QUOTE (to3oths @ Apr 15 2008, 13:25)

Cum iesiti din portul orasului(pt ca veniti cu masina), veti gasi chiar la poarta portului indicator catre Pelekas, mergeti catre Pelekas(in drum urmati toate indicatoarele care va duc la Pelekas). In imediata apropiere a Pelekasului e o intersectie(reper o casa chiar pe mina dreapta cu fatada din piatra, iar pe mina stinga o taverna cu terasa, in fata veti vedea marginea drumului care duce la Pelekas plina de grafitti) care la stinga merge spre Sinarades, iar la dreapta spre Glyfada. Veti face stinga catre Sinarades(asta e satul caruia ii apartine Agios Gordios), treceti prin satul Sinarades si la iesirea din sat faceti la dreapta si drumul va duce direct in Agios Gordios. Practic Agios Gordios e in vestul insulei, opus orasului aproximativ. Si sa n-aiba parcare, parchezi masina la drumul principal, e loc destul in fata lor, insa io cred ca au si logic ar fi sa fie pe gratis. Mai exista un drum pe care-l veti descoperi foarte usor cind veti fi in Agios Gordios, dar acum nu va incurc cu el pt ca e mai dificil sa intelegeti cum sa ajungeti la el venind din port. E mai simplu prin Pelekas, desi ambele drumuri sint egale ca timp de parcurgere. Cel cu Pelekas e mai decongestionat in august oleaca.
Ce restrictii sa fie in Atena in august pt masini, nici una. faza e ca va nimeriti super in Atena in august, va fi putina lume, pt ca si grecii au concediu in perioada asta si "fug" toti in vacante, asa ca Atena e de vizitat in august, e mai relaxata atmosfera.
Multumesc mult de tot pentru informatiile detaliate!De asfel de informatii aveam nevoie si nu numai eu, ci toti cei de pe forum care le solicita!Cred ca oricine stie sa dea search pe google si sa gaseasca o harta,niste poze ale hotelului,dar ceea ce toti doresc sa afle sunt informatiile de genul pe care tu le oferi!
Multumesc inca odata!
Adica, Agios Ioannis Peristeron. OK. Hotelurile astea 2 sint la strada principala care leaga orasul Corfu de sudul insulei. Sint imediat dupa tunel(e un mic tunel al unui hotel). Peste drum de hotel este plaja, destul de incapatoare, vin si localnicii foarte des pt ca e aproape de oras, pietricele, apa e buna pt copii, adica nu foarte adinca, insa zona nu ofera mare lucru, pot spune chiar nimic. E o taverna mai incolo, 2 minimarketuri si cam atit.
QUOTE (novalex1981 @ Apr 15 2008, 16:31)

pleaca cineva dintre voi in agios gordis in luna august?....eu si prietena vom pleca pe 25 aug hotel alonakia prin christian tour:)
Noi plecam,dar se pare ca nu coincid perioadele!Noi cred ca vom alege intrarea din 12 sau 19 august!
QUOTE (mihapavel @ Apr 15 2008, 19:13)

hotelul golden nests nu are parcare. langa hotelul alonakia este sau cel putin era anul trecut, un teren mic unde a stationat autocarul nostru cateva ore pana la plecare si de unde s-a imbarcat lumea, deci ar fi loc de cateva masini. de ce nu le trimiti un e-mail la alonakia pe site?
Multumesc pentru raspuns!Asa voi face pentru ca de la agentie nu au stiut sa-mi spuna!