, dar doamna de la agentia a zis ca pentru romani al doilea bilet e la jumatate si am platit 52,5 euro pentru amandoi. Acelasi text l-am auzit si anul trecut in Turcia. Eu am intrebat pe un grec si dupa cum se fastacea am impresia cu nici nu s-a filmat nimic din Blue Lagoon acolo, e doar o mare pacaleala pentru turisti.

Pai s-a mai zis de "n" ori ca nu s-a filmat nimic acolo.E doar o coincidenta de nume.Totusi fotografiile pe care le-ai postat sunt f frumoase.
balasoiurares

Anul asta m-am hotarat sa merg si eu in Corfu dupa ce am fost de 2 ori in Thassos si o data in Sithonia. Ca sa nu pierd nimic am luat la citit tot forumul luand notite si facand x-uri pe harta. Dupa 2 ore abia am ajuns la pagina 3.
.... am gasit pret super prin Christiantour (in fiecare an am fost fidel agentiei europatravel care e mai ieftina) si anume 2 bilete la pret de 1: http://www.christiantour.ro/hotel.php?hotel=1382

Mai pleaca cineva pe 31 august cu agentia asta?
Cristina L
QUOTE (balasoiurares @ Jun 30 2008, 16:32) *
Anul asta m-am hotarat sa merg si eu in Corfu dupa ce am fost de 2 ori in Thassos si o data in Sithonia. Ca sa nu pierd nimic am luat la citit tot forumul luand notite si facand x-uri pe harta. Dupa 2 ore abia am ajuns la pagina 3.
.... am gasit pret super prin Christiantour (in fiecare an am fost fidel agentiei europatravel care e mai ieftina) si anume 2 bilete la pret de 1: http://www.christiantour.ro/hotel.php?hotel=1382

Mai pleaca cineva pe 31 august cu agentia asta?

Eu plec pe 24.08 tot cu agentia aia,la acelasi hotel (il gasesti si sub denumirea de Appartament Eleni Hotel).Eu am fost anul trecut cu ei in Grecia si mi s-au parut ok. Noi am platit 420 e pt 2 persoane, oferta asta e pomana, sper sa prinzi acel loc,acum depinde cand a fost postata oferta si doar daca ai fost tu prima persoana care s-a dus sa achite; oricum, bafta!
balasoiurares
QUOTE (Cristina L @ Jun 30 2008, 17:09) *
Eu plec pe 24.08 tot cu agentia aia,la acelasi hotel (il gasesti si sub denumirea de Appartament Eleni Hotel).Eu am fost anul trecut cu ei in Grecia si mi s-au parut ok. Noi am platit 420 e pt 2 persoane, oferta asta e pomana, sper sa prinzi acel loc,acum depinde cand a fost postata oferta si doar daca ai fost tu prima persoana care s-a dus sa achite; oricum, bafta!

Ieri am luat biletele smile.gif

QUOTE (tweetyC5 @ Jun 30 2008, 14:23) *
am impresia cu nici nu s-a filmat nimic din Blue Lagoon acolo, e doar o mare pacaleala pentru turisti.

S-a filmat in insulele fuji unde este adevaratul PARADIS. Uite niste poze
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[attachment=4
18852:fiji_03.jpg]Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
geoorge16
[quote name='icub4ucm' date='Jun 30 2008, 02:03' post='4824363']
Salut. In septembrie plec si eu pentru prima data in Grecia, mai precis la Corfu. Deoarece nu prea am "experienta" la zona asta, ce agentii turistice imi recomandati sau eventual ce hoteluri? M-ar interesa ceva peste 3 stele si cu aer conditionat inclus. Se merita sa iau all inclusive?

P.S. Este adevarat ce am inteles, cum ca grecii au alt sistem de stele, valoarea maxima fiind 6 si nu 5?

Recomand hotel Akrotiri, statiunea clar Paleokastrita, 3 stele este slabut all inclusiv nu se merita deoarece nu au o gama variata de mancare si bautura (gen turcia), insula merita vizitata deci nu poti sta numai in apropierea hotelului sa te hranesti
gabi14
A mai plecat cineva fara cazare in Corfu?Sau toti ati plecat prin agentii?Eu as vrea sa plec in iulie fara cazare si sa imi aleg la fata locului.Credeti ca mai am sanse sa gasesc cazare?Va rog daca ati plecat pe cont proriu astept raspunsuri
Mirelabotezatu2004
Si eu plec cu prietenul tot la Hotel Apart Eleni dar pe 3 August, tot prin Christian Tour si noi am platit 129 Euro de persoana... fara masa !
Sper sa fie pe masura asteptarilor cu toate ca am vazut poze si arata bine !
balasoiurares
QUOTE (Mirelabotezatu2004 @ Jun 30 2008, 21:44) *
Si eu plec cu prietenul tot la Hotel Apart Eleni dar pe 3 August, tot prin Christian Tour si noi am platit 129 Euro de persoana... fara masa !
Sper sa fie pe masura asteptarilor cu toate ca am vazut poze si arata bine !

Dupa parerea mea nu conteaza unde esti cazat ca doar nu mergi in grecia sa admiri camera de hotel. Sa inchiriezi o masina sau un scooter si sa vizitezi toata insula. Vacanta placuta si astept parerile tale la intoarcere.
klaudia_girl
QUOTE (tweetyC5 @ Jun 30 2008, 08:41) *

Imi poti da mai multe detalii in legatura cu preturi etc ?? poze ceva? smile.gif
Corv
Salutare. As dori si eu ceva informatii cu privire la statiunile din Corfu care au si ceva viata de noapte. Am cautat pe net si am gasit multe oferte interesante in diferite statiuni din Corfu si din ce am mai citit pe acest forum am observat ca unele dintre ele chiar merita. Dar, intru-cat vom fi un grup maricel...10-12 persoane si pentru ca trebuie ca toti sa fie multumiti iar pe unii ii multumesc doar cluburi si discoteci bunicele...ar putea cineva sa-mi faca niste recomandari din punctul asta de vedere? Din ce am mai gasit eu pe diferite forumuri, doar Kavos si capitala stau mai bine din punctul asta de vedere. Are cineva alte informatii? Daca da...poate sa-mi dea si sugestii de cazare in respectivele statiuni? Va multumesc mellow.gif
alinacdrn
Poti sa incerci statiunea Ipsos, e vestita pentru viata de noapte, eu m-am intors acum o saptamana, dar nu am cautat asa ceva, intra pe Google si cauta Ipsos, si daca vrei imagini si filmulete, pe youyube... Statiunea e foarte misto, la poale de munte. Incepand cu iulie e varf de sezon, vin foarte multi englezi, au si pub-uri acolo.. Iti pot da detalii daca vrei...despre statiune si insula. Sa inchiati o masina si aveti ce vedea, e pacat sa te duci acolo sa stai doar prin cluburi sau baruri... SUCCES!!! Vacanta placuta!
Persaeus83
Hello,

Mai merge cineva cu masina spre Corfu pe 21-22 iulie? E prima iesire cu masina din tara si m-as bucura sa gasesc companie de drum wink.gif

Numai bine!
icub4ucm
Ce parere aveti despre Sun Holidays sau Klever Travel?
A mai mers cineva cu agentiile astea? Ceva probleme?
Corv
Nici nu vrem sa stam doar in cluburi si baruri...ziua probabil ca ne vom inchiria masini sau scutere si vom bantui prin statiuni...oricum multumesc pentru sugestie.
kid2006
Ne-am intors si noi din Corfu aseara si tineam sa va multumesc tuturor pentru topicul acesta. In special posturile lui Toth3s mi-au fost f de folos, dar de fapt toata lumea contribuie cu cate ceva extrem de util.
M-am abtinut asadar din a lua vreo excursie cu autocarul. Cum noi am avut masina, am explorat insula pe cont propriu si urmand recomandarile voastre!
Am fost cazati in Nissaki (apropo pentru cei care intrebau de Nissaki Beach Hotel, este un hotel extrem de frumos, nou, modern, chiar pe plaja, noi am stat la o vila chiar langa el, asa ca l-am vazut bine).

Am fost in Corfu Town, in Paleokastritsa (am mancat la Taverna Appollon, chiar sus, la intrarea in Lakones, recomand din toata inima acea locatie, se vede golful superb de acolo de sus, iar mancarea a fost cea mai buna din cate am mancat acolo).
Am vizitat Palatul lui Sissi, Achilleon (nu mare lucru de vizitat inauntru, dar extrem de frumoasa privelistea de pe terasa), am fost in nord, Sidari, Roda, Acharavi (nu m-au dat pe spate, mai ales Sidari mi s-a parut extrem de obosit, de inghesuit, de murdar)...am fost in sud spre Lefkimi (aici e imparatia all inclussive-urilor, ca e terenul mai lin si au avut loc sa construiasca).
Mi-a placut cel mai mult in Paleokastritsa (daca ma reintorc, ma duc acolo) si in zona unde am fost noi, la 30 e km nord de COrfu Town- Nissaki, extrem de pitoresti peisajele. Am descoperit aici, langa Cassiopi, cea mai frumoasa plaja (dupa parerea mea), cu nisip fin si intrare lina in apa (Plaja Kalamaki). Ag. Stefanos in apropiere este extrem de pitoresc...
Prietenii nostri au fost si la Aqualand, au stat 8 ore acolo si s-au distrat de minune (eu am o burtica la purtator si m-am abtinut, dar am auzit ca e misto).

Mancarea e de vis, eu nu ma omor dupa peste dar am mancat kalamari si caracatita (f bune) precum si musacaua traditionala (in Corfu Town nu mi-a placut la o terasa de pe esplanada, scump rau si toate mancarurile aveau scortisoara), tzatziki si giant beans (un fel de iahnie de fasole dar f buna). Ce mai, desfrau culinar, mai ales ca ni s-a parut ieftin, bun si cu priveliste supeba de fiecare data! Adica nu era ceva nebisnuit sa dam 150 de euro pe masa, 10 persoane, si luam cam de toate inclusiv Mythos in halbe tinute la congelator.

De vis, la anul vom explora alta insula greceasca, deja e o traditie, nu ma mai pot desprinde de ei, ha ha. Adevarul e ca si oamenii sunt misto, f de treaba cu romanii, multi ne spuneau (pe la taverne) ca au fost in Romania si ca le-a placut. Nu am intalnit specimene de romani cu maniere deplorabile (cum am mai gasit in turcia), ba chiar daca auzeam romaneste pe langa noi salutam si primeam salut si zambete, f de treaba oamenii care merg in Corfu, deci. biggrin.gif
gabi14
Ati fost cazati in statiunea Agios Georgios?Va rog recomandati-mi si mie locuri de cazare,taverne,locuri de distractie.

QUOTE (Persaeus83 @ Jul 1 2008, 11:17) *
Hello,

Mai merge cineva cu masina spre Corfu pe 21-22 iulie? E prima iesire cu masina din tara si m-as bucura sa gasesc companie de drum wink.gif

Numai bine!

Am vrea si noi sa mergem in perioada asta tot cu masina personala.Voi aveti cazare prin vreo agentie?In ce statiune stati?Noi ne-am gandit sa alegem la fata locului,crezi k mai am sanse de camere libere? smile.gif
ssergiu
Poate sa imi spuna cineva care sunt conditiile pentru a inchiria un ATV? Ce categorie de permis iti trebuie, si eventual daca poti inchiria mai multe pe un singur permis... Doar 1 dintre noi are permis si vrem vreo 3 ATV-uri biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.