1. Pachetele se pot activa dezactiva oricand? Si daca activez un pachet trebuie schimbata cartela? (Stiam ca restrictionarea se face din cartela.)
2. Pt cei care ati semnat deja contracte, e vreo clauza in contract prin care RTC poate sa mareasca tarifele cand si cum au chef si sa ne lase pe noi cu buzunarele goale fara sa putem riposta (rezilia contractul)?
3. Al doilea abonament (pt al doilea receiver) e gratis pt 2 ani (durata contractului) si dupa doi ani va trebui platit?
4. Se pot receptiona si alte programe tv care sunt free pe satelitul respectiv? Apropo ce satelit foloseste Dolce?
Multumesc anticipat pt raspunsuri... (care sper sa fie cat mai concrete)
2. Pt cei care ati semnat deja contracte, e vreo clauza in contract prin care RTC poate sa mareasca tarifele cand si cum au chef si sa ne lase pe noi cu buzunarele goale fara sa putem riposta (rezilia contractul)?
3. Al doilea abonament (pt al doilea receiver) e gratis pt 2 ani (durata contractului) si dupa doi ani va trebui platit?
4. Se pot receptiona si alte programe tv care sunt free pe satelitul respectiv? Apropo ce satelit foloseste Dolce?
Multumesc anticipat pt raspunsuri... (care sper sa fie cat mai concrete)
1. Cred ca da.Dar daca renunti la unul din pachetele deja contractate tr sa platesti ceva....Daca adaugi atunci e mult mai simpu.
2. Nu...Pretul ramane fix pe perioada semnarii contractului (1-2 ani).La fel ca la ADSL.
3. Habar nu am.Nu cred ca se va platii in viitor.Oricum cred ca preturile vor aluneca in jos.
4. Deocamdata nu.Si nici posturi de radio (obt. disponibila din 2007)
montat si la mine azi dolce, greu, vreo 4 ore, baietii aveau o busola de jucarie cu care incercau sa vada pe unde ar fi bine sa-ndrepte antena...
pareri, canalele straine se vad ok (am LCD), PROTV se vede oribil (o fi de la HD?), AXN SCI-FI e numa-n ungureste si nu am dibuit ce as putea face sa-l schimb
, HBO si Cinemaxurile inca nu mi le-au activat...
, ce sa zic fata de ce-mi oferea operatorul de cablu din zona e ceva in plus la numarul de canale si partial la calitatea semnalului. Astept sa-mi activeze HBO si Cinemaxurile si mai revin...
pareri, canalele straine se vad ok (am LCD), PROTV se vede oribil (o fi de la HD?), AXN SCI-FI e numa-n ungureste si nu am dibuit ce as putea face sa-l schimb
Subscrriu. Nu e de la HD. Deocamadata PROTv emite HD doar terestru.Iti trebuie un decodor terestru HD ca sa-l poti receptiona.
AXN SCI-FI este in limba maghiara.......A sunat cineva sa intrebe cand se va schimba in engleza ?
Eu am sunat si tipul de la Help Center mi-a spus sa umblu in meniu....dar din pacate nu functioneaza pentru AXN SCI-FI.