QUOTE (butterfly_ky @ May 17 2008, 08:59)

si noi plecam pe 7 iulie in Agios Gordis la hotel Alonakia. In total suntem 5 persoane si vreau sa inchiriez o masina pe o perioada de aprox 3 zile. Nu stiu cum sa procedez (facut rezervare din timp pe net, sau direct de la centrul de inchirieri din statiune) pentru a nu ramane fara masina , astfel fiind nevoit sa apelez la excursiile lor optionale

eu pe 8 iulie la hotel Golden Nests. 
este vis-a-vis de Alonakia. La Alonakia vom lua cina. ne vedem la masa 
QUOTE (adianus2001 @ May 25 2008, 23:24)

Mi-am rezervat o camera la hotelul Golden Nests, din Agios Gordis la sfarsitul lui iulie.As dori sa stiu cum este statiunea, cum e plaja, eventual daca aveti si niste poze din Agios Gordis ar fi super!
iti spun eu cand ma intorc.
eu am rezervat de pe 8 iulie o saptamana tot la hotelul acesta.
revin cu impresii
QUOTE (geoorge16 @ May 24 2008, 17:22)

Eu am fost acolo anul trecut si cred ca merita sa mai incerci, daca s-au vandut deja toate biletele la aceste doua agentii inseamna ca au stiut ei ceva nu.
Am atasat si o poza cu hotelul, locatia lui ese minunata sper sa gasesti
PS daca totusi nu mai gasesti la acest hotel incearca sa ramai in statiunea Paleokastrika
multumesc mult de info, geoorge!
Am facut pana la urma rezervare la hotel Golden Nests din Agios Gordis, de pe 8iulie.
chiar nu mai aveam timp sa caut si am zis ca oricum ar fi tot concediu este si n-are cum sa nu-mi placa.
revin dupa vacanta cu povestiri
QUOTE (simplemax @ May 20 2008, 10:07)

Akrotiri e cam cel mai ok hotel din paleokastritza, si eu am vrut acolo dar nu am maigasit locuri libere in august(prima jumatate). Asa ca m-am orientat spre potamaki beach din benitses(daca poate sa ma ajute cineva cu info despre statiune , plaja etc as fii recunoscator)
Hai ca in cele din urma am ajuns in Agios Gorgis la Hotel Golden Nests. Sper sa fie ok!