Lista rusinii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

rakett

QUOTE (livelysory @ Apr 4 2009, 21:50) *
singurul lucru de care esti in stare tu si fratiorii tai antimanelisti este sa criticati ... mai multi chiar nu puteti! si stii de ce? pt k asta va e valoarea!!! cool.gif

va roade invidia si va e rusine sa recunoasteti de aceea va strangeti toti in turma si va laudati k sunteti "the dark side" sau ceva de genul asta ... cand in realitate sunteti mult mai josnici decat cei pe care-i injurati la tot pasul wink.gif

tu chiar crezi ca cineva intreg la minte ar invidia manelistii sau cei ce le canta?
care valoare? asa poate oricine sa fure cu nerusinare.Eu nu am nimic cu publicul target al manelelor,fara ei poate ca nu as fi unde sunt azi,daca nu ar fi manelistii ar gandi mai multa lume si poate ca ar fi concurenta mai mare,dar asa cand majoritatea vand la toneta,fac shaworma si spala masini raman mai multi bani pt cei ce gandesc si nu viseaza la "dolarei,dusmani si femei" in timp ce fac foamea.

P.S. daca a dai reply si incepi cu expresii gen plm/sp/mm etc inseamna ca atat te duce capul.

bafta
bogdan3214
QUOTE (rakett @ Apr 5 2009, 20:47) *
tu chiar crezi ca cineva intreg la minte ar invidia manelistii sau cei ce le canta?
care valoare? asa poate oricine sa fure cu nerusinare.Eu nu am nimic cu publicul target al manelelor,fara ei poate ca nu as fi unde sunt azi,daca nu ar fi manelistii ar gandi mai multa lume si poate ca ar fi concurenta mai mare,dar asa cand majoritatea vand la toneta,fac shaworma si spala masini raman mai multi bani pt cei ce gandesc si nu viseaza la "dolarei,dusmani si femei" in timp ce fac foamea.

P.S. daca a dai reply si incepi cu expresii gen plm/sp/mm etc inseamna ca atat te duce capul.

bafta

uite, a ajuns cel ales, cu a sa voce a ratiunii

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.