rz
2nd December 2006, 19:46
E ok si la 50-60M de cablu... scade doar putin nivelul semnalului, dar nu si pe bara de la ''calitate imagine''
''nivel semnal'', din meniul receptorului, este constant si la valori mai mici si nu apar intreruperi pe imagine... la retelele din hoteluri/pensiuni se rezolva oricum problema lungimii cablului (chiar si peste 150M) cu un amplificator tv/sat special
Important e sa nu scada sub o anumita valoare ''calitatea imaginii''... nu stiu ce soft au ei pe receptor dar la Boom este imagine fara intreruperi si la 30% ''calitate imagine'' si 50% ''nivel semnal''
Puteti verifica asta deregland putin antena... o sa gasiti astfel valorile la care apar nedoritele intreruperi din cauza semnalului
Chiar ar fi interesant sa aflam cat este aceasta valoare, pe receptorul Dolce
rz
2nd December 2006, 19:51
Am inteles eu gresit, sau poti lua 2 receptoare chiar si fara HBO/MaxPak?
Deci cu 4 euro in doua camere (2 apartamente)
Sau HBO numai pe primul si pe al doilea numai baza, cu 3.9 euro ?
Iaro
2nd December 2006, 21:38
Sa presupunem ca se face abonament la Dolce TV, pentru 2 receivere, pe 2 ani, la pachet de baza si pachet Dream (adik toate suplimentare). Am o nelamurire se poate ca sa se plateasca si sa se vizioneze abonamentul Maxpack adik 3,9E, numai pe unul dintre receivere?
Pentru ca pe site-ul lor la configurare pachete de programe, in momentul in care selectezi toate pachetele de programe (3,9E+7,4E), si selectezi doar un receptor platesti 11,3E, dar problema e ca daca te hotarasti sa selectezi doua receptoare, pe un singur abonament pretul acestuia sare la 15,2E, deoarece nu ai optiune de anulare a serviciului Maxpack (3,9E),pentru al doilea receptor; cel putin pe site nu exista aceasta posibilitate, dar in practica se poate sa platesti 11,3E pentru pachet full, pentru 2 STB/1 abonbament, nu 15,2E pentru 2STB/1abonament.
akcentstyle
3rd December 2006, 12:38
1. Pachetele se pot activa dezactiva oricand? Si daca activez un pachet trebuie schimbata cartela? (Stiam ca restrictionarea se face din cartela.)
2. Pt cei care ati semnat deja contracte, e vreo clauza in contract prin care RTC poate sa mareasca tarifele cand si cum au chef si sa ne lase pe noi cu buzunarele goale fara sa putem riposta (rezilia contractul)?
3. Al doilea abonament (pt al doilea receiver) e gratis pt 2 ani (durata contractului) si dupa doi ani va trebui platit?
4. Se pot receptiona si alte programe tv care sunt free pe satelitul respectiv? Apropo ce satelit foloseste Dolce?
Multumesc anticipat pt raspunsuri... (care sper sa fie cat mai concrete)