Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

tweetyC5

Buna ziua, si noi mergem in Corfu, statiunea Moraitika, hotel Nasos & Daisy, 396 euro, 10 nopti, doua persoane, cu mic dejun, in perioada 17-27 iunie, cu masina, sper sa ajungem fara oprire. Stiu ca plaja nu e fantastica dar avand masina poate o sa alegem alte plaje. O intrebare insa: stie cineva cum e legea la ei, se poate bea o bere la volan sau este ca la noi fara alcool ? Si de la ce ora se poate trece cu ferryboat-ul ?
maz_max
QUOTE (andreea204 @ Apr 21 2008, 11:29) *
Salutare tuturor. Eu as vrea sa merg in Kavos...din am inteles sunt f multe baruri si discoteci acolo..Imi place agitatia. Problema este ca m-au cam speriat cele scrise despre englezi. Chiar asa groaznici sunt? Din partea mea pot sa bea si sa urle pana crapa...faza este sa nu fie si agresivi..sa nu se ia de mine doar ca trec pe "strada lor". Fara batai, violuri etc... Nu e chiar asa de speriat..nu?

Nici vorba..eu am fost acum doi ani in Corfu si am stat si 3 zile in Kavos..daca as fi stiut cum e as fi stat probabil toata vacanta acolo..asa am ajuns acolo doar la final..lumea se distreaza la maxim pe acolo..scandal nu am vazut decat la o terasa unde se urmarea un meci arsenal-west ham..si era oarecum inevitabil sa se intample asta..in rost totul bine si fumos..cazarea este undeva pe la 20-50 euro..iar atmosfera e super tare..bineinteles nu e locul pentru mers cu familia la relaxare..dar pentru asta exista restul insulei..asa ca eu cred ca e bine venit locul asta acolo..mai ales ca e oarecum izolat in sudul insulei..nu vad de ce ar deranja..nu iti place nu te duci..

aimee2003
Gata!Am platit avansul pentru H Alonakia, din 19 august.Partea asta am rezolvat-o!Stie cineva un hotel in Salonic, curat cu mic dejun bun, pana in 70 euro?Sau alta varianta de cazare pe langa Salonic?
alyf81
buna
ce stiti despre hotelul adriatic view din agios gordis? conditiile de cazare sunt ok? se merita? aveti poze cu el?
merci
andreea204
QUOTE (maz_max @ Apr 22 2008, 12:48) *
Nici vorba..eu am fost acum doi ani in Corfu si am stat si 3 zile in Kavos..daca as fi stiut cum e as fi stat probabil toata vacanta acolo..asa am ajuns acolo doar la final..lumea se distreaza la maxim pe acolo..scandal nu am vazut decat la o terasa unde se urmarea un meci arsenal-west ham..si era oarecum inevitabil sa se intample asta..in rost totul bine si fumos..cazarea este undeva pe la 20-50 euro..iar atmosfera e super tare..bineinteles nu e locul pentru mers cu familia la relaxare..dar pentru asta exista restul insulei..asa ca eu cred ca e bine venit locul asta acolo..mai ales ca e oarecum izolat in sudul insulei..nu vad de ce ar deranja..nu iti place nu te duci..

Multumesc mult. M-am mai linistit. Voi cauta oferte sa vad ce gasesc. Spune-mi ,te rog, ai fost pe cont propriu sau cu agentie?Noi nu avem masina...dar daca este mai convenabil fara agentie cautam transport. Daca poti sa imi recomanzi cateva locuri de cazare si mai ales daca pretul este pe camera sau pe persoana..noi suntem 2.
maz_max
QUOTE (andreea204 @ Apr 24 2008, 09:27) *
Multumesc mult. M-am mai linistit. Voi cauta oferte sa vad ce gasesc. Spune-mi ,te rog, ai fost pe cont propriu sau cu agentie?Noi nu avem masina...dar daca este mai convenabil fara agentie cautam transport. Daca poti sa imi recomanzi cateva locuri de cazare si mai ales daca pretul este pe camera sau pe persoana..noi suntem 2.

Eu am fost pe cont propriu cu masina..ti-as recomanda totusi sa mergi daca poti cu avionul(vei gasi multe oferte iar daca te hotarasti de acum ai pret super..).. cu masina e un chin pana acolo..dar tot pe cont propriu..cu agentie din cate stiu e cam dubios in grecia si mai ales in corfu..nu stii unde te cazeaza..cazarea e de persoana..eu am dat 35 euro de persoana intr-un fel de pensiune sau hostel cum vrei sa-i zici chiar pe malul marii..nu mai stiu cum ii zicea..Kostas sau cam asa ceva..dar vei gasi acolo cazare chiar daca nu rezervi inainte..iar la banii astia am avut 2 paturi..doua scaune..o masa..dulap..balcon..si baie in camera..adica exact ce-ti trebuie..sau cel putin mie..iar transportul pe insula rezolvi cu atv..scuter sau bus..deci nici nu ai avea nevoie de masina..acum depinde de bugetul vostru cu agentie vei ajunge la un pret mai mic..dar nu cu mult..in schimb pe cont propriu eviti toate problemele ce pot aparea cu agentia..si dormi..mananci..pleci..unde vrei tu..
Peachy
QUOTE (maz_max @ Apr 24 2008, 11:37) *
... cu masina e un chin pana acolo..

Asta doar daca vezi traseul ca o statie cu metroul, adica sa vrei sa ajungi la destinatie cat mai repede si sa ignori totul pana acolo. Personal am savurat fiecare minutel din ruta aleasa.

@andreea204
Daca doresti doar sa ajungi cat mai repede la destinatie atunci "maz_max" are dreptate, drumul cu masina nu-i o alegere prea buna. Ramane totusi avantajul ca poti gasi o cazare la un pret mult mai bun.
Pe cont propriu, avionul se poate lua doar din Budapesta, parca Wizz Air, nu sunt sigur.

maz_max
QUOTE (Peachy @ Apr 24 2008, 14:05) *
Asta doar daca vezi traseul ca o statie cu metroul, adica sa vrei sa ajungi la destinatie cat mai repede si sa ignori totul pana acolo. Personal am savurat fiecare minutel din ruta aleasa.

Nu stiu ce alegere ai facut dar probabil nu una foarte diferita de a mea..eu am vazut drumul cam asa..bulgaria-vamesi nesimtiti..gropi in asfalt mai ceva ca la noi..prostituate pe marginea drumului..grecia-prima parte autostrada..a doua parte poate fi catalogata ca avand un peisaj dragut..asta daca nu conduci..asemenea serpentine nu am vazut nici pe Rucar-Bran..te scapa poate doar calatoria cu ferry-ul..iar in Corfu aglomeratia e comparabila cu cea de la orele diminetii din Bucuresti..tot timpul..cel putin in Corfu Town..poate sunt eu mai comod dar greseala asta nu o mai fac niciodata..
Peachy
QUOTE (maz_max @ Apr 24 2008, 13:22) *
Nu stiu ce alegere ai facut dar probabil nu una foarte diferita de a mea..eu am vazut drumul cam asa..bulgaria-vamesi nesimtiti..gropi in asfalt mai ceva ca la noi..prostituate pe marginea drumului..grecia-prima parte autostrada..a doua parte poate fi catalogata ca avand un peisaj dragut..asta daca nu conduci..asemenea serpentine nu am vazut nici pe Rucar-Bran..te scapa poate doar calatoria cu ferry-ul..iar in Corfu aglomeratia e comparabila cu cea de la orele diminetii din Bucuresti..tot timpul..cel putin in Corfu Town..poate sunt eu mai comod dar greseala asta nu o mai fac niciodata..

Din fericire traseul meu a fost cu totul altul smile.gif
Ziua 1: din Timisoara, tranzit Serbia + Macedonia, Larisa, Meteore.
Ziua 2: Ioannina, Igoumenitsa, Corfu Town, Paleokastritsa.

Prin Corfu Town am fost cel putin de 2 ori (in afara de sosire si plecare) si n-am avut nicio problema cu traficul. De regula lasam masina in parcarea privata de langa cetatea noua.

La intoarcere am facut Igoumenitsa - Ioannina pe vechiul drum national (venisem pe Egnatia) unde am avut parte de peisaje absolut superbe.
maz_max

Da se pare ca traseul nostru a coincis doar pe bucata Ioannina-Igoumenitsa..pe acelasi drum am fost si eu si intr-adevar peisajul e super..daca nu conduci cum am mai zis..si daca nu intra un tir in tine..cum am patit noi..iar prin Corfu Town eu am fost numai cu masina pe toate stradutele alea ca sa caut o sectie de politie sa declar accidentul vreo doua zile si mi-a ajuns..dupa aia am inchiriat un atv..
andreea204
Cei care au stat in KAVOS va rog sa imi spuneti cateva locuri de cazare.
Peachy
QUOTE (maz_max @ Apr 24 2008, 14:14) *
..si daca nu intra un tir in tine..cum am patit noi..iar prin Corfu Town eu am fost numai cu masina pe toate stradutele alea ca sa caut o sectie de politie sa declar accidentul vreo doua zile si mi-a ajuns..dupa aia am inchiriat un atv..

Acum te-nteleg, imi pare rau sad.gif
Un accident, chiar si usor, strica orice concediu mai ales in afara tarii.
angelicadraghiceanu
QUOTE (tweetyC5 @ Apr 22 2008, 11:36) *
Buna ziua, si noi mergem in Corfu, statiunea Moraitika, hotel Nasos & Daisy, 396 euro, 10 nopti, doua persoane, cu mic dejun, in perioada 17-27 iunie, cu masina, sper sa ajungem fara oprire. Stiu ca plaja nu e fantastica dar avand masina poate o sa alegem alte plaje. O intrebare insa: stie cineva cum e legea la ei, se poate bea o bere la volan sau este ca la noi fara alcool ? Si de la ce ora se poate trece cu ferryboat-ul ?

Salut "tweety C5" ! rolleyes.gif
Noi suntem o familie din Bucuresti care plecam spre Corfu statiunea Agios Ioanis Peristeron in data de 16.06.08 dimineata orele 3 sau 4. Avem cazarea incepand din data de 18.06.,dar vrem sa facem o oprire de o noapte, doua la Meteore pentru a vizita dar mai ales pentru odihna deoarece traseul este foarte obositor. Daca sunteti interesati de companie si va permite timpul pentru un popas, am putea strabate drumul impreuna. thumbup.gif
Q man
QUOTE (Peachy @ Apr 24 2008, 15:02) *

Prin Corfu Town am fost cel putin de 2 ori (in afara de sosire si plecare) si n-am avut nicio problema cu traficul. De regula lasam masina in parcarea privata de langa cetatea noua.

La intoarcere am facut Igoumenitsa - Ioannina pe vechiul drum national (venisem pe Egnatia) unde am avut parte de peisaje absolut superbe.

Salut! Cu cazarea in prima zii ...cum te-ai descurcat? ai gasit acolo sau ai rezervat camera din tara? mergem si noi in Corfu, si am dori sa ramanem o noapte pe langa Salonic, undeva la jumatatea drumului.
Multumesc.
ticomatic2003
QUOTE (Peachy @ Apr 24 2008, 15:02) *

Salut,Peachy!M-ar interesa daca ai putea detalia un pic drumul tau pe Egnatia.Daca erau multe santiere pe el intr-un cuvant cum se circula pe acea autostrada?
Q man
QUOTE (Q man @ Apr 25 2008, 08:24) *
Salut! Cu cazarea in prima zii ...cum te-ai descurcat? ai gasit acolo sau ai rezervat camera din tara? mergem si noi in Corfu, si am dori sa ramanem o noapte pe langa Salonic, undeva la jumatatea drumului.
Multumesc.

Din Igoumenitsa si pana in Corfu Town cat costa traversarea cu ferry-boat-ul? per masina, per persoana?
Multumesc.
Peachy
QUOTE (Q man)
Multumesc.

Am innoptat la Kalampaka (Meteore), fara nicio rezervare am gasit fara probleme la 10:30 noaptea (hotel Famisi Eden). Pe net am gasit doar 2 sau 3 in Kalampaka, dar acolo erau doar in zona unde am stat vreo 10 hoteluri. Si in Salonic probabil poti gasi fara rezervare, iar in functie de traseu poti gasi inainte sau dupa Salonic daca vrei sa nu fie prea scump.

QUOTE (Q man)
Din Igoumenitsa si pana in Corfu Town cat costa traversarea cu ferry-boat-ul? per masina, per persoana?
Multumesc.

Pentru 1 masina si 3 persoane am platit 50 Eur, detaliat nu mai tin minte ... parca 6-7 Eur/persoana si restul masina. Pretul e identic indiferent de ferry, la dus am nimerit un ferry mai mic unde incarcarea se facea prin puntea fata. Traversarea dureaza cam 1:30 ore.

QUOTE (ticomatic2003)
Salut,Peachy!M-ar interesa daca ai putea detalia un pic drumul tau pe Egnatia.Daca erau multe santiere pe el intr-un cuvant cum se circula pe acea autostrada?

La dus, venind dinspre Kalampaka spre Ioannina, Egnatia e fragmentata, erau gata cam 2-3 tuneluri si cativa Km de autostrada. Din Ioannina spre Igoumenitsa e finalizata cam 75-80%.
La intors, intre Ioannina si Panagia (parca vreo 70 km) e drum national dupa care mergi pe Egnatia pana la Salonic.
andreea204
Cine poate sa imi spuna si mie ceva despre Stavros Apartments Kavos Corfu . Multumesc mult.
alexica08
QUOTE (Q man @ Apr 25 2008, 08:11) *
Multumesc.

traversarea te costa 6 euro/persoana si 14 euro/masina iar ultimul ferryboat este la 21,30 si ajungi in Kerkyra la 23,15.
Peachy
QUOTE (alexica08 @ Apr 27 2008, 10:03) *
traversarea te costa 6 euro/persoana si 14 euro/masina iar ultimul ferryboat este la 21,30 si ajungi in Kerkyra la 23,15.

Ciudat ... 14 eur/auto e cam putin. Stiu sigur ca m-a costat aproape 50 eur atat la dus cat si la intors, asa ca am dupa un search rapid pe net am gasit preturile: 5,80 eur/pers si 27,10 eur/auto, in cazul meu 3 pers + auto totalul este de 44,5 eur. Sa fie preturi diferite in functie de sezon sau de clasa de comfort?
"to3oths" stii tu cumva?

Paste Fericit smile.gif
jovi
Revin cu o intrebare...are cineva informatii despre Sidari Village Hotel din Sidari? Apar in oferta Christian Tour si vroiam sa stiu daca a fost cineva pe acolo. As vrea sa merg in august cu copilul meu de 2 ani si jumatate. Multumesc pentru orice informatii despre Sidari.
to3oths
QUOTE (Peachy @ Apr 27 2008, 16:39) *
Ciudat ... 14 eur/auto e cam putin. Stiu sigur ca m-a costat aproape 50 eur atat la dus cat si la intors, asa ca am dupa un search rapid pe net am gasit preturile: 5,80 eur/pers si 27,10 eur/auto, in cazul meu 3 pers + auto totalul este de 44,5 eur. Sa fie preturi diferite in functie de sezon sau de clasa de comfort?
"to3oths" stii tu cumva?

Paste Fericit smile.gif

Cam astea sint preturile, astea pe care le-ai spus tu, peachy. Aprox 6 euro/pers si 30 pe masina.

Cristos A Inviat!
bogdan_galetuse
parca a fost cineva din timisoara, m-ar interesa daca se poate face drumul dintr-una timisoara-corfu sau mai bine din 2 bucati, vreau sa plec cu masina si am inteles ca dupa salonic e destul de nasol.
kid2006
QUOTE (maz_max @ Apr 24 2008, 11:37) *
Eu am fost pe cont propriu cu masina..ti-as recomanda totusi sa mergi daca poti cu avionul(vei gasi multe oferte iar daca te hotarasti de acum ai pret super..).. cu masina e un chin pana acolo..

Din pacate, am studiat oferta in mare detaliu pentru avion si nu exista un drum convenabil, decat daca iei o cursa charter printr-una din agentiile care ofera asa ceva. Dar nu poti luat numai avionul, trebuie sa platesti si pachetul turistic pentru a beneficia de oferta de charter, fara vacanta inclusa un raspuns clar nu am primit...ori nu se poate ori pretul pe care mi-l dau doar pe charter e echivalent cu cel mai ieftin pachet de la ei cu cazare inclusa (deci nu merita). Alte linii nu zboara direct. Am luat pana la urma cu Aegean Airlines cu escala la Atena si apoi Atena-Corfu la un pret incredibil de mare 360 de euro de persoana, fara reducere pentru copil de 2 ani impliniti. Mi s-a parut f scump, dar asta e, am traversat Grecia anul trecut, un drum frumos dar f greu pentru o femeie insarcinata in aproape 7 luni cum voi fi eu in iunie... Si nu mai zic ca legatura la Atena e de kko, avem de stat 6 ore in aeroport, in Atena pentru zborul de Corfu...daca nu as avea burtica m-as duce sigur cu masina. E un drum frumos, iar santierele nu ne-au deranjat deloc pe drum (erau portiuni de autostrada bune, iar unele neterminate, prin munti, pe unde se circula pe o banda pe sens, dar cu scoala de soferi facuta pe soselele din Romania te descurci f bine).

Peachy
QUOTE (to3oths)
Cam astea sint preturile, astea pe care le-ai spus tu, peachy. Aprox 6 euro/pers si 30 pe masina.

Cristos A Inviat!

Adevarat A Inviat!

Multumesc pentru confirmare smile.gif

QUOTE (bogdan_galetuse)
parca a fost cineva din timisoara, m-ar interesa daca se poate face drumul dintr-una timisoara-corfu sau mai bine din 2 bucati, vreau sa plec cu masina si am inteles ca dupa salonic e destul de nasol.

Intr-o singura zi e obositor mai ales ca greul este pe ultima parte a drumului (Metsovo - Igoumenitsa). Eu am ales varianta asta doar la intoarcere, la dus am oprit la Meteore. Daca vrei sa mergi pe Egnatia la dus poti gasi un loc de dormit undeva pe traseu, unii prefera langa Salonic altii mai aproape de Metsovo. Putem vorbi daca vrei.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.