jony_2006
9th December 2006, 19:36
QUOTE(sibiured @ Dec 9 2006, 16:45)

satelitul folosit este HEllASsat 3 cel care a transmis jocurile olimpice de la Atena .Daca activezi un program trebuie sunat doar serviciul clienti fara schimbarea cartelei

satelitul este HELLAS SAT2
Episodicplayer
9th December 2006, 23:05
[quote name='dorin_2k' post='2194058' date='Dec 8 2006, 12:49']
Un nou raspuns de la 930: deoarece in primele 2 zile cererea de instalari a fost foarte MARE (500) cinci sute de cereri pe tara, termenul de instalare s-a prelungit la 14 zile. Eu am facut cerere in a doua zi de la lansare (30 nov) si deci pana azi nu au reusit sa monteze cele 500 de antene. Mai am de asteptat poate o saptamana, ... poate mai mult. Sau paote renunt la RTC.
Deci cel care zicea de zeci de mii de STB-uri instalate sa mai taie ... din zerouri. (sau chiar pe toate)
[/quote]
Astea sunt bacuri ce spui tu.....cred ca ai visat
In primele 2 zile au fost peste 6000 de cereri. Pana Miercuri erau 3000 de clienti instalati. Sincer nu cred ca ti s-a spus la 930 asa ceva...un instalator poate putea sa-ti spuna prostia asta dar la 930 ma indoiesc.
Fratilor.....unii dintre voi aberati rau ...cumva e sarcina de serviciu?
Eu nu-mi dau cu parerea de Digi sau Boom desi am auzit multe....
ok
ma contrazic mai jos
super noua reclama BOOM
de de 12 ron -pacgetul de baza
bla ..bla....
peste 70 de canale...
intrati pe boomtv.ro
12 Ron=ProTV. Antena1, Antena3,TVR1,Boom sport+ inca 6 posturi straine in total 11 canale
buna de dat la CNA
dar lasa
clienti aleg
Fara suparare
Minusuri : 1. Trebuie STB-uri suplimentare pentru mai multe televizoare. 2. La mine cel puțin e aproape regulă : [b]în fiecare zi cam de la ora 11 la 13 mare parte din programe nu merg (Realitatea, Antena1,2,3, Pro TV și multe altele)[/b]
Daca la anumite ore nu merge pe anumite posturi.....antena nu este orientata bine...esti la limita de semnal...cred ca trebuie umblat la elevatie...suna la deranjamente...sper sa te ajute
succes
Minusuri : 1. Trebuie STB-uri suplimentare pentru mai multe televizoare. 2. La mine cel puțin e aproape regulă : în fiecare zi cam de la ora 11 la 13 mare parte din programe nu merg (Realitatea, Antena1,2,3, Pro TV și multe altele)
NU sunt și nici nu prea am auzit că vor fi. 
[/quote]
Daca la anumite ore nu merge pe anumite posturi.....antena nu este orientata bine...esti la limita de semnal...cred ca trebuie umblat la elevatie...suna la deranjamente...sper sa te ajute
succes
Episodicplayer
9th December 2006, 23:16
QUOTE(Iaro @ Dec 8 2006, 15:43)

Poate cineva care are acest serviciu functional sa posteze plusuri si minusuri constatate pe parcursul vizionarii programelor tv, comparativ cu ceilalti provideri de servicii dth din Ro. Deasemenea ce alte surpize ne mai pregateste Romtelecomul, evident, intrebare adresata pentru cei din interiorul acestei societati? Surprize pe bune, adik sa fi adevarate in sensul in care este sigur ca acel eveniment se va produce.
Surprize vor mai fi...anul viitor va fi anul surprizelor
dragosbm
10th December 2006, 00:46
QUOTE(jeancezar @ Dec 9 2006, 14:28)

semnalul pe care il receptionez cu dolce este in urma celui de la televiziunea prin cablu cu aproximativ 2-3 secunde. nu ma deranjeaza prea mult asta, doar ca meciurile importante o sa le vad pe cablu pt ca nu vreau sa tipe vecinii inaintea mea

sunetul dolce cum este - mono, stereo sau digital? ca sa stiu daca imi iau boxe dolby digital.
Din câte știu este stereo, digital ar fi dacă ai folosi ieșirea S/P DIF. Totuși puține programe emit sunet dolby digital.
Cât despre problema mea, într-adevăr este reglajul incorect al antenei. Luni o să vină o echipă să remedieze. Interesant e că numai dimineața de pe la vreo 10 la 13 sunt problemele astea, în restul orelor merge perfect.
Iaro
10th December 2006, 12:53
Minusuri:
- receiver restrictiv, nu iti permite sa vezi altceva, decat Dolce TV, practic esti "ca la inchisoare" cu acest receiver
- pachetul midnight numai dupa ora 21 pana la 5 dimineata;
- pentru STB nr. 2 se achita suplimentar taxa HBO si Cinemax, deci cine vrea pachet full pe doua STB-uri, ii baga pe gat si taxa de 3,9E/luna/fara TVA;
- pachetul Active contine Doar Telesportul;
- pachetul Style nu contine MTV HITS;
- lipseste fotbal in direct din Italia si Spania.
Plusuri:
- pachet Variety la 3,9E, gratuit primele 6 luni
- pachet Explorer gratuit
- 43 programe in pachet Variety.
Alexxfl
10th December 2006, 15:40
QUOTE(Iaro @ Dec 10 2006, 12:53)

Minusuri:
...
- pachetul midnight
numai dupa ora 21 pana la 5 dimineata;
Conform deciziei nr. 187/03.04.2006 privind codul de reglementare a continutului audiovizual, canalele din pachetul Midnight pot fi vizionate zilnic in intervalul orar 21.00 - 5.00- pachetul Style nu contine MTV HITS;
Si nici mtv dance 
akcentstyle
10th December 2006, 16:35
Stie cineva cum mai merg instalarile in Craiova? Maine se fac 7 zile de cand am depus cererea (la magazinul RTC) si bineinteles ca nu am primit nici un semn pana acum.
Mai au STB-uri? Are rost sa ii sun eu? Rezolv oare ceva mai repede asa? (Cu Clicknet a durat 3 luni timp in care am sunat de 2-3 ori pe saptamana pana au ajuns teancurile de reclamatii de la mine pe biroul cuiva de mai sus) Tocmai din acest motiv intreb daca are rost sa insist cu tel la ei...
Astept raspuns de la cinava din Craiova care poate stie mai multe...
m_70xx
10th December 2006, 16:40
Mi-am instalat si eu DOLCE, insa la al doilea STB puterea semnalului este mai mica decat la primul (primul are nivelul de putere al semnalului undeva la 242 in timp ce al doilea are maxim 219)
Stie cineva care ar putea fi cauza? Are vreo legatura cu lungimea cablului coaxial (aprox 20 m pt al doilea receiver)
b_ionut
10th December 2006, 16:56
daca tot pune plusuru si minusuri uite si parerea mea :
plus :
-calitate imaginii
-pretul
-comoditate la plata facturii (fata de astral)
minus :
-lipsa teletext (cel putin pentru moment)
-uneori sunet defazat (ptr cateva secunde dupa ce este schimbat postul ) pe unele posturi
dragosbm
10th December 2006, 20:13
La mine e o chestie nasoală. NU mai am semnal așa de bun ca în prima zi. Parcă pe zi ce trece se deteriorează semnalul. Imaginea îngheață câteodată. La început aveam semnal constant peste 80% pe transponderul 2, acum am doar dupămasa semnal acceptabil 40-60% pe transponderele 3 și 4, 2 și 1 merg întotdeauna nasol. Aștept cu nerăbdare echipa tehnică. Teoretic vor apărea luni.
CABLE MAN
10th December 2006, 20:51
Nu are nimeni MTV DANCE in ROMANIA si nu cred prea curind.
Alexxfl
10th December 2006, 21:05
Da chiar, am semnal si calitate la peste 85% si imi mai ingheata imaginea :-s
tacos
10th December 2006, 21:26
QUOTE(m_70xx @ Dec 10 2006, 17:40)

Mi-am instalat si eu DOLCE, insa la al doilea STB puterea semnalului este mai mica decat la primul (primul are nivelul de putere al semnalului undeva la 242 in timp ce al doilea are maxim 219)
Stie cineva care ar putea fi cauza? Are vreo legatura cu lungimea cablului coaxial (aprox 20 m pt al doilea receiver)
Conteza lungimea cablului, dar nivelul semnalului nu-i asa de important ca si calitatea acestuia. Calitatea, cel mai bine se poate observa in valoarea BER, care trebuie sa fie cat mai mica. Valoarea este data intr-un numar inmultit cu zece la minus...; cea mai buna valoare este de 10 la minus 7, dar merge bine si la 10 la minus 4.
Iaro
10th December 2006, 21:55
[quote]Conform deciziei nr. 187/03.04.2006 privind codul de reglementare a continutului audiovizual, canalele din pachetul Midnight pot fi vizionate zilnic in intervalul orar 21.00 - 5.00[quote]
Da, de acord cu tine, dar pe Digi TV ai Spice Paltinum 24h, iar pe Focussat ai Hustler 24h.
mombutu
10th December 2006, 22:37
Salut,
aveti idee dc semnez contract pe 2ani, valoarea abonamentului lunar ramane constanta?
Mersi in avans!
kingblana
10th December 2006, 22:57
Daca citesti cu atentie contractul , scrie ca preturile pot suferii modificari .
mih000lcea
11th December 2006, 02:16
Un razboi 'Dolce' - Un fost monopol zdruncina monopolul retelelor de cablu
http://www.jurnalul.ro/articol_68136/un_ra...r_de_cablu.html
Ironia sortii, compania care a pierdut monopolul pe piata telefoniei fixe ataca monopolul teritorial al cablistilor.
Zilele in care telefonia fixa genera venituri suficiente pentru a fi o afacere profitabila sunt pe cale sa apuna. RomTelecom, cel mai mare operator roman de telefonie fixa, se reorienteaza. Daca anul trecut a iesit la rampa cu o strategie agresiva pe piata de acces la internet, recent a intrat in forta pe piata televiziunii digitale (DTH) prin lansarea Dolce. O investitie de peste 15 milioane de euro, care a adus 15.000 de clienti intr-o saptamana de la lansare. Asta in conditiile in care pe partea de telefonie fixa operatorul a pierdut 400.000 de clienti intr-un an.
CONCURENTA. De ce atat de multe cereri? Dolce intra pe piata pe fondul nemultumirii clientilor marilor operatori de cablu. Cum televiziunea digitala prin satelit poate fi receptionata oriunde pe teritoriul Romaniei, apare ca o alternativa extrem de atractiva pentru cei satui de problemele cu vechiul operator de cablu. Din cauza impartirii teritoriale a operatorilor de cablu, organizatiile de protectie a consumatorilor au inregistrat munti de plangeri privind calitatea semnalului tv ori intreruperile frecvente ale transmisiei. Cu televiziunea digitala, toate aceste probleme dispar. Nu ai nevoie decat de o antena parabolica si de un receiver montat la televizor. In plus, utilizand tehnologia DTH, parintii au controlul asupra programelor la care au acces copiii. Pretul pachetului de baza Dolce (45 de programe) este undeva la jumatate fata de ofertele celorlalti furnizori de televiziune digitala (Focus Sat, Digi TV, Max Tv, Boom TV). Pretul este chiar mai mic decat abonamentul la cablu tv. Tinta este dubla: fidelizarea clientilor actuali prin oferta de 3,9 euro pe luna pentru cei care sunt abonati deja la RomTelecom si castigarea de clienti noi din ograda cablistilor prin abonamentul de 5 euro (adresat celor care nu sunt clienti RomTelecom). Un operator de cablu percepe pentru serviciile de baza un abonament lunar de 30 RON (UPC Astral) sau 21,4 RON (RCS$RDS).
TRIPLE PLAY. Filozofia este destul de simpla: ii dai clientului cam tot ce are nevoie in domeniul comunicatiilor. De la batrana telefonie fixa si pana la internet de mare viteza sau televiziune digitala. Unde e locul telefoniei mobile in aceasta ecuatie? Potrivit lui James Hubley, directorul companiei, RomTelecom s-ar putea alia cu Cosmote pentru a oferi un serviciu de telefonie fix-mobila. Asta inseamna ca vom avea un singur aparat telefonic ce se conecteaza la reteaua de telefonie fixa atunci cand esti acasa ori la birou si la reteaua de telefonie fixa cand esti altundeva.
dragosbm
11th December 2006, 02:17
QUOTE(Alexxfl @ Dec 10 2006, 21:05)

Da chiar, am semnal si calitate la peste 85% si imi mai ingheata imaginea :-s
Pe ce transponder ai semnal așa de bun ? Pe celelalte cum e semnalul ?
b_ionut
11th December 2006, 09:37
legat de semnal si calitate eu am ambele peset 90 % pe toate cele 4 traspondere. Conteza f mult cat de bine e montata antena.
RoVal1972
11th December 2006, 12:34
Sunt un pic nelamurit...
Daca imi iau doua receiver-e ce platesc pentru al doilea, in afara de costul acestuia ?
Din pliantul lor nu am reusit sa imi dau seama.
Multumesc.
smileonblue
11th December 2006, 12:37
QUOTE(RoVal1972 @ Dec 11 2006, 12:34)

Sunt un pic nelamurit...
Daca imi iau doua receiver-e ce platesc pentru al doilea, in afara de costul acestuia ?
Multumesc.
Nu mai platesti nimik ( abonamentul este gratuit)
gepeto
11th December 2006, 14:02
QUOTE(RoVal1972 @ Dec 11 2006, 12:34)

Sunt un pic nelamurit...
Multumesc.
O sa vezi peste 1-2- ani ce ai de platit...
RoVal1972
11th December 2006, 16:22
adica ce dl. gepeto ?
Apropo, poate careva sa posteze sau sa-mi trimita contractul cu Dolce ? As vrea sa citesc ce clauze, obligatii si drepturi avem ca si clienti..
jony_2006
11th December 2006, 16:25
QUOTE(kingblana @ Dec 10 2006, 22:57)

Daca citesti cu atentie contractul , scrie ca preturile pot suferii modificari .
Aproape in toate contractele din orice domeniu se specifica acest lucru
adica ei pot majora preturile, inclusiv si cei de la UPC.
LR
11th December 2006, 16:35
Aproape in toate contractele din orice domeniu se specifica acest lucru
adica ei pot majora preturile, inclusiv si cei de la UPC.
Asa este numai ca vezi ca prin €U si U$ se specifica cam tot pe acolo ca daca nu esti de acord cu noile tarife contractul se poate rezilia de comun acord indiferent de perioada pe care a fost incheiat si de promotiile oferite la abonare ! Pe cand si pe " plaiurile mioritice " o asemenea clauza ?!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.