Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

andrei1980

Salutare,

Ma tot chinui sa aflu ceva detalii despre Hotel Belvedere din Corfu (http://www.belvedere-corfu.gr/) este cineva care a fost pe acolo in ultimul an?
Noi am gasit oferta de all inclusiv si sunt curios daca chiar se merita,
Cat despre transport pana acolo ce vi se pare mai ok, avion sau autocar? pt ca ma gandesc ca... transportul cu autocarul ar fi aproximativ 2 zile?!?

Va multumesc
Angela_b
Buna ziua,

Cei care aveti de ales, va recomand cu caldura Paleokastritsa (Hotel Akrotiri), este cea mai frumoasa statiune a insulei. Nu este doar parerea mea, dar anul trecut cand am fost, am ales si excurisia "Turul Insulei". O mare prostie din partea noastra pentru ca ne-au dus pe unde am fost si noi.
Noi nu am rezistat foarte mult la soare. Arde mai tare decat la noi, asa ca am avut si zile cand am plecat din statiune. Am luat Green Bus (4euro dus-intors) si ne-am plimbat prin Kerkyra. In aceasta excursie ghidul a specificat de cateva ori ca Paleokastritsa este cea mai frumoasa statiune a insulei (si eram tare mandri pentru ca acolo eram cazati noi) smile.gif
Daca stati in Paleokastritsa nu ratati Belavista. Este de urcat printre maslini, dar va garantez ca nu o sa va para rau.
Anul asta am ales Italia, dar la anul voi mai merge inca o data in Paleokastritsa.

Concediu placut tuturor!!!

mondan
Salutare..
e prima data cand scriu aici...sper ca am urmat pasii corecti:)
As dori sa stiu si eu ceva detalii despre hotel Elly Beach din Liapades Corfu?smile.gif
Sau macar despre Liapades....smile.gif

multumesc!
Mirelabotezatu2004
Multumesc mult pentru poze.. sincer arata bine..
Eu speram sa gasesc pe cineva care sa ajunga inainte mea acolo( sau care a mai fost ) dar daca o sa ajung eu prima acolo promit ca o sa atasez multe poze :-)) .
In caz ca mai e cineva care pleca in IPSOS astept detalii ..
Mirela
dianaact8
QUOTE (ssergiu @ May 25 2008, 02:32) *
Stie cineva ceva agentii de turism care ofera sejur cu autocarul pentru Corfu cu plecare din Cluj-Napoca? Singura pe care am gasit-o e Tramp Travel si ei ofera cazare doar la hoteluri din Arilas. Dupa ce am citit pe aici, Arilas nu e o statiune prea spectaculoasa, singurul atuu ar fi ca are o plaja frumoasa cu nisip. As prefera ceva in genul Sidari sau Paleokastrista, cu ceva mai multa lume si viata de noapte.

Buna

Incearca la Christian Tour. eu am luat cu ei sejur cu avionul dar stiu sigur ca au si cu autocarul la preturi bune

http://www.christiantour.ro/
Toopeu
QUOTE (dimonty @ May 28 2008, 10:10) *
Pentru cine a fost in Acharavi, rog sa-mi recomande si mie 2-3 taverne unde se mananca bine si rezonabil ca pret.Eventual sa fie si pizza in meniu biggrin.gif

Lemon Garden !
si vis-a-vis de ea e o taverna cu specific traditional!
Mai sunt si altele nu mai retin cum se numesc ! oricum cu putina atentie ai de unde alege !

Aici cateva poze din august 2007.
Adrian-Nicolae
QUOTE (Toopeu @ May 29 2008, 20:43) *
Lemon Garden !
si vis-a-vis de ea e o taverna cu specific traditional!
Mai sunt si altele nu mai retin cum se numesc ! oricum cu putina atentie ai de unde alege !

Frumoase poze... Mai da-ne, te rog, cateva informatii despre Acharavi. Orice. Multumim.

Toopeu
QUOTE (Adrian-Nicolae @ May 29 2008, 21:14) *
Frumoase poze... Mai da-ne, te rog, cateva informatii despre Acharavi. Orice. Multumim.

Pai ce sa zic - eu am mers acolo la recomandarea unui amic ! Nu pot sa spun ca am cazut pe spate dar e ok !
Statiunea e ok - cam linistita si cam departe de tumultul insulei. Cine merge acolo trebuie sa se gandeasca ca trebuie sa inchirieze masina pentru a vedea si restul insulei - Transportul local e destul de rar , iar punctele de atractie cam departe de Acharavi.
Statiunea e plina de englezi si cehi, sunt destule taverne si pe strada principala si pe malul marii, si aqualand-ul e ok in Acharavi. Plaja e destul de lunga , cam ingusta insa si nisip cu pietricele - apa destul de repede adanca nu ca in Sidari unde mergi sute de metrii si apa e inca la glezne.
Sunt si supermareturi si agentii de turism destule centre de inchirieri masini - dar ma repet inchiriati masini de pe internet cu programare si tarif negociat - in Corfu tot mai greu se gaseste masina . NU eliminati posibilitatea de a inchiria scuter , la ATV e o problema ca totusi e ceva de mers si drumuri de munte asa ca te plictisesti cu ATV-ul pe drum .
Preturile sunt cam aceleasi cu Kerkyra dar si aici e o treaba ca eu am fost in august si e cam varf de sezon si nimeni nu se inghesuie sa lase la pret deci cade faza cu negociatul decat daca esti "evreu".

Daca aveti intrebari le astept aici sau pe YM sau PM .
nu shtiu ce sa va mai zic deocamdata ! mai cauta dupa 15 august anul trecut impresiile la cald pe acest topic.
EDIT: UITE AICI
Adrian-Nicolae
Multumesc mult pentru informatii. Noi o sa mergem acolo in august, mai multe familii.
mondan

[quote name='ssergiu' date='May 24 2008, 13:32' post='4627952']
Stie cineva ceva agentii de turism care ofera sejur cu autocarul pentru Corfu cu plecare din Cluj-Napoca? Singura pe care am gasit-o e Tramp Travel si ei ofera cazare doar la hoteluri din Arilas. Dupa ce am citit pe aici, Arilas nu e o statiune prea spectaculoasa, singurul atuu ar fi ca are o plaja frumoasa cu nisip. As prefera ceva in genul Sidari sau Paleokastrista, cu ceva mai multa lume si viata de noapte.
[/quote

incearca agentia KUSADASI...
au oferte pe corfu si din Cluj..si chiar oferte bune.
dimonty
Auzi Toopeu dar din ce am citit la postul ala "la cald" inteleg k exista un autobuz catre Kerkyra?Mai stii ore?La intoarcere la ce ora e ultimul?Si explica-mi cu Barbeque cruise care e faza.De unde iti iei bilet, in ce zi se organzieaza, si cam cat costa la agentiile locale.Te rog!
Toopeu
QUOTE (dimonty @ May 30 2008, 09:13) *
Auzi Toopeu dar din ce am citit la postul ala "la cald" inteleg k exista un autobuz catre Kerkyra?Mai stii ore?La intoarcere la ce ora e ultimul?Si explica-mi cu Barbeque cruise care e faza.De unde iti iei bilet, in ce zi se organzieaza, si cam cat costa la agentiile locale.Te rog!

AICI programul autobozelor!
Bbq beach - in functie de unde iti iei bilet , este si ziua de desfasurare si vaporasul cu care se merge iar de aici deriva totul . Bilete gasesti la toate agentiile de turims de pe insula ! eu am mers cu cei de la Ionian Cruise.

ssergiu
QUOTE (mondan @ May 29 2008, 23:34) *
QUOTE (ssergiu @ May 24 2008, 13:32) *

incearca agentia KUSADASI...
au oferte pe corfu si din Cluj..si chiar oferte bune.

Da, dar nu sunt decat cu avionul ... Eu cautam transport cu autocarul
johnny bravo
Pleaca cineva pe 11 august spre Corfu?
to3oths
QUOTE (mondan @ May 29 2008, 14:48) *
Salutare..
e prima data cand scriu aici...sper ca am urmat pasii corecti:)
As dori sa stiu si eu ceva detalii despre hotel Elly Beach din Liapades Corfu?smile.gif
Sau macar despre Liapades....smile.gif

multumesc!

In primul rind, Liapades este un sat pe coasta de vest a insulei, are o plaja ff mica si cu pietricele, hotelul care este chiar linga plaja se numeste Liapades beach Hotel. Aici ai si poze si informatii despre plajele existente in zona.

Nu este statiune si nicidecum unul dintre cele mai vechi orase ale insulei Corfu, asa cum am citit pe la niste agentii romanesti in prezentarea hotelului Elly Beach din Liapades. Imi fac cruce cite prostii si timpenii baga de la ei in prezentarile pe care le fac pt cei care nu cunosc. M-am umflat de ris cind am citit, sincer.

Nu ai ce face in Liapades, este decit un bar mai rasarit la care vin si localnicii(imi scapa acum numele, dar mi-l amintesc si ti-l spun, am fost si eu, e misto, rusine sa-mi fie ca nu-mi amintyesc numele, am o cunoscuta care e din acel sat, parintii ei lucrau chiar la acest hotel de la care ti-am dat linkul de mai sus), in rest e un sat, ca orice alt sat din Corfu, are si case vechi traditionale, dar si mai noi, nu e cine stie ce spectaculos. E linga satul Marmaro, Giannades si la jumatatea distantei dintre statiunea Paleokastritsa si Glyfada. La plajele minunate(sint intr-adevar niste plaje super linga plaja din Liapades), dar ai acces la ele doar cu barca, de pe mare adica. Ca sa te misti trebuie sa inchiriezi masina.

Calitatea hotelului e buna, vin multi nemti in zona.

Inca o data, ce prostii va plaseaza in Romania(ma refer la informatiile astea asa zis istorice). Pe mine m-a innebunit faza cu laguna albastra cu filmul, alta prostie gogonata.
johnny bravo
Dar despre Kontokali Bay Resort & Spa ce ne poti spune? Eu am tot cautat pe net, am gasit o gramada review-uri bune insa poze... peste tot aceleasi, cele oficiale, de pe site.
andreea_antighin
in Paleokastritsa sau prin imprejurimi(ca oricum vrem sa inchiriem un matiz sa vizitam)se gasesc magazine cu mancare ieftina?gen pentru micul-dejun pentru ca noi avem doar cazare.si inca o intrebare:cam cum sunt preturile la imbracaminte&co pe acolo?nu vrem ceva de genu Nike,Puma sau alte nume sonore ci doar(ma refer la haine)sa fie din bumbac -de calitate.noi plecam la inceputul lui iulie si m-ar interesa ceva preturi la alimente si haine/suveniruri
me111
QUOTE (matterhorn @ Apr 6 2008, 16:27) *
Salutare tuturor!

Desi citesc de cateva saptamani acest forum este prima data cand va scriu.

Sper ca experienta mea de anul trecut, pe care doresc sa v-o relatez aici, sa-i ajute pe cei care doresc sa ia o decizie privind alegerea serviciilor oferite de agentia Christian Tour. Este agentia pe care eu si prietenul meu am ales-o anul trecut sa ne petrecem concediul in Corfu si care ne-a dezamagit f. tare.
Anul trecut am ales sa ne petrecem concediul in Corfu la Hotel Alkyon din statiunea Ag. Georgios, in perioada 26.08-03.09.2007, sejur pentru care am platit suma de 238 Euro + 299 Ron/ persoana. Un hotel de 3 stele +, cu demipensiune si transport cu autocarul.
Conform programului excursiei am plecat din București în data de 26.08.2007 ora 14.30 din stația de metrou Izvor cu un autocar al agenției, fiind insoțiți pe tot parcursul călătoriei de un însoțitor de grup, reprezentant al agentiei. După transportul cu ferry-boat-ul am ajuns in portul Kerkyra, in jurul orei 12, unde imediat dupa ce ne-am reîntors în autocar, numele meu si al prietenului meu au fost strigate la microfon, spunându-ne să coborâm din autocar, fără sa ni se dea vreo explicație. Apoi ni s-a spus să ne mutăm bagajele din autocar in mașina reprezentantei Christian Tour pe nume Adina. Aceasta a urcat cu noi in mașină și după ce a părăsit portul ne-a anunțat ca ni s-a schimbat locația, urmând să fim cazați în stațiunea Ag. Gordis la Hotel Alonakia. Noi nu am fost de acord cu acesta decizie, deoarece nu am fost înștiințați conform clauzelor contractuale și nici măcar pe parcursul călătoriei de către insoțitorul de grup. Adina a spus că este angajată a partenerului grec si nu al agenției Christian Tour, iar dacă avem reclamații acestea nu pot fi adresate decât agenției de la care am achiziționat pachetul, la întoarcerea în țară. Hotelul Alkyon la care am achiziționat pachetul de servicii este situat în apropierea plajei, cu camere cu vedere la mare, în schimb hotelul Alonakia la care am fost cazați este situat la intrarea in statiune, pe marginea drumului principal, la aproximativ 500m distanță față de plajă. In plus, pachetul de servicii la Hotel Alonakia, oferit de agenția Christian Tour, costa suma de 189 Euro + 299 Ron/pers, mai putin decat platisem noi. Desi la hotelul Alkyon aveam aerul conditionat inclus in oferta, la hotelul la care am fost mutati am primit aer conditionat dupa ce ne-am certat cu reprezentanta agentiei. In plus la intoarcerea spre Bucuresti reprezentanta agentiei nu a mai venit sa ne ia cu masina, asa cum am fost dusi acolo, iar in autocarul care pleca de la hotel evident ca nu aveam loc, pentru ca nu era autocarul nostru. Ni s-a spus sa mergem in picioare pana in port, adica vreo 1/2 de ora de stat in picioare. Si aceasta problema s-a rezolvat tot cu nervi si scandal argue.gif , dupa ce i-am cerut insotitorului din autocar sa ne semneze o hartie in care sa spuna ca am plecat in picioare pana in port, desi am platit costul transportului Bucuresti-Corfu-hotel si retur. In situatia noastra au mai fost alte 2 familii carora li s-a schimbat locatia ca si noua. In plus, una dintre familii desi dorea sa achizitioneze sejurul cu transport cu autocarul, a fost convinsa de reprezentantii agentiei Christian Tour sa mearga cu avionul, pentru ca nu mai au locuri la autocarul care pleaca din Bucuresti ci doar la cel care pleaca din Cluj. Locuri libere au fost cel putin 3 in autocarul nostru, dar oamenii nu aveau de unde sa stie si au achizitionat un sejur mai scump la care evident comisionul agentiei este mai mare.
La intoarcerea in tara ne-am primit diferenta de pret dintre cele 2 sejururi dupa ce am depus reclamatie, bine-nteles fara nici o scuza de rigoare. Ni s-a spus ca a existat overbooking pentru hotelul Alkyon din Ag. Georgios si de aceea ni s-a schimbat cazarea. Pe drumul spre Bucuresti am aflat de la cei din autocar, care au stat acolo, ca cei mai multi turisti cazati la hotelul Alkyon erau nemti si englezi, iar conditiile de cazare au fost exceptionale.
In concluzie, eu nu as mai merge niciodata cu agentia Christian Tour in concediu, chiar daca mi-ar oferi acel sejur gratis excl.gif .

Sper ca nu v-am plictisit cu povestirea mea si le doresc multa bafta in alegerea sejurului celor care merg in concediu apeland la o agentie.

Buna!

Hotelul Alonakia este situat la intrarea in statiunea Ag. Gordis, pe marginea drumului principal, la aproximativ 500m distanță față de plajă. Eu si prietenul meu am ajuns printr-o intamplare sa fim cazati anul trecut acolo. O parte din camere sunt cu vedere la mare, iar altele undeva in spatele vilei, cred ca spre o plantatie de maslini. Nu stiu ce oferta ati gasit, dar anul trecut aerul conditionat nu era inclus in pret si chiar aveai nevoie de el (noi am fost in perioada 26.08-03.09.2007). Hotel este cam mult spus, de fapt este o vila cu 2 etaje.
Hotelul este condus de o familie, destul de simpatici, un grec si cele 2 fete. Noi am avut demipensiune. Dimineata mancarea a fost cam aceeasi pe parcursul celor 7 zile, dar seara a fost ok, cina tip bufet suedez si destul de variata. Chiar gustoasa as putea spune.
Este curat, prosoapele se schimba cam la 2 zile, curat se face zilnic.

Statiunea Ag. Gordis are o plaja frumoasa (un amestec de nisip fin si ceva pietre - e ok chiar si daca stai pe cearceaf) si este o statiune f linistita. Practic dupa ora 22 seara nu auzi muzica decat la hotelul Alonakia, de la conationalii nostri care anul trecut puneau manele in parcarea hotelului si mai este o taverna f aproape de plaja, unde se organizeaza concurs de karaoke. Asta se intampla insa doar in serile in care se strang suficient de multe persoane in taverna.

Insula Corfu este superba, m-as intoarce oricand cu placere acolo. Noi am stat foarte putin in statiunea noastra, am inchiriat pentru 3 zile un scuter cu care ne-am tot plimbat. In plus exista autobuz local cam la fiecare 20 de min, cu care am mers in capitala si in zonele apropiate de Ag. Gordis.

Noi am mers cu agentia Christian Tour si am fost f dezamagiti de ei.

Click pentru a vizualiza atașamentul Hotelul Alonakia intrarea principala

Click pentru a vizualiza atașamentul Hotelul Alonakia vazut din strada principala

Click pentru a vizualiza atașamentul Piscina hotelului vazuta din camera noastra

Buna,

Am si eu o rugaminte daca se poate.
1)Ai putea sa-mi spui cam cat faceai pana la plaja si cum era drumul (mergeai pe strada sau erau diferite poteci pt a scurta drumul)
2)Cum erau camerele ? Ce facilitati aveai in camere? Baia arata ok? (daca ai avea si niste poze sa postezi)

Mersi anticipat !
Adyna25
QUOTE (colt38 @ May 28 2008, 07:32) *
- partea cu inchiriatul masinii: E foarte buna si iti ofera liberate de miscare. Dar aveti grija la circulatie si cititi ce s-a scris pana acum referitor la drumurile din Corfu. Noi nu am experimentat asta pentru ca nu avem permise de conducere.

- taverna Alex: Anul trecut era locul unde ne intalneam cu reprezentanta firmei de pe insula. E chiar langa plaja taverna si se mananca bine si la pret rezonabil acolo. Anul trecut una din tipele care lucrau acolo era romanca la origine (o tipa foarte de treaba si foarte atenta cu clientii).
Oricum, in B. preturile la mancare nu sunt foarte mari si se mananca bine in multe locuri. In zona portului este chiar si un local micut de unde se poate cumpara gyros si dupa cum l-am zut eu este un loc unde vin sa manance localnicii.

Noi nu am stat prea mult prin statiune in timpul zilei pentru ca am prins ovreme cam proasta si ne-am tot plimbat, atat pe mare, cat si pe uscat...

Multumesc mult "colt38" pentru informatii. In ceea ce priveste mancarea, m-am linistit cat de cat.
Inca nu stiu cum o sa procedam cu transportul prin insula. Oricum , voi ce ne sfatuiti, in caz ca nu o sa inchiriem masina...sa mergem in excursia optionala "Turul Insulei" cu autocarul (Achellion-Kerkita-Paleokastrita-Sidari) (34 EUR/pers) sau sa plecam pe cont propriu cu autobuzele, care am inteles ca au preturi mai rezonabile? unsure.gif
La fel mai sunt niste excursii optionale:
* Croaziera la Laguna Albastra, (25 EUR/pers) - unde vreau neaparat sa merg !!!
* Insulele Paxos si Antipaxos & Pesterile Albastre (31 EUR/pers) .
* Kalipso Star-Shopping, (22 EUR/pers). Alternativa plaja in Benitses sau alte plaje de pe insula (Moraitika/Glifada/Ag. Gordis).
* Aqualand (33 EUR) , croaziera in Albania (36 EUR) sau Seara Greceasca (34 EUR)
Aqualand nu ma atrage asa de mult, iar la Seara Greceasca am inteles de la un prieten ca nu este ceva deosebit.
Despre celelalte excursii, v-as fi foarteeee recunoscatoare daca ne-ati sfatui pe care sa le acceptam si pe care nu, pentru ca sincer nu prea avem cum sa le vedem pe toate. sad.gif
Offff, mi se pare atat de indepartat 1 Septembrie. sad.gif Nu mai am rabdare, de-abia astept sa plec in Corfu smile.gif

QUOTE (Toopeu @ May 29 2008, 20:43) *

Superrrrr pozeeee !!!!
Deja m-am indragostit de Corfu. inlove.gif Sigur nu o sa ratez Laguna Albastra si Canal d'amour. heart.gif

colt38
QUOTE (Adyna25 @ May 31 2008, 23:47) *
... Inca nu stiu cum o sa procedam cu transportul prin insula. Oricum , voi ce ne sfatuiti, in caz ca nu o sa inchiriem masina...sa mergem in excursia optionala "Turul Insulei" cu autocarul (Achellion-Kerkita-Paleokastrita-Sidari) (34 EUR/pers) sau sa plecam pe cont propriu cu autobuzele, care am inteles ca au preturi mai rezonabile? unsure.gif
La fel mai sunt niste excursii optionale:
* Croaziera la Laguna Albastra, (25 EUR/pers) - unde vreau neaparat sa merg !!!
* Insulele Paxos si Antipaxos & Pesterile Albastre (31 EUR/pers) .
* Kalipso Star-Shopping, (22 EUR/pers). Alternativa plaja in Benitses sau alte plaje de pe insula (Moraitika/Glifada/Ag. Gordis).
* Aqualand (33 EUR) , croaziera in Albania (36 EUR) sau Seara Greceasca (34 EUR)
Aqualand nu ma atrage asa de mult, iar la Seara Greceasca am inteles de la un prieten ca nu este ceva deosebit.
Despre celelalte excursii, v-as fi foarteeee recunoscatoare daca ne-ati sfatui pe care sa le acceptam si pe care nu, pentru ca sincer nu prea avem cum sa le vedem pe toate. sad.gif
Offff, mi se pare atat de indepartat 1 Septembrie. sad.gif Nu mai am rabdare, de-abia astept sa plec in Corfu smile.gif

Daca vreti sa ajungeti la Sidari, cred ca e bine sa inchiriati masina si sa va mai programati inca 2-3 chestii de vizitat in acelasi drum.
Noi am fost in 3 excursii> Laguna Albastra, Paxos-Antipaxos si Albania
Laguna Albastra - nu m-a impresionat deloc. La Sivota se sta doar 1ora si ceva si nici nu prea ai ce face: bantui prin 2-3 magazinase mici si mananci. Noi am nimerit un magar de chelner care ne-a adus mancarea foarte tarziu (comparativ cu cei "ai casei") si am infulecat in graba ca sa ajungem la timp pe vaporas. Chestia cu filmul "Laguna Albastra" e doar o poveste de marketing.
Paxos-Antipaxos - Am facut excursia pe PLOAIE, adica ne-a poluat pe mare circa 3 ore, asa ca toti turistii am stat la "cutiuta" (partea inchisa a vaporului), claie peste gramada, pana am ajuns la pesterile albastre. Sunt spectaculoase. Apoi am ajuns la o mica plaja superba, unde s-a facut o oprire pentru balaceala, dar nici macar un temerar nu s-a gasit in tot grupul, asa ca am plecat spre Gaios, capitala Insulei Paxos. E o localitate pitoreasca. Aici se sta 2 ore. O ora intraga am stat la masa (de data asta era o tipa care pur si simplu a uitat de noi, plus sa in loc de suc ne-a adus apa minerala, dar am lasat-o naibii ca ne apuca noaptea nemancati); cealata ora am bantuit pe stradute si in vreo 2 magazine de bijuterii.
Gaios e fain daca poti sta acolo mai multe ore, sa te plimbi in voie, dar pentru asta trebuie sa vii cu feribotul dimineata si sa te intorci dupa amiaza inapoi in Corfu.
Albania- Ne-a placut cel mai mult. Aveti grija ca la cei 36 euro/pers se mai adauga inca 9 sau 10 euro taxa portuara si 19 euro excursia la Butrint. Acestea erau taxele in 2007. Acolo nu se cheltuie multi bani, maxim 10 euro de pers, pt ca nu ai pe ce.

Despre restul ofertei de excursii, am tot citit pe net si poti gasi o multime de pareri scrise de altii.

Noi anul acesta mergem in Agios Gordis, cu gandul ca e plaja faina si o sa ne balacim, ca anul trecut nu prea am avut parte de asa ceva.
In Benitses mie mi s-a parut nasoala plaja, din cauza pietrelor, care nu numai ca intepau la picioare, dar era un efort cam mare sa mai iesi din apa, chiar daca eu am intrat numai pana la genunchi.
Partea buna e ca poti ajunge usor in capitala si de acolo in alte directii (noi nu avem permise de conducere, deci am circulat numai cu transportul in comun).

Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.
to3oths
QUOTE (johnny bravo @ May 30 2008, 23:42) *
Dar despre Kontokali Bay Resort & Spa ce ne poti spune? Eu am tot cautat pe net, am gasit o gramada review-uri bune insa poze... peste tot aceleasi, cele oficiale, de pe site.

E bun, ia-l daca vrei, a fost renovat anul trecut dar nu doar renovat ci si extins, cu spa-uri si minuni, desi pina de curind nu aveam o parere super despre acest hotel, ca-l stiam cum era in trecut, mi s-a spus recent din interior ce si cum si mi-am schimbat impresia, plus ca am vazut si ceva cit de cit. smile.gif
mondan
QUOTE (to3oths @ May 30 2008, 01:49) *
In primul rind, Liapades este un sat pe coasta de vest a insulei, are o plaja ff mica si cu pietricele, hotelul care este chiar linga plaja se numeste Liapades beach Hotel. Aici ai si poze si informatii despre plajele existente in zona.

Nu este statiune si nicidecum unul dintre cele mai vechi orase ale insulei Corfu, asa cum am citit pe la niste agentii romanesti in prezentarea hotelului Elly Beach din Liapades. Imi fac cruce cite prostii si timpenii baga de la ei in prezentarile pe care le fac pt cei care nu cunosc. M-am umflat de ris cind am citit, sincer.

Nu ai ce face in Liapades, este decit un bar mai rasarit la care vin si localnicii(imi scapa acum numele, dar mi-l amintesc si ti-l spun, am fost si eu, e misto, rusine sa-mi fie ca nu-mi amintyesc numele, am o cunoscuta care e din acel sat, parintii ei lucrau chiar la acest hotel de la care ti-am dat linkul de mai sus), in rest e un sat, ca orice alt sat din Corfu, are si case vechi traditionale, dar si mai noi, nu e cine stie ce spectaculos. E linga satul Marmaro, Giannades si la jumatatea distantei dintre statiunea Paleokastritsa si Glyfada. La plajele minunate(sint intr-adevar niste plaje super linga plaja din Liapades), dar ai acces la ele doar cu barca, de pe mare adica. Ca sa te misti trebuie sa inchiriezi masina.

Calitatea hotelului e buna, vin multi nemti in zona.

Inca o data, ce prostii va plaseaza in Romania(ma refer la informatiile astea asa zis istorice). Pe mine m-a innebunit faza cu laguna albastra cu filmul, alta prostie gogonata.

multumesc foarte mult pentru info.
am citit si eu tot felul de info de la agentiile romanesti,nu prea cred tot ce zic ele, am experienta:)
hotelul acesta l am gasit intr adevar la o agentie nemteasca;agentie cu care noi am mai fost si de care am fost foarte multumiti.
noi o sa luam pachetul de acolo, insa o sa ne deplasam cu masina din Ro, normal cu opriea la Meteora:)
asa ca deplasarea acolo nu ar fi o problema...
spuneai ca sunt niste plaje superbe in zona unde te ai putea deplasa cu barca?exista acolo de inchiriat?am putea merge?
iar la plaja din Paleokastritsa si Glyfada ajungem relativ usor?masina sau plimbare?smile.gif
nu prea m ar deranja faptul ca plaja e mica...oricum noi vrem relax..
si ne vom plimba clar si la celelalte plaje...

ty:)
to3oths
QUOTE (mondan @ Jun 1 2008, 23:21) *
...
spuneai ca sunt niste plaje superbe in zona unde te ai putea deplasa cu barca?exista acolo de inchiriat?am putea merge?
iar la plaja din Paleokastritsa si Glyfada ajungem relativ usor?masina sau plimbare?smile.gif
...

Deci, barul de care spuneam se numeste Sambala(are si piscina, in primii ani de functionare veneau americanii care vin la hosteluri, tineretul taurin al Americii pt care primul an dupa high-school, adica liceu, este considerat anul cunoasterii si regasirii de sine, al aflarii scopului in viata, adica calatoresc ca sa-si traiasca viata wink.gif , si se balaceau in piscina spre deliciul publicului masculin, ma refer la balaceala fetelor bine facute in costum de baie la ore nocturne.... nu-ti inchipui ceva desantat, ci pura distractie, foarte placuta privirii, fara excese sexuale, pura distractie tinereasca pe care oricare dintre noi am fi facut-o in conditiile date), acuma barca de inchiriat nu stiu, dar logic tre' sa gasesti acolo sa inchiriezi pt plajele din jur. Pt Paleokastritsa si Glyfada veti merge cu masina, oricum Liapades e la mijlocul distantei dintre aceste 2 statiuni, aprox 3-4km de fiecare, musai cu un mijloc de transport, masina, motor, ATV ori bicicleta. smile.gif Cam la 2-3km distanta se afla si Aqualand.
Insula Corfu e misto, important e sa o cunosti, sa vrei sa te deplasezi si s-o vizitezi. Daca stai doar in locul de cazare toata perioada pt care vii, nu-ti vei putea face decit o imagine in proportie de 0,5% despre insula. dj.gif thumbsup.gif

Acum o completare istorica :
- singurul oras de pe insula este orasul Corfu, exista 2 mari comune, devenite statiuni , si anume Sidari si Lefkimi(Kavos), mai exista o comuna mare Agios Matheos. Mai multe info istorice nu dau ca o sa copy/paste astia de pe la agentiile turistice care stau cu ochii in penumbra si n-am chef sa le dau informatii pe degeaba. Sint multe informatiile pe care le detin si nu din pliante turistice, ci din cartile de istorie si din cercetarea personala efectuata de-a lungul anilor. Informatia e putere!!! tongue.gif
mondan
QUOTE (to3oths @ Jun 1 2008, 12:00) *
Deci, barul de care spuneam se numeste Sambala(are si piscina, in primii ani de functionare veneau americanii care vin la hosteluri, tineretul taurin al Americii pt care primul an dupa high-school, adica liceu, este considerat anul cunoasterii si regasirii de sine, al aflarii scopului in viata, adica calatoresc ca sa-si traiasca viata wink.gif , si se balaceau in piscina spre deliciul publicului masculin, ma refer la balaceala fetelor bine facute in costum de baie la ore nocturne.... nu-ti inchipui ceva desantat, ci pura distractie, foarte placuta privirii, fara excese sexuale, pura distractie tinereasca pe care oricare dintre noi am fi facut-o in conditiile date), acuma barca de inchiriat nu stiu, dar logic tre' sa gasesti acolo sa inchiriezi pt plajele din jur. Pt Paleokastritsa si Glyfada veti merge cu masina, oricum Liapades e la mijlocul distantei dintre aceste 2 statiuni, aprox 3-4km de fiecare, musai cu un mijloc de transport, masina, motor, ATV ori bicicleta. smile.gif Cam la 2-3km distanta se afla si Aqualand.
Insula Corfu e misto, important e sa o cunosti, sa vrei sa te deplasezi si s-o vizitezi. Daca stai doar in locul de cazare toata perioada pt care vii, nu-ti vei putea face decit o imagine in proportie de 0,5% despre insula. dj.gif thumbsup.gif

Acum o completare istorica :
- singurul oras de pe insula este orasul Corfu, exista 2 mari comune, devenite statiuni , si anume Sidari si Lefkimi(Kavos), mai exista o comuna mare Agios Matheos. Mai multe info istorice nu dau ca o sa copy/paste astia de pe la agentiile turistice care stau cu ochii in penumbra si n-am chef sa le dau informatii pe degeaba. Sint multe informatiile pe care le detin si nu din pliante turistice, ci din cartile de istorie si din cercetarea personala efectuata de-a lungul anilor. Informatia e putere!!! tongue.gif

multumesc mult pentru info...
clar vrem sa vizitam cat mai mult din insula...
m am uita si pe site ul ala care mi l ai dat...am vazut si plajele invecinate de care ziceai ca se ajunge cu barca...super misto:)
ma gandesc ca sunt acolo de inchiriat barci...ca doar de ...nu om fi primii care vor sa mearga:)
m am documentat, am tot mai citit ce se poate vedea...acum o sa vedem acolo la fata locului...
tocmai de aceea nu ma deranjaza daca hotelul nu e in cea mai cea statiune...ca orikum ne vom plimba mult:)
cam asa facem in fiecare sejur in grecia...smile.gif
ne place mult sa ne plimbam...ca ai ce vedea....sunt locuri absolut minunate..
bine si sa lenevim la soare...smile.gif

Cristinna
QUOTE (karma23 @ Apr 5 2008, 15:03) *
Buna tuturor!
Eu si prietenul meu vrem sa mergem in septembrie in Corfu.Am ezitat intre Paralia Katerini de pe continent si aceasta insula pana la urma credem ca insula este o alegere mai buna.Voi ce ziceti?
Agentia Taveltramp are oferte in zona Arillas -pare o zona linistita iar preturile am auzit ca nu sunt atat de mari.Ne-am gandit sa ne cazam la un hotel te 3 stele Thetis Palace fara masa.Pt cei care ati mai fost cat cheltuiati pe zi cu mancarea?La ce tarife se poate inchiria o masina?abia astept sa mergem!!!! thumbup.gif

Buna

Am gasit si eu oferta la Tramp Travel si avem plecarea tot pe 8 septembrie in Arillas. Voi de unde plecati? tot din cluj? poate o sa fim in acelasi autocar biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.