QUOTE (nradu651 @ Jun 12 2008, 12:47)

Salutare tuturor!
Ne-am intors ieri din Corfu, Agios Gordis, Golden Nest,Christian Tour.Ordinea in care le-am enumerat reprezinta CALITATEA!
1.drum de 24h(plecare luni,02.la orele 14,parcul Izvor-sosire hotel marti 03.orele14...spre 14.30)din care doar 2.30ore traversarea cu ferry
2.statiune superba pentru cei ce vor liniste IN STATIUNE(ceea ce va rezerva vecinii de hotel.......)cam greu de gasit de catre soferi si insotitorii grupului(fara ajutorul unui localnic ne mai invarteam in cerc mult timp)
3.Hotel decent, camere nu f. mari dar suficient pentru cat se sta in ea, lenjerii schimbate la 2 zile, gunoi ridicat in fiecare zi.Mare grija cu TANTARII care sunt f. rezistenti la pastilele noastre. Cautati sa luati de aici spirale(melcisori)care fumega, daca nu gasiti, mergeti in statiune la marketul ROBOLO(sunt cei mai mici in preturi-apa, bere, sucuri)
-preturi:bere la cutie BURGER PILLS=0,70e
apa minerala 1,5L=0,70e
mancarea variaza de la un meniu pt. 2(care poate satura lejer 3)=30e
Noi am mancat numai la taverna Elena(chiar pe plaja)-oameni f. ospitalieri, taverna fara fite
3.Christian Tour=PACAT ca exista si pretind ca au experienta in organizare(la plecare am eliberat camera la 09.30 si am stat pana la 14 de capul nostru, fara sa ne spuna nimeni, nimic;intr-un final, pe la 13 au aparut 3 autocare cu insotitori care aveau liste cu pasageri total diferite fata de cele cu care au plecat.................o nebunie!).Este necesara o fffff.mare stapanire de sine pentru ca te aduc in pragul nebuniei.
4.Excursii:toate sunt 32 euro de persoana, noi nu am fost decat in Paxi-Antipaxi, superb........ceea ce este f. putin in toata calatoria este TIMPUL.
Va doresc timp frumos, vacanta placuta si linistita
ceva poze????????
QUOTE (GTFMIOFE @ Jun 12 2008, 14:11)

ceva poze????????
nradu651 esti un boier. te rog pt cateva poze! se poate? mersi.