Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

JJOne

QUOTE (novalex1981 @ May 14 2008, 12:19) *
...
Referitor la preturile care ai spus mai sus ...preturile care sunt date sunt cele pentru cazare ..poate nu ma exprim cum trebuie : uite un exemplu: un grec vrea sa vina la mamaia ...se duce la agentiile din grecia intreaba cat costa un sejur (ii se ofera alternative de hoteluri)...apoi omul este in balanta ...si incearca sa sune la hotelul x din mamaia care i-a placut foarte mult si sa intrebe cat costa o camera la receptie...constata ca pretul de receptie este mai mic decat cel de la agentie smile.gif)...

...dar totusi cand cineva a fost sau se duce acolo ....nu a intrat in prima taverna si acolo a mancat ...povestiti si aceste experiente ....v-au luat cateva ore ca sa alegeti ....

1. Din experienta proprie, in marea majoritate a cazurilor pretul la receptie este mai mare decat pretul prin agentie. Cel mai ieftin e de obicei prin rezervari pe net.
2. De obicei, cu 15-20 de euro mananci la o taverna ok in Grecia si bei si o bere/un suc. Normal ca poti sa iei gyros de pe strada cu 3 euro (in Corfu totusi nu prea am vazut - nici n-am cautat), la fel de normal poti sa traiesti pe bautura si salam de la supermarket si sa platesti cam cat in Romania, sau poti sa alegi o oferta AI si sa mananci doar in hotel.
to3oths
QUOTE (novalex1981 @ May 14 2008, 12:19) *
...

Referitor la preturile care ai spus mai sus ...preturile care sunt date sunt cele pentru cazare ..poate nu ma exprim cum trebuie : uite un exemplu: un grec vrea sa vina la mamaia ...se duce la agentiile din grecia intreaba cat costa un sejur (ii se ofera alternative de hoteluri)...apoi omul este in balanta ...si incearca sa sune la hotelul x din mamaia care i-a placut foarte mult si sa intrebe cat costa o camera la receptie...constata ca pretul de receptie este mai mic decat cel de la agentie smile.gif)....sa presupunem ca are masina personala ...intra pe un site de genul acesta si intreaba alti useri cati km sunt pana acolo care ar fi cel mai bun drum pe care sa il aleaga acolo ...deci din start : isi poate face rezervarea direct la hotel ...ajunge prin mijloace proprii la hotel pe ruta x sau y ...dar ce face grecul in mamaia cand el nu a mai fost deloc aici....unde sa manance ...:-?...poate intru si eu pe acel site si spun ....frate ai sute de locuri unde sa manaci ,...vrei sa mananci cu 3 eur(100mii) ai destule locuri...da poti sa mananci si cu 20-30-40-50 eur o masa ....si atat ....nu i-as mai spune ...ca la 3 eur ...are sanse de 99.99 % sa ajunga sa faca o vizita pe la spital biggrin.gif...dehhh.....sau daca am fost eu in mamaia ...de ce sa ii spun lui ...dute la localul ala ca are preturi super si mancarea ceea mai buna ...macar are posibilitatea de a se ghida ...cum a facut-o si cand a ales locul de cazare si mijlocul de transport...

...

Niciodata preturile de la receptie sau la usa nu vor fi mai mici decit la agentii, cu atit mai mult cu cit poate va ginditi ca daca asteptati pina in ultimul moment - tip "last minute" - veti gasi pret convenabil. Intotdeauna la receptie pretul e mai mare, iar daca astepti pina in ultimul moment este si mai mare, plus ca e posibil sa nu gasesti. Asa se procedeaza in grecia, asa se procedeaza si in Romania. Este logic, de altfel. De ce? explicatia e simpla : agentia turistica, oricare ar fi ea, e cumparator en-gros, deci i se da un pret en-detail mult mai mic, astfel ca la rindul ei poate da un pret mai bun, nu mai mic, clientului final. Pe cind oricine suna direct la hotel si ia pret de receptie este un cumparator en-detail la prima mina, asa ca i se va da pretul maxim, pt ca face o singura cumparatura o data pe an. Soer sa ma fi facut inteleasa.

Acuma, in ce priveste Aqualandul de care ma intrebasei mai sus, ca sa iei autobuzul verde trebuie sa pleci din Agios Gordios cu un autobuz verde pina in orasul Corfu(adica cursa speciala Corfu-Agios Gordios, care nu trece prin Aqualand, iar alta cursa pina in Agios Gordios nu vine), din oras, de la STATIA KTEL(statia autobuzelor verzi) sa iei cursa care merge in Agios Ioannis si astfel vei ajunge la Aqualand. La intoarcere va tb sa faci calea inversa. Va fi foarte obositor asa, mai ales ca vei face un ocol foarte mare si fara sens. De aceea mai bine inchiriezi un ATV sau biciclete(ca tot spuneai ca mergeti pe biciclete mult) si urmati cel mai scurt drum adica Agios Gordios, Sinarades, Pelekas, Agios Ioannis(aprox3-4 km) fata de cel cu autobuzul cam 17km dus si intors.

Preturile in general, de orice fel, oricine ar fi mers si ar fi pozat chiar meniurile de la intrare cu preturi, tot nu ar fi putut sa obtina o imagine generala. Lucru bun aici e ca fiecare taverna, restaurant, cel putin in statiuni, are afisate inca de la intrare, la poarta preturile, asa incitg nu veti fi pusi niciodata in situatia sa va simtiti prost asezindu-va la masa, descoperind preturile si apoi fiind nevoiti sa va ridicati.

Un singur lucru este bine de tinut minte, oriunde in lumea asta v-ati duce : intotdeauna intr-o statiune, mai ales in sezonul respectiv(adica la munte iarna si la mare vara), preturile sint cu mult mai mari decit in afara statiunilor. In Corfu, ca si in multe alte zone de acest fel, in timpul iernii marea majoritate a statiunilor, cu ffff mici exceptii, sint pustii, totul e inchis, inclusiv restaurantele si tavernele. Deci, cei care au aceste afaceri lucreaza practic doar cit dureaza sezonul turistic, astfel ca e logic sa incerce sa scoata un profit cit mai mare in aceste aprox. 6 luni de sezon.

De preferat intotdeauna este sa mincati, sa beti, sa cumparati din locuri(magazine, restaurante, etc.) de unde acelasi lucru il fac si localnicii. Stiu e greu pt cineva care vine in Roda sau in Acharavi sau in Sidari la pachet, deci fara transport propriu, sa incerce sa plece de acolo de 2 ori pe zi in cautare de loc de mincare. In aceste situatii trebuie sa va ghidati iarasi dupa acelasi principiu : acolo unde sint mai multi greci adunati zilnic e clar ca locul respectiv e frecventat si de localnici. In consecinta are circulatie a marfii, preturi relativ acceptabile si e de preferat.

novalex1981
QUOTE (to3oths @ May 14 2008, 13:24) *
Niciodata preturile de la receptie sau la usa nu vor fi mai mici decit la agentii, cu atit mai mult cu cit poate va ginditi ca daca asteptati pina in ultimul moment - tip "last minute" - veti gasi pret convenabil. Intotdeauna la receptie pretul e mai mare, iar daca astepti pina in ultimul moment este si mai mare, plus ca e posibil sa nu gasesti. Asa se procedeaza in grecia, asa se procedeaza si in Romania. Este logic, de altfel. De ce? explicatia e simpla : agentia turistica, oricare ar fi ea, e cumparator en-gros, deci i se da un pret en-detail mult mai mic, astfel ca la rindul ei poate da un pret mai bun, nu mai mic, clientului final. Pe cind oricine suna direct la hotel si ia pret de receptie este un cumparator en-detail la prima mina, asa ca i se va da pretul maxim, pt ca face o singura cumparatura o data pe an. Soer sa ma fi facut inteleasa.

Acuma, in ce priveste Aqualandul de care ma intrebasei mai sus, ca sa iei autobuzul verde trebuie sa pleci din Agios Gordios cu un autobuz verde pina in orasul Corfu(adica cursa speciala Corfu-Agios Gordios, care nu trece prin Aqualand, iar alta cursa pina in Agios Gordios nu vine), din oras, de la STATIA KTEL(statia autobuzelor verzi) sa iei cursa care merge in Agios Ioannis si astfel vei ajunge la Aqualand. La intoarcere va tb sa faci calea inversa. Va fi foarte obositor asa, mai ales ca vei face un ocol foarte mare si fara sens. De aceea mai bine inchiriezi un ATV sau biciclete(ca tot spuneai ca mergeti pe biciclete mult) si urmati cel mai scurt drum adica Agios Gordios, Sinarades, Pelekas, Agios Ioannis(aprox3-4 km) fata de cel cu autobuzul cam 17km dus si intors.

Preturile in general, de orice fel, oricine ar fi mers si ar fi pozat chiar meniurile de la intrare cu preturi, tot nu ar fi putut sa obtina o imagine generala. Lucru bun aici e ca fiecare taverna, restaurant, cel putin in statiuni, are afisate inca de la intrare, la poarta preturile, asa incitg nu veti fi pusi niciodata in situatia sa va simtiti prost asezindu-va la masa, descoperind preturile si apoi fiind nevoiti sa va ridicati.

Un singur lucru este bine de tinut minte, oriunde in lumea asta v-ati duce : intotdeauna intr-o statiune, mai ales in sezonul respectiv(adica la munte iarna si la mare vara), preturile sint cu mult mai mari decit in afara statiunilor. In Corfu, ca si in multe alte zone de acest fel, in timpul iernii marea majoritate a statiunilor, cu ffff mici exceptii, sint pustii, totul e inchis, inclusiv restaurantele si tavernele. Deci, cei care au aceste afaceri lucreaza practic doar cit dureaza sezonul turistic, astfel ca e logic sa incerce sa scoata un profit cit mai mare in aceste aprox. 6 luni de sezon.

De preferat intotdeauna este sa mincati, sa beti, sa cumparati din locuri(magazine, restaurante, etc.) de unde acelasi lucru il fac si localnicii. Stiu e greu pt cineva care vine in Roda sau in Acharavi sau in Sidari la pachet, deci fara transport propriu, sa incerce sa plece de acolo de 2 ori pe zi in cautare de loc de mincare. In aceste situatii trebuie sa va ghidati iarasi dupa acelasi principiu : acolo unde sint mai multi greci adunati zilnic e clar ca locul respectiv e frecventat si de localnici. In consecinta are circulatie a marfii, preturi relativ acceptabile si e de preferat.

Multumesc frumos pentru Aqualand...o sa imi fie de un real ajutor smile.gif...

In privinta agentiilor de turism:)...daca spun ca lucrez la o agentie de turism si pachetul care l-am cumparat de agentie cel putin in privinta cazarii e mai scump decat mailul pe care l-am primit direct de la Alonakia ..pe scurt eu unul cu reducerile pe care le-am obtinut de la agentia la care lucrez si ceea de la care am achizitionat pachetul ....pai la cazare m-am scos exact cat as fi platit direct la hotel wink.gif....Ai dreptate in mare parte in privinta privinta preturilor pentru cazare care sunt negociate de catre agentie ...dar nu pentru aceste destinatii ...Lucrez in TUI ,DERTUR,MIKI,GTA ,HOTUSA......dar tine cont ca sunt touroperatori externi Romaniei ...cei de aici cand se duc si negociaza cu hotelul comisionul pe care si-l adauga este exagerat (trust me).....mai ales ca lucrez numai pe partea turistica (cazare only)...

Pentru ATV...as avea bani ca sa il pot inchiria pentru toata perioada ...dar la cat de capiat sunt ...primul gard este al meu ...asa ca dau 200 de eur spre ex sa inchiriez o sapt atv-ul si daca se intampla ceva cu el ...mai platesc cine stie cat :-??...asa ca sper sa mai am gambele din tinerete smile.gif))ca din ce spune-ti sunt ceva pante pe acolo ....la coborare e easy....dar urcarea ...o sa fie fun smile.gif

cat pentru nenumarate posturi pe care le-am pus ...de vina este si natura mea smile.gif asa m-a facut mama ....pai sa stiu la ce sa ma pot astepta acolo.....ca sa pot sa imi iau marja de 100 % de eroare a calculelor ...niciodata in viata mea cand am zis ca face 100.....m-a dus la 200....cel putin cand mai intra cineva nou ca mine pe forum si nici macar nu stie ca se poate folosi search-ul....mi-am dat seama de el ...deabia dupa ce am citit aici aproape toate posturile ...sa isi poata face o impresie generala legata de tot.....presupun ca vor fi unii care sunt exact ca mine ...au 6-700 eur de cheltuiala (cu masa demipensiune si cazare deja luata)...fara permis de conducere....si vrea sa viziteze nu stiu ce statiune ....pai eu deja ma gandeam ca la cat s-a scris de Kavos o seara as vrea sa ii vad si eu pe faimosii englezi cum fac prin club....dar din Gordis pana in Kavos fara masina ...:-?....cam IMPOSIBIL ....deci in COrfu ai sute de posibilitati de distractie si vizitare ....dar trebuie ca sa se stie cum sa se faca:)...inca o data multumesc frumos pentru info despre Aqualand .. coolspeak.gif

Peachy
QUOTE (novalex1981)
Cu speranta ca nu v-ati plictisit citind ceea ce am debitat pe aici ...

Stai linistit ca n-ai plictisit sau deranjat pe nimeni, eu eram nedumerit(?) de ce doresti un topic separat pentru preturile diverselor servicii. Daca s-a schimbat ceva fi sigur ca se va scrie aici.
Cat despre buget ... cred ca fiecare ar dori sa fie dublu, indiferent de suma alocata smile.gif

Daca citesti topicul asta sau cele despre Grecia o sa vezi ca exista cazare/mancare pentru bugetul fiecaruia. Inainte sa plec, citisem pe aici ca poti manca decent, cam la orice taverna, cu 7 - 10 eur/persoana (fara suc/bere/cafea). Foarte adevarat, dar in acelasi loc gasesti in meniu feluri de mancare cu preturi cuprinse intre 5 eur si xx eur, majoritatea fiind cuprinse intre 8 si 15 eur. Indiferent ca am mancat la o taverna din Paleocastritsa (unde se zice ca ar fi mai scump), Sidari (unde se zice ca ar fi ami ieftin), Pelekas, Agios Gordios sau Kerkyra pe noi ne-a costat cam 40 eur/3 pers (poate fi mai mult sau mai putin, in fond depinde de fiecare). Cu o exceptie, in Benitses, portii enorme, mancaruri gustoase si pretul cu 30% mai mic.

In privinta cazarii poate ca am avut noroc, dar atat la Meteore cat si in Corfu am avut un pret cu 10-20 eur/camera mai mic decat cel de afisat pe net (pe booking.com sau pe site-ul hotelului). Sau poate asa e normal la inceputul lui Septembrie. Oricum, din moment ce "to3oths" e corfiota e bine sa bagati in seama mai mult ce spune ea in privinta asta.

Scuze daca te-am luat cam tare data trecuta, poate nu eram in apele mele ...
anaid26
Ma puteti ajuta cu cateva informatii despre insula Corfu?Vom pleca pe 25 mai in statiunea Ipsos si cazati la Appartments Eleni Hotel .Nu am avut multe posibilitati in a alege cazarea datorita faptului ca nu ne-am interesat din timp si nu prea mai erau locuri .Va rog daca se poate sa-mi dati mai multe informatii despre aceasta vila,clima in aceasta perioada,posibilitati de distractie etc....si inca ceva....stie cineva daca voi avea probleme la vama cu pasaportul care va expira in august 2008?C.I nu mai este valabila,m-am casatorit si este perforata.Si nu am timp sa o schimb.Va multumesc!!!
Garosica
pana la urma a fost cineva in benitses?stiti de cluburi ceva p acolo,nightlife chestii d'astea.?cam cat sunt 15 min cu jetskyu' sau o cursa cu parasailingu'?un atv cam cat e de inchiriat?ms
Sioux-2
QUOTE (anaid26 @ May 14 2008, 20:55) *
Ma puteti ajuta cu cateva informatii despre insula Corfu?Vom pleca pe 25 mai in statiunea Ipsos si cazati la Appartments Eleni Hotel .Nu am avut multe posibilitati in a alege cazarea datorita faptului ca nu ne-am interesat din timp si nu prea mai erau locuri .Va rog daca se poate sa-mi dati mai multe informatii despre aceasta vila,clima in aceasta perioada,posibilitati de distractie etc....si inca ceva....stie cineva daca voi avea probleme la vama cu pasaportul care va expira in august 2008?C.I nu mai este valabila,m-am casatorit si este perforata.Si nu am timp sa o schimb.Va multumesc!!!

Vezi ca ti-am raspuns pe topicul "TOTUL DESPRE GRECIA"!

klaudia_girl
stie cineva ceva de Vila River Studios din Paleokastritsa ?? daca aveti poze sau informatii plz ziceti-mi si mie
anaid26
QUOTE (alexica08 @ May 13 2008, 08:04) *
Buna la toti din nou...
Pana la urma mi-am luat bilete la Eleni Apartments in Ipsos, Corfu. Imi poate spune cineva ceva despre vila si statiune? Am inteles ca plaja e ok, ca statiunea e agitata asa cum mi-am dorit...Stiti ceva preturi?

Si noi am luat bilete in acelasi loc.Plecam pe 25 mai .Voi revenii cu detalii la intoarcere daca nu cumva vei pleca si tu in aceeasi perioada
to3oths

QUOTE (klaudia_girl @ May 15 2008, 13:47) *
stie cineva ceva de Vila River Studios din Paleokastritsa ?? daca aveti poze sau informatii plz ziceti-mi si mie

Vezi, ca de pe internet am vazut ca exista cu acelasi nume si in Paleokastritsa si in Messonghi(pe asta din Messonghi am gasit-o in oferta aici)
klaudia_girl
QUOTE (to3oths @ May 15 2008, 15:23) *
Vezi, ca de pe internet am vazut ca exista cu acelasi nume si in Paleokastritsa si in Messonghi(pe asta din Messonghi am gasit-o in oferta aici)

pai da k acolo merg in perioada 1 august-10 august dar vroiam sa stiu daca a mai fost cineva si cum este vila daca este curata etc ...
mzldan
buna to3oths,
te-am stresat cu intrebarile; mai merge una?
Am inteles ca-n perioada asta sunt greve peste tot in Grecia, sistemul sanitar, posta, transportatori, telefoane, benzinarii. De obicei, administratiile rezolva repede cerintele sindicatelor sau dureaza? Si in primul rand, este afectat doar continentul sau si insulele?
to3oths
QUOTE (mzldan @ May 15 2008, 19:26) *
buna to3oths,
te-am stresat cu intrebarile; mai merge una?
Am inteles ca-n perioada asta sunt greve peste tot in Grecia, sistemul sanitar, posta, transportatori, telefoane, benzinarii. De obicei, administratiile rezolva repede cerintele sindicatelor sau dureaza? Si in primul rand, este afectat doar continentul sau si insulele?

Azi o mare parte din greve s-au incheiat, unele sindicate locale mai continua foarte vag, dar cred ca pina la sfirsitul saptaminii se vor sfirsi toate.

In fiecare luna avem parte de asa ceva, no worry, in martie pt vreo 3-4 zile a fost iar asa ceva. Si-au vindut tot stock-ul de benzina la preturi exorbitante si gata.
Problema e pt cei care tb sa calatoreasca alaltaieri, ieri, azi.

Da, cind e o greva generala, e generala, adica fie continent, fie insula, aceeasi tara e, aceleasi sindicate sint.

alexica08
QUOTE (anaid26 @ May 15 2008, 16:21) *
Si noi am luat bilete in acelasi loc.Plecam pe 25 mai .Voi revenii cu detalii la intoarcere daca nu cumva vei pleca si tu in aceeasi perioada

eu plec pe 27 iulie...astept cu nerabdare impresiile tale, eventual poze...ma intereseaza de asemenea, unde se poate manca mai ieftin, cat sunt intrarile pe la cluburi, daca exista taverne cu muzica live...de vizitat nu prea am chef ca anul trecut am vazut insula cap-coada, insa de statiunea asta nu-mi amintesc
cubuline
eu o sa plec pe 2 iunie in corfu, paleocastritsa, hotel arianna. o sa mergem cu autocarul cam 24 de ore ( lucru confirmat de un prieten care a fost in acelasi loc ) . daca asta nu o sa ma omoare, promit ca la intoarcere revin cu informatii (sper eu )utile si complete.
rfh
Salut la toata lumea ! Asta e primul meu post pe Softpedia ...
@to3oths - am si eu o intrebare referitoare la un hotel la care intentionez sa cumpar o vacanta AI vara asta si la care am tot citit rewiev uri si bune si mai putin bune - este vorba de Hotel Iberostar Kerkyra Golf - tot ce vreau sa stiu este daca zona in acre este situat este OK merita si daca de acolo exista ceva legaturi catre Corfu decente adica nu autobuze super aglomerate pentru ca voi merge cu familia si cu copilul care de abia a implinit 2 ani !
Merci de raspuns !
to3oths
QUOTE (rfh @ May 16 2008, 14:25) *
Salut la toata lumea ! Asta e primul meu post pe Softpedia ...
@to3oths - am si eu o intrebare referitoare la un hotel la care intentionez sa cumpar o vacanta AI vara asta si la care am tot citit rewiev uri si bune si mai putin bune - este vorba de Hotel Iberostar Kerkyra Golf - tot ce vreau sa stiu este daca zona in acre este situat este OK merita si daca de acolo exista ceva legaturi catre Corfu decente adica nu autobuze super aglomerate pentru ca voi merge cu familia si cu copilul care de abia a implinit 2 ani !
Merci de raspuns !

Este situat bine, in Alikes Potamou, la 1km, 1,5km de centrul orasului Corfu, in apropierea portului si al centrului comercial(asa se numeste, Emporiko, dar acolo sint numai taverne, restaurante, cluburi, baruri, cafeterii, etc., deci, daca va saturati de mincarea din hotel, trageto o fuga pina acolo, va recomand acolo cu caldura urmatoarele restaurante : Epinion- restaurant pescaresc, Dora - taverna pescareasca, Mourmouris - restaurant si pizzeria, Dine@Meat - restaurant, precum si imbatabila creperie Tram, eu merg frecvent la toate acestea, sint client permanent).
Ca situare este f bine, in sensul ca puteti accesa orasul atit pe jos(ce cel mic il puneti in carut, ca doar o sa veniti cu carut, nu), cit si cu autobuzul sau taxiul. Plaja e de pietricele, dar poate or fi adus nisip, nu stiu, insa fiin pe partea de est e, logic, cu plaja de pietricele.
Pt vizite in afara orasului va trebui fie sa cumparati vreo excursie ce vi se va oferi, fie sa inchiriati o masina sa va duceti singuri(daca inchiriati o masina veti fi mai bine, din toate pdv).
rfh
super tare ! imi place ca si aici pe forum se dau raspunsuri rapid ca pe vwforum unde sunt membru de foarte mult timp !
@to3oths - deci e o alegere buna ; spune-mi te rog cum ar fi cel ami bine sa inchiriez un auto in Corfu si unde as putea avea cele mai bune preturi - as vrea ceva gen Golf V ( si masina personala tot Golf este ) si cu aer conditionat si cam pe unde se invart preturi la inchirierea pe zi .
Merci

LE vezi ca forumul de pe travelcorfu.ro merge extrem de greu ... cred ca tot tu esti administrator/a ...
to3oths
QUOTE (rfh @ May 16 2008, 15:03) *
super tare ! imi place ca si aici pe forum se dau raspunsuri rapid ca pe vwforum unde sunt membru de foarte mult timp !
@to3oths - deci e o alegere buna ; spune-mi te rog cum ar fi cel ami bine sa inchiriez un auto in Corfu si unde as putea avea cele mai bune preturi - as vrea ceva gen Golf V ( si masina personala tot Golf este ) si cu aer conditionat si cam pe unde se invart preturi la inchirierea pe zi .
Merci

LE vezi ca forumul de pe travelcorfu.ro merge extrem de greu ... cred ca tot tu esti administrator/a ...

Tot io sint, da, dar la mine merge foarte bine forumul, si nu mi s-au mai plins altii.... o sa vad ce si cum, dar incearca sa ne contactezi si acolo

Mai, privind preturile la masini, variaza, golfurile sint mai scumputze, dar cred ca pe la 35 de euro o poti gasi(nu-ti garantez preturile, ca nu le stiu pe dinafara la toti, cind am inchiriat ultima data pt cineva care a venit am inchiriat de la Avis de la aeroport), insa odata ajuns la hotel vei fi indrumat catre inchirieri foarte repede, fie la agentiile cu care colaboreaza hoytelul sau catre altele, va vor da brosuri, in mod logic. Exista si masini cu 15-18 euro(de preferat, tipul Matiz adica, pt ca acestea sint masinile bune pt Corfu unde strazile sint inguste, parcari dificile si greu de gasit in special in orasul Corfu, eu te-as sfatui sa inchiriezi masini de genul asta). Depinde de luna in care vii, ca si la masini preturile sint pe sezoane.
andreea_antighin
QUOTE (cubuline @ May 16 2008, 12:28) *
eu o sa plec pe 2 iunie in corfu, paleocastritsa, hotel arianna. o sa mergem cu autocarul cam 24 de ore ( lucru confirmat de un prieten care a fost in acelasi loc ) . daca asta nu o sa ma omoare, promit ca la intoarcere revin cu informatii (sper eu )utile si complete.

chiar te rog(cel putin eu)pentru ca si eu plec pe 7 iulie! vacanta placuta iti doresc
butterfly_ky
si noi plecam pe 7 iulie in Agios Gordis la hotel Alonakia. In total suntem 5 persoane si vreau sa inchiriez o masina pe o perioada de aprox 3 zile. Nu stiu cum sa procedez (facut rezervare din timp pe net, sau direct de la centrul de inchirieri din statiune) pentru a nu ramane fara masina , astfel fiind nevoit sa apelez la excursiile lor optionale helpsmilie.gif
to3oths
QUOTE (butterfly_ky @ May 17 2008, 08:59) *
si noi plecam pe 7 iulie in Agios Gordis la hotel Alonakia. In total suntem 5 persoane si vreau sa inchiriez o masina pe o perioada de aprox 3 zile. Nu stiu cum sa procedez (facut rezervare din timp pe net, sau direct de la centrul de inchirieri din statiune) pentru a nu ramane fara masina , astfel fiind nevoit sa apelez la excursiile lor optionale helpsmilie.gif

Daca rezervi prin internet e posibil sa gasesti uneori preturi bune, dar nu vei gasi decit anumite firme(in speta firmele internationale). Daca ai rabdare sa ajungi in Agios Gordios vei gasi acolo, in fiecare statiune nu exista un singur centru de inchirieri, ci mai multe birouri de inchiriat, asa ca ai de unde alege si negocia preturi. De obicei, prin internet, daca inchiriezi firmele respective au puncte fixe unde aduc masinile, adica aeroport, port, etc., de obicei nu aduc la vila X din statiunea Y, vila la care poate nici nu stiu cum sa ajunga, si cel care a inchiriat la rindul lui trebuie sa lase masina intr-unul din respectivele puncte, pe cind daca inchiriezi de la un birou din statiunea in care stai e mai lesne din toate pdv(asta e valabil pt orice statiune ai alege). Nu ginditi insula ca un loc cit palma, este foarte mare, deci e greu sa stii pe dinafara toate locatiile si pe toata lumea. Acuma procedeaza cum crezi ca te avantajeaza mai bine. ca preturi vei gasi de toate felurile.
LYLY
buna ziua! Poate sa imi spuna si mie cineva cum este statiunea Nissaki ,Corfu?mergem in august la hotel Nissaki Beach .Ma poate cineva ajuta?va rog!
merleti
[quote name='novalex1981' date='May 8 2008, 18:14' post='4541354']

.....eu o sa plec la hotel alonakia pe 25 aug......eu si prietena avem demipensiune la alonakia ....asa ca pentru preturile as fi interesat numai pentru pranz....si la magazine pentru sucuri,bere,dulcuri...

nu uitati,va rog la intoarcere sa povestiti cum a fost.si pe mine ma intereseaza hotelul acesta,pentru la anul.multumesc anticipat
repede2
Buna! Incerc sa ma hotarasc asupra cazarii in Agios Gordis. Se pare ca cel mai popular este hotelul Alonakia pt ca are si demipensiune dar mi-ar conveni si o viluta fara masa. to3oths, am vazut ca ai pe site Vicky's apartaments. Te rog da-mi mai multe detalii. Are vedere la mare? Suntem 4 persoane adulte si am dori sa luam un apartament dar nu vreau sa ma trezesc ca dorm pe canapea. Apartamentul are 2 dormitoare in mod cert? Are si kitchenette? Am vazut ca scrie pe site de kitchenette doar la studiouri.
Si daca nu te superi, am observat ca a mai intrebat cineva de Hotel Apartaments Adriatic View. Stii ceva despre conditiile de acolo? A fost cineva acolo sau are informatii despre el? Mi-as dori sa fie mai multe oferte pt Agios Gordis la agentii.

Multumesc anticipat! smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.