MaxxJr
29th November 2006, 14:14
ms de offence kb:P nu ma incadrez acolo unde crezi
site-ul nu e prea deosebit dar e de ajutor in formula prezenta. avem optiunea de configurare a abonamentului dorit cu alegerea de programe si formular de comanda. mi se pare ideal acest sistem.
kingblana
29th November 2006, 14:17
QUOTE(alexnarcosis @ Nov 29 2006, 14:10)

aveti idee cam cate programe FTA se pot receptiona cu receiverul dulce?
si din ce zone ..din ce tari?
Cu "receiverele" Coshea nu poti receptiona posturi FTA , doar daca sunt milostivi cei de la Boolce si iti adauga ei canalele in receiver .
alexnarcosis
29th November 2006, 14:19
QUOTE(kingblana @ Nov 29 2006, 14:17)

Cu "receiverele" Coshea nu poti receptiona posturi FTA , doar daca sunt milostivi cei de la Boolce si iti adauga ei canalele in receiver .
multumesc pentru raspuns..
a picat si Dulce Boolce
rz
29th November 2006, 14:29
QUOTE(alexnarcosis @ Nov 29 2006, 14:10)

aveti idee cam cate programe FTA se pot receptiona cu receiverul dulce?
si din ce zone ..din ce tari?
Muzica:
M2
Voice
Mad TV
Mad TV World
Altele mai importante:
ERT
CNBC
Channel 10
SKAI Grecia
Kanali Voulis
De umplutura:
TV Pika
Carli TV
TV SKAT
Kanal 3
TV 7
902
RIK Sat
Tele Asty
Sat-Lux TV
Kanali Voulis
Channel 10
TV Magic
CoolTV
Si ucrainieni:
NTN
Pershiy Diloviy
Kultura Ukraine
KDR-TRK
UTR
KRT
UATV
Dar cel mai important este excelentul pachet de radio !!!
Trito
Diavlos
ExtraSport
Erotikos
Live FM
Ant 1
902 Aristera Sta FM
Radio DeeJay
Radio Thessaloniki
Top FM (Rodos)
Rythmos FM
Kanali 1
Oasis 88 FM
Sat-Lux Radio
SuperSport FM
Nitro Radio
Radio Sfera
Rock Radio
Radio Ipiros
Radio Asty
Athina 9.84 FM
Alpha
Best
Galaxy Radio
Peiraiki Ekklisia 91.2 FM
Rock FM
Ecclesia Radio
Flash Radio
Radio Greece
Proto
Deutero
Sunt convins ca cei de la Dolce nu vor scapa ocazia sa bage tot ce se gaseste mai sus...
alexnarcosis
29th November 2006, 14:35
sunt doar 7 posturi tv fta? incredibil de putine.
rz
29th November 2006, 14:39
Am corectat... initial am trecut doar ce a fost mai important
Lista completa aici:
http://www.flysat.com/hellassat.php
MAD TV si MAD WORLD sunt doua canale de muzica greceasca excelente!
Zygoth
29th November 2006, 15:42
Daca folosesti Opera sau alt browser care iti face cache, da-i un refresh.
http://www.dolce.ro/ro/index.html
zaze
29th November 2006, 15:44
Extraordinar de mare reducerea la ABONAMENT pentru abonatii de voce si internet (1euro). (spun ABONAMENT, pentru ca ala e pana la urma cel mai important, celelalte reduceri fiind trecatoare). Oare de ce tin astia de la Romtelecom sa fie atat de penibili mereu?
adriananton
29th November 2006, 15:48
Sorry pentru poze (nu am setat camera bine).
-Prezentarea in acest moment se face pe un TELETECH de 37cm (14")
-Calitatea imaginii este superioara (?) DIGITV
-Nu mergeau canalele TVR(1,2,...)
-Nu functionau canalele XXL (program oprit intre orele 9:00-21:00)
-Cartela este pentru programele BASIC (la anumite programe "Contactati pentru a va abona...")
NeaBachus
29th November 2006, 16:49
Felicitari echipei Boom Tv pentru miscarea interesanta...ati dat pana si acele TV LCD Samsung ce erau pe standurile de prezentare la Romtelefon:)...grila de programe se apropie ca preturi cu cele de la BOOM:)...oricum BUN VENIT!!!
Alexxfl
29th November 2006, 18:08
Am butonat si eu azi serviciul la o reprezentanta si imi las impresiile:
- de vazut se vedea bine, desi era un lcd si ca mai toate televizoarele de acest gen (cu exceptia sony bravia) n-a impresionat
- QUOTE(adriananton)
-Nu functionau canalele XXL (program oprit intre orele 5:00-21:00)-Cartela este pentru programele BASIC (la anumite programe "Contactati pentru a va abona...")
- receptorul mergea binisor, desi am auzit atatea lucruri rele despre el, meniul are unele mici hibe (zuia
)), dar e functional
- ca abonat rtc ma simt insultat de reducerea de doar 1 euro, ca sa nu mai spun ca fac parte din acei abonati cu arpu>29 euro
- ii astept sapt. viitoare cu instalatul
bossss
29th November 2006, 18:11
Bye DIGI , Hello Dolce. Sunt curios in cat timp o sa vina sa mi-l monteze...
b_ionut
29th November 2006, 19:17
am comandat sa vedem cat dureaza ....
hanssick
29th November 2006, 19:25
Mie mi-au spus ca voi ridica de la un magazin RTC echipamentul DOLCE si ma vor suna cand trebuie sa-l ridic!
Au receptor dedicat lui DOLCE si-ti beleste nervii(dolce=digi=boom
).Pacat de grila lor buna pt inceput,ulterior se va imbogati!
Smarty
29th November 2006, 20:44
Este adevarat ca la dolce nu poti receptiona posturi tv transmise liber, necodate? Doar cele transmise de ei?
gelu_dh
29th November 2006, 20:59
QUOTE(Smarty @ Nov 29 2006, 20:44)

Este adevarat ca la dolce nu poti receptiona posturi tv transmise liber, necodate? Doar cele transmise de ei?
Da e adevarat da cu lingurita ca la prosti doar ce vor ei,nu stie ca romanul e inventiv si nu se multumeste cu cat le dau ei.Pentru mine nici gratis nu-mi trebuie caci am si telefon si ADSL de la ei dar cum eu am o groaza de LNB-uri pe antena mea = PUSCARIE=acest receptor restrictiv
LR
29th November 2006, 21:15
Bleah...
sigla Dolce chiar si pe National TV
??? (sunt FTA acum National TV, N24 si Telesport)
Iaro
29th November 2006, 21:44
As avea cateva nedumeriri legate de Dolce TV si as dori raspunsuri coerente de la personal din cadrul Romtelecomului:
1. Daca te abonezi la Dolce Tv la pachetul full 3,9E + 7,4E (fara TVA) si iti iei al doilea STB, de ce trebuie sa platesti HBO si Cinemax? Ca eu as avea nevoie pe al doilea STB sa vad celelalte programe in afara de HBO si Cinemax, deci practic nu am nevoie de acele programe decat pe un STB nu pe ambele?
2. Va fi fotbal din Italia sau Spania, in direct, pe Dolce TV? Da sau nu? Daca da, incepand cu ce data?
3. Cu ce vine in plus fata de Boom DTH?
4. Se vor pastra pretul abonamentelor la aceleasi cote si dupa 1 ianuarie 2007? Sau se vor modifica dupa bunul plac al celor de la Romtelecom?
5. In cat timp de la lansarea comenzii vine sa iti instaleze echipamentul si sa iti puna in functiune serviciul DTH? Vor fi oameni instruiti sau "parasutisti", care nu stiu pe ce planeta se afla?
dtancu
29th November 2006, 22:00
QUOTE(Iaro @ Nov 29 2006, 21:44)

5. In cat timp de la lansarea comenzii vine sa iti instaleze echipamentul si sa iti puna in functiune serviciul DTH? Vor fi oameni instruiti sau "parasutisti", care nu stiu pe ce planeta se afla?
Nu cred sa fie parasutisti. Eu am sunat acum la suport fiindca stau intr-un bloc unde clar n-am vedere spre SE si tipul mi-a explicat destul de clar cum se pune antena pe bloc, cum afecteaza distanta semnalul, mi s-a parut destul de priceput. Concluzia a fost ca e dificil, dar se poate.
markos2015
29th November 2006, 22:32
QUOTE(dtancu @ Nov 29 2006, 22:00)

Nu cred sa fie parasutisti. Eu am sunat acum la suport fiindca stau intr-un bloc unde clar n-am vedere spre SE si tipul mi-a explicat destul de clar cum se pune antena pe bloc, cum afecteaza distanta semnalul, mi s-a parut destul de priceput. Concluzia a fost ca e dificil, dar se poate.

Desigur te referi la distanta dintre LNB si receiver (set top box) aceasta neputand fi mai mare de 70 m.
Aici mai intervine si problema accesului pe terasa blocului
morogan
29th November 2006, 23:12
Asta seara dupa lansare, ce am mai auzit pe acolo, aproape 1000 de instalari astazi cu echipa programata deja.
kingblana
29th November 2006, 23:14
Pentru angajati .
AirBoy
29th November 2006, 23:23
In orice caz, reclama TV e sub orice critica, sper totusi in calitatea serviciilor.
morogan
29th November 2006, 23:26
angajatii nu au nici unfel de oferta sau discount; deci daca sunt dintre ei sunt la fel de buni ca oricare alt client
mark_
29th November 2006, 23:27
QUOTE(AirBoy @ Nov 29 2006, 23:23)

In orice caz, reclama TV e sub orice critica, sper totusi in calitatea serviciilor.
da,e nasoala rau,puteau face ceva mai mijto....
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.