Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

alina702

QUOTE (to3oths @ Jun 10 2008, 14:33) *
Moraitika nu e o statiune extraordinara pt luna de miere, mai bine cauta ceva in Paleokastritsa, Glyfada, Agios Gordios, etc.

confusedsmiley.png pai si eu ce sa fac? am posibilitatea sa iau un bilet prin agentie, si mi-l plateste firma 75%. ok, inseamna sa mai caut pe la alte agentii, pt ca cele din orasul meu nu ma incanta... din pacate, ma conditioneaza un pic pretul (cam 660 eur pt amandoi) si datele de plecare, fiindca majoritatea au plecari ori din 12 cand am eu nunta, ori din 19, iar pe 26 iulie avem o nunta la care nu putem lipsi... mai era halkidiki, dar ma incurca datele astea de plecare ...ce "tragedie" huh.gif ... dar multumesc pt raspuns kisstogether.gif diseara stau sa caut destinatii cu plecare din 14 -15 iulie, fara avion... confusedsmiley.png
MITUMITULINA
SALUTARE TUTUTOR EU SI SOTUL MEU NE-AM HOTARAT SA MERGEM .........IN CORFU....VOM PLECA LA INCEPUTUL LUI AUGUST.....BILETELE LE-AM LUAT PRIN AGENTIA ONIRO........NU AVEM ASIGURATA MASA.....DE ACEEA M-AR INTERESA CAM CUM SUNT PRETURILE PE ACOLO, DE UNDE SA CUMPARAM.........SI INCA CEVA....DACA SUNTETI DRAGUTI.....DINTRE EXCURSIILE OPTIONALE ....CE ANUME SA ALEGEM....CARE SUNT MAI INTERESANTE ( IN AFARA DE AQUALAND CARE NU MI SE PARE CINE STIE CE ...SI ALBANIA- NU AVEM PASAPORT)

to3oths
QUOTE (alina702 @ Jun 10 2008, 15:27) *
confusedsmiley.png pai si eu ce sa fac? am posibilitatea sa iau un bilet prin agentie, si mi-l plateste firma 75%. ok, inseamna sa mai caut pe la alte agentii, pt ca cele din orasul meu nu ma incanta... din pacate, ma conditioneaza un pic pretul (cam 660 eur pt amandoi) si datele de plecare, fiindca majoritatea au plecari ori din 12 cand am eu nunta, ori din 19, iar pe 26 iulie avem o nunta la care nu putem lipsi... mai era halkidiki, dar ma incurca datele astea de plecare ...ce "tragedie" huh.gif ... dar multumesc pt raspuns kisstogether.gif diseara stau sa caut destinatii cu plecare din 14 -15 iulie, fara avion... confusedsmiley.png

Nu dispera, daca nu gasesti si nu gasesti in alta parte, vino si in Moraitika, inchiriati o masina si va plimbati pe insula. Dar ca statiune nu e cine stie ce, asta ca sa stii sa nu vii cu impresia ca nu stiu ce, are restaurante, taverne, baruri, magazine....
alina702
QUOTE (to3oths @ Jun 10 2008, 23:27) *
Nu dispera, daca nu gasesti si nu gasesti in alta parte, vino si in Moraitika, inchiriati o masina si va plimbati pe insula. Dar ca statiune nu e cine stie ce, asta ca sa stii sa nu vii cu impresia ca nu stiu ce, are restaurante, taverne, baruri, magazine....

Multumesc pentru incurajari, pana la ora asta chiar nu am gasit altceva pe net, si vreau sa intreb: acolo cum e nisipul, plaja, apa... macar sa nu ma trezesc in stiu ce colt uitat de lume mellow.gif . Sa stii ca nu caut ceva epatant, vreau sa avem un loc de cazare decent cu personal si masa in regula, sa zicem, si un peisaj dragut acolo la hotel, pt ca vrem sa ne linistim dupa atata agitatie. Iar daca putem inchiria o masina pentru plimbare pe insula... thumbsup.gif asta e bine. Revin cu intrebarea, ar fi de ales intre Nassos si Green Island, altfel decat ca unul e un pic mai departe de plaja? In ofertele de la agentie, scrie ca Nassos are piscina, Green Island are internet, amandoua au balcon, dar in pozele hotelurilor apar piscine la ambele huh.gif ... Pupici multi, multumiri pentru raspunsuri, sunteti dragutzi! kisstogether.gif
A, referitor la celelalte sugestii, in oferta agentiei, in Paleokastritsa, era doar Hotel Arianna, dar aici pe forum nu prea am vazut impresii bune despre el, la fel, in Agios Gordios, doar Hotel Adriatic View, despre care chiar ei mi-au zis ca nici macar nu ar avea intrarea in camera "ca lumea", ci doar de pe balcon (sau terasa, ce o fi) huh.gif .
dimonty
QUOTE (GTFMIOFE @ Jun 10 2008, 11:28) *
ASIGURAREA MEDICALA ESTE OBLIGATORIE ????????

Nu e obligatorie, dar ar fi bine sa o faci.Daca, Doamne fereste!, ai probleme pe acolo, esti asigurat.Asa... dai bani din propriul buzunar.Asigurarea se poate incheia la agentia de unde ai luat sejurul.
GTFMIOFE
QUOTE (dimonty @ Jun 11 2008, 08:56) *
Nu e obligatorie, dar ar fi bine sa o faci.Daca, Doamne fereste!, ai probleme pe acolo, esti asigurat.Asa... dai bani din propriul buzunar.Asigurarea se poate incheia la agentia de unde ai luat sejurul.

mersi! pe 4 august plec in agios gordis hotel golden nest. revin cu detalii dupa ce ma intorc

stiu ca s-a mai postat despre agios gordis - golden nest, dar orice noutate este bine venita, asa ca va astept cu sugestii si idei
Amalita
E superb la Adriatic View din agios gordios, si mai are sunt locuri.
Ma zgarii pe ochi, cum de nu am vazut mai demult travelshop?

Revin dupa ce m-am uitat mai bine la adriatic view, se pare ca nu este in agios gordios ci in Gardeno o zona destul de izolata, dar hotelul este superb ca si privelistea.

alina702
QUOTE (Amalita @ Jun 11 2008, 13:23) *
E superb la Adriatic View din agios gordios, si mai are sunt locuri.
Ma zgarii pe ochi, cum de nu am vazut mai demult travelshop?

Revin dupa ce m-am uitat mai bine la adriatic view, se pare ca nu este in agios gordios ci in Gardeno o zona destul de izolata, dar hotelul este superb ca si privelistea.

huh.gif probabil ai vazut doar poze, insa tu vorbesti despre Adriatica view in Gardeno, care e total opusul la Adriatic view in agios gordios, cel putin din poze. Mie asta din urma mi se pare destul de jalnic, si camerele sumbre... poate a fost totusi cineva si ma poate contrazice. Oricum, am vazut ca nu ofera masa, si nu prea ma tenteaza. thumbdown.gif
pc83
Eu plec pe 17 iunie la hotel Alkyon in Agios Georgios si stau doua saptamani. O sa revin cu detalii dupa 1 iulie.
Pana acum am fost doar cu demipensiune, dar acum am mic dejun doar. As vrea sa va rog sa-mi spuneti cate ceva despre mancarea la restaurant in Corfu, ce imi recomandati sa comand, la ce sa am grija cand comand, si daca stiti cam cat costa o masa, asa nu foarte pretentioasa, ca sa stiu ce buget sa imi aloc.
Multumesc!
marius_rg

Salutare tuturor,

eu am plecarea cu autocarul Christian Tour, cazare Golden Nest pe 30 iunie. Sper sa fie ok drumul si sa nu avem surprize cu cazarea/conditii neplacute.
S-a intors cereva de curand din statiune si e dispus sa-mi dea ceva impresii? (vremea,apa marii, preturi sezlonguri, taverne OK....etc)

PS: pentru cine mai pleaca in perioada asta sa speram ca totul va fi mai mult decat OK!
ciumporas
Tooths, vad ca nu vorbeste nimeni despre statiunea Messonghi. Noi ne-am ales singuri aceasta statiune, hotel Messonghi, ne-am facut rezervare pe net pt 10 nopti ( camere comfort + DP), avem intrarea din 16.06.Plecam cu masina, cu siguranta ca vom calatori f. mult pe acolo...Am vazut ca e aproape Kavos-ul, eu sunt genul clubber, dar m-au speriat postarile despre britanici bauti si am ales sa dormim in liniste...Asa ca, poate-mi poti spune trei cuvinte depsre Messonghi...Sa ma ingrijorez de alegerea facuta? happy.gif
Mai am o rugaminte....poate sa-mi recomande cineva unde pot dormi peste noapte dincolo de Salonic? Drumul este prea lung si trebuie sa facem o oprire!

Multumesc frumos!
nradu651
QUOTE (marius_rg @ Jun 12 2008, 09:32) *
Salutare tuturor,

eu am plecarea cu autocarul Christian Tour, cazare Golden Nest pe 30 iunie. Sper sa fie ok drumul si sa nu avem surprize cu cazarea/conditii neplacute.
S-a intors cereva de curand din statiune si e dispus sa-mi dea ceva impresii? (vremea,apa marii, preturi sezlonguri, taverne OK....etc)

PS: pentru cine mai pleaca in perioada asta sa speram ca totul va fi mai mult decat OK!

Salutare tuturor!
Ne-am intors ieri din Corfu, Agios Gordis, Golden Nest,Christian Tour.Ordinea in care le-am enumerat reprezinta CALITATEA!
1.drum de 24h(plecare luni,02.la orele 14,parcul Izvor-sosire hotel marti 03.orele14...spre 14.30)din care doar 2.30ore traversarea cu ferry
2.statiune superba pentru cei ce vor liniste IN STATIUNE(ceea ce va rezerva vecinii de hotel.......)cam greu de gasit de catre soferi si insotitorii grupului(fara ajutorul unui localnic ne mai invarteam in cerc mult timp)
3.Hotel decent, camere nu f. mari dar suficient pentru cat se sta in ea, lenjerii schimbate la 2 zile, gunoi ridicat in fiecare zi.Mare grija cu TANTARII care sunt f. rezistenti la pastilele noastre. Cautati sa luati de aici spirale(melcisori)care fumega, daca nu gasiti, mergeti in statiune la marketul ROBOLO(sunt cei mai mici in preturi-apa, bere, sucuri)
-preturi:bere la cutie BURGER PILLS=0,70e
apa minerala 1,5L=0,70e
mancarea variaza de la un meniu pt. 2(care poate satura lejer 3)=30e
Noi am mancat numai la taverna Elena(chiar pe plaja)-oameni f. ospitalieri, taverna fara fite
3.Christian Tour=PACAT ca exista si pretind ca au experienta in organizare(la plecare am eliberat camera la 09.30 si am stat pana la 14 de capul nostru, fara sa ne spuna nimeni, nimic;intr-un final, pe la 13 au aparut 3 autocare cu insotitori care aveau liste cu pasageri total diferite fata de cele cu care au plecat.................o nebunie!).Este necesara o fffff.mare stapanire de sine pentru ca te aduc in pragul nebuniei.
4.Excursii:toate sunt 32 euro de persoana, noi nu am fost decat in Paxi-Antipaxi, superb........ceea ce este f. putin in toata calatoria este TIMPUL.
Va doresc timp frumos, vacanta placuta si linistita
Cristtina
Buna ziua

Plec in Paleokastritsa in data de 06.07.2008 cu auto personal 2 adulti si 2 copii prin Bulgaria , as vrea sa inoptam undeva dupa Salonic iar apoi inca o cazare dupa Meteore.
Este cineva interesat sa mearga pe acest traseu macar pana trecem de Bulgaria?

GTFMIOFE
QUOTE (nradu651 @ Jun 12 2008, 12:47) *
Salutare tuturor!
Ne-am intors ieri din Corfu, Agios Gordis, Golden Nest,Christian Tour.Ordinea in care le-am enumerat reprezinta CALITATEA!
1.drum de 24h(plecare luni,02.la orele 14,parcul Izvor-sosire hotel marti 03.orele14...spre 14.30)din care doar 2.30ore traversarea cu ferry
2.statiune superba pentru cei ce vor liniste IN STATIUNE(ceea ce va rezerva vecinii de hotel.......)cam greu de gasit de catre soferi si insotitorii grupului(fara ajutorul unui localnic ne mai invarteam in cerc mult timp)
3.Hotel decent, camere nu f. mari dar suficient pentru cat se sta in ea, lenjerii schimbate la 2 zile, gunoi ridicat in fiecare zi.Mare grija cu TANTARII care sunt f. rezistenti la pastilele noastre. Cautati sa luati de aici spirale(melcisori)care fumega, daca nu gasiti, mergeti in statiune la marketul ROBOLO(sunt cei mai mici in preturi-apa, bere, sucuri)
apa minerala 1,5L=0,70e
Noi am mancat numai la taverna Elena(chiar pe plaja)-oameni f. ospitalieri, taverna fara fite
3.Christian Tour=PACAT ca exista si pretind ca au experienta in organizare(la plecare am eliberat camera la 09.30 si am stat pana la 14 de capul nostru, fara sa ne spuna nimeni, nimic;intr-un final, pe la 13 au aparut 3 autocare cu insotitori care aveau liste cu pasageri total diferite fata de cele cu care au plecat.................o nebunie!).Este necesara o fffff.mare stapanire de sine pentru ca te aduc in pragul nebuniei.
4.Excursii:toate sunt 32 euro de persoana, noi nu am fost decat in Paxi-Antipaxi, superb........ceea ce este f. putin in toata calatoria este TIMPUL.

ceva poze????????

QUOTE (GTFMIOFE @ Jun 12 2008, 14:11) *
ceva poze????????

nradu651 esti un boier. te rog pt cateva poze! se poate? mersi.
alina702
Aaa, cineva m-a sfatuit sa nu ma duc in Grecia vara asta, in perioada 15 iulie, pt ca cica ar fi caldurile prea mari?? sa ma duc in Turkey? voi ce spunetzi?
CornelB
QUOTE (alina702 @ Jun 12 2008, 14:27) *
Aaa, cineva m-a sfatuit sa nu ma duc in Grecia vara asta, in perioada 15 iulie, pt ca cica ar fi caldurile prea mari?? sa ma duc in Turkey? voi ce spunetzi?

Nu cred să fie mari diferențe între căldurile din Grecia și cele din Turcia smile.gif

Vezi verifica aici vremea în cele două țări, comparativ [studiază un pic temperaturile din Grecia, pe regiuni, apoi treci la Turcia; sunt temperaturile curente, din acest minut; poți vedea și previziunile pe câteva zile, făcând click pe imagini - sunt de pe weatherundegrpund]
marius_rg
QUOTE (nradu651 @ Jun 12 2008, 12:47) *
Salutare tuturor!
apa minerala 1,5L=0,70e

Multumiri pentru detaliile oferite.
Sincer, sunt putin speriat acum de faptul ca tantarii sunt rezistenti la pastilele noastre + ca nu stiu la ce te referi cu "spirale/melcisori" care fumega.
Cam piperata masa pt 2 persoane 30 euro si iarasi daca toate excursiile sunt peste 30 euro, pacat...pacat.. sad.gif

Poti da detalii si despre vreme+apa (temperaturi), plaja...(se platesc sezlong-urile, cu cat...)?

De asemenea...poze daca ai ar fi super.

Mersi.
alina702
QUOTE (CornelB @ Jun 12 2008, 15:11) *
Nu cred să fie mari diferențe între căldurile din Grecia și cele din Turcia smile.gif

Vezi verifica aici vremea în cele două țări, comparativ [studiază un pic temperaturile din Grecia, pe regiuni, apoi treci la Turcia; sunt temperaturile curente, din acest minut; poți vedea și previziunile pe câteva zile, făcând click pe imagini - sunt de pe weatherundegrpund]

Multumeesc... nu stiu de ce, parca as avea ceva instinctiv impotriva turcilor,naughty.gif sorry, no offense, nu vreau sa jignesc pe nimeni tongue.gif asa ca... tot pe Corfu am sa raman, sper sa si gasesc un hotel intr-o statiune ok rolleyes.gif oricum, la cat m-am tot "plans" pe aici, promit sa revin cu impresii cat mai amanuntite dupa ce revin de acolo, adik in jurul lui 22 - 23.07 photo.gif
ciumporas
QUOTE (Cristtina @ Jun 12 2008, 13:38) *
Buna ziua

Plec in Paleokastritsa in data de 06.07.2008 cu auto personal 2 adulti si 2 copii prin Bulgaria , as vrea sa inoptam undeva dupa Salonic iar apoi inca o cazare dupa Meteore.
Este cineva interesat sa mearga pe acest traseu macar pana trecem de Bulgaria?

Stiti unde o sa va cazati dupa Salonic? Toate rezervarile pe net pe care le-am gasit sunt in jurul a 65 eur/noapte de camera cu mic dejun inclus....eu chiar caut ceva mai ieftin...
Te rog sa-mi spui daca stii unde o sa innoptati....pt noi ramane varianta ce gasim pe drum...plecam duminica asta, dimineata...pe la 04.00!
Cristtina
QUOTE (ciumporas @ Jun 12 2008, 21:10) *
Stiti unde o sa va cazati dupa Salonic? Toate rezervarile pe net pe care le-am gasit sunt in jurul a 65 eur/noapte de camera cu mic dejun inclus....eu chiar caut ceva mai ieftin...
Te rog sa-mi spui daca stii unde o sa innoptati....pt noi ramane varianta ce gasim pe drum...plecam duminica asta, dimineata...pe la 04.00!

Nu avem ceva concret dar am inteles de pe forum ca se poate gasi ceva acceptabil la fata locului , imi pare rau ca nu pot sa va ajut
gabi14
va rog sa-mi spune-ti daca plecam la sfarsitul lui iunie fara cazare in corfu cu masina personala gasim camere libere si la un pret acceptabil?
Valenti22
QUOTE (voctavian @ Jun 6 2008, 12:01) *
Pana la malul marii faceam cam 5 minute. Dar acolo nu prea puteai sa faci plaja, erau multe pietricele si tot felul de mizerii. Asa ca am mai mers inca vreo 5 minute pana am gasit o plaja mai acceptabila pe la mijlocul statiunii. Noi am fost cam in extrasezon. Abia atunci se apucasera sa indrepte plaja, sa curete mizeriile. Plaja e din pietris insa in apa e doar nisip. Cred ca sunt cam 3-4 km de plaja, ai unde sa alegi. Doar ca e foarte ingusta si langa sosea, zgomot de la masini si scutere. Hotelul e putin mai in spate de la sosea intre niste casute de greci. In vreo 2 diminetze am gasit gaste in piscina si pe margine. S-a certat tare de tot proprieterul vilei cu vecinii pt faza asta. Dar au curatat repede zona si totul a revenit la normal.
In camera exista plita. Deci poti sa gatesti. Exista foarte multe supermarketuri in statiune. Cel mai convenabil e AB undeva pe la jumatatea statiunii. La taverne sunt preturi rezonabile. O salata greceasca 5,5 euro, portia de kalamari prajiti 5 euro, pui preparat dupa reteta casei 6 euro, mix de peste si fructe de mare 14,5 euro. Cam asta am mancat noi de la taverne. Restul ne-am gatit in camera ca doar d-aia am ales vila cu chicineta, sa iesim mai ieftin la cheltuielile de masa.
Am fost in excursie la Paxi Antipaxi. Trebuia sa intram si prin pesterile albastre. Dar din motivul de curanti marini puternici nu am mai intrat. Asa ca practic a fost mai mult o plimbare pe mare cu oprire in 2 localitati din Paxi, foarte frumoase de altfel. Pretul 32 euro. Toate excursiile erau 32 euro daca le luai de la ghida romanca. De la agentiile de turism din localitate le gaseai la 25-29 de euro. In alte excursii nu am mai fost. Am inchiriat o masina (Fiat multipla 6 locuri 90 euro 2 zile; cele de 5 locuri erau 45 euro pe 2 zile dar noi eram 6) si ne-am plimbat 2 zile pe insula (ar mai fi trebuit sa avem inca o zi si pt Corfu Town ca nu am avut timp sa-l vizitam prea bine). Plaje frumoase am gasit la Sidari, Pelekas, Glifada. Merita mers pana in varful muntelui Pantokrator la manastirea Pantokrator unde e un singur calugar care e roman. Il cheama Euharist - cel mutumit. Merita mers si la tronul lui Kaiser care e intre Pelekas si Glifada. Palatul lui Sissi nu m-a impresionat f tare. Se viziteaza doar cateva camere la parter, restul sunt sali de conferinta, si gradina care nu foarte mare dar frumoasa. Ai vedere frumoasa din gradina asupra insulei dar 7 euro intrarea e cam mult pt ceva ce poti vizita in 15 minute. Pt grupuri cu ghid intrarea e 4 euro - asta in marele tur al insulei.
In Ipsos sunt destule locuri pe unde sa-ti petreci serile, dar noi am fost sa vizitam insula nu cluburile. Fiecare cu preferintele lui.
In total am cheltuit cam 400 euro pt 2 persoane cu tot cu suveniruri - deci se poate si cu buget redus, ca tot intreaba lumea cati bani sa-si ia cand pleaca in excursie.
Pentru scufundari am vazut ca ti-a raspuns to3oths, eu nu m-am interesat.
Mai jos sunt 2 poze din Paxi, o poza de la vila, o poza din Sidari, o poza de la Golden Fox si o poza din Kalipso - vaporul cu pereti de sticla.

Super tare in sfarsit a fost cineva... eu plec pe 6 iulie cu masina .... te rog daca poti sa imi spui cum e cu insectele... am auzit ca ar fi gandaci in hotel...
A! si inca ceva .... sezlongurile se platesc la piscina?
voctavian
QUOTE (Valenti22 @ Jun 13 2008, 01:18) *
Super tare in sfarsit a fost cineva... eu plec pe 6 iulie cu masina .... te rog daca poti sa imi spui cum e cu insectele... am auzit ca ar fi gandaci in hotel...
A! si inca ceva .... sezlongurile se platesc la piscina?

Noi am fost in mai acolo. Doar in vreo 2 nopti am avut cate un tantar ratacit pe care l-am anihiliat cu pastile, in rest a fost bine. Nu am vazut gandaci in hotel. Poate daca lasi lumina aprinsa seara in camera si geamurile deschise or sa intre in camera tot felul de insecte. Sau daca lasi mancarea imprastiata prin camera or sa apara furnici. Dar asta tine doar de comportamentul fiecaruia, oricum in fiecare zi se matura in camera, asa ca era curatenie. E posibil sa apara insecte de camp deoarce langa hotel e o portiune de camp pana la urmatoarele case. Seara se vedeau foarte multi licurici pe acolo. Daca te duci acolo sa te uiti peste gardul de la piscina seara.
Sezlongurile sunt gratuite la piscina.
to3oths
QUOTE (ciumporas @ Jun 12 2008, 11:37) *
Tooths, vad ca nu vorbeste nimeni despre statiunea Messonghi. Noi ne-am ales singuri aceasta statiune, hotel Messonghi, ne-am facut rezervare pe net pt 10 nopti ( camere comfort + DP), avem intrarea din 16.06.Plecam cu masina, cu siguranta ca vom calatori f. mult pe acolo...Am vazut ca e aproape Kavos-ul, eu sunt genul clubber, dar m-au speriat postarile despre britanici bauti si am ales sa dormim in liniste...Asa ca, poate-mi poti spune trei cuvinte depsre Messonghi...Sa ma ingrijorez de alegerea facuta? happy.gif
Mai am o rugaminte....poate sa-mi recomande cineva unde pot dormi peste noapte dincolo de Salonic? Drumul este prea lung si trebuie sa facem o oprire!

Multumesc frumos!

Messonghi este exact linga Moraitika, practic sint una in continuarea celeilalte. De acolo pina in Kavos mai sint vreo 22 km, deci nu-ti face problema ca oricit ar fi de tari in gitlej englejii, n-o sa poata bate atit de departe. Deci, vacanta placuta smile.gif

Apropos de tintari :
- exista mai multe solutii la aceasta problema si anume :
1. luminari cu citronella in camera
2. tablete de pus in priza
Aceste 2 variante se folosesc NUMAI cu geamul deschis, NICIODATA cu geamul inchis
3. sarpe de ala caruia ii dai foc si fumega, dar acesta tb pus NUMAI afara, adica balcon, terasa, NU IN CAMERA
4. unguent AUTAN de la Bayer sau similar unguent cu citronella(gasiti la orice farmacie de pe insula), care e o solutie foarte buna si atunci cind stai afara seara(taverne, baruri etc.), il ai ingeanta, e ca un stick compact sau gel si pui pe miini si pe picioare, nu e nevoie pe fata, si astfel esti boss.
5. mai sint unele aparate mici, asa cit un IPod mic, care emit ultrasunete care inlatura insectele, merg pe baterii. E si asta o solutie, il aveti linga voi, la masa, etc.

Toate variantele de mai sus le puteti cumpara din orice statiune din insula, no problemo.

Cind lasati geamurile deschise seara nu lasati lumina aprinsa in camera(logic, pt ca atrage insectele, asa facem si in Romania) si trageti bine perdeaua in fata ferestrei deschise. Daca n-aveti perdea... ati bagat-o pe mineca tongue.gif Glumesc.... Nu glumesc.... Ba glumesc... Ei, si daca pina la urma va ciuruie niste tintari, nu-i bai, am trecut noi prin altele si mai rele, nu?! tongue.gif
ciumporas
[quote name='to3oths' date='Jun 13 2008, 12:32' post='4733238']
Messonghi este exact linga Moraitika, practic sint una in continuarea celeilalte. De acolo pina in Kavos mai sint vreo 22 km, deci nu-ti face problema ca oricit ar fi de tari in gitlej englejii, n-o sa poata bate atit de departe. Deci, vacanta placuta smile.gif

Da....deci fara terase, taverne...am nevoie si de liniste, dar nici chiar asa... happy.gif

Multumesc!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.