Păi dacă vrei îți spun două cuvine: penibil și grotesc. Îți pot face o mulțime cu n cuvinte de genul ăsta.
Despre ce voce vorbeai? Păi tu nu ai văzut că manelații cântă din burtă, până le iese ceva ori pe gură ori pe....
N-ai văzut de cimpoi au??

Off topic clar și pe față. N-am nimic cu țiganii. Am prieteni țigani care și-ar da cămașa de pe ei pentru mine. Și nici mie nu mi-e rușine cu ei, ci chiar mi-ar fi cu unii dintre semenii mei. Dar țigani, nu rromi. Până și titulatura lor o fură (rromi ca să sune ori a români ori a aromâni, romani, nici pe departe cu limba lor - romani, cu accent pe a treia silabă). Și mie mi-ar plăcea să fiu țigancă, repet ȚI-GAN-CĂ. Dar de aia nomadă, oacheșă, gureșă, focoasă, isteață foc, învălătucită în mii de fuste și șaluri, să dansez din buric și să umblu cu șatra și căruța cu coviltir prin lume, fără să-mi pese de casă, mașină, facultăți și masterate, lupta pentru locurile de muncă și să urmăresc pe calendar când iau următoarea leafă. Să-mi câștig existența din ghicit, descântece de deochi, vrăjit, cântat, căldărărit.

, să-mi cresc purandeii și să-mi întind rufele în soare.