partyman
7th December 2006, 17:39
am zis ca revin...
au aparut si HBO, Cinemaxurile, si calitatea e buna, peste ce-mi oferea operatorul de cablu ... imi pare rau ca nu am luat al doilea STB, nu mai sunt....
rz
7th December 2006, 19:22
Va rog sa incetati... altfel se va lasa cu banari si suspendari!
sandubu
7th December 2006, 20:27
Noutati Dolce:
1.Epuizare STB-uri:
Datorita succesului pe care l-a avut noul serviciu de televiziune Dolce, numarul STB-urilor se va epuiza in 2 zile. Urmatorul transport de STB-uri va ajunge in Romania in 12 decembrie si va intra in depozitele RTC-ului in 15-18 decembrie. In consecinta, termenul pentru instalare va fi de 14 zile.
2.Upgrade/Downgrade:
Clientul poate sa aleaga dupa semnarea contractului sa-si schimbe pachetele suplimentare. regula este:
- daca cere upgrade, adica ce a avut este inclus in ceea ce va cere nou, nu plateste nimic, si o poate face oricand;
- daca cere downgrade, adica ceea ce a avut nu mai este inclus in ceea ce va cere nou, avem doua variante:
- daca cere schimbarea in mai putin de trei luni de la data activarii acelor pachete, atunci va plati oricum aceste pachete pana la expirarea celor trei luni;
- daca cere schimbarea dupa trecerea celor trei luni de la data activarii acestor pachete, atunci schimbare se poate face fara alte restrictii sau plati suplimentare
kliviu
8th December 2006, 06:04
Am citit si eu 28 de pagini ale topicului inainte de a intreba ceva...
Prea multe remarci gen "le urez faliment" - de trebuie sa cauti informatiile utile. Dar ma rog, nu o sa isc si eu acum discutii despre calitatea serviciilor RTC. Eu unul sint foarte multumit de adsl-ul meu, telefonul in folosesc mai putin.
Cred ca a mai intrebat cineva: eu sint foarte obisnuit cu tunerul meu tv. Cum s-ar impaca pc-ul cu Dolce? sau singura solutie ramine legarea lui cu cabluri s-video la tuner si schimb canalele cu telecomanda receiverului...
excomunicator
8th December 2006, 10:46
Iata experienta mea neplacuta avuta aseara la Romtelecom Bacau.
1. La standul Dolce TV era o domnisorica draguta nimic de zis, dar care lansa niste aberatii de te durea capul. Cum problema mea principala era ca apartamentul meu are geamuri doar spre est, si nu stiam daca poate fi montata antena in conditiile astea, respectiva domnisoara se jura ca ei i-au montat colegii de la tehnic antenuta Dolce orientata spre vest. In momentul in care am indraznit sa o contrazic, aproape ca mi-a facut o invitatie sa vad in carne si oase aceasta minune a tehnicii, ba chiar a insistat ca mai are vecini in aceeasi situatie. Clar, domnisorica in cauza a lipsit la scoala la lectia cu punctele cardinale si in concluzie habar nu are de unde rasare soarele (deci nu stie pe ce lume traieste). Ce m-a enervat la faza asta a fost ca desii i-am dat de inteles ca ma pricep un pic la cum sta treaba cu satelitii, ea continua sa abereze.
2. In fine sa trecem mai departe. In momentul in care am cerut o busola pt. a putea sa verific eu pozitionarea blocului meu, am fost privit un pic cam ciudat, si am fost instiintat ca asemenea cerere bizara poate fi indeplinita abia cand vor inflorii primii copaci in 2007
3. In acest moment mi-am manifestat dorinta de a face o cerere de abonare la serviciul Dolce TV, asa ca am fost pasat mai departe la o alta domnisorica draguta care se ocupa cu formele legale. Aici au inceput problemele majore. DOLCE TV NU ESTE ADRESAT CELOR CARE NU SUNT ABONATI LA SERVICIUL DE TELEFONIE FIXA ROMTELECOM. Aceasta este amara concluzie la care am ajuns. Deci dupa ce am optat sa achit integral costul antenei, LNB-ului, receptorului + aberanta taxa de activare, dupa ce am optat si pt. toata gama de programe, am fost invitat sa achit cash, pe loc, urmand ca dupa 15 ianuarie, sa astept cu sufletul la gura sa fiu contactat de echipa de la montaj. La intrebarea mea, ce e de facut in cazul in care tehnicienii nu vor reusii sa rezolve problema instalarii din cauza orientarii blocului, interlocutoarea mea a tras o fuga in biroul sefei, de unde s-a intors cu aberantul raspuns ca nu exista posibilitatea returnarii banilor. Deci daca serviciul nu va fi functional, asta este am luat-o in barba, si am pierdut banii. Cu alte cuvinte un client Romtelecom, plateste doar daca serviciul este functional, iar un non-client Romtelecom, pe langa faptul ca plateste inainte (ca atunci cand se duce la o casa de toleranta) , ramane si cu banii pierduti, in cazul in care ceva nu merge.
Este clar pt. mine ca aceasta afacere Dolce e doar o mare magarie menita sa stopeze pierderea clientilor. Oricum nu am nimic cu angajatii lor, care au plusurile si minusurile lor, insa parerea mea este ca in urmatorii 2 ani vom asista la caderea Romtelecom-ului, cadere care ii va fi fatala, pt. ca nu va mai reusii sa-si revina.
cryssalthar
8th December 2006, 11:07
parere mea este ca excomunicator si gepeto au DREPTATE....
Asa angajati asa produse asa firma....
Si eu am patit-o cu rOMTELECOMUL , cu angajati incompetenti care habar nu aveau ce vand sau daca ceea ce vand mai au in stoc ...a trebuit sa ajung cu mailurile pana la o d-na dierctoare din birourile din Bucuresti pentru a mi se rezolva problema in Ploiesti....
Pentru cei care nu cred ce scriem noi aici duceti-va pana la ghiseul Romtelecom si puneti-le niste intrebari relativ usoare despre produsele lor si veti primi raspunsurile"Vom instiinta Echipa tehnica" sau "sunati la 021xxxxxxxx".
cu bine!
Macrobloc
8th December 2006, 11:21
B)-->QUOTE(Mr.B @ Dec 8 2006, 10:55)

Exact acelasi lucru l-am simtit si eu la un stand dolce. Astept echipa Focus (o fi bine? o fi rau?) dar cand am mers la Dolce am ramas cu o impresie identica cu a ta.
[/quote]
Ieri am fost sa-mi reziliez contractul cu ROMTELECOM. Se pare ca au realizat ca pierd clienti la greu daca au incercat sa-mi faca capul mare nu trebuie sa renunt la serviciul lor. Mi-au promis ca daca raman pot sa-mi ofere mai multe facilitati, inlusiv serviciul DTH DOLCE cu minunatii de programe! Am apreciat felul in care m-au tratat dar nu vroiau sa inteleaga ca oferta lor vine cam tarziu iar eu am optat deja pentru un alt operator de telefonie fixa. In plus eu locuiesc la bloc si chiar nu duc lipsa de programe TV... Nu m-au lasat sa plec pana nu am luat un brat de pliante cu noul serviciu DTH. Am uitat sa spun ca nu am reusit sa rezolv nimic la sediul lor (copii xerox dupa actul de identitate, etc) ci abia cand am ajuns acasa formand un numar de telefon. Si la telefon au incercat sa ma determine sa raman si au reluat tema cu DOLCE... Sincer am apreciat noua lor politica in relatia cu clientul!!
Costy-is
8th December 2006, 12:45
QUOTE(Macrobloc @ Dec 8 2006, 11:21)

--><div class='quotetop'>QUOTE(Mr.B @ Dec 8 2006, 10:55)

</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Exact acelasi lucru l-am simtit si eu la un stand dolce. Astept echipa Focus (o fi bine? o fi rau?) dar cand am mers la Dolce am ramas cu o impresie identica cu a ta.
Ieri am fost sa-mi reziliez contractul cu ROMTELECOM. Se pare ca au realizat ca pierd clienti la greu daca au incercat sa-mi faca capul mare nu trebuie sa renunt la serviciul lor. Mi-au promis ca daca raman pot sa-mi ofere mai multe facilitati, inlusiv serviciul DTH DOLCE cu minunatii de programe! Am apreciat felul in care m-au tratat dar nu vroiau sa inteleaga ca oferta lor vine cam tarziu iar eu am optat deja pentru un alt operator de telefonie fixa. In plus eu locuiesc la bloc si chiar nu duc lipsa de programe TV... Nu m-au lasat sa plec pana nu am luat un brat de pliante cu noul serviciu DTH. Am uitat sa spun ca nu am reusit sa rezolv nimic la sediul lor (copii xerox dupa actul de identitate, etc) ci abia cand am ajuns acasa formand un numar de telefon. Si la telefon au incercat sa ma determine sa raman si au reluat tema cu DOLCE... Sincer am apreciat noua lor politica in relatia cu clientul!!
Si ce ti-au oferit in legatura cu Dolce, in afara de oferta curenta?
enderlabs
8th December 2006, 12:45
QUOTE(cryssalthar @ Dec 8 2006, 11:07)

parere mea este ca excomunicator si gepeto au DREPTATE....
Asa angajati asa produse asa firma....
Si eu am patit-o cu rOMTELECOMUL , cu angajati incompetenti care habar nu aveau ce vand sau daca ceea ce vand mai au in stoc ...a trebuit sa ajung cu mailurile pana la o d-na dierctoare din birourile din Bucuresti pentru a mi se rezolva problema in Ploiesti....
Pentru cei care nu cred ce scriem noi aici duceti-va pana la ghiseul Romtelecom si puneti-le niste intrebari relativ usoare despre produsele lor si veti primi raspunsurile"Vom instiinta Echipa tehnica" sau "sunati la 021xxxxxxxx".
cu bine!
Nu exista padure fara uscaturi !
stefan94
8th December 2006, 13:08
Adevarat.Padure fara uscaturi nu se poate.
Dar si unii....
Citesc: RTC nu are busola sa vada cum este orientat blocul lui? De cati ani locuiti acolo, chiar nu ati aflat unde este nordul?
Cred ca se ajunge la vorba cu vulpea cu strugurii.
Asa s-a zis si de internet RTC, ca este teapa data de greci si vreau sa spun ca merge mai mult decat bine.
Acum televiziunea....alta teapa. Sa stiti ca merge si asta (la juma de pret fata de cat plateam la vechiul operator). E adevarat insa, nu mai am TARAF...
E bine sa se discute de ce e bine si ce e rau la Dolce, nu de vanzatoarea de la ghiseu. La alte firme gasiti numai personal superinteligent?
eyer
8th December 2006, 13:49
QUOTE(excomunicator @ Dec 8 2006, 10:46)

Iata experienta mea neplacuta avuta aseara la Romtelecom Bacau.
[...]
Pare aproape neverosimil ceea ce relatezi. Cred ca ar fi foarte bine daca ai face copy paste si ai trimite textul acesta la mai-marii Romtelecom... n-ar fi exclus ca duduile cu care zici ca te-ai conversat aseara sa nu le mai gasesti acolo in scurt timp...
O modalitate a face asta este aici:
http://www.romtelecom.ro/ro/contact.html
Aveți nemulțumiri sau doriți informații suplimentare? Aveți o sesizare și nu știți unde să vă adresați? Vă rugăm să completați formularul de contact disponibil prin link-ul "Sesizari si întrebări" din dreapta și vă asigurăm că vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
bobonson
8th December 2006, 14:07
Am vazut si eu aseara la un prieten Dolce si nu mi-a placut. Imagina era destul de clara ,ca la cablu,dar apareau niste dungi pe diagonala care ieseau in evidenta mai bine pe fond negru. De ce ?! Ca eu nu stiu.
twisterme2003
8th December 2006, 14:10
azi tb sa vina aia de la rtlc sa imi monteze...confirm ca astea de la bacau is duse rau cu pluta, iar la numerele alea ale lor se raspunde intr-o pauza de tigara..si daca vede ca nu areraspuns mai inchide si telefonul...(alias 930 bacau)... sper sa fie bun macar serviciul si sa nu fie nevoie sa apelez prea mult tehnicul!
aaaaaa , stai ca inca nu am serviciul...oare se tin de cuvant si vin sa il monteze azi (zu cererea de miercurea trecuta si confirmata de ei de 2 ori???)
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.