Zygoth
25th September 2006, 12:17
QUOTE(Alexxfl @ Sep 23 2006, 12:56)

Nu prea cred ca statul conservator grec va vinde mai mult de 5-10 % din ote, nu de alta dar statul francez detine vreo 30 % din france telecom

. Iar un pachet majoritar nu se obtine asa de usor si nici ieftin nu e

.
Daca il vinde Romania, este garantat foarte ieftin.
LR
4th October 2006, 06:58
gepeto
5th October 2006, 12:30
NDS a anuntat oficial semnarea unui acord cu Romtelecom in privinta furnizarii serviciilor sale pentru platforma DTH pe care Romtelecom o va lansa in Romania. NDS va furniza servicii de criptare, EPG si platforma Mediahighway. Acesta este al doilea acord incheiat de NDS in Romania, dupa cel semnat cu BoomTV.
Din pacate, vom avea inca un provider DTH cu sistem de codare NDS...de aici o groaza de restrictii, STB-uri...
si tot asa....
Seriously
5th October 2006, 15:58
Si totusi, ca n-am inteles prea bine, care e treaba celor de la Price Waterhouse cu integrarea DTH-ului? Nu se mai castiga destul din certificarea falimentelor ca intreprinderi "de mare succes"? Mama ce tzeapa au luat Romtelecomu cu astia ! Parca ei i-au recomandat sa vanda CVR-ul lui Astral si tot ei sa creasca tarifele la abonamentul de telefon. Nu exista decat o singura explicatie logica: Price-ul lucreaza pentru RCS-RDS ! Bravo Dom' Teszary! 700.000 de abonati la Digi si ingroparea Romtelecomului in cripta impotentei. Frumos lucrat !
rz
5th October 2006, 20:34
S-ar putea sa aiba chiar foarte multi clienti...
De ce ?
Simplu... va fi al doilea operator care va populariza ''conceptul Moka'', atat de iubit romanilor
Am presimtirea ca va fi cel mai ieftin serviciu DTH
Am inteles ca instalarea va fi asigurata de Teleconstructia (aia care baga, printre altele, si cablurile in canale)... sa nu se sperie clientii, cand aud ca la ei in casa vin oamenii de la Teleconstructia
tylk
5th October 2006, 20:53
Sunt curios daca Mediahighway va fi functional in cadrul serviciilor RTC.
Va rog nu folositi RTL pt. Romtelecom ,deoarece RTL este televiziunea "lui Bertelsmann" si nu are dea face nimic in comun cu RTC.
receptoarele de la SKy Italia ruleaza destul de frumos,este o chestiune de soft sa-l faca sa fie si "util" in utilizare.Nu confundati receptoarele proprietare cu cele destinate publicului amator.
megafanro
6th October 2006, 01:42
24/7
6th October 2006, 10:31
Sa revenim la subiect: Romtelecom va naste un serviciu mort!! Nu au cu ce sa vina in plus si, mai ales, au facut greseli elementare in anumite probleme tehnice, in special prin alegerea - fortata - a satelitului grecesc Hellas care este foarte scump...Normal, grecii isi scot la greu parleala pe seama clientilor romani; de cand s-au instalat la conducerea Romtelecom nu au facut decat sa ia 10 piei de pe abonati...Un exemplu este folosirea, pentru traficul extern, a antenelor de la Salonic, Grecia, in locul celei de la Cheia, Romania...Si asta doar pentru a mari tarifele si a castiga cat mai multi Euro...
Se pare ca nu e mort de loc, toti s-au activat de cand a aparut articolul ala din Jurnalul National (http://www.jurnalul.ro/articol_63200/romtelecom_tv.html ), sora-mea care lucreaza la call centeru' Romtelecomului e terminta, cica suna lumea buluc si cere informatii despre noile servicii Romtelecom. deocamdata tot ce se stie e ca va fi un full service digital. Se pare ce Romtelecomu pregateste o super oferta.
rz
6th October 2006, 10:57
QUOTE(24/7 @ Oct 6 2006, 11:31)

deocamdata tot ce se stie e ca va fi un full service digital. Se pare ce Romtelecomu pregateste o super oferta.
Deja este foarte clar ca va incerca sa atace direct si fara menajamente CATV-ul si in special pe acel provider care i-a luat clientii de voce... asta inseamna ca vom vedea antenele lor aproape exclusiv in zonele de blocuri!
Cum se face atacul direct la CATV ?
Cu echipament complet in custodie (plus instalare gratuita) si abonament de 3-4 EURO/lunar pentru o grila de baza cu aprox. 20-30 canale
Desigur, ca sa beneficiezi de oferta va fi obligatoriu sa faci si abonament de voce... nu stiu insa ce fel de internet vor avea, ca sa putem spune ca ofera un serviciu ''full''
Am totusi indoieli ca lumea va trece din nou pe RTC... ma refer la cei care au migrat spre alt operator
zaboss
6th October 2006, 11:10
Am serioase dubii că RTC este interesat de pensionarii și amărâții care au părăsit în masă la prima ofertă mai ieftină. Aceștia nu vor decât "să fie ieftin" și nu contează că telefonul stă picat și o săptămână, că netul e down vreo două și că dacă vrea să discute cu un operator trebuie să stea vreo juma de oră să asculte muzică până catadicsește cineva să răspundă.
Din contră, cred că există o piață în creștere pentru servicii cu valoare adăugată și calitate garantată. Pun pariu că pe la sfârșitul anului viitor se vor reuni cu operatorul de telefonie mobilă (de care s-au despărțit doar ca un artificiu contabil, să nu se m ai reporteze pierderile acestuia în bilanțul său) care va avea o schimbare majoră de target, de la cartelarii de azi spre o soluție completă: telefonie fixă și mobilă, internet și TV.
rz
6th October 2006, 11:16
Daca nu ataca segmentul ala, nu au nici o sansa... banuiesc ca au aflat cati operatori DTH sunt deja pe piata si ce anume face Digi TV pentru a avea cat mai multi abonati
gepeto
6th October 2006, 12:59
QUOTE(rz @ Oct 6 2006, 12:16)

Daca nu ataca segmentul ala, nu au nici o sansa... banuiesc ca au aflat cati operatori DTH sunt deja pe piata si ce anume face Digi TV pentru a avea cat mai multi abonati
Evident, se vor adresa altui target...
silvion3
15th October 2006, 20:43
gepeto
16th October 2006, 09:15
QUOTE(silvion3 @ Oct 15 2006, 21:43)

Praf in ochii clientilor...Cu ce mai pot veni nou ca sa atraga clientii? Alta metoda de a toca inutil banii...
a21alex
18th October 2006, 16:07
Si de unde stii ca va fii pentru gay sau de unde presupui ?
Mi-e greu sa cred ca in Romania se trece asa usor peste anumite prejudecati !
morogan
18th October 2006, 16:32
Eu eram interesat de DTH-ul asta ca am inteles ca era moca pentru abonati, dar asa o sa-mi fie si jena sa spun cuiva ca am asa ceva
mobile_tech
25th October 2006, 16:26
TM? What do you mean? Dar de unde ai info despre nume? Eu stiu ca ar fi altul...
gepeto
25th October 2006, 16:46
QUOTE(mobile_tech @ Oct 25 2006, 17:26)

TM? What do you mean? Dar de unde ai info despre nume? Eu stiu ca ar fi altul...
Asta este...cel putin pana acum 
domain-name: dolcetv.ro
description: ROMTELECOM SA
description: Str. Garlei, nr. 1B
description: Sector 1
description: Bucuresti
description: Country: RO
description: Postal Code: 013721
description: Phone: +40-21-4004330
description: Email: dan.nastasa@romtelecom.ro
description: Registration/ID Number: J40/8926/1997
description: Fiscal Code: 427320
admin-contact: DN266-ROTLD
technical-contact: RDA12-ROTLD
zone-contact: RDA12-ROTLD
billing-contact: RDA12-ROTLD
nameserver: ns1.romtelecom.net 193.231.100.2
nameserver: ns2.romtelecom.net 193.231.100.3
info: Registered via ARtelecom
info: object maintained by ro.rnc local registry
notify: domain-admin@listserv.rnc.ro
object-maintained-by: ROTLD-MNT
updated: domain-admin@listserv.rnc.ro 20060803
updated: florian@rotld.ro 20060803
source: ROTLD
application-date: 20060803
domain-status: activ
registration-date: 20060803
mobile_tech
25th October 2006, 17:37
eu n-am inteles ce inseamna TM
gepeto
25th October 2006, 18:43
QUOTE(mobile_tech @ Oct 25 2006, 18:37)

eu n-am inteles ce inseamna TM

TM = marca inregistrata(Trade Marks)
"Marca inregistrata si folosirea ei: informatica a lansat si ea cateva marci
inregistrate cu o larga raspandire: sigla de la Apple, cuvinte ca Microsoft
sau Lotus, monograma IBM. Marcile inregistrate sunt de obicei in forma
unui nume sau a unui simbol iar inregistrarea unor astfel de marci e
asigurata printr-un act juridic particular. Pentru a putea fi inregistrata
marca trebuie sa fie distinctiva si sa ofere posibilitatea de a fi reprezentata
grafic.
Scopul principal al legii referitoare la marcile inregistrate este de a proteja
"buna intentie" in comert si reputatia marcii, dar are si un efect secundar,
si anume protejarea publicului de a cumpara produse deficiente."
mobile_tech
25th October 2006, 19:04
how thoughtful
multumesc
gepeto
25th October 2006, 19:46
QUOTE(mobile_tech @ Oct 25 2006, 20:04)

how thoughtful

multumesc
Oricand, cu placere 
QUOTE(morogan @ Oct 18 2006, 17:32)

Eu eram interesat de DTH-ul asta ca am inteles ca era moca pentru abonati, dar asa o sa-mi fie si jena sa spun cuiva ca am asa ceva
Totul se plateste pe lumea asta...
mcpherson
26th October 2006, 09:41
De cand pe acest topic se face publicitate la romtelecom? Inteleg ca oamenii pregatesc sa lanseze un serviciu de televiziune digitala dar toate discutiile inclusiv incercarea cu tot dinadinsul de a schimba numele topicului mi se par o lamentabila publicitate. Cu cat va platesc? Sper ca cu multi bani… pentru ca are Romtelecomu’ de unde …
Catre moderator: sa-mi fac si eu un topic pe UPC-Astral in care sa povestesc despre noile oferte si lansari sau pot sa postez direct aici SENZATIONALA lor oferta (cu link la http://www.focussat.ro/index1.html). Si va rog schimbati numele topicului in UPC-Astral contra-ataca noul serviciu de televiziune digitala al RTL!
Zygoth
26th October 2006, 11:30
Nu cred ca se face reclama aici Romtelefonului...
Oricum, si`au luat numai "injuraturi"...
mcpherson
26th October 2006, 11:42
Evident ca nu! Se face doar reclama serviciului. Uite-te la ce titlu a capatat topicul asta! Nu se promoveaza neaparat Rometelcom, se promoveaza serviciul. E ca un ad! In plus, s-a scris si in ziare despre asta, nu e neaparat noutate, nu?
Mai interesant este sa descopar cum contra-ataca concurenta. Ca despre asta nu citesc in ziare.....
UPC este de exemplu primul care tot pe serviciul digital vine de pe 1 Nov cu o super contra-oferta. Nu o sa dau link-uri sau alte detalii ca sa nu credeti ca e publicitate. Asa cum se face deja pe topicul asta pentru romtelecom.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.