QUOTE(oldcalin @ Dec 5 2006, 18:56)

Nasol, pe televizor clasic ai comparat? e ceva diferenta?
Eu sunt abonat RDS dar mi-am comandat Dolce tocmai pentru o imagine si un sunte mai bun. Am teleu clasic.
Eu pe televizor clasic văd mai bine decât vechiul operator de cablu TV. Dar totuși ... nu ați observat și la voi că uneori nu merg toate programele ? Numai mie mi se întâmplă ?
QUOTE(slot @ Dec 5 2006, 20:58)

Salutare. Sunt si eu abonat al Romtelecomului si am si net. de la ei ;acum intrebarea este se merita sa fac un abonament si ptr. Dolce TV ?
Clar ! Și eu așa am procedat !
QUOTE(jeancezar @ Dec 5 2006, 21:03)

oldcalin, pe un tv clasic cred ca vei avea aceeasi imagine ca si pe cablu, la sunet in schimb vei simti o diferenta in favoarea cablului.

Incorect ! Pe DTH în general se oferă sunet Dolby Digital 5.1 sau DTS.
QUOTE(crirem @ Dec 5 2006, 21:51)

Hmm...

Cam mare numarul cererilor doar pentru cateva zile, cate au trecut de la lansare! Contorul care inregistreaza si numara cererile pe net, sigur e ok? Se poate cu usurinta mari acest numar. Pai daca este real, si o tin in ritmul asta, in cateva luni se umple tara de dulcegarii.

Ce super calitate? Aceasta NU exista la nici un operator dth de la noi! Super calitate gasesti la altii (Sky, Premiere etc) nu la noi, dar binenteles nu la 4 euro pe luna. La banii astia nu o sa ai calitate.
Sky și Premiere sunt niște televiziuni care folosesc standarde HDTV și Pay Per View! Cu un sistem de sunet adecvat și un televizor care să suporte standardele astea și la noi ar fi o oarecare diferență între cablu TV și DTH !