Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

mondan

QUOTE (mondan @ Jun 1 2008, 20:16) *
multumesc mult pentru info...
clar vrem sa vizitam cat mai mult din insula...
m am uita si pe site ul ala care mi l ai dat...am vazut si plajele invecinate de care ziceai ca se ajunge cu barca...super misto:)
ma gandesc ca sunt acolo de inchiriat barci...ca doar de ...nu om fi primii care vor sa mearga:)
m am documentat, am tot mai citit ce se poate vedea...acum o sa vedem acolo la fata locului...
tocmai de aceea nu ma deranjaza daca hotelul nu e in cea mai cea statiune...ca orikum ne vom plimba mult:)
cam asa facem in fiecare sejur in grecia...smile.gif
ne place mult sa ne plimbam...ca ai ce vedea....sunt locuri absolut minunate..
bine si sa lenevim la soare...smile.gif

Mai avem putin si plecam spre Corfu.
Am vrea sa facem oprire la Meteora o noapte....ne recomanda cineva ceva cazare?smile.gif
Si am vrea sa iesim din tara pe la Sibiu- Rm.Valcea- Horezu- Drobeta Turnu Severin- Portile de Fier,apoi catre Nis si apo Macedonia, Grecia.
A mai fost cineva pe acest traseu?ceva detalii?

Multumesc.
geoorge16
QUOTE (Peachy @ Jun 21 2008, 17:34) *
Sa inteleg ca tu personal ai inchiriat vreun autoturism? Ai cumva permis?

@ dimonty
Ai mai postat si pe un site grecesc de unde ai primit aceleasi raspunsuri, sunt si locuri unde se cere 21 ani, n-ai probleme. Asa ca nu-i nicio gluma nu?

da anul trecut in corfu, paleokastrita am inchiriat doua masini de la Spiros, una eu (am remis din 2004, si sunt de fabricatie 1981) si o a doua masina un coleg de hotel tot roman care avea 20 ani si permis de pe la 18 si ceva, nu a avut nici o problema !!

bafta all

andreea_antighin
QUOTE (geoorge16 @ Jun 23 2008, 17:24) *
da anul trecut in corfu, paleokastrita am inchiriat doua masini de la Spiros, una eu (am remis din 2004, si sunt de fabricatie 1981) si o a doua masina un coleg de hotel tot roman care avea 20 ani si permis de pe la 18 si ceva, nu a avut nici o problema !!

bafta all

ai stat in paleokastritsa anul trecut?daca da, ceva preturi, comentarii?
shadowc
Si pe mine m-ar interesa o noapte de cazare in jurul Meteorelor...daca stie cineva una ieftina si buna...nu va sfiiti biggrin.gif thumbup.gif Multumesc
Peachy
QUOTE (geoorge16 @ Jun 23 2008, 17:24) *
... si sunt de fabricatie 1981

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

OK, imi retrag afirmatia referitoare la permis, scuzele mele d-le smile.gif
Cat despre conditiile alea n-am sustinut ca nu te poti strecura, ci doar ca nu le-au pus acolo asa, ca dupa un pahar de rachiu, in gluma.

@ mondan & shadowc
Cand am ajuns in Kalampaka era destul de tarziu, cam 11:30 noaptea, am vazut un hotel frumusel langa stancile luminate de reflectoare 'Famissi Eden' se numeste, nu-l poti rata, e pe pozitia cea mai inalta din zona. De la intrarea in oras am trecut pe langa vreo 6 hoteluri pana acolo. Camera ok, paturile ok, pret 70/tripla cu mic dejun (bun si acela) inclus. Parcare spatioasa si gratuita. Pun cateva poze, nu prea grozave, doar asa de reper.

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
shadowc
QUOTE (Peachy @ Jun 23 2008, 20:29) *
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

OK, imi retrag afirmatia referitoare la permis, scuzele mele d-le smile.gif
Cat despre conditiile alea n-am sustinut ca nu te poti strecura, ci doar ca nu le-au pus acolo asa, ca dupa un pahar de rachiu, in gluma.

@ mondan & shadowc
Cand am ajuns in Kalampaka era destul de tarziu, cam 11:30 noaptea, am vazut un hotel frumusel langa stancile luminate de reflectoare 'Famissi Eden' se numeste, nu-l poti rata, e pe pozitia cea mai inalta din zona. De la intrarea in oras am trecut pe langa vreo 6 hoteluri pana acolo. Camera ok, paturile ok, pret 70/tripla cu mic dejun (bun si acela) inclus. Parcare spatioasa si gratuita. Pun cateva poze, nu prea grozave, doar asa de reper.

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul

M-ar interesa ceva si mai ieftin... 2 camere pt 2 persoane, sau 1 camera pt 4 persoane, caci mergem 2 cupluri... Undeva la 30-35 euro/camera/noapte...fara pretentii, doar un pat de dormit, ca sa ne continuam drumul spre corfu a doua zi:)
Stie cineva? smile.gif
Peachy
QUOTE (shadowc @ Jun 23 2008, 21:14) *
M-ar interesa ceva si mai ieftin... 2 camere pt 2 persoane, sau 1 camera pt 4 persoane, caci mergem 2 cupluri... Undeva la 30-35 euro/camera/noapte...fara pretentii, doar un pat de dormit, ca sa ne continuam drumul spre corfu a doua zi:)
Stie cineva? smile.gif

Daca ajungeti tot pe la ora la care am ajuns si eu e cam dificil de gasit camere la pensiuni, in schimb daca ajungeti acolo pe zi este suficient sa va uitati dupa afise cu 'rooms to let'. Si noi voiam tot asa ceva, dar la ora aia ...
Poate totusi stie cineva si te ajuta, bafta!

octtavyan
QUOTE (Persaeus83 @ Jun 16 2008, 15:10) *
Salut,

Cine mai pleaca spre Corfu cu masina pe 21 iulie?

Noi speram sa plecam cu 2 masini din Bucuresti, dar pe 19 iulie, sambata. Asta ca sa nu conducem 12 ore neintrerupt si sa mai si vizitam. Vrem sa ne oprim la Salonic o noapte.

Noi am fost anul trecut in Corfu, Acharavi si revenim si anul acesta in iulie. In 6 zile a fost imposibil sa vedem toata insula, si ne-am pacalit si cu una din excursiile optionale oferite de agentie - mai bine am fi mers pe cont propriu.

Daca stie cineva care sunt atractiile insulei, nu neaparat locuri foarte vizitate ca Gouvia, Water park. Anul trecut am inchiriat masini si am fost in Makrades, unde localnicii fac ulei de masline, un ulei foarte bun, fara conservanti (din cauza asta nu tine prea mult), am mers spre Krini spre castelul Angelokastro si l-am vizitat, am ratacit pe stradutele unui sat (nu ii mai stiu numele) pana am ajuns la o gradina imensa de maslini si la un restaurant pe o stanca. Am luat-o spre Kassiopi, si am descoperit niste golfulete mirifice, unde se faceau si scufundari. Am fost la Paleokastrita, Sidari, Roda. In Corfu Town am fost cu agentia - mare prostie- agenta ne-a plimbat vreo ora prin bazar, spunandu-ne ca ala e tot orasul, pana cand ne-am plictisit si am luat-o singuri pe strazi ajungand cu adevarat in centrul orasului, pe stradute inguste unde turistii nu prea ajung. Bineinteles ca am avut timp sa ratacim din cauza ca vasul cu pereti de sticla nu ne-a luat din primele doua ture pentru ca cica nu eram destui... Oricum, mergand prin Roda si Sidari, am vazut atatea oferte de plimbari de la agentii locale, mai ieftine si mai diverse decat cele oferite de agentie, incat, daca am vrea cu adevarat sa mergem intr-una din excursiile organizate, am alege o agentie locala.

Masini am inchiriat din centru - nu mai stiu agentia, aveau o reprezentanta si la marginea orasului, spre Kassiopi, cred ca a fost cu 36 euro/zi fara benzina si fara limita de km. Am inchiriat 2 Opel corsa modelul vechi. Anul asta mergem cu masina si vrem sa vedem si centrul si sudul insulei daca avem timp. A inchiriat cineva vreo ambarcatiune locala sa mearga pe o plaja pustie? A facut cineva scufundari, si daca da, unde? Ce locuri salbatice, mai putin vizitate ati vazut? Ce lucruri deosebite ati mai facut?
geoorge16
QUOTE (andreea_antighin @ Jun 23 2008, 18:07) *
ai stat in paleokastritsa anul trecut?daca da, ceva preturi, comentarii?

super statiune, recomand plaja Paradise Beach, mergi cu taxi boat tot el te ia seara. Preturile ....... un subiect care din puntul meu de vedere, nu sunt plin de bani, dar o data pe an, nu mai stau sa vad daca berea este 1 euro sau 1,2 euro, cert este ca in 7 zile am cheltuit eu cu sotia 900 eur dar cu super distractii, inchiriat barca, masina, mancare mai specifica zonei si disco in fiecare seara
Aleera_cherry

plec in corfu la sfarsitul lunii iulie si stau 10 zile. as vrea sa stiu cam cum sunt preturile pe acolo, ca sa imi fac asa un calcul cati bani de buzunar mi-ar trebui.
Aleera_cherry
QUOTE (Bebeluska @ Aug 21 2006, 10:47) *
Multumim. Mai ramane sa si intelegem ce ne raspund grecii la intrebare astea....

laugh.gif laugh.gif laugh.gif asta cam asa e
radu.traveller
QUOTE (klaudia_girl @ Jun 22 2008, 16:32) *
stiti ceva de statiunea Mioritika ??? a fost cineva acolo sau se duce anul acesta ? dry.gif

Ii zice Moraitika, nu Mioritika laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Peachy
QUOTE (Aleera_cherry @ Jun 24 2008, 16:10) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif asta cam asa e

... sau poti citi macar ultimele 15 - 20 pagini ale topicului thumbsup.gif
mady1986
Am o mare urgenta....vreau sa-mi imparatasiti si mie impresiile voastre referitor la Hotelul Green Island(cei care au fost acolo sau au auzit ceva de el), statiunea in care se afla este Messonghi. De ea stiti ceva? E ok? Sau vom muri de plictiseala....
Astept vesti de la voi...sunteti cei mai tari si promit sa revin si eu cu impresii pe 27 august happy.gif
merleti
QUOTE (mady1986 @ Jun 24 2008, 22:11) *
Am o mare urgenta....vreau sa-mi imparatasiti si mie impresiile voastre referitor la Hotelul Green Island(cei care au fost acolo sau au auzit ceva de el), statiunea in care se afla este Messonghi. De ea stiti ceva? E ok? Sau vom muri de plictiseala....
Astept vesti de la voi...sunteti cei mai tari si promit sa revin si eu cu impresii pe 27 august happy.gif

pana iti raspund cei care au fost acolo,zic si eu ceva la mana a doua.nasul meu tocmai s+a intors de acolo,a fost cu elite tours. a fost multumit de hotel.camere curate,mancare buna plaja cu nisip foarte aproape de hotel.
Valenti22
QUOTE (voctavian @ Jun 13 2008, 06:24) *
Noi am fost in mai acolo. Doar in vreo 2 nopti am avut cate un tantar ratacit pe care l-am anihiliat cu pastile, in rest a fost bine. Nu am vazut gandaci in hotel. Poate daca lasi lumina aprinsa seara in camera si geamurile deschise or sa intre in camera tot felul de insecte. Sau daca lasi mancarea imprastiata prin camera or sa apara furnici. Dar asta tine doar de comportamentul fiecaruia, oricum in fiecare zi se matura in camera, asa ca era curatenie. E posibil sa apara insecte de camp deoarce langa hotel e o portiune de camp pana la urmatoarele case. Seara se vedeau foarte multi licurici pe acolo. Daca te duci acolo sa te uiti peste gardul de la piscina seara.
Sezlongurile sunt gratuite la piscina.

Multumesc foarte mult ... acum am reusit sa citesc mesajul... In alta ordine de idei sa sti ca nu sunt maniac cu insectele .. dar o sa plec cu cineva careuia ii e frica de gongi...tongue.gif . O sa iti scriu cand ma intorc cam ce am gasit eu acolo...
P.S Poate imi recomanzi si mie un supermarchet si o taverna de unde sa fac cumparaturi si sa mananc..smile.gif
Multumesc inca o data

esperando

Va salut!

Revin in topicul de Corfu dupa o pauza indelugata , cind am intrat prima oara pe aici nu erau decit 2 , 3 pagini scrise , ir acum....45 deci sunt destule informatii , trebuie doar sa le alegi pe cele bune .Probabil ca anul acesta voi merge iara in Corfu , e ceva care ma atrage iara prin acele locuri!
alina702
QUOTE (merleti @ Jun 25 2008, 13:27) *
pana iti raspund cei care au fost acolo,zic si eu ceva la mana a doua.nasul meu tocmai s+a intors de acolo,a fost cu elite tours. a fost multumit de hotel.camere curate,mancare buna plaja cu nisip foarte aproape de hotel.

ce bine ca a mai intrebat cineva de Green Island si mai ales ca a primit raspuns!. Tot acolo am si eu rezervare, si sincer imi e cam teama sa nu fie un loc uitat de lume... cei de la agentie nu erau prea incantati de hotelul asta, mi-ar fi recomandat altul, dar acolo nu mai aveau locuri ... ma bucur ca ai raspuns, si eu tot cu elite tours merg acolo, asa mi s-a spus. Mai asteptam detalii, pls! rolleyes.gif eu revin in 21 iulie, cam atunci o sa scriu si impresii, detalii, etc. Dar, pana atunci, nu stiu daca a mai intrebat cineva sau e vreun subiect aparte, voi ce ati pus in bagaj? ma refer la tot felul de maruntisuri, gen pastile (medicamente), ceva pt tantari (adica impotriva lor biggrin.gif) etc, si nu numai, pt ca eu nu am mai plecat peste hotare... tongue.gif
andreea_antighin
si transportul cu elite tours a fost ok?eu am mari emotii, plec pe 7 iulie

iti iei ca si cum ai pleca in excursie(nu ca nu ai pleca smile.gif) )dar sigur ai mai fost plecat pe la mare/munte.nu cred ca e cu ceva diferit
alina702
QUOTE (andreea_antighin @ Jun 26 2008, 13:23) *
si transportul cu elite tours a fost ok?eu am mari emotii, plec pe 7 iulie

iti iei ca si cum ai pleca in excursie(nu ca nu ai pleca smile.gif) )dar sigur ai mai fost plecat pe la mare/munte.nu cred ca e cu ceva diferit

daca e pt mine, scz, am vazut dupa-aia, eu plec in Corfu in 14 iulie biggrin.gif si revin in 21 iulie... si eu am mari emotii... mellow.gif am intrebat ce sa iau pt ca accolo mi-e teama ca poate cine stie ce diferit o fi, de parca m-as duce intr-un trib de aborigeni cu obiceiuri absolut diferite de ale noastre .... naughty.gif
alinacdrn
Insula Corfu e de vis...Aproape ca nu conteaza unde esti cazat, daca inchiriezi o masina poti sa vezi toata insula. Distantele nu sunt mari de pe o coasta la alta. Nu trebuie sa luati excursiile propuse de ghidul roman, in statiuni, la agentii, e mai ieftin.
noris08
ce parere aveti, cum e mai bine sa traversezi bulgaria? ziua sau nopatea? cam cite ore se fac sa traversezi bulgaria?
geoorge16
QUOTE (noris08 @ Jun 27 2008, 14:49) *
ce parere aveti, cum e mai bine sa traversezi bulgaria? ziua sau nopatea? cam cite ore se fac sa traversezi bulgaria?

eu as spune ziua
voctavian
QUOTE (Valenti22 @ Jun 25 2008, 14:16) *
Multumesc foarte mult ... acum am reusit sa citesc mesajul... In alta ordine de idei sa sti ca nu sunt maniac cu insectele .. dar o sa plec cu cineva careuia ii e frica de gongi... . O sa iti scriu cand ma intorc cam ce am gasit eu acolo...
P.S Poate imi recomanzi si mie un supermarchet si o taverna de unde sa fac cumparaturi si sa mananc..
Multumesc inca o data

Exista un supermarhet mare pe la mijlocul statiunii. Se numeste AB. Au cam cele mai mici preturi la majoritatea produselor. O paine 0.71 euro, apa cam 1,5 - 1,8 euro (nu mai stiu exact) baxul de 6 sticle de 1,5 litri, ciocolata greceasca ION avea cel mai mic pret acolo 0,98 - 1 euro.
Noi am mancat la Phoebus o taverna la sosea pe malul marii tot pe langa AB. Mai era o taverna interesanta si pe langa vila, dar noi am preferat sa vedem marea.
lorena_a
QUOTE (geoorge16 @ Jun 27 2008, 05:54) *
eu as spune ziua

QUOTE (voctavian @ Jun 27 2008, 06:03) *
Exista un supermarhet mare pe la mijlocul statiunii. Se numeste AB. Au cam cele mai mici preturi la majoritatea produselor. O paine 0.71 euro, apa cam 1,5 - 1,8 euro (nu mai stiu exact) baxul de 6 sticle de 1,5 litri, ciocolata greceasca ION avea cel mai mic pret acolo 0,98 - 1 euro.
Noi am mancat la Phoebus o taverna la sosea pe malul marii tot pe langa AB. Mai era o taverna interesanta si pe langa vila, dar noi am preferat sa vedem marea.

buna....poate cineva sa imi dea informatii despre statiunea agis gordis??? mai exact hotelul agios gordis....mi-am facut rezervare pt august..dar mi se pare totusi cam scump...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.