Nei Pori
Pages: 1, 2

dungatu
Salutare,

Rog a-mi spune cum e la Nei Pori la inceput de iulie, gasesc cazare daca nu rezerv nimic din tara?
Recomandati vreo vila, hotel de acolo?
Am inteles ca nu prea sunt locuri de distractie....si de aceea am in calcul si varianta Olympic Beach, voi ce ziceti?
Daca pleaca cineva la data de 1 iulie cu masina si merge pe Bechet ne putem "insoti"....noi suntem 4 adulti cu o masina.

Multumesc anticipat!
MediaWiz
Arunca un ochi aici: http://www.elitetours.ro/nei_pori_zefiros.php
dungatu
mersi mult de sfaturi....
unde mai exact te duci in Halkidiki?
MediaWiz
Psakoudia, Philoxenia Bungalows... m-au convins impresiile de pe forum si ce am vazut in fotografii... Si vreau sa ajung si la Atena.
dungatu
Frumos acolo unde te duci .... am vazut si eu poze si impresii pe forum.... inseamna ca vrei mai mult odihna, asa am inteles ca este pe Sithonia.
Acum 1/2h am rezervat la Nei Pori asa ca s-a hotarat locatia, asteptam sa vedem exact numele vilei unde vom sta cele 10 nopti.

bafta
dungatu
Cine vrea sa mearga la Nei Pori in perioada 1-11 iulie sa imi de=a de stire.
Cei cu care vrem sa mergem vor sa renunte...pb. medicale.
Biletul de 2 pers., numai cazare, in perioada de mai sus (10 nopti, vila Apostolis-este noua, are AC, chicineta, frigider, TV, etc) este 310E.
Povestea este ca vorbisem sa mergem 4 pers. (2 familii) cu o masina, dar s-a intamplat ceva si jumatate nu mai pot merge.
Suntem din Craiova si plecam in data de 1 iulie prin Bechet.
adina_chi
Salut!
Vreau sa merg vara aceasta in Grecia la Nei Pori. Am ales hotelul Olympic Star (4stele). Stie cineva ceva de acest hotel? Dar de agentia Komsi Travel din Bucuresti?
Orice sfaturi sau sugestii despre eventuale excursii sunt binevenite.
Multumesc mult
adina_chi
Salut!
Planuiesc sa merg la Nei Pori in vara. Am ales Grecia continentala pentru ca vrem sa vizitam cat mai multe locuri. Am inteles ca nu trebuie ratate Meteora, Atena. In rest, ce merita vizitat? Muntele Olimp, Salonic, Skiathos? Atena fiind la vreo 400 km, mi se pare ca vom fi mai mult pe drum pentru o excursie de o zi. Merita sau sa mergem pe cont propriu la Atena?
Merita sa mergem in excursii cu ghidul roman sau sa alegem o agentie locala?
Merci mult!!!
dungatu
QUOTE(adina_chi @ Jun 20 2006, 15:16) *
Salut!
Planuiesc sa merg la Nei Pori in vara. Am ales Grecia continentala pentru ca vrem sa vizitam cat mai multe locuri. Am inteles ca nu trebuie ratate Meteora, Atena. In rest, ce merita vizitat? Muntele Olimp, Salonic, Skiathos? Atena fiind la vreo 400 km, mi se pare ca vom fi mai mult pe drum pentru o excursie de o zi. Merita sau sa mergem pe cont propriu la Atena?
Merci mult!!!

daca esti cu masina personala se recomanda a se vizita atena cu o cazare in zona sa ai macar o zi intreaga de hoinarit ...
kerkyra
QUOTE(adina_chi @ Jun 20 2006, 15:16) *
Salut!
Merci mult!!!

Eu am fot acum doi ani si anul trecut in grecia. Acum doi ani am stat la paralia, anul trecut am facut circuit. De la Paralia am fost la Salonic si Skiathos. Atena este intr-adevar departe, iti trebuie cel putin doua zile sa vezi ca lumea (am vazut-o in circuit, am stat 3 nopti acolo). Oricum, excursia organizata din Paralia era 35 euro, parca, si se pleca la 1 noaptea, ajungeai pe la 7 dimineata, vizitai ce se putea, veneai inapoi la 10 seara. Eu zic ca e mai mult alergatura. Numai pe Acropole am stat vreo 3-4 ore, asa ca...
Skiathos, in schimb, e superb. Insula e ca in filme, case pe stradute inguste, in panta, portul si, mai ales, plaja cu nisip auriu care sclipeste in soare si apa limpede, fara valuri. Totul linga o padure de pini. Nu mai spun de spectacolul de pe vapor, cu dansuri grecesti. Excursia a fost 35 euro. Ti-o recomand, Grecia inseamna si macar o insula !
Salonicul este iar un oras frumos, am avut timp de colindat am stat citeva ore bune acolo, am urcat in Turnul alb, ai o panorama superba asupra marii si a orasului. E si aproape, faci cam o ora cu autocar. A costat parca 17 euro (pina in 20)
Din cite am vazut eu atunci, preturile nu difereau intre agentiile grecesti si agentia noastra, in plus eram cu colegii de autocar si ghidul agentiei.
La Athos nu am fost, nici la Olimp, am stat doar 7 nopti si am vrut sa fac si plaja.
Meteora am vazut-o anul trecut, e spectaculos, intr-adevar. Excursia din Paralia era, parca, 25 euro.
Preturile pt optionale banuiesc ca le gasesti si la agentia cu care pleci. Depinde cit vrei sa te plimbi si cit sa faci plaja, de ales ai de unde.
Pentru detalii despre grecia, cit am vazut, va stau la dispozitie.
dungatu
QUOTE(kerkyra @ Jun 24 2006, 23:35) *
Eu am fot acum doi ani si anul trecut in grecia. Acum doi ani am stat la paralia, anul trecut am facut circuit. De la Paralia am fost la Salonic si Skiathos. Atena este intr-adevar departe, iti trebuie cel putin doua zile sa vezi ca lumea (am vazut-o in circuit, am stat 3 nopti acolo). Oricum, excursia organizata din Paralia era 35 euro, parca, si se pleca la 1 noaptea, ajungeai pe la 7 dimineata, vizitai ce se putea, veneai inapoi la 10 seara. Eu zic ca e mai mult alergatura. Numai pe Acropole am stat vreo 3-4 ore, asa ca...
Skiathos, in schimb, e superb. Insula e ca in filme, case pe stradute inguste, in panta, portul si, mai ales, plaja cu nisip auriu care sclipeste in soare si apa limpede, fara valuri. Totul linga o padure de pini. Nu mai spun de spectacolul de pe vapor, cu dansuri grecesti. Excursia a fost 35 euro. Ti-o recomand, Grecia inseamna si macar o insula !
Salonicul este iar un oras frumos, am avut timp de colindat am stat citeva ore bune acolo, am urcat in Turnul alb, ai o panorama superba asupra marii si a orasului. E si aproape, faci cam o ora cu autocar. A costat parca 17 euro (pina in 20)
Din cite am vazut eu atunci, preturile nu difereau intre agentiile grecesti si agentia noastra, in plus eram cu colegii de autocar si ghidul agentiei.
La Athos nu am fost, nici la Olimp, am stat doar 7 nopti si am vrut sa fac si plaja.
Meteora am vazut-o anul trecut, e spectaculos, intr-adevar. Excursia din Paralia era, parca, 25 euro.
Preturile pt optionale banuiesc ca le gasesti si la agentia cu care pleci. Depinde cit vrei sa te plimbi si cit sa faci plaja, de ales ai de unde.
Pentru detalii despre grecia, cit am vazut, va stau la dispozitie.

Eu o sa fac aceste excursii de care pomenesti mai sus cu masina proprie si voi plati doar intrarea la obiective ...
Sunt tantari/e racoare seara?
Numai bine.
kerkyra
QUOTE(dungatu @ Jun 25 2006, 12:50) *
Eu o sa fac aceste excursii de care pomenesti mai sus cu masina proprie si voi plati doar intrarea la obiective ...
Sunt tantari/e racoare seara?
Numai bine.

Tantari nu-mi aduc aminte sa fi fost. Racoare era seara, dar eu am fost din 6 sept si eu sunt mai friguroasa smile.gif . Ia-ti totusi un pulover sau o geaca la tine.
Cu masina proprie nu stiu cum ai putea vizita Skiathos sau Athos, se merge cu vaporul, poate Meteora si Salonic.
dungatu
QUOTE(kerkyra @ Jun 25 2006, 13:39) *
Tantari nu-mi aduc aminte sa fi fost. Racoare era seara, dar eu am fost din 6 sept si eu sunt mai friguroasa smile.gif . Ia-ti totusi un pulover sau o geaca la tine.
Cu masina proprie nu stiu cum ai putea vizita Skiathos sau Athos, se merge cu vaporul, poate Meteora si Salonic.

se lasa masina in portul Volos de unde se merge cu ferry sau ce o mai fi ... ca toata lumea
la athos nu voi ajunge sigur
moira
QUOTE(adina_chi @ Jun 20 2006, 15:12) *
Salut!
Vreau sa merg vara aceasta in Grecia la Nei Pori. Am ales hotelul Olympic Star (4stele). Stie cineva ceva de acest hotel? Dar de agentia Komsi Travel din Bucuresti?
Orice sfaturi sau sugestii despre eventuale excursii sunt binevenite.
Multumesc mult

Salut !

Am fost inurm cu doi ani la Nei Pori.Am stat la hotel IRO ;este la 4 m.de plaja ,cu camere mari si misto (mai ales cele cu vederew la mare au terase frumoase.)
Anul trecut nu am mai gasit locuri la acelasi hotel.despre Olympic Star pot sa-ti spun ca e f.aproape de plaja si atit.
Statunea este f.linistita,plaja e f.lata.Eu am fost cu agentia ARCA TOUR din Buc.si am fost multumita de ei.Au ca agentie partenera ,in Nei Pori ,Evi Tour.

Vacanta frumoasa !
Moira
KITZU
Sunt cateva vile ale Neo-Tour si agentia de acolo Evi-tour. Gasiti loc si acolo de la 22e la 30e camera in vila.
Excursii se pot face cu masina sau cu trenul. Skiathos daca ajungi la vapor te costa 18e cu rezervare prin agentie sau direct cu capitanu poate chiar 10e. Daca nu cu feribotul. Atena plecare cu tren de 12 noaptea sosire 5;30 plimbare cu metrou 3e toata ziua se incepe cu Portul Pireu se continua cu Acropole 12e, imediat pe stanga Plaka -taverne(masa cam 6-10e/pers)-bazar, pe la 14 se schimba garda la Piata Syntagma-Palat cu plimbare optional in parc sau alte statii apropiate P. Omonia, si la 16 plecare spre gara Larissa decolare 16:20 ajungi in jur de 21 inapoi cam obosit de plecarea cu noaptea-n cap.
Thesalonic 6e si merita.
Volos 6e si se poate continua cu ferry.
Paralia Katerini mai bine cu autobuz 6e. La fel Platamonas(are o statie chiar la castel, pardon ruine).
Recomand Litohoro din centru urcati pe dreapta taverna Milos parca (o bere 1e) si drum usor pe conducta de apa cu priveliste de munte deosebita. Cam greu de ajuns(trenul te lasa la 5Km autobusul trebuie schimbat)
Kalambaka cu tren(cu schimbare) si se urca cu autobuz 1e pt Meteora-avantaj poti vedea cate manastiri vrei din cele 6.
Larisa oras mare dar nu e ceva deosebit.
Statiunea e linistita si are cea mai buna plaja. Taverne cate vrei si destule supermarket-uri. O singura pescarie si respectiv macelarie linga biserica. Peste peste 10e kg iar carnea peste 6e. Mai scumpa e branza peste 6e kg si iaurtul e 3,5e o galetusa de 1kg. Uleiul de masline e scump 6e si a fost inlocuit de Metaxa 3* la 7,7e smile.gif si Ouzo la 6e. Vin la 1,5l bun si ieftin 2,6e merge cu apa minerala Zagori parca, 0,6e.
Tantari nu sunt multi (dar insistenti la 8seara la taverne) iar haine in afara de pantaloni scurti si tricou-camasa cu sandale n-am simtit nevoia. A plouat doar spre seara.
PS N-as merge in iulie-august. E cald ca in Bucuresti (cand au fost 35la umbra)
arinchris
QUOTE(kerkyra @ Jun 25 2006, 13:39) *

Buna ziua!
Am inteles c-ai fost in 6 septembrie, o mica intrebare: apa a fost calda la mare? Eu as dori sa innot, nu sa stau pe plaja. Noi mergem 4 persoane in septembrie pe 13 sa fim acolo pt 9 zile. merci mult pt raspuns

QUOTE(arinchris @ Jul 6 2006, 15:22) *
Buna ziua!
Am inteles c-ai fost in 6 septembrie, o mica intrebare: apa a fost calda la mare? Eu as dori sa innot, nu sa stau pe plaja. Noi mergem 4 persoane in septembrie pe 13 sa fim acolo pt 9 zile. merci mult pt raspuns

Noi mergem prin Neo-tur.ro, very-foarte amabili, am planificat pt iulie, si am schimbat pt septembrie din motive personale. N-a fost nici o problema, au fost f amabili cu noi. Sper si la fata locului la nei pori sa fie la fel.
sorelsobrinos
Am fost la Nei Pori si a fost super.
O statiune nu foarte mica(apx3km. lungime, 400m latime) intesata de turisti greci poloni cehi slovaci sarbi suedezi romani(destul de putini)s.a. Sunt f. multe marketuri unde e mancarea mai ieftina, terase taverne o gramada mai ales in zona plajei. Discoteci nu sunt. noaptea e destul de liniste.
Daca vrei sa mergi sa te odihnesti e o recomandare f. buna.
Plaja e curata apa la fel si f. limpede. Daca stati la sezlonguri pe plaja atentie la ce comandatzi sa servitzi ca pretzurile sunt cam mari(4E o bere de 33cl).
Per total am fost f. multumit de Nei Pori. Am gasit ceea ce cautam:liniste soare si civilizatie.
kerkyra
QUOTE(arinchris @ Jul 6 2006, 15:28) *
Buna ziua!
Noi mergem prin Neo-tur.ro, very-foarte amabili, am planificat pt iulie, si am schimbat pt septembrie din motive personale. N-a fost nici o problema, au fost f amabili cu noi. Sper si la fata locului la nei pori sa fie la fel.

Am fost di 6 sept, la Paralia, dar e in zona. Vremea a fost f. buna, apa calda, nu-ti face probleme. Anul trecut am trecut prin Paralia dupa jumatatea lui septembrie si era lume la plaja, apa nu mi s-a parut rece, asa ca...
Maple_mich
QUOTE(dungatu @ Jun 15 2006, 15:23) *
si plecam in data de 1 iulie prin Bechet.

Daca v-ati intors tot prin Bechet, va rog sa dati citeva detalii despre bac la intoarcere, orar, pe unde este drumul de la Sofia etc.
Mersi
dungatu
QUOTE(Maple_mich @ Aug 6 2006, 04:26) *
Daca v-ati intors tot prin Bechet, va rog sa dati citeva detalii despre bac la intoarcere, orar, pe unde este drumul de la Sofia etc.
Mersi

daca ajungi la oreahovo la 17-17.30 prinzi sigur bacul de ora 18.00-18.30 cam asa a fost acum cand ne-am intors.
la intoarcere am ales acelasi drum adica kulata-sofia-botevgrad-vraca-mizija-oreahovo
daca mai e ceva intreaba...
drum bun
bela
A fost cineva in Nei Pori la Vila Athos?

Multumesc.

P.S. Cam cati bani ati cheluit de persoana pe mancare?
Twinsen
QUOTE(bela @ Aug 8 2006, 15:02) *

Multumesc.

Mancarea e relativ ieftina...
Eu am fost acum 2 ani si in principiu am putut manca si cu 10 euro 2 persoane.
La un fast food am luat 2 dublu cesburger cartofi prajiti si o bere.

Tot cu 10 euro am gasit lao taverna 2 pizza + o sticla de vin bonus (nu prea a mers vinul la pizza dar asta e biggrin.gif)

Sunt vreo cateva supermarket-uri unde preturile sunt chiar decente si poti cumpara cam ce vrei
dungatu
QUOTE(bela @ Aug 8 2006, 15:02) *

Multumesc.

recomand taverna stelios....se papa bine, mult si ieftin....
Twinsen
QUOTE(dungatu @ Aug 10 2006, 00:04) *
recomand taverna stelios....se papa bine, mult si ieftin....

Asta pe unde e ?
bela
Va multumesc pentru raspunsuri si va astept cu informatii proaspete.
dungatu
QUOTE(Twinsen @ Aug 11 2006, 12:03) *
Asta pe unde e ?

nu pot spune cu exactitate unde e, ca puncte de reper: e spre Platamonas, pe colt esta un fast - food iar vis-a-vis de fast-food este o gelaterie.
nu poti sa o ratezi daca dai o tura pe faleza.
giliola
Am de oferit doua locuri pt Nei Pori, plecare pe 6 septembrie si intoarcere pe 15 septembrie, cazare in vila standard 2 stele. Locul costa 115 EUR/persoana, in care intra transportul cu autocarul si cazarea. Eu nu mai pot pleca si daca anulez, pierd banii dati in avans. Daca e cineva interesat, il rog sa-mi dea un mesaj pe PM.
Multumesc frumos, sper sa nu fi incalcat regulamentul forumului.
Giliola
andreea050703
salut!
vara asta merg cu iubitul meu in Grecia, in NeiPori. Ne-am hotarat sa mergem cu agentia din Brasov, Neotour.
Problema este k nu gasim pe net poze,nici macar mentionate, vilele la care au ei oferte pt sejur, si anume: vila Coral, Vila Tsambika,vila Katerina.
Vreau sa va cer ceva sfaturi in ceea ce privesc vilele si mai ales agentia.
Multumim mult!
Sioux-2
QUOTE (andreea050703 @ May 10 2008, 21:58) *
salut!
vara asta merg cu iubitul meu in Grecia, in NeiPori. Ne-am hotarat sa mergem cu agentia din Brasov, Neotour.
Problema este k nu gasim pe net poze,nici macar mentionate, vilele la care au ei oferte pt sejur, si anume: vila Coral, Vila Tsambika,vila Katerina.
Multumim mult!

Daca erai un pic mai atenta, vedeai ca pe acest topic nu s-a mai scris nimic de prin vara lui 2006!!!! Deci slabe sperante sa-ti raspunda cineva. Mai bine cauta pe topicul "Paralia" sau celelalte.
singuraticul
QUOTE (andreea050703 @ May 10 2008, 19:58) *
salut!
Multumim mult!

ti-am trimis un privat. detali cit de cit cunosc eu.
ecriss
QUOTE (singuraticul @ May 11 2008, 23:37) *
ti-am trimis un privat. detali cit de cit cunosc eu.

M-ar interesa si pe mine acelasi subiect, ma bucur ca cineva are informatii pentru ca nu am gasit prea multe despre agentie sau aceste vile. Se poate un raspuns si pentru mine ?

Multumesc anticipat
adirusu76
QUOTE (andreea050703 @ May 10 2008, 20:58) *
salut!
Multumim mult!

si eu tot spre nei pori m-am orientat dar sunt in cautare de oferte pt. inceputul lui iulie
Gabryel
Caut informatii despre hotelul "EVILION".
Stie cineva ceva de el ?

Parerea strainilor am aflat-o, dar as vrea si a cuiva "de la noi".

Merci.
vid313
@Gabryel si eu vreau sa merg anul asta in august in Nei Pori. Nu m-am hotarat nici la agentia de turism si nici la hotel. Din cate am citit pe internet si am auzit la prieteni care au fost conditiile sunt peste cele de la noi. M-am oprit la cateva hoteluri: Olympic Star, Evilion dar nu am scos din discutie si vilele care se gasesc aici.
Ma intereseaza si pe mine informatii/reviews despre cele doua hoteluri de mai sus sau altele care sa fie aproape de plaja(sau chiar pe plaja), asa ca va rog sa ne impartasiti din experiente cei ce ati fost acolo.
Iuliux
Aveti numere de telefon de cei care inchiriaza acolo? Vreau sa sar peste agentii.
Gabryel
QUOTE (Iuliux @ Jun 28 2008, 13:06) *
Aveti numere de telefon de cei care inchiriaza acolo? Vreau sa sar peste agentii.

Noi am sunat direct la hotel. Am vorbit cu patronul. Mai direct nici nu cred ca se poate.
Ba inca se poate si negocia, daca e nevoie si ai cu cine ...
Numere de telefon gasesti daca hotelul are site pe NET.

@vid313

O sa scriu cu ce e pe acolo, dar eu chiar nu am bafta de niste indicii pana cand plec ? sad.gif
Greeny
Hello! Lume Lume...cine vrea sa mearga la Nei Pori? plecare este vineri, 09.07.2008 si se sta pana pe 20.07.2008, din pacate eu nu mai pot pleca, datorita serviciului, dar agentia este a unei cunostinte de mele si i-am promis ca o sa incerc sa gasesc pe cineva.
Pretul este de 129 EUR+199LEI pentru o persoana si include cazarea si transportul, iar pentru 2 persoane este de 155 EUR +199LEI. Asigurarea medicala nu este inclusa, dar costa 26lei/persoana pentru 10 zile. Cazarea e la vila Coral. nush ce sa va mai zic, e frumos in grecia toata lumea stie..daca nu se pot uita pe net..daca e cineva interesat sa-mi dea pm.
newtask
QUOTE (Greeny @ Jul 9 2008, 17:02) *
Hello! Lume Lume...cine vrea sa mearga la Nei Pori? plecare este vineri, 09.07.2008 si se sta pana pe 20.07.2008, din pacate eu nu mai pot pleca, datorita serviciului, dar agentia este a unei cunostinte de mele si i-am promis ca o sa incerc sa gasesc pe cineva.
Pretul este de 129 EUR+199LEI pentru o persoana si include cazarea si transportul, iar pentru 2 persoane este de 155 EUR +199LEI. Asigurarea medicala nu este inclusa, dar costa 26lei/persoana pentru 10 zile. Cazarea e la vila Coral. nush ce sa va mai zic, e frumos in grecia toata lumea stie..daca nu se pot uita pe net..daca e cineva interesat sa-mi dea pm.

Vineri este 11 iulie, nu 09 iulie. 9 iulie a fost ieri. Cum e până la urmă?
Soozy
Ceva informatii in legatura cu agentia de turism Vilextur? PLec in Nei Pori pe 4 august ..si ma interesa cat de serioasa este aceasta agentie smile.gif
woolinutzu
Sejur Nei Pori

Salut,

Vreau sa merg la Nei Pori in a doua jumatate a lunii august, la vila natalia (cu agentia christian tour). As vrea sa stiu cateva detalii despre aceasta locatie de la oameni care au mai fost:

1. locuri de vazut + recomandari (in program vom avea o seara greceasca - merita ?, am mai fost si la alte seri grecesti si am cam regretat)

2. stiu ca e relativ aproape de paralia katerini , se poate face comparatie ? (romani, manele, galagie biggrin.gif )

3. se pot inchiria masini , si daca a inchiriat cineva poate imi ziceti niste preturi

4. ceva preturi la mancare si bautura (apa, suc , bere)

5. aaa si sa nu uit, cum e apa , arici, merita pentru snorkeling ?

Multumesc mult
carmyna
Am fost anul trecut la Nei pori cu Christian Tour si am stat la Vila Natali. Vila a fost ok, nu ceva de lux, dar ai tot ce iti trebuie: frigider aer conditionat, etc. Am fost foarte multumita si am mers in aproape toate excursiile, mai putin seara greceasca ( am auzit de la altii ca nu merita ). La trei excursii luate aveai gratis excursia de la muntele Olimp. Statiunea e linistita, pentru distractie, discoteci trebuie sa mergi la Paralia Katerini. Apa foarte buna, curata, calda. Nu am intalnit arici de mare dar am auzit ca mai sunt. Sper sa iti placa.
Drum bun si distractie placuta!
woolinutzu
QUOTE (carmyna @ Jul 14 2008, 16:54) *
Am fost anul trecut la Nei pori cu Christian Tour si am stat la Vila Natali. Vila a fost ok, nu ceva de lux, dar ai tot ce iti trebuie: frigider aer conditionat, etc. Am fost foarte multumita si am mers in aproape toate excursiile, mai putin seara greceasca ( am auzit de la altii ca nu merita ). La trei excursii luate aveai gratis excursia de la muntele Olimp. Statiunea e linistita, pentru distractie, discoteci trebuie sa mergi la Paralia Katerini. Apa foarte buna, curata, calda. Nu am intalnit arici de mare dar am auzit ca mai sunt. Sper sa iti placa.
Drum bun si distractie placuta!

Multumesc de promtitudine.

Cat au costat excursiile de persoana (am auzit ca Skiatos nu trebuie ratat) ?
carmyna
QUOTE (woolinutzu @ Jul 14 2008, 16:56) *
Multumesc de promtitudine.

Cat au costat excursiile de persoana (am auzit ca Skiatos nu trebuie ratat) ?

Nu mai tin minte cat a fost fiecare excursie dar stiu ca in total am dat 150 Euro/pers si am fost la Meteore, Athos, Skiatos si Atena. Olimpul dupa cum ti-am spus a fost gratis. Insula Skiatos e foarte frumoasa, se viziteaza statiunea Koukounaris cu una dintre cele mai bune plaje, aflate chiar langa o padure de pini. Cea mai mare distractie insa e pe vapor. Acolo ai parte de o adevarata petrecere si poti invata sa dansezi greceste.
woolinutzu
Multumesc pentru raspunsuri.

O sa merg la Nei Pori, sper sa fie frumos.
woolinutzu
Daca mai are cineva informatii despre Nei Pori, mi-ar fi de mare folos.

1. locuri de vazut + recomandari (in program vom avea o seara greceasca - merita ?, am mai fost si la alte seri grecesti si am cam regretat)

2. stiu ca e relativ aproape de paralia katerini , se poate face comparatie ? (romani, manele, galagie biggrin.gif )

3. se pot inchiria masini , si daca a inchiriat cineva poate imi ziceti niste preturi

4. ceva preturi la mancare si bautura (apa, suc , bere)

5. aaa si sa nu uit, cum e apa , arici, merita pentru snorkeling ?

Multumesc
bela
2. Sub nicio forma...cel putin in 2006 cand am fost eu.
3. Este un centru de inchirieri in statiune plus ca poti inchiria si scutere/ATV-uri.

In 2006 era un singur club/discoteca. Nu rata prajiturile de la cofetariile lor.....EXCELENTE.
woolinutzu
QUOTE (bela @ Jul 17 2008, 11:41) *
2. Sub nicio forma...cel putin in 2006 cand am fost eu.
3. Este un centru de inchirieri in statiune plus ca poti inchiria si scutere/ATV-uri.

In 2006 era un singur club/discoteca. Nu rata prajiturile de la cofetariile lor.....EXCELENTE.

Multumesc, o sa plec pe 22 august si o sa stau la vila Kypos .... sper sa fie OK .
woolinutzu
A fost cineva la vila Kypos in Nei Pori ?
Ceva detalii?

Multumesc
adi-b
Am revenit de la Nei Pori acum o saptamana. Dupa lungi cautari pe forumuri am ales aceasta statiune pentru apa si nisip. Nu mi-a parut rau dupa ce am vazut si un pic din Halkidiki, care are mai multa vegetatie e adevarat dar mai putina plaja. Apa e divina limpede si curata aproape ca cea de la Skiatos.Pe fundul apei este nisip si nu pietre. Apa e curata si dupa amiaza nu numai dimineata ca la Olimpic Beach si nu are alge. Plaja imensa lata de 100 m si lunga de 3-4 km, seamana cu ce era la Mamaia. Insa e mult mai putina lume. Ghinionul a constat in faptul ca am fost la vila Andreou. O vila bine situata la 100 m de plaja si nu la 25 cum gasesti prin reclame. Vila are cam doua stele si nu trei cum o prezinta Neo-Tour si agentia greceasca Evi Tour. Evi-Tour despre care am citit si pe alte foruri ca se comporta ca pe litoralul romanesc acu 25 de ani. Aviz nostalgicilor. Daca vreti sa fiti umiliti si nebagati in seama asta e ocazia. Unul din cele doua sedii ale firmei sunt la parterul Vilei Andreou. Dar ghinion, ca sa obtinem o matura si un mop in camera cum aveau si ceilalti a trebuit sa ne rugam trei zile. Frigiderul era vechi de vreo 20 de ani si avea doar gratarul de deasupara cutiei de fructe. Cand am solicitat pustanului roman de la agentie un ibric pentru cafea ne-a replicat ca in Grecia nu se utilizeaza asa ceva. Bineninteles ca ne-am cumparat noi unul.A, in alte camere am aflat de la vecinii ca exista, dar de ce sa se omoare cineva sa te ajute, cu toate ca era dreptul tau platit? Becul din hol a fost pus dupa o saptamana (noi am stat doua) cand cei veniti odata cu noi plecau. Am avut si zile fara apa deloc, cand am venit de la plaja, iar apa calda lipsa era specialitatea casei. L-am spalat pe pusti intr-o zi cu furtunul din curtea vilei. A fost al treilea an consecutiv in Grecia la vila, dar anii trecuti am fost tratati cu toata atentia si respectul de agentiile Maiak si Artima din Olimpic Beach si Paralia. Evi tour este insa ceva de cosmar. Patul suplimentar e un pat metalic de voiaj pe care il platesti ca al treilea pat in camera.Agentii romani sunt instruiti doar sa iti spuna ca si-au notat si problema si se va rezolva (dar sa nu fiti naivi), stiu sa dea foarte corect din umeri a neputinta sau sa fie obraznici atunci cand este vorba de angajatii greci ai agentiei. Pacat de o statiune atat de frumoasa! Sau ca nu cumva sa te crezi in rai mergeti cu agentia Evi Tour si echilibrati situatia.O sa pun si cateva poze sa vedeti ca e adevarat ce spun. Fugiti de EVI -TOUR, daca nu vreti nervi in vacanta!
adi-b
Revin cu amanunte si poze. E un centru de inchiriat ATV-uri si scutere in centru. Apropo am vazut cum un autotursim a dat peste cap un cart (deci nu un ATV pe care il incaleci). Noroc ca pustiul din cart avea centura si cu toate ca autovehiculul era cu rotile in sus , cand s-a rotogolit nu l-a strivit(avea cadru deasupra). Insa pe tatal care nu avea centura legata si nici casca prinsa in cap l-a azvarlit afara urat. Dar dupa cum mergea nu avea nimic grav.
Preturi: apa plata 0,8e sticla de 1,5 l sau 1,5e baxul de 6x1,5l, bere 0,5-1e, sticla daca iei la sticla e 0,15 e( nu stiu daca o poti da la schimb) in alimentara, 2e la terase, fanta de 1,5l 1,6 e, cam toate produsele cu 30-50 la suta mai scumpe ca la noi. Asta in alimentare. La terase 6-7e o portie de frigarui, snitel, 8-10e o pizza gigant pentru 2-3 persoane, 2,5-5e salatele. Apa are nisip pe fundul marii si nu am vazut nici meduze , de arici pe fundul nisipos nu cred ca e cazul. Si am cercetat fenomenul de accea nu am mers in Halkidiki unde nu stii peste ce fund de mare dai. Apa calda pana la 35 de grade as zice uneori. Excursii incercati cu agentia de langa biserica din coltul cladirii. Fugiti de Evi Tour!
Promenada principala este pe faleza marii unde este plin de terase si flori. Paralia e la 45 de minute de mers cu trenul. In Platamonas( care merita vazut intr-o seara) se poate ajunge cu unul din cele doua trenulete(8e trei bilete doi adulti si un copil), care circula regulat la 30 minute intre statiuni incepand de pe la 17.00 pana la 24.00. Dar fundu apei la Platamonas este cu pietre ca si plaja( pun o poza sa vedeti).
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.