Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

geoorge16

QUOTE (mady1986 @ May 28 2008, 12:04) *
Buna ziua la toata lumea,
As dori si eu un sfat din partea celor cunosc mai multe despre Grecia. Vreau sa plec la sf lunii august si nu ma pot hotara ce sa aleg : paleokastritsa - Hotel Akrotiri Beach sau Agios gordis - Hotel Alonakia ?
Din cate am citit amandoua sunt ok , curatele,mancare buna etc. Ce imi recomandati? Multumesc

Nu exista comparatie Hotel AKROTIRI este cu mult peste Alonakia iti spun in cunostinta de cauza anul trecut am fost si eu spun sa alegi Paleokastrita !!! Daca ajungi la Akrotiri sa ii transmiti salutari barmanului spiro !!!!!! nota 10 pentru om !!! un peisaj ca sa intelegi ce inseamna statiunea paleokastrita
plummy
Buna la toata lumea!
Citind pana la pagina 20 topicul am ajuns la concluzia ca vreau sa merg vara asta in Corfu... Dar am cateva intrebari pe care vreau sa le sintetizez:
- As vrea o agentie de turism serioasa din Timisoara (din ce am inteles Oniro este cea mai buna si toata lumea are numai cuvinte de lauda, dar imi e cam peste mana plecarea din Ploiesti sau Bucuresti).
- Am gasit una bucata oferta foarte accesibila ca pret la Christian Tour, Niki Vila 3 stele Agios Gordis, stiti ceva despre asta? Ma intereseaza curatenia si baie proprie in camera, vreau mai mult sa vizitez insula. Stiti ceva despre asta?
- Un buget de aprox. 400-450 euro pentru cazare si transport, plus 400-450 euro de cheltuiala e de ajuns pentru o saptamana, doua persoane? In asta includ masa (nu restaurante scumpe, dar nici papa din sacosa/supermarket), inchiriat masina 3-4 zile pentru plimbare si vizitat (din ce am inteles, nu trebuie ratate ag gordis, paleokastritsa, glyfada, sidari, sivota, capitala si aqualand), excursie cu calypso star si excursie paxi -antipaxi (care din ce am inteles pot fi contractate direct la vasele respective)?
Multumesc mult pentru ajutor.

vead
Am si eu o rugaminte pentru cei care au fost in zona Achravi-Roda si au inchiriat masini! M-ar interesa preturi cu care au inchiriat....tip de masina, perioada si daca a fost cazul de garantie!
As vrea sa mai aflu si numele centrului de inchirieri dac se poate.

Multumesc

QUOTE (plummy @ Jun 3 2008, 00:58) *
Buna la toata lumea!
Citind pana la pagina 20 topicul am ajuns la concluzia ca vreau sa merg vara asta in Corfu... Dar am cateva intrebari pe care vreau sa le sintetizez:
- As vrea o agentie de turism serioasa din Timisoara (din ce am inteles Oniro este cea mai buna si toata lumea are numai cuvinte de lauda, dar imi e cam peste mana plecarea din Ploiesti sau Bucuresti).
- Am gasit una bucata oferta foarte accesibila ca pret la Christian Tour, Niki Vila 3 stele Agios Gordis, stiti ceva despre asta? Ma intereseaza curatenia si baie proprie in camera, vreau mai mult sa vizitez insula. Stiti ceva despre asta?
- Un buget de aprox. 400-450 euro pentru cazare si transport, plus 400-450 euro de cheltuiala e de ajuns pentru o saptamana, doua persoane? In asta includ masa (nu restaurante scumpe, dar nici papa din sacosa/supermarket), inchiriat masina 3-4 zile pentru plimbare si vizitat (din ce am inteles, nu trebuie ratate ag gordis, paleokastritsa, glyfada, sidari, sivota, capitala si aqualand), excursie cu calypso star si excursie paxi -antipaxi (care din ce am inteles pot fi contractate direct la vasele respective)?
Multumesc mult pentru ajutor.

Eu am folosit de 2 ori varbittour....fara probleme deosebite
colt38
QUOTE (plummy @ Jun 3 2008, 00:58) *
...... Un buget de aprox. 400-450 euro pentru cazare si transport, plus 400-450 euro de cheltuiala e de ajuns pentru o saptamana, doua persoane? In asta includ masa (nu restaurante scumpe, dar nici papa din sacosa/supermarket), inchiriat masina 3-4 zile pentru plimbare si vizitat (din ce am inteles, nu trebuie ratate ag gordis, paleokastritsa, glyfada, sidari, sivota, capitala si aqualand), excursie cu calypso star si excursie paxi -antipaxi (care din ce am inteles pot fi contractate direct la vasele respective)? ....

Nu stiu daca va vor ajunge 450 euro la 2 persoane. Tinand cont ca numai excursiile va vor duce la peste 150 E, plus inchiriatul masinii vreo 60E (daca nu o fi mai mult!), nu va mai raman prea multi bani pentru mancare.
Gandeste-te si la faptul ca pretul mancarii a crescut peste tot, si la noi si la greci, asa ca ceea ce se scrie pe forum poate fi luat doar ca reper.
alinacdrn
Pleaca cineva pe 17 iunie in Corfu cu avionul? As d ori sa stiu um se procedeaza la aeroport cu transferul catre statiune si daca pe timpul zborului ai asistenta turistica,precum la autocar.
voctavian
QUOTE (Mirelabotezatu2004 @ May 29 2008, 00:33) *
Plec pe 3 August'08 in Corfu - IPSOS la Hotel apartament Eleni .. as vrea sa stiu cum e hotelul.. cum e statiunea si cam cat ajunge masa pe zi acolo !!!!!!
Pe prietenul meu il intereseaza si daca se pot face scufundari , care e pretul...?????
Mai merge cineva in perioada asta in IPSOS - Corfu ????
Astept raspunsul vostru !!!!
Mirela

Tocmai m-am intors din Corfu din statiunea Ipsos de la Vila Eleni. Vila e foarte dragutza, are piscina, se face curatenie in fiecare zi in camere. De la balcon se vede muntele, e orientata cu spatele la mare. Oricum e putin mai departe de plaja si tot nu ai fi vazut marea. Baia e cam mica si inghesuita in schimb camera e mare. Ai tv in camera. Aer conditionat contra cost.
Sejurul a fost luat prin Christian tour. Cand am ajuns pe insula am rugat ghida sa ne spuna pe unde trecem si sa ne dea mai multe detalii. Raspunsul ei a fost ca nu are ce sa ne spuna ci doar ca in dreapta e marea si in stanga e muntele!!! Unde o fi invatat ea sa devina ghid turistic?
Vacantza placuta!
to3oths
QUOTE (voctavian @ Jun 5 2008, 15:34) *
... Cand am ajuns pe insula am rugat ghida sa ne spuna pe unde trecem si sa ne dea mai multe detalii. Raspunsul ei a fost ca nu are ce sa ne spuna ci doar ca in dreapta e marea si in stanga e muntele!!! Unde o fi invatat ea sa devina ghid turistic?
Vacantza placuta!

Mishtoaca ghida asta, cred ca ati avut ce afla de la ea si in rest. Bravo!!! Stii cumva de la ce firma era(sigur era de la agentia de turism corfiota prin care Chritian Tours contracteaza pachete in Corfu)? Hellenic Island Services cumva? Era cumva o tipa inaltutza si foarte slaba, comuna la figura, spre roscat/castaniu? Imi place ca fac reclama in pachete ca ofera asistenta turistica gratuita in limba romana!!! Si gindeste-te ca mai e si platita pt asta. Pun pariu ca nici lb greaca n-o stia.

In poze era grupul vostru cind ati ajuns?

ciumporas
Salutare! Noi (2 pers) avem intrare din 16 iunie in Messonghi. Vom pleca cu masina personala din Romania pe 15 iunie, ne odihnim noaptea undeva inainte sau dupa salonic ( ma rog, asta este planul nostru...sa speram ca vom ajunge cu bine), Mai merge cineva in perioada asta?
Mirelabotezatu2004
QUOTE (voctavian @ Jun 5 2008, 15:34) *
Tocmai m-am intors din Corfu din statiunea Ipsos de la Vila Eleni. Vila e foarte dragutza, are piscina, se face curatenie in fiecare zi in camere. De la balcon se vede muntele, e orientata cu spatele la mare. Oricum e putin mai departe de plaja si tot nu ai fi vazut marea. Baia e cam mica si inghesuita in schimb camera e mare. Ai tv in camera. Aer conditionat contra cost.
Sejurul a fost luat prin Christian tour. Cand am ajuns pe insula am rugat ghida sa ne spuna pe unde trecem si sa ne dea mai multe detalii. Raspunsul ei a fost ca nu are ce sa ne spuna ci doar ca in dreapta e marea si in stanga e muntele!!! Unde o fi invatat ea sa devina ghid turistic?
Vacantza placuta!

In sfarsit cineva care a fost in Ipsos :-) !! Imi plac pozele .. dar daca nu insist prea mult se poate sa imi dai mai multe detalii :
Ex. Cam cat de departe e hotelul de plaja ?
Cu mancarea cum v-ati descurcat; cam cat v-a ajuns pe zi ?
Ce stii despre excursiile care se organizeaza?
Cum e plaja ? Ai pe unde sa te distrezi ?
Se pot face scufundari ? ( prietenul meu vrea sa stie :-) )
Scuze daca sunt prea multe intrebari.. dar m-as bucura daca ai putea sa imi raspunzi !
Multumesc .... ! Mirela !
Cristina L

[quote name='voctavian' date='Jun 5 2008, 15:34' post='4689957']
Vacantza placuta!
[/quote

cu ceva preturi la mancare, bautura etc ne poti ajuta si pe noi? Ai ce face in statiune sau e mai mult plictiseala? Si daca nu sunt prea indrazneata , ne mai arati si alte poze biggrin.gif ? La acelasi hotel o sa stam si noi...
yesyesyesyo
URGENT!!!!

Trebuia sa plec luni, 9.06 spre Corfu dar tocmai am facut varsat de vant. Adica s-a terminat.
Am 2 bilete la hotel Adonis Beach, all inclusive de 4*, 7 nopti, in Agios Ioannis, incepand din data de 10.06. Fara transport.
Le dau pe amandoua cu 250 de euro. Daca doreste cineva, astept direct un telefon pentru ca nu mai este timp de mesaje.

Multumesc, Andrei
0723232542
to3oths
QUOTE (Mirelabotezatu2004 @ Jun 6 2008, 03:45) *
...
...

In Ipsos poti face scufundari cu cei de la Waterhoppers, foarte buni profesionisti, ii cunosc(sint certificati in orice certificat international posibil care exista).
Burb
Vreau si eu niste sfaturi inlegatura cu cel mai bun drum din Bucuresti -Salonic(ramas peste noapte)-Corfu

Multam
voctavian
QUOTE (Mirelabotezatu2004 @ Jun 6 2008, 03:45) *
In sfarsit cineva care a fost in Ipsos :-) !! Imi plac pozele .. dar daca nu insist prea mult se poate sa imi dai mai multe detalii :
Ex. Cam cat de departe e hotelul de plaja ?
Cu mancarea cum v-ati descurcat; cam cat v-a ajuns pe zi ?
Ce stii despre excursiile care se organizeaza?
Cum e plaja ? Ai pe unde sa te distrezi ?
Scuze daca sunt prea multe intrebari.. dar m-as bucura daca ai putea sa imi raspunzi !
Multumesc .... ! Mirela !

Pana la malul marii faceam cam 5 minute. Dar acolo nu prea puteai sa faci plaja, erau multe pietricele si tot felul de mizerii. Asa ca am mai mers inca vreo 5 minute pana am gasit o plaja mai acceptabila pe la mijlocul statiunii. Noi am fost cam in extrasezon. Abia atunci se apucasera sa indrepte plaja, sa curete mizeriile. Plaja e din pietris insa in apa e doar nisip. Cred ca sunt cam 3-4 km de plaja, ai unde sa alegi. Doar ca e foarte ingusta si langa sosea, zgomot de la masini si scutere. Hotelul e putin mai in spate de la sosea intre niste casute de greci. In vreo 2 diminetze am gasit gaste in piscina si pe margine. S-a certat tare de tot proprieterul vilei cu vecinii pt faza asta. Dar au curatat repede zona si totul a revenit la normal.
In camera exista plita. Deci poti sa gatesti. Exista foarte multe supermarketuri in statiune. Cel mai convenabil e AB undeva pe la jumatatea statiunii. La taverne sunt preturi rezonabile. O salata greceasca 5,5 euro, portia de kalamari prajiti 5 euro, pui preparat dupa reteta casei 6 euro, mix de peste si fructe de mare 14,5 euro. Cam asta am mancat noi de la taverne. Restul ne-am gatit in camera ca doar d-aia am ales vila cu chicineta, sa iesim mai ieftin la cheltuielile de masa.
Am fost in excursie la Paxi Antipaxi. Trebuia sa intram si prin pesterile albastre. Dar din motivul de curanti marini puternici nu am mai intrat. Asa ca practic a fost mai mult o plimbare pe mare cu oprire in 2 localitati din Paxi, foarte frumoase de altfel. Pretul 32 euro. Toate excursiile erau 32 euro daca le luai de la ghida romanca. De la agentiile de turism din localitate le gaseai la 25-29 de euro. In alte excursii nu am mai fost. Am inchiriat o masina (Fiat multipla 6 locuri 90 euro 2 zile; cele de 5 locuri erau 45 euro pe 2 zile dar noi eram 6) si ne-am plimbat 2 zile pe insula (ar mai fi trebuit sa avem inca o zi si pt Corfu Town ca nu am avut timp sa-l vizitam prea bine). Plaje frumoase am gasit la Sidari, Pelekas, Glifada. Merita mers pana in varful muntelui Pantokrator la manastirea Pantokrator unde e un singur calugar care e roman. Il cheama Euharist - cel mutumit. Merita mers si la tronul lui Kaiser care e intre Pelekas si Glifada. Palatul lui Sissi nu m-a impresionat f tare. Se viziteaza doar cateva camere la parter, restul sunt sali de conferinta, si gradina care nu foarte mare dar frumoasa. Ai vedere frumoasa din gradina asupra insulei dar 7 euro intrarea e cam mult pt ceva ce poti vizita in 15 minute. Pt grupuri cu ghid intrarea e 4 euro - asta in marele tur al insulei.
In Ipsos sunt destule locuri pe unde sa-ti petreci serile, dar noi am fost sa vizitam insula nu cluburile. Fiecare cu preferintele lui.
In total am cheltuit cam 400 euro pt 2 persoane cu tot cu suveniruri - deci se poate si cu buget redus, ca tot intreaba lumea cati bani sa-si ia cand pleaca in excursie.
Pentru scufundari am vazut ca ti-a raspuns to3oths, eu nu m-am interesat.
Mai jos sunt 2 poze din Paxi, o poza de la vila, o poza din Sidari, o poza de la Golden Fox si o poza din Kalipso - vaporul cu pereti de sticla.
adragu76
[quote name='voctavian' date='Jun 5 2008, 15:34' post='4689957']
Vacantza placuta!

mai , este o mica poveste cu ghidul la greci...este interzis prin lege sa povestesti, se descrii sau sa explici chestii istorice , in fata unui monument sau intr-un loc turistic, adica sa faci ceva ce ar putea sa insemne ca esti ghid turistic ! ASTA IN CAZ CA NU ESTI AUTORIZAT ! ca sa fi autorizat trebuie sa faci scoala de ghizi de turism din atena, scoala care dureaza 3 ani si este supervizata de EOT, adica organizatia elena a turismului .
fireste ca va ganditi ca e o prostie asta, daca esti cu prietenii si va uitati la acropole si vorbiti va poate aresta cineva..dar se poate intampla, in masura in care se poate interpreta acest lucru !
deci ghida voastra, care de fapt este rep (reprezentat de agentie) nu are voie sa vb despre ceeace vedeti pe drum, sa va dea date istorice, etc, decat daca este insotita de un ghid autorizat .
in atena exista cativa ghizi romani autorizati. daca mergeti in turul orasului, tur organizat de o agentie, aveti mari sanse sa va insoteasca, pe langa reprezentantul agentiei, si un ghid roman de istorie greaca. in caz ca nu e disponibil, rep-ul vostru va trebui sa faca traducerea dupa ce va prezinta ghidul grec sau sa povesteasca cate ceva el, "supervizat" de ghidul grec autorizat .
rep-ul vostru ar fi trebuit cel putin sa va prezinte cateva informatii despre insula, clima, obiceiuri, preturi, bla-bla. repetitia e mama intelepciunii..cu timpul va fi mai pregatita! coolspeak.gif

to3oths
QUOTE (adragu76 @ Jun 6 2008, 19:35) *
....

mai , este o mica poveste cu ghidul la greci...este interzis prin lege sa povestesti, se descrii sau sa explici chestii istorice , in fata unui monument sau intr-un loc turistic, adica sa faci ceva ce ar putea sa insemne ca esti ghid turistic ! ASTA IN CAZ CA NU ESTI AUTORIZAT ! ca sa fi autorizat trebuie sa faci scoala de ghizi de turism din atena, scoala care dureaza 3 ani si este supervizata de EOT, adica organizatia elena a turismului .
fireste ca va ganditi ca e o prostie asta, daca esti cu prietenii si va uitati la acropole si vorbiti va poate aresta cineva..dar se poate intampla, in masura in care se poate interpreta acest lucru !
deci ghida voastra, care de fapt este rep (reprezentat de agentie) nu are voie sa vb despre ceeace vedeti pe drum, sa va dea date istorice, etc, decat daca este insotita de un ghid autorizat .
in atena exista cativa ghizi romani autorizati. daca mergeti in turul orasului, tur organizat de o agentie, aveti mari sanse sa va insoteasca, pe langa reprezentantul agentiei, si un ghid roman de istorie greaca. in caz ca nu e disponibil, rep-ul vostru va trebui sa faca traducerea dupa ce va prezinta ghidul grec sau sa povesteasca cate ceva el, "supervizat" de ghidul grec autorizat .
rep-ul vostru ar fi trebuit cel putin sa va prezinte cateva informatii despre insula, clima, obiceiuri, preturi, bla-bla. repetitia e mama intelepciunii..cu timpul va fi mai pregatita! coolspeak.gif

Nu te aresteaza nimeni, o chestie mai gogonata nu am mai auzit, insa daca nu esti ghid nu poti face pe ghidul, sigur, daca n-ai atestat dar cu prietenii de cite ori n-am fost io si le-am aratat si le-am explicat. Insa reprezentata agentiei grecesti cu care colaboreaza cea romaneasca nu le-a zis nimic nu doar din cauza asta, dar pun pariu ca habar n-avea, ca daca ar fi stiut sa spuna, n-ar fi costat-o nimic(n-ar fi turnat-o nimeni) sa va explice cite ceva. Io am mai vazut o reprezentana de asta in actiune(am povestit la un moment dat pe topic despre faza cu pasapoartele acum 2 ani) si care in primul rind nu avea habar de limba greaca!!! pai ce sa mai zic ca cre'ca n-avea habar de nimic altceva. Macar putuse sa le spuna trecem prin localitatea cutare si cutare, macar atit, nu marea e dreapta si muntele e stinga.
Toopeu
QUOTE (Burb @ Jun 6 2008, 13:44) *
Vreau si eu niste sfaturi inlegatura cu cel mai bun drum din Bucuresti -Salonic(ramas peste noapte)-Corfu

Multam

Bucuresti - Ruse - Plevna - Sofia - Kulata - Salonic - Grevena - Ioanina - Igumenitsa -feribot-Kerkyra(Corfu).

*- Cea mai dificila portiune!
adragu76
mergi si-ntreaba sau citeste si apoi arunca-te sa afirmi ca nu e asa. am scris undeva ca imediat te ia politia daca te uiti la ceva istoric? mergi la acropole in atena, unde se fac multe vizite organizate cu ghid si vezi care e situatie..uita-te pe ceas pana vine cineva sa te intrebe la ce agentie lucrezi, ca nu trec 10 minute.
ca nu stia fata e treaba agentiei nu a ei.
MITUMITULINA
Dar despre statiunea Benitses .......poate sa imi spuna cineva ceva?
M-ar interesa si cum sunt preturile acolo.....
to3oths
QUOTE (adragu76 @ Jun 6 2008, 23:22) *
mergi si-ntreaba sau citeste si apoi arunca-te sa afirmi ca nu e asa. am scris undeva ca imediat te ia politia daca te uiti la ceva istoric? mergi la acropole in atena, unde se fac multe vizite organizate cu ghid si vezi care e situatie..uita-te pe ceas pana vine cineva sa te intrebe la ce agentie lucrezi, ca nu trec 10 minute.
ca nu stia fata e treaba agentiei nu a ei.

cine vine sa te intrebe? e in uniforma, e de la vreo directie speciala? Daca vine cineva la mine si ma intreaba daca sint de la vreo agentie si sint cu prietenii mei si vizitam si le explic o sa-l intreb intii pe acel cineva cu ce drept ma acosteaza sa ma intrebe de ce fac asta(ii cer sa se legitimeze si sa-mi demonstreze faptul ca este indreptatit sa ma traga la raspundere), pt ca apoi sa ma explic ce si cum. Faza cu ghidul este valabila in orice tara, adica cel putin in Europa daca n-ai atestat de ghid nu poti face pe ghidul, asta e clar. Insa de aici si pina la a ma lua la intrebari fitecine pt ca sint cu prietenii veniti la mine in vizita si le arat locurile si le explic ce si cum, e mult.
In situatia cu reprezentanta firmei, era in autocar, cu soferul autocarului si cu grupul de romani veniti. Soferul agentiei corfiote(cea care efectueaza transportul turistilor de la aeroport, daca acestia vin cu avionul, pt ca daca vin cu autocarul din Ro nu o sa-mi spui ca soferul roman o sa se duca s-o toarne pe reprezentanta la autoritatile grecesti pt ca le-a explicat 2 chestii in plus oamenilor) habar n-are de limba romana, deci n-o putea intelege ce le explica oamenilor din autocar. Nimeni n-a zis sa se intinda la expuneri filosofice si eseuri istorice, ci sa faca o scurta informare oamenilor, nu sa stea ca o muta pe scaun.

QUOTE (adragu76 @ Jun 6 2008, 19:35) *
...
...

Ai scris ca e posibil sa se intimple! N-am scos-o iio din burta, ca doar am facut quote
johnny bravo
Cum e cu cardurile pe insula? Se pot folosi sau e mai bine sa am cash?

BTW, pe 11 august pleca cineva cu masina spre Corfu???
GTFMIOFE
hello. m-ar interesa poze DIN interiorul hotelului GOLDEN NESTS -AG. GORDIOS.raman dator.
Mirelabotezatu2004
Ok "voctavian " !! .. Multumesc mult pentru toate detaliile .si pentru poze... tre' sa recunosc : poza cu gastele e super tare .:-))
In caz ca mai am vreo intrebare o sa iti zic mai tarziu ..deocamdata e mai mult decat suficient !
Multumesc...
Mirela
geoorge16
QUOTE (andrei1980 @ May 29 2008, 11:59) *
Salutare,

Ma tot chinui sa aflu ceva detalii despre Hotel Belvedere din Corfu (http://www.belvedere-corfu.gr/) este cineva care a fost pe acolo in ultimul an?
Noi am gasit oferta de all inclusiv si sunt curios daca chiar se merita,
Cat despre transport pana acolo ce vi se pare mai ok, avion sau autocar? pt ca ma gandesc ca... transportul cu autocarul ar fi aproximativ 2 zile?!?

Va multumesc

Transportul cred ca merita avion, eu am fost cu autocarul, oricum nu faci 2 zile in nici un caz, eu am plecat duminica la 14.00 din buc si eram luni la ora 12.00 cazati si asta cu opriri dese si asteptat in igumenita, dar una peste alta daca mai merg in corfu o sa merg cu avionul. Despre hotel l-am vazut dar nu mai imi aduc aminte decat am remarcat numele, oferta all inclusive este ok daca nu ai de gand sa te plimbi pe insula, si este pacat sa nu te plimbi sunt peisaje superbe !!!

QUOTE (mondan @ May 29 2008, 14:48) *
Salutare..
e prima data cand scriu aici...sper ca am urmat pasii corecti:)
As dori sa stiu si eu ceva detalii despre hotel Elly Beach din Liapades Corfu?smile.gif
Sau macar despre Liapades....smile.gif

multumesc!

Orienteazate catre alte statiuni !!!
mondan
QUOTE (geoorge16 @ Jun 7 2008, 03:03) *
Transportul cred ca merita avion, eu am fost cu autocarul, oricum nu faci 2 zile in nici un caz, eu am plecat duminica la 14.00 din buc si eram luni la ora 12.00 cazati si asta cu opriri dese si asteptat in igumenita, dar una peste alta daca mai merg in corfu o sa merg cu avionul. Despre hotel l-am vazut dar nu mai imi aduc aminte decat am remarcat numele, oferta all inclusive este ok daca nu ai de gand sa te plimbi pe insula, si este pacat sa nu te plimbi sunt peisaje superbe !!!

Orienteazate catre alte statiuni !!!

de ce?doar ca e foarte mica statiunea?smile.gif
ai fost cumva acolo?smile.gif

ty
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.