QUOTE(cryssalthar @ Dec 8 2006, 11:07)

parere mea este ca excomunicator si gepeto au DREPTATE....
Asa angajati asa produse asa firma....
Si eu am patit-o cu rOMTELECOMUL , cu angajati incompetenti care habar nu aveau ce vand sau daca ceea ce vand mai au in stoc ...a trebuit sa ajung cu mailurile pana la o d-na dierctoare din birourile din Bucuresti pentru a mi se rezolva problema in Ploiesti....
Pentru cei care nu cred ce scriem noi aici duceti-va pana la ghiseul Romtelecom si puneti-le niste intrebari relativ usoare despre produsele lor si veti primi raspunsurile"Vom instiinta Echipa tehnica" sau "sunati la 021xxxxxxxx".
cu bine!
Într-adevăr problema e că multe dintre angajatele zâmbărețe cu care are de-a face clientul sunt complet în aer în legătură cu datele problemei. Și asta nu numai la Romtelecom. E o chestie care mă deranjează și pe mine.
QUOTE(bobonson @ Dec 8 2006, 14:07)

Am vazut si eu aseara la un prieten Dolce si nu mi-a placut. Imagina era destul de clara ,ca la cablu,dar apareau niste dungi pe diagonala care ieseau in evidenta mai bine pe fond negru. De ce ?! Ca eu nu stiu.
N-am mai auzit pe alții să se plângă de chestia asta. Poate este un caz singular.
QUOTE(dorin_2k @ Dec 8 2006, 17:49)

Un nou raspuns de la 930: deoarece in primele 2 zile cererea de instalari a fost foarte MARE (500) cinci sute de cereri pe tara, termenul de instalare s-a prelungit la 14 zile. Eu am facut cerere in a doua zi de la lansare (30 nov) si deci pana azi nu au reusit sa monteze cele 500 de antene. Mai am de asteptat poate o saptamana, ... poate mai mult. Sau paote renunt la RTC.
Deci cel care zicea de zeci de mii de STB-uri instalate sa mai taie ... din zerouri. (sau chiar pe toate)
Cu tine s-a întâmplat ceva. Cei de la reprezentanța locală Romtelecom de la tine te-au uitat... Recomand să te duci la cel mai apropiat sediu Romtelecom și să expui problema. Spune că majoritatea clienților care au făcut cereri de Dolce pe data de 30 se uită de o săptămâna la televizor pe noul serviciu... De ce ai rămas tu ultimul ? Nu ești îndeajuns de important ca și client ? Atunci poate te îndrepți spre serviciile altor firme. Eu zic că aproape 100% te rezolvă repede. Ba chiar îndreaptă-te spre teancul de formulare în care se completează impresiile despre cât de constructivă a fost discuția clientului cu angajatul Romtelecom
QUOTE(Iaro @ Dec 8 2006, 20:43)

Poate cineva care are acest serviciu functional sa posteze plusuri si minusuri constatate pe parcursul vizionarii programelor tv, comparativ cu ceilalti provideri de servicii dth din Ro. Deasemenea ce alte surpize ne mai pregateste Romtelecomul, evident, intrebare adresata pentru cei din interiorul acestei societati? Surprize pe bune, adik sa fi adevarate in sensul in care este sigur ca acel eveniment se va produce.
Plusuri (față de vechiul operator de cablu) : 1. Plătesc cu 8 lei mai putin. 2. Semnalul pe CRT-ul meu Panasonic de 100 Hz este sensibil mai bun. 3. Selectare mai bună a canalelor, detalii despre programe. 4. Nu mai țin minte
Minusuri : 1. Trebuie STB-uri suplimentare pentru mai multe televizoare. 2. La mine cel puțin e aproape regulă : în fiecare zi cam de la ora 11 la 13 mare parte din programe nu merg (Realitatea, Antena1,2,3, Pro TV și multe altele)
QUOTE(ionutz72 @ Dec 9 2006, 00:44)

am si eu dolce.is multumit pana acum.da alte posturi free, cum se prind la digi tv nu se poate?

NU sunt și nici nu prea am auzit că vor fi.