LIVIAA
8th May 2008, 21:16
Buna seara! Am tot citit pe net despre Corfu si inclin spre Agios Gordis sau Sidari. Am inteles ca Agios Gordis este linistita si ca seara nu prea ai ce face. Asa e? In Sidari stiti ceva locuri de cazare la apartamente? Sunt cluburi?
tweetyC5
9th May 2008, 11:07
Multumesc To3oths, Razvanpana si Toopeu pentru sfaturi, dar in mare cam asta e planul, daca nu mai pot am sa opresc nu-i problema, nu sunt inconstient. Berea ma interesa doar pentru sejur nu si pentru drum. Daca a fost cineva vreodata oprit de politie sau stie legislatia la ei, nu obisnuiesc sa beau dar vara la plaja mai merge cate o bere.
Si pentru angelicadraghicescu, noi plecam pe 16.06 pe la ora 7 din Suceava, e bine macar ca sunt niste romani in fata, voi din ce oras plecati ??
novalex1981
9th May 2008, 14:20
to3oths,
imi poti spune cum s-ar putea ajunge din agios gordis la aqualand?....sejurul il incep in 26 aug..dar nici eu nici prietena nu avem permis auto ...:)orice info ar fi util
anaradu
11th May 2008, 22:30
buna,
imi pare rau ca va dezumflu pe cei care vreti sa plecati spre corfu. mie nu mi-a placut deloc. a fost a 18-a insula greceasca pe care am fost si mi-a placut cel mai putin, chiar deloc. chiar si thassos este superba fata de asta. din punctul meu de vedere, si-a pierdut definitiv farmecul grecesc si mi-e si acum greu sa o identific ca teritoriu grecesc.
am stat undeva in nord, in roda, langa acharavi, la "roda garden village" - 4 stele - all inclusive. hotelul dragutel, apartamente mistocute, masa comestibila. fiind un hotel micut - cred ca mai putin de 150 camere - mancarea nu era foarte diversificata: cel mult trei carni si cateva legume. nema dulciuri, daca nu pui la socoteala cateva fructe banale (mere, pere, banane) si o budinca d-aia la plic. inghetata naspa, da' din belsug. sucuri ok, bere buna, alcool destul de diversificat. animatia - penibila!
in rest, o piscina destul de cochetica si destul de mare, cu prea putine sezlonguri pentru toti turistii. hotelul e despartit de plaja de un drum aproape necirculat. plaja de pietre, cu sezlonguri pe care tre sa le platesti, chit ca sunt ale hotelului...
desi eram cu masinile (constanta, varna, burgas, ormeni, alexandroupolis, salonic, meteora, igoumenitsa - de remarcat muntii epiri,senzationali si loc de bastina al olimpiei, mama lui alexandru cel machedon), am inchiriat atv-uri (25 euro pe zi!!!) ne-am dat cu ele de ne-au sarit creierii, dar n-am reusit sa plecam cu ele mai departe de sidari, ca ne ardea cumplit soarele.
nordul e parca mai dragut decat sudul, depersonalizat total. tin minte ca am fost intr-un orasel din sud, cica cel mai "tare" de pe insula, plin de englezi beti turta, in care am incercat sa gasim o taverna greceasca. singura pe care am gasit-o facea "pasta home made". peste tot english breakfast, pizza, paste, chinezarii, pana si restaurant australian...
dupa mine, singurele locuri care merita vazute sunt kerkira si paleokastritsa.
cat despre corfu, v-am spus: nici gand sa mai calc pe acolo. vreti insule grecesti? mergeti in ciclade: mikonos, santorini, naxos, serifos. sau in sporade - mult mai aproape de noi - alonissos, skiatos, skopelos. sau - mult mai aproape - lesbos (ma rog, mitilini, mai nou). corfu e si departe si degeaba....
alexica08
13th May 2008, 07:04
Buna la toti din nou...
Pana la urma mi-am luat bilete la Eleni Apartments in Ipsos, Corfu. Imi poate spune cineva ceva despre vila si statiune? Am inteles ca plaja e ok, ca statiunea e agitata asa cum mi-am dorit...Stiti ceva preturi?