Nu e chiar normal. Eu as trece la Romtelecom si maine. Cat despre retea facuta pe bani publici e o chestie populista. Tot ce s-a privatizat era pe bani publici facut. iar acum ei merg numai pe fibra optica care au pus-o grecii. Cat despre antivirus si firewall nu e normal ce spui. Peste tot in lume providerii de internet asigura protectie. La RCS am oprit pt. 5 minute protectia si dupa aia am gasit peste 200 de spy in PC. Nu e normal orice ai spune. Am un prieten in Franta care e abonat la Internet cu 35 euro si nu are antivirus sau firewall si nu i-am gasit vreun intrus sau virus pe PC. Ce zici de asta?
Cat despre Artelecom aia erau niste provideri de 2 parale cu ADSL-ul lor cu tot.
Cu 69 de dolari vezi si tu ce iei de pe Romtelecom (poti sa iei si viteze de 4)
Ramanem cu RCS-ul si cu bani in plus dati pe antivirus si firewall.
E normal ca lumea sa prefere mai ieftin. Si RCS au problemele lor. Sa nu uitam ca Romtelecom beneficiaza de o infrastructura nationala construita in zeci de ani si finantata din bani publici, infrastructura pe care se percepe inca tarife mari la interconectare. E normal ca RCS sa aibe probleme pe infrastructura-i mica si tanara.
Protectia pe internet ti-o faci singur cu firewall si antivirus! Eu am la servici internet de la Artelecom cu modem ADSL in dotare si pana cand nu m-am protejat SINGUR aveam reteaua plina de balarii.
Daca o sa platesti 69 de dolari celor de la RCS, (cat costa abonamentul ADSL la Romtelefon) o sa primesti si calitate si viteza. Nu poti compara un abonament de 9 dolari cu unul de 69.