aimee2003
16th April 2008, 09:25
QUOTE (to3oths @ Apr 15 2008, 13:25)

Cum iesiti din portul orasului(pt ca veniti cu masina), veti gasi chiar la poarta portului indicator catre Pelekas, mergeti catre Pelekas(in drum urmati toate indicatoarele care va duc la Pelekas). In imediata apropiere a Pelekasului e o intersectie(reper o casa chiar pe mina dreapta cu fatada din piatra, iar pe mina stinga o taverna cu terasa, in fata veti vedea marginea drumului care duce la Pelekas plina de grafitti) care la stinga merge spre Sinarades, iar la dreapta spre Glyfada. Veti face stinga catre Sinarades(asta e satul caruia ii apartine Agios Gordios), treceti prin satul Sinarades si la iesirea din sat faceti la dreapta si drumul va duce direct in Agios Gordios. Practic Agios Gordios e in vestul insulei, opus orasului aproximativ. Si sa n-aiba parcare, parchezi masina la drumul principal, e loc destul in fata lor, insa io cred ca au si logic ar fi sa fie pe gratis. Mai exista un drum pe care-l veti descoperi foarte usor cind veti fi in Agios Gordios, dar acum nu va incurc cu el pt ca e mai dificil sa intelegeti cum sa ajungeti la el venind din port. E mai simplu prin Pelekas, desi ambele drumuri sint egale ca timp de parcurgere. Cel cu Pelekas e mai decongestionat in august oleaca.
Ce restrictii sa fie in Atena in august pt masini, nici una. faza e ca va nimeriti super in Atena in august, va fi putina lume, pt ca si grecii au concediu in perioada asta si "fug" toti in vacante, asa ca Atena e de vizitat in august, e mai relaxata atmosfera.
Multumesc mult de tot pentru informatiile detaliate!De asfel de informatii aveam nevoie si nu numai eu, ci toti cei de pe forum care le solicita!Cred ca oricine stie sa dea search pe google si sa gaseasca o harta,niste poze ale hotelului,dar ceea ce toti doresc sa afle sunt informatiile de genul pe care tu le oferi!
Multumesc inca odata!
to3oths
16th April 2008, 11:44
QUOTE (mzldan @ Apr 15 2008, 19:52)

salut
to3oths, o intrebare, intre delfinia - moraitika si pelekas beach - pelekas (cu tot ce presupune asta, hotel, zona, peisaje, taverne ...) ce ai alege??????????
pai sa-ti zic :
1. hotelul delfinia e asezat pe o proprietate la care ai acces direct de la sosea, are gradini, e cotat ca hotel bun. Zona insa, Moraitika este formata de-a lungul soselei , de o parte si de alta magazine si tabverne si baruri(mincarea e scumpa aici, fie ca e restaurany, taverna, snack-bar, pt ca e zona eminamente turistica) pe o distanta de aprox 600m-800m(cam asa). In rest nu e nimic! Peisaj nu, esti foarte departe de toate obiectivele de interes de vizitat, iar in iulie august circulatia este extraordinara in aceasta zona(este pe soseaua ce leaga sudul insulei de orasul Corfu). Plaja pe toata partea de est(inclusiv Moraitika) e cu pietricele. Inchipuieste-ti ca Moraitika este pustie in timpul iernii, trcei cu masina si parca e localitate fantoma. Numai vara se deschide, nu locuieste nimeni acolo permanent.
2. Pelekas beach hotel(daca am inteles bine), e chiar pe plaja Kontogialos(de nisip, ca toata partea vestica), intr-un golf foarte frumos. Este chiar pe plaja vecina cu Glyfada, adica golful de linga, si cu Agios Gordios. Pelekasul, satul, este locuit permanent. Inchipuieste-ti locul astfel : o colina foarte inalta, versantul estic vede catre oras, cel vestic spre mare si are plaja, iar in virf e satul, care are si un restaurnat foarte bun Alexander(nu stiu exact ce preturi, dar stiu ca e bun), are in virf observatorul lui Kaiser(vezi toata insula de acolo), peisaje super. La intrarea in satul Pelekas, la poalele colinei pe est este o alta taverna super(frecventat puternic de localnici, calitate si preturi foarte bune, chiar in intersectia despre care-i spuneam lui aimee mai sus - Stavrodromi Excelenta o recomand cu caldura, e chiar vis-a-vis de zidul cu grafitti). Esti f aproape de oras e lesne de ajuns, partea asta de insula e mai relaxata ca circulatie, sinteti f aproape de Aqualand. O alta taverna super chiar in zona(poate n-o sa va impresioneze din strada, insa intrati pt ca e de foarte buna) e Nurenberg, treci de Aqualand si mergi catre Kokkini si Giannades, pe soseaua principala, cam la vreo 3-4 km de Aqualand. O sa valingeti pe degete de ce fripturi si gratare face omu'!
Sa va zic ca sa intelegeti : pe coasta de sud est statiunile Moraitika, Messonghi, Perama si Benitses(in Benitses in sat mai locuieste ceva lume) sint pustii iarna, nu sint locuite, toate magazinele pe care le veti vedea sint turistice cu preturi in consecinta. De obicei unde este decit zona turistica si nu exista localnici, preturile sint foarte mari
Eu as alege Pelekas clar! Acuma depinde cu ce vii, cu masina sau nu.
ticomatic2003
16th April 2008, 12:10
QUOTE (to3oths @ Apr 16 2008, 11:44)

pai sa-ti zic :
1. hotelul delfinia e asezat pe o proprietate la care ai acces direct de la sosea, are gradini, e cotat ca hotel bun. Zona insa, Moraitika este formata de-a lungul soselei , de o parte si de alta magazine si tabverne si baruri(mincarea e scumpa aici, fie ca e restaurany, taverna, snack-bar, pt ca e zona eminamente turistica) pe o distanta de aprox 600m-800m(cam asa). In rest nu e nimic! Peisaj nu, esti foarte departe de toate obiectivele de interes de vizitat, iar in iulie august circulatia este extraordinara in aceasta zona(este pe soseaua ce leaga sudul insulei de orasul Corfu). Plaja pe toata partea de est(inclusiv Moraitika) e cu pietricele. Inchipuieste-ti ca Moraitika este pustie in timpul iernii, trcei cu masina si parca e localitate fantoma. Numai vara se deschide, nu locuieste nimeni acolo permanent.
2. Pelekas beach hotel(daca am inteles bine), e chiar pe plaja Kontogialos(de nisip, ca toata partea vestica), intr-un golf foarte frumos. Este chiar pe plaja vecina cu Glyfada, adica golful de linga, si cu Agios Gordios. Pelekasul, satul, este locuit permanent. Inchipuieste-ti locul astfel : o colina foarte inalta, versantul estic vede catre oras, cel vestic spre mare si are plaja, iar in virf e satul, care are si un restaurnat foarte bun Alexander(nu stiu exact ce preturi, dar stiu ca e bun), are in virf observatorul lui Kaiser(vezi toata insula de acolo), peisaje super. La intrarea in satul Pelekas, la poalele colinei pe est este o alta taverna super(frecventat puternic de localnici, calitate si preturi foarte bune, chiar in intersectia despre care-i spuneam lui aimee mai sus - Stavrodromi Excelenta o recomand cu caldura, e chiar vis-a-vis de zidul cu grafitti). Esti f aproape de oras e lesne de ajuns, partea asta de insula e mai relaxata ca circulatie, sinteti f aproape de Aqualand. O alta taverna super chiar in zona(poate n-o sa va impresioneze din strada, insa intrati pt ca e de foarte buna) e Nurenberg, treci de Aqualand si mergi catre Kokkini si Giannades, pe soseaua principala, cam la vreo 3-4 km de Aqualand. O sa valingeti pe degete de ce fripturi si gratare face omu'!
Sa va zic ca sa intelegeti : pe coasta de sud est statiunile Moraitika, Messonghi, Perama si Benitses(in Benitses in sat mai locuieste ceva lume) sint pustii iarna, nu sint locuite, toate magazinele pe care le veti vedea sint turistice cu preturi in consecinta. De obicei unde este decit zona turistica si nu exista localnici, preturile sint foarte mari
Eu as alege Pelekas clar! Acuma depinde cu ce vii, cu masina sau nu.
Salut,to3oths,As dori ceva informatii legat de Panorama Villas din zona Ermones Vatos,daca cunosti cumva.La pagina voastra de net ar fi bine daca ai putea pune si un orar cu principalele curse de ferry din vara.Cu multumiri anticipate
to3oths
16th April 2008, 13:03
QUOTE (ticomatic2003 @ Apr 16 2008, 12:10)

Salut,to3oths,As dori ceva informatii legat de Panorama Villas din zona Ermones Vatos,daca cunosti cumva.La pagina voastra de net ar fi bine daca ai putea pune si un orar cu principalele curse de ferry din vara.Cu multumiri anticipate
Ia uite ce am gasit pe net Panorama villas Nu le cunosc. Din poze arata bine. Zona e frumoasa, linga Ermones.
Legat de orarul ferry-boat-urilor, cel estival apare de abia din Mai. O sa-l avem atunci.
ticomatic2003
16th April 2008, 13:20
QUOTE (to3oths @ Apr 16 2008, 13:03)

Ia uite ce am gasit pe net
Panorama villas Nu le cunosc. Din poze arata bine. Zona e frumoasa, linga Ermones.
Legat de orarul ferry-boat-urilor, cel estival apare de abia din Mai. O sa-l avem atunci.
Multam frumos!Pagina lor am studiat-o si eu .Voiam ceva informatii de la fata locului.Oricum astept cu interes dezvoltarea paginii voastre de net.
anca_ang
16th April 2008, 13:28
Salut, ce imi puteti spune de Hotel Alkyon, statiunea St Giorgios. In pliante arata bine. A fost cineva acolo?
novalex1981
16th April 2008, 14:09
[quote name='aimee2003' date='Apr 16 2008, 08:38' post='4426788']
Noi plecam,dar se pare ca nu coincid perioadele!Noi cred ca vom alege intrarea din 12 sau 19 august!
daca plecati inaintea noastra as fi recunoascator la revenire daca puteti trimite un pm cu cat mai multe detalii legate de statiune,taverne,hotel,preturile din zona si eventualele recomandari ale voastre .
cu multumiri
dimonty
16th April 2008, 14:41
To3oths, acum daca tot esti informatoarea noastra
te intreb si eu ceva.Stii ceva de vila Panos din Acharavi?Si mai ales de plaja din Acharavi.Te rog frumos!
aimee2003
16th April 2008, 14:49
daca plecati inaintea noastra as fi recunoascator la revenire daca puteti trimite un pm cu cat mai multe detalii legate de statiune,taverne,hotel,preturile din zona si eventualele recomandari ale voastre .
cu multumiri
[/quote]
Sigur,cu placere!Pana atunci urmarim raspunsurile lui to3oths care sunt foarte utile!
to3oths
16th April 2008, 15:16
QUOTE (dimonty @ Apr 16 2008, 14:41)

To3oths, acum daca tot esti informatoarea noastra

te intreb si eu ceva.Stii ceva de vila Panos din Acharavi?Si mai ales de plaja din Acharavi.Te rog frumos!
Io si Directia V !!!!
Despre vila nu stiu nimic, plaja din Acharavi e lunga(e mare in acest sens), toate magazinele, tavernele, etc. sint de-a lungul ei, plaja e de nisip amestecat cu pietre(mai multe pietre), nu este o zona cu mare lucru de vizitat, e plata, e relativ aproape de Sidari, insa pina la zona de vizitat(centrul insulei) faci cam o ora pe drum cel putin in iulie si august. Daca vii la pachet cu avionul si nu aveti cum sa plecati de acolo, cred ca va veti cam plictisi. Daca veniti cu masina o sa aveti libertate de miscare macar.
pc83
16th April 2008, 16:06
am fost anul trecut la hotel alonakia din agios gordios si va pot da detalii daca vreti despre statiune si hotel, care sunt OK, agentia mai putin.
hotelul este o afacere de familie din cate mi-am dat seama, iar oamenii sunt foarte de treaba. conditiile de cazare sunt multumitoare, micul dejun mai frugal, dar asa e peste tot, cred, cina foarte buna si multa. privelistea e superba, avand in vedere ca se afla pe o panta la vreo 500 metri de plaja, cu toate ca nu cred ca la fel de bine se vede si din camerele de la parter.
in statiune sunt un numar suficient de taverne si magazine. asezarea este foarte frumoasa, imprejmuita de stanci cred ca printre cele mai pitoresti de pe insula. plaja este destul de mare, dar in anumite zone erau, in iunie cand am fost eu, niste plante uscate aduse de mare.
nu mai stiu prin ce agentie am fost ca erau multe care aveau in oferta hotelul, dar pe autocar scria Christian Tour, probabil ca fiind o agentie mai mica ma plasasera la astia. in orice caz mi s-a parut slaba organizarea. din start inca au ratacit drumul prin munti, ajungand autocarul pe strazile inguste ale unui satuc de munte, unde atingea stresinele caselor oamenilor pe la 5 dimineata. am ajuns in corfu dupa 23 ore, de aceea va recomand sa alegeti avionul sau sa faceti drumul pe cont propriu eventual in doua etape cu oprire undeva pe langa Salonic. ghida Adina care era cu noi nu avea habar nici de capul ei, iar excursiile optionale v-as recomanda sa nu le faceti sau cel mult sa va alegeti una care vi se pare mai interesanta. sigur nu merita banii care vi-i iau in plus si daca va documentati putin inainte despre ce merita vazut, puteti lua taxiul sau autobuzul. in marele tur al insulei, cum zic ei, va cara tot intr-o graba de colo-colo, intr-un autocar vai de el inchiriat de pe insula. merita intr-adevar vazut palatul Achilleion al reginei Elisabeta, capitala si cu fortareata veche, si peisajele de pe coasta de vest in special, unde mi-a placut Paleokastritsa. am mai facut si o croaziera pana la insula Paxos cale de vreo doua ore cu un vaporas zgomotos, si mi s-a parut cam obositoare si nu foarte interesanta.
sper ca v-am fost de folos.
am o rugaminte to3oths, ca vad ca esti bine informata. cunosti cumva si partea de nord-vest a insulei?
eu am facut deja rezervare pentru hotelul alkyon din agios georgios, transport cu avionul prin Christian Tour.
ma alatur si eu celor care ar vrea sa stie ceva despre hotel sau despre statiune, imprejurimi si ce ar fi de vazut prin partea aceea a insulei?
zona mi se pare ca arata foarte bine din ce am vazut pe Google Earth si am de gand sa fac plimbari pe jos si pana in Arilas si Paleokastritsa care nu mi s-au parut prea departe.
apreciez pe oricine ma poate ajuta cu detalii de orice fel de la fata locului.
novalex1981
16th April 2008, 16:55
QUOTE (pc83 @ Apr 16 2008, 16:06)

am fost anul trecut la hotel alonakia din agios gordios si va pot da detalii daca vreti despre statiune si hotel, care sunt OK, agentia mai putin.
hotelul este o afacere de familie din cate mi-am dat seama, iar oamenii sunt foarte de treaba. conditiile de cazare sunt multumitoare, micul dejun mai frugal, dar asa e peste tot, cred, cina foarte buna si multa. privelistea e superba, avand in vedere ca se afla pe o panta la vreo 500 metri de plaja, cu toate ca nu cred ca la fel de bine se vede si din camerele de la parter.
in statiune sunt un numar suficient de taverne si magazine. asezarea este foarte frumoasa, imprejmuita de stanci cred ca printre cele mai pitoresti de pe insula. plaja este destul de mare, dar in anumite zone erau, in iunie cand am fost eu, niste plante uscate aduse de mare.
nu mai stiu prin ce agentie am fost ca erau multe care aveau in oferta hotelul, dar pe autocar scria Christian Tour, probabil ca fiind o agentie mai mica ma plasasera la astia. in orice caz mi s-a parut slaba organizarea. din start inca au ratacit drumul prin munti, ajungand autocarul pe strazile inguste ale unui satuc de munte, unde atingea stresinele caselor oamenilor pe la 5 dimineata. am ajuns in corfu dupa 23 ore, de aceea va recomand sa alegeti avionul sau sa faceti drumul pe cont propriu eventual in doua etape cu oprire undeva pe langa Salonic. ghida Adina care era cu noi nu avea habar nici de capul ei, iar excursiile optionale v-as recomanda sa nu le faceti sau cel mult sa va alegeti una care vi se pare mai interesanta. sigur nu merita banii care vi-i iau in plus si daca va documentati putin inainte despre ce merita vazut, puteti lua taxiul sau autobuzul. in marele tur al insulei, cum zic ei, va cara tot intr-o graba de colo-colo, intr-un autocar vai de el inchiriat de pe insula. merita intr-adevar vazut palatul Achilleion al reginei Elisabeta, capitala si cu fortareata veche, si peisajele de pe coasta de vest in special, unde mi-a placut Paleokastritsa. am mai facut si o croaziera pana la insula Paxos cale de vreo doua ore cu un vaporas zgomotos, si mi s-a parut cam obositoare si nu foarte interesanta.
sper ca v-am fost de folos.
am o rugaminte to3oths, ca vad ca esti bine informata. cunosti cumva si partea de nord-vest a insulei?
eu am facut deja rezervare pentru hotelul alkyon din agios georgios, transport cu avionul prin Christian Tour.
ma alatur si eu celor care ar vrea sa stie ceva despre hotel sau despre statiune, imprejurimi si ce ar fi de vazut prin partea aceea a insulei?
zona mi se pare ca arata foarte bine din ce am vazut pe Google Earth si am de gand sa fac plimbari pe jos si pana in Arilas si Paleokastritsa care nu mi s-au parut prea departe.
despre agios giorgios ne poti da unele detalii despre taverne(locuri de care sa ne ferim sau cele care merita sa luam masa.ma refer la pranz )daca se poate detalii legate de preturile din statiune(exemplu :sezlongurile...papucii special pentru plaja etc)...
mzldan
16th April 2008, 17:44
multam frumos to3oths.
de venit, vin cu masina si cu sotia (fie vorba intre noi, vroiam ceva de vis pentru cei 20 de ani de casnicie pe care o sa-i sarbatorim)
multam inca o data
in alta ordine de idei, mai mere careva in 9-10 spre corfu??? sa nu fim singura masina pe strada? si mai ales in B?
angelicadraghiceanu
16th April 2008, 18:25
Salut!
Punem de-o caravana spre Corfu in dimineata de 16.06.08, plecarea din Bucuresti ?
matterhorn
16th April 2008, 18:35
QUOTE (pc83 @ Apr 16 2008, 17:06)

am fost anul trecut la hotel alonakia din agios gordios ...
Si eu mi-am facut o gramada de planuri legate de hotelul Alkyon(Ag. Georgios) anul trecut, ce pot sa vizitez de acolo, dar am ajuns la Alonakia (Ag. Gordis), am mai scris pe forum despre patania asta. Nu am fost singurii care am ajuns la Alonakia in loc de Alkyon.
Nu vreau sa te descurajez sau sa fiu rau, dar eu zic sa iei in calcul si varianta ca vei vizita insula tot cu plecare de la Alonakia.
Pe forumul despre Thassos mai este cineva care a patit-o 2 ani la rand cu schimbatul locatiei de catre cei de la Christian Tour - au antecedente.
Sunt curios si eu cand te intorci sa ne povestesti despre Alkyon si zona de acolo prin comparatie cu Alonakia, sa vedem ce am pierdut.
dimonty
17th April 2008, 13:31
QUOTE (to3oths @ Apr 16 2008, 15:16)

Io si Directia V !!!!
Despre vila nu stiu nimic, plaja din Acharavi e lunga(e mare in acest sens), toate magazinele, tavernele, etc. sint de-a lungul ei, plaja e de nisip amestecat cu pietre(mai multe pietre), nu este o zona cu mare lucru de vizitat, e plata, e relativ aproape de Sidari, insa pina la zona de vizitat(centrul insulei) faci cam o ora pe drum cel putin in iulie si august. Daca vii la pachet cu avionul si nu aveti cum sa plecati de acolo, cred ca va veti cam plictisi. Daca veniti cu masina o sa aveti libertate de miscare macar.
Merci mult.Venim cu autocarul, dar probabil ca vom inchiria o masina pt 2 zile sa ne plimbam.
to3oths
17th April 2008, 14:05
QUOTE (pc83 @ Apr 16 2008, 17:06)

...
Hotelul l-am vazut si io pe internet, nu-mi place ca n-are nici o poza din camere, dupa cum am vazut exteriorul in pozele site-ului lor, e o cladire relativ veche, are cel putin 15 ani, cam de atunci cind s-au apucat toti sa construiasca febril si sa devina din agricultori mari experti in turism al insulei, statiunea in sine nu ofera nimic, decit niste baruri si taverno-restaurante, are o plaja generoasa, pietre si nisip, e pozitionata intr-un golf frumos(a doua poza de mai jos, in care se vede in partea dreapta plaja golfului cu toate locurile de cazare adunate acolo si in coltul din stinga sus Afionas care e in prima poza(unde arata sageata), punctul forte in opinia mea eprivelistea catre golf de sus de la sosea de pe virful muntelui de unde vezi tot golful si plaja dubla din Afionas- in prima poza de mai jos(asta este cel mai cel punct forte, mie imi place extraordinar acolo, dar se ajunge la ea nu direct din Agios Georgios, ci din satul alaturat Arilas). Cum te uiti la mare, fiind pe plaja statiunii, la dreapta pe munte sus e satul Arilas(se poate ajunge la el din statiune, e drum ce merge acolo). Odata ajunsi in sat va opriti la biserica(e lesne, de la drumul principal se vede biserica, e in centrul satului). O luati usurel pe picioare pe linga biserica si coboriti pe poteca pe care o veti intilni(e si un idndicator care-ti spune de plaja Afionas). Singurul inconvenient este ca tre' sa ajungi la ea pe picioare(se poate si cu barca de pe plaja Agios Georgios, inchiriati o barca si va duceti, dar nu e atit de palpitant
), cobori practic versantul muntelui pe o poteca de o persoana si ajungi intr-un loc de vis. Normal ca la intoarcere o sa va iasa putin sufletul, mai ales ca dupa plaja obosesti foarte mult, dar merita din plin. E fantastic!!! Ia uitati aici mai jos o poza, e facuta de pe poteca cum coboram.
Acuma, legat de "plimbarile pe jos pina in Arilas si Paleokastritsa"....No way!!!! N-ai cum sa le faci pe jos, iti trebuie musai masina sau alt mijloc de transport. Hai, poate pina in Arilas mai treaca-mearga, desi nu te sfatuiesc, decit poate daca esti invata cu urcusuri si coborisuri pe munte. NU te lasa amagit(a) de Google map, nu ca te minte, dar nu poti calcula distantele asa.
De vizitat ai in zona Paleokastritsa, Aggelokastro care e linga Paleokastritsa(sa speram ca s-o fi deschis anul asta, ca era in renovare ca-i cadea un zid, si in ultimii 2 ani cel putin e inchis, urci ca nebunu' pina in virf si acolo depistezi ca poarta e inchisa. Adevarat, e jos la poarta la poalele colinei un semn ca se efectueaza lucrari, dar nu-ti zice nicaieri ca e si inchis. Asa m-am tapit io o data si i-am injurat de toti sfintii, desi trebuia sa-mi dau seama pt ca in ghereta portarului unde platesti biletul de intrare nu era nimeni,mi s-a parut mie dubios, dar m-am bucurat ca prostu' ca nu mai platesc bilet). De asemenea, poti sa vizitezi si Pantokratorul, urmind soseaua care intra in statiune din stinga cum te uiti la mare de pe plaja statiunii(pe aceasta sosea veti si ajunge in statiune de altfel, de acolo veti vedea si frumoasa panorama asupra golfului.)
kid2006
17th April 2008, 15:02
Am citit cu interes tot topicul cu Corfu pentru ca anul acesta ne-am hotarat sa mergem acolo.
To3oths, am ales din timp vilutza la care stam, nu stiam de site-ul tau, dar l-am frunzarit pe tot, felicitari!!! Este singurul de acest gen pe care il stiu, in mod sigur daca stiam de el in ianuarie cand am facut rezervarea, m-as fi decis mai repede si nu as fi avut prea multe dubii.
Noi suntem o gasca de 8 persoane, plecam separat oarecum, baietii cu masina, femeile si copiii cu avionul, ne intalnim la aeroport in Corfu. Am inchiriat o vilutza in Krouzeri, vad ca e aproape de Nissaki. E o vila superba cu vedere spre mare care este aproape de Nissaki Beach Hotel si de plaja lui. Ce parere ai? E ok? Am ales bine? Eu voi fi insarcinata in 7 luni la momentul plecarii (23 iunie) de aceea am ales varianta cu avionul. E ok cu spitalele in Corfu, doamne fereste de ceva?
Anul trecut am fost in Meganissi, o insula mica langa Lefkada, asa ca stiu ce greu se traverseaza Grecia de la est la vest (pe Egnatia Odos). Stie cineva cum se merge prin Serbia/Macedonia? O fi mai bine ca nu trebuie sa treci atatia munti? Sunt mai multi km de autostrada?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si To3oths sper sa imi zici ceva de Krouzeri, noi am rezervat printr-o agentie de pe net, una englezeasca, asa am fost si anul trecut si totul a fost absolut perfect, am platit online, cheia ne astepta sub pres la vila, frumos, curat, vedere buna. Dar nu prea stiu nimic de zona, e ok pentru copii? Taverne sunt? Peisaje frumoase? O sa avem masina si vom bantui, imi sunt f utile sfaturile voastre!
to3oths
17th April 2008, 19:02
QUOTE (kid2006 @ Apr 17 2008, 16:02)

Am citit cu interes tot topicul cu Corfu pentru ca anul acesta ne-am hotarat sa mergem acolo.
To3oths, am ales din timp vilutza la care stam, nu stiam de site-ul tau, dar l-am frunzarit pe tot, felicitari!!! Este singurul de acest gen pe care il stiu, in mod sigur daca stiam de el in ianuarie cand am facut rezervarea, m-as fi decis mai repede si nu as fi avut prea multe dubii.
Noi suntem o gasca de 8 persoane, plecam separat oarecum, baietii cu masina, femeile si copiii cu avionul, ne intalnim la aeroport in Corfu. Am inchiriat o vilutza in Krouzeri, vad ca e aproape de Nissaki. E o vila superba cu vedere spre mare care este aproape de Nissaki Beach Hotel si de plaja lui. Ce parere ai? E ok? Am ales bine? Eu voi fi insarcinata in 7 luni la momentul plecarii (23 iunie) de aceea am ales varianta cu avionul. E ok cu spitalele in Corfu, doamne fereste de ceva?
Anul trecut am fost in Meganissi, o insula mica langa Lefkada, asa ca stiu ce greu se traverseaza Grecia de la est la vest (pe Egnatia Odos). Stie cineva cum se merge prin Serbia/Macedonia? O fi mai bine ca nu trebuie sa treci atatia munti? Sunt mai multi km de autostrada?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si To3oths sper sa imi zici ceva de Krouzeri, noi am rezervat printr-o agentie de pe net, una englezeasca, asa am fost si anul trecut si totul a fost absolut perfect, am platit online, cheia ne astepta sub pres la vila, frumos, curat, vedere buna. Dar nu prea stiu nimic de zona, e ok pentru copii? Taverne sunt? Peisaje frumoase? O sa avem masina si vom bantui, imi sunt f utile sfaturile voastre!
Iti multumesc pt urari, e multa munca bagata in portalul asta, si continua munca...
Noi sintem pe internet de anul trecut din aprilie, avem si o vila chiar in Nissaki nu doar cu vedere la mare, ci pe val, stai pe terasa si valurile iti bat la geam cum ar veni, pe 2 nivele cu plaja la citiva pasi, efectiv, parcare chiar in fata vilei, iar preturile sa nu mai vorbim, foarte bune, calitate excelenta. Proprietarii sint niste oameni foarte ca lumea, foarte tineri, tot genul asta, iti lasau cheia sub pres, chiar si lumina aprinsa daca ajungeti tirziu sa vezi.
Nu cunosc vila unde ati inchiriat deja voi, zona insa, Nissaki adica, e frumoasa, drumul din orasul Corfu si inapoi e foarte lesne, urmati linia de coasta. E bine insa ca vin baietii cu masina ca o sa aveti musai nevoie de ea. E buna pt copii, insa nu stiu ce chestii deosebite ati dori voi sa faca copii... plajele in Nissaki sint cu pietricele ca pe toata partea de est a insulei. Daca copii vor distractie va duceti si pina la Aqualand si stati toata ziua.
Cit priveste sarcina, nu-ti face probleme, iti dau nr meu de mobil pe PM si ma suni daca ai vreo problema sau ai nevoie de ceva. Eu locuiesc in oras, spitalul e foarte aproape de mine, nu-i problema.
LYLY
18th April 2008, 23:14
buna seara!va rog frumos am nevoie de informatii despre hotel Marbella 4*+Ag.Ioannis.Am cautat dar nu am gasit ,sau nu am cautat unde trebuie.ma poate ajuta cineva?
haggxa
19th April 2008, 14:22
QUOTE (LYLY @ Apr 19 2008, 00:14)

buna seara!va rog frumos am nevoie de informatii despre hotel Marbella 4*+Ag.Ioannis.Am cautat dar nu am gasit ,sau nu am cautat unde trebuie.ma poate ajuta cineva?
Asta e site-ul hotelului : http://www.marbella.gr/start.htm si niste impresii ale unor oameni care au fost acolo aici http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1...an_Islands.html . Sper sa fie de folos.
Smokey_rcd_1983
21st April 2008, 08:37
Salutare Fratilor!
Nu mai va bateti capu cu prosti de genu, hotelu nu e asa, nu e altfel, nu imi place ca... etc.
Am fost in Corfu si din punctul meu de vedere as fi putut dormi si pe plaja. Singurele cerinte pentru un hotel pe insula aia este sa fie curat si pe cat posibil aproape de o statie de autobuz. Va garantez ca nu veti sta atat de mult la hotel, sunt prea multe plaje frumoase de vizitat ca sa iti irosesti timpul la piscina.
Cat timp am stat acolo m-am primbat non stop, nu va trebuie masina inchiriata sau alte prostii, grecii au un sistem de transport in comun extrem de bine pus la punct, costa cativa euro sa mergi dint-un capat in altul al insulei fara stresul unei masini ichiriate.
andreea204
21st April 2008, 08:47
QUOTE (webweaver @ Apr 17 2008, 15:13)

Salut! Eu am pe insula anul trecut si mi-au placut in mod special cluburile si viata de noapte din Kavos. Locul perfect pentru tinerii intr 18 si 25 de ani. un detaliu in plus: Kavos e plin de englezoaice fierbinti venite in vacanta.

...ah! si fara parinti

Uite cateva poze de acolo:
Poze din Corfu
Buna. imi poti spune si mie te rog la ce hotel/ vila ai stat?
LYLY
21st April 2008, 09:48
buna ziua si multumesc mult Haqqxa pentru ajutor.Am alta rugaminte acum :Nissaki beach.Trebuie sa ma hotarasc pana maine .Va rog daca ma puteti ajuta cu sfaturi, informatii mi-ar fii de mare ajutor.Va multumesc frumos.
andreea204
21st April 2008, 11:29
[quote name='to3oths' date='Apr 10 2008, 13:57' post='4395152']
Acuma, in KAVOS este chiar asa cum ai auzit despre hoardele de englezi, chiar mai rau. kavosul traieste de ani de zile din acest turism ieftin pt tinerii englezi care vin cu pachete extrem de ieftine la baut si la ... in exclusivitate, sint cazati in locatii care au cite un WC la 2-3 camere, totul de o ieftinatate coplesitoare, stau cite 4-5 in camera, si beau non-stop. Asta e adevarul din pacate! Toate activitatile care le sint plasate contin bautura pe gratis, cea mai oribila, ii fac manga si beau si mai mult pina cind, de-adevaratelea, cad de la balcoane. Intr-unul din aceste hosteluri(stii, aflam ce fac si ne crucim) au concursuri de la cele mai naive, gen iti pune furtunul in gura, furtunul e conectat la un buoi in care se varsa tot ce vrea barmanul sa arunce si li se pune o casca pe cap si cu o bita le dau in cap...asta e distractie usoara. Este o agentie engleza 18-35 care neoficial promova Kavosul ca fiind tara dezmatului sexual si nu doar ca il promova asa, ci in locatiile cu care avea contract faceau concurs de felatio(sper ca stii ce inseamna, ca poate ne citesc si copii). Ce fac ei in ograda lor nu ma doare, faza e ca beti morti ies pe strazi seara, vomita, cad, o tin din club in club pina dimineata, se iau de lume, Kavosul nu il vad ca o statiune pt familie sau cupluri care vor sa se distreze, nu sa se timpeasca.
Salutare tuturor. Eu as vrea sa merg in Kavos...din am inteles sunt f multe baruri si discoteci acolo..Imi place agitatia. Problema este ca m-au cam speriat cele scrise despre englezi. Chiar asa groaznici sunt? Din partea mea pot sa bea si sa urle pana crapa...faza este sa nu fie si agresivi..sa nu se ia de mine doar ca trec pe "strada lor". Fara batai, violuri etc... Nu e chiar asa de speriat..nu?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.