Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

mihapavel

QUOTE (aimee2003 @ Apr 10 2008, 11:11) *
Buna!

Citesc acest topic inca de anul trecut,dar acum suntem hotarati sa ajungem in Corfu!Problema mea este urmatoarea: sa aleg statiunea Moraitika , H. Delfinia sau Agios Gordis, H Alonakia sau H Golden Nests?Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii?
Multumesc!

agios gordios fara discutie.
tzuku
citind tot ce au avut majoritatea de spus am optat si eu pentru o excursie anul acesta in Corfu. Statiunea pe care am aleso este Agios Gordis si hotelul este Golden Nests, doar cu mic dejun inclus, deoarece nu am putut sa scap de el happy.gif Voi pleca in data de 21 iulie cu agentia Christian Tour din bucuresti. Sper sa nu am nici o surpriza legata de ei.

radu90
@ to3oths
ce sa mai spun...m-ai pus pe ganduri si mai tare si cred ca o sa renunt la rezervare. ma simt putin aiurea fata de proprietarii hotelului care au fost foarte amabili si draguti cu rezervarea fara avans, dar nu vreau sa-mi "fucked up" concediul. desi mergem cu masina si vom cutreiera toata insula, e foarte importanta linistea statiunii. suntem genul care se culca seara devreme si se scoala dimineata devreme. inteleg ca recomanzi Agios Gordis...voi cauta pe net cazare. oricum, la agentiile .ro nu mai apelez de multi ani.
to3oths
QUOTE (radu90 @ Apr 10 2008, 15:16) *
@ to3oths
ce sa mai spun...m-ai pus pe ganduri si mai tare si cred ca o sa renunt la rezervare. ma simt putin aiurea fata de proprietarii hotelului care au fost foarte amabili si draguti cu rezervarea fara avans, dar nu vreau sa-mi "fucked up" concediul. desi mergem cu masina si vom cutreiera toata insula, e foarte importanta linistea statiunii. suntem genul care se culca seara devreme si se scoala dimineata devreme. inteleg ca recomanzi Agios Gordis...voi cauta pe net cazare. oricum, la agentiile .ro nu mai apelez de multi ani.

Io am pe portal in Agios Gordios, daca vii cu masina, pe travelcorfu.ro. Aruynca un ochi si acolo, are preturile afisate, deci nu esti obligat sa trimiti vreun e-mail.

In Kavos exista locatii linistite, ele in sine, dar, atmosfera generala nu e de liniste, e o statiune care in opinia mea nu se preteaza familiei.
radu90
in sfarsit am doua confirmari. una de la Maria Stela Apartments si celalata de la Stevens on the Hill. inca nu stiu pentru care sa optez - ca pret ambele sunt la cca. 65 euro/noapte. iti multumesc pentru indrumari.
to3oths
Pe Stevens on the hill il stiu, adica ii cunosc pe proprietari(sint 2 frati), e calitate buna, are si piscina si restaurant. Ma duc acolo de 2 ori pe an cind vin niste prietene de-ale noastre englezoaice care le sint cliente de cel putin 15 ani(vin de 2 ori pe an la el de 15 ani!!! Si ca ele sint si multi altii). Multi pe insula au clienti de genul asta, nu e ceva neobisnuit. Pe ceilalti nu-i stiu.
radu90
esti o comoara pentru forumul asta. sincer - mi-ai salvat vacanta !
am facut rezervare la Steven din 15 iulie. so far so good.
inca odata - multumesc !!!

Q man
QUOTE (silviucernea @ Mar 14 2008, 18:08) *
Nu platesti sezlongurile, si iti ajung 500E/pers cu siguranta.

Impresii despre hotelul Akrotiri B din statiunea Paleokastrista? Daca sunt si ceva poze ...putei sa le postati!?

QUOTE (geoorge16 @ Mar 8 2008, 21:05) *
Salutare, noi am fost anul trecut in Corfu Paleokastritsa - H. Akrotiri Beach in 9 septembrie si pot sa va spun ca vremea a fost super ok in toate zilele, mai putin prima in care a batut putin vantul dar tot cald, apa intradevar este mai rece decat va asteptati dar dupa ce te obisnuiesti nu mai vrei sa iesi de acolo (mai bine mai rece si suoer curata, cu pestisori decat calduta si mizerabila), cat despre oferta este identica cu cea de anul trecut si cred ca este buna. Hotelul este destul de frumos iar statiunea este OK

Apa mare intradevar dar sa stii ca nici eu nu stiam sa innot dar surpriza stateam in locuri unde era apa de 3 - 4 metri si nu ma duceam la fund pentru ca ma tinea apa la suprafata, senzatie pe care nu o pot explica, sa stai pe burta si sa fie pe langa tine pestisori ..........

Poti posta mai multe poze, hotel, camere, imprejurimi...si impresii despre serviciile de la hotel ...masa, curatenie. Multumesc.
anca_ang
QUOTE (Q man @ Apr 10 2008, 22:57) *
Impresii despre hotelul Akrotiri B din statiunea Paleokastrista? Daca sunt si ceva poze ...putei sa le postati!?

Poti posta mai multe poze, hotel, camere, imprejurimi...si impresii despre serviciile de la hotel ...masa, curatenie. Multumesc.

Salut, si pe mine ma intereseaza hotelul respectiv. Ma gandesc sa merg acolo la sf lui iulie.
Q man

QUOTE (anca_ang @ Apr 11 2008, 16:22) *
Salut, si pe mine ma intereseaza hotelul respectiv. Ma gandesc sa merg acolo la sf lui iulie.

vezi care sunt agentiile care ofera cazare in acest hotel ... Christian Tour
jovi
Are cineva informatii despre Hotelul Telemachos din statiunea Dassia si despre Sidari Village Hotel din Sidari? Apar in oferta Christian Tour si vroiam sa stiu daca a fost cineva pe acolo. As vrea sa merg in august cu copilul meu de 2 ani si jumatate. Multumesc
Mephisto6996
Salut,

Suntem un grup de 7 care mergem in Corfu. Avem cazare la aloha hotel in Agios Gordis http://www.alohahotel.gr/. Stie cineva ceva despre acest hotel si despre proprietari? La ce sa ne asteptam?

Mersi frumos de ajutor!
Tudor
angelicadraghiceanu
Buna!
Imi poate da cineva informatii despre statiunea Agios Ioannis si despre hotel Belvedere 2*. Nu am gasit pe forum mai deloc referinte despre aceasta zona si nici despre hotel. Exista taverne, magazine ceva in statiune, are o riviera pentru plimbarile de seara sau hotelul este cam izolat. Deasemenea m-ar interesa ceva impresii despre hotelul Belvedere,daca are cineva. Va multumesc!
to3oths
QUOTE (Mephisto6996 @ Apr 14 2008, 09:41) *
Salut,

Suntem un grup de 7 care mergem in Corfu. Avem cazare la aloha hotel in Agios Gordis http://www.alohahotel.gr/. Stie cineva ceva despre acest hotel si despre proprietari? La ce sa ne asteptam?

Mersi frumos de ajutor!
Tudor

Aloha Hotel e chiar la intrare inAgios Gordios, arat bine asa din ce am vazut cind trec cu masina pe linga el. Din strada, mai multe nu cunosc, decit atit ca e la intrare in statiune, oleaca mai inainte de Alonakia de care se facea vorbire mai sus.

QUOTE (angelicadraghiceanu @ Apr 14 2008, 12:10) *
Buna!
Imi poate da cineva informatii despre statiunea Agios Ioannis si despre hotel Belvedere 2*. Nu am gasit pe forum mai deloc referinte despre aceasta zona si nici despre hotel. Exista taverne, magazine ceva in statiune, are o riviera pentru plimbarile de seara sau hotelul este cam izolat. Deasemenea m-ar interesa ceva impresii despre hotelul Belvedere,daca are cineva. Va multumesc!

Care din toate statiunile Agios Ioannis, pt ca exista mai mult de una?
aimee2003
Cei care ati mers cu masina in Corfu,cum se ajunge in Ag Gordis din Corfu Town?Se ocoleste de-a lungul coastei sau pur si simplu se traverseaza dintr-o parte in alta insula?Si inca o intrebare: de la agentie n-au stiut sa-mi spuna daca hotelurile Golden Nests si Alonakia au parcare,daca da,este cu plata,nimic!
Noi mai mult ca sigur vom merge in august ,cu intrare in 12 sau 19, hotel Alonakia sau Golden Nests si ne-am gandit sa ne oprim vreo 2 nopti in Salonic,vreo 2 in Atena si marti dimineata sa plecam spre Igoumenitsa,iar la intoarcere sa vizitam Meteora si sa ne cazam pe undeva pe langa Paralia.Stie cineva ceva de restrictii in Atena in luna august referitor la masini?
Multumesc!
angelicadraghiceanu
QUOTE (to3oths @ Apr 14 2008, 13:25) *
Aloha Hotel e chiar la intrare inAgios Gordios, arat bine asa din ce am vazut cind trec cu masina pe linga el. Din strada, mai multe nu cunosc, decit atit ca e la intrare in statiune, oleaca mai inainte de Alonakia de care se facea vorbire mai sus.

Care din toate statiunile Agios Ioannis, pt ca exista mai mult de una?

Buna!
Multumesc pentru interes to 3oths!
Este vorba de statiunea Agios Ioannis care este situata la sud de oraselul Benitses si cam la 16 km de capitala Corfu, asta din ce am citit pe net. Trebuie sa fac o rectificare hotelul Belvedere este cotat la 3*** si din cate am vazut este de fapt un complex format din doua hoteluri legate: Belvedere si Kerkira. Daca are cineva informatii despre zona si despre conditiile de cazare si mic dejun de la hotel, le astept cu nerabdare.
Q man
QUOTE (aimee2003 @ Apr 15 2008, 09:19) *
Cei care ati mers cu masina in Corfu,cum se ajunge in Ag Gordis din Corfu Town?Se ocoleste de-a lungul coastei sau pur si simplu se traverseaza dintr-o parte in alta insula?Si inca o intrebare: de la agentie n-au stiut sa-mi spuna daca hotelurile Golden Nests si Alonakia au parcare,daca da,este cu plata,nimic!
Noi mai mult ca sigur vom merge in august ,cu intrare in 12 sau 19, hotel Alonakia sau Golden Nests si ne-am gandit sa ne oprim vreo 2 nopti in Salonic,vreo 2 in Atena si marti dimineata sa plecam spre Igoumenitsa,iar la intoarcere sa vizitam Meteora si sa ne cazam pe undeva pe langa Paralia.Stie cineva ceva de restrictii in Atena in luna august referitor la masini?
Multumesc!

dai o cautare pe net harta Corfu...si ai si strazile de pe insula, sau ViaMichelin.com la sectiunea maps...traseul prin toata Grecia.
aimee2003
QUOTE (Q man @ Apr 15 2008, 10:59) *
dai o cautare pe net harta Corfu...si ai si strazile de pe insula, sau ViaMichelin.com la sectiunea maps...traseul prin toata Grecia.

Multumesc pentru sfat!Am facut asta deja!Dar vroiam opinia cuiva care a fost cu masina si in niciun caz traseu cu strazi!
to3oths
QUOTE (aimee2003 @ Apr 15 2008, 09:19) *
Multumesc!

Cum iesiti din portul orasului(pt ca veniti cu masina), veti gasi chiar la poarta portului indicator catre Pelekas, mergeti catre Pelekas(in drum urmati toate indicatoarele care va duc la Pelekas). In imediata apropiere a Pelekasului e o intersectie(reper o casa chiar pe mina dreapta cu fatada din piatra, iar pe mina stinga o taverna cu terasa, in fata veti vedea marginea drumului care duce la Pelekas plina de grafitti) care la stinga merge spre Sinarades, iar la dreapta spre Glyfada. Veti face stinga catre Sinarades(asta e satul caruia ii apartine Agios Gordios), treceti prin satul Sinarades si la iesirea din sat faceti la dreapta si drumul va duce direct in Agios Gordios. Practic Agios Gordios e in vestul insulei, opus orasului aproximativ. Si sa n-aiba parcare, parchezi masina la drumul principal, e loc destul in fata lor, insa io cred ca au si logic ar fi sa fie pe gratis. Mai exista un drum pe care-l veti descoperi foarte usor cind veti fi in Agios Gordios, dar acum nu va incurc cu el pt ca e mai dificil sa intelegeti cum sa ajungeti la el venind din port. E mai simplu prin Pelekas, desi ambele drumuri sint egale ca timp de parcurgere. Cel cu Pelekas e mai decongestionat in august oleaca.

Ce restrictii sa fie in Atena in august pt masini, nici una. faza e ca va nimeriti super in Atena in august, va fi putina lume, pt ca si grecii au concediu in perioada asta si "fug" toti in vacante, asa ca Atena e de vizitat in august, e mai relaxata atmosfera.

QUOTE (angelicadraghiceanu @ Apr 15 2008, 10:58) *
Buna!
Multumesc pentru interes to 3oths!
Este vorba de statiunea Agios Ioannis care este situata la sud de oraselul Benitses si cam la 16 km de capitala Corfu, asta din ce am citit pe net. Trebuie sa fac o rectificare hotelul Belvedere este cotat la 3*** si din cate am vazut este de fapt un complex format din doua hoteluri legate: Belvedere si Kerkira. Daca are cineva informatii despre zona si despre conditiile de cazare si mic dejun de la hotel, le astept cu nerabdare.

Adica, Agios Ioannis Peristeron. OK. Hotelurile astea 2 sint la strada principala care leaga orasul Corfu de sudul insulei. Sint imediat dupa tunel(e un mic tunel al unui hotel). Peste drum de hotel este plaja, destul de incapatoare, vin si localnicii foarte des pt ca e aproape de oras, pietricele, apa e buna pt copii, adica nu foarte adinca, insa zona nu ofera mare lucru, pot spune chiar nimic. E o taverna mai incolo, 2 minimarketuri si cam atit.
angelicadraghiceanu
kisstogether.gif Multumesc to3oths pentru raspuns!
Acum stiu ca serile v-or fi foarte odihnitoare si relaxante dupa zile intregi de colindat insula in lung si lat. Sincer, mi-ar fi placut mai multa animatie dar asta este, vacanta este stabilita. Asteptam imbarcarea, destinatia Corfu...16 iunie! rolleyes.gif
novalex1981
pleaca cineva dintre voi in agios gordis in luna august?....eu si prietena vom pleca pe 25 aug hotel alonakia prin christian tour:)
mzldan
salut
to3oths, o intrebare, intre delfinia - moraitika si pelekas beach - pelekas (cu tot ce presupune asta, hotel, zona, peisaje, taverne ...) ce ai alege??????????
mihapavel
QUOTE (aimee2003 @ Apr 15 2008, 08:19) *
Multumesc!

hotelul golden nests nu are parcare. langa hotelul alonakia este sau cel putin era anul trecut, un teren mic unde a stationat autocarul nostru cateva ore pana la plecare si de unde s-a imbarcat lumea, deci ar fi loc de cateva masini. de ce nu le trimiti un e-mail la alonakia pe site?
matterhorn
[quote name='aimee2003' date='Apr 15 2008, 09:19' post='4420464']
Si inca o intrebare: de la agentie n-au stiut sa-mi spuna daca hotelurile Golden Nests si Alonakia au parcare,daca da,este cu plata,nimic!

Hotelul Alonakia are o parcare micuta in partea lui laterala, iar in fata hotelului Golden Nests, pe strada principala se poate parca masina de asemenea. Am scris despre h Alonakia in pag 31 pe forum si am atasat si niste poze. In prima poza postata, lateral de cladire, se vede o zona ingradita - aceea este parcarea.

Hotelul Alonakia arata mai bine decat Golden Nests, dar micul dejun cred ca este mai bun la al doilea. Cel putin asa am tras noi concluzia din ce ne-au povestit 2 amici de-ai nostrii care au fost cazati la Golden Nests.

aimee2003
QUOTE (to3oths @ Apr 15 2008, 13:25) *
Cum iesiti din portul orasului(pt ca veniti cu masina), veti gasi chiar la poarta portului indicator catre Pelekas, mergeti catre Pelekas(in drum urmati toate indicatoarele care va duc la Pelekas). In imediata apropiere a Pelekasului e o intersectie(reper o casa chiar pe mina dreapta cu fatada din piatra, iar pe mina stinga o taverna cu terasa, in fata veti vedea marginea drumului care duce la Pelekas plina de grafitti) care la stinga merge spre Sinarades, iar la dreapta spre Glyfada. Veti face stinga catre Sinarades(asta e satul caruia ii apartine Agios Gordios), treceti prin satul Sinarades si la iesirea din sat faceti la dreapta si drumul va duce direct in Agios Gordios. Practic Agios Gordios e in vestul insulei, opus orasului aproximativ. Si sa n-aiba parcare, parchezi masina la drumul principal, e loc destul in fata lor, insa io cred ca au si logic ar fi sa fie pe gratis. Mai exista un drum pe care-l veti descoperi foarte usor cind veti fi in Agios Gordios, dar acum nu va incurc cu el pt ca e mai dificil sa intelegeti cum sa ajungeti la el venind din port. E mai simplu prin Pelekas, desi ambele drumuri sint egale ca timp de parcurgere. Cel cu Pelekas e mai decongestionat in august oleaca.

Ce restrictii sa fie in Atena in august pt masini, nici una. faza e ca va nimeriti super in Atena in august, va fi putina lume, pt ca si grecii au concediu in perioada asta si "fug" toti in vacante, asa ca Atena e de vizitat in august, e mai relaxata atmosfera.

Multumesc mult de tot pentru informatiile detaliate!De asfel de informatii aveam nevoie si nu numai eu, ci toti cei de pe forum care le solicita!Cred ca oricine stie sa dea search pe google si sa gaseasca o harta,niste poze ale hotelului,dar ceea ce toti doresc sa afle sunt informatiile de genul pe care tu le oferi!
Multumesc inca odata!

Adica, Agios Ioannis Peristeron. OK. Hotelurile astea 2 sint la strada principala care leaga orasul Corfu de sudul insulei. Sint imediat dupa tunel(e un mic tunel al unui hotel). Peste drum de hotel este plaja, destul de incapatoare, vin si localnicii foarte des pt ca e aproape de oras, pietricele, apa e buna pt copii, adica nu foarte adinca, insa zona nu ofera mare lucru, pot spune chiar nimic. E o taverna mai incolo, 2 minimarketuri si cam atit.

QUOTE (novalex1981 @ Apr 15 2008, 16:31) *
pleaca cineva dintre voi in agios gordis in luna august?....eu si prietena vom pleca pe 25 aug hotel alonakia prin christian tour:)

Noi plecam,dar se pare ca nu coincid perioadele!Noi cred ca vom alege intrarea din 12 sau 19 august!

QUOTE (mihapavel @ Apr 15 2008, 19:13) *
hotelul golden nests nu are parcare. langa hotelul alonakia este sau cel putin era anul trecut, un teren mic unde a stationat autocarul nostru cateva ore pana la plecare si de unde s-a imbarcat lumea, deci ar fi loc de cateva masini. de ce nu le trimiti un e-mail la alonakia pe site?

Multumesc pentru raspuns!Asa voi face pentru ca de la agentie nu au stiut sa-mi spuna!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.