CABLE MAN
27th November 2006, 14:30
QUOTE(bluemanager @ Nov 25 2006, 21:05)

Stati linistiti va exista TeleSport in pachetul Active ca o tema suplimentara la un pret suplimentar de un euro jumate.
Pachetul Explorer: Discovery Civilization, Discovery Science and Discovery T&L - gratuit
Midnight: Hustler Blue, Hustler TV, Spice Platinum - 1,5Euro
Lifestyle: Travel Channel, Fashion TV, VH1Classic, VH2, MTV-Base, MTV - Hits
HBO Maxpack: HBO + cinemax-uri - 4Euro
Dar la lansare o sa arunce toate canalele intr-un pachet unic Dream - 7,5 Euro gratuit primele luni
Dar de ce vorbiti de calitate la Romtelecom?
NU cred ce spui.VH2 nu mai exista!
c_alecs
27th November 2006, 14:30
Daca postul care face transmisia a platit drepturile de autor, de ce trebuie sa le plateasca si consumatorul (in plus fata de abonament). Nu e "dubla impozitare'?
lukas75
27th November 2006, 14:34
Azi am vorbit cu amicul din Romtelecom care vineri a fost la o prezentare de 2 ore la Timisoara unde le-a vorbit grecul nr2 din Romtelecom.Stiintific nu a stiut sa-mi explice mare lucru,dar din ce am inteles este ca miercuri va fi o conferinta de presa in care se vor afla mai multe,tarifele ar fi impartite in 3 categorii(daca nu esti client romtelecom-mai scump,daca ai telefon-mai ieftin,daca ai si telefon si internet-cel mai ieftin).Pachetul initial s-a dorit sa se numeasca Tango Tv.Cine se aboneaza pina in 31 dec. va intra la o tragere la sorti pt tv-uri Lcd.Daca te abonezi 1 an ai 3 luni abon. gratis iar pt 2 ani 6 luni gratis.Din mai se doreste sa poti comanda la 930 ce film doresti sa vezi,data si ora.Tp-urile le-ar fi luat la un pret de nimic.Al doilea receptor ti-l dau gratuit.De tarife nu se stie nimic,probabil pina miercuri,dar din zvonuri se pare ca vor fi foarte mici.Totul se plateste pe factura Romtelecom,dealtfel cine este abonat va primi in plic odata cu factura detalii despre Dolce Tv.
richelieu
27th November 2006, 15:01
QUOTE(LR @ Nov 27 2006, 14:11)

Ok. Dar ce treaba au canalele de sport si cele tematice (NG, Discovery, Animal Planet etc) cu artistii, compozitorii si cantaretii ?!

Don't ask me....eu sunt unul din cei care urmeaza sa fie injurati pentru marirea abonamentului....
Iti dai seama ca ii injur de-i spurc cu nesimtirea lor.
Iaro
27th November 2006, 21:38
Cam scump serviciul asta Dolce DTH, la pachet full de 3,90 + 7,40 (fara TVA), avand in vedere ca nu ofera nimik in plus in ceea ce priveste sportul, muzica sau filmele fata de ceilalti operatori dth. In plus, in acel document pdf in care se prezinta un contract in alb la Dolce DTH, este cam generalizat in sensul in care nu se specifica concret ceea ce contine fiecare tip de pachet de programe. Deasemenea sunt curios daca iei doua STB-uri si alegi optiunea full package, trebuie sa platesti HBO si Cinemax, de doua ori?!? Si ca un minus nu au meciuri live din Italia si Spania, si asta cred ca face diferenta, cel putin din punctul de vedere al unui iubitor de fotbal transmis live la tv? Cred ca nici nu a fost lansat oficial, insa se pare ca mult asteptatul DTH nr. 5, care se spunea si se credea ca va deveni No. 1, nu v-a face asa de multe valuri.
LR
27th November 2006, 21:46
Cam scump serviciul asta Dolce DTH, la pachet full de 3,90 + 7,40
Din pacate asa este si era prea frumos sa fie adevarat si sa vina cu preturi sub Digi TV pt. pachetul Full.
Iaro
27th November 2006, 21:49
Dolce TV daca nu va reusi sa transmita meciuri live din Italia sau Spania, ca o contraofensiva la Boom TV, eu nu cred ca vor avea multi abonati; e posibil sa mai "ciupeasca" cativa poate doar de la Max, Digi sau Focus care sunt interesati de o diversificare, insa nu cred ca vor avea cum sa atraga "microbistii" care se vor duce la Boom, ca acolo au Fotbal adevarat de vizionat.
P.S. A-ti sters degraba documentul pdf cu contractul de Dolce TV, in alb. De ce? Era ceva ce nu e conform cu realitatea sau inca nu era momentul sa se afiseze asa ceva. "Surpriza" s-a volatilizat?!? 
Pai la Boom cu 2,90E (fara TVA) ai fotbal pe paine sambata si duminica, la pachetul de baza?!?!?!
ANTENA
27th November 2006, 21:58
thekat
28th November 2006, 13:48
mtest
28th November 2006, 13:53
De remarcat: se folosesc ambele polaritati, asa ca instalatiile comune (la care tot viseaza lumea) vor fi ceva mai complexe.
Nu era vorba ca satelitul e gol? Ar trebui sa fie simplu sa ramana pe o singura polaritate, nu?
zaboss
28th November 2006, 14:29
QUOTE(thekat @ Nov 28 2006, 13:48)

Nu stiu daca ati observat, insa sunt 2 site-uri. www.dolce.ro respectiv www.dolcetv.ro Primul este cumparat de o alta persoana ce nu are legatura cu Romtelecom (insa pointeaza catre Romtelecom - vezi NS-urile) si cel de-al 2lea apartine Romtelecom. Acum vine intrebarea mea: vanzarile de domenii .ro sunt interzise; tinand cont ca dolce.ro este pe numele unei persoane avocat (vezi whois) , credeti ca acea persoana a cedat domeniul benevol si nesilita de nimeni, si mai ales GRATIS?; eu inclin sa cred ca nu, deci RTC se afla intr-o situatie de ilegalitate

Nu am pus aici continutul whois pentru ca nu este permis asa ceva; puteti vedea si singuri.
În cazul în care există un litigiu pentru un domeniu, RNC poate dispune revocarea înregistrării inițiale și transmiterea domeniului celui îndreptățit să-l aibă. Așa că cel care l-a înregistrat prin fraudare îl pierde GRATUIT (cum spui tu). Mai mult chiar, poate fi pus în situația de a plăti și despăgubiri.
enderlabs
28th November 2006, 18:20
QUOTE(gepeto @ Nov 28 2006, 13:08)

Din pacate pentru ei, oferta Dolce este sub orice critica, mult mai proasta decat ofertele initiale ale Focus si BoomTv...Din fericire pentru ei, ultimii au facut cativa pasi inainte...
romtelecom ramane penibil...ca si pana acum...nu vad, de ce cineva ar dori sa se aboneze la Dolce, cand au alternative mult mai ieftine(Digi) sau mult mai complexe(BoomTv si UPC FocusSat). Nu vin cu nimic in plus...doar ceva nesimtire:
Nu te inteleg. Eu platesc la cablu 320.000 de lei vechi, apoximativ 9 Euro pentru cel mai jalnic pachet (BAZA). La Dolce pot sa primesc pachetul de baza (3,9 Euro) + Pachetul MaxPack (3,9 Euro) si pachetul Explorer (GRATUIT) si ies mai ieftin. Calitate mai buna, pret mai mic. Nu inteleg de ce nu esti tu multumit.
Cred ca daca DOLCE era o platfotma DTH operata de altcineva (NU ROMTELECOM) erai multumit. La tine asta e problema majora......ROMTELECOM.
Nu mai fii asa ranchiunos ca o sa mori devreme......
Lasa-i si pe aia mici sa traiasca....
kingblana
28th November 2006, 19:24
Dar cate televizoare ai acasa? 1 sau 3-4 ?
enderlabs
28th November 2006, 19:33
QUOTE(kingblana @ Nov 28 2006, 19:24)

2 TV dar, in cazul DOLCE pentru ce-l de-al doilea STB nu e nevoie de o taxa suplimentara (in afara de HBO, daca se doreste). Deci teoretic nu exista alte chetuieli.
Ideea mea era sa nu mai discreditam un nou concurent pe piata de TV (Cablu si DTH), piata dominata de "monstruasa coalitie"
QUOTE(kingblana @ Nov 28 2006, 19:24)

2 TV dar, in cazul DOLCE pentru ce-l de-al doilea STB nu e nevoie de o taxa suplimentara (in afara de HBO, daca se doreste). Deci teoretic nu exista alte chetuieli.
Ideea mea era sa nu mai discreditam un nou concurent pe piata de TV (Cablu si DTH), piata dominata de "monstruasa coalitie"
Iaro
28th November 2006, 21:08
QUOTE(enderlabs @ Nov 28 2006, 18:20)

Nu te inteleg. Eu platesc la cablu 320.000 de lei vechi, apoximativ 9 Euro pentru cel mai jalnic pachet (BAZA). La Dolce pot sa primesc pachetul de baza (3,9 Euro) + Pachetul MaxPack (3,9 Euro) si pachetul Explorer (GRATUIT) si ies mai ieftin. Calitate mai buna, pret mai mic. Nu inteleg de ce nu esti tu multumit.
Cred ca daca DOLCE era o platfotma DTH operata de altcineva (NU ROMTELECOM) erai multumit. La tine asta e problema majora......ROMTELECOM.
Nu mai fii asa ranchiunos ca o sa mori devreme......

Lasa-i si pe aia mici sa traiasca....
Mai omule, tu nu ai inteles ca DTH nu este echivalent cu cablul din punct de vedere al programelor urmarite pe televizor, in sensul ca daca ai un singur receiver de satelit nu poti urmari decat un singur program tv pe 1 sau 2 televizoare, iar ca sa vezi pe 2 sau 3 televizoare, iti trebuie 2 sau 3 receivere de satelit. Cam asta e pe scurt diferenta dintre DTH si catv. La catv poti sa legi cate televizoare doresti si sa vezi programe diferite pe televizoare diferite, in acelasi timp, iar la DTH nu poti.
kingblana
28th November 2006, 21:16
QUOTE(enderlabs @ Nov 28 2006, 19:33)

Si daca ai 4 TV explica-ne si noua cat ne costa in total , luand in considerare ca nu se dau mai mult de 2 receivere , respectiv pentru 2 televizoare . Face abonament si nevasta , sa poata cumpara si ea 2 receivere ? Fa-ne un calcul si daca iese mai bine ca si cablul , ma abonez .
a21alex
28th November 2006, 21:43
Il cunoasteti pe Costel ... ?!
Sa facem cunostinta .....
Click pentru a vizualiza atașamentul
cipz
28th November 2006, 21:44
Primele reclame la Dolce. Pozele sunt facute in statia de metrou asa ca nu am reusit sa prind toata reclama intr-o singura poza.
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Ferike
28th November 2006, 21:54
QUOTE(a21alex @ Nov 28 2006, 21:43)

Il cunoasteti pe Costel ... ?!
Sa facem cunostinta .....
Click pentru a vizualiza atașamentul
Din ce-am aflat din reclama postata de tine, deja nu ma mai intereseaza Dolce Tv. Iar te abonezi pe nu stiu cati ani, iar abonamente promitator de ieftine etc.etc. Eu am cam inceput sa ma satur. Nu ma pricep la DTH, dar daca e asa cum zicea cineva aici ca nu se pot urmari simultan doua programe diferite pe doua televizoare diferite, ma las pagubas. Acum, fireste , nu voi sta eu in fata a doua televizoare...
enderlabs
28th November 2006, 22:17
QUOTE(Iaro @ Nov 28 2006, 21:08)

Mai omule, tu nu ai inteles ca DTH nu este echivalent cu cablul din punct de vedere al programelor urmarite pe televizor, in sensul ca daca ai un singur receiver de satelit nu poti urmari decat un singur program tv pe 1 sau 2 televizoare, iar ca sa vezi pe 2 sau 3 televizoare, iti trebuie 2 sau 3 receivere de satelit. Cam asta e pe scurt diferenta dintre DTH si catv. La catv poti sa legi cate televizoare doresti si sa vezi programe diferite pe televizoare diferite, in acelasi timp, iar la DTH nu poti.
Mai omule, am inteles lucrul asta.Cred ca stiu cate ceva despre DTH, altfel nu mai vorbeam.Dar tu ai citit ceva din contractul postat ceva mai sus de cineva ?
Cred ca spune destul de clar ca Dolce permite 2 STB-uri, deci 2 TV.Nu se percepe taxa suplimentara pentru al doilea STB (decat pentru HBO si Cinemax) (la Boom parca e 5 Euro pentru al doilea STB) . Daca facem un calcul sumar pentru 2 TV (excluzand costul echipamentelor,taxa de activare, etc) este ceva mai ieftin.
Nu am zis nici o clipa ca daca ai 100 de TV cablul nu e mai avantajos, ci doar ca ofera Dolce e atractiva dpdv al pretului vis-a-vis de ceilalti operatori DTH (Boom, Digi, Focus, Max)......
kingblana
28th November 2006, 22:38
Dar pentru un pret bun la DTH te obliga sa ramai abonat la telefonie .Si atunci unde e avantajul ?
Mr.B
28th November 2006, 23:05
QUOTE(kingblana @ Nov 28 2006, 20:38)

Dar pentru un pret bun la DTH te obliga sa ramai abonat la telefonie .Si atunci unde e avantajul ?
La mine e deja in sange. Tratez cu maxima suspiciune tot ce vine din partea Rtc.
bogdan4ice
28th November 2006, 23:24
Si pana la urma cand o sa fie pe piata Dolce TV.
Nu ma refer la lansare ci la momentul in care ar putea fi achizitionat?
eu cred ca va fi la inceputul lui 2007.
mark_
28th November 2006, 23:56
QUOTE(bogdan4ice @ Nov 28 2006, 23:24)

Si pana la urma cand o sa fie pe piata Dolce TV.
Nu ma refer la lansare ci la momentul in care ar putea fi achizitionat?
eu cred ca va fi la inceputul lui 2007.
va fi de maine,stai linistit.
denis radu
28th November 2006, 23:57
minunat . au si ei 2 polarizari. sunt curios ce solutie tehnica vor alege pt multiwiew.