Lista rusinii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Sh0rty

QUOTE(YoYo69ErS @ Jul 3 2006, 05:04) *
Din cauza shuffle-ului am dat de melodia "Andy - La Feria" in playlist. Sunt sigur ca seamana cu o manea dar nu cunosc si nu stiu cu care. Poate un manelist sa faca lumina?

cine e andy?
nch_daniel
intr-adevar....Sorin copilul de Aur - haide, zi e facuta dupa Andy - La feria

nch_daniel
abia acu am vazut k intreba cineva mai sus de Sorin cda & Laura Vass & Susanu - Nu vreau banii tai...
original: Dj Amit - Sar pe topi lal
Sh0rty
QUOTE(nch_daniel @ Jul 11 2006, 12:01) *
abia acu am vazut k intreba cineva mai sus de Sorin cda & Laura Vass & Susanu - Nu vreau banii tai...
original: Dj Amit - Sar pe topi lal

am melodia dar intr-un remix laugh.gif Copilul de Aur,Laura Vass,Susanu,Naliny & Dj Amit - Nu vreau bani de la tine

10x pt.numele melodiei proud.gif
Dana H
QUOTE(nch_daniel @ Jun 26 2006, 02:13) *
Denisa & Florin Peste - Seara de seara dupa Arash - Bora bora

Cat despre voi care tot ziceti k manelistii sunt prosti si k una ca alta *ma refer numai la cei care canta* pot sa a zic k i-a dus capu mai mult decat p voi ...la urma urmei au ajuns destul de sus...voi ati ajuns doar sa postati p un forum p softpedia si sa ziceti de ei k sunt asa si p invers...nu vbesc acum pentru motivul k as vedea in ei niste mari oameni, dar incerc sa va fac sa va dati seama k nu are nici un rost sa ziceti toate chestile astea ca si knd ati avea un cuvant de spus si ca si cand cineva s-ar lua dupa voi si n-ar mai asculta manele pt k le provoaca repulsie...

Dar tu ce crezi k ii duce pe ei capu' sa compuna melodiile alea?! Ei arunca cu banu si altcineva isi stoarce creierii sa faca cuvintele si orchestratia, sa inregistreze ....si tot tacamul!
Zamo
QUOTE(nch_daniel @ Jun 26 2006, 02:13) *
Denisa & Florin Peste - Seara de seara dupa Arash - Bora bora

Cat despre voi care tot ziceti k manelistii sunt prosti si k una ca alta *ma refer numai la cei care canta* pot sa a zic k i-a dus capu mai mult decat p voi ...la urma urmei au ajuns destul de sus...voi ati ajuns doar sa postati p un forum p softpedia si sa ziceti de ei k sunt asa si p invers...nu vbesc acum pentru motivul k as vedea in ei niste mari oameni, dar incerc sa va fac sa va dati seama k nu are nici un rost sa ziceti toate chestile astea ca si knd ati avea un cuvant de spus si ca si cand cineva s-ar lua dupa voi si n-ar mai asculta manele pt k le provoaca repulsie...

Domnule "k" desi ai o luna de cand nu ne-ai mai delectat cu prezenta dvs, sper ca odata si odata veti citi si acest post.
Faptul k a bani ata nu i face sa fie considerati mai destepti k noi, cei kre postam p acest forum. Tin sa te anunt k pe acest forum s gaseste oameni kre este direktori la firme la kre stimabilii manelisti nici k ar putea pricepe nici in 1000 de ani ku ce se manank, adica acest domeniu de SF numit IT.
Pt k ei (manelistii) sa te delekteze cu aceste inegalabile kreatii (k de altfel si acele emanatii hip-hop), au nevoie d marele aport al acestor lukratori in domeniul IT, pt k fara un soft de kalculator nu ar mai ramane decat sunetele lor de tot kk, kkofoniile si dezacordurile afisate ku atata mandrie p niste sunete false.
Sh0rty
QUOTE(Dana H @ Jul 19 2006, 03:35) *
Dar tu ce crezi k ii duce pe ei capu' sa compuna melodiile alea?! Ei arunca cu banu si altcineva isi stoarce creierii sa faca cuvintele si orchestratia, sa inregistreze ....si tot tacamul!

Cei care compun si orchestreaza manelele sunt susanu,mr.juve,nek,florin peste si altii care si canta manele nu numai compun....

cheloo2005
QUOTE(Zamolxel @ Jul 19 2006, 07:49) *
Domnule "k" desi ai o luna de cand nu ne-ai mai delectat cu prezenta dvs, sper ca odata si odata veti citi si acest post.
Faptul k a bani ata nu i face sa fie considerati mai destepti k noi, cei kre postam p acest forum. Tin sa te anunt k pe acest forum s gaseste oameni kre este direktori la firme la kre stimabilii manelisti nici k ar putea pricepe nici in 1000 de ani ku ce se manank, adica acest domeniu de SF numit IT.
Pt k ei (manelistii) sa te delekteze cu aceste inegalabile kreatii (k de altfel si acele emanatii hip-hop), au nevoie d marele aport al acestor lukratori in domeniul IT, pt k fara un soft de kalculator nu ar mai ramane decat sunetele lor de tot kk, kkofoniile si dezacordurile afisate ku atata mandrie p niste sunete false.

1. SMASHING man worthy.gif
2. cer redenumirea descriereii acestui topic din ce manele sunt furaciuni in "ce manele este furaciuni"
3. pacat ca se da drumu la asemenea gen de muzica pe piata ... nu se merita, sunt multi romani si mult tineret care e prea prost pentru a trai intr-o tara democrata. Pana la urma si nivelul intelectual al unui om determina ascultarea unui astfel de muzica. Oricum punctul asta e cam offtopic si o sa ma opresc aici
4.In incercarea de a reveni on-topic, din pacate nu cunosc nici o manea ca sa pot sa fac o comparatie, insa ma deranjat si pe mine ca si pe Zamolxel atitudinea manelarului de mai sus. cursing.gif
nch_daniel
QUOTE(cheloo2005 @ Jul 21 2006, 09:41) *
1. SMASHING man worthy.gif
2. cer redenumirea descriereii acestui topic din ce manele sunt furaciuni in "ce manele este furaciuni"
3. pacat ca se da drumu la asemenea gen de muzica pe piata ... nu se merita, sunt multi romani si mult tineret care e prea prost pentru a trai intr-o tara democrata. Pana la urma si nivelul intelectual al unui om determina ascultarea unui astfel de muzica. Oricum punctul asta e cam offtopic si o sa ma opresc aici
4.In incercarea de a reveni on-topic, din pacate nu cunosc nici o manea ca sa pot sa fac o comparatie, insa ma deranjat si pe mine ca si pe Zamolxel atitudinea manelarului de mai sus. cursing.gif

imi pare rau intentia nu a fost sa deranjez pe nimeni...am spus doar punctul meu de vedere...cat despre redenumirea topicului...chit ca nu am prea multe posturi pe forum...nu cred ca sunt in vreunu greseli de ortografie...poate doar de tipar...
inca o data imi cer scuze daca v-am deranjat cu atitudinea mea de manelar...si acum sa revenim ontopic:P
Sh0rty

QUOTE(cheloo2005 @ Jul 21 2006, 09:41) *
din pacate nu cunosc nici o manea ca sa pot sa fac o comparatie, cursing.gif

Daca nu cunosti nici o manea de unde sti ca nu`ti plac?
Parakiosu2
QUOTE(adid22 @ May 21 2006, 23:17) *
Las la o parte sentimentele personale legate de manele si de "guristi" si propun sa deschidem o lista in care sa apara asa:maneaua neaosa si melodia din repertoriul international/national din care se inspira(pe care o fura cu nesimtire)

Incep eu:

Sorin Salam:Vreau sa-mi impart viata cu tine Sursa:Despina Vandi

Fantastik (aia cu Carolina) este de pe la Shaggy-Carolina

Liviu Guta: De ce ma minti -furat la indigo dupa Despina Vandi-Magapas

Catalin Arabu:Ia Ghraeb(cred ca asa se scrie)-copie de pe moshik afia-halom matok

catalin arabu&minodora azi imi este foarte greu -inspiratia:ben e king-stand by me

Manele mai noi nu stiu ca sunt ani de zile de cand nu mai ascult,oricum ma mai documentez si revin.

Feel free sa mai postati ce se mai fura/s-a furat prin manelarie!

Corectie:moshik afia-ya ghayb si nu halom matok

QUOTE(Sh0rty @ May 22 2006, 22:34) *
Adrian,Denisa,Mr.Juve - Am increde in tine dupa Extasy Club India
Copilul de Aur si Laura Vass - Numai tu dupa Samira si Mami - Youm wara youm
Florin Salam - La inima mai ars dupa Ciguli
Romeo Fantastik si Shushanu - Goale dupa Don Omar - Dale don dale
Romeo Fantastik - Profesoara dupa Don Omar - La Morena
Copilul de aur,laura vass si shushnau - nu vreau banii tai?cum se numeste melodia originala ??

Deci:melodia se numeste ai incredere in mine(ca nu plec de langa tine) si este copiata Dupa Baby H-Meri methi mein
nch_daniel
QUOTE(Parakiosu2 @ Jul 26 2006, 14:40) *
Deci:melodia se numeste ai incredere in mine(ca nu plec de langa tine) si este copiata Dupa Baby H-Meri methi mein

din cate stiu eu se cheama totusi am incredere in tine....(ca nu pleci de langa mine)
Figo_jr2006
Sincer nu stiu de ce va agitati atat sa criticati manelele .E adevarat majoritatea sunt furate dar unii chiar compun (exp :N. guta) .Si mai nou am observat ca si trupele romanesti au inceput sa "se inspire" de la alte formatii .Si eu am vazut destule greseli gramaticale si la ei .NU mai criticati atat manelistii ca nu se intampla numai in Romania . nono.gif peacefingers.gif INTAI AR TREBUI SA NE INGRIJOREZE CE SE INTAMPLA LA CONDUCEREA ROMANIEI SI APOI POATE SI CE FAC MANELISTII puke.gif
nch_daniel
pai nu le criticam...dar mai descoperim si originale care in unele cazuri sunt mai interesante decat manele luate dupa ele.
Frankie
Nu stie cineva o lista cu mai multe copii ?
Sh0rty
QUOTE(Parakiosu2 @ Jul 26 2006, 14:40) *
Corectie:moshik afia-ya ghayb si nu halom matok

Am incredere in tine (ca nu pleci de langa mine) asa am gasit pe net ,,Extasy Club Indian

QUOTE(Figo_jr2006 @ Jul 26 2006, 16:20) *
Sincer nu stiu de ce va agitati atat sa criticati manelele .E adevarat majoritatea sunt furate dar unii chiar compun (exp :N. guta) .Si mai nou am observat ca si trupele romanesti au inceput sa "se inspire" de la alte formatii .Si eu am vazut destule greseli gramaticale si la ei .NU mai criticati atat manelistii ca nu se intampla numai in Romania . nono.gif peacefingers.gif INTAI AR TREBUI SA NE INGRIJOREZE CE SE INTAMPLA LA CONDUCEREA ROMANIEI SI APOI POATE SI CE FAC MANELISTII puke.gif

N.Guta nu compune...De Marco ii compune versurile iar Nek orchestratia....
iozefini
.....dar unii chiar compun (exp :N. guta)...

il si vad pe susnumitul in fata partiturii gandind melodii(ca sa le zicem asa) death.gif
nch_daniel
care stiti mel sorin cda - cash cash full full?
suna interesant si cred ca e copiata....daca stiti careva dupa ce pls say tongue.gif
Sh0rty
QUOTE(nch_daniel @ Jul 28 2006, 19:08) *
care stiti mel sorin cda - cash cash full full?
suna interesant si cred ca e copiata....daca stiti careva dupa ce pls say tongue.gif

lol,toate manelele sunt copiate....
nch_daniel
or fii nu or fii....dar tare sunt curios daca exista un orignal care e...pt ca maneaua imi place rau...
eh si probabil ca nu chiar toate...poate cum spuneai tu 9 din 10... tongue.gif
blackcat
Nu le am cu manelele dar stiu ca fost ceva scandal pe la TV cu celebra manea Suparat furata 100% dupa un sirb. Cam asa ceva. Gresesc?
nch_daniel
foarte adevarat...dupa Umoran Sam de Jasmin Stavros
jas1
Spune-mi ce muzica asculti ,ca sa-ti spun cine esti...ATAT ! Manele ??Vai mama lor ! Manelisti ??? Vai mama lor... death.gif btw...cel care a scris asta este manelist roll2.gif
karinaa
QUOTE(Dana H @ Jul 19 2006, 03:35) *

dar originala melodiei "numele tau de azi il voi uita" a lui minune n-o stie nimeni?
Sh0rty
QUOTE(jas1 @ Jul 31 2006, 19:42) *
Spune-mi ce muzica asculti ,ca sa-ti spun cine esti...ATAT ! Manele ??Vai mama lor ! Manelisti ??? Vai mama lor... death.gif btw...cel care a scris asta este manelist roll2.gif

Ce legatura are asta cu subiectul?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.