Salutare tuturor!
Desi citesc de cateva saptamani acest forum este prima data cand va scriu.
Sper ca experienta mea de anul trecut, pe care doresc sa v-o relatez aici, sa-i ajute pe cei care doresc sa ia o decizie privind alegerea serviciilor oferite de agentia Christian Tour. Este agentia pe care eu si prietenul meu am ales-o anul trecut sa ne petrecem concediul in Corfu si care ne-a dezamagit f. tare.
Anul trecut am ales sa ne petrecem concediul in Corfu la Hotel Alkyon din statiunea Ag. Georgios, in perioada 26.08-03.09.2007, sejur pentru care am platit suma de 238 Euro + 299 Ron/ persoana. Un hotel de 3 stele +, cu demipensiune si transport cu autocarul.
Conform programului excursiei am plecat din București în data de 26.08.2007 ora 14.30 din stația de metrou Izvor cu un autocar al agenției, fiind insoțiți pe tot parcursul călătoriei de un însoțitor de grup, reprezentant al agentiei. După transportul cu ferry-boat-ul am ajuns in portul Kerkyra, in jurul orei 12, unde imediat dupa ce ne-am reîntors în autocar, numele meu si al prietenului meu au fost strigate la microfon, spunându-ne să coborâm din autocar, fără sa ni se dea vreo explicație. Apoi ni s-a spus să ne mutăm bagajele din autocar in mașina reprezentantei Christian Tour pe nume Adina. Aceasta a urcat cu noi in mașină și după ce a părăsit portul ne-a anunțat ca ni s-a schimbat locația, urmând să fim cazați în stațiunea Ag. Gordis la Hotel Alonakia. Noi nu am fost de acord cu acesta decizie, deoarece nu am fost înștiințați conform clauzelor contractuale și nici măcar pe parcursul călătoriei de către insoțitorul de grup. Adina a spus că este angajată a partenerului grec si nu al agenției Christian Tour, iar dacă avem reclamații acestea nu pot fi adresate decât agenției de la care am achiziționat pachetul, la întoarcerea în țară. Hotelul Alkyon la care am achiziționat pachetul de servicii este situat în apropierea plajei, cu camere cu vedere la mare, în schimb hotelul Alonakia la care am fost cazați este situat la intrarea in statiune, pe marginea drumului principal, la aproximativ 500m distanță față de plajă. In plus, pachetul de servicii la Hotel Alonakia, oferit de agenția Christian Tour, costa suma de 189 Euro + 299 Ron/pers, mai putin decat platisem noi. Desi la hotelul Alkyon aveam aerul conditionat inclus in oferta, la hotelul la care am fost mutati am primit aer conditionat dupa ce ne-am certat cu reprezentanta agentiei. In plus la intoarcerea spre Bucuresti reprezentanta agentiei nu a mai venit sa ne ia cu masina, asa cum am fost dusi acolo, iar in autocarul care pleca de la hotel evident ca nu aveam loc, pentru ca nu era autocarul nostru. Ni s-a spus sa mergem in picioare pana in port, adica vreo 1/2 de ora de stat in picioare. Si aceasta problema s-a rezolvat tot cu nervi si scandal argue.gif , dupa ce i-am cerut insotitorului din autocar sa ne semneze o hartie in care sa spuna ca am plecat in picioare pana in port, desi am platit costul transportului Bucuresti-Corfu-hotel si retur. In situatia noastra au mai fost alte 2 familii carora li s-a schimbat locatia ca si noua. In plus, una dintre familii desi dorea sa achizitioneze sejurul cu transport cu autocarul, a fost convinsa de reprezentantii agentiei Christian Tour sa mearga cu avionul, pentru ca nu mai au locuri la autocarul care pleaca din Bucuresti ci doar la cel care pleaca din Cluj. Locuri libere au fost cel putin 3 in autocarul nostru, dar oamenii nu aveau de unde sa stie si au achizitionat un sejur mai scump la care evident comisionul agentiei este mai mare.
La intoarcerea in tara ne-am primit diferenta de pret dintre cele 2 sejururi dupa ce am depus reclamatie, bine-nteles fara nici o scuza de rigoare. Ni s-a spus ca a existat overbooking pentru hotelul Alkyon din Ag. Georgios si de aceea ni s-a schimbat cazarea. Pe drumul spre Bucuresti am aflat de la cei din autocar, care au stat acolo, ca cei mai multi turisti cazati la hotelul Alkyon erau nemti si englezi, iar conditiile de cazare au fost exceptionale.
In concluzie, eu nu as mai merge niciodata cu agentia Christian Tour in concediu, chiar daca mi-ar oferi acel sejur gratis excl.gif .
Sper ca nu v-am plictisit cu povestirea mea si le doresc multa bafta in alegerea sejurului celor care merg in concediu apeland la o agentie.
Buna!
Hotelul Alonakia este situat la intrarea in statiunea Ag. Gordis, pe marginea drumului principal, la aproximativ 500m distanță față de plajă. Eu si prietenul meu am ajuns printr-o intamplare sa fim cazati anul trecut acolo. O parte din camere sunt cu vedere la mare, iar altele undeva in spatele vilei, cred ca spre o plantatie de maslini. Nu stiu ce oferta ati gasit, dar anul trecut aerul conditionat nu era inclus in pret si chiar aveai nevoie de el (noi am fost in perioada 26.08-03.09.2007). Hotel este cam mult spus, de fapt este o vila cu 2 etaje.
Hotelul este condus de o familie, destul de simpatici, un grec si cele 2 fete. Noi am avut demipensiune. Dimineata mancarea a fost cam aceeasi pe parcursul celor 7 zile, dar seara a fost ok, cina tip bufet suedez si destul de variata. Chiar gustoasa as putea spune.
Este curat, prosoapele se schimba cam la 2 zile, curat se face zilnic.
Statiunea Ag. Gordis are o plaja frumoasa (un amestec de nisip fin si ceva pietre - e ok chiar si daca stai pe cearceaf) si este o statiune f linistita. Practic dupa ora 22 seara nu auzi muzica decat la hotelul Alonakia, de la conationalii nostri care anul trecut puneau manele in parcarea hotelului si mai este o taverna f aproape de plaja, unde se organizeaza concurs de karaoke. Asta se intampla insa doar in serile in care se strang suficient de multe persoane in taverna.
Insula Corfu este superba, m-as intoarce oricand cu placere acolo. Noi am stat foarte putin in statiunea noastra, am inchiriat pentru 3 zile un scuter cu care ne-am tot plimbat. In plus exista autobuz local cam la fiecare 20 de min, cu care am mers in capitala si in zonele apropiate de Ag. Gordis.
Noi am mers cu agentia Christian Tour si am fost f dezamagiti de ei.
Click pentru a vizualiza atașamentul Hotelul Alonakia intrarea principala
Click pentru a vizualiza atașamentul Hotelul Alonakia vazut din strada principala
Click pentru a vizualiza atașamentul Piscina hotelului vazuta din camera noastra