Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

mihapavel

QUOTE (kitty_jk @ May 7 2008, 19:08) *
Salutare tocmai am luat bilet la Golden Nests, Ag. Gordios prin Christian Tour. Am citit destul de multe despre ei pe net, nu tocmai lucruri bune, dar erau singurii care aveau o oferta mai buna. Sper sa fie bine si sa nu avem surprize. Daca stie cineva despre acest hotel ceva mi-ar prinde bine.

hotelul este ok, stai linistita,sa ceri camera cat mai sus pentru priveliste. sunt niste poze la totul despre grecia la pagina 40 de la hotel si din statiune. eu am mers de 2 ori cu cristian tour si nu am avut nici o problema. vacanta placuta!
kitty_jk
Mersi mult. Mai am cateva intrebari daca nu te superi smile.gif :
1. toate camerele au vedere la mare?
2. cat se face pana la plaja?
3. daca ai avut si micul dejun inclus, din ce era alcatuit?

Mersi frumos inca o data.

mihapavel
QUOTE (kitty_jk @ May 7 2008, 21:45) *

1. toate dar la camerele mai de jos vederea este obstructionata de catre copaci, asta stiu din ce mi-au spus altii.
2. in pas lejer cam 10-15 minute daca mai casti ochii pe la magazine muuult mai mult, asta pentru ca toate magazinele sunt pe drumul spre plaja.
3. era cam acelasi in fiecare zi: oua, cereale, unt, diverse gemuri, ceva mezel, ceva cascaval, masline, paine de mai multe feluri-puteai s-o prajesti-, cafea, lapte, ceai, ceva desert gen pandispan, oricum era satios si gen bufet. poti sa-ti iei cina la alonakia-peste drum.
tzuku
QUOTE (kitty_jk @ May 7 2008, 18:08) *
Salutare tocmai am luat bilet la Golden Nests, Ag. Gordios prin Christian Tour. Am citit destul de multe despre ei pe net, nu tocmai lucruri bune, dar erau singurii care aveau o oferta mai buna. Sper sa fie bine si sa nu avem surprize. Daca stie cineva despre acest hotel ceva mi-ar prinde bine.

In ce perioada mergi deoarece si eu voi merge tot cu Christian Tour si tot la Hotel Golden Nests.
lottee7
QUOTE (kitty_jk @ May 7 2008, 19:08) *

In ce perioada mergi? Si eu merg la acest hotel, impreuna cu familia, in perioada 1-15 iulie. Sper din suflet sa nu avem parte de surprize neplacute.
JJOne
QUOTE (calinradulescu @ May 6 2008, 05:16) *
GHID DE VACANTA - PROIECT CORFU 2008
(luni 26 mai – miercuri 4 iunie)

TRASEU – Plecare cu autocarul din Bucuresti - Giurgiu - Russe - Sofia - Promahonas – Igumenitsa (feribot) – Corfu TOWN - Agios Gordis (Corfu)

DISTANTA: 1140 de km

DURATA: Intre 20 ore – 24 de ore – depinde de mai multi factori (cu feribotul se face aproximativ o ora si 30 de minute)

ATENTIE: Ultimii 300 de kilometri in partea continentala a Greciei sunt foarte grei deoarece soseaua are foarte multe serpentine se urca ca pe Transfagarasan.

ATENTIE: Ora oficiala pe insula este cu un ceas in urma fata de cea a Romaniei (adica – 1 ora). Insula Corfu are aproximativ 60 de km lungime si 25-30 km latime.

SEJUR PE ZILE IN CORFU ...

Cu masina am facut 15 ore din Bucuresti in Igoumenitsa pe varianta scurta (Grevena). Cred ca se putea scoate cu 1-2 ore mai putin, insa e un drum destul de obositor. La intoarcere am optat pt. varianta prin Larisa, pt. a vedea Meteora, si am facut cu vreo 4 ore mai mult.
Ora oficiala e aceeasi cu ora Romaniei, sau cel putin in hotelul in care am fost cazat asa era.
Fiind cu masina, am mers prin toate colturile insulei. As recomanda plajele din nord (Sidari, Ag. Stefan, etc), precum si Glyfada.
Frustrant: foarte greu de gasit loc de parcare in Kerkyra, mai ales seara.

tzuku
QUOTE (lottee7 @ May 8 2008, 09:50) *
In ce perioada mergi? Si eu merg la acest hotel, impreuna cu familia, in perioada 1-15 iulie. Sper din suflet sa nu avem parte de surprize neplacute.

Eu merg in perioada 21 - 28 iulie...te voi astepta cu impresii legate de hotel si statiune smile.gif

R0BERT
QUOTE (dimonty @ May 7 2008, 10:49) *
Pai la vila Panos mi-am luat si eu.In poze arata super.Acuma ce sa zic... si eu sper sa fie bine.Am prieteni care au fost anul trecut la hotel Marie cu Europa Travel si au fost multumiti.La Hotel Marie ai si demipensiune.Daca nu esti mofturos e bunicica mancarea.Cel putin asa mi au zis ei.Mie in schimb mi-a placut mai mult vila Panos.Are chicineta, piscina si arata frumos.Daca te decizi pe vila Panos o sa ti spun exact cum a fost pe 29 iulie cand ma intorc wink.gif

ai idee cam la ce distanta de plaja se afla? Eu merg la sfarsitul lui august, deci mi-ar prinde bine o parere sa stiu ce ma asteapta. biggrin.gif Desi inca nu am facut rezervare, asteptand marele targ de turism, poate vine cu vreo oferta. smile.gif
kitty_jk
QUOTE (lottee7 @ May 8 2008, 10:50) *

Hello eu am bilet de la 1 iunie. Sper sa fie bine si promit sa revin cu detalii cand ma intorc.
novalex1981

QUOTE (kitty_jk @ May 7 2008, 21:45) *

KITTY,

cand te intorci din corfu sa ne expui si noua parerea ta .....eu o sa plec la hotel alonakia pe 25 aug....presupun ca o sa te plimbi pe unde vei apuca ...ce m-ar interesa ...preturile la taverne,restaurante(ce ai recomanda sa alegem si ce nu )..de unde putem face excursii catre alte statiuni(pe cont propriu nu prin agentiile de turism )...pe plaja cat costa un sezlong de inchiriat si daca sunt necesari acei papucei pentru plaja si apa ?....apoi daca 600-700 eur ne-ar ajunge pentru cheluielile de acolo....acum am mai primit raspunsuri ...de genul : la limita....pai logic ca in buzunar fiecare si-ar dori sa fie nelimitat dar asta este situatia:D....eu si prietena avem demipensiune la alonakia ....asa ca pentru preturile as fi interesat numai pentru pranz....si la magazine pentru sucuri,bere,dulcuri...

multumesc
LIVIAA
Buna seara! Am tot citit pe net despre Corfu si inclin spre Agios Gordis sau Sidari. Am inteles ca Agios Gordis este linistita si ca seara nu prea ai ce face. Asa e? In Sidari stiti ceva locuri de cazare la apartamente? Sunt cluburi?
dimonty
QUOTE (R0BERT @ May 8 2008, 13:38) *
ai idee cam la ce distanta de plaja se afla? Eu merg la sfarsitul lui august, deci mi-ar prinde bine o parere sa stiu ce ma asteapta. biggrin.gif Desi inca nu am facut rezervare, asteptand marele targ de turism, poate vine cu vreo oferta. smile.gif

Uite ca sa ti faci o idee wink.gif
tweetyC5
Multumesc To3oths, Razvanpana si Toopeu pentru sfaturi, dar in mare cam asta e planul, daca nu mai pot am sa opresc nu-i problema, nu sunt inconstient. Berea ma interesa doar pentru sejur nu si pentru drum. Daca a fost cineva vreodata oprit de politie sau stie legislatia la ei, nu obisnuiesc sa beau dar vara la plaja mai merge cate o bere.
Si pentru angelicadraghicescu, noi plecam pe 16.06 pe la ora 7 din Suceava, e bine macar ca sunt niste romani in fata, voi din ce oras plecati ??

maz_max
QUOTE (tweetyC5 @ May 9 2008, 12:07) *
Multumesc To3oths, Razvanpana si Toopeu pentru sfaturi, dar in mare cam asta e planul, daca nu mai pot am sa opresc nu-i problema, nu sunt inconstient. Berea ma interesa doar pentru sejur nu si pentru drum. Daca a fost cineva vreodata oprit de politie sau stie legislatia la ei, nu obisnuiesc sa beau dar vara la plaja mai merge cate o bere.
Si pentru angelicadraghicescu, noi plecam pe 16.06 pe la ora 7 din Suceava, e bine macar ca sunt niste romani in fata, voi din ce oras plecati ??

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta politiei..eu acum doi ani nu am vazut picior de politist pe toata insula..mai mult eu am facut si accident pe drum..si a trebuit sa stau doua zile dupa ei pana sa imi elibereze un proces-verbal..nici nu au vrut sa coboare din sectie sa se uite la masina sa vada ce si cum..s-au uitat pe geam la ea..
novalex1981
to3oths,

imi poti spune cum s-ar putea ajunge din agios gordis la aqualand?....sejurul il incep in 26 aug..dar nici eu nici prietena nu avem permis auto ...:)orice info ar fi util
to3oths
QUOTE (novalex1981 @ May 9 2008, 14:20) *
to3oths,

imi poti spune cum s-ar putea ajunge din agios gordis la aqualand?....sejurul il incep in 26 aug..dar nici eu nici prietena nu avem permis auto ...:)orice info ar fi util

Luati un ATV(il inchiriati) sau un scooter. Pe picioare nu puteti ajunge, e destul de mare distanta pt a merge pe picioare. Deci, din Agios Gordios o luati spre Sinarades(la prima intersectie pe care o intilniti dupa ce ati iesit din Agios Gordios faceti la stinga), traversati satul Sinarades, la iesire din sat, la intersectie, faceti iar la stinga catre Pelekas si mergeti drept pina la urmatoarea intersectie unde faceti la dreapta(pe tabela scrie Kerkyra). La urmatoarea intersectie faceti la stinga si o tineti tot asa pina in Agios Ioannis(nu foarte departe de acest punct). Veti intilni iarasi o intersectie, semaforizata de asta data, o tineti inainte si imediat dupa curba se vede deja Aqualand-ul. Autobuz care sa mearga special la Aqualand nu exista, ci doar cele care fac curse ce trec prin fata Aqualand-ului si o au in traseu ca statie(acestea sint autobuzele verzi). Dar din Agios Gordios nu exista direct autobuz pt Aqualand. ATV-urile pot fi inchiriate de oricine, din cite stiu eu nu e nevoie de vreun permis special(desi ca sa poti conduce in mod normal ATV tre' sa ai permis, dar ca sa le inchirieze, de multe ori trec cu vederea acest lucru).
anaradu
buna,

imi pare rau ca va dezumflu pe cei care vreti sa plecati spre corfu. mie nu mi-a placut deloc. a fost a 18-a insula greceasca pe care am fost si mi-a placut cel mai putin, chiar deloc. chiar si thassos este superba fata de asta. din punctul meu de vedere, si-a pierdut definitiv farmecul grecesc si mi-e si acum greu sa o identific ca teritoriu grecesc.

am stat undeva in nord, in roda, langa acharavi, la "roda garden village" - 4 stele - all inclusive. hotelul dragutel, apartamente mistocute, masa comestibila. fiind un hotel micut - cred ca mai putin de 150 camere - mancarea nu era foarte diversificata: cel mult trei carni si cateva legume. nema dulciuri, daca nu pui la socoteala cateva fructe banale (mere, pere, banane) si o budinca d-aia la plic. inghetata naspa, da' din belsug. sucuri ok, bere buna, alcool destul de diversificat. animatia - penibila!

in rest, o piscina destul de cochetica si destul de mare, cu prea putine sezlonguri pentru toti turistii. hotelul e despartit de plaja de un drum aproape necirculat. plaja de pietre, cu sezlonguri pe care tre sa le platesti, chit ca sunt ale hotelului...

desi eram cu masinile (constanta, varna, burgas, ormeni, alexandroupolis, salonic, meteora, igoumenitsa - de remarcat muntii epiri,senzationali si loc de bastina al olimpiei, mama lui alexandru cel machedon), am inchiriat atv-uri (25 euro pe zi!!!) ne-am dat cu ele de ne-au sarit creierii, dar n-am reusit sa plecam cu ele mai departe de sidari, ca ne ardea cumplit soarele.

nordul e parca mai dragut decat sudul, depersonalizat total. tin minte ca am fost intr-un orasel din sud, cica cel mai "tare" de pe insula, plin de englezi beti turta, in care am incercat sa gasim o taverna greceasca. singura pe care am gasit-o facea "pasta home made". peste tot english breakfast, pizza, paste, chinezarii, pana si restaurant australian...

dupa mine, singurele locuri care merita vazute sunt kerkira si paleokastritsa.

cat despre corfu, v-am spus: nici gand sa mai calc pe acolo. vreti insule grecesti? mergeti in ciclade: mikonos, santorini, naxos, serifos. sau in sporade - mult mai aproape de noi - alonissos, skiatos, skopelos. sau - mult mai aproape - lesbos (ma rog, mitilini, mai nou). corfu e si departe si degeaba....
bombonica
QUOTE (LIVIAA @ May 8 2008, 21:16) *
Buna seara! Am tot citit pe net despre Corfu si inclin spre Agios Gordis sau Sidari. Am inteles ca Agios Gordis este linistita si ca seara nu prea ai ce face. Asa e? In Sidari stiti ceva locuri de cazare la apartamente? Sunt cluburi?

In Sidari noi am luat la Haroula Apartments, are review-uri bune si e f ieftin. Singurul dezavantaj este ca iti trebuie masina ca sa ajungi la plaja sau in oras
Garosica
despre benitses ce stiti? plec vara asta intr-un fel d tabara la vila mary parca in benitses.am platit cam putin totusi 82 d euro si 250 d ron, nu avem mancare inclusa.multumesc biggrin.gif
novalex1981
QUOTE (to3oths @ May 9 2008, 16:33) *
Luati un ATV(il inchiriati) sau un scooter. Pe picioare nu puteti ajunge, e destul de mare distanta pt a merge pe picioare. Deci, din Agios Gordios o luati spre Sinarades(la prima intersectie pe care o intilniti dupa ce ati iesit din Agios Gordios faceti la stinga), traversati satul Sinarades, la iesire din sat, la intersectie, faceti iar la stinga catre Pelekas si mergeti drept pina la urmatoarea intersectie unde faceti la dreapta(pe tabela scrie Kerkyra). La urmatoarea intersectie faceti la stinga si o tineti tot asa pina in Agios Ioannis(nu foarte departe de acest punct). Veti intilni iarasi o intersectie, semaforizata de asta data, o tineti inainte si imediat dupa curba se vede deja Aqualand-ul. Autobuz care sa mearga special la Aqualand nu exista, ci doar cele care fac curse ce trec prin fata Aqualand-ului si o au in traseu ca statie(acestea sint autobuzele verzi). Dar din Agios Gordios nu exista direct autobuz pt Aqualand. ATV-urile pot fi inchiriate de oricine, din cite stiu eu nu e nevoie de vreun permis special(desi ca sa poti conduce in mod normal ATV tre' sa ai permis, dar ca sa le inchirieze, de multe ori trec cu vederea acest lucru).

Multumesc frumos pentru promptitudinea raspunsului tau....ATV sau scooter nu inchiriez(cunosc pe cineva care nu demult a fost in Grecia si a avut o experienta foarte foarte urata cu inchi\0ierea unei masii---accident----pagube----ce sa mai ...sad.gif )...mai ales ca pana acum am condus doar bicicleta (si cu aceea am doborat cateva garduri smile.gif) )....Daca ma poti ajuta in a-mi spune autocarele verzi care trec pe langa Aqualand din ce statiune pleaca....sa imi pot face un traseu cu plecare din Ag Gordis catre aceea statiune apoi de acolo Aqualand:D...

Mersi
yesyesyesyo
Salutare,
plec si eu pe 9 iunie cu masina spre Corfu. Adica Giurgiu - Ruse - Sofia - Salonic - Iougmenitsa etc.
Sunt aproximativ 1200 de km pe care nu stiu daca sunt in stare sa-i fac intr-o zi, mai ales ca voi fi singurul sofer, si as vrea tare mult sa opresc undeva.
Sa imi spuneti va rog daca stiti vreun hotel de tranzit cam pe la Salonic (+- 100km), nimic deosebit, ma multumesc cu un pat decent, aici pretul este primul criteriu smile.gif
Va multumesc!
alexica08
Buna la toti din nou...
Pana la urma mi-am luat bilete la Eleni Apartments in Ipsos, Corfu. Imi poate spune cineva ceva despre vila si statiune? Am inteles ca plaja e ok, ca statiunea e agitata asa cum mi-am dorit...Stiti ceva preturi?
novalex1981
Salutari,

Am tot citit topicurile despre Grecia si Corfu...dar in foarte putine sunt aspectele legate de preturile de la magazine,taverne sau restaurante...Despre cazare se tot ofera preturile ba pe paginile de net ale hotelurilor sau alti useri dau preturile pe care le-au platit anul trecut ...
Ca sa numai lungesc deschid acest topic pentru cei care nu au mai fost niciodata in Corfu sau Grecia pentru a-si putea calcula un buget aferent si altor cheltuieli ..

ex: in statiunea x...eu care am fost recomand taverna y (datorita preturilor mici care le are ...sau ca nu stiu ce mancare mi-a placut enorm )...

Desigur cei mai vechi de pe forum o sa spuna ca s-a mai discutat acest aspect ...CORECT...dar pentru cine nu a mai fost detalii suplimentare mereu sunt binevenite ....pentru ca raspunsuri de genul: poti sa te duci cu 300 eur/pers si sa ai concediul ok...la fel de ok poti sa il ai si cu 900eur...ca toata lumea care isi planifica un concediu are un buget fix....si asa prin acest topic putem sorta mai bine locatia pentru potentialul concediu ....

Mi s-a spus ca cei care au fost in Grecia nu doresc ca sa impartaseasca cu "incepatorii" informatii suplimentare ...sper ca acest topic aici ca sa imi dea mie dreptate biggrin.gif
Peachy
QUOTE (novalex1981)
Salutari,

Am tot citit topicurile despre Grecia si Corfu...

Ceea ce ai deschis tu mai sus se numeste un POST in cadrul unui topic care se numeste "Insula Corfu", iar daca esti interesat doar de latura financiara esti liber sa cauti pe net sau sa gasesti/soliciti aici informatiile dorite.
Preturile se pot schimba si chiar se schimba de la an la an, asa ca orice discutie/catalogare a serviciilor strict pe tema asta n-are nici un viitor.

Daca citesti atent paginile topicului vei observa ca absolut toti cei care scriu despre experientele traite in Corfu dau si recomandari personale si preturi smile.gif
Si, da, astia de mai sus sunt chiar cei despre care tu ai auzit ca-si pun fermoar la gura ...

PS. Din cate vad ai primit raspunsuri la tot ce ai dorit sa cunosti, si nu de la oricine ...
Nu de alta dar pe pagina din urma am vazut pe unul care-si etala cunostintele despre Corfu cu toate ca n-a pus inca piciorul pe acolo.
novalex1981
QUOTE (Peachy @ May 13 2008, 23:51) *
Ceea ce ai deschis tu mai sus se numeste un POST in cadrul unui topic care se numeste "Insula Corfu", iar daca esti interesat doar de latura financiara esti liber sa cauti pe net sau sa gasesti/soliciti aici informatiile dorite.
Preturile se pot schimba si chiar se schimba de la an la an, asa ca orice discutie/catalogare a serviciilor strict pe tema asta n-are nici un viitor.

Daca citesti atent paginile topicului vei observa ca absolut toti cei care scriu despre experientele traite in Corfu dau si recomandari personale si preturi smile.gif
Si, da, astia de mai sus sunt chiar cei despre care tu ai auzit ca-si pun fermoar la gura ...

PS. Din cate vad ai primit raspunsuri la tot ce ai dorit sa cunosti, si nu de la oricine ...
Nu de alta dar pe pagina din urma am vazut pe unul care-si etala cunostintele despre Corfu cu toate ca n-a pus inca piciorul pe acolo.

Corect pentru mine acum este destul de clar ....cam din toate punctele de vedere....aproape niciodata nu poti sa sti ce iti rezerva viitorul la fata locului ....Am solicitat si mi s-a raspuns cat de mult posibil ...acum...am pus acel post \0e mai sus pentru cei care au fost in Corfu anul acesta ...in caz ca la anumite lucruri preturile s-au modificat sa cunoasca si cei care intentioneaza ca si mine sa faca primul sejur in insula ....Sper ca nu am deranjat pe nimeni care a postat experientele anterioare....Ceea ce se poate face si ma refer la excursiile in insula,mijloacele de transport si cazare au fost si sunt ,pentru oricine care este "necunoscator",informatii mult mai complexe decat orice search avansat prin google smile.gif

Referitor la preturile care ai spus mai sus ...preturile care sunt date sunt cele pentru cazare ..poate nu ma exprim cum trebuie : uite un exemplu: un grec vrea sa vina la mamaia ...se duce la agentiile din grecia intreaba cat costa un sejur (ii se ofera alternative de hoteluri)...apoi omul este in balanta ...si incearca sa sune la hotelul x din mamaia care i-a placut foarte mult si sa intrebe cat costa o camera la receptie...constata ca pretul de receptie este mai mic decat cel de la agentie smile.gif)....sa presupunem ca are masina personala ...intra pe un site de genul acesta si intreaba alti useri cati km sunt pana acolo care ar fi cel mai bun drum pe care sa il aleaga acolo ...deci din start : isi poate face rezervarea direct la hotel ...ajunge prin mijloace proprii la hotel pe ruta x sau y ...dar ce face grecul in mamaia cand el nu a mai fost deloc aici....unde sa manance ...:-?...poate intru si eu pe acel site si spun ....frate ai sute de locuri unde sa manaci ,...vrei sa mananci cu 3 eur(100mii) ai destule locuri...da poti sa mananci si cu 20-30-40-50 eur o masa ....si atat ....nu i-as mai spune ...ca la 3 eur ...are sanse de 99.99 % sa ajunga sa faca o vizita pe la spital biggrin.gif...dehhh.....sau daca am fost eu in mamaia ...de ce sa ii spun lui ...dute la localul ala ca are preturi super si mancarea ceea mai buna ...macar are posibilitatea de a se ghida ...cum a facut-o si cand a ales locul de cazare si mijlocul de transport...

Ceea ce am incercat eu sa fac prin acel post ....TRAIM IN ROMANIA ...si foarte putini USERI al acestui site au salarii de 1000-2000 eur pe luna .....sa spuna da plec in concediu si nu conteaza cat dau ....sincer ideea cu nu conteaza se preteaza la oricare indiferent de buget .....ai 500 de eur ...ii papi pe toti ....daca ai 2000 mai bine ....dar tot se duc ....vazusem in topicul GRECIA (parca) pe cineva care a fost in PARALIA si a facut o poza la pancarta din fata unei taverne cu pretuile care sunt acolo ....unora poate sa spuna ca e "taranie curata".....dar pe cati dintre ei a ajutat acel lucru wink.gif....nu spun acum ....mey care plecati in Corfu lasat-ti pozele la apa..pesti...sau peisaje si incepeti sa vanati pancartele cu preturi la terase smile.gif)....dar totusi cand cineva a fost sau se duce acolo ....nu a intrat in prima taverna si acolo a mancat ...povestiti si aceste experiente ....v-au luat cateva ore ca sa alegeti ....

Cu speranta ca nu v-ati plictisit citind ceea ce am debitat pe aici ...

O zi placuta tuturor
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.